funEL βαρυ πακετο

Saturday, January 14, 2006

Ο Θαυμαστός Λιακούρειος Κόσμος (Δ)

Το Τάγμα των Ιπποτών funEL, παραθέτει σε συνέχειες την Λιακούρειο Αλήθεια με Στοιχεία και Ντοκουμέντα πάντα. έπειτα από τη διαπίστωση ότι αρκετοί δεν έχουν κατανοήσει πλήρως τον καινούργιο Δυνατό και Ελληνικό Κόσμο.
Μέρος ΑΜέρος ΒΜέρος Γ - Mέρος Δ


Δ Μέρος



10. Με τα Μάτια Δυνατά κι ΕΛιακουρικά, η ιστορία δεν είναι πια έτσι όπως (λόγω ψεκασμών υποταγής συνειδήσεων) ξέραμε.

Και τελειωμό δεν έχει...
ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: Διασκευή - προσαρμογή πηγών από το internet, γνωστών αναλόγων βιβλίων Erich Von Daniken, με χριστιανικά έντυπα, αρχαία αποσπασματικά μεταφρασμένα κείμενα και κατά καιρούς προφητείες, προσωπικά σχόλια αποσπασματικές αναλύσεις (ο αχταρμάς) από τον ίδιο τον Ιστορικό μελετητή - πλασιέ Λιάκουρος. Σιγόντο (πάντα), ο έτερος κορυφαίος Ιστορικός μελετητής - ερευνητής Σακκέτος-Πακέτος με ανάλογες μελέτες κομμάτια κι αποσπάσματα κόψε -ράψε από χριστιανικά χειρόγραφα. "Που βρίσκονται τα Ελληνικά χειρόγραφα" Νο 1 και Νο 2 και λοιπά ντουβαρομπαζοβιβλία.

11. Με τα Μάτια Δυνατά κι ΕΛιακουρικά, μετατρέπουμε τις συμβατικές ειδήσεις (πραγματικές ή φανταστικές) σε Λιακουροειδήσεις.


Και έπεται άπειρος συνέχεια...
ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: Διασκευή - προσαρμογή πηγών από το internet με χριστιανικά έντυπα, αρχαία αποσπασματικά μεταφρασμένα κείμενα, πάντα το γνωστό ντουβαροβιβλίο "τα πρωτόκολλα της Σιών" και κατά καιρούς προφητείες προσωπικά σχόλια αποσπασματικές αναλύσεις (μάτια Δυνατά, Αλλήθωρα, Λιακουρικά κι ερμητικά κλειστά) από τον ίδιο τον Ιστορικό μελετητή - πλασιέ Λιάκουρος.

Tips: Κάντο μόνος σου. Ότι γίνεται από την πλευρά των Ορθόδοξων Ρώσων με σύμμαχους Κινέζους είναι εκ Θεού. Οτι γίνεται εκ δυτικής, ανορθόδοξης πλευράς είναι εκ εβραιοδιαβόλου. Οτιδήποτε γίνεται από Άραβες κλπ, είναι κατά το δοκούν.
Όλα αυτά, συμπεριλαμβανομένου οτιδήποτε άλλου, από φυσικά φαινόμενα μέχρι οικογενειακές καταστάσεις είναι εκ σχεδίου του Θεού (ο οποίος σαν ΕΛληνας, μας έχει πάντα υπό την προστασία του) και τα σκυλιά δεμένα.
Οτιδήποτε αντιβαίνει εξόφθαλμα στα προηγούμενα, ερμηνεύεται Προκρουστίως ή αποσιωπάται λόγω του ότι, προφανώς, είναι Σιωνιστική προπαγάνδα του Αντίχριστου.




12. Το σχέδιο του Θεού. Αποτελεί το ΒΑΡΥ πυροβολικό της ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ. Είναι η βαθύτερη και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ εξήγηση του καινούργιου θαυμαστού Λιακούρειου κόσμου.


ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: Πιστεύω εις ένα Θεό πατέρα Παντοκράτορα ποιητήν ουρανού και γης ορατών τε πάντων και αοράτων ... και εις ένα Λιάκουρον γεννηθέντα ου ποιηθέντα ... και εις το σαβουρομπαζοπακέτον το Άγιον το Κύριον το ζωοποιόν...
(o κουραμπιές, ο κοκοβιός, ένας γέροντας, πλήθος ποίμνια και το λουρί της μάνας)

Oφείλουμε να προσθέσουμε εξαιρετικό οδηγό Ελληνορθόδοξης Θεοκρατικής σκέψης

buzz it!

:: posted by funEL, 12:11 PM

11 Comments:

μήτσουλα ιλλουμινάτα ζείς? συνδράμεις στο ιερόν έργον της διάδοσης της λιακουρογνώσης?
Απίστευτον...
Blogger funEL, at 1:18 PM  
Έτσι μπράβο!
Δυνατά και ELιακουρικά!

Εμείς είμαστε έδω και παρακολουθούμε το θεάρεστο έργο σου με μάτια αχνιστά και Ελληνο-ρωσο-σινο-περου-ινδο-αιγυπτιο-μεξικανικα!
Anonymous Anonymous, at 1:59 PM  
Διαβάζοντας το σχόλιο του eniayton χαίρομαι και καγχάζω τεντώνοντας προκλητικά τη φιδίσια διχαλωτή γλώσσα μου. Διότι είναι γιαχβέ φαεινότερον πως οι κόποι και οι θυσίες ημών των ιλλουμινάτι δεν πήγαν χαμένες και απόδειξη γι' αυτό είναι ότι ακόμα και ένας ΕΛ σαν τον eniayton έχει πέσει στη βρωμερή παγίδα μας και θεωρεί τα Κινέζια ΕΛ-λληνικό φύλο, τη στιγμή που είναι πασίγνωστο ότι οι εν λόγω ερπετόμορφοι ζελατινοειδείς συνάδελφοι καταπιέζουν τα 25.000.000 ΕΛ-λήνων της επαρχίας Γιουνάν και αποτελούν προαιώνιους εχθρούς των (ΕΛ-λήνων) Τζαπανέιρος.
Blogger J95, at 3:56 PM  
Βαρβαρώνυμε [σα μάρκα από ουίσκυ μου φαίνεται] J95, τι καταλαβαίνεις τώρα;
Μήπως αν σου την έπεφτε μια νύχτα ο φοίβος, μήπως αν αντί για τα Κύθηρα, προσγειωνόταν στο πισι σου, θα έπαυες να βλασφημείς;
Πληροφορώ εσένα και τους υπόλοιπους τολμητίες που θα αμφισβητήσουν την Ολυμπία Αλήθεια των παρασημανομαίνων μας λόγων, πως hέσσεται Ήπαρ. Και τότε να δούμε τι θα απολογητθείτε δια τα εξώφθαλμα ανομήματά σας, ενώπιον του παμμεγίστου κριτού;
Anonymous Anonymous, at 3:41 PM  
Το νέο πουτινίστικο ΑΤΙΑ της LADA. Εορταστικό μοντελάκι χρώματος ασημί, ειδικά φτιαγμένο για την εκλογική του νίκη. Δώρο, η ρομφαία, 2.000 τόννοι Λιακουροτρόν (καύσιμο για αντιβαρυτικές μηχανές), το ξόρκι του παππούλιου +ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ+ για να παίρνει μπρος και δωρεάν σέρβις από το αποκλειστικό συνεργείο του Μάστρο Μήτσου που βρίσκεται στο Μυστικό βουνό. Πέρασε ΚΤΕΟ πρόσφατα. Με οδηγίες χρήσης. Κατάσταση Α1.

http://www.funnysnaps.com/ufo.jpg
Anonymous Anonymous, at 12:55 AM  
Αχ funel funel γάτος είσαι όλα τα κατάλαβες και πολύ καλά τα γράφεις, αλλά κάνεις ένα τεράστιο λάθος: ο Λιακό μπορεί να απευθύνεται σε ηλίθιους, αλλά ο ίδιος δεν είναι καθόλου ηλίθιος, γιατί έχει βγάλει λεφτά με περικεφαλαία...

Σ;))))))

Επειδής ΜΕ άρεσε το blog σου λέω να ΣΕ στείλω δώρο ένα βιβλίο. Λέγεται Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Ελληναδιάς.... Πες ΜΕ αν το θες.
Blogger Μαύρος Γάτος, at 11:48 AM  
Κυριε Φανελ μου, μπηκα να σου πω ένα καλησπέρα. Πως πάει το ντουμάνι? Να προχθές είδα ένα αστεράκι να πέφτει κι έκανα μια ευχούλα, να βοηθάει ο Θεός τον προφήτη και να τον έχει καλά.΄Ήρθε το βράδυ η Αγία Αικατερίνη στον ύπνο μου και μού είπε πως είμαι μαλάκας.

ΔΕ ΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

καλά λέω σώπασε, κι άνηψα ένα καντηλάκι και πέρασε η νύχτα...κατανυχτιka

sAVAs
Anonymous Anonymous, at 3:45 AM  
kyrie dhmhtrh me tetoia gyalia mas th vgainete ellhnorthodoksos?
Alla ti leo, Stis kosmosfaires ta xerouveim adousei funkadelik

eniote kai fredy mercury

tiro terirem
tiroriroteeeerirem
sometimes i feel i am gonna break down and cry
Anonymous Anonymous, at 3:51 AM  
Τιμή στον Μέγα ΈΛληνα ΓΚΟΥΣΚΓΟΥ ο οποίος +ΑΞΙΟΣ+ έχυνε ιδρώτα και άλλα υγρά του σώματος για την πατρίδα και έκανε την ΕΛληνική λεβεντιά (τριχωτό στέρνο, μαλλί αφάνα, βαρβατίλα) και φύση (τραγιά, γίδια, στάνες, ραχούλες, αμμουδιές κτλ) πασίγνωστη στα πέρατα της οικουμένης.

Τα καταπληκτικά αυτά γυαλιά - κυάλια εκπέμπουν ΕΛληνορθόδοξες ακτίνες ΤΕΣΛΑ με σκοπό να κρατούν ντούρους τα απανταχού δισεκατομμύρια ΕΛλήνων όπου γης και σύμπαντος. Πως δηλαδή θα κτίζομεν πυραμίδας και θα βουλώνουμε οπάς αν είμεθα καχεκτικοί και κατσιασμένοι.

Στα χρόνια της παγκοσμιοποίησης και του 666 αποτελεί τη μόνη εξαίρεση με ταινίες πιστές στα ΕΛληνοχριστιανικά ιδεώδη!

ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ
Anonymous Anonymous, at 3:19 PM  
Tα comments μιλάν από μόνα τους.
Όμως πρέπει να επιστήσω την προσοχή στον βατραχέα j95 ότι το λεπτό ζήτημα των κινέζων μπορεί να είναι συνωμοσία της συνωμοσίας έτσι ώστε να πιστέψουν οι εχθροί το αντίθετο του αντιθέτου του αντιθέτου αν με εννοείτε. Μόνο ο Προφήτης θα δώσει τη λύση που κατέχει και τη βλογιοκομένη γνώση.

Ο Κόκορμαν είναι ο σταθερός επίσημος ρήτωρ των ιερών αυτών comment. Oτι και να προσθέσει έχει το χάρισμα. Πάντα θα συμφωνούμε και θα επαυξάνουμε. Οδεύει σε υψηλές σφαίρες γνώσης και Αλήθειας.

ο Ψείριος του Ενιαυτόν διεξάγει κοινόν αγώνα και θα επιστήσουμε την προσοχή όλων να επισκευθούν τις μοναδικές αγιογραφίες του αγωνιστικού Λαλημένου Ύδατος (κλικ στο προφίλ και βουρ στο μπλογκ. Προσοχή υπερίπταται Σιντάλκας με αντιβαρυτικό τριπόδι υδραργύρου.)

Ο Δημήτριος πάντα αποκαλυπτικός και καυστικός πάντα με μάτια Δυνατά και Λιακουρικά παλαιός συνιππότης του Τάγματος πάντα πολεμά μονήρης στα μετερίζια και ενίοτε μεταφέρει πληροφορίας και αποκαλύψεις. Ανεκτίμητος.

Ο κ Σάββας εκεί που τον γνωρίσαμε έβαλε λουκέτο στο μαγαζί και περιφέρεται από κανάρα σε κανάρα με το κουρτάκη στο χέρι. Ομως διατηρεί άσβεστο τη θέληση για μάθηση περί της Λιακουρογνώσεως +ευλόγησον+

Μήτσουλα Ιλλουμινάτι. Γνωριζόμαστε παιδιώθεν. Κάτι σκαρώνεις και δε μας το λες.

Δε νιού έντρυ κ. Μαυρόγατε. Γουέλκαμ εαν έχετε αγαθούς ΕΛληνοχριστιανικούς σκοπούς. Προσοχή γιατί το παρουσιαστικό σας θυμίζει κρόνειο καλικατζαραίο. να μας ξανάρθετε.
Blogger funEL, at 2:13 AM  
Καλοί μου άνθρωποι...

Μη ξεχνάτε ότι και τα κακόμοιρα τα καλλικαντζάρια/ εβραίοι/ μογγολοϊδείς/ ιλλουμινάτοι/ νεοταξίτες /μιαροί /αμαρτωλοί/ παπικοί/σιωνισταραίοι/ βρυλς/ κουφάλιοι/ υποχθόνιοι/ άτλαντες/ σατανάδες/διάβολοι/ θολοκουλτουριάρηδες/ κρυψίνοι/ αντίχριστοι/ ανορθόδοξοι/ αναρχικοί/ ιαχωβάδες/κουκουέδες /κουτόφραγκοι/τσάμπα/μάγκες/ νεφελείμ/ αράπηδες/ Χόνγκ/αλβανοι/ ημίαιμα λαμπραντόρ/... βάλτε όποιο άλλο είδος ζωής αντιπαθήτε εδώ..../ και αυτοί ΈΛληνες είναι οι κακόμοιροι...

Απλά είναι διαφορετικό μοντέλο (Κρόνιοι) και όχι σαν και εμάς τους καλούς/ φωτοδότες/ επιχθόνιους/ διογενείς/ πνευματώδεις/ άλικους/ φοίβους/ σιντάλκες/ απωλλόνιους/φωστήρες/ πνευματολάγνους/ διφυείς/ βιβλιοφάγους/ καλόψυχους/ αγνούς/ άδολους/ πνευματοδότες/... βάλτε ότι άλλο κολακευτικό κοσμητικό επίθετο σας έρθει εδω.../ οι οποίοι είμαστε Διογενείς/Τριαδικοί.

Οι μεν (διαβολαραίοι)αποτελούν κακό μοντέλο που βγήκε έτσι από το καλούπι και κάηκαν στο φούρνο για αυτό και βγήκαν έτσι μαυριδεροί. Σαν να μην έφτανε αυτό τους ήρθε και μία ατελείωτη δόση τσίρλας και έτσι κατάντησαν κίτρινοι με σχηστά σαυροειδή μάτια....

Εμείς από την άλλη βγήκαμε γκαγκά με προδιαγραφές ISO 9000... τέλειοι σε όλα... Βέβαια οι προστριβές με τα αδέρφια μας τους μαύρους μας χάλασαν λίγο τους τρόπους και το ίματζ αλλά για αυτό υπάρχει εδώ ο προφήτης...

Όταν με το καλό πάρουμε την Πόλη, έρθει η 6η, γίνει η Δευτέρα Παρουσία, νομίζετε ότι τα τάρταρα που θα ρίξουμε τα αδέρφια μας της άλλης πλευράς θα είναι η αιώνια κόλαση και τιμωρία;;; ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!

Τα τάρταρα θα είναι ένα τεράστιο ψυχοθεραπευτήριο - ινστιτούτο αισθητικής όπου θα βάφουμε τους καλλικαντζαραίους άσπρους, θα τους βάζουμε φτερά και φωτοστέφανο θα τους κάνουμε πλαστικη στα μάτια, ψυχοθεραπεία με τη κλασσική Λιακούρεια μέθοδο... ώστε να ανανήψουν και να γίνουν και αυτοί ακριβώς σαν και μας....

... Και τότε θα ζήσουνε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα...
Anonymous Anonymous, at 1:59 AM  

Add a comment