funEL βαρυ πακετο

Wednesday, November 09, 2005

Το κατά Λιάκουρα ΕυαγγEΛιον (αποσπάσματα)

Το Τάγμα των Ιπποτών funEL μετά τη πρωτοφανή θύελλα Ιερής Αρχαιοελληνορθόδοξης Γνώσης και Αλήθειας του καταπληκτικού Πακέτου-Σακκέτου ("Λαλημένο Υδωρ", "Εμπρός βήμα ταχύ" και το τολμηρό με σεξουαλικά υπονοούμενα "το Ποθούμενον"), υπέστη φοβερές απωλείας. Λόγω των μη επαρκών μέτρων προφύλαξης και υπερβολική έκθεση στην Θεογνωστική Αλήθεια των Πακέτων του απόλυτου ερευνητή Σακκέτου-Πακέτου, οι περισσότεροι Ιππότες βρίσκονται σε νοσοκομεία, κλινικές, ξωκλήσια, σανατόρια, οινομαγειρία και τυροπιτάδικα.
Λάλσαν κανονικώς.
Η Θεοεπιστημονική Γνώση και Αλήθεια του Πακέτου διατάραξε σημαντικά το βαρυτικό πεδίο του Σύμπαντος με αποτέλεσμα τη δημιουργία Αντιχριστιανικής Ομοιοστατικής Αυτεπαγωγής μικρόν μέρος της οποίας είναι τα Νεοταξίτικα επεισόδια στο Παρίσι και άλλες πόλεις της Ευρώπης. Εκφράζονται φόβοι για απότομη μετάλλαξη του Ελληνικού γονιδιώματος σε ανώτερα επίπεδα με αποτέλεσμα την αλλαγή των υπαρχόντων φυσικών Νόμων (απόδειξη είναι η εμφάνιση του αρχαίου Χριστιανικού Ναού στη Παλαιστίνη όπως επίσης και οι εξελίξεις με τη Μπεζεντάκου).
Η υπόθεση παρακολουθείται στενά από την Θεοεπιστημονική ομάδα του Τάγματος.

Παραθέτουμε ειδικά κεφάλαια Ιερής Γνώσης και Αλήθειας από το κατά Λιάκουρα ΕυαγγΕΛιο. Προσοχή στους αμύητους. Το Πακέτο είναι βαρύ.

chapter 4

chapter 5

chapter 6

chapter 7

chapter 8


Επίσης υπάρχουν εξελίξεις στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο βαρέων και Ανιάτων όπου ως γνωστόν, νέος και άπειρος Ιατρός έδωσε εξιτήριο στον Σακκέτο-Πακέτο.






Οι Ιππότες του Τάγματος εξακολουθούν να παρουσιάζουν προβλήματα υγείας.
Ως εκ τούτου η ανάλυση του Πακέτου-Σακκέτου αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.


buzz it!

:: posted by funEL, 1:04 PM

6 Comments:

Αδελφέ Δημήτριε τα κεφάλαια της μεγαλειώδους έκδοσης Λιακο holy bibEL πρέπει να δίνονται σιγά σιγά για τους ευνόητους λόγους ψυχικής και σωματικής εγκεφαλοπρωκτικής υγείας στο χριστεπώνυμο πλήρωμα.
Όπως πολύ σωστά αναφέρεις οι κοιλιακές διαταραχές είναι ένα σύμπτωμα. Το χόρτο πρέπει να είναι ειδικό εκ Περσίας, Λιβάνου, Καλαμάτας κλπ.
Blogger funEL, at 11:12 PM  
Μήτσουλα δεν σε αναγνωρίζω.
Τι Χαρδαβέλας και μαλακίες. Τι μύτη είναι αυτή ωρέ?
Blogger funEL, at 11:14 PM  
eidate thn stigmh pou ta exwne sthn microsoft pou epese to shma gia kana 2'? ti htan auto? :P
Anonymous Anonymous, at 10:18 PM  
Το Τάγμα μας έχει αναφερθεί και παλιότερα στον Αντίχριστο 666 Bill Gates (Πύλες) που πολεμάει χιλιάδες χρόνια την ορθοδοξία, τον Προφήτη-Πλασιέ και φυσικά τους γεροντάδες παπασόφτγουέαρ +ευλόγησον+.
Φυσικά και οι λυσσώδεις επιθέσεις της Microsoft, αποκρούονται επιτυχώς με τα μπινελίκια του Αρχιερέος-Προφήτου κλπ Λιάκουρα.
Μια ακόμα απόδειξη του πολέμου που μαίνεται στο Υπερπέραν. Στοιχεία, αποδείξεις, Αλήθεια, Γνώση.
Blogger funEL, at 10:47 PM  
Δεν παρακολουθείς επαρκώς τις ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΛΙΑΚΟΓΝΩΣΗΣ και ΑΛΗΘΕΙΑΣ του προφήτη +μεγάλη η Χάρη Του+. Η Γη ως γνωστό έχει αποδειχθεί Θεοεπιστημονικώς από τους γεροντάδες της Ορθοδοξίας και τους Αρχαίους Έλληνες Χριστιανούς (πρό Χριστού), οτι είναι κουφάλα.
Ε.Λοιπόν όλες οι τρούπες πύλες πυραμίδες και ο Νότιος-Bόρειος Πόλος οδηγούν στους Υποχθόνιους διαβολαραίους καλικατζαραίους.
Και όταν λέμε όλες εννοούμε όλες.
Πρόσεχε τη 666τρούπα του Βεσεδίου σου.
Ερευνούμε μεταφυσικώς το αιθερικόν γονίδιο του Χαρδαβέλος (κάτι ύποπτο έχει το μπλαβό του μάτι).
Για να μη πούμε για τη διαστρική πύλη στο Λυκαβητό.
Μπορείς να κάνεις και σύ Μήτσουλα σχετική έρευνα, μη τα περιμένεις όλα από το Τάγμα.
Αντες.
Blogger funEL, at 2:55 PM  
Πιστεύεται ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι? πήγατε ποτέ σας στην περιοχή "Μπαλκόνι του Δία"; αν όχι σας παρακαλώ, μη μιλάτε άλλο. Δεν υποστηρίζω σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση τον εν λόγο κύριο, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε πότε σίγουροι αν δε δούμε κάτι με τα ίδια μας τα μάτια!
Όσο για τους επιστήμονες που παρουσιάζουν όλα αυτά, έχουν πέσει πάρα πολλές φορές έξω... αυτούς, πως μπορείτε να τους πιστέψετε???
Και πως μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν μας φλομώνουν όλοι με ένα κάρο ψέματα, ενώ ξέρουμε όλοι ότι πολιτικοί και επιστήμονες λένε συνέχεια ψέματα για να κοιμόμαστε ήρεμοι...!
Anonymous Anonymous, at 7:42 PM  

Add a comment