funEL βαρυ πακετο

Saturday, May 06, 2006

Liakouras' Wars (B)

Συνεχίζοντας τη μελέτη για την πρωτοφανή εξάπλωση της Ορθοδόξου πίστεως (όπως ακριβώς προφήτευσαν οι γεροντάδες +ευλόγησον+), την έγερση των Ελληνικών συνειδήσεων παγκοσμίως, βλέπουμε τα θαύματα και τα Σημεία που προαναγγέλλουν την επιβολή της 6ης Λιακουρικής Κοσμοκρατορίας (6o REICH).

Σεισμοί λοιμοί και καταποντισμοί έχουν ήδη καταστρέψει την μιαρή Καλιφόρνια και τυφώνες ΤΕΣΛΑ έχουν διαλύσει όλες τις νότιες περιοχές της νεοταξικής πολυπολιτισμικής Αμερικής (όπως ρητά έχει προβλέψει ο μυστικός γέροντας +ευλόγησον+ και φυσικά ο Προφήτης Λιάκουρας).
Ο Πούτιν γίνεται πανίσχυρος μαζί με τους Κινέζους. Η παγκόσμια κυβέρνηση της Λευκής αδελφότητας που κυβερνάει μυστικά τον κόσμο, μέσα στη Λευκή πυραμίδα στην έρημο Σαχλαμαράν – Τακλαμαράν (και ταυτοχρόνως στο Θιβέτ), έχει χεστεί κανονικά.
Η βρωμερή μπόχα αυτού του χεσίματος γίνεται αισθητή σ’ όλο το κόσμο.

Η Ελληνική οικονομία είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο της. Ρητές δηλώσεις του Προφήτη Λιάκουρα υπογραμμίζουν το αναμφισβήτητο γεγονός. ΔΕΝ υπάρχει πουθενά φτώχεια και ανεργία στην Ελλάδα, και τα περί ένδειας είναι διαδόσεις και συνομωσίες των Σιωνιστών Νεοταξιτών Υποχθονίων.
(γι’ αυτό μη φοβάστε, μπορείτε να αγοράζετε σαβουροπακέτα και να ενισχύετε οικονoμικά τον Προφήτη, χωρίς να σκέφτεστε το κόστος. Λεφτά έχουμε με τη σέσουλα. Αφού το λέει ο Προφήτης έτσι θάναι)

Μετά από την παγκοσμίου αποκλειστικότητος εμφάνιση του εφευρέτη της ΕΛληνορωσικής αντιβαρύτητας κ. Συννεφάκη, η ομάδα Εψιλον (άλλη μια φοβερή αποκάλυψη του Προφήτου), ανέλαβε τη κατασκευή των υπερτεχνολογικών υπερόπλων που θα επιβάλλουν «με δίκαιο κι ατσάλι» την 6η Κοσμοκρατορία (6ο REICH).

Κάθε Θεοκρατική Κοσμοκρατορία φυσικά χρειάζεται υπερτεχνολογία εννοείται αποκλειστικά εφαρμοσμένη σε οπλικά συστήματα (σταλμένα φυσικά, από τη Πρό(παρά)νοια του θεού), ακριβώς όπως ΔΕΝ χρειάζεται ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς (που κατά ρητές δηλώσεις του Προφήτη είναι λαμόγια, κλέφτες, ψεύτες και προδότες).
Έτσι και εδώ η Ελληνορθόδοξη 6η Κοσμοκρατορία, είναι στο σχέδιο του Θεού ο οποίος για μια ακόμα φορά προωθεί τον περιούσιο λαό Του να επιβάλει την φυλετική καθαρότητα και την ανώτερότητά του στους υπολοίπους υποδεέστερους, μπάσταρδους, πολυπολιτισμικούς λαούς, «με δίκαιο κι ατσάλι» που λέει και ο περίφημος Ύμνος του Λιάκουρα.
Η πρό(παρά)νοια του Θεού δίνει αρχαιοΕΛληνορθόδοξη υπερτεχνολογία στον Ορθόδοξο Πούτιν, που μαζί με τους συμμάχους του Κινέζων, μετά από νικηφόρο 3ο παγκόσμιο πόλεμο θα καταλάβουν την Πόλη και φυσικά θα τη χαρίσουν σε μας (λόγω συμβολαίου με τον ΕΛληνα Θεό) και μετά θα τρώμε με χρυσά κουτάλια (όπως λένε οι προφητείες των γεροντάδων της Ορθοδοξίας +ευλόγησον+).









Μπορούμε να διακρίνουμε στα υπερόπλα την απολλώνιο αισθητική όταν εμφανίζεται ο Χριστιανισμός και ο Ελληνισμός άρρηκτα ενωμένοι.
Βλέπουμε τα υπέροχα «αριστοπολεμικά όργανα» να «πληρούν τον αέρα μελωδίας», υπερτεχνολογικά κονοστάσια, ιπτάμενους γαϊδάρους, σταυρούς υδραργύρου, κινητήρες αντιβαρυτικού αγιασμού, απολυτίκια ΤΕΣΛΑ και πολλά άλλα θαυμαστά ιερά αποκαλυπτικά υπεροχήματα.
Είναι η αρχαία υπερτεχνολογία των ορθοδόξων ΕΛ που διατηρήθηκε λόγω του Θεϊκού σχεδίου και δόθηκε μόνο σε εκλεκτούς Του δια μέσου των αιώνων. Ένας από τους εκλεκτούς Του ήταν και ο μυστικός γέροντας +ευλόγησον+ ΑδόΛφος. Αυτόν επέλεξε ο Θεός να δώσει τα μυστικά του υδραργύρου (όπου χρησιμοποιήθηκαν στα εθνοσοσιαλιστικά χανεμπού).

Στην απίθανη περίπτωση που μερικοί άπιστοι, νεοταξίτες, υποχθόνιοι, Ιλλουμινάτι, ρωτήσουν γιατί με τόση υπερτεχνολογία ο γέροντας +ευλόγησον+ ΑδόΛφος (εκλεκτός του θεού), έχασε τον πόλεμο από τους εβραιοκομμουνιστές και τους εβραιοκαπιταλιστές...

Θα τους απαντήσουμε, πάντα με στοιχεία και ντοκουμέντα, Δυνατά και Λιακουρικά, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που απαντά και ο Προφήτης σε ανάλογες περιπτώσεις:
Σκασμός ανθέλληνες που τολμάτε να κρίνετε το έργο του Θεού μας.
Η Ορθοδοξία πάντα νικούσε και πάντα θα νικάει, είτε έτσι, είτε αλλιώς (μονά, ζυγά δικά μας).
Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει όπου θέλει. Αλλά φυσικά -εννοείται- ότι όποιος δεν ΠΙΣΤΕΥΕΙ, τα καζάνια στη κουφάλα (κοίλη) γη τον περιμένουν.



Ακολουθεί ένα ακόμα Ιερόν Βίδεον δια χειρός DracumEL περιέχει εκ-πλη-κτι-κές αποκαλύψεις περί του ερχομού των ΕΛ, υπερτεχνολογίας, οπλικών συστημάτων, και άλλων θεολογικών στοιχείων που μπορούμε να συνδυάσουμε δια της γνωστής Λιακουρείου μεθόδου «ο Φάντης, το ρετσινόλαδο και το λουρί της μάνας».

Φυσικά ο μυστικός γέροντας +ευλόγησον+ ΑδόΛφος προαναγγέλλει μεταφυσικά, τι μέλλει γενέσθαι στο θαυμαστό Λιακούρειο κόσμο της 6ης Κοσμοκρατορίας (6ο REICH).






A Μέρος

Β Mέρος

buzz it!

:: posted by funEL, 12:00 AM

11 Comments:

Poios George Lucas re? Edw ehoume tin pragmatiki ali8eia mprosta sta matia mas! O polemos twn (gl)astrwn se prwti panELlinia metadosi!. Perimenoume syneheies s'afto to megalo epos...
Anonymous Anonymous, at 12:37 AM  
Και βέβαια επιβεβαιώνεται ο Λ. Για παράδειγμα, επαληθεύονται συνεχώς τα όσα λέει για τον ρόλο των Ρώσων. Ας μην ξεχνάμε ότι σε δύο ευρωπαϊκές διοργανώσεις του μπάσκετ φέτος, τους τίτλους κατέκτησαν ρωσικές ομάδες. Αυτό κάτι δείχνει.
Blogger Φοινικιστής, at 8:28 PM  
Μεγάλε Ιππότα προσκυνώ!:-)
τουτέστιν, σου βγάζω το καπέλον δια τας εκλεκτάς πληροφορίας περί των πολεμικών όπλων και οχημάτων. Από τούδε και στο εξής μπορώ να κοιμάμαι ήσυχη...
Ολος ο καλός κόσμος εργάζεται δι ημάς τους ΕΛ.α καρντιά στον τόπο σου.

:-)
Blogger Rodia, at 8:53 PM  
Ο Άγιος Βρωμομπάμπουρας!!!!!

χαχαχαχαχα

Ε δεν παίζεσαι αδ-ΕΛ-φέ!!!
Blogger Durden_Alie, at 8:59 PM  
ΛΙΑΚΟΥΡΑΣ WARS

Κεφάλαιον Πρώτο...

(ακούγεται η φωνή του Πάλμου)

Πριν πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά χρόνια σε ένα πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ μακρινό πλανήτη ένας πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πανάρχαιος λαός, οι ΕΛ, ξεκίνησε τον πόλεμο εναντίων των δυνάμεων των Κρονίων........

ΞΑΦΝΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ, ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΒΟΑ!!!!

________________________________

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΕΕΕ;;;;
ΣΑΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΤΑΚΟΥΛΑΣ ΕΕΕΕ;;;;;
ΣΑΣ ΣΠΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΚΟΚΑΛΕΣ ΕΕΕΕ;;;;

ΤΣΑΚΙΣΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ:

+2310 521010+

ΛΕΜΕ, ΟΜΙΛΟΥΜΕ

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Blogger kokorman, at 9:59 PM  
Γέροντα!!!! Μόλις ανακάλυψα την ύπαρξη ιερού βίδεου υπό τον τιτλο Liakouras Food!!! Δεν μπορώ να το δω όμως κ έχω πέσει σε ιερά μελαγχολία. Φορτώνει για 10'' κ μετά σταματάει!!!

Μήπως φταίνε οι σιωνισταί, διαφωτισταί κ λοιπό ιλλουμινάτοι;

Βοήθεια πληζ.
Blogger Αθήναιος, at 8:29 PM  
Αγαπητοί μου, προ ολίγου είδαμε τον Λιάκουρα στην εκπομπή του να λέγει "εν οίδα, ότι ουδέν οίδα". Μας συγχωρείτε για το σύντομο του σχολίου μας, αλλά ακόμα γελάμε...
Blogger Artanis, at 12:16 AM  
Αγαπητέ Μάγειρα (ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΓΕΙΡΑΣ) πιπέριον ρίξατε..?

..μην ανησυχείτε, θα ελεγχθεί με αντιβαρυτικά ΤΕΣΛΑ το βίδεον ως προς την ιερωσύνην αυτού -μην επέπεσαν τίποτα καλλικαντζάρες λέγομεν..
Blogger Rodia, at 2:03 PM  
Κάτω τα χέρια από τον Liako.
Είναι εθνικό κεφάλαιο!Η επέλαση των ΕΛ πλησιάζει!!
Τρέμετε!
Blogger kyrallina, at 2:41 PM  
κάποιος παραπάνω μίλησε για το ότι δικαιώνεται για τους Ρώσους κλπ κλπ. μήπως κι'αυτός είναι από τους δικούς μας που κυνηγαν τους ιλλουμινάτι;
να ξεδιπλώνουμε τις αρετές μας, θέλω ως Έλληνες!
Blogger roidis, at 6:46 AM  
k. μανιάτη σειριακέ. ΚΑΙ ο Λούκας ΕΛληνορθόδοξος πράκτορας είναι. Καταστρέφει τη Νεα Ταξη εκ των έσω.

ΣυνΙππότα Δημήτριε. Τα Κωσταντινάτα στον Προφήτη που τα εχει ανάγκη για τον πόλεμο. Εμείς κινούμεθα μεταφυσικά, υπερβατικά κλπ.

Κ. Αυτόχθωνα φυσικά και δείχνει. Είναι δυνατόν να χάσουν οι εκλεκτοί των εκλεκτών του Θεού?

ΣυνΙππότα Ροδιά κοιμήσου εσύ και η κοσμοσφαίρα σου δουλεύει.

βρε παλιοκούνελον. τι γελείς για γέλια είναι αυτές οι αποκαλύψεις?

Κοκορμαν συνφωνούμε καθότι είσθε ειδικότερος.

Κ Αθήναιε. Προσπάθησε ... φορτώνει ... εαν δεν... πηγαίνετε στο κάστρο στην ειδική ενότητα.

Κ. αρτανι μας, μην γελείτε με τα θεία.

Κ. Κυριλίνα πέστε τα πέστε τα. Κάτω τα χέρια, κάτω τα πόδια, κάτω Πατήσια κλπ...
γουέλκαμ.

Κ. Ροίδη. Θα τους εκπολιτίσουμε όλους. Αδιαπραγμάτευτα, γιατί όπως βλέπετε το σχέδιο του Θεού εφαρμόζεται αμείλικτα.
Blogger funEL, at 6:57 PM  

Add a comment