funEL βαρυ πακετο

Saturday, April 21, 2007

ΛΙΑΚΟΥΡΙΑΔΑ (3) ΕΛλας ΕΛλήνων Ορθοδόξων

Γιατί χαίρεται και τραγουδάει ο κόσμος σήμερα πατέρα; Γιατί σήμερα είναι μιά ακόμα γιορτή των απανταχού ΕΛηθίων. Η εθνοσωτήριος που «έβαλε τις βάσεις για το σύγχρονο Ελληνικό πολιτισμό». Εορταστικό αφιέρωμα ποτ πουρί, για όλα τα γούστα, στο πνεύμα της ημέρας προς τιμήν της εποχής που η σημερινή ΕΛληνορθοδοξία λεγόταν ΕΛληνοχριστιανισμός. Προς τιμήν ΟΛΩΝ των ανάλογων καταστάσεων.

Ο μυστικός γέροντας Αδόλφος Βουρδούλιος +σφάξον+εκπολίτισον+. 20 Απριλίου, γενέθλιος ημέρα. Από τους πρώτους αυτού του αιώνα που ύψωσε το ανάστημά του ενάντια στο αμερικανοϊσραϊλινό λόμπυ, τους εβραιοκομμουνιστές και τα μιαρά έθνη. Δεν θα μπορούσε να λείπει από την σημερινή κατανυχτική ατμόσφαιρα:



Εθνική κοινωνική και πατριωτική συνείδηση ενάντια στη παγκοσμιοποίση και τη Νέα Τάξη. Ζούνε ανάμεσά μας. Μία λύση για τα λαμόγια τους πολιτικούς. Η Χρυσή Αυγή της 6ης ΕΛληνικής Κοσμοκρατορίας, ...εκπολιτισμός με φιλότιμο, αγάπη, ανθρωπιά κλπ. Τραγούδια της τάβλας (για να μη πούμε τίποτε βαρύτερο):



Ο κορυφαίος εορτάζων αυτή την εθνοσωτήρια ημέρα. Ρεπερτόριο, all time classic (Eλληνοχριστιανισμός, Ελληνορθοδοξία, δύο λέξεις , μία έννοια). Όλοι οι ΕΛληνες ενωμένοι χωρίς τους φαύλους πολιτικούς υπό την σκέπη του ΕΛληνοχριστιανισμού:



We have a mission of God. In God we trust. Ο νέος σταυροφόρος ενάντια στις δυνάμεις του σκότους. Η σημερινή ελέω θεού αυτοκρατορία. Η εξαγίαση του μιαρού παγκοσμιοποιητικού τραγουδιού του υποχθόνιου σατανικού Λένον από τις δυνάμεις του θεού:



Βαθύτατα θρησκευόμενος και χριστιανός ο Πούτιν (όπως λέει και ο Ισαπόστολος Προφήτης Άγιος Λιακούριος ο Πουτινιάρης. Η ελέω θεού ορθόδοξη αυτοκρατορία. Αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες τεριρέμ, υπερόπλα ΤΕΣΛΑ και υπερτρυπάνια:






Ακολουθεί η συνέχεια του κύκλου των καθαρών ORIGINAL ηχητικών μπαρΟΥΦΟλογιών του Προφήτη τηλεπλασιέ, με πολύ μικρή περίληψη, σχολιασμό, υπό τον τίτλο "Λιακουριάδα" (κατά το Ιλιάδα, σουμάδα κλπ).
Έτσι όλοι να ακούσουν με τα ίδια τους τα αυτιά ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, και ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ στις δημόσιες τηλεοπτικές συχνότητες, με εκατομμύρια παθητικούς αποδέκτες τηλεθεατές, από την εκπομπή τηλεμάρκετινγκ "Δυνατά και Ελληνικά", που αναμεταδίδεται σε πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς.
O ΙΔΙΟΣ αυτός άνθρωπος που λέει όλα αυτά δημοσίως, έχει το ΘΡΑΣΟΣ να μιλάει για αξιοπρέπεια, υπόληψη, κατασυκοφάντηση, διασυρμό κλπ. Να μηνύει μικρούς και αδύνατους και άσχετους. Να επικηρύσει αυτούς που κριτικάρουν και σατιρίζουν τον οχετό της μπουρδολογίας και παραπληροφόρησης, που μας λούζει καθημερινά με δεκάδες τηλεοπτικές ώρες.
Όπως λέει και ο ελλαδέμπορας σαβουροπώλης (για άλλους λόγους),...
ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.


Είναι μια συνεισφορά του Μυστικού Τάγματος funEL στη έγερση των απανταχού ΕΛηθίων.
(Οι Λιακουριάδες ακούγονται με σκοτεινοσιωνιστικό Internet Explorer)



Θεολόγοι+Θολολόγοι

Ο Προφήτης Θεολογεί. Αναπτύσει την απέραντη θεολογική Του γνώση και με το κύρος που Του δίνει η αυθεντία Του (πανεπιστήμια, πτυχία, έρευνες, αναγνώριση κλπ), εξηγεί τις προθέσεις του Χριστού, του Θεού και του Άγιου Ανδρέα. Αποκαλύπτει τις 72 υποχθόνιες φυλές που ζουν μέσα στη κούφια γη γιατί «ξέρει πολύ καλά τι λέει η Μπλαβάνσκι». Επισφράγισμα των θεολογικών Του γνώσεων : «ο Άγιος ρε καλόπαιδα άμα ήθελε να εννοεί, θα απευθυνόταν στον... Καραθοδωρή...», «καλύτερα να μου αναλύει ο Μαρξ... παρά να κάτσω ν’ ακούω μεγαλοθεολόγους... θολολόγους», «που το πήρες το πτυχίο... ρεεεεε». Ο καιρός γαρ εγγύς 2.

1XXXMEGALO8EOLOGOI...



Τα ψάρια ζωντάνεψαν

DVD με την εκπλήρωση της Προφητείας «με τα μάτια από αυτούς που τη ζήσανε, όχι διήγηση τρίτων». Πατήρ Σάββας Αχχιλέως, το ζωντάνεμα των τηγανισμένων ψαριών και ...πήραμε τη Πόλη, διότι ο καιρός γαργαρ εγγύς (και χαϊβανίτιδα σε όλο το κόσμο). Εδώ να δείτε αγαπητοί φίλοι... (πιάστε από τώρα οικόπεδο στη Πόλη ... εκτός από τα μεγαλοτσιφλίκια στον Άρη).

1psariaVAMBIR.wma



Μας φοβούνται...

«Πρέπει να καταλάβουμε ένα πράγμα». Γιατί δεν μας λένε την πραγματική ιστορία. Γιατί θα βρούνε 100 εκατομμύρια Ελλήνων αναρχικών (γιατί το αίμα νερό δεν γίνεται, έχουμε τον Ιχώρ γαρ) και θα χαλάσουν τη μπουγάδα της Νέας Τάξης των πραγμάτων, όπως είπε ο Κίσσιγκερ. Άντε πάλι ο ένας μύθος περί νέας Τάξης έρχεται να ενισχύσει και να ενισχυθεί με τον άλλο μύθο περί δηλώσεων Κίσσιγκερ. Τόσο πολύ μας φοβούνται, που συνωμοτούν εδώ και εκατοντάδες (ακόμα και χιλιάδες) χρόνια όλοι οι ιστορικοί, ειδικοί, προσωπικότητες, επιστήμονες, κλπ όλου του κόσμου, ... για να μας κρύψουν και να παραποιήσουν τη παγκόσμια ιστορία. Αυτό είναι ο μοναδικός στόχος όλων των κακών όλου του σύμπαντος,... να μας καταστρέψουν. Ε ρε μεγαλεία...

1SUPERMALAKIES1.wm...



Στοιχειοθέτηση της Συνωμοσίας της Μαγδαληνής (Πακέτο θρησκοληπτικής παράνοιας)

Ακούστε τη «μεγαλύτερη συνωμοσία όλων των εποχών... η συνωμοσία Μαγδαληνή, κωδικός Μαγδαληνή... με βρισιές που ξεκίνησαν απο το γνωστό λόμπυ... προσπαθούν να πασάρουν τον Αντίχριστο...» , «όλο το πακέτο μόνο με 33Ευρώ, ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙ όλη αυτή τη προσπάθεια για να δείτε ότι αυτά δεν είναι λόγια , αλλά πραγματικότητα». Προσέξτε τώρα ποια βιβλία στοιχειοθετούν αυτή τη μεγαλύτερη συνωμοσία όλων των εποχών για να μας φέρουν τον Αντίχριστο (οι αμερικανοεβραίοι εννοείται) και πως.
Θαυμάστε στοιχειοθέτηση και αποδείξεις:
Κώδικας ντα Βίντσι και η συνωμοσία της Μαγδαληνής
Απόκρυφα Ευαγγέλια, Αλήθεια και Αιρέσεις
(.... αποδεικνύεται ότι ο Ιησούς Χριστός , ... ήταν ΕΛ-λην!).
Θέλω να ξέρω (οδηγίες προς ορθόδοξους όταν ...κάποιος τους μιλάει λογικά!)
Ο αόρατος Πόλεμος (η πραγματική μάχη της ανθρωπότητας ... εναντίον των δαιμόνων!!! για τη φωτινή πατρίδα τον παράδεισο!!!)
Δαίμονες παγίδες και τεχνάσματα (με ένα ακόμα πιο απλοϊκό! τρόπο δίνεται ξανά πως μαίνεται η καθημερινή μάχη του ανθρώπου κατά των δαιμόνων... εξορκισμοί, δαιμονισμοί, γεροντάδων, ...ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα!!!!)
Τα 23 τάγματα των τελωνίων (τα μετρήσανε και τα βρήκαν 23. Είναι τα τάγματα των τελωνίων, που τελωνίζουν τη ψυχή ... μετά θάνατον. Ορθόδοξες μαρτυρίες ορθοδόξων που πήγαν, ... είδαν ... και γύρισαν να μας πουν τα καθέκαστα)
Καραθεοδωρή, η σχετικότητα και οι άσχετοι (τα γνωστά... ο σφετεριστής, εβραίος φυσικά, Αϊνστάιν έκλεψε από τον Καραθεοδωρή τη θεωρία της σχετικότητος, ... και ζήσαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα)
Η κρυμμένη κυβέρνηση
Το σχέδιο της απάτης
Τα σημεία των καιρών και η εποχή του Υδροχόου
Αντίχριστος
Ένας κόσμος κάτω από τον Αντίχριστο
Η μυστική Βαβυλών


... εεε ΕΤΣΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ. Ακούστε τις θεοεπιστημονικές «αποδείξεις» και «στοιχεία» και κρίνετε μόνοι σας:

1SUPERPARANOIA13.w...



Οι Ναζί είχαν αντιβαρυτική υπερτεχνολογία

Τα Λιακούρεια Ντοκουμέντα (βρίσκετε όλη αυτή τη μυθολογία στο Ίντερνετ). Η γνωστή φιλοναζιστική ανάπτυξη διαφόρων μύθων περί εθνικοσοσιαλιστικών υπερόπλων, κυρίως των αμετανόητων νοσταλγών του ναζιστικού καθεστώτος, μετά την ήττα τους. Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη βιβλιογραφία του ισαπόστολου Προφήτη τηλεπωλητή με τις γνωστές ομότροπες εθνικές, κοινωνικές και πατριωτικές αντιλήψεις. Η ελέω θεού εθνικοσοσιαλιστική υπερτεχνολογία. Έτσι άλλωστε εξηγείται η έκβαση του Β’ παγκοσμίου πολέμου. Ακριβώς όπως λειτούργησαν τα υπερόπλα ΤΕΣΛΑ στη Γιουγκοσλαβία και το Ιρακ, εναντίον των αμερικάνων.
Προσέξτε την (παρα)λογική σύνδεση που κάνει με τη βάση Βοστόκ, τον Πούτιν, τη πύλη «για κάτω» και την απειλή πολέμου από τους αμερικάνους «αν πάτε εκατό μέτρα» πιο κάτω. ... Άρμεγε λαγούς, κούρευε χελώνες:

1XANEMPOUROSOI.wma



Η απειλή του Αγίου

Η περίφημη απειλή του Αγίου. «Όποιος πολεμάει το Τραχώνι θα βρεθεί στον πάτο», είπε ο γέροντας. «γιατί αυτά είναι εκ θεού και γίνονται τώρα», «Και αυτά τα πράγματα βγαίνουν ...»... «μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση». Ποιό πάτο ρε γέροντα?

1TRAXONOMALAKIESUP...



Το νόημα της ζωής σε ένα σαβουροπακέτο (τι πίνεις και δε μας δίνεις)

Ανεπανάληπτο. Υπαρξιακή θεολογική μεταφυσική τηλεπώληση προς Εληθίους:
«...Η ζωή αυτή είναι μικρή ... και είναι ένα μεγάλο δώρο του θεού σε μας, μία ευκαιρία να δείξουμε ότι αψηφούμε τις βλακείες ... του οξωαποδω ... αυτό θέλει ο θεός από εμάς ... να μη του δίνουμε σημασία ... μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα εδώ πάνω ... και να κερδίσουμε αυτό που λέει ο Χριστός μας την αιώνια ζωή ... τα πράγματα είναι πολύ απλά ... βγάλτε τα άγχη της καθημερινότητας από πάνω σας ... και να δείτε πως η συγγνώμη του θεού βοηθάει όλους μα όλους μας, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?... ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ γιατί αλλιώς τον βλέπουμε σφραγιστά και άντε να μη πω ... επιτρέψτε μου ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να πάρετε αυτά τα 12 βιβλία...».
Συνοψίζοντας μεταξύ άλλων:
Α. Ο θεός θέλει από μας, με την ευκαιρία που μας δίνει, να μη δίνουμε σημασία στις βλακείες...
Β. Μπορούμε να κερδίσουμε την αιώνια ζωή, όπως λέει ο Χριστός μας, (τα πράγματα είναι πολύ απλά), βγάζοντας τα άγχη της καθημερινότητας...
Γ. Η συγγνώμη του Θεού βοηθάει όλους μας να βλέπουμε τον κόσμο ανοιχτά και ΕΛληνικά...
Δ (και σημαντικότερο). Για όλα τα ανωτέρω, αγοράστε το σαβουροπακέτο του Λιάκουρα.
Ακούστε το και ξανακούστε το. Εαν ακούει κάποιος ψυχίατρος θα θέλαμε την επιστημονική του άποψη:

1theoparalirimaNEW...



Αφεντικό Χριστός+Προμηθέας+Δίας+ΕΛ+Νεφελίμ

Απίθανες μοναδικές ανεπανάληπτες ανεπανόρθωτες δυνατές και λιακουρικές αερολογίες+μπουρδολογίες. Παρατηρείστε το συνδυασμό δια της περιφήμου λιακουρείου συνδυαστικής μεθόδου «ο αχταρμάς και ότι θέλουμε αποδεικνύουμε». Η απόλαυση του Αριστοτέλη:


1ELxristosparaliri...



Πραγματική Ιστορία (μυθολογικές φαντασιώσεις)

Μάθετε γιατί οι Έλληνες κατέστρεψαν την Ατλαντίδα, γνωρίζετε τις μυκηναϊκές ακροπόλεις στη Κίνα, τους απόγονους των Ελλήνων σε εκείνες τις περιοχές? Μάθετε αλήθειες (η φουρκέτα στη μπρίζα μετά την ακρόαση, είναι απαραίτητη. Το ηλεκτρικό σοκ σας επαναφέρει):

1GNORIZETEMALAKIES...





Για να μη ξεχνιόμαστε. «Δεν χρειαζόματε τους πολιτικούς τα λαμόγια», «όλοι οι Έλληνες ενωμένοι μια γροθιά», «πάμε για την 6η Κοσμοκρατορία (6 REICH), με αγάπη, φιλότιμο και ανθρωπιά» ...τα γνωστά χαρακτηριστικά γνωρίσματα όλων των κοσμοκρατοριών-αυτοκρατοριών-δικτατοριών-απολυταρχιών-ολιγαρχιών, παντού και πάντα:



ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ

buzz it!

:: posted by funEL, 2:46 PM

47 Comments:

Άσε μας ρε +γέροντα+ γαμώ την τύχη μου μέσα πια...

Εδώ και δύο εβδομάδες προσπαθώ να φάω γαύρο τηγανητό που μου αρέσει, και έχω βαρεθεί να κυνηγάω τα κωλόψαρα που χοροπηδάνε μέσα στην κουζίνα σαν δαιμονισμένα...

Δεν μπορούμε να πάρουμε την Πόλη λίγο αργότερα όταν θα έχω φάει τα ψαράκια μου ο δυστυχής;

+ΤονΒρυκόλακαΓαύρονΈπιασον+

ΥΓ.

Εις έτη πολλά +Προφήτα+
Blogger pølsemannen, at 8:51 PM  
.

M A M A M O Y ! ! ! ! ! !

(αγριεύτηκα λέμε)

+μαναειναιμονομια=ογεροντας+
Blogger Rodia, at 9:24 PM  
Εύγε Γερονταγματάρχη εγράψατε και πάλιν.

Σχετικά τους επαναζωντανεύοντες ιχθείς, λίαν συντόμως ανεβάζομε βιδεάκι που θα τρίβετε τους οφθαλμούς σας. Προκειται περί αποθηκεύσεως των ψυχών των. (παραπάνω ουδέν ημπορούμε να ειπούμε διότι δώκαμεν όρκον)
Blogger SPY, at 5:42 AM  
Κατάθεση του ποιητικού μου οίστρου, που με τσίμπησε πρωί πρωί:

Είδα την άσπρη πυραμίδα
στη μακρινή Τακλαμακάν
κι εκεί μου έστριψε μια βίδα
καθώς ανέβαινα σα πάν'

Είναι με μάρμαρο Πεντέλης
ντυμένη εξωτερικά
το πιστοποίησ' ο Νταβέλης
κι εξηνταέξι ξωτικά

..τραγουδιέται σε ρυθμό ταγκό και έχει και συνέχεια, αλλά δεν την αποκαλύπτω, αν δεν αγοράσετε το πακέτο..
(αυτό που με βρήκε κατακέφαλα λέμε)

:-))
Blogger Rodia, at 7:48 AM  
κ. πεταλωτά. Ψαράκια θα φάτε μετά την παράδοση της Πόλης από τον πούτιν και τους κινέζους στους ΈΛληνες. Μέχρι τότε νηστεία και προσευχή. (Περιμένουμε στον αιώνα τον άπαντα πεταλώνοντας)

(R). ναι γεμίσαμε γεροντο+βουρδούλακες. ένα τραγουδάκι τεριρέμ χρειάζεται να ξορκίσει το κακό.

κ. spy, περιμένουμε τα ντοκουμέντα με ανυπομονησία. Οι ευχές του γέροντος μεθ' εσού

+βρυκολάκιασον+
Blogger funEL, at 11:36 AM  
Μην ανησυχείς Ροδίτσα μου... συμπληρώνω εγώ το έπος!

Ευθύς με πιάνει μια τρομάρα
σύγκρυο,φόβος, πανικός,
ο Πούτιν μου δώσε σφαλιάρα
ήτανε, βλέπεις, Αρειανός

Την εικοστή πρώτ' Απριλίου
γιορτάζουμε όλοι με λατρεία
και την 4η την Αυγούστου (δε μπορούσε να ΄ταν Ιουλίου για να βγαίνει η ομοιοκαταληξία;;;)
προσμένουμε με αγωνία

Και συ Ροδιά για τα πακέτα
στη κεφαλή να βάλεις σκούφο
στο χέρι πάρε μια ρουκέτα
να καταρρίψεις κάνα ούφο

Μετά Τιμής,

+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+
Anonymous Anonymous, at 6:23 PM  
Λιακουριάδος το έπος ετραγουδήσαμεν.
Blogger ο δείμος του πολίτη, at 7:16 PM  
http://video.google.com/videoplay?docid=3014581497309209211&q=nazi+occult+duration%3Along

http://video.google.com/videoplay?docid=4360800110742625275&q=nazi+occult+duration%3Along

http://video.google.com/videoplay?docid=-3797889292300937848&q=nazi+occult+duration%3Along

ΔΩΣΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!

Voila!

Τα ίδια έλεγαν οι ΝΑΖΙ τότε, τα ίδια λέει και ο Λιάκουρας σήμερα.
Anonymous Anonymous, at 8:00 PM  
funEL γειά χαρά.

Τι να σου πω...πραγματικά σέβομαι την δουλειά σου. Είναι άρτια και τόσο συνεπής που αγγίζει τα όρια της τέχνης.

Κάτι άλλο. Υπάρχουν πολλοί μπλόγκερ που θέλουν να βάλουν κάποιο μπάνερ σου στο μπλογκ τους- και θα αυξάνονται όσο πλησιάζει η μέρα της δίκης, αλλά τα μπάνερ που προτείνεις δύσκολα δένουν αισθητικά με το μπλογκ τους. Τα ανιμέιτεντ τζιφ είναι κάπως "σκληρά". Εγώ έσπασα ένα και έβαλα ένα στατικό καρέ. Αλλοι κάνανε δικά τους (έχεις δει τι έχει κάνει η Ου Μινγκ;)

Αν θέλεις πρότεινε κάποια ακόμα μπάνερ, θα φανούν χρήσιμα.

+μπανέρισον+
Blogger Urfurslaag, at 8:35 PM  
Πολύ καλός για άλλη μια φορά...

+αποδημοκράτισον+
+απολιτικοποίησονεκδικτατόρισον+
+γάμησον+
+κονόμησον+

+love&kisses+
+zaphod+
Blogger Zaphod, at 9:57 PM  
Φτιαξε μερικα μπάνερ να βαλουμε στα site μας link.
Και οσοι δεν εχουμε μπλογκ εχουμε site.
Να γεμισουμε το ιντερνετ.
Anonymous Anonymous, at 2:22 AM  
Και μετά φτιάξε και τίποτα να τσιμπήσουμε. Άχρηστε τόσους μήνες εδώ και ούτε ένα γλυκό του κουταλιού δε μας φίλεψες. Έτσι νομίζεις φέρονται οι πραγματικοί απόγονοι των ΕΛ?
Anonymous Anonymous, at 10:32 AM  
Μπορώ να διατυπώσω μια απορία; Μπορω, ε

Τι γίνεται με τον κ. Σαρκοζύ; Είναι ΕΛλην (μια και κατάγεται από Θεσσαλονίκη) ή εβραιοσιωνιστής..???

Φώτα πληζζζζζ

+γεροντα ευλογησον+
Blogger Rodia, at 5:12 PM  
Με βάση το τελευταίο comment, να εκφράσω τις πιο θερμες ευχές μου στον Νικολά Σαρκοζί στον β' γύρο των γαλλικών εκλογών και είθε να είναι ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας με συντριπτική πλειοψηφία! Άσχετο, βέβαια, αλλά έτσι κι αλλιώς πολλά γράφονται εδώ, που δεν είναι με βάση το post...
Anonymous Anonymous, at 8:15 PM  
Αρα, είναι ΕΛλην κ. Κάφρε, κατά τη γνώμη σας. Για να βεβαιωθώ όμως, αναμένω και την άποψιν του Προφήτου.

+φώτισονΠροφήτα+
Blogger Rodia, at 9:00 PM  
Ενας ψυχίατρος να πάει στο extra3 ΤΩΡΑ γιατί τον χάνουμε το προφήτη...
Στη Λιβύη του Μοαμάρ ΕΛ Καντάφι (όπως δήλωσε πριν από λίγο ο ακατανόμαστος) υπάρχει σημείο στην έρημο που έχουν γίνει πυρηνικές δοκιμές.
Πότε θα με ρωτήσετε; Φυσικά τη περίοδο του Τουταγχαμών ή ακόμα παλιότερα.
Ρε παιδιά απλά τα πράγματα: κάνανε οι ΕΛ βολές με τα Χανεμπού σε διακρατικές ασκήσεις με την αρχαία Αίγυπτο.
Κάτι πράγματα που ρωτάτε...

+παρανόησον+
Anonymous Anonymous, at 10:21 PM  
@Λιακόπουλε
...εγώ το παραδέχομαι ...είμαι τέκνο του σκότους!!!

@Γέροντα
βρές τη σημερινή εκπομπή ...έχεις νέο υλικό ...άφθονο
Anonymous Anonymous, at 10:25 PM  
Όχι Rodia, δεν είναι ΕΛλην. Δεν με αφορά, άλλωστε. Μου αρκεί που θεωρεί την Τουρκία ως κάτι το τελείως άσχετο με την Ευρώπη, αλλά και οι εν γένει απόψεις του με βρίσκουν σύμφωνο. Ελληνική κατάγωγή μπορεί να έχει ο Πούτιν. Τι λέτε;
Anonymous Anonymous, at 10:35 PM  
ws sinithos poli kalos
sorry gia ta greekglish
nia nai baners please!!!!
Blogger tsioubiou, at 12:09 AM  
Άντε ρε Κάφρε που ήσουν τόσο καιρό. Τις βλακείες σου περιμέναμε για να αρχισουμε....
Αν δεν ακούσουμε τέτοια πράγματα πρωί πρωί δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε τη μέρα μας.
Και μετά απορείς γιατί σε λέμε φασίστα. Ο Σαρκοζί ήταν αυτός που είπε ότι θα καθαρίσει τα προάστεια του Παρισιού με πιεστικό μηχάνημα (όπως ακριβώς μεταφράζεται). Θέση άκρως φασιστική.....Άρα μετά μην ρίχνεις το φταίξιμο σε μας...
Εκτός κι αν όλη η ιδεολογία ενός ανθρώπου φτάνει μέχρι το μίσος του για την Τουρκία.
Anonymous Anonymous, at 11:12 AM  
Κατ' αρχήν αυτό είναι ένα σάιτ για τον... ψευδοπροφήτη Λιακόπουλο. Εφόσον, όμως, θέλεις, σου απαντάω και για τον Σαρκοζί. Αρχίζω με ερώτημα: Δυο ήταν τελικά οι Ακροδεξιοί υποψήφιοι στις εκλογές; Γιατί απ' ότι ξέρω, μάλλον σφάζονται οι Λε Πεν και Σαρκοζί και δεν έχουν σχέση μεταξύ τους. Και επειδή η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια, πρώτα να ακους τις απόψεις του και μετά να πετάς τα ανόητά σου. Έχει πει να μπει όριο στους ξένους και σε συνεργασία με την Ευρώπη να κρατήσει η χώρα του όσους μπορεί να αντέξει και τους υπόλοιπους να τους διοχετεύσει αλλού. Επίσης ότι σε περίπτωση που ξένος παρανομήσει, αμέσως να απελαθεί. Δίκαιο μου φαίνεται. Εσύ, αν στο σπίτι σου μένει κάποιος και σε κλέψει, τι θα κάνεις; Θα τον θέσεις υπό περιορισμό ή θα τον πετάξεις έξω με τις κλωτσιές; Θα είσαι φασίστας τότε; Εξάλλου και ο Σαρκοζί μετανάστης είναι, οπότε το να είναι εναντίον τους, όπως το εννοείς, είναι τουλάχιστον χαζό και αφελές. Επίσης, έχει πει να δημιουργήσει υπουργείο εθνικής ταυτότητας ώστε να προάγει τον πολιτισμό της Γαλλίας, τη γλώσσα και όλα όσα έχουν να κάνουν με το έθνος του. Εδώ, όποιος το προτείνει, θα φάει γιαούρτι και ντοματιά που θα πάει σύννεφο. Όσο για το θέμα της Τουρκίας, είναι το μόνο που με αφορά ως Έλληνα και η στάση του είναι αυτή που θα έπρεπε να έχει και ο χοντρούλης πρωθυπουργός μας. Τέσπα, βαριέμαι να μπω σε αντιπαράθεση τώρα για τον Σαρκοζί και ειδικά μαζί σου. Ο Πούτιν μήπως έχει ελληνικές ρίζες και είναι ΕΛλην; Τη σειρά "αναζητώντας" του Λιακό την έχει διαβάσει κανείς;
Anonymous Anonymous, at 6:10 PM  
Το μόνο που με πείραξε από το παραλήρημα σου είναι ότι δε θες να αντιπαρατεθείς μαζί μου. Μα γιατί Καφρούκο μου; Θα περάσουμε υπέροχα τα δυο μας. Κι όσο για τα λεγόμενα μου σε πληροφορώ πως είναι απολύτως ορθά. Τα είπε σε ομιλία του και τα έμαθα από ένα γάλλο που τυγχάνει να συναναστρέφομαι το τελευταίο καιρό. Και να ξέρεις θα χαρώ πολύ μια αντιπαράθεση μαζί σου. Πάρε και το Μεγαλέξαντρο τον ομοϊδεάτη σου και αρχίστε να γράφετε. Κι αν θέλεις μιλάμε και όπου εσύ θες (blog ή οτιδήποτε) και εδώ θα λέμε μόνο βλακείες για το Λιακόπουλο.
Anonymous Anonymous, at 9:31 PM  
Συναναστρέφεσαι,ε; Όχι επι του πονηρού να φανταστώ, διότι τα Γαλλάκια φημίζονται για... ξέρεις εσύ! Πάντως, δικαίωμα σου είναι.

Όσο για τα προάστεια, μπορεί πράγματι να θέλουν ένα κάποιο καθάρισμα. Δηλαδή, αν υπάρχουν και αποβράσματα, θα πρέπει να τα εκτρέφει η Γαλλία; Ωραίος είσαι και του λόγου σου. Είσαι για Υπουργός Εσωτερικών εσύ. Η χαρά του χάους θα ήσουν!

Τέσπα, επαναλαμβάνω ότι βαριέμαι να το συζητήσω το θέμα, καθώς είναι άσχετο με το blog. Για ο,τι άλλο, κάνε παιχνίδι εσύ και ίσως έρθει στην παρέα και ο Αλέξανδρος. Δεν με ενοχλεί καθόλου η αντιπαράθεση για οποιοδήποτε θέμα. Για αυτά που γνωρίζω, μιλάω. Όταν δεν ξέρω, κάνω μόκο και προσπαθώ να μάθω.
Anonymous Anonymous, at 9:42 PM  
Φανελ ασχετο γενικα επειδη εισαι ειδικος σε αυτα. Θελω να φτιαξω και γω ενα μπανερ, δεν θα ειναι εναντιον σου το υποσχομαι. Ποιο προγραμμα ειναι πιο ευκολο;
Anonymous Anonymous, at 3:08 AM  
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΛΕΞΑΡΙΘΜΩΝ, ΥΠΟΨΙΝ ΤΩΡΑ ΔΙΔΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ
ΑΠΟ 1000 ΕΠΕΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ 19 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΕΞΙ ΒΙΛΒΙΑ.
Anonymous Anonymous, at 1:14 PM  
Εμπρός για το διαφωτισμό του κόσμου.
Blogger ο δείμος του πολίτη, at 5:51 PM  
K. Urfurslaag, μέσα στο μιαρό και κατάπτυστο σκουπιδιάρικό μας θα βρείτε πάρα πολλά θέματα που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε. Πάρτε τα όλα ελεύθερα. Για αυτό ακριβώς βρισκόμαστε στο νετ.

κ. +κονομησον+ είστε ελεύθερος να κάνετε το αυτό. +++

κ. αναλαφρε. Θα φάμε μια και καλή με χρυσά κουτάλια το 2024. (φέξε μου και γλύστρησα)

κ. Zaphod, +ξεκουδούνιασον+

(R), ο ιζνογκούντ (γι αυτούς που ξέρουν) είναι ΕΛλην διότι δεν είναι μιαρός οβριός.

βρε καλώς τον καφρορθόδοξο. Τι εφημερίδα διαβάζεις, Ριζοσπάστη? :)))))

κ. τακλαμακαν. Όλα καταγράφονται. Αποτελούν στοιχεία για τις επόμενες γενεές. Εδώ είναι κάτι που δεν έχει συνειδητοποιήσει ο Προφήτης. Όλα αυτά που έχει πει θα υπάρχουν σε αυτό το δίκτυο για πάντα. Αυτό το παρελθόν του θα είναι αναλοίωτο πάντα μαζί του σε όλη του τη ζωή, όσο και να αλλάζει αυτός. Ειρωνία της τύχης. Να προσπαθεί με τόση λύσσα να αλλοιώσει την ιστορική πραγματικότητα και από την άλλη να μην μπορεί να επέμβει στο παραμικρό να διορθώσει τη δική του μπαρουφολογία.

κ. τσιουμπιου όσα θέλετε υπάρχουν παντού διάσπαρτα στο μπλογκ, εκατοντάδες.

κ. σουβλατζή, είναι το πακέτο photoshop, μόνο και φυσικά είστε ελεύθερος να το χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε. Το σκουπιδιάρικό μας στη διάθεσή σας.

κ. diasvsmetatron, ανεξερεύνηται αι βουλαί του τηλεπροφήτου.

κ. δείμε... φτου κακά ακόυ εκει διαφωτισμός... κύριε ελέησον...
εμπρός για ένα νέο μεσαιωνικό θεοκρατικό σκοταδισμό. Μακριά από κάθε είδους κακή παγκοσμιοποιητική δυτική πρόοδο.
Blogger funEL, at 10:26 PM  
Έτυχε να δω την εκπομπή του προχθές. Τυπωμένη σαβούρα μόνο 19Ε. Πέρασαν και τα κρύα και δεν κάνουν και για προσάναμμα στο τζάκι. Προσωπικά (το έχω ξαναγράψει νομίζω) μιας κι έρχεται η έκθεση βιβλίου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, είμαι πραγματικά περίεργος να δω πόσος κόσμος θα μαζεύεται στα περίπτερα του είδους και πόσος σε αυτά με βιβλία εκλαϊκευμένης επιστήμης. Αν και πού φοβάμαι ότι από τώρα γνωρίζω την απάντηση...

Υ.Γ.: Πάρτε κι ένα λινκ με τη γνωστή σειρά family guy να σατιρίζει το χριστιανισμό (αν νομίζετε ότι θίγεται το θρησκευτικό σας συναίσθημα μην το δείτε):

http://www.youtube.com/watch?v=NBZQfAYfH7s
Blogger skeptic, at 12:04 AM  
@skeptic
Αν κρίνω απ' τη προηγούμενη έκθεση βιβλίου στη Δ.Α, στα περίπτερα του Λιακόπουλου, Κεραμυδά και κάποιων άλλων παρατράγουδων γινόταν χαμός.
Ολες οι ηλικίες και τα σουλούπια.
Μάλιστα ένα ζευγάρι (ΕΛήθιων) που είχε κολλήσει στη "Τεχνολογία των Θεών" τους άκουσα παρακάτω να κάνουν κάτι απαξιωτικά σχόλια του στύλ "Α, να και οι βαρεμένοι" μπροστά απο συγγραφείς scifi σα τον P.Dick.
Απογοήτευση ε;

Υ.Γ Που να δεις τι γινοτανε στους πάγκους του παπαδαριού αλλά και της Σαιεντολογίας (Δυνητική κτλ)
Anonymous Anonymous, at 2:38 PM  
Δυστυχώς είμαι σίγουρος. Και μιας και μιλάμε για βιβλία, πραγματικά θα ήθελα να ρωτήσω τον υπεύθυνο υποκαταστήματος πολύ μεγάλου βιβλιοπωλείου της Αθήνας, τί δουλειά έχουν βιβλία με τίτλο "Η σοφία του Πυθαγόρα" - ή κάπως έτσι - στο τμήμα της εκλαϊκευμένης επιστήμης (κάτω από το Χρονικό του Χρόνου του Hawking ας πούμε).

Και για να προλάβω αυτούς που θα πουν "μα με τί κάθεται κι ασχολείται ο άνθρωπος" ας αναλογιστούν τί εντύπωση θα αποκομίσει ένας έφηβος ας πούμε 15 ετών που θα βρεθεί εκεί. Μάλλον θα σκεφτεί κάτι σαν "για να το έχουν σε τόσο μεγάλο βιβλιοπωλείο στα επιστημονικά βιβλία, σίγουρα κάτι σημαίνει". Τα επακόλουθα αυτού νομίζω όλοι τα φανταζόμαστε.
Blogger skeptic, at 7:59 PM  
Ξέρεις sceptic, δυστυχως τα βιβλιοπωλεία και οι εκδοτικοί οίκοι αναγκάζονται να κάνουν συμβιβασμούς. Οταν βλέπουν οτι η "Αριθμολογία" έχει πουλήσει τα τριπλά αντίτυπα από τη "Κόμη της Βερενίκης" αναγκάζονται και τους καταλαβαίνω. Αυτό όμως που καταλαβαίνω είναι και οι δίοδοι που βρίσκουν τα σαβουροπεριοδικά και τα σαβουροβιβλία να μολύνουν τη κουλτούρα μας.
Anonymous Anonymous, at 10:01 PM  
Εκεί έχουμε χρέος να χτυπήσουμε, τον ιό τον ίδιο και οχι τα συμπτωματα του
Anonymous Anonymous, at 10:02 PM  
έψαχνα για το μυστικό υπερόπλο των ναζί που το είχαν πάρει από τους ΕΛ και βρέθηκα εδώ να σας διαβάσω ιππότα μου.

τώρα ηρέμησα, ξεστραβώθηκα!
Anonymous Anonymous, at 11:05 PM  
Skeptic, για τους μη γνωρίζοντες, ο Πυθαγόρας θεωρείται μέγας επιστήμων της αρχαιότητας, που δεν ήταν -- και όχι θρησκευτικός ηγέτης, που πράγματι ήταν.

Το μπέρδεμα που αναφέρεις οφείλεται και σ' έναν άλλο λόγο: οι οπαδοί της New Age μεταφυσικής προσπαθούν να περάσουν τις ιδέες τους σαν "επιστήμη", και γι' αυτό κάνουν ό,τι μπορούν για να θολώσουν τα νερά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα: Το βιβλίο του Carl Sagan "Στοιχειωμένος Κόσμος" έχει εκδοθεί στα Ελληνικά από τις εκδόσεις Έσοπτρον, που ειδικεύονται στα αντιεπιστημονικά βιβλία και στις New Age φαντασιώσεις.
Blogger cyrus, at 2:56 AM  
Μια φορα Funel το έκανα και αυτό. Ειδικά το δισέλιδο με τις χορηγείες (50 ευρώ ο ένας για την ψυχή του κομμουνιστή πατέρα του, 100 ευρώ ο άλλος για τον αντάρτη θείο του) είναι όλα τα λεφτά. Φυσικά τα χρήματα αυτά πάνε στο κόμμα για την λειτουργία του και όχι στο λαό. Είδες η αριστερά αγαθοεργίες... Μονάχα η στήλη της Κανέλλη άξιζε. :)))))
Anonymous Anonymous, at 2:46 PM  
o liako ti omas einai? Aek?
Anonymous Anonymous, at 5:11 PM  
Γιατί να είναι ΑΕΚ; Μπορεί και Απόλλων Σμύρνης, μπορεί και ΠΑΟΚ και χίλιες δυο άλλες προσφυγικές ομάδες... Ας σταματήσει πια αυτό το παραμυθάκι με την καημένη την προσφυγοπούλα και κατατρεγμένη απ' όλους ΑΕΚαρα μας. ΤΟ ΑΕΚ, όπως έλεγαν και οι παλιοί...
Anonymous Anonymous, at 3:36 PM  
Ο Λιακό είναι ΜΠΑΟΚΑΡΑ!
Anonymous Anonymous, at 4:27 PM  
ΑΠΟΦΑΣΗ 192-2009

Σήμερα ημέρα Τρίτη 5 Μαΐου 2009 και ώρα 11:00 το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση, στην οποία παρέστησαν ο Πρόεδρος του ΕΣΡ Ιωάννης Λασκαρίδης, ο Αντιπρόεδρος Νέστορας Κουράκης και τα μέλη Εύη Δεμίρη, Ίρις Αυδή-Καλκάνη, Γιάννης Παπακώστας, Κωνσταντίνος Τσουράκης, Κωνσταντίνος Αποστολάς.
Iστορικό-Νομική θεμελίωση
1. Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ασχολήθηκε με την από της εταιρείας ΕΞΤΡΑ ΚΟΜΜΙΟΥΝΙΚΕΙΣΙΟΝ ΤΕΧΝΟΛΟΤΖΙ Α.Ε. (EXCOM A.E.) ιδιοκτήτριας του τηλεοπτικού σταθμού EXTRA CHANNEL-3 ενδεχόμενη παραβίαση της ραδιοτηλεοπτικής νομοθεσίας.
2. Η συζήτηση της υποθέσεως πραγματοποιήθηκε την 28η Απριλίου 2009.
3. Το Συμβούλιο έλαβε υπόψη τις ακόλουθες διατάξεις:
Ι. Το άρθρο 15, παρ. 2 του Συντάγματος, κατά το οποίον η ραδιοφωνία και η τηλεόραση υπάγονται στον άμεσο έλεγχο του Κράτους, ο οποίος έχει σκοπό τη μετάδοση προϊόντων του λόγου και της τέχνης, την εξασφάλιση της ποιοτικής στάθμης των προγραμμάτων που επιβάλει η κοινωνική αποστολή της τηλεόρασης και η πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας, καθώς και το σεβασμό της αξίας του ανθρώπου και την προστασία της παιδικής ηλικίας και της νεότητος.
II. Το άρθρο 5 παρ. 1 και 2 του Π. Δ/τος 77/2003, κατά το οποίο η μετάδοση των γεγονότων πρέπει να είναι αληθής, ακριβής και όσο το δυνατόν πλήρης, ενώ εξάλλου τα γεγονότα πρέπει να παρουσιάζονται με προσοχή και αίσθημα ευθύνης ώστε να μην δημιουργούν σύγχυση ή πανικό στο κοινό.
ΙΙΙ. Το άρθρο 8 παρ. 3 του Π. Δ/τος 100/2000, κατά το οποίο όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα κατατάσσονται σε κατηγορίες ανάλογα με τον βαθμό της δυσμενούς επίδρασης που μπορεί να έχει το περιεχόμενό τους στην προσωπικότητα και στην εν γένει ηθική και πνευματική ανάπτυξη των ανηλίκων, γι΄αυτό σε κάθε κατηγορία αντιστοιχεί ένα ειδικό σύμβολο, το οποίο μεταδίδεται επί της οθόνης, σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, ή σε καθορισμένο τμήμα αυτής.
IV. Το άρθρο 4 παρ. 1 στοιχ. β και ε του Ν. 2863/2000, κατά το οποίον το ΕΣΡ ελέγχει την τήρηση της ραδιοτηλεοπτικής νομοθεσίας και επιβάλλει τις από το άρθρο 4 παρ. 1 του Ν. 2328/1995 προβλεπόμενες κυρώσεις.
1
Αιτιολογικό

..............
Anonymous ΕΣΡ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, at 12:41 PM  
ΑΠΟΦΑΣΗ 192-2009
..........................

Αιτιολογικό
Εκ των στοιχείων του φακέλου, των ισχυρισμών του εκπροσώπου της εταιρείας ΕΞΤΡΑ ΚΟΜΜΙΟΥΝΙΚΕΙΣΙΟΝ ΤΕΧΝΟΛΟΤΖΙ Α.Ε. (EXCOM A.E.) ιδιοκτήτριας του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού EXTRA CHANNEL, του υποβληθέντος υπομνήματος και της παρακολουθήσεως από μαγνητοταινία της εκπομπής «ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ» που μεταδόθηκε την 18.5.2008, προέκυψαν τα ακόλουθα:
Ώρα μετάδοσης: Περίπου 21:32-23:30
Παρουσιαστής: Κος Δημοσθένης Λιακόπουλος
Σήμανση: Μπλε – λευκός κύκλος. Η σήμανση και η επεξήγηση εμφανίζονται πριν την έναρξη σε όλη την οθόνη για 8΄΄. Κατά την έναρξη για 2΄ και 27΄΄. Δεν υπάρχει διαφημιστικό διάλειμμα
Επεξήγηση: Κατάλληλο, επιθυμητή η γονική συναίνεση. Εμφανίζεται κατά την έναρξη για 56΄΄.
Αιτία καταγγελίας: 1) Φράση «ότι δεν έκαψα πέρσι θα τα κάψω φέτος»
2) Διαφημίζει και πουλά κατά δήλωσή του απαγορευμένα DVD
Α. Θέμα εκπομπής
Από την αρχή της εκπομπής προσφέρονται πακέτο των βιβλίων γιατί και πως ζουν ανάμεσά μας, 2η τριλογία, με τους ακόλουθους τίτλους στην τιμή των 29Ε συν έξοδα αποστολής.
1. Το κουτί της Πανδώρας – Ζουν ανάμεσά μας
2. Η τεχνολογία του κακού – Ζουν ανάμεσά μας
3. Το τελευταίο ηλεκτρόνιο και ο πολέμαρχος του Θεού – Ζουν ανάμεσά μας
Σε αυτή την τριλογία έδιναν δώρο 6 dvd. («Ιλλουμινάτι», «αόρατος πόλεμος», «πλανήτης Χ», (;), «Λεβιάθαν», «Βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων»). Επειδή όμως τα dvd έχουν εξαντληθεί και επειδή κλείνει δύο μήνες έκδοσης, ο παρουσιαστής δίνει δώρο τα dvd σε όποιον τα ζητήσει, πληρώνοντας μόνο τα έξοδα αποστολής. Μαζί με το πακέτο όμως, για μία μόνο εκπομπή επειδή καθιερώθηκε και επιπλέον, επειδή συμπληρώθηκαν με το πακέτο δύο μήνες παρουσίασης, δίνεται δώρο το βιβλίο «Η τεχνολογία των Θεών». Ακόμη δώρο στο πακέτο δίνονται τα «απαγορευμένα dvd» που είναι «ο αρχαίος εχθρός» και ο «πλανήτης φυλακή». Σε αυτά περιλαμβάνονται από εξορκισμούς που έκανε ο πατήρ Σάββας Αχιλλέως, αποσπάσματα συγκεκριμένα, τρεις ώρες συνέχεια, όπου αποδεικνύεται ότι ζούμε σ’ έναν πλανήτη φυλακή, ελεγχόμενο από τα «λαμόγια», που έχουν σαν μοναδικό σκοπό τον αφανισμό του ανθρωπίνου γένους. Σύμφωνα με τον παρουσιαστή στους εξορκισμούς τα πρόσωπα είναι καλυμμένα. Στον «πλανήτη φυλακή» με κάθε λεπτομέρεια ομολογούν οι δαίμονες που μας έχουν φυλακισμένους. Στο «αρχαίος εχθρός» για περίπου δύο ώρες ομολογούν το τι κάνουν στον κόσμο και πως τα οργανώνουν όλα, για τη λευκή αδελφότητα, για τους συμβούλους του αντιχρίστου, για τα ρυπαρά γένη.
Το βιβλίο «η τεχνολογία των θεών» δίνει την ιστορία του κόσμου με έγχρωμες φωτογραφίες και ντοκουμέντα κατάλληλα συνδυασμένα για την ύπαρξη εκπληκτικής αρχαίας τεχνολογίας, από την οποία ελάχιστα πράγματα έχουν δοθεί στον σύγχρονο κόσμο και περιγράφονται στο βιβλίο «η τεχνολογία του κακού» (πως ελέγχεται ο παγκόσμιος πληθυσμός με υποσυνείδητα μηνύματα, με τις τροφές, με την υποχρεωτική παιδεία που πρέπει να παίρνουμε για να μαθαίνουμε συγκεκριμένα πράγματα). Το τέλος της παγκόσμιας μιζέριας περιλαμβάνεται στο βιβλίο «το τελευταίο ηλεκτρόνιο και ο πολέμαρχος του Θεού».
Στο βιβλίο «το κουτί της Πανδώρας» περιγράφεται το πώς είναι στημένος ο κόσμος από τη νέα τάξη πραγμάτων εναντίον των λαών.
2

.......................
Anonymous ΕΣΡ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, at 12:43 PM  
ΑΠΟΦΑΣΗ 192-2009
..........................

Εάν κάποιος που έχει αγοράσει τα dvd που έχουν εξαντληθεί, ζητήσει το βιβλίο «η τεχνολογία των Θεών» μπορεί να το πάρει δωρεάν πληρώνοντας μόνο τα έξοδα αποστολής. Και το αντίστροφο. Εάν κάποιος έχει πάρει το βιβλίο και θέλει τα dvd που έχουν εξαντληθεί, μπορεί να τα πάρει δώρο πληρώνοντας μόνο τα έξοδα αποστολής.
Στην εκπομπή προσφέρεται και 2ο πακέτο με 10Ε δίνεται το βιβλίο «Τα απόκρυφα κείμενα της Αποκάλυψης» μαζί με το dvd «Είδα τον άλλο κόσμο».
Προβάλλονται βίντεο που επεξηγούν και στηρίζουν τις απόψεις του συγγραφέα.
Βίντεο 1 : Προβάλλεται βίντεο με τίτλους για την ιστορία του κόσμου (ύπαρξη του τριγράμματου δημιουργού, γέννηση των αγγέλων και τον ελοχίμ, του υλικού σύμπαντος, των ανθρώπων, που θα εξοντώσουν τον πενταγράμματο εχθρό, την αποστασία των αγγέλων, των ανθρώπων, των ελοχίμ, τον εκφυλισμό του άφθαρτου ανθρώπου και τη στροφή της φύσης εναντίον του, τη γέννηση των νεφελίμ και των ελ (φιλάνθρωπων ελοχίμ - ελλήνων), τον πόλεμο ελ-ελοχίμ και τον εγκλεισμό των δεύτερων στα τάρταρα, τη φυλάκιση του Δία, την εγκατάσταση του Απόλλωνα και της Αθηνάς σε άλλους πλανήτες μαζί με έλληνες. Περιγράφεται το σχέδιο του αρχαίου θεού να αφανίσει τους ανθρώπους, το οποίο όμως προωθεί το σχέδιο του Θεού).
Το περιεχόμενο του βίντεο υπάρχει στην τριλογία των βιβλίων και τα dvd.
Βίντεο 2 : Παρουσιάζονται μορφές θεοτήτων και δαιμόνων διαφόρων λαών, οι οποίες θεωρεί ο συγγραφέας ότι αποτελούν απεικόνιση των όντων που περιγράφει, οι οποίοι μπορεί να γλίτωσαν από τους ελ αλλά το τέλος της ανομίας τους πλησιάζει. (βιβλίο «πολέμαρχος του Θεού» αλλά και τριλογία)
Βίντεο 3 : Παρουσιάζεται πλάσμα που μοιάζει με τεράστια νυχτερίδα και που έχει σκοτωθεί σε ηλεκτρικό καλώδιο πόλης στην Ινδονησία. Ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι είναι μυθικός δαίμονας της ανατολής, ίδιος με τους δυτικούς βρικόλακες. Το πρόσωπό του έχει σκιαστεί με pixel για να μη φαίνεται.
Βίντεο 4 : Ζουμάρισμα στο πλάσμα και επανάληψη βίντεο, 23:28) Παρουσιάζεται απροσδιόριστη μορφή πλάσματος που μοιάζει με εξωγήινο και περπατάει.
Βίντεο 5 : Προβάλλεται ορθόδοξος ναός των Βαλκανίων και στο εσωτερικό του πάνω στον τρούλο, ο οποίος έχει αγιογραφία που παρουσιάζεται σε βιβλίο. Το θέμα της είναι η σταύρωση. Η κάμερα εστιάζεται στην αγιογραφία, ύστερα προβάλλει τους αγγέλους και στο τέλος δύο μορφές δεξιά και αριστερά μέσα σε σύννεφο που φαίνεται ότι χειρίζονται όργανο και παρακολουθούν την Σταύρωση.
Β. Εκφράσεις του παρουσιαστή
(21:37,22:36)…για μία μόνο εκπομπή δώρο «η τεχνολογία των Θεών» επειδή δεν έχω τίποτε άλλο να σας δώσω, και επειδή συμπληρώνουμε τους δύο μήνες και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος που ο κόσμος μαθαίνει αυτά τα θέματα, σας δίνω την τεχνολογία των Θεών. Εκπληκτικά ευρήματα αγαπητοί φίλοι, τα οποία είναι σκαλίσματα πάνω στην πέτρα, σκαλίσματα πάνω στους τοίχους αρχαίων ναών, φίλοι μου, και βεβαίως τοιχογραφίες αλλά και πίνακες του πρόσφατου παρελθόντος, που μας δείχνουν εκπληκτικά πράγματα, όπως αυτό εδώ. Πιάστε αυτόν τον αναγεννησιακό πίνακα εδώ πέρα ο οποίος έχει αυτό εδώ. Τι είναι λέει, πέταξε η άλλη το καπέλο της απάνω; Αμ δεν καταλάβατε φίλοι μου. Δεν καταλάβατε. Εδώ είναι σ’ ένα πίνακα της Αναγέννησης ζωγραφισμένο ένα ufo. Λέει μήπως είναι σύμπτωση; Για δείτε. Έχω κι άλλους πίνακες εδώ μέσα. Είναι κι αυτά τα δύο σύμπτωση; Τα βλέπετε; Είναι κι αυτά σύμπτωση αγαπητοί φίλοι; Και να ’τανε μόνο αυτά; Εδώ 3

..........
Anonymous ΕΣΡ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, at 12:45 PM  
ΑΠΟΦΑΣΗ 192-2009
..........................

υπάρχουνε πάρα, μα πάρα πολλοί πίνακες αγαπητοί φίλοι μ’ αυτό το αντικείμενο διαρκώς στον αέρα. Πιάστε αυτό τον πίνακα, εδώ, με τις δύο ωραίες κυρίες, κι εδώ τι έχει; Για έλα κοντά. Όπα. Αυτό δηλαδή, ο μηχανισμός παρακολούθησης αγαπητοί φίλοι απ’ το δαιμονικό κατεστημένο του ανθρωπίνου γένους, είναι σίγουρος, δεδομένος και πανάρχαιος. Τι έλεγε ο δαίμονας μέσα στους εξορκισμούς; «Από εκεί σας βλέπω. Σας βλέπουμε, σας καταγράφουμε. Από κει σας βλέπουμε». Μ’ αυτή την τεχνολογία τη συγκεκριμένη. Την «τεχνολογία των θεών», την οποία σας την κάνω δώρο αγαπητοί φίλοι μαζί με το πακέτο. Ενώ δώρο μες στο πακέτο έχω τα δύο dvd με διάρκεια περίπου 3 ώρες, τα απαγορευμένα dvd, «ο πλανήτης φυλακή» και ο «αρχαίος εχθρός». Εδώ μέσα περιλαμβάνονται από εξορκισμούς που έκανε ο πατήρ Σάββας Αχιλλέως, αποσπάσματα συγκεκριμένα, τρεις ώρες περίπου συνέχεια αγαπητοί φίλοι. Συγκεκριμένα αποσπάσματα όπου αποδεικνύεται του λόγου το αληθές. Ότι δηλαδή ζούμε σ’ ένα πλανήτη φυλακή. Σ’ ένα πλανήτη ελεγχόμενο από τα λαμόγια αγαπητοί φίλοι. Που έχουν σαν μοναδικό σκοπό τον αφανισμό του ανθρωπίνου γένους. 2311-240 χιλιάδες, όποιος προλάβει να τα πάρει μόνον 29 ευρώ συν έξοδα αποστολής. Μες στο πακέτο δώρο είναι τα δύο απαγορευμένα dvd αγαπητοί φίλοι τρεις ώρες με αποσπάσματα εξορκισμών, εδώ να δείτε τι λένε. Εμείς έχουμε τα μηχανήματά μας. Από κει σας βλέπουμε, σας ελέγχουμε και σας καταγράφουμε. Τα δικά μας τα νέφη τα βρώμικα. Τα νερά που πίνετε. Τα δηλητήρια που σας δίνουμε. Τα δικά μας τα δηλητήρια λέει τα παίρνετε όλα θέλετε δε θέλετε. Έχουμε στήσει τον κόσμο. Εμείς κυβερνάμε. Να δείτε πάνω στην έπαρσή τους κατά τη διάρκεια των εξορκισμών τι ομολογούν τα λαμόγια. Τρεις ώρες περίπου dvd, εννιακόσιες σελίδες αγαπητοί φίλοι τα τρία βιβλία περίπου και δώρο για μία μόνο εκπομπή επειδή συμπληρώσαμε δύο μήνες παρουσίασης του πακέτου, «η τεχνολογία των θεών». Το απόλυτο best seller της ελληνικής αγοράς αγαπητοί φίλοι σε μονό βιβλίο, ένα βιβλίο που παρόμοιό του δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Και βεβαίως ούτε διεθνώς, όπου σε λίγο κυκλοφορεί στα αγγλικά. «Η τεχνολογία των Θεών» λοιπόν αγαπητοί φίλοι για μία μόνο εκπομπή δώρο. Όσο για το παγκόσμιο γίγνεσθαι, για να μπορέσει κανείς να το καταλάβει και να το πιάσει γιατί τι λένε τα λαμόγια; Άνθρωπος λέει δεν μπορεί να πιάσει τι κάνουμε εμείς. Εμείς λέει κάνουμε άλλα πράματα, άλλα κόλπα. Έχουμε έτσι στήσει λέει τον κόσμο, το ομολογούν στα δύο αυτά dvd. Θα τους ακούσετε αγαπητοί φίλοι κατά τη διάρκεια εξορκισμών. Που οι δαίμονες μιλούν μέσα από το στόμα των θυμάτων τους. Που είναι θύματά τους προσωρινά βέβαια. Διότι ο πατήρ Σάββας Αχιλέως αγαπητοί φίλοι, ο τελευταίος όπως οι ίδιοι λέγανε εξορκιστής που διάβαζε αγαπητοί φίλοι ευχές εναντίον των δαιμόνων, ας μου επιτρέψετε τη φράση, είναι ο απόλυτος terminator. Αγαπητοί φίλοι, κάμερα σ’ εμένα, επιφυλάσσομαι να δώσω στο μέλλον βίντεο που θα δείτε αγαπητοί φίλοι, θα τους δείτε, ε, γιατί εκεί δε θα, καλύπτουμε βέβαια τα πρόσωπα αλλά θα δείτε πως αγαπητοί φίλοι ο πατήρ Σάββας κάνει τον εξορκισμό. Μπαμ, μπαμ, μπαμ, μπαμ, ένα, δύο, τρία, τέλος. Μπροστά στη δύναμη του Χριστού οι δαίμονες δεν έχουν καμία απολύτως δύναμη…
(21:44, 22:43)… Θέλετε αγαπητοί φίλοι με κάθε λεπτομέρεια να δείτε πως ομολογούν οι δαίμονες που μας έχουν φυλακισμένους; Ο «πλανήτης φυλακή». Θέλετε αγαπητοί φίλοι για περίπου δύο ώρες να τους ακούσετε να ομολογούνε το τι κάνουν στον κόσμο αγαπητοί φίλοι και πως τα οργανώνουν όλα, αγαπητοί φίλοι, για τη λευκή αδελφότητα, για τους συμβούλους του αντιχρίστου, για τα ρυπαρά γένη που θα βγουν απ’ τη γη λέει να μας τρώνε κ.τ.λ., όλα μες στα δύο dvd τα απαγορευμένα με διάρκεια περίπου τρεις ώρες.
(21:58 μετά το βίντεο 2, 22:57 ) …Αγαπητοί φίλοι υπάρχουν ή δεν υπάρχουν; Τι ζωγράφιζαν στην αρχαιότητα; Τι σκάλιζαν; Τι αγάλματα κάνανε; Ήταν 4

........................
Anonymous ΕΣΡ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, at 12:48 PM  
ΑΠΟΦΑΣΗ 192-2009
..........................


φαντασιώσεις; Φέρτε την κάμερα σε μένα. Να σας πω κάτι; Θα έλεγα ότι ήταν φαντασιώσεις κάποιου λαού. Αυτά που σας έδειξα είναι απ’ την Ελλάδα και την ευρύτερη Μεσόγειο, απ’ την Αίγυπτο, απ’ τις Ινδίες και απ’ την Κίνα. Ίδια έχει στην Αμερική. Πως γίνεται αγαπητοί φίλοι; Έλα ντε! Όλοι οι λαοί τρελάθηκαν και είχαν παράκρουση και βλέπανε τα ίδια πράματα; Κι όχι ένα λαμόγιο. 16 γένη αγαπητοί φίλοι είναι τα ρυπαρά. Αυτά που λέει ο Άγιος Ανδρέας «ζώντων ανθρώπων σάρκες τρώγοντες και αίμα πίνοντες». Τα ρυπαρά γένη πέραν κάθε εικασίας είναι τα μάτια και τα χέρια αγαπητοί φίλοι του δαιμονικού κατεστημένου. Είναι αυτοί οι νεφελίμ, τα 16 γένη, αυτοί οι συνεργάτες λέει των δαιμόνων χωρίς τους οποίους οι ασώματοι δαίμονες δεν μπορούσαν να καταφέρουν και πολλά πράγματα. Τι τους υποσχέθηκαν και τους πείσανε; Ότι θα τους ξαναβγάλουν έξω από την κοίλη γη στην οποία αγαπητοί φίλοι, ο σωτήρ Ζευς σύμφωνα με όλες τις μυθολογίες όλων των λαών τους έκλεισε μετά από ένα πολύ μεγάλο πόλεμο, την τιτανομαχία-γιγαντομαχία. Δεν ξέρετε πολλά πράγματα γι’ αυτόν τον πόλεμο γιατί αγαπητοί φίλοι αυτά που έχουνε μείνει στις βιβλιοθήκες, έτσι, απ’ τους αρχαίους έλληνες συγγραφείς όσα άφησαν είναι λίγα. Ο Θεός να μας έχει καλά, θα μάθετε όλες τις λεπτομέρειες πάρα πολύ σύντομα αγαπητοί φίλοι, για τους τρεις μεγάλους πολέμους που έδωσε ο Ζευς με το Φοίβο Απόλλωνα και την Αθηνά και την Άρτεμη εναντίον τους αγαπητοί φίλοι και τον Άρη κ.τ.λ., τον δεύτερο μεγάλο πόλεμο που ήρθε ο Διόνυσος αγαπητοί φίλοι με τον Ηρακλή και δώσανε σε Ασία και Αμερική και τον τρίτο μεγάλο πόλεμο που έκανε ο μέγιστος των Ελλήνων. Και τις τρεις φορές απ’ την ίδια φάρα χάσαν τα λαμόγια. Απ’ τους ελ και από μας τους έλληνες, τους απογόνους τους. Γι αυτό εμάς αγαπητοί φίλοι μέσα σ’ αυτό το παγκόσμιο τρελοκομείο που επικρατεί, αν και λένε ότι είμαστε δήθεν τόσο πολύ λίγοι μας έχουν σε ειδική περιποίηση για να μας έχουν χαϊβανιασμένους. Για να μας έχουν αγαπητοί φίλοι αποβλακωμένους…
(22:07, 23:07) …Και μάλιστα σε μία αγιογραφία μπορώ να δείξω εδώ της Σταύρωσης, προσέξτε, το ’χω μέσα στην τεχνολογία των θεών, εδώ, εδώ και εδώ πάνω υπάρχουνε δύο οχήματα που παρακολουθούν. Μέσα στα δύο απαγορευμένα dvd ομολογούν οι δαίμονες κατά τη διάρκεια των εξορκισμών. Όταν ο εξορκιστής λέει ρίξε Παναγία μου όλους τους δορυφόρους του αντιχρίστου και όλα του τα μηχανήματα, λένε οι δαίμονες από κει σας βλέπουμε. Από κει σας παρακολουθούμε. Από κει σας καταγράφουμε. Για να δούμε λοιπόν τι βλέπαν στην αρχαιότητα; Για να το δούμε λίγο αυτό πάνω απ’ την αγιογραφία της Σταύρωσης; Τι είναι αυτό; Από κει σας βλέπω. Για έλα κοντά (3φ). Εδώ, αυτός ο τύπος μέσα έχει χειριστήρια. Χειρίζεται, τα χέρια τα ’χει σε καντράν. Χειρίζεται κάτι. Πως είναι δυνατόν αγαπητοί φίλοι στην αναγέννηση να απέδωσε κάτι την εποχή της σταύρωσης το οποίο είχε μέσα χειριστήρια και πετούσε; Η τεχνολογία των θεών είναι κάτι που σας δίνω αγαπητοί φίλοι μέσα στο πακέτο. Μόνον 29ε το πακέτο, τρία βιβλία εκπληκτικά, το κουτί της Πανδώρας αγαπητοί φίλοι, η τεχνολογία του κακού, το τελευταίο ηλεκτρόνιο και ο πολέμαρχος του θεού, 2 dvd περίπου 3 ώρες με εξορκισμούς ο αρχαίος εχθρός και ο πλανήτης φυλακή, κάμερα σ’ εμένα εδώ, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι, στις τρεις αυτές ώρες των δύο dvd δεν δίνω όλο τον εξορκισμό να περιμένετε να δείτε κάτι μέσα. Δίνω το ζουμί κατευθείαν αγαπητοί φίλοι στα δύο αυτά dvd. Επιλεγμένα αποσπάσματα να δείτε τις ομολογίες τους. …
(22:10, 23:09 καθώς προβάλλεται το βίντεο 5) …Το βλέπετε και δεξιά και αριστερά είναι αυτά τα οποία σας έλεγα. Και τι λέει ο δαίμονας; Από κει σας βλέπω. Από κει σας παρακολουθώ. Ποια θα ρίξεις βρε λέει. Εύκολο είναι να τα ρίξεις; … Να το αγαπητοί φίλοι μέσα από το βίντεο παγωμένο και το χω και στο βιβλίο. …Ποιοι είναι εκείνοι που είχαν τέτοια τεχνολογία εκείνη την εποχή; Ποια είναι τα λαμόγια που 5

...........
Anonymous ΕΣΡ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, at 12:51 PM  
ΑΠΟΦΑΣΗ 192-2009
..........................

γουστάριζαν με τη σταύρωση του Χριστού; Και νόμιζαν αγαπητοί φίλοι κάτι θα κάνουνε. Αν το ξέραμε λένε, αν το ξέραμε τι κάνουμε εκείνη την ώρα δε θ’ αφήναμε, αυτά τα λέγαμε την μεγάλη εβδομάδα στις εκπομπές. Δε θ’ αφήναμε να σταυρωθεί ο Χριστός. Αν ξέραμε τι κάνουμε μ’ αυτό το πράγμα. Στο 2311-240 χιλιάδες αγαπητοί φίλοι η πραγματική ιστορία του κόσμου (περιεχόμενο της τριλογίας)…Σε πρόσφατο εξορκισμό που έγινε μάλιστα στην Ηλεία και θέλω να το πω αυτό, αισθάνομαι την υποχρέωση να το πω και έχω και βίντεο ντοκουμέντο. Έχω βίντεο ντοκουμέντο που λέει κατά τη διάρκεια του εξορκισμού ο δαίμονας και αυτό πρέπει να το λάβουν όλοι καλά υπόψιν, εγώ να σας πω κάτι; Κύριε Καραμανλή μου σ’ εσένα απευθύνομαι πολύ σοβαρά αυτή τη στιγμή. Αν 1/1.000.000, ξανά το λέω, 1/1.000.000 ο δαίμονας αυτός κατά τη διάρκεια του εξορκισμού αυτό που λέει ισχύει, 1/1.000.000 βρε παιδί μου, εντάξει μπορεί να ’ναι τρέλες αυτά, έτσι, που λεν μερικοί, λέω εγώ 1/1.000.000 κατά λέξη κι έχω βίντεο-ντοκουμέντο στη διάθεση όποιου θέλει, και θα το βγάλω αυτό το βίντεο κάποια στιγμή, λέει «ότι δεν έκαψα πέρσι θα τα κάψω φέτος». Κι ο εξορκισμός γινόταν στην Ηλεία. Το ξαναλέω. Ότι δεν έκαψα λέει πέρσι θα τα κάψει φέτος. Κι εγώ λέω αν αυτό 1/1.000.000 ισχύει, θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Αισθανόμουν την υποχρέωση να το πω και το είπα αγαπητοί φίλοι.
(22:20, 23:19 μετά το βίντεο 1) …Αυτή είναι η κατάσταση του ανθρωπίνου γένους αγαπητοί φίλοι σήμερα. Οι άνθρωποι χωρισμένοι σε έθνη, σε φυλές, σε κόμματα, σε ποδοσφαιρικές ομάδες σε συνδικαλιστικές παρατάξεις, σε ξέρω ’γω τι άλλο θέλετε να διαλέξετε ρε παιδιά να ’μαστε χωρισμένοι, χωρισμένοι σε χίλια κομμάτια, τρωγόμαστε μεταξύ μας αγαπητοί φίλοι αντί οι ηγεσίες, τις οποίες εμείς υποτίθεται ότι επιλέγουμε, υποτίθεται κάνουμε εκλογές, (λέει;) ψηφίζουμε και βγαίνει ας πούμε ο κατάλληλος ηγέτης. Σε πόσα κράτη, σε πόσα κράτη αγαπητοί φίλοι θεώρησαν αμέσως μετά ότι ο ηγέτης δεν ήταν κατάλληλος; Σε πόσα κράτη ήταν όλοι οι κοψοχέρηδες, μετά λέει παπ ψηφίζω και το ’κοψα λέει το χέρι μου, σε πόσα κράτη νομίζετε γίνονται αυτά; Παντού. Δεν υπάρχει ούτε ένα μέρος του κόσμου αγαπητοί φίλοι που οι άνθρωποι να (είναι; Μείνουν;) ευχαριστημένοι από τις ηγεσίες τους; Ξέρετε γιατί; Όχι γιατί οι ηγεσίες είναι ανίκανες. Αλλά γιατί οι ηγεσίες είναι δέσμιες και αιχμάλωτες του πονηρού κατεστημένου που κυβερνά αυτή τη στιγμή τον κόσμο. Που κυβερνά αγαπητοί φίλοι με τη μέθοδο η οποία βγήκε όταν άνοιξε το σύγχρονο κουτί της Πανδώρας. Πάρτε να διαβάσετε τι παίζεται. Πάρτε να διαβάσετε ποια είναι η τεχνολογία που μας δώσανε. Όλη την τεχνολογία μας την δώσανε αυτοί. Γιατί είχανε μπόλικια τεχνολογία. Κι όταν ο πολέμαρχος του θεού εμφανιστεί αγαπητοί φίλοι γιατί και αυτός ζει ανάμεσά μας τότε να δείτε τι έχει να γίνει. Μαζί με τα τρία βιβλία τα δύο απαγορευμένα dvd δώρο αγαπητοί φίλοι. Δώρο τα δύο dvd τρεις ώρες όπου θα δείτε μέσα από αποσπάσματα από εξορκισμούς πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Να δείτε που λένε εμείς λέει σας ελέγχουμε εμείς τα κάναμε όλα. Εμείς, εμείς ακολουθούμε τα πάντα. Εμείς παρακολουθούμε, σας καταγράφουμε. Εμείς δώσαμε την τεχνολογία. Εμείς κάνουμε τους ψεκασμούς. Εμείς σας βάζουμε τα δηλητήρια στα νερά, στα φαγητά που τρώτε. Θα τα παίρνετε τα δικά μας τα δηλητήρια λέει. Και δεν μπορείτε ούτε καν να πιάσετε τι κάνουμε εμείς. Ακούστε τους να ομολογούν τα πάντα. Σηκωθείτε από καρέκλες, ντιβάνια, πολυθρόνες, τώρα είναι η ώρα. Πότε; Η ώρα τώρα (3φ) Τώρα θα μάθετε αγαπητοί φίλοι, πέρασαν δυο μήνες, τελειώνει το πακέτο…
(22:27, 23:26 μετά το βίντεο 2) Αγαπητοί φίλοι λαμόγια ΕΠΕ. Παγκόσμια στημένη. Λαμόγια ΕΠΕ. Πάρτε να μάθετε τι παίζεται. Και μάλιστα υπάρχουν εκείνοι οι οποίοι έχουν από μέσα τους ανησυχίες αλλά δεν μπορούν να ερμηνεύσουν όλα αυτά που βλέπουν γιατί δεν έχουνε αγαπητοί φίλοι εκείνο το γενικό πατρόν επιτρέψτε μου να πω πάνω στο οποίο βάζοντας τα διάφορα είτε ευρήματα, είτε γνώσεις είτε 6

....................
Anonymous ΕΣΡ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, at 12:54 PM  
ΑΠΟΦΑΣΗ 192-2009
..........................


δοξασίες των λαών να μπορούν όλα να δώσουνε τη γνώση. Την οποίαν εγώ σας τη δίνω μόνον 29Ε. Δεν την δίνω αγαπητοί φίλοι (529;) ούτε 1029 όπως στο εξωτερικό θα πουλούσαν αυτά τα βιβλία λόγω της απόλυτης γνώσης που περιλαμβάνουνε. Μόνον 29Ε. Τρεις τόμοι και τα δύο απαγορευμένα dvd με 3 ώρες από επιλεγμένα κομμάτια εξορκισμών κατευθείαν στην ομολογία του δαίμονα αγαπητοί φίλοι. Και δώρο μόνο γι αυτήν την εκπομπή η τεχνολογία των θεών. Για παράδειγμα για να καταλάβετε τι γίνεται …(προβάλλεται φωτογραφία και βίντεο με «γκρι δούλο»)… Βρε μάθετε τον κόσμο πως είναι να χαλαρώσετε. Μάθετε τι γίνεται να ηρεμήσει η καρδούλα σας εκεί πέρα. Μάθετε τι παίζεται διότι αυτοί μάλιστα έχουν εμφυσήσει αγαπητοί φίλοι το λεγόμενο αρχαίο φόβο. Ο φόβος. Ποιος είναι ο φόβος; Να έχει τέτοιο τρόμο μέσα στο dna του ο άνθρωπος, γιατί όπως είχε πει ο Πλάτωνας, η γνώση είναι ανάμνηση. Τέτοιο τρόμο απ’ την εποχή που οι νεφελίμ κατασπάραζαν τους ανθρώπους αγαπητοί φίλοι και στην κυριολεξία έπιναν το αίμα των λαών, που δε θέλει καν να σκέφτεται ότι υπάρχουν αυτοί και οι δαίμονες. Αυτός είναι ο αρχαίος φόβος. Πω, πω, πω, πω τέτοια πράγματα δε θέλω να σκέφτομαι. Α πα πα πα φοβάμαι. Πόσοι από σας, σε πόσους από σας λέει η γυναίκα σας όχι, όχι αυτά τα dvd, ωραία τα βιβλία, τα dvd να μην τα δούμε, δείξε τα dvd τα απαγορευμένα, δείξτα, δείξτα στον αέρα στον αέρα, όχι φοβάμαι, φοβάμαι, φοβάμαι, απαπαπα να δείτε τι βίντεο έχει μέσα στο you tube που βλέπει ο άλλος κάποια που είχαμε προβάλει αγαπητοί φίλοι αργά το βράδυ και ακούγεται η κυρία από μέσα ή η κοπελίτσα που λέει παπαπα φοβάμαι, φοβάμαι, φοβάμαι. Τι φοβάστε ρε τα λαμόγια; Τα λαμόγια φοβούνται εμάς. Λαμόγια επε αυτοί είναι. Εμείς είμαστε οι άνθρωποι. Εμείς εδώ στην Ελλάδα είμαστε οι απόγονοι των ελ. Εμείς είμαστε τα αφεντικά όλου του σύμπαντος. Όχι οι έλληνες. Όλη η ανθρωπότητα αγαπητοί φίλοι….Φοβάμαι λέει. Νάτο. Άρα δικαιώνομαι. Φοβάμαι λέει δε θέλω να τ’ ακούω αυτά. Στον τρόμο μας αγαπητοί φίλοι τον φυτεμένο μες στο dna βασίζονται για να μένουνε κρυφοί. Για να μην τους σκέφτεται κανένας και να κάνουν τη δουλειά τους αγαπητοί φίλοι άνετα. Και τι λένε τα λαμόγια; Εμείς; (Καν;) δεν ξέρουνε ότι υπάρχουμε και λειτουργούμε ελεύθερα…

...........
Anonymous ΕΣΡ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, at 12:56 PM  
ΑΠΟΦΑΣΗ 192-2009
..........................



Πρόκειται περί εκπομπής λόγου και εντεύθεν κατά το άρθρο 1 του Π.Δ/τος 77/2003 υπόκειται στους από το Διάταγμα τούτο προβλεπομένους περιορισμούς. Με αφορμή εκδιδόμενα βιβλία ο τηλεπαρουσιαστής αναλύεται σε επιχειρηματολογίες, σε «κοινωνία ελεγχομένη από λαμόγια», «πλανήτη φυλακή», «αρχαίο εχθρό», «τεχνολογία του κακού», «μορφές θεοτήτων και δαιμόνων», «ανομία που πλησιάζει», «μηχανισμούς παρακολούθησης από το υπερπέραν», και άλλα φαντασιώδη πράγματα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται σύγχυση στους τηλεθεατές. Αναμφιβόλως πρόκειται περί εκπομπής στην οποία εκτίθενται ανακρίβειες χωρίς στοιχειώδες αίσθημα ευθύνης. Πρέπει να σημειωθεί ότι η εκπομπή μεταδόθηκε με τη σήμανση «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ Η ΓΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ» ενώ, λόγω του περιεχομένου της, έπρεπε να προβληθεί με τη σήμανση «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ» και να προβληθεί κατά την 6138/Ε/17.3.2000 απόφαση του Υπουργού Τύπου και Μ.Μ.Ε. μετά την 22.:30. Για τις εν λόγω εκτροπές ενδείκνυται όπως επιβληθεί στον τηλεοπτικό σταθμό η διοικητική κύρωση του προστίμου. Μειοψήφησε ο Κωνσταντίνος Τσουράκης κατά τον οποίο θα έπρεπε να επιβληθεί η διοικητική κύρωση της συστάσεως.
Ενόψει των εκτεθέντων πραγματικών περιστατικών και λαμβανομένης υπόψη της βαρύτητος της παραβάσεως, του από 0,7-1% % μεριδίου τηλεθέασης που συγκέντρωσε το πρόγραμμα, στο πλαίσιο του οποίου τελέστηκε η παράβαση, της εξ 7
86.763,05 ευρώ αξίας του μεριδίου αγοράς των τηλεοπτικών υπηρεσιών κατά το χρονικό διάστημα από 1.1.2003-30.4.2003 που έχει αποκτήσει ο ως άνω σταθμός, του εκ 2.864.925,20 ευρώ ύψους της επένδυσης που έχει πραγματοποιηθεί από τον εν λόγω σταθμό, και του γεγονότος ότι έχουν επιβληθεί στον αυτό σταθμό με τις αποφάσεις 115/3.12.2002, 169/4.2.2003, 295/10.6.2003, 79/30.3.2004, 80/30.3.2004, 81/30.3.2004, 244/27.7.2004, 338/9.11.2004, 346/16.11.2004, 7/4.1.2005, 34/8.2.2005, 69/1.3.2005, 74/1.3.2005, 115/5.4.2005, 142/19.4.2005, 163/26.4.2005, 185/17.5.2005, 186/17.5.2005, 193/31.5.2005, 194/31.5.2005, 236/28.6.2005, 237/28.6.2005, 290/26.7.2005, 292/26.7.2005, 298/26.7.2005, 305/23.8.2005, 321/30.8.2005, 322/30.8.2005, 356/20.9.2005, 412/18.10.2005, 444/8.11.2005, 38/24.1.2006, 193/11.4.2006, 204/18.4.2006, 244/16.5.2006, 287/6.6.2006, 307/20.6.2006, 455/3.10.2006, 456/3.10.2006, 517/21.11.2006, 209/24.4.2007, 235/15.5.2007, 309/11/2007, 488/9.10.2007, 489/9.10.2007, 160/18.3.2008, 402/22.7.2008, 437/9.9.2008, 464/23.9.2008, 479/30.9.2008, 526/21.10.2008, 527/21.10.2008, 554/11.11.2008, 600/25.11.2008, 605/2.12.2008, 3/8.1.2009, 107/10.3.2009 διάφορες κυρώσεις, το πρόστιμο πρέπει να καθοριστεί στο ποσό των 30.000 ευρώ στο οποίο προσεχώρησε και το μέλος Εύη Δεμίρη προς συγκρότηση πλειοψηφίας καίτοι αρχικώς είχε ψηφίσει υπέρ της επιβολής προστίμου 50.000 ευρώ. Μειοψήφησαν ο Αντιπρόεδρος Νέστωρ Κουράκης και ο Κωνσταντίνος Αποστολάς κατά τους οποίους το πρόστιμο θα έπρεπε να περιοριστεί στο ποσό των 15.000 ευρώ.
Για τους λόγους αυτούς
το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης
Επιβάλλει στην εταιρεία ΕΞΤΡΑ ΚΟΜΜΙΟΥΝΙΚΕΙΣΙΟΝ ΤΕΧΝΟΛΟΤΖΙ Α.Ε. (EXCOM A.E.) ιδιοκτήτρια του τηλεοπτικού σταθμού EXTRA CHANNEL-3 τη διοικητική κύρωση του προστίμου των 30.000 ευρώ.
Κατά το άρθρο 4 παράγραφος 3 του Ν. 2328/1995, όπως έχει μετά την δια του άρθρου 23 παρ. 5 εδαφ. β του Ν. 3166/2003 αντικατάστασή της, η παρούσα απόφαση κατά την προαναφερόμενη κύρωση, είναι εκτελεστή κατά:
1. Της εταιρείας ΕΧCOM A.E που εδρεύει στο Περιστέρι Αττικής, στην οδό Τσαλαβούτα 9, με ΑΦΜ 094316866, Δ.Ο.Υ. ΦΑΕΕ ΑΘΗΝΩΝ.
2. Του Σνούντα Ναμπίλ του Σάμι, κατοίκου Περιστερίου Αττικής, στην οδό Τσαλαβούτα 9, με ΑΦΜ 105677744, Δ.Ο.Υ. ΙΘ΄ Αθηνών, νομίμου εκπροσώπου της εταιρείας.
Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύθηκε κατά την 5η Μαΐου 2009.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ε.Σ.Ρ.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ
Anonymous ΕΣΡ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, at 12:59 PM  
You should take part in a contest for one of the best blogs on the web. I will recommend this site! 토토
Anonymous majortotositecom, at 6:51 AM  

Add a comment