funEL βαρυ πακετο

Sunday, December 04, 2005

Ο Θαυμαστός Λιακούρειος Κόσμος (B)

Έπειτα από τη διαπίστωση ότι αρκετοί δεν έχουν κατανοήσει πλήρως τον καινούργιο Δυνατό και Ελληνικό Κόσμο, το Τάγμα των Ιπποτών funEL, παραθέτει σε συνέχειες την Λιακούρειο Αλήθεια με Στοιχεία και Ντοκουμέντα πάντα.
Μέρος ΑΜέρος ΒΜέρος Γ - Mέρος Δ

Β Μέρος4. Οχι μόνο ο Χριστός ήταν Έλληνας με ελληνική παιδεία, μιλούσε ελληνικά κλπ, αλλά και ΟΛΟΙ της περιοχής (όλης της λεκάνης της Μεσογείου τουλάχιστον, Παλαιστίνης, Αιγύπτου, Αραβίας) εκείνης της εποχής από τον Πιλάτο, μέχρι τον τελευταίο ρωμαίο στρατιώτη, ήταν Έλληνες. Εννοείται ότι και η Ρώμη ήταν ελληνική, επίσης. Φυσικά οι μόνοι που δεν ήταν Έλληνες, ήταν οι κακοί της ιστορίας, ο Ιούδας και οι σταυρωτήδες που ήταν όλως τυχαίως-αναγκαίως εβραίοι.
Έτσι γεφυρώνεται επιτέλους το χάσμα Αρχαίας Ελλάδος και Χριστιανισμού, που τεχνιέντως δημιούργησε η Ανθελληνική σκοτεινή πλευρά του Σιωνισμού, οι Ιλλουμινάτι, ο Αντίχριστος κλπ.
Αυτές οι ιστορικές αποκαλύψεις - αναπροσαρμογές, δεν έχουν ολοκληρωθεί πλήρως ακόμα. Εξαρτάται από τις εκάστοτε ανάγκες του ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ να αποδειχθεί.
ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: Το τσιμεντοβιβλίο "Η Ελληνική παιδεία του Ιησού" κλπ. Μεταφράσεις - προσαρμογές (μονά-ζυγά δικά μας) - σχόλια αποσπασμάτων μεταφρασμένων κειμένων από τον έτερο κορυφαίο Ιστορικό μελετητή - ερευνητή Σακκέτο-Πακέτο.5. Η γη είναι κοίλη (κούφια), όπου ζουν οι υποχθόνιοι, μιαρά έθνη που μας τρων ζωντανούς όποτε μας βρουν μπροστά τους. Όλοι οι μύθοι περί καλικατζαραίων, διαβολαραίων και λοιπών υποχθονίων πλασμάτων, φυσικά μόνο μύθοι δεν είναι. Γιατί μύθος είναι αλήθεια, αν εξυπηρετεί την αρχαιοελληνορθοδοξία. Όλα είναι προσαρμοσμένα, αναλόγως των πατριωτικών σκοπών. Προφανώς οι σεισμοί προέρχονται από τον γνωστό γίγαντα, ενώ η λάβα είναι από τα καζάνια των διαβολαραίων που ψένουν τους Ανθέλληνες απίστους. Οι Τάπες της γης (όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Προφήτης) βρίσκονται στους Πόλους, γι αυτό και οι ρώσικες αποστολές του Πούτιν, τα υπερ-υπερ-υπερ-όπλα του (να αντιμετωπήσει τα καλικαντζάρια), γι αυτό και μπήκε σε τροχιά ο ευρωπαϊκός τηλεπικοινωνιακός δορυφόρος (για να κατασκοπεύει τον Πούτιν μην ξεβουλώσει καμιά Τάπα και γεμίσουμε διαβολαραίους).
ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: Προφητικά βιβλία των γεροντάδων της Ορθοδοξίας +ευλόγησον+. Αναφορές στο internet, μεταφράσεις - προσαρμογές (η Ρώσικη σαλάτα) - σχόλια αποσπασμάτων μεταφρασμένων αρχαίων κειμένων από τον ίδιο τον Ιστορικό μελετητή - πλασιέ Λιάκουρος.6. Οι αρχαίες μάντεις Συβίλλες προέβλεπαν όλη την ιστορία του Χριστιανισμού. Από την γέννηση του Σείριου-Έλληνα-Χριστού-Μεσσία, μέχρι τις ορθόδοξες κοσμοσφαίρες του Πούτιν και την επικράτηση της 6ης Ελληνορθόδοξης κοσμοκρατορίας το 2024 (με τέτοιες λεπτομέρειες που κάποιος άθεος ιστορικός αναλυτής μπορεί να ισχυριστεί ότι ΟΛΑ είναι πλαστογραφημένα χειρόγραφα, αναχρονισμοί και παραποιήσεις).
Όλοι, οι γνωστοί τουλάχιστον, αρχαίοι Ελληνες φιλόσοφοι (Πλάτων, Αριστοτέλης κλπ) ήταν Χριστιανοί πιστεύοντες τον τριαδικό Θεό.
Ο Προφήτης - Πλασιέ Λιάκουρας απαιτεί την Σύγκληση Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας για τις κα-τα-πλη-κτι-κές Αποκαλύψεις.
Όλοι περιμένουμε εξελίξεις καθώς πρέπει να διορθωθούν όλα τα Ευαγγέλια (από τις ανακρίβειες περί εβραίου Ιησού, περιτομής του κλπ), να αλλάξουν χιλιάδες ιστορικά βιβλία, τελετουργικά, αγιογραφίες, για να λάμψει η Λιακούρειος-Σακκέτειος Αλήθεια και Γνώση.
ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: Τα ντουβαροβιβλία "Λάλον Υδωρ", 'Χριστιανικός Ελληνισμός", "Ελληνικός Χριστιανισμός" κλπ. Μεταφράσεις - προσαρμογές (τουρλού-τουρλού του Αγκόπ) - σχόλια αποσπασμάτων μεταφρασμένων κειμένων από τον έτερο κορυφαίο Ιστορικό μελετητή - ερευνητή Σακκέτο-Πακέτο.

buzz it!

:: posted by funEL, 3:31 PM

22 Comments:

Έχω την εντύπωση πως το τάγμα σοβαρεύει.
Blogger J95, at 7:50 PM  
Δεν το αντελήφθημεν αυτό κυρ Ιλλουμινάτι Βατραχέα.
Ημασταν ποτέ αστείοι και δεν το πήραμε στα χαμπάρια μας?
Τι εννοείτε επακριβώς?
Blogger funEL, at 10:43 PM  
Ημασταν ποτέ αστείοι και δεν το πήραμε στα χαμπάρια μας?

Εγώ πάντως θέλω κάποτε μια σοβαρή ανάλυση των κολάζ που κάνετε (Μπους + Γκόλουμ + Γιόντα + Λιακό; έχω χάσει τη μπάλα :))
Blogger Giannis Beredimas, at 1:47 AM  
Αποκαλύπτω τον σατανικό - υποχθόνιο ρόλο του Φανέλ: τι είναι όλοι αυτοί οι μπρατσαράδες; Τι είναι όλοι αυτοί οι μουστακαλήδες; Μήπως είναι συνομωσία που θέλουν να μας μετατρέψουν σε GAY;;;; Που είναι η Αντζελίνα Τζολύ;;; Που είναι η Σαμάνθα Φοξ;;; Εεεεεεεεεε;;;;
Blogger Μήτσος, ο καφετζής, at 7:38 AM  
Ο funEL υπονομεύει το μέγιστο ρόλο του Δασκάλου μας!
Anonymous Anonymous, at 8:18 AM  
Κάθε σύστημα πίστης έχει ορισμένες βασικές παραδοχές. Μελετώ τους ΕΛ-ληνες εδώ και 3 χρόνια και δεν είχα καταφέρει να τις συνοψίσω, κυρίως λόγω του υπερβολικά κουκουρούκου του πράγματος (είναι σα να βάζεις μια καλόγρια να αξιολογήσει ταινίες S&M πορνό[*]).

Αυτό το ποστ και το προηγούμενο κάνουν πολύ καλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα.

[*] μια ιδεατή καλόγρια όπως και να 'χει, γιατί μ' αυτά που βλέπουμε στην τιβί φαίνεται πως οι κανονικές καλόγριες είναι αρκετά προχωρημένα άτομα.
Blogger J95, at 1:37 PM  
Παρ' όλα αυτά ο σεισμός στο Ναϊρόμπι εξακολουθεί να θεωρείται ύποπτος. Μήπως οι Ελ έβαλαν το χέρι τους με το ΥΠΕΡΟΠΛΟ για να τιμωρήσουν τον Σημίτη και τον Πάγκαλο; Λέω, μήπως;;;;
Blogger Μήτσος, ο καφετζής, at 6:16 PM  
Στη κούφια γη ζει ένα τέρας καλούμενο Οσάμα, που απειλεί τους έλληνες της πέρα (βρέχει) γης -και της άνω και της κάτω. Πώς δεν το ανακάλυψε ακόμα ο αρχηγός να το κάνει πακέτο;
Το τέρας έχει χαλασμένα επινεφρίδια και χρυσόσκονη στο συκώτι για τούτο δεν εντοπίζεται εύκολα, αλλά κάτι θα σκεφτεί ο δαιμόνιος +ευλόγησον και σόρρυ+ εγκέφαλος του Δασκάλου.
Blogger Rodia, at 12:48 AM  
Πολύ καλή η προσσέγγιση της Λιακό-αλήθειας από το παρόν Post, και λέω προσσέγγιση γιατί κανείς δεν μπορεί να την αντικρίσει στα ίσια... Πιστεύω είναι ισοδύναμο με εξορκισμό έτσι ώστε να ξυπνήσουν οι συνειδήσεις ανθρώπων που τους έχουν ψεκάσει με χαϊβανόσκονη για να τους ελέξουν (παραπέμπω στο κατα Λιακό ευαγγέλιο "Βιομηχανία Υποταγής Συνειδήσεων").... Χτες που έβλεπα Λιακό άρχισαν να λυγίζουν τα κουτάλια και δάκρυσε η φωτογραφία του Καρατζαφέρη που έχω στο γραφείο! Τρομαγμένος αλλάζω κανάλι και βλέπω τον Κίμωνα Κουλούρη στη Στάη να λέει: "Ο Παλαιοκρασσάς είναι θρησκόληπτος και μέλος στοάς" (Δεν κάνω πλάκα, έτσι είπε).... Είχε στομάχι να αποκαλύψει έναν ιλουμινάτι... ας προσευχηθούμε γι αυτόν, δεν ξέρουμε τι θα του τύχει!!
Blogger Δημητρης, at 9:27 AM  
Μπορεί να είναι μέλος της Στοάς Βιβλίου και καλά έκανε ο Κίμων (τυχαίο το αρχαίο Ελ όνομα, εεεεεεεεεε;;;) και τον αποκάλυψε!! Δεν είναι δυνατόν να θέλουν να πρωταγωνιστούν στην πολιτική ζωή της χώρας διάφοροι τυχάρπαστοι από ότι νάναι στοές, ποιοι νομίζουν ότι είναι...;;;
Blogger Μήτσος, ο καφετζής, at 12:11 PM  
Το Παλαιο+κρασσάς ύποπτο μοιάζει, σε στοές οινοποιΐων (βλ. κάβες στη κούφια γη) παραπέμπει.. αλλά και το Κίμων+κουλούρης δε με πείθει και τόσο.. μπασταρδοΕΛ..
Εκτός κι αν προέρχεται απο το Σαλαμίνα=Κούλουρη, οπότε ο κ. Κίμων Σαλαμινομάχος κι έτσι. Πείσθηκα τώρα.
Blogger Rodia, at 5:03 PM  
Κύριε Μπερεδήμα, η απάντηση είναι κρυμμένη στην ιερά εφαρμογή της γνώσης της Λιακούρειας μεθόδου "όλα τα σφάζω". Εκεί θα βρείτε το κλειδί να συνδιάσετε πρόσωπα γεγονότα και πράγματα. Το συγκεκριμένο φυσικά παράδειγμα είναι πολύ απλόν. Είναι οι καλικατζαραίοι και το παληκάρι. Ή άλλως, η αρχόντισσα και ο αλήτης, ή η πεντάμορφη και το τέρας, ή ο καλός, ο κακός και ο άσχημος ή το αμάρτημα της μητρός μου, ή περιμένοντας τον κοντό κλπ. Είδατε πόσο ξεκάθαρα είναι όλα κάτω από το φως του νέου Λιακουρομεσαίωνος?

Μήτσουλα παλιέ και πολύτιμε εχθρέ Ιλλουμινάτι, τι θα θέλατε δηλαδή, να γενεί της μαγδαλινής το κάγκελον? Θέλετε να μπαχαλέψουμε το Ιερόν τούτον Σάτιον? Ακολουθούμε τον Ιερόν δρόμο των γεροντάδων της Ορθοδοξίας +ευλόγησον+. Γύρω γύρω όλοι και στη μέση όποιος προλάβει.
Όσο για τις υπόλοιπες παρατηρήσεις σου έχω να πω τα εξής: ΟΛΟΙ οι σεισμοί είναι αποτέλεσμα των καλικατζαραίων, του γνωστού γίγαντα και του Πούτιν, και γίνονται για να κλείσουν το στόμα του Προφήτου. Η στοά Φέξη είναι η καταλληλότερη για τον Κίμωνα, λόγω βεβαίως των πολλών κουλουράδων εκεί γύρω (και να μη ξανακούσουμε για κουλτουριάρικες στοές βιβλίου)

Κύριε βατραχέα εάν δεν βαπτιστείτε στα νερά του Ιορδάνου ως άλλος Τέρενς, δεν πρόκειτεαι να ανοίξουν τα σκοτεινοσιωνιστικά, άθεα, κουλτουριαραίικα μάτια σας. Η Πίστις σώζει, το ντίλι το ντίλι που έβλεπε και κένταγε η κόρη το μαντήλι, το καντήλι, το μάτι μας το αλλοίθωρον που έχει πάρει την κατρακύλαν θα λέγαμε... Βγάζετε νόημα? Οχι. Πως ελπίζετε σε ένα καλύτερον αύριο, εάν δεν αντιλαμβάνεστε τα στοιχειώδη.

Κυρία Ροδιά είπαμε να ταρακουνήσωμεν το κατεστημένον εκ του ασφαλούς, όχι να μας την επέσωσιν ΕΛκαμικάζι εξ Ανατολών και μας κάνουν τα Ιερά βιβλιοπωλεία μας, Θερινάς παραλιακάς καντίνας και μερικά τούβλα όρθια... Όσο για τις σκέψεις σας περί παλαιο+κρασά κλπ, βλέπουμε μεθ' ευχαριστήσεως ότι εμπαιδώνετε σιγά σιγά τη "Μέθοδο".

Κύριε δημήτριε. Συμφωνούμε μαζί σας. Η ύψιστη Λιακούρειος Αλήθεια είναι μοναδική και δεν μεταφέρεται, δεν αντιγράφεται, δεν περιορίζεται, σε χωρόχρονο. Είναι ευχής έργον ότι η εν λόγω εικόνα του Καρατζαφέρεως απλά και μόνο δάκρυσε, ενώ συνήθως σηκώνεται, παίρνει τις ρούγες και τ άγρια βουνά και τρομάζει κόσμο και κοσμάκη. Να φανταστείτε ότι τα δικά μας κουτάλια γίνανε κατσαβίδια. Δεν νομίζουμε να υπάρχει πια Κίμωνας σήμερα. Αντικαταστάθηκε με ρέπλικα από τα υπόγεια εργοστάσια του Αντίχριστου.
Blogger funEL, at 10:47 PM  
Ξέχασες να αναφέρεις τις ατράνταχτες αποδείξεις ότι οι αρχαίοι Έλληνες ήταν στην ουσία κρυπτοχριστιανοί! Ήξεραν από πριν την έλευση του Μεσσία, όπως πολύ σωστά αποκαλύπτεται στον Όμηρο με την βολτούλα του Οδυσσέα στον κάτω κόσμο και την επαναφορά του στον κανονικό. Όπου Οδυσσέας, βάλτε Ιησούς και ο γρίφος λύνεται. Είναι προφανές πως η κρυπτο-Οδύσεια γράφτηκε με αυτόν τον μυστικό τρόπο για να μη τραβήξει τα βλέματα των Εβραίων που εσκεμένα επέβαλαν το δωδεκάθεο, το οποίο όμως εμείς, οι λαμπροί Έλληνες, του δώσαμε πάλι άλλη αξία!
Blogger jim_hellas, at 11:00 PM  
Πολυτιμότατη η συμβολή σας κύριε Δημήτριε Ελλάς. Είναι σίγουρο ότι η αναγωγή όλων των εμβίων αλλά μάλλον και των ανοργάνων έχουν την αρχή του στον ένα και μοναδικό ΕΛληνα. Έχουμε αναφερθεί εκτενώς για την καταγωγή των ειδών στο post "Πόσοι ακριβώς είναι οι Έλληνες?".
Έίναι μάλλον περιττό να αναφερόμαστε σε αυτονόητα πράγματα. Εν τούτοις -απίθανον μεν αδύνατον όχι- μπορεί να υπάρχουν και πεπλανημένοι οι οποίοι πιστεύουν ακόμα ότι μπορεί να υπάρξει Έλλην μη Ορθόδοξος σε ΟΛΗ τη γνωστή και την άγνωστη ιστορία του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.
Blogger funEL, at 11:16 PM  
Επειδη βλέπω ότι υπάρχει ένα ποσοστό δυσπιστίας επισκεπτων που λερώνουν το σαιτ ετούτο -καθότι στη φράξια των funEl δεν υπάρχει αμφιβολία παρά μόνον καθαρό δόγμα- θα πρότινα την δημιουργία chain Mail το οποίο θα ξεκινήσει από εδώ, υπό την ευλογία του γέροντος +ευλόγησον+, της ρώσικης πρεσβίας, του αδελφού ιεραπόστολου Βαβύλη, ο οποίος γνωρίζει και τα ιντερνετικα, το οποίο θα έχει ιερό WallPaper του Προφήτη και το οποίο θα λέει ότι αν δεν το προωθήσει ο παραλήπτης σε 12 γνωστούς, θα συντονιστει η τηλεόρασή του μόνο σε Λιακό, μέχρι να πειστεί για την Αλήθεια.... Και φυσικά έτσι θα γίνεται αν δεν το προωθήσει! Έτσι με πρόχειρους υπολογισμούς σε 3 μήνες και οι 1.000.000.000.000.000 Έλληνες θα πειστουν!!
Blogger Δημητρης, at 12:03 AM  
..... Αφωνοι και εμβρόντητοι.....


..τόσο απλό και αποτελεσματικό.....


.... αυτό κάναν οι οχτροί και νομίζουμε όλα αυτά τα ψεύδη περί σφαιρικής γης, διάπυρου ήλιου, ύπαρξης άλλων φυλών εκτός της Ελληνικής......

.... θα περιπέσομεν σε νιρβάνα....

..... προσευχή και νηστεία.....
Blogger funEL, at 12:09 AM  
Μα, σοβαρά, δε γνωρίζετε τη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και εβραιοσιωνιστών (βλ. ΗΠΑ) περί κατανάλωσης 70% ταινιών τους έναντι 30% δικών μας +ευρωπαϊκών..?
Πώς να μορφωθεί ο λαός? Πώς νομίζετε ότι τείνουν να χαθούν δισεκατομμύρια Ελληνες ανα την υφήλιο?
(σοβαρότατα τα γράφω)

ΛΙΑΚΟ ΛΙΑΚΟ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ

..για σκεφτείτε ΚΑΙ αυτή την πρόταση: Εικόνες του Δασκάλου +ευλόγησον+ στα κινητά..
Blogger Rodia, at 3:47 AM  
Κυρία Ροδιά, θα σας επιστήσω τη προσοχή. Επανερχόμεθα στα ίδια πράγματα.
Το σύνθημα
ΛΙΑΚΟ ΛΙΑΚΟ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ
γίνεται πραγματικότης
Το θεόπνευστο ιερόν καθήκον κατασκευής Λιακοεικόνων για κινητά προχωρά με αργούς μεν σταθερούς δε ρυθμούς.

Επισκεφθείτε την ανάλογον καραβαριά ντουβαροπακετοσελίδα μας
geronto + screen + saver
Blogger funEL, at 8:11 AM  
Διορθώνουμε το λάθος που μας προκάλεσε η σκοτεινή πλευρά του Σιωνισμού, οι καλικατζαραίοι και μερικοί Ιλλουμινάτι. Ο Λιάκο στο κινητό εδώ
Blogger funEL, at 8:35 AM  
vre EL-leine pos vrethikes sto venus?Eyprosdektos pantos na kyrixeis ki ekei tin alitheia :)
Blogger peavey, at 6:37 PM  
http://www.liakopoulos-casa.gr
Blogger Μήτσος, ο καφετζής, at 7:31 PM  
愛情公寓,情色,情色貼圖,色情網站,愛情配對,情色a片,色情小說,情色文學,情色小說,色情,情色視訊,寄情築園小遊戲,aio交友愛情館,色情遊戲,情色交友,嘟嘟情人色網,言情小說,情色論壇,色情影片,愛情,色情文學,情色網,麗的情色小遊戲,色情漫畫,一夜情,情色遊戲,色情貼圖,色情圖片,微風成人,成人網站,成人光碟,嘟嘟成人網,成人,成人影城,18成人,成人聊天室,85cct成人片,成人電影,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人影片,成人文章,成人小說,微風成人區,成人交友,成人貼圖站,成人漫畫,成人遊戲,免費成人影片,成人論壇,a片,AIO,日本a片,a片下載,av,av片,av女優,a漫,免費A片,av美女,情趣用品,情趣,情趣商品,本土自拍,自拍,性愛,視訊做愛,做愛,美女交友,美女,美女遊戲,美女寫真,ut聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,視訊聊天,免費視訊,免費視訊聊天,視訊交友網,視訊美女,走光,巨乳,偷拍,性感影片,無碼,影片
Anonymous Anonymous, at 1:01 PM  

Add a comment