funEL βαρυ πακετο

Saturday, December 31, 2005

200[2+4] Επίσημο Έτος Λιάκουρα

Ο Γέροντας +ευλόγησον+ έπειτα από θυελλώδη συνεδρίαση με το Θεό, 63 Αρχαγγέλους, 628 Αγίους και 890 Οσίους, Οσιομάρτυρες κλπ, απεφάσισε το Σωτήριον Ετος 200[2+4] (το οποίο από τους αμύητους θεωρείται σαν 2006) να ανακυρηχθεί επίσημα σαν έτος Λιάκουρα. Το καινούργιο λήμμα της wikipedia αφιερωμένου στον Προφήτη - πλασιέ που εμφανίστηκε μυστηριωδώς αυτές τις μέρες σηματοδοτεί το ύψιστο αυτό γεγονός.

Image hosted by LetMeHost.com

Τα Πρακτικά της Ιεράς συνεδρίασης τα κρατά ο μέγας ιστορικός ερευνητής Σακκέτος - Πακέτος μαζί με τα άλλα χαμένα ελληνικά χειρόγραφα (για να μην υπάρξει καμιά αμφισβήτιση περί στοιχείων και ντοκουμέντων, από τους γνωστούς σκοτεινούς κύκλους).
Το αναμενόμενο αυτό χαρμόσυνο γεγονός γεμίζει χαρά, αισιοδοξία και αγαλίαση τα στίφη των Λιακουροπιστών, οι οποίοι για άλλη μια φορά τσουνάμιασαν (κατά την προσφιλή εκλεπτισμένη έκφραση του Προφήτου), τα Ιερά Λιακούρεια βιβλιοπαντοπωλεία σε όλη την επικράτεια, για να προμηθευτούν τα ντοκουμέντα των νέων ιστορικών αποκαλύψεων. Αν κάποιοι πήγανε τις τελευταίες μέρες και τα βρήκανε άδεια ή κλειστά, ο λόγος είναι ότι ΔΕΝ πιστεύουν αρκετά ώστε να δουν με τα Δυνατά και Λιακουρικά μάτια, τις ουρές του ποιμνίου που σχηματίζονται και φτάνουν αρκετά τετράγωνα μακρυά. Κάτι σαν τις εφορίες δηλαδή, τη τελευταία μέρα της υποβολής φορολογικής δήλωσης. Συνιστούμε σ' αυτούς τους γνωστούς κάποιους, να πάνε στον παπά της ενορίας τους να κάνουν ένα τρισάγιο και να ξομολογηθούν για να δουν την Αλήθεια της Λιακουρορθοδοξίας.
Ο ίδιος ο Θεός εφαρμόζοντας το σχέδιό Του, έδωσε στοιχεία και ντοκουμέντα για τον Περιούσιο Λαό Του (οι μόνοι που θα αντισταθούν κατά του Αντιχρίστου και του γνωστού σφραγίσματος), δια του γέροντος +ευλόγησον+ και του γνωστού θεϊκού sms. Αυτά τα στοιχεία αναφέρονται σε ελάχιστα από τα εμφανώς ΕΛληνικά Ορθόδοξα μνημεία, που από αρχαιοτάτων χρόνων οι ανθελληνικές, σιωνιστικές, υποχθόνιες, κρόνειες δυνάμεις σφετερίστηκαν (αφού τα κρύψαν μαζί με τα ελληνικά χειρόγραφα για να γίνουν τσάμπα μάγκες). Παρουσιάζονται όπως ήταν στην αρχική μορφή τους, πριν τα κλέψουν οι Ιλλουμινάτι. Αν έχετε την παραμικρή αμφιβολία για την προφανή αλήθεια, με στοιχεία και αποδείξεις, φταίνε οι ψεκασμοί υποταγής συνειδήσεων φυσικά.
Το εν λόγω θεϊκό project ονομάστηκε "ΕΛληνορθόδοξος Λιακουροϊστορική Αποκατάστασις" και προσετέθησαν ιερά πυροτεχνήματα για το εορταστικό χαρακτήρα της πρωτοχρονιάς, καθώς και το συμβολισμό του Παγκοσμίου Πολέμου που επέρχεται (σύμφωνα με τις Λιακουροπροφητείες).
Μετά από αυτά η γνωστή Λευκή Αδελφότητα στη λευκή πυραμίδα στην έρημο sahlamaran στριμώχτηκε αγρίως, μαζί με τη παγκόσμια κυβέρνησή της.

Για όσους δεν βλέπουνε τους κατωτέρω αριθμούς, παρακαλούμε κατεβάστε Φλάσιον (ιερόν βλογιοκομένον προγραμματάκιον)



1. Ο Αρχαιοελληνορθόδοξος Παρθενώνας (γυναικωνίτης δηλαδή) πριν το μένος των Εθνικών Ιλλουμινάτι Σιωνιστών καλικατζαραίων κλπ, καταστρέψει τον Ορθόδοξο Σταυρό.
2. Οι γνωστές αρχαιοελληνορθόδοξες Πυραμίδες 357.298 χρόνια πριν, στην ακμή του Ορθόδοξου ΕΛ πολιτισμού (διακρίνεται και ο αεροδιάδρομος προσγειώσεως αντιβαρυτικών κοσμοσφαιρών υδραργύρου Χανεμπού. Αν δεν το βλέπετε, ΔΕΝ πιστεύετε αρκετά, ή είσθε Ιλλουμινάτι, καλικατζαραίος κλπ) .
3. Η ΕΛληνική ιστορική πόλη της Ιερουσαλήμ με τα γνωστά Ορθόδοξα μνημεία στη πραγματική τους εμφάνιση πριν 694.889 χρόνια. Οι προφητείες του γέροντος καραξούρα +ευλόγησον+ αναφέρουν ότι με την επικράτηση της 6ης κοσμοκρατορίας, όλα αυτά θα γίνουν ξανά ΑρχαιοΕΛληνορθόδοξα (πάλι με χρόνια με καιρούς κλπ.).



4. Το γνωστό ΑρχαιοΕΛληνικό άγαλμα της Ορθόδοξης Παναγιάς της Τρελοκοτσιδούς (μεγάλη η Χάρη της), πριν η Νέα Τάξη κλέψει τα μυστικά που έκρυβε το άγαλμα στις κοτσίδες του και γίνουν τσάμπα μάγκες κάτι ψευτοεπιστήμονες με Νόμπελ και τέτοια Σιωνιστικά.
5. Η Αρχαία ΕΛληνική εκκλησία "Μέγας Βασίλειος" στην ΕΛληνική Αλβιώνα, όπου συνωμότησαν οι αγγλοσάξωνες Σιωνιστές Ιλλουμινάτι και αφαιρέσαν τα Ιερά σύμβολα του Προφήτη και του Θεού.
6. Χαρακτηριστικό προϊστορικό ΕΛληνικό κτίριο (παρατηρήστε όλα τα ΕΛληνικά στοιχεία και φυσικά το μπαϊράκι του Σιντάκλκα - Καλτάκα Αππόλωνα Λ) που οι συνομωτούντες Φραγκολεβαντίνοι κλέψαν για να φτιάξουν τεχνολογικά επιτεύγματα όπως χύτρες ταχύτητος, οδοντογλυφίδες, γυαλιά ηλίου, τρακτέρ κλπ.



7. Ο Ιερός τόπος λατρείας των πρώτων Χριστιανών πριν 895.219 χρόνια περίπου (κατά ασφαλείς πληροφορίες του μέγιστου Σακκέτου - Πακέτου). Παρατηρούμε αρχαίους ΈΛληνες με χαρακτηριστικές υπερτεχνολογικές ενδυμασίες υδραργύρου και 2 ρομπότ (αν κάποιος δεν τα βλέπει... ξέρετε).
8. Τυπική αρχαία εκκλησία του Ορθοδόξου Αγίου Ερμή, πριν οι Ιλλουμινάτι τη μετατρέψουν σε γοτθικό Σιωνιστικό Αντίχριστο άντρο, με το τριγωνικό μάτι στην οροφή (κι αυτό δεν το βλέπετε?)
9. Τα νησιά του ορθόδοξου Πάσχα στον Ατλαντικό. Εκεί πέρναγαν τις διακοπές του Πάσχα διάφοροι ΕΛ (ήταν celebrities' island, υπερπολυτελείας και για λίγους θεούς). Πήγαιναν με κρουαζιεροτριπόδια life style υδραργύρου, σουβλίζαν με υπεριώδης σούβλες και τρώγαν υπερηχητικό κοντοσούβλι με το περίφημο ραδιενεργό τζατζίκι (μια μυστική συνταγή που περιγράφεται στα κρυμμένα χειρόγραφα του Αγίου Όρους από τον παππούλη βρωμοπάπουλο +ευλόγησον+). Οι ωραίες εποχές τέλειωσαν όταν την πέσαν οι εβραιοκομμουνιστές Σιωνιστές Άτλαντες.



10. Βλέπουμε την πρώτη ΕΛληνική υπερτεχνολογική Ορθόδοξη αποστολή στην Ανταρκτική και το Θεοεπιστημονικό στρατηγείο της "ο Αγιος Πούτιν ο Κατεψυγμένος". Εκεί βρήκαν τρούπες της κουφάλας γης, καλικατζαραίους, εξωγήινους (και πήραν και συνέντευξη), ξυπνήσαν κανα δυό κόκκινες αρκούδες (αλλά αυτές ξανακοιμήθηκαν) και γενικώς έγινε της Κασσιανής το τροπάριο... καταλαβαίνετε.
11. Εδώ σπανιότατο εσταντανέ από την Ατλαντίδα όταν την κατέλαβαν οι ΕΛ, και στήσαν το Βυζαντινό σύμβολό τους στο μυστικό βουνό, που μετά το κάναν δώρο στον Πούτιν (το βουνό), ο οποίος το γέμισε αρχαιοΕΛληνορθόδοξες αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες.
12. Η βέβηλη ανθελληνική Νέα Τάξη κατέστρεψε την Αγιασοφιά Αμερικής η οποία συνδεόταν υπογείως με τα περίφημα πηγάδια με τις άλλες Αγιεσοφιές σ' όλο το Σύμπαν. Είναι άσχετο το γεγονός ότι ψάχνουν αυτές τις μέρες, τα πηγάδια της Αγίας Σοφίας? Εεεε? Τι ψάχνουν? Τι θα βγει από κει κάτω? Εεεε?



13. Το ΕΛληνικότατο Σινικό τείχος με άλλη μια Αγιασοφιά. Μπορείτε να διακρίνετε τη σκιά της ψάλλουσας κοσμοσφαίρας στα δέντρα (όποιος δεν βλέπει...)
14. Κι άλλη μια Αγιασοφιά δίπλα στο ΑρχαιοΕΛληνΟρθόδοξο μνημείο στην ΕΛληνική αρχαία ήπειρο - αποικία των ΕΛ. Η Ορθοδοξία εδώ άργησε να έρθει. Το μνημείο είναι πρόσφατο. Μόνο 452.063 χρόνια παλιό.
15. Εδώ το πρώτο αυθεντικό μνημείο των αυτοχθόνων Αμερικάνων ΕΛ απογόνων του Ηρακλέος με χαρακτηριστικά Ορθόδοξα σύμβολα. Η Νέα Τάξη και το αμερικανοϊσραϊλινό λόμπυ με τη βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων προσπαθεί να σφετεριστεί τα μυστικά στις υπόγειες πόλεις που υπάρχουν κάτω από τα θεμέλια του ιερού ναού. Δεν υπολόγησαν όμως τον Προφήτη Πλασιέ, τον θεό, τον γέροντα +ευλόγησον+, και τον Σακκέτο - Πακέτο που με στοιχεία και ντοκουμέντα τους ξεμπρόστιασαν τους παλιοϊλλουμινάτι, που κακόχρονο νάχουνε...



16. Η πρώτη ΕΛληνορθόδοξη αποστολή, λίγο μετά τη κατασκευή της σελήνης από τους ΕΛλοχείμ. Παρατηρούμε την υπερτεχνολογική διαστημοστολή υπερβαρυτικού υδραργύρου, ιδανική στις περιβαντολογικές συνθήκες του τεχνητού δορυφόρου. Ο Ιερός ιπτάμενος ΕΛληνορθόδοξος Σταυρός που εκινήτο με τούρμπο αγιασμό, είναι το πρώτο παράδειγμα του ΑΠΛΟΥ τρόπου που λύνουν τα προβλήματά τους οι Λιακουρορθόδοξοι (όπως τα περίφημα μολύβια του Πούτιν).
Το σημαντικό αυτό στοιχείο είναι ευγενής προσφορά του Κ. Φώλιου στον σύγχρονο ΕΛληνορθόδοξο Θεοκρατικό Λιακουρομεσαίωνα.
17. Επιτέλους η Πρώτη Αγιασοφιά στον πρώτο δημιουργημένο από τους ΕΛληνες γαλαξία. Εικάζεται ότι είναι στο σύμπλεγμα του Σειρίου. Όμως αυτό δεν είναι εξακριβωμένο, διασταυρωμένο και επιστημονικά αποδεδειγμένο ΠΛΗΡΩΣ. Περιμένουμε απαντήσεις από το επιστημονικό εργαστήριο υπερυψηλής τεχνολογίας του Αγίου Όρους, τον ειδικό ερευνητή Σακκέτο - Πακέτο που επεξεργάζεται με τη φοβερή Θεοεπιστημονική μέθοδο, τα αρχαία ελληνικά χειρόγραφα των γεροντάδων της Ορθοδοξίας. Για να μη λένε μερικοί - μερικοί ότι λέμε ότι θέμε και δεν το τεκμηριώνουμε Δυνατά και Λιακουρικά.
18. Σπανιότατο πολύ δυνατό ντοκουμέντο που σπάει τα κόκκαλα των καθηγητάδων - επιστημόνων - κουλτουριαραίων. Το πρώτο διαστημικό λεωφορείο ήταν το ιερόν "Agiasofia VII e.blog=", EΛληνορθόδοξος βλογιοκομένος πρόδρομος των αντιβαρυτικών κοσμοσφαιρών, στο ακρωτήριο Τέναρο πριν 2.489.399 χρόνια, (την εποχή που οι φραγκολεβαντίνοι τρώγαν ο ένας τον άλλον). Ο Αρχιεπίσκοπος κυβερνήτης του σκάφους καραπαππούλης Μπήχτης Απόλλων +ευλόγησον+, οι παπάδες, παπαδοπαίδια μέλη του πληρώματος, καθώς και το τεχνικό προσωπικό καντηλανάφτες, καλόγριες κλπ, κατέγραψαν το ημερολόγιο του διαστημόπλοιου στο απολυτίκιο "ο ύμνος του όσιου Φανουρίου του Ιπταμένου" καθώς και σε πλήθος κωδικοποιημένα χειρόγραφα του Αγίου όρους.
Σχέδιά του, κλέψαν από τ' αρχαία ελληνικά χειρόγραφα οι Σιωνιστές και το παίζουν "τσάμπα μάγκες" με τα μαϊμού διαστημικά λεωφορεία της Νέας Τάξης των πραγμάτων.


Image hosted by TinyPic.com

Για ακόμα μια φορά οι Προφητείες βγήκαν Αληθινές και ο Προφήτης - Πλασιέ ΠΑΛΙ δικαιώθηκε. Ο Σακκέτος - Πακέτος επαναφέρει την ιστορική αλήθεια. Το Σχέδιο του Θεού εφαρμόζεται κατά γράμμα, λέμε (ότι και να γίνει ή να μη γίνει).
Καλή Λιακουρέικη χρονιά.
Αμήν.

Ευχαριστούμε την κ. Ροδιά η οποία με κίνδυνο της ψυχικής της υπόστασης, μπόρεσε να μας παραδώσει κάποιες σημαντικές μπολιγουντιανές υπερπαραγωγές. Της ευχόμεθα καλή χρονιά, περαστικά και καλήν ανάρρωση.

buzz it!

:: posted by funEL, 11:50 AM | link | 18 comments |

Tuesday, December 27, 2005

Κατελήφθη η Ακρόπολις

Ο Προφήτης Πλασιέ Λιάκουρας σπάει ξανά κόκκαλα σωρηδόν. Μετά τις μεγαλειώδεις συνεντεύξεις σε γνωστά κανάλια, σε αντίστοιχες μεσημεριανές πολιτιστικές εκπομπές και την άνετη κατάληψη του ηλεκτρονικού τύπου, σειρά έχει ο έντυπος τύπος.
Η γνωστή ΕΛληνοκεντρική εφημερίς "Ακρόπολις" είναι πλέον στις γραμμές της Γνώσης και της Αλήθειας του Προφήτου. Έπειτα από ενδελεχή έλεγχο του εν λόγω εντύπου, ο Προφήτης απεφάνθη ότι είναι επαρκώς Λιακουρορθόδοξον, και έτσι άφησε να διοχετευθεί η πρώτη μπάζα Λιακουροβιβλίων στο ποίμνιο, υπό μορφή ενθέτου Δώρου. Όλα τα ΜΜΕ (που είναι όργανα του Σιωνισμού και της Νέας Τάξης των Πραγμάτων), δεν μπορούν να κινηθούν πια με τα κόκκαλα σπασμένα. Τα τσιμεντομπαζοπακέτα πέσαν με ορμή στα σιωνιστικά συγκροτήματα της Νέας τάξης που ελέγχουν τον Τύπο και τους έφυγε ο Τάκος, όπως χαρακτηριστικά επαναλαμβάνει ο Προφήτης - Πλασιέ. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός οτι ο Θεός τύφλωσε τους Ιλλουμινάτι που αντί να πολεμήσουν την Λιακουρορθοδοξία, παρέλυσαν και δέχτηκαν τα φωτισμένα από την Αλήθεια και τη Γνώση Λιακουροπακέτα, χωρίς αντίδραση.

Image hosted by TinyPic.com
Image hosted by TinyPic.com
Image hosted by TinyPic.com
Image hosted by TinyPic.com

Η Αρχή και στον έντυπο Τύπο έγινε. Τίποτα δεν είναι ικανό πλέον να σταματήσει την ένδοξη πορεία στη φωτισμένη περίοδο του καινούργιου Λιακουρομεσαίωνα. Το σχέδιο του Θεού για τα χρυσά κουτάλια εφαρμόζεται κατά γράμμα (σε ότι γίνεται ή δε γίνεται επίσης). Εμπρός για την ένδοξη 6η Λιακουρική Κοσμοκρατορία.
Ανάφτε τις Ιερές φωτιές να καούν τα ψεύδη των υποχθονίων, κουλτουριαραίων, Ιλλουμινάτι κλπ (που τόσο καιρό μας κρύβαν ότι όλη η γη καθώς και η Σελήνη είναι Ελληνικές, ότι η γη είναι κούφια γεμάτη μιαρές φυλές, ότι μυθολογία και ιστορία ταυτίζονται κλπ).
Ανάφτε τις Ιερές φωτιές να εξαγνίσουμε το κόσμο από τα ρυπαρά έθνη (που μερικά φύγαν και τριγυρνούν ανάμεσά μας).
Ανάφτε τις Ιερές φωτιές να σταματήσουμε τα σχέδια του Αντίχριστου (που θέλει να αφανίσει την ελληνορθόδοξη φυλή).
Να καούν τα κάρβουνα λέμε.

Ειδικές ευχαριστίες στην AVANTI δια την πληροφόρηση περί του υπερβατικού μπολιγουντιανού ιντερνετικού συστήματος.

buzz it!

:: posted by funEL, 10:23 PM | link | 5 comments |