funEL βαρυ πακετο

Sunday, April 01, 2007

ΛΙΑΚΟΥΡΙΑΔΑ (1)

Λόγω της ιερής αυτής ημερομηνίας (1η Απριλίου), η οποία έχει θεσμοθετηθεί σαν παγκόσμια ημέρα Λιακούρειας Αλήθειας και Γνώσης, ξεκινάμε καινούργιο (ατέρμονο) κύκλο καθαρών ORIGINAL ηχητικών μπαρΟΥΦΟλογιών του Προφήτη τηλεπλασιέ, με πολύ μικρή περίληψη, σχολιασμό, υπό τον τίτλο "Λιακουριάδα" (κατά το Ιλιάδα, σουμάδα κλπ)
Έτσι όλοι να ακούσουν με τα ίδια τους τα αυτιά ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, και ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ στις δημόσιες τηλεοπτικές συχνότητες, με εκατομμύρια παθητικούς αποδέκτες τηλεθεατές, από την εκπομπή τηλεμάρκετινγκ "Δυνατά και Ελληνικά", που αναμεταδίδεται σε πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς.
O ΙΔΙΟΣ αυτός άνθρωπος που λέει όλα αυτά δημοσίως, έχει το ΘΡΑΣΟΣ να μιλάει για αξιοπρέπεια, υπόληψη, κατασυκοφάντηση, διασυρμό κλπ. Να μηνύει μικρούς και αδύνατους και άσχετους. Να επικηρύσει αυτούς που κριτικάρουν και σατιρίζουν τον οχετό της μπουρδολογίας και παραπληροφόρησης, που μας λούζει καθημερινά με δεκάδες τηλεοπτικές ώρες.
Όπως λέει και ο ελλαδέμπορας σαβουροπώλης (για άλλους λόγους),...
ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

Είναι μια συνεισφορά του Μυστικού Τάγματος funEL στη έγερση των απανταχού ΕΛηθίων.
(Οι Λιακουριάδες ακούγονται με σκοτεινοσιωνιστικό Internet Explorer)

UBERMENSCH LIAKO


2 Καλοκαίρια και 2 Πασχαλιές μαζί.
Το Ποθούμενον (για απελευθέρωση ΕΛληνικών εδαφών), έχει έρθει, "το πιο ζεστό χειμώνα από το 1880 έζησε ο πλανήτης, ... in.gr", διότι σε όλο το πλανήτη είχε βαρυχειμωνιά (???) και εμείς έχουμε καλοκαίρι ... (η αντίφαση βασική μέθοδος Λιακούρειας "απόδειξης"). Μέσα στα πακέτα είναι τα γνωστά "Πρωτόκολλα" της Νέας Τάξης, (των σοφών της Σιών), και το τεραστίων διαστάσεων ¨ο καιρός γαρ εγγύς", που ξεσήκωσε τον ΕΛληνισμό (???). Πω πω μούσκεμα στον ιδρώτα είμαι...
(φάτε Αλήθεια και Γνώση)



KALOKAIRIAKAIPIPES...






Η παγκόσμια κυβέρνηση στη Τακλαμακάν
Ο κόσμος κυβερνιέται από την έρημο Τακλαμακάν στη Κίνα. Ιερομόναχος Παρθένιος. Το Άγιο Όρος Δικαιώνει τον ιερό τηλεπλασιέ.
(φοβού τους υποχθόνιους και πυραμίδες φέροντες)



kivernisitaklamaka...






Αλογοσκούφης
Χαριτολογόντας... μαζί με το σύνηθες χαμερπές γλύψιμο προς την εκάστοτε πραγματική εξουσία
(χα ...γελάσαμε πάλι σήμερα)



alogoskoufisprofit...






Αχταρμάς και ρώσικη σαλάτα
Προφητικός αχταρμάς με γεροντάδες, Προφητείες, Βουλγαρίες, βιβλία, εφημερίδες, πολιτική, Παπανδρέου, παγκοσμιοποιήσεις, ιστορίες, κόκκινες αρκούδες, απόλυτη δικαίωση, εμείς ... είμαστε οι άνθρωποι του πνεύματος, ... ρώσικη σαλάτα.
(κάνουμε τη νύχτα μέρα)



SOUPERSOUPERAXTARM...






40000 ΕΛ
Τα ιερά τα όσια και τα δίκαια. ΕΛ-λην στη γλώσσα των ΕΛ (μοναδικός γνώστης αυτής της γλώσσας). Εμείς είμαστε οι απόγονοι των ΕΛ. Αυτόχθονες. Από το 40000 χρόνια προ το Χριστό μέχρι τώρα εμείς είμαστε εδώ πέρα. Όσο για κείνους που μας βρίζουνε ο θεός να τους έχει καλά. ο καιρός γαρ εγγύς.
(κ. Τσιπρόπουλε, ο θεός να σ' έχει καλά)



40000kaiallaparmth...






Μισοτηγανισμένα απέθαντα ψάρια
Ξέρετε βέβαια ότι το θαύμα με τα τηγανισμένα ψάρια έγινε κάπου στη Λάρισα και ο Προφήτης το πουλάει σε DVD, με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων. Άρα θα πάρουμε την Πόλη.
(νηστήσιμες συνταγές για τηγανητά μπακαΛιακουράκια)



PSARIA.wma






Ρομφαίες στο διάστημα
Η Ρομφαία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ εμφανίστηκε στο διάστημα όταν έγινε ο Πούτιν πρόεδρος...
(είπε ο γέροντας)



ROMFAIA.wma






Προφητείες και πολιτική
Το παπαδοπαίδι του έστειλε Προφητεία (το σχέδιο του θεού). Βουλγαρίες, Περσίες, αγωγοί, Πούτιν, το ξανθόν γένος, ... μα αγαπητοί μου φίλοι οι Προφητείες αφορούν την καθημερινότητα, η πολιτική κατάσταση, το ίδιο.
(να πως βγαίνουν οι Προφητείες)



SUPERPROFITIES.wma






Η Εγνατία του Άγιου της Ορθοδοξίας
Πως εξηγείται η Προφητεία του γέροντος Παϊσιου, του Κοσμά του Αιτωλού (αχταρμάς), για τους στρατούς που θα περνάνε στη μακεδονία. Πραγματοποιείται "στας ημέρας μας", καθώς η εγνατία οδός είναι μισοτελειωμένη. Παρακολουθείστε Λιακούριο συλλογισμό.
(Σύγχρονες Προφητείες και Θαύματα)



EGNATIAAAAAApaisio...





Οι 13 Πύλες της Μακεδονίας
... αυτή την καινούργια Αποκάλυψη σας την αφήνουμε για έκπληξη... αν νομίζετε ότι οι αμερικάνοι θέλουν την Μακεδονία για το ουράνιο (???), η για να περνάνε τα ναρκωτικά (???). Ξέρετε τις πύλες που οδηγούν στη κοίλη (κούφια) γη, αυτές που βούλωσε ο Μεγαλέξανδρος κατ'εντολή του Θεού, για να μη βγαίνουν στην επιφάνεια οι 72 φυλές των υποχθονίων? Απολαύστε...
(Προσοχή μη ξεβουλώσετε τίποτα και τρέχουμε)



MAKEDONIA13PYLESdi...










ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ" ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΘΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΤΗ ΤΗΛΕΠΛΑΣΙΕ, (γιατί αν περιμένουμε από τον τηλεπροφήτη, θα περιμένουμε στον αιώνα τον άπαντα. ο καιρός γαργαρ μακρύς)

Λόγω της εκδίκασης της υπόθεσης του Blogme.gr έπειτα από τη γνωστή μήνυση του τηλεπλασιέ βιβλίων Δημοσθένη Λιακόπουλου που έχει οριστεί στις 21 Ιουνίου 2007, ωρα 9πμ, στο Πρώτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών κτήριο 9 της πρώην σχολής Ευελπίδων,

... θα παραθέσουμε πλήθος πραγματικών στοιχείων, video και audio, του γνωστού τηλεπλασιέ από την τηλεοπτική τηλεμάρκετινγκ εκπομπή του, έτσι ώστε όλοι να διακρίνουν που βρίσκεται το ασύστολο ψεύδος, που βρίσκεται η συκοφαντία, που βρίσκεται η παραπληροφόρηση, που βρίσκεται η διαστρέβλωση λέξεων, αξιών και εννοιών, που βρίσκεται η διασπορά ψευδών ειδήσεων, που βρίσκεται ο διασυρμός της ιστορίας, θρησκευτικού αισθήματος, πολιτισμού, παραδόσεων, και εν γένει όλων μας σαν έλληνες, ανάμεσα σε πολλά άλλα ακόμα.

Στη Δίκη αυτή (εκτός από τον άσχετο με το blog funEL, Αντ. Τσιπρόπουλο), είναι σαν να δικαζόμαστε και όλοι όσοι επιμένουν στην ελευθερία της έκφρασης, αμύνονται στη παραπληροφόρηση και διασπορά ψευδών ειδήσεων από τηλεοπτικά (και άλλα) σκουπίδια, αντιδρούν στη μετατροπή της σάτιρας σε ποινικό αδίκημα.

Λιάκουρα, ...πες αλεύρι
Υποχθόνιος ήλιος με κέρατα σε γυρεύει.

+ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑ+

buzz it!

:: posted by funEL, 10:32 AM

45 Comments:

εμπρός στο δρόμο που χάραξαν οι μπουλντόζες.
(δεν μπορώ να ακούσω τα ηχητικά σου, μήπως η...λογοκρισία; )
Anonymous Anonymous, at 11:57 AM  
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟ BROWSER
Anonymous Anonymous, at 12:01 PM  
Αγαπητέ funel,

Θα προσθέσω άλλες 2 ως φαίνεται εσφαλμένες απόψεις του Λιακόπουλου, πέραν του Τραχωνίου.
(Επιβεβαίωσα μέσω αδερφού που πήγε στο Αγ.Όρος και ρώτησε Γέροντα περί του Τραχωνίου: «Πλάνες, παιδί μου». Συνεπώς ξέρει τι λέει η Εκκλησία της Κύπρου.)

«Δύο απάτες για τη θεωρία του Αϊνστάιν από Αρχαιοπλήκτους:

1. Η απάτη με τον Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή. (Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι ο Καραθεοδωρή(ς) συν / έγραψε τη θεωρία της Σχετικότητας, αλλά αδίκως αυτή αποδόθηκε στον Einstein.) Στο περιοδικό "Ιστορικά" της Ελευθεροτυπίας, της Πέμπτης 6-10-2005, στη σελίδα 27, αναφέρονται επ' αυτού τα εξής ενδιαφέροντα, σε άρθρο της Ρούλας Σπανδάγου (Μαθηματικού - Συγγραφέως):

"...Φυσικά κανένα αποδεικτικό στοιχείο δεν υπάρχει που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς αυτούς. Απεναντίας, η Δέσποινα Ροδοπούλου - Καραθεοδωρή, σε μια σχετική συζήτηση που είχε μαζί της ο πατέρας μου Ευάγγελος Σανδάγος στις 16.1.2000, και στην οποία είχα παραβρεθεί, ήταν απόλυτη στο θέμα αυτό: "Ο Πατέρας μου", είπε, "είχε μια ΄΄επιστημονική φιλία΄΄ με τον Αϊνστάιν που διήρκεσε μέχρι τον θάνατό του. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο δεν θα υπήρχε λόγος διατηρήσεως της φιλίας αυτής. Ο πατέρας εκφραζόταν πάντα με τα καλύτερα λόγια για τον Αϊνστάιν".

2. Η ανάπτυξη της απάτης με τον Αριστοτέλη (υποτίθεται ότι υπάρχει αρχαίο κείμενο που ανακαλύφθηκε πρόσφατα, από το Imperial College of London, στο οποίο ο Αριστοτέλης αναφέρει τη θεωρία της Σχετικότητας e = mcc). Την έρευνα της αξιοπιστίας των ισχυρισμών, για το αν υπήρξε πράγματι η εν λόγω ανακάλυψη, ανέλαβε να κάνει το περιοδικό "Τρίτο Μάτι", και την παρουσιάζει στο τεύχος του Νο 135 του Οκτωβρίου 2005, στη σελίδα 43, το οποίο περιοδικό ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ για την πρωτοβουλία που έλαβε. Εκεί, μέσα στο πλαίσιο στο πάνω μέρος της σελίδας με θέμα: "Αριστοτέλης και Αϊνστάιν", γράφει μεταξύ πολλών άλλων, τα εξής εντυπωσιακά:

"Σε σχετική μας επαφή, ο φίλος κ. Λιακόπουλος συμφώνησε να ερευνήσουμε το θέμα και να αποστείλουμε σχετική ερώτηση στο Imperial College of London. Έτσι και κάναμε. Παρακάτω δημοσιεύουμε το κείμενο της απάντησης που λάβαμε από το Αγγλικό πανεπιστήμιο:

΄΄Ερεύνησα διεξοδικά το θέμα που αναφέρετε, με την ιδιότητά μου ως Διευθυντής του Τμήματος Ιστορίας της Επιστήμης. Μπορώ λοιπόν υπεύθυνα να σας αναφέρω ότι καμία τέτοια δημοσίευση, ή έστω και φήμη περί της ύπαρξής της δεν μπόρεσα να εντοπίσω, ούτε ποτέ κάτι σχετικό δημοσιεύτηκε από αυτό το Πανεπιστήμιο, εδώ ή στη Νέα Υόρκη, ή οπουδήποτε αλλού. Μπορείτε να θεωρήσετε ότι αυτός ο ισχυρισμός δεν έχει κανένα νόημα...

Ρόμπερτ Πάουελ
Κέντρον Ιστορίας της Επιστήμης, Τεχνολογίας και Ιατρικής
Imperial College of London.
Διευθυντής του Τμήματος.΄΄".

Μετά από την ανωτέρω επιστολή, περιττεύει οποιαδήποτε προσπάθεια να απαντήσουμε στις παραπάνω καλόπιστες ερωτήσεις που θέσαμε εξ' αρχής. Κείμενο του Αριστοτέλη με τέτοιο περιεχόμενο, ΠΟΤΕ δεν ανακαλύφθηκε, και όλες οι ανωτέρω αναφορές για Άραβες που δήθεν τη διέσωσαν από τους... Χριστιανούς, είναι ένα ακόμα Νεοπαγανιστικό ψέμα. Ολόκληρη αυτή η υπόθεση, είναι αποδεδειγμένα μια απάτη των Αρχαιολατρών! »

Όλα τα παραπάνω αναφέρονται στη διεύθυνση http://www.oodegr.com/neopaganismos/skotadismos/ainstain1.htm και νομίζω ότι θέτουν τις δυο αυτές ψευδο – ειδήσεις στη σωστή τους βάση!
Blogger Alexander, at 12:31 PM  
κ. alexander, αυτά τα λιγκ τα έχουμε αρκετές φορές παραθέσει σε παλαιότερα ποστ.
Επίσης υπάρχουν περίπου 1 χρόνο στη δεξιά στηλη στο http://funelknights.blogspot.com/
στην ενότητα liakolinks, μαζί με άλλες πηγές.

προσέχτε καλύτερα τα ηχητικά του τηλεπλασιέ. Τι έχετε να πείτε για αυτά που ασύστολα βομβαρδίζει τους ημιμαθείς και αφελείς? Εγνατία... 13 πύλες... τακλαμακάν...

παρ' όλο που βρισκόμαστε σε τελείως διαφορετικές αρχές,
ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
Περιμένουμε πάντα την πρακτική σας κινητοποίηση για την υπόθεση Τσιπρόπουλου.
Θα ήταν "θαύμα" να πάρει θέση η επίσημη εκκλησία στις αιρετικές θέσεις του απατεώνα.
Blogger funEL, at 12:49 PM  
Τα Ιερά Λινκ παίζουσι και με τη δευτέρα Πύρινη Αλέποκα (ήτοι Firefox v.2.0) παίδες.

Σκεπτόμεθα να κάμνομε και ημείς σήμερον αφιερομένον ποστίδιον στον Προφήτα, με Πανίερο Βίδεον ανευ προηγουμένου.
Blogger SPY, at 1:20 PM  
κ. spy, Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ +ΣΚΟΤΑΔΙΣΟΝ+ΚΟΝΟΜΗΣΟΝ+ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΒΟΛΙΟΝ.
Περιμένουμε εναγωνίως τα ιερά βίδεα διότι ο καιρός γαργαρ βαρύς (21 ιουνίου).

ΕΛληνες γρηγορείτε η Λιακοπαιδεία κινδυνεύει.
Blogger funEL, at 1:24 PM  
Καλά αφού επιμένετε..
Eυχητήριον μήνυμα και Πανάγιον Βίδεο (κάνετε πρώτα τον Σταυρόν σας πριν το δείτε): κλιξ
Blogger SPY, at 5:00 PM  
AEΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
spy
τι βέδεον είναι ούτω.... κατάσχεται

... βέβαια αλλιώς είναι να αυτοξεφτιλίζεται με ένα διάσημο στη τηλεόραση εμπρός σε εκατομμύρια... και άλλο να τον κριτικάρει ένα άσημο μπλογκ με ελάχιστους επισκέπτες.

το ένα είναι διαφήμηση το άλλο διασυρμός...
ε, ρε γλέντια
που είστε δικαστές να δείτε τα ρεζίλια
Blogger funEL, at 5:29 PM  
ΛΙΑΚΟΥΡΙΑΔΑ;; Έβαλες ένα γιώτα παραπάνω μικρέ! +κράξον+
Anonymous Anonymous, at 5:45 PM  
Ταγματάρχα έχω πληθώρα ιερών βιδέων από εκπομπές που ήτο ο Προφήτης καλεσμένος και ουδέν ξέρω τι να τα κάμνω. Δεν προτίθεμαι να τα ανεβάσω όλα στο βλογ μου διότι εκεί ασχολούμεθα και με άλλα σπάνια είδη και εκτός αυτού, δεν θέλω να σας στερήσω τον ιερόν σκοπόν σας.

Εαν ενδιαφέρεστε, αποστείλατέ μου αντιβαρυτική ηλεκτρονική ταχυδρομική περιστερά εις την διεύθυνσην που θα βρείτε στο βλογ μου ή εις την διεύθυνσην του ΓιουΤουβ μου, δια να σας τα ανεβάσω κάπου, να σας στείλω τα λινκίδια, να τα κατεβάσετε και να τα επεξεργαστείτε όπως προτιμάτε εσείς (αλλά πάντα με αγάπη)...
Blogger SPY, at 6:25 PM  
K. spy

στειλτε
στειλτε
στειλτε

οπου ναναι, οτι ναναι
φτανει ναχει το παιδοβούβαλο Προφήτη.

διεύθυνση Τάγματος
dhertyu@yahoo.com

στείλτε λινγκια

+δωστεκαισωστε+
Blogger funEL, at 6:40 PM  
Ευχαρίστως.
Τα ανεβάζουμε αντιβαρυτικώς και τις επόμενες ημέρες θα τα έχετε.
Blogger SPY, at 6:46 PM  
BHMAGAZINO
ΣΗΜΕΡΑ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΚΛΩΝΟΙ

"... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΑΝ"

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΞΥΠΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ.
Blogger funEL, at 7:17 PM  
Είναι ακόμα πρωταπριλιά, έτσι;
Ε, λοιπόν, μπορώ να αποκαλύψω ότι οι funEL είναι βαλτοί από το κόμμα ΛΑΟΣ (κ. Καρατζαφέρη, Γεωργιάδη, κλπ) ώστε να αποβάλλουν τον Προφήτη μας από τους κόλπους του, επειδή έχει ρεύμα και φοβούνται μη πάρει τις περισσότερες ψήφους!!!

..αυτή είναι η μοναδική αλήθεια..

:-))))
Blogger Rodia, at 11:15 PM  
Ταγματάρχα, σάρωσέ το...
Blogger cyrus, at 11:46 PM  
Καλο μηνα!
Καλα τα mp3 παιδιά αλλά τα βίδεα έχουν άλλη χάρη!
Καλή δυναμη και καλη συνέχεια... με τον Λιακο απ οτι φαινεται χωρις δουλεια δεν μενουμε ποτε!
Blogger Zaphod, at 1:39 AM  
Άσχετα από το περιεχόμενο της μηνύσεως του Λ. σε βάρος του Τσ. και μόνο το γεγονός ότι μηνύει κάποιον άσχετο με το ιστολόγιο funEL δείχνει το ποιόν του ανθρώπου.

Το ότι σερβίρει μπούρδες με ψήγματα αληθείας(για να σπάει η μπουρδίλα) το βλέπει ακόμα και ο κάθε πικραμένος που έχει όρεξη να ψάξει τα θέματα.

Αν δεν κάνω λάθος ο Λ. έχει ξεφτυλίσει όλους τους κανονισμούς αναφορικά με τις εκπομπές τηλμάρκετινγκ. Το ΕΣΡ τι κάνει; (Υποθέτω καμαρώνει για το γονίδιο Αίπσηλων(R)

Άπαξ και βγαίνει στον αέρα και αμολάει ψέματα και μπούρδες και ζητά κάλυψη εν' ονόματι της ελευθερίας της έκφρασης, τότε θα πρέπει να ανεχθεί και την κριτική και την καζούρα και την χλεύη για όσα παλαβά ισχυρίζεται.

Αλλά συγνώμη, λησμόνησα, "Η πίτα ολόκληρη και ο σκυλος χορτάτος"
Blogger pølsemannen, at 11:05 AM  
Θα συμφωνήσω με τον polsemannen,

είναι πάνω απο τα όρια της ευπρέπειας και της δικαιοσύνης, να μηνύεις κάποιον που απλά κάνει link σε μια ιστοσελίδα... παραπέμπει άμεσα σε τακτικές τρομοκρατίας και δυστυχώς διαπιστώνω ότι τέτοιες τακτικές επιβιώνουν σήμερα...

Οι τακτικές τρομοκρατίας κατα τη γνώμη μου εκπέμπουν το άρωμα του ολοκληρωτισμού και έχουν το χρώμα της δικτατορικής μονοφωνίας...

Έχω γνωρίσει αρκετούς αριστερούς και δεξιούς στη ζωή μου. Τους αγαπώ όλους εξίσου. Διακρίνω όμως σε κάποιους (ακρο-)δεξιους μια εμπαθή τάση απέναντι σε ορισμένες κοινωνικές ομάδες (κομμουνιστές, αριστερούς, ομοφυλόφιλους κ.α.) και μια τάση "ξεκαθαρίσματος" της κοινωνίας απο 'δαύτους! Απο την άλλη, και οι (ακρο-) αριστεροί καμμιά φορά εμφορούνται απο ταξικό μίσος και διάθεση μηδενισμού (θεωρία των σταδίων: Σταδιακά η κοινωνία του καπιταλισμού αποδομείται - αυτοκαταρρέει, ώσπου έρχεται η ώρα του κομμουνισμού. Βάζουμε κι εμείς το ... χεράκι μας στην αποδόμηση αυτή!).

Απεχθανόμενος τον ολοκληρωτισμό σε κάθε του μορφή (φασισμός ή δικτατορία του προλεταριάτου) κρίνω ότι η κίνηση αυτής της μήνυσης είναι στην καλύτερη περίπτωση ατυχής και στη χειρότερη ένδειξη ολοκληρωτισμού στη νοοτρόπία. Καλώ το Δημοσθένη Λιακόπουλο να αποσύρει τη μήνυση, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι είναι τόσο μεγαλόψυχος όσο και ελληνόψυχος, και τόσο δίκαιος όσο και Ορθόδοξος θέλει να είναι!
Blogger Alexander, at 9:18 PM  
Αγαπητοί εν Λιακό αδελφοί,

Ο Δημοσθένης ΔΕΝ μας ΧΩΡΙΖΕΙ!
Ο Δημοσθένης ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ!

Από οποιαδήποτε ιδεολογική ή θρησκευτική σκοπιά και να το δούμε τα λεγόμενα του Λιακόπουλου πολύ απλά "Δεν Στέκουν".

Από την πλευρά της Χριστιανοσύνης το "Θαύμα" του Τραχωνίου έχει καταδειχθεί ως μια απάτη. Επίσης τα λεγόμενα "απόκρυφα" ευαγγέλια, η Ορθοδοξία ΔΕΝ τα δέχεται!

Από την πλευρά της επιστήμης από που να αρχίσει και που να τελειώσει κανεις; Από το Πόρτο Καράς στον Άρη, Από τη σιδερένια μπάλα που έγινε ο Ήλιος; Από το δέντρο που στηρίζει το κέντρο της Γης; και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό!

Από την πλευρά της ιστορικής ερεύνης; Τα πλαστά βίντεο με τα Α.Τ.Ι.Α. στη Σιβηρία, τα κατασκευασμένα με photoshop σοβιετικά αεροσκάφη; τα παραποιημένα στοιχεία σχετικά με την προέλευση αρχαιολογικών ευρυμάτων όπως το παλίμψηστο ή ο κένταυρος; Από τις φυσικές καταστροφές στις ΗΠΑ και στην Ασία τις οποίες ο Λιακόπουλος αποδίδει στο ρωσικό οπλοστάσιο; Από τα γεγονότα της 11 Σεπτεμβρίου;

Από την ιδεολογική πλευρά μεταξύ κομμουνισμού και εθνικισμού μαζί με δημοκρατία και φιλελευθερισμό, από όλα έχει ο μπαξές.

Από την εθνολογική πλευρά από τη μία ειρήνη και φιλότιμο και από την άλλη τα "υπερόπλα του Πούτιν" που σπέρνουν τον τρόμο. Το καλό ξανθόν γένος, οι κακοί Νεφελίμ και οι εβραίοι από τη μία κακοί από την άλλοι καλοί ανάλογα με το που προωθούμε το πακέτο.

Ο Λιακόπουλος παίζει με τα αισθήματα του θεατή για το άγνωστο, τις νέες τεχνολογίες, τη θρησκεία, τις ιδεολογικές τοποθετήσεις, την επιστήμη, τα αναπάντητα και υπαρξιακά ερωτήματα.

Από τη μία τους χωρίζει και ταυτόχρονα τους ενώνει "μπερδεύοντας γλυκά" πράγματα άσχετα ή και αντίθετα, συνδέοντας ασύνδετα πράγματα χρησιμοποιόντας αφορισμούς, όχι αποδείξεις. Όταν οι "πηγές" του δεν χωρούν στο πλαίσιο που έχει θέσει, τότε τα θαύματα συμπληρώνουν βολικά το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Λιακόπουλος δεν εκπροσωπεί την Ορθοδοξία άλλα δημιουργεί μια δική του θρησκεία βασισμένη σε πρότυπα και αξίες της συγκεκριμένης θρησκείας. Η αναφορά του σε Αγίους, στον κλήρο και στα θαύματα που αποτελούν ακρογωνιαίους λίθους της Ορθοδοξίας αφ' ενός του επιτρέπουν να δημιουργεί τους δικούς του μύθους ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνει την υποστήριξη πολλών πιστών (διαφωνείτε με τον Λιακόπουλο, άρα αντιτίθεστε στην Ορθοδοξία, τον Ελληνισμό κτλ).

Παρόμοια με τις αναφορές σε "Σοβιετικές Μάνες Πατρίδες" και στα υπερόπλα της πάλαι ποτέ Σοβιετικής Ένωσης, σε συνδυασμό με τον άκρατο αντιαμερικανισμό του, ο ίδιος κατορθώνει να "τσιμπάει" πελατεία και από τον προοδευτικό χώρο.

Με τον ίδιο τρόπο ο Δημοσθένης δε θα μπορούσε να αφήσει απ' έξω τον χώρο των αρχαιολατρών, ούτε τον χώρο των εναλλακτικών θρησκειών, ούτε τον χώρο των επιστημών, ούτε τον χώρο του υπερφυσικού.

Συμπέρασμα: Ο Δημοσθένης δεν εκπροσωπεί ούτε τον προοδευτικό χώρο, ούτε τον πατριωτικό. Ούτε εκπροσωπεί τον Χριστιανισμό. Ούτε τον Ελληνισμό.

Ο Δημοσθένης εκπροσωπεί την ΤΣΕΠΗ του.
Blogger kokorman, at 10:19 PM  
Ταγματάρχα ελπίζω να μας κρατάς ενήμερους για αυτά που λένε να κάνουν στο vrypan, το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το θέμα των υπογραφών.
Όσο για τη δημοσίευση είδη έκανα κίνηση σε τοπικό τύπο.
Blogger tsioubiou, at 11:38 PM  
Καλέ κύριε/οι funEL, βάλτε με κι εμένα στο τάγμα please :)
Αν δεν με θέλετε, ακούστε το παραμυθάκι μου και πέστε αν σας αρέσει. Ευχαριστώ.
Anonymous Anonymous, at 1:11 AM  
O kokorman είπε με λίγα λόγια μια μεγάλη αλήθεια.

Δε μπορεί κάποιος να εντοπίσει μια συνεχή και συνεπή στάση στο Λιακόπουλο: Γνήσιες Ορθόδοξες προφητείες αναμιγνύονται με πλαστές «προφητείες» (=ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ) και μαζί με τις σωστές προειδοποιήσεις (κατά την Εκκλησία μας) για το «χάραγμα» του Αντιχρίστου, προβάλλεται ΟΥΦΟ-λογία - όταν οι Γέροντες Παΐσιος και Πορφύριος ήταν ξεκάθαροι σε αυτό το θέμα: Δεν υπάρχουν εξωγήϊνοι, αυτά είναι δαιμονικές φαντασίες.

Και η ανάμιξη νεοπαγανιστικών επιχειρημάτων – αναφορών, όπως εκείνες που προαναφέρθηκαν, ενισχύουν τον ισχυρισμό ότι ο Λ. εν τέλει διευθύνει ένα «super market» βιβλιοπωλείο, κατά τη συνήθη τακτική πολλών εκδοτών: Εγώ πουλάω τα πάντα, δεν ασκώ λογοκρισία στο περιεχόμενο, μπορεί να είναι σωστό, μπορεί και λάθος.

Ενώ όμως η πρακτική του είναι «super market», η τηλεοπτική του παρουσία δείχνει ότι πιστεύει αυτά που προβάλλει. Θα έλεγα και τούτο: Η Ορθόδοξη συνείδησή του δεν εξεγείρεται, όταν γνωρίζει ότι πωλεί και διαφημίζει ΠΛΑΝΕΣ; (π.χ. προφητείες Τραχωνίου). Ο Γέροντάς του, τι τον συμβουλεύει;

Ο κοινός παρονομαστής λοιπόν, είναι «το άτιμο το χρήμα». Για το χρήμα ο Ιούδας θα πωλήσει (στη Μεγάλη Εβδομάδα) τον Γλυκύτατο Ιησού, για 30 αργύρια… Γι’ αυτό ο Αγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος διδάσκει: «Θες να γίνεις πλούσιος; Περιφρόνησε το χρήμα. Αγάπησε τη φτώχεια. Διότι ο Θεός θέλει να γίνεις πλούσιος με τη δική Tου ευλογία, όχι με τις δικές σου προσπάθειες.»

Θα προτείναμε στο Δ. Λιακόπουλο, εφ’ όσον αρέσκεται στα Πνευματικά θέματα, να γίνει ένας συνεπής Ορθόδοξος εκδότης, και να εγκαταλείψει τις πλάνες που κατά καιρούς προβάλλει μέσα από τα βιβλία του, ώστε και το επίπεδο των αναγνωστών του να ανεβάσει (προβάλλοντας είτε Ορθόδοξα αναγνώσματα, είτε τεκμηριωμένες επιστημονικές θέσεις) και την κριτική σε βάρος του να αποδυναμώσει. Αυτός είναι ο δρόμος, η συνέπεια και η Αλήθεια, όχι οι μηνύσεις.
Blogger Alexander, at 11:07 AM  
super post (και εξοργιστικό, for all the right reasons)
πεθαίνω με το gif!!!
Blogger enteka, at 11:17 AM  
Ακόμη μία φορά αφιέρωσες.
Blogger ο δείμος του πολίτη, at 6:36 PM  
γέροντά μου,
+ο πλασιέ γαρ θρασύς+
Blogger Pastaflora, at 8:39 PM  
21 Ιουνίου!!!!!!!!!!!

ΤΊ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ!!!!!!

Ας πάρουμε και κανένα αλεξίξορκο γιλέκο μαζί καλού κακού, τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου....

Σ;))))))
Blogger Μαύρος Γάτος, at 10:13 PM  
Είμαστε στη διάθεσή σου για μάρτυρες και ότι άλλο χρειαστεί. Ξέρουμε απ' αυτά!!!!

Απλά άσε μας ένα μήνυμα!


"Πόντος και Αριστερά"
Anonymous Anonymous, at 9:36 AM  
Εξυπακούεται οτι θα είμαστε όλοι κοντά στον κ. Τσιπρόπουλο στις 21 Ιουνίου! Εξυπακούεται!!!
Blogger sourfou, at 2:10 PM  
Katw ta xeria apo ton profiti +evlogison+!!!!
O profitis apoteli ena koinonikon cult simbolon tis neoterizousas ellinikis cultouras. Protino na mazepsome ipografes dia na ton xaraktirisi i UNESKO os politismiko agatho...isos na kanonisomen kai kapoio laikon proskinima...

to dikastirion gar egic
ps.alithevoun ai pliroforiai oti o profitis +evlogison+ tha eiselthi is to dikastirio forontas tin romfea tou arxageou tin opoia mazepse ek tou diastimatos tin imera pou exristhi o Putin (megali i xari tou)kai kradenontas mia antivaritikin rosiki sfera aikinitis energias/miniatoura tis agias sofias/?
Anonymous Anonymous, at 4:33 PM  
Προς το Αδελφόν Τάγμα...
Εύχομαι Καλές Γιορτές. Υγεία!
Anonymous Anonymous, at 8:03 AM  
Πρός όλους:

εύχομαι

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!

Με αγάπη,
Αλέξανδρος
Blogger Alexander, at 12:49 PM  
orismenoi eiste toso saltarismenoi apo tin plisi eggefalou pou exete faei apo oles tis pantes, pou den vlepete tin pragmatikotita.

to thema einai an o Liakopoulos kai o kathe Liakopoulos leei paparies?
afto sas peirakse ?

oles aftes oi patsavoures sta proinadika kai ta vradina typou menegaki/pania pou trone ton tileoptiko xrono me 4wres mpourdes kai karaggiozides typou mikroutsikou/psinaki kai den simazevetai DEN sas peiraksan?

afou h tileoptiki koultoura stin elliniki TV einai gia ta mpaza edo kai 30 xronia, ti polemate na kanete?

anti na myksoklaite gia afta, kalitera na skefteite oti o liakopoulos kai o georgiadis, toulaxiston poulane kati pou polemaei esto kai me mpazo-tropo na ksipnisei ola ta ZOA pou koimountai orthia, kai to mono pou tous endiaferei einai ta reality show kai to ti vraki foraei h X patsavoura.

oso gia to an MERIKA (den lew ola, giati polla einai ontos anakrivi alla oxi psemata, apla oxi erevnimena se vathos) apo afta pou leei o Liakopoulos einai mpourdes.
sas pliroforo oti akoma kai atoma typou Xardavela/30fyllopoulou kanoune lathi h kiniseis entiposiasmou. gia tin tiletheasi ginontai ola.

kalitera na exete stoixeia, giati kanena sourgelo, eidika o funEL pou den mas leei kan ti eisai kai giati na dextoume tin diki sou apopsi, pou stoxeveis apoklistika kapion (mipos exeis atzenta kata ekdotwn? h ta perneis apo allous?)
kai pios o logos na exeis hate-blog diladi.

giati ama eisaste se kana Pine Gap stin Australia opos emeis den tha milagate gia anakrivies tou laiko re asxetoi

gia ela apo do na deis ti kslo trone oi Australoi apo tous amerikanous, pou exoun tin megaluteri ypogeia vasi ston planiti, kai vlepoume ta diskakia na kanoun voltes pano ap ta kefalia mas kathe 3 kai ligo.

alla pou na ta deite afta re ZOA pou sas taizoun oti theloun stin Ellada! ksipnate reeeeeeeeee!
o Liako leei krimenes alitheies giati ama ta pei xyma tha ton fane laxano. aporo pws den tous exoun kopsei tin ekpompi akoma.

ksipnate ZOA
valte na akouse kanena Coast to Coast na mathete ti ginete ston planiti pou sas exei faei h malakia tis cafeterias, tou vismatos sto dimosio, kai tis paparo-TV

valte ena p2p, kai katevaste ta mp3 apo tin C2C na kse-stokarete ligo, gia na mathete ti ginete katw ap ti myti sas kathe mera.
Anonymous Anonymous, at 6:15 PM  
@Anonymous
Κύριε Λιακόφιλε "εκ της Αυστραλίας", το αν είναι μπούρδες ή όχι τα του ειδώλου σας παραληρήματα, όλα αυτά έχουν απαντηθεί με στοιχεία σε δεκάδες προηγούμενα ποστ. Διαβάστε τα και απαντήστε επ' αυτών. Είναι προτιμότερο από το να βγαίνετε και να ουρλιάζετε "ksipnate reeeeeeeeee!" σαν κανένας απελπισμένος μαρτυράς του Ιεχωβά.


Επίσης ο καθένας σαν κι εσας μπορεί να εμμένει στην ανοησία του (και στις ανοησίες του ειδώλου του) όσο θέλει και να μην βλέπει την αλήθεια όσο κατάμουτρα και αν του την δείχνουν. ΟΜΩΣ δεν έχει το δικαίωμα να προσπαθεί να στραβώσει με την δική του τύφλα και τις βλακείες αλλονών (όπως πχ αυτές του ειδώλου σας) όλον τον κόσμο, μόνο και μόνο για να είναι αυτός ήρεμος και ευχαριστημένος μέσα στην βλακεία του!

Καλό ξενύχτισμα του επιταφίου σας εύχομαι (πάντα σκυφτά, ταπεινά και πιστά).


+νααπόποιούςταοικονομάειοπροφήτης+
Blogger SPY, at 7:44 PM  
α μπραβο, πες τα χρυσόστομε ανώνυμε. Κάτι πολύ σωστό είπες:
"o Liako leei krimenes alitheies giati ama ta pei xyma tha ton fane laxano. aporo pws den tous exoun kopsei tin ekpompi akoma."
να σε διορθώσω ώς προς τις "krimenes alitheies". Φανερά λέει ότι θέλει να πει ανενόχλητα. Και να σου απαντήσω στον πολύ σωστό προβληματισμό σου:
Την εκπομπή του δεν την έχουν κόψει και δεν θα την κόψουν γιατί λέει χοντρές μαλακίες και αποπροσανατολίζει σταθερά και αποτελεσματικά. Έχει ξεφτιλίσει κάθε έννοια ελλάδας, θρησκείας, λογικής. Καλύτερο σύμμαχο η οικονομική και πολιτική εξουσία δεν θα έβρισκε.
και αυτό το μπλογκ, μάλλον δικό του είναι.
Anonymous Anonymous, at 8:16 PM  
Ρίχτε μια ματιά σε αυτό εδώ
http://www.darkdays.gr/
Από ότι φαίνεται "Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ" ο σιδερένιος ήλιος (θα βγάλει και κέρατα οσονούπω,αλλά χωρίς φως μάλλον δεν θα τα δούμε:-(
Και τόσον καιρό ο αγαπητός ταξίαρχος FunΕΛ μας ταϊζει ψέματα
+απογοήτευσον+
Blogger Nicholas, at 9:43 PM  
Μετά από λίγο καιρό απουσίας, επανέρχομαι...

@spy
Δεν έχεις κανένα δικαίωμα εσύ να προσβάλεις την πίστη του 96% των Ελλήνων. Επειδή εσύ ανήκεις στο υπόλοιπο 4% δεν σημαίνει ότι θα μας βρίζεις κι όλας...

funEL, έβαψες σήμερα αβγά ή μήπως τα γεννάς κατευθείαν κόκκινα; Κότα...

(Σήμερα άκουσα στην εκπομπή του Λιακό ότι κάτι έπαθε το τηλεφωνικό του κέντρο - σαμποτάζ. Αν είσαι εσύ αυτός που ευθύνεται, τότε σημαίνει ότι τον αγαπάς πάρα πολύ για να ασχολείσαι τόσο πολύ μαζί του)

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Anonymous Anonymous, at 10:55 PM  
Μάλιστα... 96% των ελλήνων πιστεύει στον Προφήτη και το 4% είναι εναντίον...

Δηλαδή το ΛΑ.Ο.Σ είναι κυβέρνηση και ο Προφήτης υπουργός Παιδείας...

Πάλι το κόλπο του τηλεφωνικού σαμποτάζ;
Αυτό το σκέφτηκε ο Προφήτης 2 μήνες πριν τα Χριστούγεννα, από τότε δεν του ήρθε καμιά καλύτερη ιδέα για να πάρει ο κόσμος τηλέφωνο;

Φίλτατε κύριε ban-όησον, μη προσβάλλετε τη νοημοσύνη σας μετατρέποντάς σας σε ban-ανόησον. Αφ' ης στιγμής οι εκπομπές του Προφήτου υμών είναι σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση, πως είναι δυνατόν να μιλάει για σαμποτάζ;
Εκτός και αν είναι τόσο μεγάλος Προφήτης που το προέβλεψε και αυτό...

+προφήτεψον+
Blogger SPY, at 12:12 AM  
Κύριε spy μαγνητοσκοπημένες είναι οι εκπομπές. Αυτό το ξέρουν και οι κότες (τύπου funEL).
Απλώς (αν κατάλαβα καλά) εννοούσε ότι τις προηγούμενες μέρες είχε πρόβλημα με το τηλεφωνικό του κέντρο.
Anonymous Anonymous, at 12:36 AM  
Αγαπητέ Ανώνυμε Down Under!

... kai vlepoume ta diskakia na kanoun voltes pano ap ta kefalia mas kathe 3 kai ligo....

...Ιδίως αν καθήσει κανείς μερικές ώρες κάτω από τον καυτό Αυστραλιανό ήλιο πίνωντας foster's με τις κάσες... τότε τα βλέπει ΟΛΑ!

Εμείς όλοι εδώ επιμένουμε Λιακουρικά (και θα επιμένουμε μέχρι ο σιδερένιος ήλιος της κούφιας γης να σκουριάσει), για τα υπόλοιπα +σούργελα+ υπάρχουν άλλα blogs να πάμε!

Να 'χετε όλοι καλές γιορτές!


Μετά Τιμής,

+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+
Blogger kokorman, at 2:07 AM  
Ωχ. Ο Πούτιν τσαντίστηκε και κατέβασε τους διακόπτες στην ηλιακή κοσμοσφαίρα και θα μας φάει το μαύρο σκοτάδι.

Ο ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ. Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ.

+φατεπιειτεγαμηστεγιατιχανόμαστε+
Anonymous Anonymous, at 2:22 AM  
Συγγνώμη -- είναι ιδέα μου, ή ο Λιάκουρας προσπαθεί, με τις ανοησίες για τον Άρη, να περάσει σαν δική του "ανακάλυψη" το παραμύθι που πλασάρει εδώ και καιρό ο Hoagland;
Blogger cyrus, at 3:09 AM  
συνιππότη Rodia, μην αποκαλύπτεις πολλά και ξεπεράσουμε στις αποκαλύψεις τον Προφήτη ημών Λιάκουρα. Το ρευμα που λέτε είναι εναλλασόμενο ή συνεχές? Πόσα αμπερ?

κ. Πόντος στα αριστερά, φυσικά και εχουμε αναγκη για οτιδήποτε. εδώ είναι ακριβώς η περίπτωση "φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης". Αν δεν αντιδράσουμε στη παραχάραξη και τη διαστρέβλωση του καντηΛανάφτη σε λίγο δεν θα ξερουμε τι λέμε και τι κάνουμε.

κ. Zaphod , ξερουμε τι κάνουμε. Τι λέτε να ξεκινάγαμε κάτι διχως αυριο? φυσικά και ο Λιάκουρας θα ειναι πάντα εκεί και μεις εδώ να τον ξεβρακώνουμε (με αγάπη πάντα). Τα βίδεα επέρχονται.

κ. pølsemannen,
"Η πίτα ολόκληρη και ο σκυλος χορτάτος" , και όχι μόνο. ελευθερία ορίζεται κατά τη γνώμη του να διαστρέφει το σύμπαν για τους γνωστούς λόγους. η αντίθετη άποψη πρέπει να ποινικοποιείται. φυσικά όλα αυτά συνάδουν με το πολιτικό χώρο που τον στηρίζει και τον εκφράζει απόλυτα.

κ. Deepest Blue, μην είστε τόσο σίγουρος για τη ξεφτίλα στη δίκη. Είναι ήδη ξεφτυλισμένος. Απλά έχει βάλει τα μεσα σε "πόστα κομπόστα" σε διάφορα παραδικαστικα μέσω διαφόρων γνωστών και επιδιώκει συσκότιση και παραπληροφόρηση του δικαστηρίου, δουλειά του είναι αλλωστε.

συνιππότη kokorman, ενωτικό διάγγελμα και εχετε απόλυτο δίκιο. Αυτό θα είναι και το σύνθημά μας στους επόμενους μήνες. Αυτό το κομμεντ θα γίνει ποστ.

κ. Alexander, ο Λιακοπουλος όπως καταλαβαίνετε σιγά σιγά δεν εχει ούτε ιερό ούτε όσιο. (σε επόμενα ποστ θα ακούσετε πράγματα για την παλιά διαθήκη την ιερά συνοδο τους θεολόγους κλπ που μάλλον εσεις θα φρίξετε). Η ηθική του είναι καθαρά η ηθική του χρηματόδουλου εμπορίσκου. Μη παρασύρεστε από το γκεμπελστικο χαρακτήρα του. Εσείς σαν χριστιανοί θά πρεπε να πολεμήσετε την αιρετική του συμπεριφορά. Επιμένουμε στη θέση. Τι κάνει η επίσημη εκκλησία... μήπως κωφεύει?
καλέ γιορτές και σε σας. μη ξεχνάτε το Τσιπρόπουλο

κ. tsioubiou, οι επόμενοι μήνες είναι για πράξεις όχι για λόγια. Επαφές ενημέρωση δημοσιότητα. Ο απατεώνας φιλοξενείται καθημερινώς στα μεγάλια κανάλια λόγω τηλεθέασης ενός σαλτιμπάγκου μαϊντανού. Όμως έτσι προωθεί τα συμφέροντά του και αποκτά φίλους και διαπλεκόμενα.

κ. H 8eia Ap To Chicago, μα είστε ήδη μέσα στο τάγμα (λόγω κληρονομικότητος... νομίζετε ότι δεν σας γνωρίσαμε?). καλόν πάσχατον.

κ. enteka, έρχονται και άλλα.

κ. ο δείμος του πολίτη, θα αφιερώνουμε απο δω και πέρα καθημερινώς

κ. pastaflora, +ο χοντρός γαργαρ βαρύς+ κάντε κάτι με όλους τους γνωστούς σας το θέμα της δίκης θίγει όλους μας.

κ. Μαύρος Γάτος, κινηθείτε σε όλους τους γνωστούς που μπορούν να βοηθήσουν. Είναι πιθανό να χαθεί η δίκη μονο και μόνο γιατί είναι γελοίος ο μηνυτής και δεν παίρνει σοβαρά το θέμα.

κ. sourfou, και πριν πρέπει να κινηθούμε. Κινητοποιήστε τους γνωστούς σας.

κ. Tkpig, ας γελάσουμε μετά τη δίκη, γιατί λόγω της γελοιότητος του μηνυτή μπορεί και να περάσει η παραπληροφόρηση του απατεώνα.

κ. roidis, καλές γιορτές και σιδεροέφαλοι μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα.

κ. Anonymous, έχετε απαντηθεί υπερπλήρως και διεξοδικά σε προηγούμενα ποστ και κομμεντ. (όσο αφορά εμάς τους σκοπούς και εν γένει τη συνωμοσιολογία περί ημών). Εκεί στην "Αυστραλία" τι πίνετε?
Καλά χριστούγεννα.

κ. SPY, keep close

κ. +ban-όησον+,ειστε βλάξ. χαρούμενη πρωτοχρονιά.

κ. +υπερευλογησοντούρμπο+, αν σταματήσουμε θα μας κατακλίσει. ποτέ δε θα πεθάνουμε κουφάλα καντηΛανάφτη.

κ. cyrusgeo, στο επόμενο ποστ μπορείτε να προσθεσετε τη δική σας ταφόπετρα στις παπαΑΡΗιολογίες του Αγίου Λιακουρίου.
Blogger funEL, at 11:19 AM  
Συγνώμη, αυτό είναι κάποιο υπερ-θρησκευτικό site? Γιατί και εγώ γελάω με τον Λιακό, αλλά από την άλλη, γελάω και με το μαγαζάκι της Ορθοδοξίας και της πίστης. Δεν μπορεί λοιπόν, ούτε ο ένας να λέει πως αντιπροσωπεύει το 96%, ούτε ο άλλος.

Σκεπτόμενοι Έλληνες υπάρχουν(ουμε) πολλοί, δεν θέλουμε να μας πατεντάρουν με μόνο κριτήριο, το αν πιστεύουμε στον.. Παΐσιο ή στον Λιακόπουλο.

Και εξωγήινοι π.χ. μπορεί να υπάρχουν. Δεν σημαίνει πως αυτό.. δικαιώνει τις υπόλοιπες 5.000 ασυναρτησίες που λέει ο Λιακό για αυτό ή για τα άλλα θέματα..
Blogger teodoreh, at 12:44 PM  
Καλά ρε funEL, είσαι πολύ φτηνός μιλάμε.
Που θα πάει αυτή η ξεφτίλα;
Σε ενοχλεί τόσο, που μιλάει για την Ελλάδα;
Anonymous Anonymous, at 4:38 AM  
Ζουν ανάμεσά μας!!


Τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν παράξενα και τραγελαφικά γεγονότα στις εκδόσεις Λιακόπουλος (ΑΣΑΝΑ ΕΠΕ). Ναι, καλά διαβάσατε! Σε αυτόν τον εκδότη που παπαριάζει τα μυαλά των ανθρώπων με ιστορίες για Νεφελίμ, Ελοχίμ και άλλους αγρίους. Το τρέξιμο πάει σύννεφο! Δρομολόγια των εξωτερικών διανομέων από Πέραμα μέχρι Σούνιο και από Γλυφάδα μέχρι Ωρωπό… Μόνο δρομολόγια από την κοίλη Γη μέχρι τις πολυκατοικίες στον πλανήτη Άρη δεν έχουν γίνει ακόμα -αν και τα μεταφορικά που χρεώνει στους πελάτες για τέτοιες αποστάσεις είναι-… Συνεχής και έλεγχος με τηλέφωνα αλλά και παρακολούθηση από κάμερες στην αποθήκη. Ολόκληρη βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων… Και μέσα σε όλο αυτά να πλήρωνε και καμιά υπερωρία! Κατά δήλωση του ιδίου, οι υπερωρίες δεν πληρώνονται αφού «νέα παιδιά είστε, αντέχετε».Και οι πουτινιές δεν τελειώνουν εδώ.


Όταν η πραγματικότητα ξεπερνά και την πιο αχαλίνωτη φαντασία

Οι εκδόσεις Λιακόπουλος θεώρησαν πως μπορούν να απαλλαγούν από το περιττό εργατικό-μισθολογικό κόστος. Έτσι, πριν μερικές μέρες προχώρησαν σε μια συνειδητά σχεδιασμένη ενέργεια. Αφού πρώτα μείωσαν τους μισθούς (περιορισμός των bonus) και εντατικοποίησαν τρομερά τη δουλειά, εν συνεχεία ανακοίνωσαν στους διανομείς ότι από εδώ και στο εξής καταργούνται οι συμβάσεις με το ΙΚΑ (μέσω οικιοθελούς-υποχρεωτικής παραίτησης) και μετατρέπονται οι εργασιακές σχέσεις σε ΤΕΒΕ δελτίο παροχής υπηρεσιών. Αντίθετη άποψη δεκτή : ΑΠΟΛΥΣΗ. Και αυτό έγινε τελικά. Όσοι συνάδελφοι αρνήθηκαν να αποδεχτούν τα νέα δεδομένα (τηλεφωνήτριες, διανομείς) απολύθηκαν, συνολικά έξι στον αριθμό και έπεται συνέχεια. Απειλές σε όσους συμμετείχαν στις απεργίες, αναγκαστικές άδειες σε δηλωμένες απεργίες, απόλυση συναδέλφου στις 18 Μάρτη, μια μέρα πριν την απεργία, συμπληρώνουν το αντιδραστικό σκηνικό. Δεν τρώμε βαλανίδια

Η κυβέρνηση και η εργοδοσία έχουν αποκαλύψει τις προθέσεις τους! Ελαστικές σχέσεις, εξοντωτική δουλειά και μισθοί πείνας συνθέτουν τη μίζερη πραγματικότητα που ζούμε σαν εργαζόμενοι. Ταυτόχρονα, η επέκταση των ορίων ηλικίας για συνταξιοδότηση και οι συντάξεις των 500 ευρώ διαμορφώνουν ένα ζοφερό μέλλον.
Η μόνη λύση είναι ο συλλογικός αγώνας για τα δικαιώματά μας, για όλα όσα μας ανήκουν. Όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να σηκωθούμε από καναπέδες-ντιβάνια-κρεβάτια-πολυθρόνες και να βγούμε στους δρόμους. Να οργανωθούμε στο σωματείο μας και συλλογικά να διεκδικήσουμε την ανατροπή των αντιασφαλιστικών μεταρρυθμίσεων.


Για το ζήτημα των συναδέλφων στις εκδόσεις Λιακόπουλος, διεκδικούμε:

-Καμία αλλαγή των εργασιακών σχέσεων από ΙΚΑ σε ΤΕΒΕ. Μόνο σταθερές εργασιακές σχέσεις ΙΚΑ.
-Να αποσυρθεί η κάμερα από την αποθήκη.-Καταβολή ΟΛΩΝ των χρωστούμενων στους εργαζομένους.
-Αύξηση των μισθών.
-Να σπάσει η τρομοκρατία στις εκδόσεις Λιακόπουλος.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΧΑΡΤΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Anonymous ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: τρομοκρατία - ανατροπή εργασιακών σχέσεων - απολύσεις, at 1:20 PM  

Add a comment