funEL βαρυ πακετο

Thursday, November 09, 2006

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ...

Το μυστικό Τάγμα των Ιπποτών funEL αποφάσισε να σας πει ένα παραμύθι, με πρωταγωνιστή ένα Προφήτη Πλασιέ βιβλιοσαβουροπώλη που με το δικό Του (παρα)δικαστικό κύκλωμα κατάφερε να απομακρύνει την χώρα Του από τον ολισθηρό σατανικό δρόμο της τεχνολογίας της Νέας Τάξης, το κύριο όπλο της παγκοσμιοποίησης, το δαιμονικό άθεο Ιντερνετ.
Διαβάζεται το βράδυ και σαν προσευχή, να φύγουν τα δαιμόνια που προσπαθούν να μας πάνε στη κόλαση της σκοτεινοσιωνιστικής τεχνολογίας.

Φυσικά στο χώρο που βρισκόμαστε τα παραμύθια είναι πιο αληθινά από την πραγματικότητα.

Μια φορά κι ένα καιρό...
Κάποτε σε μια μικρή χώρα ζούσε ένας Προφήτης. Ήταν χοντρός, βαρύπους, βραδύνους, κομψοδάκτυλος. Είχε αγελαδινή ματιά. Εκείνος την έλεγε Δυνατή και Ελληνική. Τον έλεγαν Προφήτη Πλασιέ (βιβλιοσαβούρα) Λιάκουρα.
Ολημερίς κι οληνυχτίς έβγαινε σε δεκάδες κανάλια καθημερινά στη μικρή αυτή χώρα και, φωνάζοντας - γκαρίζοντας υστερικά, πούλαγε σαβουροπακέτα με το κιλό.
Έκοβε και έραβε (όπως γούσταρε) την ιστορία, τη μυθολογία, τις παραδόσεις, τη θρησκεία του τόπου Του, ανακάτευε λίγες κοινές αποδεκτές αλήθειες με μπόλικη κατευθυνόμενη αυθαιρεσία και εσκεμμένο ψέμμα, τις συσκεύαζε σε φτηνά μπαζοπακέτα και τις (ξε)πούλαγε σε ανύποπτους ημιμαθείς.
Είχε δικό Του λεξιλόγιο καθώς είχε αναπροσαρμόσει τις λέξεις σε σχέση με τις έννοιες (πχ με τη λέξη "ιστορία" εννοούσε τη μυθολογία, με τη λέξη "λογική" εννοούσε τη παράνοια. Ακολουθούσε κατά γράμμα τις διδαχές του αγαπητού Του, δρος Γκέμπελς).
Είχε επίσημες διασυνδέσεις με τον Θεό τον μυστικό γέροντα +ευλόγησον+, τον Πούτιν, με εξορκιστές, παππούληδες , Σακκέτους Πακέτους και αρκετά άλλα άκρως προβληματικά άτομα χρήζοντα ψυχιατρικής βοήθειας.
Επίσης, είχε άμεσες σχέσεις με (παρα)θρησκευτικές σέχτες, ακροδεξιές οργανώσεις και οικονομικά διαπλεκόμενα συμφέροντα.
Ήταν ξακουστός εραστής των Κωσταντινάτων και χαρακτηριστικά έβγαζε και τα παιδάκια του στη τηλεόραση, για λίγη παραπάνω τηλεθέαση.
Εβλεπε παντού συνωμοσίες και εχθρούς. Από φυσικές καταστροφές (τσουνάμι, τυφώνας Κατρίνα κλπ) και καθημερινές ειδήσεις (εκτοξεύσεις δορυφόρων, πολιτικές συμφωνίες κλπ) μέχρι τεχνικά προβλήματα των τηλεοπτικών μεταδόσεων των σαβουροεκπομπών Του. Αλλά, όπως είναι γνωστό ... "ο κλέφτης φαντάζεται παντού και πάντα ότι τον κλέβουν".
Οι μπαζοθεωρίες Του ήταν ψιλοχοντρορατσιστικές, φασίζουσες, παρανοϊκές και Θεοκρατικές. Το ΕΣΡ αυτής της μικρής χώρας δεν ασχολείτο μαζί Του, ούτε κανένας εισαγγελέας αυτεπαγγέλτως. Ήταν φανερό ότι είχε τον "τρόπο Του". Οι τηλεοπτικοί σταρ τον είχαν σαν μαϊντανό για να διασκεδάζει τον κόσμο. Οι σαβουροφάγοι Του περίμεναν το 2024, να γίνουν Κοσμοκράτορες και να τρώνε με χρυσά κουτάλια. Άλλοι πάλι φοράγανε ειδικά καπέλα αλλουμινίου για να μη τους επηρεάσουν τα σατανιστικά μηνύματα και οι ψεκασμοί υποταγής συνειδήσεων. Κάποιοι φοβόντουσαν και τη σκιά τους να μη τους φάνε οι υποχθόνιοι Νεφελίμ και κοιτάγαν στον ουρανό για αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες τεριρέμ. Οι περισσότεροι οπαδοί Του, βεβαίως πήγαιναν τακτικά στην εκκλησία καθώς "ο μοναδικός εχθρός είναι ο διάβολος", εννοείται.

Λίγες από αυτές τις εκ-πλη-κτι-κές θεωρίες, βρίσκονται εδώ και εδώ και εδώ και εδώ (προσοχή lexotanil απαραίτητο).

Μια τυπική εκπομπή Του εδώ (μετά την ακρόαση δέον να εισάγετε φουρκέτα σε μπρίζα. Το ηλεκτρικό σοκ θα σας επαναφέρει).


Εκτός των πολυπληθών οπαδών του, είχε και ένα ισχνό funclub στο ίντερνετ του διαβόλου, που δόξαζε τις εκπληκτικές αποκαλύψεις Του, τις αναμφισβήτητες θεωρίες Του και συζητούσε τα σαβουρομπαζοπακέτα Του. Όλα πήγαιναν καλά ώσπου –άγνωσται αι βουλαί Του Προφήτου- αποφάσισε να καθαγιάσει και να εκπολιτίσει αυτό το μικρό blog - funclub που είχε φτιαχτεί ειδικά για την υψίστου βάθους προσωπικότητα αυτού του Προφήτη, σύμβολο των απανταχού εμπόρων του είδους. Έτσι έκανε μια απλή μήνυση παρ' όλο που μπορούσε να εξαπολύσει πλήθος αγγέλων αρχαγγέλων, υπερτεχνολογίες ΤΕΣΛΑ καθώς και στρατιές πράκτορες του φίλου Του, Πούτιν να γίνει της Πολιτόφσκαγια το κάγκελον.
Ο απώτερος σκοπός Του φυσικά ήταν να βρει αυτούς που Τον δοξάζαν από αυτό το ισχνό blog και στέλνοντας ειδικά κομμάντα - καντηλανάφτες, να τους περιποιηθεί εθνικά και σοσιαλιστικά τη κατάλληλη στιγμή, για να πει και τα κομμουνιστικά Του. "Μπακ έχει η αχλάδα την ουρά" προειδοποιούσε χαρακτηριστικά.
Διότι μόνο μία φωνή έπρεπε ν' ακούγεται παντού ... η δική Του.
Ο αγαθός φιλάνθρωπoς και ελεήμων Προφήτης σαβουροτηλεβιβλιοπώλης είχε δικό Του (παρα)δικαστικό κύκλωμα, Δυνατά και Ελληνικά. Έδινε διαλέξεις σε συγκεντρώσεις αστυνομικών, ήταν κουμπάρος του Καρατζαφέρη και κολλητός του Βορίδη. Έτσι μαζί με τους φίλους Του που ήταν σε "καλά πόστα - κομπόστα" κάνανε μια εξαιρετικά σπάνια κατ' εξαίρεση αστυνομική επιχείρηση για να εκπολιτίσουν τους ανθέλληνες Ιλλουμινάτι του σατανικού Ιντερνετ και για να δώσουν το μήνυμα της ισχύος. "Έχουμε και το δικό μας παραδικαστικό κύκλωμα" .

Αλλο ένα ζήτημα είναι το γιατί ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία. Σύμφωνα με τον δικηγόρο κ. Βασίλη Σωτηρόπουλο (ο οποίος επίσης διατηρεί νομικού ενδιαφέροντος blog), «η αυτόφωρη σύλληψη για αδίκημα μέσω Τύπου είναι πάρα πολύ σπάνια».
Καθημερινή

"Αρκετοί νομικοί τόνισαν δημοσίως ότι στην προκειμένη περίπτωση εφαρμόστηκε καταχρηστικά η νομοθεσία περί Τύπου καθώς η αποδελτίωση των ιστολογίων δεν αποτελεί δημοσιογραφικό έργο. Και μάλιστα ότι εφαρμόστηκε με την αυστηρότατη και σπανιότατα χρησιμοποιούμενη για αδίκημα μέσω του Τύπου αυτόφωρη σύλληψη."
Βήμα Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2006


Συνέλαβαν λοιπόν κάποιο άλλο υποχθόνιο κρυπτοσιωνιστή ας τον πούμε Αντώνη. Αυτός o υποχθόνιος, ας τον πούμε Αντώνη, με την κοινή λογική δεν είχε καμμιά σχέση με το blog funclub που ήταν προς εκπολιτισμό.
Όμως με τη Λιακούρεια μέθοδο συσχετισμού των γεγονότων «ο Αχταρμάς, ο Προκρούστης και μια διαπλεκόμενη κομ+πόστα», ήταν φανερό ότι είχε απόλυτη σχέση. Όση ακριβώς σχέση με τη λογική, έχουν όλα όσα υποστήριζε κατά καιρούς ο Προφήτης βιβλιοσαβουροπώλης.
Έτσι, ο ας τον πούμε Αντώνη, ακολούθησε το μοιραίο Θεϊκό σχέδιο που του προετοίμασε ο Προφήτης μαζί με τους ισχυρούς φίλους Του. Διότι, κατά τας Γραφάς, αυτό που λένε οι κουλτουριαραίοι "Λογοκρισία", δεν είναι τίποτα άλλο από επαναφορά του Ποιμνίου στο δρόμο του Θεού.
Αυτή λοιπόν η Λιακούρειος ομάδα κατάφερε ένα μοναδικό φοβερό εθνικό πατριωτικό άθλο.
Ανέκοψαν τον ολισθηρό δρόμο που είχε πάρει η χώρα προς τη μεριά των παγκοσμοποιητών αθέων δυτικών της Νέας Τάξης. Και η χώρα είναι πια πιο κοντά στο δρόμο του θεού. Μακριά από σατανιστικά σφραγίσματα του Αντίχριστου με τσιπάκια bar code και Ίντερνετ. Πιο κοντά στο νέο μεσαίωνα που ευαγγελίζεται ο Προφήτης πλασιέ. Πιο κοντά σε Θεοκρατικές χώρες όπως το Ιράν κλπ.


Η υπόθεση αυτή είναι μοναδική στα ευρωπαϊκά χρονικά. Εχει συμβεί μόνο στην Κίνα και στη Σιγκαπούρη, αλλά η Ελλάδα θέλει να συγκρίνει τον εαυτό της με τη Βρετανία, την Αμερική και τη Γαλλία, χώρες όπου μέσω google ή amazon μπορεί κανείς να βρει σατιρικά και άσεμνα κείμενα για τον Τζ. Μπους, τον Τ. Μπλερ κι όλους τους μεγάλους ηγέτες του κόσμου. Κι εμείς διασυρόμεθα για τον τηλε-βιβλιοπώλη Δημ. Λιακόπουλο.
Ελευθεροτυπία


Το προς εκπολιτισμό blog-funclub δυστυχώς δεν μπόρεσε να βρεθεί –προς το παρόν- διότι ήταν κρυμμένο στα βάθη της Νέας Τάξης της Σιωνιστικής Αμερικής, όπου η σατανική "απάτη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων" εμποδίζουν να δοθούν τα προσωπικά δεδομένα ακόμα και των υποχθονίων καλλικατζαραίων χωρίς πραγματικό έγκλημα (ακόμα). Η Δικαιοσύνη δε, εκείνης της μικρής χώρας, επηρεασμένη από τους ψεκασμούς των Ιλλουμινάτι, υπέκυψε στην συνωμοσία των "προσωπικών δεδομένων" και δεν προέβλεπε άρση απορρήτου σε τέτοια περίπτωση.

Ποιοί είναι οι ανθΕΛληνες συνωμότες κουλτουριαραίοι που τόλμησαν να τα βάλουν με τη Θεϊκή Τάξη, τους γεροντάδες, τον ίδιο τον Προφήτα και ανέφεραν τα γεγονότα, διαδίδοντάς τα, ενώ ο Ημίθεος βιβλιοσαβουροπώλης εντέχνως νομίμως φυσικά και βάσει συμφωνιών και εκφοβισμού, προσπάθησε να αποσιωπήσει και να τα αποκρύψει από τη δημοσιότητα? (ακόμα και τώρα κάνει τη κινέζικη υπερβαρυτική πάπια. Τον φτύνουν όλοι 15 μέρες τώρα και αυτός θεωρεί ότι ψιλοβρέχει και χαμογελάει αυταρέσκως στη σαβουροεκπομπή Του) .
Ποιά τσιράκια της Νέας Τάξης, τολμάνε να τα βάλουν με την Αυθεντία και Του "χαλάνε τη μπουγάδα"?

Ως πότε, η πολιτική εξουσία και υψηλά ιστάμενοι φίλοι θα εμποδίζουν τη παραπέρα διερεύνηση της υπόθεσης? Τι ρόλο βαράει η εταιρία Του, ποιοί είναι αυτοί που Του έκαναν αυτή την εκδούλευση και γιατί. Και τότε αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι και βαρέα πακέτα τεριρέμ πέφτουν από τον ουρανό.
Τι κρύβεται κάτω από το ράσο του γέροντα +ευλόγησον+?
+Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ EΓΓΥC+, Προφήτα
(και όπως είπε ένα τσιράκι Σου -ή Εσύ αυτοπροσώπως- ... μήπως θα έπρεπε να αλλάξεις χώρα? ... γιατί όποιος πολεμάει το Τραχώνι θα πιάσει πάτο, ο άγιος θα τον τιμωρήσει είπε ο γέροντας,... με αγάπη πάντα).



... Το παραμύθι συνεχίζεται...






Να ευχαριστήσουμε ταπεινά τον Προφήτη ημών Πλασιέ για την εκπληκτική αύξηση των μελών του Τάγματος, την φοβερή επισκεψιμότητα του μικρού μας blog, τις πολλαπλές αναφορές του ονόματός μας από τις μεγαλύτερες εφημερίδες στο Τύπο και τις ανέλπιστες διεθνείς επαφές που μας χάρισε.

Να Τον δοξάσουμε όλοι μαζί για τη τόλμη Του και τις φοβερές αυτοαποκαλύψεις που έκανε, με πράξεις αυτή τη φορά, περί της αγιότητός Του, των υψηλών διασυνδέσεών Του και του εκλεκτού περιγύρου Του.

Τέλος, να Του δηλώσουμε ότι μετά από αυτά τα γεγονότα, θα είμαστε εδώ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ και θα Του ψέλνουμε πλήθος Τεριρέμ, θα Του αποστέλουμε βαρέα πακέτα Γνώσης και συμμόρφωσης, όσο καιρό Εκείνος χορεύει στην σαβουροεκπομπή Του, (παρα)μορφώνοντας και (παρα)πληροφορώντας τους αφελείς, Αλλοίθωρα και Λιακουρικά.

Η πρωτοφανής κυριολεκτικά κινητοποίηση, συσπείρωση, με την είδηση να κάνει το γύρω του κόσμου, καθώς και όλες αυτές οι φωνές συγκινητικής συμπαράστασης, μας έδωσαν το μήνυμα ότι αυτό που μέχρι τώρα ήταν παιχνίδι και αστείο, τώρα πια σοβαρεύει. Πέσαν οι μάσκες του σαβουροβιβλιοπώλη. Κραυγάζει για το προσωπικό του δικαίωμα έκφρασης από τη πανίσχυρη τηλεόραση, (που εξασκεί ανενόχλητος όσο και να παραπλανεί). Την ίδια στιγμή προσπαθεί να πνίξει μια μικρή φωνή που έχει μια άλλη άποψη και που βρίσκεται στο εξαιρετικά περιορισμένο Ίντερνετ. Ο διασκεδαστής δεν είναι καθόλου ακίνδυνος. Οι προστάτες του βρίσκονται στα κέντρα της εξουσίας, της αντίδρασης, του σκοταδισμού και της οπισθοδρόμησης. Τον πείραξε λέτε ένα ασήμαντο blog με ελάχιστους επισκέπτες μια παρέα? Το αυγό του φιδιού είναι μπροστά μας. Δεν έχουμε πια το δικαίωμα να σταματήσουμε όσο και να κουραζόμαστε, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Η πολιτεία έστω και καθυστερημένα αρχίζει να ξυπνάει σιγά σιγά έπειτα από τόσες φωνές. Μακάρι κι άλλοι ν' αναλάβουν κι άλλους ανάλογους Γκεμπελίσκους, με συνέπεια και συνέχεια, δίνοντας λίγο από τον ελεύθερο χρόνο τους. Θα τους βοηθήσουμε.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

Σας ευχαριστούμε όλους με τα πιο ειλικρινά αισθήματα. Μας αγκαλιάσατε, μας καλύψατε, μας βοηθήσατε ουσιαστικά, ψυχολογικά, ηθικά, πρακτικά. Κανένας μας δεν είναι μόνος, ούτε εμείς ούτε εσείς. Δεν ξεχνάμε εύκολα.

και για να μη ξεχνιόμαστε...

Προσφορά. Αυτές τις μέρες Σαβουροπακέτο, νταμαροπακέτο Λιακοσκουπιδιών 3600 ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΟΝΟ 46 Ε. Σηκωθήτε από καρέκλες ντιβάνια καθήκια και κάντε τον τηλεβιβλιοπώλη ακόμα πιο πλούσιο.

Αντιπροσφορά. Καθημερινώς, ώρες λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας. Εκατοντάδες χιλιάδες πυκνογραμμένες σελίδες ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΣΑΜΠΑ. Στον ΟΤΕ της γειτονιάς σας τηλεφωνικοί κατάλογοι απολύτως χρήσιμοι. (κάπου εκεί μέσα είναι γραμμένοι οι αριθμοί τηλεφώνων των funEL. H επικήρυξη του Προφήτου ίσως έχει αυξηθεί κι άλλο. Προλάβετε)



ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ (ΛΙΑΚΟΥΡΟ)ΜΕΣΑΙΩΝΑ


Προσεχώς
Θεωρίες Συνωμοσίας
Ποιοί είναι το Μυστικό Τάγμα funEL

buzz it!

:: posted by funEL, 12:17 AM

62 Comments:

Απο αυτήν την ιστορία ,όλοι μας καταλάβαμε τι "παίζεται" και τι ακριβώς συμβαίνει.
Αυτό δεν είναι ούτε οι μυνήσεις ,ούτε οι νεόκοποι χίμλερ ούτε ακόμα αυτό καθεαυτό το γεγονός.
Είναι η δύναμη της ελευθερίας ,της "ασύδοτης ελευθερίας" όπως την αποκαλώ ,είναι η δύναμη της χειμαρώδους φωνής χιλιάδων ανεξάρτητων μπλογκεράδων ,είναι το ποτάμι που είναι πλέον αργά για να γυρίσει πίσω ,είναι τέλος η επιβράβευση των προσπαθειών μας!!!
Anonymous Anonymous, at 4:47 AM  
U rock
Blogger Mantalena Parianos, at 10:37 AM  
Καλημέρα :)))
Anonymous Anonymous, at 10:44 AM  
H arnhtikh diafhmish 8a ton kanei ton plousiotero ekdoth bibliwn fantasias, oxi ton plousiotero profhth! Den einai kai toso kako auto.;D
Anonymous Anonymous, at 10:47 AM  
They're the best they're the best,
funEL knights are the best,
every time I read their posts,
I feel a pressure on my chest!

Συμπτωματικόν?

Σύμφωνα με άκυρες ιαματικές πηγές ενδέχεται ο Προφήτης +ευλόγησον+,
να θεωρεί ότι οποιαδήποτε δημοσιότητα είναι καλή δημοσιότητα,
και έτσι έβαλε λυτούς και δεμένους να βαράνε στον γάμο του Καργκιόζη.

+Απολάκοσον+, +Σκοτάδισον+, +Ακούμπησον+, +Κονόμησον+
Blogger pølsemannen, at 12:37 PM  
κ. φιλαλήθη. Η αρνητική διαφήμιση είναι δίκοπο μαχαίρι. Μπορεί να αποδόσεισήμερα. Αύριο όμως ο αποδέκτης μπορεί να μη καεί για πάντα. Η δύναμή μας είναι η ελευθερία μας και η προσωπική επιλογή να φωνάξουμε όλοι μαζί όποτε το θελήσουμε....
Ο Προφήτης είναι σύμβολο Ιδέα μπαϊράκι... κλπ κλπ , για να μη ξεχνιόμαστε. Γουέλκαμ

Κ. ακαδημία... Μα το ιερόν αυτό Σαίτιον φανκλαμπ (εις την βαρβαρικήν) είναι αφιερωμένο στον Προφήτα... Φυσικά και τον διαφημίζει. Όπου πάει να κρυφτεί θα πάμε και μεις. Στη κουφάλα της γης κι ακόμα παρα πέρα.
Γουέκαμ, πάρτε ενα φοντανάκι.


κυρα μανταλένα, σου αφιερώνουμε Ξανά fuck them all +nopasaran+

κ. θαλασσομπερδεμένη, καλημέρα σας και ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση.

κ. ανώνυμε... ανεμομαζώματα διαολοσκορπίσματα

. Ιλλουμινάτα πεταλωτή από τους φραγκολεβαντίνους Δανούς... Υπ' όψη σας μνημόνευσε ο Προφήτας με μια συχασιά στη μούρη... "τι να μας πουν τώρα...". Ίσως και να σας παρακολουθεί, ποιός ξέρει.
Ίσως κάποτε να βρεθούμε στο ίδιο καζάνι. Πρώτο καζάνι πίστα μαζί με τον Ροϊδη.
+nopasaran+
Blogger funEL, at 2:38 PM  
Δια μία ακόμη φορά, φίλτατε συν-ιππότα...

+έγραψον+...
Blogger Αλέξης Ν., at 3:12 PM  
Θέλω και'γώ φοντανάκι!
..επιτέλους, μπαίνουν μερικά πράγματα σε σειρά..
(αναμένω σβηστή το επόμενο πόστιον)

Εύγε!:-))

+στραβοκατάποσονκαιτάπωσον+
Blogger Rodia, at 5:38 PM  
Ekastos sto eidos tou kai o Liakouras stis kompostes...
Blogger Giatros gia desimo, at 8:20 PM  
Πάντως μπορεί οι τηλεφωνικοί κατάλογοι να είναι χρησιμότεροι από όλα τα σαβουρομπαζοπακέτα του Προφήτου +ευλόγησον+
αλλά για τις Κοσμοσφαίρες® της Aeroflot™ έχω μερικές αμφιβολίες...
Blogger pølsemannen, at 8:24 PM  
Ταγματάρχα μου,

τα κακά μαντάτα είναι ότι εξυφαίνεται ιλλουμιναταραίικον σχέδιον αντικρούσεως των υπερτάτων αληθειών που διαδίδει ο Προφήτας +κουτοχορτομάσησον+·

τα καλά μαντάτα είναι ότι η εφαρμογή του νεοτάξ αυτού σχεδίου θα καθυστερήσει τουλάχιστον ως τον Φεβρουάριον +κουτσοφλεβάρισον+, ίσως και ως τον Μάρτιον +μαρτηγδαρσονκαικακοπαλουκόκαυσον+.

Ως εκ τούτου, χαίρεσθε και αγαλλιάσθε, ότι ο μισθός υμών πολύς -- εν τοις ουρανοίς, βεβαίως-βεβαίως...

+αγορασονψησονκαιξεκοκκάλισον+
Blogger cyrus, at 10:56 PM  
sillalitiria eistai kai o krotos!!!
krata gera emeis edw eimaste.
Blogger tsioubiou, at 11:59 PM  
This comment has been removed by a blog administrator.
Blogger Derevirn, at 12:34 AM  
This comment has been removed by a blog administrator.
Blogger Derevirn, at 12:49 AM  
Την συμβολική ημέραν 31 Οκτώ-βρη είχατε 3425 επισκέπτηδες (λινκ) - δεν υπολογίζονται οι επίσκεψεις εξωγήινων στη γη. Αν από τον αριθμό αυτόν αφαιρέσουμε τα 4 πακέτα των 12 βιβλίων-δυναμίτη και τα 3 πακέτα των 9 βιβλίων-ογκόλιθων (3000 σελίδες και βάλε) + το βιβλίο-αποκάλυψη "Όταν οι άλλοι τρώγαν βαλανίδια", πάμε στον ημι-μαγικό ιερό αριθμό 3349. Μετρώντας με τα δάχτυλα της δεξιάς σταυροκοπούσας χείρας τα γράμματα των λέξεων "Πούτιν" και "γέροντας", που είναι οι πιο συχνά εμφανιζόμενες κωδικοποιημένες διαστρικές λέξεις αφύπνισης στις εκ-πομπές του Δημο-(α)σθένη (ΕΛ)Λια-κοpoulou, και αφαιρώντας τες επίσης, πάμε στον αριθμό 3335. Και τώρα προσοχή: μετράμε από το τέλος προς την αρχή τον αριθμό των λέξεων του τίτλου της σύγχρονης βίβλου "ο καιρός γαρ εγγυς 2" = 5 μαγικές λέξεις, αφαιρώντας τον αριθμό 5 από το 3335 και διαιρώντας το υπόλοιπο με το 5...
παίρνουμε τον αριθμό του Θηρίου! 666! Κυρίες και κύριοι! Μήπως είναι τυχαίο κι αυτό? Ε?! Όλα είναι γραμμένα εδώ! Εικοσιτρία Δεκα Πενηνταδύο Δέκα Δέκα...τηλεφωνήστε τώρα στο τηλε-φονικό μας κέντρο και πάρτε τα όλα. Θα σας στείλουμε και τον κηπουρό πακέτο.
+καληνύχτησον+
Anonymous Anonymous, at 2:45 AM  
This comment has been removed by a blog administrator.
Blogger Derevirn, at 3:56 AM  
Και το δικό μας σχόλιο πάνω στο ζήτημα (αν και κάπως αργοπορημένα).
Blogger Derevirn, at 3:58 AM  
k. αλέξη... ευχαριστούμε... αλλά ξεκολλάτε επιτέλους (ξέρετε εσείς)

(R) μόνο φοντανάκι?... στη συνεδρίαση της στρογγυλής τραπέζης θα επακολουθήσει γλέντι τρικούβερτο με προσευχή νηστεία και περισυλλογή. (τόπος και χρόνος με sms του γέτοντος διότι κυκλοφορούν υπερβαρυτικά καλλικατζάρια εδώ γύρω).

κ τρελλογιατρέ ούνα ράτσα ούνα φάτσα ούνα χλαπάτσα. κομπόστα από τις λίγες. μοναδική.

κ. Ιλλουμινάτα πεταλωτή κενταύρων... παράγετε και κοσμοσφαίρες τύπου "Νέστος"? προσοχή στα αντιβαρυτικά σχέδια, υπάρχουν πολλοί κατάσκοποι, ο πούτιν καραδοκεί.

κ. κύρους... στη συνέλευση της στρογγυλής τραπέζης, για περετέρω στοιχεία.

κ. τσίου μπίου... μπαμ ηκούσθει στον αγέρα ... σας υπολογίζουμε, προσέχετε τα καλλικατζάρια.

κ. ψηφιακά ανοχύρωτη πόλη... πρέπει να σκεφτείτε καλά την ενδεχόμενη εγγραφή σας στο θεοεπιστημονικό αναλυτικό επιτελείο γνώσης του Τάγματος. Η ανάλυσή σας εξαίρετος και αυταπόδικτη. Είναι ακριβώς η αποδεικτική μέθοδος Σακέτου πακέτου σε όλα τα σαβουροβιβλία του. Περιμένουμε κι άλλες αναλύσεις...

κ. derevirn... το είδαμε και σας ευχαριστούμε σφόδρα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ... άλλωστε η υπόθεση ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ουσιαστικά. Ρίχνετε καμμιά ματιά στις εξελίξεις. Το απόστημα αρχίζει να φαίνεται. Όταν σπάσει θα μας πάρει όλους η μπόχα... καλημέρα.
Blogger funEL, at 9:03 AM  
vlepo gnoste-agnoste kyrie funel valate kai diafhmiseis..
pane kala oi doyleies e?
Anonymous Anonymous, at 6:56 PM  
κ. γνωστέ άγνωστε ανώνυμε, αυτό που βλέπετε εσείς είναι μοναδικό, φοβερό, πρωτοφανές. Αποκαλύψατε φοβερή συνωμοσία... έχετε το μοναδικό προφητικό χάρισμα να βλέπετε Δυνατά και Λιακουρικά αυτό που δεν βλέπουν όλοι οι άλλοι... διότι ... μόνο εσείς βλέπετε ανύπαρκτες διαφημίσεις...
Εξ αυτού εξάγεται και το φοβερό (Λιακούρειο) συμπέρασμα περί δουλειών.
Ακολουθείτε ακριβώς τη Μέθοδο. Μη φοβάστε δεν πρόκειται να πιάσετε πάτο IQ. Δεν υπάρχει. Μπορείτε να βυθίζεστε αιωνίως άφοβα.

εύγε συνεχίστε έτσι.

+μαυρηεινηνυχτασταβουνα+
Blogger funEL, at 7:11 PM  
"Just Thought I'd Say Hi!!!!
I made an extra $2000 a Month Using this site!!"


Είναι σίγουρο ότι αυτός που υπογράφει σαν Anomymous είναι ο funel. Άλλη μια συνωμοσία στο φως!

ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ
Anonymous Anonymous, at 8:30 PM  
εκτός και αν λέει τα link από τις εφημερίδες

χαχαχα
Σαχλιάμπουρες
Anonymous Anonymous, at 8:33 PM  
γι άλλη μία φορά την στήριξη μου, να στε καλά μάγκες.
Blogger Stormrider, at 9:13 PM  
Λοιπόν ,οχι τίποτα άλλο ,αλλά για να μήν ξεχνιόμαστε!
Όποιος blogger τολμήσει να βάλει διαφημήσεις ,εκτός του οτι παύει αυτομάτως να είναι τέτοιος ,θα έχει κάνει πολλαπλάσιο σφάλμα απο αυτό του Λιάκουρα.
Θα είναι ρεζίλης ,δοσίλογος και λαμόγιο.
Πάντως αυτοί που διαβάζω εγώ είναι άντρες με αρχίδια!
Αν και θεωρώ περιττό να κοιτάξω αν ο funel έχει διαφημήσεις ,είμαι σίγουρος πως δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι τέτοιο!
Anonymous Anonymous, at 12:01 AM  
Αγαπητέ ταγματάρχα, οιοδήποτε λίνγκ (Όχι τσάμπιονς, από τα άλλα) προς φωταδιστικού - κουλτουριριακού περιχομένου σάηντ αποτελέι διαφήμησιν αντικοσμοσφαιρικών, αντιγεροντικών, αντικουφαλικών, αντιδαιμονοτελονιακών (αμάν μπάφιασα) κλπ. δραστηριοτήτων που θέτουν σε κίνδυνον τα ορθόδοξα γονίδια του έθνους.
Τώρα εάν το τάγμα έχει έσοδα προς κάλυψιν του συσσιτίου ή όχι ουδόλως ενδιαφέρει τον
Σοφόν Γέροντα Κένταυρο +ευλόγησον+.
Θα ήτο παρ' όλα αυτά επιθυμιτόν να ακουλοθήσετε την συμβουλήν του Κου anonymous και να τσεπώσετε τα 2.000 δολάρια Η.Π.Α. (1.500€) και να αφήσετε τον γέροντα +δωροδόκησoν+ στην ησυχία του, διότι με την στεναχώρια που τπυ έχετε προκαλέσει, ούτε τα πέταλά του δεν έχει κουράγιο να φορέσει.

Παρεπιπτώντος στην ομφαλοσκοπούσα Σουηδίαν, στην υπόθεση αναφέρεται ένας(1) βλόγερ ο Στείλε στις ρίζες μου βροχή (Sänd mina rötter regn) - *σνιφ*
Blogger pølsemannen, at 12:23 AM  
κ. ανώνυμε οι ηλήθιοι (μπορεί και να μην) είναι αήττητοι

κ. stormrider εδώ είμαστε και θα είμαστε. υπολογίζουμε στη στήριξή σας και δεν ξεχνάμε φίλους.

κ. madman εδώ μπήκε άσχετος άνθρωπος κρατητήριο από πρωτοφανή κατ εξαίρεση επιχείρηση της αστυνομίας και περιμένει δίκη. Μήπως κάποιος έχει χοντρό δόντι εκτός από χοντρά δάκτυλα σε παρα κυκλώματα/ λέμε μήπως... εμείς δίνουμε στοιχεία , εσείς κρίνετε.

κ. φιλαλήθη όποιος βάζει διαφημίσεις και όποιος τα παίρνει καθ οποιοδήποτε τρόπο στα blog, είναι κάτι παρα πάνω από ξεφτίλας. βέβαια τα πράγματα είναι χειρότερα για κάποιο που ξεπουλά ιστορία και πολιτισμό για τη κοιλάρα του, εκτός μπλογκ εννοείται +ευλόγησον+

k. πεταλωτή εις τη σφαίρα της φαντασίας τσεπώνουμε κωσταντινάτα και πλείστα όσα πακέτα. Στη σφαίρα της πραγματικότητας άλλος τσεπώνει χοντρά ξεπουλώντας τα πάντα. +βλογιόκοψον+
Blogger funEL, at 12:57 AM  
Ευτυχως κ. Ταγαματαρχα που επροχωρησατε εις το παραμυθακιον (=Ιστορια κατα τον Προφητη).

Ειχατε κολλησει ολιγον τι παραπανω στο προηγουμενο ποστ σας και οι σχολιασται ξεπερασαν τους 100 και εγινε της ιεροδούλου το κυγκλιδωμα. Εχανε η μητηρ τον παιδα και ο παις την εβρισκε...

Σχετικα με ταις διαφημησεις κ. Ανωνυμε, και εγω οικονομω μερικα Κωνσταντινατα διαφημιζοντας τον Ταγματαρχη funEL.

Για την ακρίβειαν ο κ. funEL μου δινει 1,5 Κωνσταντινατο για καθε τετραγωνικο εκατοστο. Που και που οταν εχει ακωνσταντινίες (αφραγκιες), αντι Κωνσταντινατων με φωτιζει με κανενα ευλογημενο μπαζοπακετο και τα βρισκομε...

+ανωνυμουςαντιθετατουανεμουεκλασον+
Blogger SPY, at 6:24 AM  
επιτέλους κ. sry, βρήκαμε και λίγο χρόνο να σας απαντήσουμε και να σας ευχαριστήσουμε προσωπικά. Το μπλοκάκιόν σας είναι υψηλής αισθητικής και δεν έχει καμμία σχέση με τη καρακιτσαρία αυτού εδώ, αλλά καταλαβαίνετε ότι πρέπει να προσαρμοζόμεθα με την αισθητική του τιμωμένου Προσώπου βιβλιοσαβουροπώλη.
Δεν θα θέλαμε να θίξουμε τα διαπλεκόμενα σκοτεινοσιωνιστικά συμφέροντα που μας έφεραν πιο κοντά, αλλά αν θέλετε θα μιλήσουμε με το λογιστήριο της Λευκής Πυραμίδας (βρίσκεται δίπλα στη τρούπα του μεγαλέξανδρου) για μια αυξησούλα στο τετραγωνικό cm.

Κατά τα άλλα... +nopasaranοιφασιστοεμποράκοι+
Blogger funEL, at 9:35 AM  
Αξιότιμε κε Ταγματάρχα,

Γερά με +τσαμβουκάν+ Ty köttbullen är nära(Ο κεφτές γαρ εγγύς).

Δεν ξέρω εάν φταει η $%@## σύνδεσις μου με το πανκόσμιον αποχετευτικόν διαδύκτιον, αλλά για κάποιο λόγο το .gif που χρησιμοποιείτε για εικόνα στο προφίλ σας δεν φορτώνει ούτε με σφαίρες.

Αναγκάστηκα λοιπόν να το αντικαταστήσω στο λίνγκ (τσάμπιονς) που έχω προς το σάηντ σας με ένα από τα Κωνσταντινάτα® σας gif (Όχι ότι με χαλάει το αισθητικόν αποτέλεσμα, αλλά το άλλο είχε την φάτσαν του Προφήτου™ εις την εμπρόσθιαν όψιν).

Ρølsemannen: Έγκυρη πληροφόρησις, ποιοτικά λουκάνικα.

Ένα "βρώμικο" την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα.

+Ελεγξονκαιευλόγησον+
Blogger pølsemannen, at 12:53 PM  
Τις προάλλες ο Προφήτης, ενώ παρουσίαζε ένα βιβλίο, είπε ότι μπορούν κάποιοι να επέμβουν στον χρόνο και να αποτρέψουν κάτι που έχει συμβεί στο παρελθόν. Και αναρωτήθηκε τι θα συμβεί αν αποτραπεί η γνωριμία του παππού και της γιαγιάς ενός σύγχρονου ανθρώπου!! Για απαντήσεις παρέπεμψε στο βιβλίο ή στο πακέτο.

Δεν μας έφταναν δηλ. όλα μας τα προβλήματα, τώρα θα πρέπει να ανησυχούμε μήπως οι παππούδες μας δεν γνωρίσουν τις γιαγιάδες μας...

Μη χλευάζετε, είναι σοβαρό το θέμα, εντάξει;
Blogger Φοινικιστής, at 3:55 PM  
~~pølsemannen, αν πάτε properties και διαλέξετε τον δεσμόν (link βαρβαριστί) του κωνσταντινάτου μετά της εικόνος, είναι αυτός:

http://sv1.letmehost.com/sv1/17/ggg1euror.gif

+εύχομαιΚαλήνΕγκατάστασιν+

~~κ. περιγλώσσιε, αν συμβεί κάτι τέτοιο, μας βλέπω όλους στα δέντρα με τα βαλανίδια.. ;-)
Blogger Rodia, at 4:02 PM  
Αγαπητέ funel! Όλοι εδώ στο νησί - ένα είναι το νησί - σας εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας! Όσο για τον οποιοδήποτε σας ενοχλεί, ροζ φίδι που τον έφαγε! +funelblogison+
Blogger sportgay, at 9:45 PM  
σαβουροπακέτα και μηνύσεις εκείνος;
αγγλική κουζίνα εμείς!
προτείνω τη σπεσιαλιτέ "πάπια με σος μύρτιλα σβησμένη με χλιαρή βελγική μπίρα και γαρνιτούρα σοκολατάκια μέντας".
ετοιμάζουμε το πιάτο, το πακετάρουμε και του το στέλνουμε αφιερωμένο εξαιρετικά.

+μαγειρικηαντεπιθεσηλεμε+
Blogger Pastaflora, at 9:52 PM  
pastaflora, θανατηφόρα συνταγή! μιαμ μιαμ...
..σαν το πανέρι με τα λουλούδια που επέστρεψε ο Α. Λασκαράτος στο γείτονά του που του το είχε στείλει γεμάτο κέρατα..
Προτιμώ πάντως τη μέθοδο του Αριστοφάνη προς ανθρώπους οι οποίοι (αποδεδειγμένα) δεν διαθέτουν λεπτά αισθήματα. Ωμή σάτιρα. Σενιάν, με το αίμα της!

:-)
Blogger Rodia, at 1:33 AM  
Πορφανώς και δεν μασάει το μαγαζί.

Και προφανώς ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.

οι ηλίθιοι ΔΕΝ είναι ανίκητοι, αγιάτρευτοι είναι.

ίσως η λοβοτομή να κάνει κάτι. τώρα που το σκέφτομαι...
Blogger Απολλώνια, at 2:38 AM  
beware the blob!!!
Blogger tsioubiou, at 4:48 AM  
Αυτός είναι πράγματι όπως περίπου τα γράφεις έξω οι υπερβολές και λίγα ψεύδη. Αλλά έχεις δίκαιο.
Εσύ είδαι ίδιος και όμοιος του. Οι δυό όψεις ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.
Τα είπες μιά τα είπες δυό. Αλλωστε κρίνουμε μόνοι μας αντιλαμβανόμαστε την απάτη. Αλλά απάτη υπάρχει και εδώ, σε αυτήν την μόνιμη, πεισματική επανάληψη μέχρι αηδίας.
Μπορεί να φαίνεσθε αντίθετοι. Αν όμως διαβάσει κανείς προσεκτικά όσα υποστηρίζεις κρυμένα ύπουλα πίσω από την ανελέητη κριτική σου κατά του Λιακό αμέσως καταλαβαίνει ότι έχετε τα ίδια αφεντικά.
Στα γράφω για να ξέρεις.

Ελενίτσα
Anonymous Anonymous, at 6:16 AM  
Kαι μία ερώτηση έτσι για να δούμε.
Αν επέμβει το κράτος και απαγορεύσει τα βιβλία του Λιακό θα πας στο δικαστήριο να υποστηρίξεις την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών ; Η πρέπει τα βιβλία να συμφωνούνε με σενα ; Είσαι υπερ της λογοκρισίας ;
Επιτρέπεται στον Λιακό να κυκλοφορεί ότι βιβλίο θέλει και με όποιο τρόπο θέλει ; Η ζητάς την απαγόρευση και των εκπομπών του ; Εγώ τον θεωρώ αστείο, τα βιβλία του της πλάκας. Δεν έχω ώρα για αηδίες, ούτε από περιέργεια δεν έχω πιάσει βιβλίο του Λιακό στα χέρια μου ούτε πρόκειται. Βαριέμαι. Είμαι όμως κατά κάθε λογοκρισίας . Εσύ ;
Πες μας στα ίσα και χωρίς υπεκφυγές. ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟ ; ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ Ο ΛΙΑΚΟ ;
ΝΑΙ ή ΟΥ ;

Μαριγούλα
Anonymous Anonymous, at 8:17 AM  
κ. περιγλώσσιε. Αυτό περί παρελθόντος, παρόντος κλπ. υπάρχουν και περαιτέρω αναζητήσεις... "εάν πηγαίναμε στην εβραϊκή συνοικία που ήταν η Κερκόπορτα... και εμποδίζαμε να πέσει η Πόλη... κλπ". Καταλάβατε τώρα αγαπητοί φίλοι???

Κ. πεταλωτή κενταύρων, όλα βαίνουν κατά το σχέδιο του Θεού και του Προφήτου, η (R) σας έδωσε λύση.

κ. σπορτγκέι, "νυν υπερ πάντων Προφήτας"... γουέλκαμ του δε κλαμπ.

κ. πασταφλόρα, (R), προτείνουμε βραστό υποχθόνιο με ψιλοκομμένο νταμαροπακέτο σβησμένο σε σάλτσα κουλτουριαραίου.

κ. απολλώνια ο προφήτας μας δείνει το δρόμο... "η αποστολή μας είναι ιερή " κραυγάζει με υψωμένο το χοντροδάκτυλον γεμάτος ιερά οργή.
Ουστ κουλτουριαραίοι, υποχθόνιοι, Ιλλουμινάτι κλπ κλπ.

κ. τσιουμπιου... blob blob blob blob

κ. Ελενίτσα - Μαριγούλα. Το blog αυτό δημιουργήθηκε αποκλειστικά προς τιμή του ισαπόστολου Προφήτα Πλασιέ Λιάκουρα του κομψοδάκτυλου. Είναι το σύμβολο της απανταχού μεταφυσικής παρανοϊκής ηλιθιότητος αυτού του είδους. Ο Προφήτας δεν πουλάει χαλιά, ούτε μπαουλοντίβανα. Διαμορφώνει συνειδήσεις αργά αλλά σταθερά με βάση τη Πίστη προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Στα βιβλία του δεν θα βρείτε ούτε για δείγμα την άλλη άποψη. Θα βρείτε, μίσος, παράνοια, θρησκοληψία, ακρατο εθνικισμό, σύνορα, μαγαλοϊδεατισμούς, στρεβλώσεις, προκαταλήψεις, αντισημιτισμό, φόβο, άγνοια, επικίνδυνη συνωμοσιολογία, δαίμονες, κολάσεις, Θεϊκή πρόνοια, φυλετική υπεροχή, κρυπτοφασισμό, νεοΟρθόδοξο εθνικοσοσιαλισμό, υποχθόνιους που μας τρώνε ζωντανούς κλπ κλπ. Ξέρετε... κάποιοι τα Πιστεύουν αυτά και... πράτουν αναλόγως.

Ο προφήτης και οι δικοί του, χρησιμοποιούν τις περιορισμένες συχνότητες των καναλιών να κάνουν αυτή τη δουλειά. Καθημερινά, δεκάδες κανάλια πανελλαδικά και δορυφορικά με εκατομμύρια κόσμο αποδέκτες, προπαγανδίζουν συνεχώς προβάλοντας την εκπομπή του (με σκοπό το κέρδος και όχι μόνο φυσικά).
Το μικρό αυτό blog χρησιμοποιεί ένα απειροελάχιστο πρακτικά μηδαμινό χώρο στο σχεδόν άπειρο χώρο του Ιντερνετ. Για να μπει κανείς στο blog αυτό πρέπει να το αναζητήσει. Ένα απλό zapping στη τηλεόραση αρκεί ένα λεπτό. Το αντίστοιχο zapping στο internet χρειάζεται μερικούς αιώνες.
Η σύγκριση ενός δεινόσαυρου με ένα μυρμήγκι. Αυτός ο δεινόσαυρος λοιπόν φοβήθηκε ένα μυρμήγκι. Έβαλε λυτούς και δεμένους να το βρει. Έδινε λεφτά σε επικηρύξεις, κινητοποίησε ολόκληρο κρατικό μηχανισμό με τα μέσα που διαθέτει για να ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ και να ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ κάποια φωνή που τον ξεβράκωνε, με την προφανώς ηλίθια πρόφαση της "συκοφαντικής δυσφήμισης", ίσως περί ασέμνων κλπ. Ο βασιλιάς είναι γυμνός.

Εμείς ποτέ δεν απαιτήσαμε να τον Λογοκρίνουν, παρ' όλο που υπάρχουν νόμοι περί διασποράς ψευδών ειδήσεων, και σ' αυτή τη περίπτωση εσκεμμένης παραπλάνησης δεν εφαρμόζεται. Κάποιος όμως εισαγγελέας όμως προτίμησε να λοιώσει το μυρμήγκι, έπειτα από τη νομιμότατη φυσικά, μήνυση του δεινόσαυρου κομψοδάκτυλου.
Φωνάζει ο κλέφτης, λοιπόν, να φοβηθούν όλοι οι άλλοι...

Και σου απαντάμε ευθέως Μαριγούλα Ελενίτσα.
Να κυκλοφορούν τα βιβλία του Λιακό όπως ακριβώς όλα τα άλλα, εφ' όσον βρίσκονται στα πλαίσια των νόμων.
Να κάνει όσες εκπομπές θέλει ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, να υποπίπτει σε άλλες εμφανής παραβιάσεις των νόμων. (ΟΛΑ τα στοιχεία και ντοκουμέντα που επικαλείται είναι ψευδή, παραποιημένα ή αμφίβολης προέλευσης και φυσικά σε καμμιά περίπτωση στοιχεία και ντοκουμέντα).
Μπορεί επίσης να λέει όσα ανιστόρητα ρατσιστικά παρανοϊκά κλπ θέλει, φτάνει αυτός ο ανυποψίαστος που τον παρακολουθεί να αντιλαμβάνεται επαρκώς οτι ανήκει στη κατηγορία των μελλοντολόγων αστρολόγων και ότι αυτά που βλέπει είναι προσωπικές υποκειμενικές απόψεις της εκπομπής και είναι προϊόν της (άρρωστης) φαντασίας του παρουσιαστή.
Η προειδοποίηση του σταθμού πριν την εκπομπή "ακολουθεί εκπομπή τηλεοπτικής πώλησης" προφανώς δεν είναι αρκετή, καθώς διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα στην αρχή.

Μη φοβάστε καθόλου για την τύχη του Προφήτη δεινόσαυρου.
Οι εισαγγελείς δεν συνηθίζουν να τα βάζουν με τέτοιους δεινόσαυρους. Προτιμούν ν' απαγορεύουν άλλου είδους φωνές ... ξέρετε... των μυρμηγκιών.

Όσο αφορά την απάτη... ίδια αφεντικά κλπ... που αναφέρετε.
Σίγουρα αν δεν υπήρχε ο συνεχής βομβαρδισμός της ιδιότυπης αυτής ηλιθιότητας, δεν θα υπήρχαμε και εμείς.
... Δεν ξέρουμε ακριβώς τ' αφεντικά του. Ξέρουμε όμως απολύτως για τα δικά μας... να η αποκάλυψη...
τ' αφεντικά μας, είμαστε εμείς οι ίδιοι.
Επιλέγουμε και σατιρίζουμε όπως και όποιον θέλουμε και για όσο καιρό θέλουμε, όσο η ελευθερία στο Ιντερνετ μας το επιτρέπει να το κάνουμε. Kαι αυτό ακριβώς είναι που φοβίζει κάποιους.


καλημέρα σας


ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΛΙΑΚΟΥΡΟΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ.
Blogger funEL, at 11:29 AM  
Funel said:
διότι ... μόνο εσείς βλέπετε ανύπαρκτες διαφημίσεις...

kai to anadyomeno parathyro poy petagete san po*** apo to blogi sas periexontas diafhmiseis ti einai gnoste agnoste kyrie funel mas?
Mhpos einai terirem?
Mhpos einai kosmosfaira?

pane kala oi doyleies e?

ante kai eis anwtera.. kai me 2 andyomena parathyra... eee. kosmosfaires ithela na po..
Anonymous Anonymous, at 7:29 PM  
@ Anonymous 7.29
η ασχετιλα ειναι ενα απο τα προνομια των λιακοφιλων, δικαιολογεισαι. τα ρομποτικα συστηματα δεν πληρωνουν, εκμεταλευονται server και site. το ειδος ειναι πασιγνωστο. τέτοια παρασιτα ειναι κρεμασμενα σε πολλες διευθυνσεις. σε λιγο θα μας πεις οτι πληρωνει το google ολους μας για τα blog μας.
Anonymous Anonymous, at 8:17 PM  
Μα είσαι τόσο αφελής ανώνυμε... το παράθυρο που εμφανίσθη μπροστά σου δεν είναι ένα τυχαίο διαφημιστικό παράθυρο... είναι ΤΟ Παράθυρο! Είσαι ο εκλεκτός! Μιά φορά στα 7325 χρόνια (όλα είναι γραμμένα στο σύγχρονο EυαγγΕΛιον "Ο Καιροc Γαρ Εγγυc 2") το ιερόν τούτον βλογ επιλέγει Έναν εκ των επισκεπτών για να αναλάβει την μυστική αποστολή της αφύπνισης της βλογόσφαιρας. Άλλωστε στο ΕυαγγΕΛιον αναφέρεται ξεκάθαρα ο χρησμός: νίψον.ανωνύματα.μη.μόναν.όψιν. Ήσουν τόσο αγνός, που δεν επηρεάστηκες από τις κακοήθιες που εσκεμμένα αναφέρονται σε αυτό το αμαρτωλό βλογ με σκοπό να βάλουν σε πειρασμό τους πεινασμένους έκπτωτους επισκέπτας του. Δεν υπέκυψες στους πειρασμούς. Το παράθυρο που είδες ανοίγει τις πύλες της Αφυίας και της Μωρίας. Είναι το ίδιο που χρησιμοποίησε ο Ελλην Φρόντο (ο αρχαίος μυστικός ευφυέστατος Άτλαντας εν ονόματι Φρονών, τον οποίο κάναν εν συνεχεία οι Βάρβαροι "Φρόντο") στον Άρχοντα Δαχτυ-ΕΛ-ληδιών, μέσω του οποίου έφθασε την Μόρια (από το ελληνικό Μωρία = Αγνότητα, Αφέλεια). Μέσω αυτού του παραθύρου θα μπορέσεις να πορευτείς στον κόσμο αυτόν, με τη βοήθεια του μέγα μάγιστρου, Γκάνταλιακοπουλοφ. May the fork be with you...

+σταργουόρεσον+
Anonymous Anonymous, at 10:05 PM  
braaaaaavvooooo anonymous
exis apokalirsi tin megaliteri sinomosia enantion ton liakofilon. oi funEL stelnoun satanistika minimata me ta pop up virus ke pernoun kostantinata apo tous sionistas ypox8onious.
oi FUNel briskonte sti leyki pyramida sti taklamakan............
giauto den mpori o gerontas+++ na tous stili exorkismous ke terirem kosmosferes.

+okretinismosdenexipato+
Anonymous Anonymous, at 10:18 PM  
Πρότασις:

Να βγεί το funELsue εις βαρβαρικήν έκδοσιν και κατόπιν να φιλοτεχνηθεί κατάλληλον μπανεράκιον, ινα μοιρασθεί
εις όλους τους βαλανιδοφάγους, δενδροσκαρφαλωτάδες, νεοτάξ, καλικαντζαραίους ιλουμινάτι.
Κατόπιν αυτοί θα τοποθετήσουν κατάλληλο λίνκ εις τα σάηντ των.
Blogger pølsemannen, at 1:04 AM  
Αγαπητέ Ανώνυμε, ρίψατε πρωτίστως τον σιωνιστικόν, ιλλουμινατικόν και κοσμοκρατορικόν Internet Explorer εις τον Καιάδα, και όψεσθε ότι το αναδυόμενον παράθυρον μέλλει όπως αφανισθεί ως δια (ελληνολιακουρικής) μαγείας.
Anonymous Anonymous, at 2:59 AM  
apollo said: η ασχετιλα ειναι ενα απο τα προνομια των λιακοφιλων, δικαιολογεισαι.

katarxas panivlaka den eimai liakofilos. Ton exo xesmeno to liakopoylo opos kai toys ilithioys san esena poy asxoleise olh thn ora me ayton.

deyteron tyxainei na diatyro 2 blogs kai kanena apo ayta den exei anadyomena parathira me diafimiseis opos exei mono to blog toy gnostoy agnostoy funel

triton o blogger soy dinei th dynatothta na valeis diafimiseis sto blog soy kai na vgaleis $$$ kati poy profanos exei energopoihsei o gnostos agnostos funel afoy pane kala oi doyleies toy

synexiste na doyleyete gia ton funel
Anonymous Anonymous, at 6:25 PM  
δεν θα τα ξαναλεμε πανηλιθιε γνωστε αγνωστε λιακοφιλε ανωνυμε. ανοιξε με firefox και δε θα δεις τιποτα. ειναι virus στον ΙΕ. αποφασιστε....... τι υποχθονια σχεδια εχουν τελικα οι funel, διαφημιση στο Λιακο, τα παιρνουν απο τους συνασπισμενους νεοταξιτες μεγαλοεκδοτες, απο το google, απο τη κυβερνηση, απο τη λευκη αδελφοτητα, απο τους σιωνιστας, απο το πασοκ, τι τελος παντων..........

αντε ρουφα κανα πακέτο
Anonymous Anonymous, at 6:39 PM  
Ω πανμέγιστε δυσνού ανώνυμε Έλλην (τον "ανώνυμο στρατιώτη" τον έχεις τίποτα?). Πότε επιτέλους θα αποποιηθείς τον σατανικόν ιντερνετ εξπλόρερ για να γυρίσεις στον σοφόν δρόμο του φάιερφοξ? Ο φίλτατος απόλλων έχει μέγα δίκιο, αλλά εσύ "τον χαβά σου", για να πέσω έτσι λίγο στο ποταπό επίπεδον σου. Επειδή φαίνεται πως είσαι πάντο-γνώστης των τεχνολογικών εφαρμογών που καλά κρατά κρυμμένα ο κολλοσός της γουγλ, καταρχήν να σε ευχαριστήσω από τα βάθη των 7 θαλασσών για τη μέγιστη αποκάλυψη που έκανες ενόπιων των παρατηρητών τοιούτου του ταπεινού βλογ για τα υποχθόνια μέσα που χρησιμοποιεί η γουγλ περί των διαφημίσεων. Αντιόχθεν, θα ήθελα να σε ενημερώσω, αν μου επιτρέπεις φυσικά, ότι λες πανμέγιστες και μυθικών διαστάσεων παπαριές, αν μου επιτρέπεις φυσικά την έκφραση. Το google ad sense που προσφέρει η γουγλ ουδεμία σχέση έχει με το σατανικό υποχθόνιο παράθυρο που επετάχθη ομπρός σου σαν πέος. Πίστευα πως ένα τέρας ευφυίας και σοφός παντο-γνώστης της κλάσης σου, με άριστες τεχνολογικές γνώσεις περί βλογίων και διαφημιστικών Παραθύρων θα μπορούσε να ξεχωρίσει με το διορατικό του τρίτο μάτι αυτό που είναι πασιφανές σε ένα τέκνο προσχoλικής ηλικίας χωρίς μάτια: το google ad sense δεν έχει καμία σχέση με εκσφενδονιζόμενα σε εκ του πουθενός παράθυρα που εμφανίζονται ομπρός σου. Τυγχάνει μήπως να έχει εποπτεύσει ποτέ το διορατικότατο σου μάτι μία google ad sense διαφήμισην?

Θα σου πω και ένα μυστικό, επειδή σε συμπάθησα, αλλά να μείνει μεταξύ μας: υπάρχει ένας απεριορίστων δυνατοτήτων υπερμυστικός συνδυασμός πλήκτρων που σου δίνει την απίστευτη υπερφυσική δυνατότητα να γράφεις εις την ελληνικήν. Αν πατήσεις τα μαγικά πλήκτρα αλτ και σίφτ, ως δια μαγείας η ομιλία σου θα μεταφράζεται από την βαρβαρικήν στην ελληνικήν. Σώσε τα μάτια μας από τα γκρινγκλις και τα θεόπνευστα ορθογραφικά σου λάθη - το "diatyro" που γράφεις προέρχεται από το αρχαίο δωδεκαθεϊστικό πρόθεμα "δια" και το γνωστό σε όλους μας έδεσμα "τυρί"?)
Anonymous Anonymous, at 8:54 PM  
@ ψηφιακα οχυρωμενε...
λυπησου με ελεος ...
τρωω ο ερμος ενα ψητο τρολλ με σαλτσα υποχθονιου, και μου καθησαν στο λαιμο απο τους αντιβαρυτικους γελωτες, εισαι τσιρακι της νεας ταξης και θελεις να με επηρεασεις με ψεκασμους?
... τι ταπωμα ποιεις τεκνον ... α ρε δυσμοιρε (δυσοσμη+μοιρα = δυσμοιρη) ανωνυμε που επεσες σε γιαφκα Ιλλουμινατι
Anonymous Anonymous, at 9:06 PM  
τα πραγματα τα οποια λεει αυτος ο τυπος ειναι ε ξ ω φ ρ ε ν ι κ α , και λιγα του λες funel
Anonymous Anonymous, at 9:37 PM  
Χθες ο Λιακό είπε ότι θα ανακοινώσει μια νέα, δική του θεωρία για τον πλανήτη Άρη!

:-))
Anonymous Anonymous, at 10:02 PM  
ετσι απλα τσιμπαει ο κοσμάκης , ο ιδιος κοσμάκης που το 2006 ....

τον κλέβουνε οι τράπεζες και λέει ευχαριστώ
που οι ετερειες γαλακτος κλεβουν τα παιδια του
που οι υπηρεσίες τον χωνουν στις ουρές σαν ζώο και βγαζουν μεροκάματο υπηρετώντας τον
που αναπνέει καυσαέρια 24/7
που οι επίορκοι γιατροι τον παζαρέβουν για ζωη που ερχετε η φευγει
που οι φλωρομαλάκες πορτιέρηδες τον διώχνουνε οταν παει να πιει ενα ποτο και τους δικαιωλογεί που το κάνουν
που περασε 50 χρωνια προσπαθώντας να μπει στο δημόσιο και τώρα την κάνει σαν ποντικι απο πλοίο απατο
που δεν ξέρει που χρωστάει αυτός και τα εγγωνια του και γιατί
που εχει γίνει τοσο βλάκας που ψηφίζει μόνο οποιον βλέπει στο γιαλί σε σαπουνόπερες και γήπεδα
που πληρωνε το internet 10 φωρές πάνω απο τους υπόλοιπους ευρωπαιους για να βγει το πακέτο του κάθε τσάτσου
που βλέπει 95% σκουπίδια στην "ελέυθερη" τηλεόραση

μαγκες δεν το εχετε πιασει το νοημα ,ειμαστε οι εξωγήινοι ΕΛ , εχει δίκιο ο λιακο.
Anonymous Anonymous, at 10:22 PM  
το ότι το σούσι είναι EΛληνική εφεύρεση το ξέρατε? Tσου? Eίναι λοιπόν καιρός να το μάθετε!
Anonymous Anonymous, at 3:25 AM  
"Χθες ο Λιακό είπε ότι θα ανακοινώσει μια νέα, δική του θεωρία για τον πλανήτη Άρη!"

Ισχύει..

Παπαριανή μου γνώση να σ'είχα πρώτα..

+καιπεριστρέφονκαιαιωνίωςκαι+
Blogger Κατουρημένη ποδιά, at 10:07 AM  
... 2310-521010... δεν τα λεω γώ .... " beam me up scotty ,theres no inteligent life on this channel " ...... bzzzizivzvzvzvz
Anonymous Anonymous, at 12:52 PM  
Έτοιμη μια απλή σελίδα με όλα τα ιερά βίδεα Γνώσης και Αλήθειας του τάγματος...

http://alexis.nikolaou.googlepages.com/videos4
Blogger Αλέξης Ν., at 3:38 PM  
Είμαι ο Λιακόπουλος και ζητώ να με συγχωρέσεις. Ζητώ τον οίκτο και το έλεος σου. Σου προσφέρω δωρέαν όλα μου τα πακέτα βιβλίων και θα σου κάνω Hosting το site κάτω απο το http://www.liako.gr/funel/. Είσαι καλεσμένος στα βιβλιοπωλεία μου.

Ειλικρινά δικός σου,
Δημοσθένης Λ.
Anonymous Anonymous, at 9:07 PM  
Ο άνθρωπος ΠΟΥΛΑ πατρίδα και παραποιημένη ιστορία, διαδίδει ψευδείς ειδήσεις και κάνει "κρυφό" telemerketing.Το ΕΡΣ μπορεί να παρέμβει μετά από καταγγελία.Προτίθεμαι να το κάνω εάν συμφωνήσουν και άλλοι.
Χ.Σ.
Anonymous Anonymous, at 2:43 PM  
8-)))))))))
Άντε! 7 ημέρες μου πήρε να αναγνώσω όλο μα όλο το σεντονάκι σας Ταγματάρχα!
+σεντονόκοψον!!!+
Blogger An-Lu, at 3:35 PM  
Πάλι ρέστα δίνει! Τα τεχνικά προβλήματα, είναι άπειρα, και ποιος να φταίει; Πάλι καλά, το έριξε σε "χιουμοράκι", με 'διαβόλια και τριβόλια'...

Πότε θα ανακοινώσει την θεωρία του για τον Άρη; Άντε! Να γελάσουμε!

"Το πίστευε και μη ερεύνα", λέει, "είναι του διαβόλου... Ο Θεός είπε: Ερευνάτε τας γραφάς!" Οξύμωρο;
Blogger Αλέξης Ν., at 10:01 PM  
Είναι πολύ δύσκολο να απαντήσουμε προσωπικά στον καθένα διότι είχαμε ταξίδι στη τακλαμακάν. Ας προσπαθήσουμε τα περισσότερα. Στον Αλέξη... όπως θα είδε υπάρχει ολόκληρο κωσταντινάτο - λινκ για τις σελίδες βίδεα... ο κυριος μεθ υμών, είστε ριψοκίνδυνος, κυκλοφορούν και μαγγανίες τεριρέμ ξόρκια και διάφορα τέτοια , μπορεί να πάθετε κανένα κακό, παρανυχίδες, κάλους, πιτουρίθρα...
Ανώνυμοι επώνυμοι γνωστοί αγνωστοι... μια και εξω... δεν έχουμε διαφημίσεις, και δεν θάχουμε ποτέ στον αιώνα τον άπαντα... για πάντα... τέλος. Γοργονίτσα... θα τα ξαναπούμε.
Νομικέ ... δεν είμαστε οι κατάλληλοι για τέτοιου είδους κινήσεις. δεν έχουμε γνώσεις. ίσως ενδιαφερθούν καταλληλότεροι από εδώ... ίδομεν. ψηφιακέ... εξελίσσεσαι σε ειδικό αναλυτή ιερών λιακουροθεωριών...

+εδωστομετεριζι+
Blogger funEL, at 12:06 AM  
δυστυχώς δεν είναι το πρώτο ούτε το τελευταίο κρούσμα λογοκρισίας στα blogs, δυστυχώς.
Anonymous Anonymous, at 2:44 AM  

Add a comment