funEL βαρυ πακετο

Thursday, November 09, 2006

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ...

Το μυστικό Τάγμα των Ιπποτών funEL αποφάσισε να σας πει ένα παραμύθι, με πρωταγωνιστή ένα Προφήτη Πλασιέ βιβλιοσαβουροπώλη που με το δικό Του (παρα)δικαστικό κύκλωμα κατάφερε να απομακρύνει την χώρα Του από τον ολισθηρό σατανικό δρόμο της τεχνολογίας της Νέας Τάξης, το κύριο όπλο της παγκοσμιοποίησης, το δαιμονικό άθεο Ιντερνετ.
Διαβάζεται το βράδυ και σαν προσευχή, να φύγουν τα δαιμόνια που προσπαθούν να μας πάνε στη κόλαση της σκοτεινοσιωνιστικής τεχνολογίας.

Φυσικά στο χώρο που βρισκόμαστε τα παραμύθια είναι πιο αληθινά από την πραγματικότητα.

Μια φορά κι ένα καιρό...
Κάποτε σε μια μικρή χώρα ζούσε ένας Προφήτης. Ήταν χοντρός, βαρύπους, βραδύνους, κομψοδάκτυλος. Είχε αγελαδινή ματιά. Εκείνος την έλεγε Δυνατή και Ελληνική. Τον έλεγαν Προφήτη Πλασιέ (βιβλιοσαβούρα) Λιάκουρα.
Ολημερίς κι οληνυχτίς έβγαινε σε δεκάδες κανάλια καθημερινά στη μικρή αυτή χώρα και, φωνάζοντας - γκαρίζοντας υστερικά, πούλαγε σαβουροπακέτα με το κιλό.
Έκοβε και έραβε (όπως γούσταρε) την ιστορία, τη μυθολογία, τις παραδόσεις, τη θρησκεία του τόπου Του, ανακάτευε λίγες κοινές αποδεκτές αλήθειες με μπόλικη κατευθυνόμενη αυθαιρεσία και εσκεμμένο ψέμμα, τις συσκεύαζε σε φτηνά μπαζοπακέτα και τις (ξε)πούλαγε σε ανύποπτους ημιμαθείς.
Είχε δικό Του λεξιλόγιο καθώς είχε αναπροσαρμόσει τις λέξεις σε σχέση με τις έννοιες (πχ με τη λέξη "ιστορία" εννοούσε τη μυθολογία, με τη λέξη "λογική" εννοούσε τη παράνοια. Ακολουθούσε κατά γράμμα τις διδαχές του αγαπητού Του, δρος Γκέμπελς).
Είχε επίσημες διασυνδέσεις με τον Θεό τον μυστικό γέροντα +ευλόγησον+, τον Πούτιν, με εξορκιστές, παππούληδες , Σακκέτους Πακέτους και αρκετά άλλα άκρως προβληματικά άτομα χρήζοντα ψυχιατρικής βοήθειας.
Επίσης, είχε άμεσες σχέσεις με (παρα)θρησκευτικές σέχτες, ακροδεξιές οργανώσεις και οικονομικά διαπλεκόμενα συμφέροντα.
Ήταν ξακουστός εραστής των Κωσταντινάτων και χαρακτηριστικά έβγαζε και τα παιδάκια του στη τηλεόραση, για λίγη παραπάνω τηλεθέαση.
Εβλεπε παντού συνωμοσίες και εχθρούς. Από φυσικές καταστροφές (τσουνάμι, τυφώνας Κατρίνα κλπ) και καθημερινές ειδήσεις (εκτοξεύσεις δορυφόρων, πολιτικές συμφωνίες κλπ) μέχρι τεχνικά προβλήματα των τηλεοπτικών μεταδόσεων των σαβουροεκπομπών Του. Αλλά, όπως είναι γνωστό ... "ο κλέφτης φαντάζεται παντού και πάντα ότι τον κλέβουν".
Οι μπαζοθεωρίες Του ήταν ψιλοχοντρορατσιστικές, φασίζουσες, παρανοϊκές και Θεοκρατικές. Το ΕΣΡ αυτής της μικρής χώρας δεν ασχολείτο μαζί Του, ούτε κανένας εισαγγελέας αυτεπαγγέλτως. Ήταν φανερό ότι είχε τον "τρόπο Του". Οι τηλεοπτικοί σταρ τον είχαν σαν μαϊντανό για να διασκεδάζει τον κόσμο. Οι σαβουροφάγοι Του περίμεναν το 2024, να γίνουν Κοσμοκράτορες και να τρώνε με χρυσά κουτάλια. Άλλοι πάλι φοράγανε ειδικά καπέλα αλλουμινίου για να μη τους επηρεάσουν τα σατανιστικά μηνύματα και οι ψεκασμοί υποταγής συνειδήσεων. Κάποιοι φοβόντουσαν και τη σκιά τους να μη τους φάνε οι υποχθόνιοι Νεφελίμ και κοιτάγαν στον ουρανό για αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες τεριρέμ. Οι περισσότεροι οπαδοί Του, βεβαίως πήγαιναν τακτικά στην εκκλησία καθώς "ο μοναδικός εχθρός είναι ο διάβολος", εννοείται.

Λίγες από αυτές τις εκ-πλη-κτι-κές θεωρίες, βρίσκονται εδώ και εδώ και εδώ και εδώ (προσοχή lexotanil απαραίτητο).

Μια τυπική εκπομπή Του εδώ (μετά την ακρόαση δέον να εισάγετε φουρκέτα σε μπρίζα. Το ηλεκτρικό σοκ θα σας επαναφέρει).


Εκτός των πολυπληθών οπαδών του, είχε και ένα ισχνό funclub στο ίντερνετ του διαβόλου, που δόξαζε τις εκπληκτικές αποκαλύψεις Του, τις αναμφισβήτητες θεωρίες Του και συζητούσε τα σαβουρομπαζοπακέτα Του. Όλα πήγαιναν καλά ώσπου –άγνωσται αι βουλαί Του Προφήτου- αποφάσισε να καθαγιάσει και να εκπολιτίσει αυτό το μικρό blog - funclub που είχε φτιαχτεί ειδικά για την υψίστου βάθους προσωπικότητα αυτού του Προφήτη, σύμβολο των απανταχού εμπόρων του είδους. Έτσι έκανε μια απλή μήνυση παρ' όλο που μπορούσε να εξαπολύσει πλήθος αγγέλων αρχαγγέλων, υπερτεχνολογίες ΤΕΣΛΑ καθώς και στρατιές πράκτορες του φίλου Του, Πούτιν να γίνει της Πολιτόφσκαγια το κάγκελον.
Ο απώτερος σκοπός Του φυσικά ήταν να βρει αυτούς που Τον δοξάζαν από αυτό το ισχνό blog και στέλνοντας ειδικά κομμάντα - καντηλανάφτες, να τους περιποιηθεί εθνικά και σοσιαλιστικά τη κατάλληλη στιγμή, για να πει και τα κομμουνιστικά Του. "Μπακ έχει η αχλάδα την ουρά" προειδοποιούσε χαρακτηριστικά.
Διότι μόνο μία φωνή έπρεπε ν' ακούγεται παντού ... η δική Του.
Ο αγαθός φιλάνθρωπoς και ελεήμων Προφήτης σαβουροτηλεβιβλιοπώλης είχε δικό Του (παρα)δικαστικό κύκλωμα, Δυνατά και Ελληνικά. Έδινε διαλέξεις σε συγκεντρώσεις αστυνομικών, ήταν κουμπάρος του Καρατζαφέρη και κολλητός του Βορίδη. Έτσι μαζί με τους φίλους Του που ήταν σε "καλά πόστα - κομπόστα" κάνανε μια εξαιρετικά σπάνια κατ' εξαίρεση αστυνομική επιχείρηση για να εκπολιτίσουν τους ανθέλληνες Ιλλουμινάτι του σατανικού Ιντερνετ και για να δώσουν το μήνυμα της ισχύος. "Έχουμε και το δικό μας παραδικαστικό κύκλωμα" .

Αλλο ένα ζήτημα είναι το γιατί ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία. Σύμφωνα με τον δικηγόρο κ. Βασίλη Σωτηρόπουλο (ο οποίος επίσης διατηρεί νομικού ενδιαφέροντος blog), «η αυτόφωρη σύλληψη για αδίκημα μέσω Τύπου είναι πάρα πολύ σπάνια».
Καθημερινή

"Αρκετοί νομικοί τόνισαν δημοσίως ότι στην προκειμένη περίπτωση εφαρμόστηκε καταχρηστικά η νομοθεσία περί Τύπου καθώς η αποδελτίωση των ιστολογίων δεν αποτελεί δημοσιογραφικό έργο. Και μάλιστα ότι εφαρμόστηκε με την αυστηρότατη και σπανιότατα χρησιμοποιούμενη για αδίκημα μέσω του Τύπου αυτόφωρη σύλληψη."
Βήμα Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2006


Συνέλαβαν λοιπόν κάποιο άλλο υποχθόνιο κρυπτοσιωνιστή ας τον πούμε Αντώνη. Αυτός o υποχθόνιος, ας τον πούμε Αντώνη, με την κοινή λογική δεν είχε καμμιά σχέση με το blog funclub που ήταν προς εκπολιτισμό.
Όμως με τη Λιακούρεια μέθοδο συσχετισμού των γεγονότων «ο Αχταρμάς, ο Προκρούστης και μια διαπλεκόμενη κομ+πόστα», ήταν φανερό ότι είχε απόλυτη σχέση. Όση ακριβώς σχέση με τη λογική, έχουν όλα όσα υποστήριζε κατά καιρούς ο Προφήτης βιβλιοσαβουροπώλης.
Έτσι, ο ας τον πούμε Αντώνη, ακολούθησε το μοιραίο Θεϊκό σχέδιο που του προετοίμασε ο Προφήτης μαζί με τους ισχυρούς φίλους Του. Διότι, κατά τας Γραφάς, αυτό που λένε οι κουλτουριαραίοι "Λογοκρισία", δεν είναι τίποτα άλλο από επαναφορά του Ποιμνίου στο δρόμο του Θεού.
Αυτή λοιπόν η Λιακούρειος ομάδα κατάφερε ένα μοναδικό φοβερό εθνικό πατριωτικό άθλο.
Ανέκοψαν τον ολισθηρό δρόμο που είχε πάρει η χώρα προς τη μεριά των παγκοσμοποιητών αθέων δυτικών της Νέας Τάξης. Και η χώρα είναι πια πιο κοντά στο δρόμο του θεού. Μακριά από σατανιστικά σφραγίσματα του Αντίχριστου με τσιπάκια bar code και Ίντερνετ. Πιο κοντά στο νέο μεσαίωνα που ευαγγελίζεται ο Προφήτης πλασιέ. Πιο κοντά σε Θεοκρατικές χώρες όπως το Ιράν κλπ.


Η υπόθεση αυτή είναι μοναδική στα ευρωπαϊκά χρονικά. Εχει συμβεί μόνο στην Κίνα και στη Σιγκαπούρη, αλλά η Ελλάδα θέλει να συγκρίνει τον εαυτό της με τη Βρετανία, την Αμερική και τη Γαλλία, χώρες όπου μέσω google ή amazon μπορεί κανείς να βρει σατιρικά και άσεμνα κείμενα για τον Τζ. Μπους, τον Τ. Μπλερ κι όλους τους μεγάλους ηγέτες του κόσμου. Κι εμείς διασυρόμεθα για τον τηλε-βιβλιοπώλη Δημ. Λιακόπουλο.
Ελευθεροτυπία


Το προς εκπολιτισμό blog-funclub δυστυχώς δεν μπόρεσε να βρεθεί –προς το παρόν- διότι ήταν κρυμμένο στα βάθη της Νέας Τάξης της Σιωνιστικής Αμερικής, όπου η σατανική "απάτη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων" εμποδίζουν να δοθούν τα προσωπικά δεδομένα ακόμα και των υποχθονίων καλλικατζαραίων χωρίς πραγματικό έγκλημα (ακόμα). Η Δικαιοσύνη δε, εκείνης της μικρής χώρας, επηρεασμένη από τους ψεκασμούς των Ιλλουμινάτι, υπέκυψε στην συνωμοσία των "προσωπικών δεδομένων" και δεν προέβλεπε άρση απορρήτου σε τέτοια περίπτωση.

Ποιοί είναι οι ανθΕΛληνες συνωμότες κουλτουριαραίοι που τόλμησαν να τα βάλουν με τη Θεϊκή Τάξη, τους γεροντάδες, τον ίδιο τον Προφήτα και ανέφεραν τα γεγονότα, διαδίδοντάς τα, ενώ ο Ημίθεος βιβλιοσαβουροπώλης εντέχνως νομίμως φυσικά και βάσει συμφωνιών και εκφοβισμού, προσπάθησε να αποσιωπήσει και να τα αποκρύψει από τη δημοσιότητα? (ακόμα και τώρα κάνει τη κινέζικη υπερβαρυτική πάπια. Τον φτύνουν όλοι 15 μέρες τώρα και αυτός θεωρεί ότι ψιλοβρέχει και χαμογελάει αυταρέσκως στη σαβουροεκπομπή Του) .
Ποιά τσιράκια της Νέας Τάξης, τολμάνε να τα βάλουν με την Αυθεντία και Του "χαλάνε τη μπουγάδα"?

Ως πότε, η πολιτική εξουσία και υψηλά ιστάμενοι φίλοι θα εμποδίζουν τη παραπέρα διερεύνηση της υπόθεσης? Τι ρόλο βαράει η εταιρία Του, ποιοί είναι αυτοί που Του έκαναν αυτή την εκδούλευση και γιατί. Και τότε αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι και βαρέα πακέτα τεριρέμ πέφτουν από τον ουρανό.
Τι κρύβεται κάτω από το ράσο του γέροντα +ευλόγησον+?
+Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ EΓΓΥC+, Προφήτα
(και όπως είπε ένα τσιράκι Σου -ή Εσύ αυτοπροσώπως- ... μήπως θα έπρεπε να αλλάξεις χώρα? ... γιατί όποιος πολεμάει το Τραχώνι θα πιάσει πάτο, ο άγιος θα τον τιμωρήσει είπε ο γέροντας,... με αγάπη πάντα).



... Το παραμύθι συνεχίζεται...






Να ευχαριστήσουμε ταπεινά τον Προφήτη ημών Πλασιέ για την εκπληκτική αύξηση των μελών του Τάγματος, την φοβερή επισκεψιμότητα του μικρού μας blog, τις πολλαπλές αναφορές του ονόματός μας από τις μεγαλύτερες εφημερίδες στο Τύπο και τις ανέλπιστες διεθνείς επαφές που μας χάρισε.

Να Τον δοξάσουμε όλοι μαζί για τη τόλμη Του και τις φοβερές αυτοαποκαλύψεις που έκανε, με πράξεις αυτή τη φορά, περί της αγιότητός Του, των υψηλών διασυνδέσεών Του και του εκλεκτού περιγύρου Του.

Τέλος, να Του δηλώσουμε ότι μετά από αυτά τα γεγονότα, θα είμαστε εδώ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ και θα Του ψέλνουμε πλήθος Τεριρέμ, θα Του αποστέλουμε βαρέα πακέτα Γνώσης και συμμόρφωσης, όσο καιρό Εκείνος χορεύει στην σαβουροεκπομπή Του, (παρα)μορφώνοντας και (παρα)πληροφορώντας τους αφελείς, Αλλοίθωρα και Λιακουρικά.

Η πρωτοφανής κυριολεκτικά κινητοποίηση, συσπείρωση, με την είδηση να κάνει το γύρω του κόσμου, καθώς και όλες αυτές οι φωνές συγκινητικής συμπαράστασης, μας έδωσαν το μήνυμα ότι αυτό που μέχρι τώρα ήταν παιχνίδι και αστείο, τώρα πια σοβαρεύει. Πέσαν οι μάσκες του σαβουροβιβλιοπώλη. Κραυγάζει για το προσωπικό του δικαίωμα έκφρασης από τη πανίσχυρη τηλεόραση, (που εξασκεί ανενόχλητος όσο και να παραπλανεί). Την ίδια στιγμή προσπαθεί να πνίξει μια μικρή φωνή που έχει μια άλλη άποψη και που βρίσκεται στο εξαιρετικά περιορισμένο Ίντερνετ. Ο διασκεδαστής δεν είναι καθόλου ακίνδυνος. Οι προστάτες του βρίσκονται στα κέντρα της εξουσίας, της αντίδρασης, του σκοταδισμού και της οπισθοδρόμησης. Τον πείραξε λέτε ένα ασήμαντο blog με ελάχιστους επισκέπτες μια παρέα? Το αυγό του φιδιού είναι μπροστά μας. Δεν έχουμε πια το δικαίωμα να σταματήσουμε όσο και να κουραζόμαστε, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Η πολιτεία έστω και καθυστερημένα αρχίζει να ξυπνάει σιγά σιγά έπειτα από τόσες φωνές. Μακάρι κι άλλοι ν' αναλάβουν κι άλλους ανάλογους Γκεμπελίσκους, με συνέπεια και συνέχεια, δίνοντας λίγο από τον ελεύθερο χρόνο τους. Θα τους βοηθήσουμε.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

Σας ευχαριστούμε όλους με τα πιο ειλικρινά αισθήματα. Μας αγκαλιάσατε, μας καλύψατε, μας βοηθήσατε ουσιαστικά, ψυχολογικά, ηθικά, πρακτικά. Κανένας μας δεν είναι μόνος, ούτε εμείς ούτε εσείς. Δεν ξεχνάμε εύκολα.

και για να μη ξεχνιόμαστε...

Προσφορά. Αυτές τις μέρες Σαβουροπακέτο, νταμαροπακέτο Λιακοσκουπιδιών 3600 ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΟΝΟ 46 Ε. Σηκωθήτε από καρέκλες ντιβάνια καθήκια και κάντε τον τηλεβιβλιοπώλη ακόμα πιο πλούσιο.

Αντιπροσφορά. Καθημερινώς, ώρες λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας. Εκατοντάδες χιλιάδες πυκνογραμμένες σελίδες ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΣΑΜΠΑ. Στον ΟΤΕ της γειτονιάς σας τηλεφωνικοί κατάλογοι απολύτως χρήσιμοι. (κάπου εκεί μέσα είναι γραμμένοι οι αριθμοί τηλεφώνων των funEL. H επικήρυξη του Προφήτου ίσως έχει αυξηθεί κι άλλο. Προλάβετε)



ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ (ΛΙΑΚΟΥΡΟ)ΜΕΣΑΙΩΝΑ


Προσεχώς
Θεωρίες Συνωμοσίας
Ποιοί είναι το Μυστικό Τάγμα funEL

buzz it!

:: posted by funEL, 12:17 AM | link | 62 comments |