funEL βαρυ πακετο

Friday, March 31, 2006

1η Απριλίου Επίσημη Μέρα Λιακούρειας Αλήθειας

H 1η Απριλίου ανακηρύσσεται επισήμως από το Τάγμα των Ιπποτών funΕL ΗΜΕΡΑ (ΛΙΑΚΟΥΡΟ)ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ (ΛΙΑΚΟΥΡΟ)ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
Προς Γνώση και συμμόρφωση λοιπόν παραθέτουμε επαναληπτική σειρά Λιακούρειων Αληθειών.


Μόνο ο Προφήτης Λιάκουρας, ο γέροντας +ευλόγησον+, ο μέγιστος Σακκέτος-Πακέτος και ο Πούτιν ξέρουν την αλήθεια.
Οι υποχθόνιοι, το αμερικανοϊσραϊλινό λόμπι, η σκοτεινή πλευρά του Σιωνισμού, η Νέα τάξη των πραγμάτων, ο Αντίχριστος, οι Ιλλουμινάτι, το Βατικανό, οι Εβραιοκομμουνιστές, oι Εβραιοκαπιταλιστές, η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι κουλτουριαραίοι, οι συνωμότες επιστήμονες, ιστορικοί και άλλοι πολυπληθείς κρόνειοι κακοί, δεν κάνουν άλλη δουλειά από το να πολεμάν λυσσωδώς την Ελληνορθοδοξία (διότι είναι η μόνη καλή πλευρά του γνωστού και αγνώστου σύμπαντος κόσμου και επομένως ο μοναδικός στόχος και εχθρός).
Το σχέδιο των κακών βρίσκεται στα "Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών" όπου παρέδωσε η 12μελής Λευκή Αδελφότητα στους Κακούς, που έχει έδρα την πυραμίδα τεραστίων διαστάσεων ταυτοχρόνως στα Ιμαλάια και στην έρημο Τακλαμαράν της Κίνας όπου μέσα της βρίσκεται η πραγματική πρωτεύουσα της γης και η παγκόσμια κυβέρνηση που κυβερνά τον κόσμο. Είναι η ίδια πυραμίδα με την οποία ο Μεγαλέξανδρος βούλωσε τις τρύπες της γης και τoυς καλικατζαραίους.
Το 2024 θα επικρατήσει η 6η Ελληνική Κοσμοκρατορία όπου όλοι θα τρων με χρυσά κουτάλια. Θα προηγηθεί η παράδοση της Πόλης στους Έλληνες από τους Ρωσοκινέζους (που θα την καταλάβουν με τις γνωστές ψάλλουσες αντιβαρυτικές χριστιανορθόδοξες κοσμοσφαίρες). Εννοείται ότι θα έχουν εγερθεί οι συνειδήσεις τουλάχιστον 150.000.000 ορθοδόξων Ελλήνων (που τώρα νομίζουν ότι είναι Τούρκοι, Σκοπιανοί, Αλβανοί, Ρώσοι, Κινέζοι, Φιλλιπινέζοι, Περουβιανοί, Ιαπωνέζοι, Αφρικάνοι, Αργεντίνοι, Εσκιμώοι, Μογγόλοι κλπ). Ο Αντίχριστος (Μεϊττρέγιας 666) θα επικρατήσει προσωρινά μέχρι να τον κατατροπώσει οριστικά ο ελληνορθόδοξος Βασιλέας του Κόσμου Ιωάννης (ο γνωστός Γιαννάκης Ιωάννου από το Τραχώνι Λεμεσού), που θα κυβερνήσει με την Παλιά Τάξη των Πραγμάτων.
Η ορθόδοξη Ρωσία είναι πλέον μια Υπερδύναμη με πόλεις στη Σελήνη, πολυπληθείς διαστημικούς σταθμούς ΠΑΝΤΟΥ, με αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες, σχέδια των οποίων βρίσκονται στα αρχαία Ελληνικά - Βυζαντινά χειρόγραφα στο Άγιο Όρος (γι αυτά και άλλα μυστικά όπλα πήγε ο Πούτιν εκεί και γι' αυτό οι Κακοί σαμποτάρισαν το Σινούκ που έπεσε). Οι ίδιες κοσμοσφαίρες που είχαν οι ΕΛ στον πόλεμο με τους Άτλαντες (οι οποίες ψάλουν βυζαντινά Τεριρέμ μελωδίες).
Οι Ρώσοι κατέχουν φοβερά Ορθόδοξα τεχνολογικά και άλλα μυστικά, έχουν τεράστιες υπόγειες βάσεις, νεότατου τύπου πυρηνικά, ψάχνουν για τους υποχθόνιους-καλικατζαραίους, συναλλάσσονται με τους εξωγήινους κλπ. Μαζί με τη Κίνα αποτελούν το αντίπαλο δέος στη Νέα Τάξη των πραγμάτων.
Όχι μόνο ο Χριστός ήταν Έλληνας με ελληνική παιδεία, μιλούσε ελληνικά κλπ, αλλά και ΟΛΟΙ της περιοχής (όλης της λεκάνης της Μεσογείου τουλάχιστον, Παλαιστίνης, Αιγύπτου, Αραβίας) εκείνης της εποχής από τον Πιλάτο, μέχρι τον τελευταίο ρωμαίο στρατιώτη, ήταν Έλληνες. Εννοείται ότι και η Ρώμη ήταν ελληνική, επίσης. Φυσικά οι μόνοι που δεν ήταν Έλληνες, ήταν οι κακοί της ιστορίας, ο Ιούδας και οι σταυρωτήδες που ήταν όλως τυχαίως-αναγκαίως εβραίοι.
Έτσι γεφυρώνεται επιτέλους το χάσμα Αρχαίας Ελλάδος και Χριστιανισμού, που τεχνηέντως δημιούργησε η Ανθελληνική σκοτεινή πλευρά του Σιωνισμού, οι Ιλλουμινάτι, ο Αντίχριστος κλπ.
Η γη είναι κοίλη (κούφια), όπου ζουν οι υποχθόνιοι, μιαρά έθνη που μας τρων ζωντανούς όποτε μας βρουν μπροστά τους.
Ο Μεγαλέξανδρος εκτός του ότι ήταν Χριστιανός μονοθεϊστής εκστράτευσε στην Ασία και Ιαπωνία όχι μόνο να διαδώσει τον Ελληνορθόδοξο πολιτισμό, όπως τον προέτρεψε ο ίδιος ο Τριαδικός Θεός, αλλά για να σφραγίση τις πύλες που οδηγούσαν στο Κάτω Κόσμο του Άδη, των Υποχθονίων, των διαβολαραίων, των καλικατζαραίων, του γίγαντα Εγκέλαδου κλπ. Έτσι σφράγισε τις πύλες με εκατοντάδες πυραμίδες τεραστίων διαστάσεων σε όλη την Ασία και την έρημο Τακλαμαράν και έτσι μας έσωσε από αυτά τα μιαρά έθνη.
Οι αρχαίες μάντεις Σίβυλλες προέβλεπαν όλη την ιστορία του Χριστιανισμού. Από την γέννηση του Σείριου-Έλληνα-Χριστού-Μεσσία, μέχρι τις ορθόδοξες κοσμοσφαίρες του Πούτιν και την επικράτηση της 6ης Ελληνορθόδοξης κοσμοκρατορίας το 2024.
Υπάρχει σκελετός Κενταύρου σε πανεπιστήμιο Αμερικανοϊσραϊλινών συμφερόντων (και φυσικά οι παλιοεβραίοι, μας το κρύβουν).
Οι Αμερικάνοι δεν πήγαν ποτέ στη Σελήνη.
Η ΝΑΣΑ έκανε Σατανιστικές τελετές στη Σελήνη.
Ο Ξέρξης ήταν πράκτορας των υποχθονίων, ο Μαρδόνιος τσιράκι των καλικατζαραίων Νεφελιμ.
Ο Ταΰγετος είναι τεχνιτή πυραμίδα.
Οι Ιλλουμινάτι έβαλαν το σατανιστικό τριγωνικό μάτι στις οροφές των Ορθόδοξων εκκλησιών (προφανώς για να παρακολουθούν τις υπερτεχνολογικές εξελίξεις).
Ο Αντίχριστος ζει ήδη ανάμεσά μας και λέγεται Μετρέγιας.
ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως οι μεγάλες ιστορικές ανακαλύψεις, τεχνολογίες, θεωρίες, ΕΙΝΑΙ κλεμμένες από Έλληνες.
ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι γνωστοί επιστήμονες, θεωρητικοί, τεχνοκράτες ακόμα και προφήτες, είναι σφετεριστές της γνώσης των Ελλήνων (όπως: Αϊνστάιν, Νεύτωνας, Kοπέρνικος, Ιούλιος Βερν, Νοστράδαμος) που έτσι έγιναν "τσάμπα μάγκες".
Ο ήλιος είναι σιδερένια σφαίρα και ηλεκτρική μηχανή (όπως φυσικά και η γη είναι κούφια με ένα κρυφό ήλιο να αιωρείται στο κέντρο της).
ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ.
Εμφάνιση της Ρομφαίας του Αρχαγγέλου Μιχαήλ σε φωτογραφία στο διάστημα την εποχή που ο Πούτιν βγήκε πρόεδρος.
Το τσουνάμι ήταν πυρηνική δοκιμή της Νέας Τάξης των πραγμάτων (που εξυπηρέτησε το σχέδιο του Θεού, ο οποίος ξεκαθάρισε τον κόσμο από τους παιδεραστές στη Ταϊλάνδη και έπνιξε δεκάδες χιλιάδες παιδιά για να τα προστατεύσει από μελλοντικές αμαρτίες -κατά ρητές δηλώσεις του Προφήτου-).
Το χτύπημα στους Δίδυμους πύργους ήταν Σιωνιστική συνομωσία και όχι επίθεση της Αλ Κάιντα (η οποία επίσης είναι Σιωνιστική Συνομωσία).
Και τρίτος πύργος κατέρρευσε που μας το κρύβουν.
Ο Θεός έκανε θαύμα στα δίδυμα του Προφήτη Λιάκουρα.
Οι Σιωνιστές κτίζουν το Ναό του Σολομώντα γιαν αφέρουν τον Αντίχριστο 666 (και γι'αυτό χτίσαν το τείχος περιμετρικά στην Ιερουσαλήμ).
Ο τυφώνας Κατρίνα ήταν η εκδίκηση του Ορθόδοξου Πούτιν και του Θεού, που επιτέθηκε με Τέσλα στους μιαρή πολυπολιτισμική κοινωνία στη πορνική Ν. Ορλεάνη και ως εκ τούτου οι ΗΠΑ έχουν αυτή τη στιγμή στυγνή στρατοκρατούμενη δικτατορία (σύμφωνα με τις προφητείες).
Η Καλιφόρνια έχει ισοπεδωθεί από τους σεισμούς, όπως και όλες οι νότιες πολιτείες από τους τυφώνες (σύμφωνα επίσης με τις προφητείες του γνωστού γέροντος +ευλόγησον+).
Οι ταραχές στη Γαλλία ήταν υποκινούμενες από την Νέα Τάξη (και οι ταραξίες είναι Νεοταξίτες πράκτορες), για να εγκαθιδρύσουν παγκόσμια κυβέρνηση -πρόβα τζενεράλε-.
Η νόσος των πουλερικών είναι συνομωσία της Νέας Τάξης που μας επιβάλει να τρώμε τεχνητές κρεατόμαζες και μας απαγορεύει να έχουμε οικόσιτα ζώα..
Γίνονται ψεκασμοί στην ατμόσφαιρα παγκοσμίως με υλικά που μας υποτάσσουν τις χριστιανορθόδοξες συνειδήσεις, από τη γνωστή πλευρά των κακών.
Το γνωστό σφράγισμα 666 του Αντίχριστου πραγματοποιείται προφανώς με πιστωτικές κάρτες, bar code, computer, οδοντιατρικά σφραγίσματα, ταυτότητες, τηλεκάρτες, κάρτες διέλευσης διοδίων, εισιτήρια, κάρτες super market, τηλέφωνα, κινητά τηλέφωνα, χαρτονομίσματα, εγχειρήσεις με λέιζερ, τσιπάκια, διαβατήρια, ηλεκτρονικά συστήματα, τηλεοπτικές υποβολές, εμφυτεύσεις, μικροκάμερες, walkman, και πολλά πολλά άλλα...ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ (τουλάχιστον) είναι Ελληνικός.
Αναμένουμε το νέο ανάλογο ΜΠΑΖΟΠΑΚΕΤΟ με ιερά Λιακουρορθόδοξη συγκίνηση, έτοιμοι να δώσουμε τα Ευρουδάκια στον Προφήτη να τα καθαγιάσει...
Η ανωτέρω Αγιογραφία αποδίδει την ευγενική και φιλάνθρωπο ψυχή του Προφήτη ημών Λιάκουρος.
Φυσικά θα υπάρξουν και μερικοί Χριστιανομάχοι και θαυματοπολέμιοι που θα δουν τον ιερό Προφήτη αλλιώς (ίσως σαν μια αποκρουστική εικόνα). Είναι οι ίδιοι (Νεοτάξ) που απορρίπτουν τα Θαύματα των ιερών εικόνων της Ορθοδοξίας, οι ίδιοι που θα τολμήσουν να πουν ότι όλα τα ανωτέρω είναι μυθεύματα, φαντασιώσεις και απάτες.
Τους παραδίδουμε στη χλεύη σας.


ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ (ΛΙΑΚΟΥΡΟ)ΜΕΣΑΙΩΝΑ -και όχι μόνο- ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ. ΑΜΗΝ.

buzz it!

:: posted by funEL, 11:27 PM

11 Comments:

Μεγαλη μερα σημερα! Ας προσευχηθουμε λοιπον...
Anonymous dcd, at 12:23 PM  
Αδελφέ funel

όπως φυσικά και η γη είναι κούφια με ένα κρυφό ήλιο να αιωρείται στο κέντρο της

παρατηρώ με χαρά ότι το Τάγμα λέει τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη.
Blogger J95, at 12:49 PM  
συγχαρητηρια για το φλασ χανεμπου! απίθανο! επειδη ειμαι κυπρο δεν βλεπω λιακο αλλα γεωργιαδη (εξτρα τσανελ). Για τον Γεωργιαδη λοιπον τι εχετε να πειτε. Ειναι πιο συμαζεμενος αλλα και παλι ολο μαλακιες πατριδοκαπηλικες πεταει.
Anonymous αιγυπτια, at 3:39 PM  
Η "αγιογραφία" είναι ΌΛΑ ΤΑ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑΤΑ!

(βλογιοκομμένα, βεβαίως-βεβαίως!)

+++ευλόγησον+++

Tero
Blogger Tero, at 5:10 PM  
Georgiah vlepw kai gw .

Telos pantwn . Foverh agiografia .

Eida to eygeniko proswpo tou PRofhth hmwn LIakouros
Anonymous Kostas, at 9:04 AM  
> Για τον Γεωργιαδη λοιπον τι εχετε να πειτε.

Ο Άδωνις είναι μαχητικό και δυναμικό παιδί. Ο αδελφός του ο Λεωνίδας είναι χαμηλών τόνων. Kαι οι δύο βέβαια είναι "τρεις λαλούν και δυο χορεύουν". Ο Τριανταφυλλόπουλος τους εξέθεσε δείχνοντας απλώς αποσπάσματα από την εκπομπή τους...
Anonymous Anonymous, at 1:26 PM  
DCD είσαι γνωστός Πιστός στους ΕΛληνορθόδοξους κύκλους. Ως και μονή ιδιόκτητον ως ενας αλλος Κοινούσης έχεις. ... ας προσευχηθώμεν

... και τις κοσμοσφαίρες κοσμοσφαίρες...

τερο και κώστα, έχουμε πλήθος αγιογραφιών... εξερευνήσατε ολίγον τις παλαιότερες παραθέσεις.

κ. αιγυπτία και ανώνυμε. Κατά βάση έχουμε σαν Οδηγό Προφήτη και Σύμβολο τον ισαπόστολο Πλασιέ Λιάκουρα.
Βέβαια και ο Γεωργιάδης και ο Βελόπουλος και άλλοι ... προσπαθούν στον ΙΔΙΟ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟ δρόμο. Δυστυχώς δεν προλαβαίνουμε να αναπτύξουμε τις εξ ίσου συναρπαστικές αποκαλύψεις τους.
Θα προσπαθήσουμε στο μέλλον.
Προς το παρόν σας προσφέρουμε μία αποκαλυπτική αγιογραφία
Blogger funEL, at 1:44 PM  
funEl h kalyterh agiografia htan h agiografia comic me thn kalikantzara mathitria .


CLASSIC . ESKASA STA GELIA .

Edikia ekei pou leei " gi ayto fwnazeis re kahmene Dynata k Ellhnika "

CLASSICS
Anonymous Kostas, at 7:46 PM  
Καλα κρασια, αντιχριστοι!
Blogger ENIAYTON, at 12:02 PM  
Που ζεί αυτός ο εξωγήινος; βγαίνει σε κανένα κανάλι να τον δούμε να σπάσουμε πλάκα;
Anonymous Anonymous, at 2:32 PM  
Όταν τελείωσε χτες το ντου-βουντου (κολασμένα μέσα αποθήκευσης) με το σταργουόρι επεισόδιο ΙV, έκανα ένα ζάπινγκ για να θυμηθώ τις ένδοξες εποχές τηλεοπτικής λοβοτομής (αξέχαστα παιδικά χρόνια), και πέτυχα τον μέγα σταρ Λιάκο να λέει κάτι για σαμποτάζ, πάντα ορυώμενος φυσικά, και να καλεί σε βοήθεια ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Δεν ξέρω αν είχε σχέση με κάποια προφητεία (καλύτερα λέω να τις λέμε προ-φυτείες) και δεν ξέρω επίσης αν τσίμπησα το κουτόχορτο και τώρα κάθομαι και θυμάμαι τι σκατά έλεγε αλλά το σίγουρο εν τέλει που ξέρω είναι ότι δεν ξέρω τι ήθελα να πω. Άντε καληνύχτααααα....
Blogger Νομίζω, at 5:25 AM  

Add a comment