funEL βαρυ πακετο

Wednesday, November 02, 2005

LIAKO ΑΝΤΙ666 WALLPAPERS vril-free

Εν όψη της αναμενόμενης υπερμεγαλειώδους έκδοσης του Υπερπακέτου Γνώσης και Αλήθειας (Σακκέτος-Πακέτος εγγύηση), παρακολουθούμε το συνεχιζόμενο Θαύμα της σύγχρονης επί του Όρους Ομιλία όπου τα ψάρια-Σαβουροβιβλία τελειωμό δεν έχουν με τη τελευταία εκπομπή να διαρκεί ένα μήνα τώρα.
Προς Τιμή του Ισαπόστολου ημίθεου Προφήτη που κατορθώνει τα ακατόρθωτα με τόσες δυνάμεις του σύμπαντος να τον πολεμούν, το Μυστικό Συμβούλιο του Τάγματος των Ιπποτών funEL, σε συνεργασία με τον γέροντα παπακλόπιντιζάιν εκδίδουν τις μοναδικές επιφυλλίδες τοίχου (wallpaper βαρβαριστί) με μοναδικές θεοηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες.
Λειτουργούν όπως το βλογιοκομμένο Κωσταντινάτο, αφού τις ευλόγησε-βλογιόκοψε ο γέροντας με ειδικά antivirus - antispam - high speed ηλεκτροευχέλαια τουλάχιστον 325.907.124,2 terab. έκαστο.
Η θεοβαρυτική αυτεπαγωγή με την Αντισατανιστική φυγόκεντρο δημιουργεί τη περίφημη Λιακούρειο Αρχαιοελληνορθόδοξη Ζώνη (LIAKOURAS SAFE ZONE -αρχαιοελληνιστί-) όπου οι Πιστοί ΕΛληνες μπορούν ανενόχλητοι να εργαστούν για το καλό του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.
Επιτρέπεται Αυστηρώς να κάνετε copy και να τοποθετήσετε τα wallpaper στο κομπιουτερογραφείο σας πρώτη μόστρα.






Τεχνικά Χαρακτηριστικά

buzz it!

:: posted by funEL, 12:03 PM | link | 7 comments |