funEL βαρυ πακετο

Saturday, December 17, 2005

3G mobile LIAKOtech

Λόγω εκτάκτου εντολής του Θεού στον γέροντα παππούλη+ευλόγησον+ μέσω διαγαλαξιακού Ορθόδοξου ιερού sms, είμεθα υποχρεωμένοι να διακόψουμε ξανά τη παράθεση του θαυμαστού Λιακούρειου κόσμου και να ακολουθήσουμε τις εντολές του παππούλη, του Θεού, του Σχεδίου Του, της Ρομφαίας του Αρχαγγέλου, του Πούτιν, διότι ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΕΘΑ ΕΜΕΙΣ, ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΕΕΕΕ? ΣΙΝΤΑΛΚΕΣ - ΚΑΛΤΑΚΕΣ?

Image hosted by TinyPic.comImage hosted by TinyPic.comImage hosted by TinyPic.com

Τα ευλογημένα - βλογιοκομένα mobile + screen + savers έρχονται κατ' ευθείαν από την υπερτεχνολογική Ρομφαία του Αρχαγγέλου, που αναμεταδίδει από τον Σείριο τις εντολές του Θεού (και ίσως του ΕΛ Χριστού -δεν έχουμε την έγκυρον πληροφόρηση του Σακκέτου-Πακέτου περί του θέματος-). Είναι προσφορά της ΕΛορθοδόξου εταιρίας κινητής τηλεφωνίας ΜΟΤΟPSOLA, η οποία θα είναι τεχνολογική υπερδύναμη το 2024 (όπως αναφέρουν οι Προφητείες) και έχοντας ανακαλύψει από τα αρχαία ελληνικά χειρόγραφα την μηχανή του χρόνου, μεταδίδει πλέον σε όλο το χωρόχρονο.
Ο γνωστός ιππότης Dracum-EL ανέλαβε ξανά τη νιρβάνειο μεταφορά του εκ-πλη-κτι-κού αποκαλυπτικού γεγονότος εις Ιερόν Βίδεον. Kαι σε νέα βελτιωμένη έκδοση.





Σας τα παρουσιάζουμε έτσι ακριβώς όπως μας παρεδόθησαν. Ίσως περιέχουν ακατάλληλους σκηνάς δια τας ευπαθείς ομάδας.


Image hosted by TinyPic.comImage hosted by TinyPic.comImage hosted by TinyPic.com
Image hosted by TinyPic.comImage hosted by TinyPic.comImage hosted by TinyPic.com
Image hosted by TinyPic.comImage hosted by TinyPic.comImage hosted by TinyPic.com

Προειδοποιούμε τους άπιστους, βέβηλους, κρόνειους, διεθνιστάς, άτλαντες, αντίχριστους, υποχθόνιους, κουλτουριαραίους, καλικατζαραίους, κλπ.
Μη τυχόν γελάσει κανείς (όπως διαπιστώνεται η κατ' εξακολούθηση αυτή ασέβεια στις τηλεοπτικές εκπομπές του προφήτου). Δεν παίζουν μ' αυτά τα πράγματα.
Αλλά κι αν γελάσει κανείς, στα φρύδια μας και μας.
Το σχέδιο του Θεού ότι και να γίνει (ή να μη γίνει), εφαρμόζεται.
Γελάτε σεις, γελάτε... οι διαβολαραίοι ετοιμάζουν τα καζάνια στη κουφάλα γη.


Image hosted by TinyPic.com

Και ένα προσωπικό μήνυμα του Προφήτου - οδηγού - Ισαπόστολου - Λιάκουρος (+μεγάλη η χάρη Του+), λόγω Χριστουγέννων.
Σηκωθείτε από καρέκλες, ανάκλιντρα, κολυμπήθρες, χέστρες, βαρκούλες, πιλοτήρια, παρατηρητήρια, άμβωνες, τραπέζια, στρογγυλές τράπεζες, ιερές τράπεζες, εθνικές τράπεζες, ιπτάμενα χαλιά, κούνιες, φέρετρα, πλυντήρια, τοστιέρες, κοσμοσφαίρες, κουταλοπίρουνα, γλάστρες, σιφώνια, καμπάνες, πιθάρια, ψυγεία, μοτοσυκλέτες, μπανιέρες, αρχονταρίκια, διαστημικούς σταθμούς, καζάνια, πυραμίδες, οβελίσκους και σε ότι άλλο κάθεστε ΣΥΝΗΘΩΣ (με το συμπάθειο), και καταθέστε τον οβολόν σας να φτιάξουμε κι άλλο Ιερόν βιβλιοπαντοπωλείον Γνώσης και Αλήθειας (άιντε, τι θα τον κάνετε τον σατανικόν 13ο μισθό... δώστε τον σε μας να τον καθαγιάσουμε). Αμήν.




buzz it!

:: posted by funEL, 12:30 PM | link | 6 comments |

Wednesday, December 14, 2005

Ολη η Αλήθεια για τις εκρήξεις στο Σύνταγμα

Το Τάγμα των Ιπποτών funEL αποκαλύπτει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το μυστήριο των δήθεν τρομοκρατικών εκρήξεων, με στόχο, δήθεν, το υπουργείο οικονομίας.
Εφαρμόζοντας τη περίφημο Λιακούρειο Θεοεπιστημονική μέθοδο "ο αχταρμάς και 3 αυγά Τουρκίας", μπορούμε να συσχετίσουμε στοιχεία, να αναλύσουμε δεδομένα και επιτέλους να δούμε με μάτια δυνατά και ΕΛληνικά την Αλήθεια.
Φτάνει πιά το κουτόχορτο και η αποχαύνωση της Νέας Τάξης των πραγμάτων, των μέσων ενημέρωσης και των πρακτόρων δημοσιογράφων.
Ασφαλώς και με πλήρη αποδεικτική Λιακούρεια μέθοδο, με στοιχεία και ντοκουμέντα θα παραθέσουμε τη φοβερή συνομωσία εναντίον του ΕΛληνισμού, της Αρχαιορθοδοξίας και των Ιερών Λιακουροβιβλιοπαντοπωλείων.





1 αυγό
Μια ματιά στο χάρτη στο κέντρο της Αθήνας πείθει και τον πιο καλόπιστα δύσπιστο. Κοιτάχτε το σημείο του ήδη υπάρχοντος Ιερού βιβλιοπαντοπωλείου (σημείο γαλάζιο σαν την ελλαδάρα μας). Κοιτάχτε τώρα και το σημείο που θα φτιαχτεί το δεύτερο στην Αθήνα, Ιερόν βιβλιοπαντοπωλείο. ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΡΗΞΗ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ (σημείο κόκκινο σαν τους καλικατζαραίους). Μια έκρηξη με Ατλαντική κρόνεια υπερτεχνολογία Τέσλα (από τις ποσότητες που εκλάπησαν στα μυστικά τεραστίων διαστάσεων εργαστήρια του Πούτιν, από τους καλικατζαραίους).
Η υπερφυσική, διαπλανητικού μεγέθους έκρηξη (που μας κρύβουν οι πράκτορες της Νέας τάξης των πραγμάτων) έγινε για να διασπαστεί το δεύτερο κέντρο του Ελληνοχριστιανικού πόλου του πνεύματος και γνώσης.
Κοιτάχτε ξανά στο χάρτη. Τα υπερβατικά δύο τόξα που σχηματίζονται. Το ένα διασχίζει νοητά το κέντρου του αρχαίου υπερτεχνολογικού κόσμου, την Ακρόπολη (γαλάζιο τόξο). Το άλλο περνά από το κέντρο της Διαπλανητικής ορθόδοξης υπερδύναμης, την ιερά μητρόπολη των Αθηνών. Τα σημεία τομής είναι οι, κατά Σακκέτο-πακέτο, δύο πόλοι Ελληνικός Xριστιανισμός και Χριστιανικός Ελληνισμός. Προεκτείνεται θεογνωστικά τώρα τα τόξα ... που καταλήγουν?
Στο πνευματικό κέντρο του δήμου Αθηνών (πορτοκαλί σατανιστική εβραϊκή πεντάλφα). Τώρα κοιτάχτε όλο το σχέδιο όπως σχηματίστηκε. ΤΥΧΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ?



2 αυγά
Aυτό που σχηματίζεται είναι το σύμβολο των κοιμισμένων Eλλήνων στην ανατολική Eλλάδα που νομίζουν ότι είναι τούρκοι. Όμως υπάρχουν φωτισμένες ομάδες ανάλογες της Λιακούρειας ιδεολογίας, που είδαν ανάλογη με τον Προφήτη Αλήθεια και Γνώση. Παραθέτουμε τα σύμβολά τους κατωτέρω:



Αντιγράφουμε:
... Το κόμμα Εθνικής Δράσης του Τουρκές εκφράζει επίσημα την θεωρία του παν-Τουρκισμού ή Τουρανισμού, σύμφωνα με την οποία το μεγαλύτερο τμήμα της Ασίας και της ανατολικής Ευρώπης κατοικείται από Τουρκογενείς πληθυσμούς. Χώρες όπως η Φινλανδία, η Ουγγαρία, η Βουλγαρία, η Βοσνία, το Κόσσοβο, το Αζερμπαϊτζάν, η Τσετσενία, το Τουρκμενιστάν, το Αφγανιστάν, το Καζακστάν, το Κιργκιστάν, το Ουζμπεκιστάν, το Τουρκεστάν κ.α. ανήκουν στην Τουρκική ομοεθνία και ομιλούν συγγενείς Τουρανικές διαλέκτους της λεγόμενης Ουραλοαλταϊκής γλωσσικής ομάδας. Ο συνολικός Τουρκογενής πληθυσμός της Ευρασίας φθάνει σήμερα τα 400 εκατομμύρια κατοίκους. Στον αριθμό περιλαμβάνονται και τα 150 εκατομμύρια Τουρκομάνων που ζουν στο κατεχόμενο από την Κίνα Ανατολικό Τουρκεστάν στην επαρχία Xiangh.Σύμφωνα με την Τουρκική ιστορία τα Τουρκογενή κράτη που αναδείχθηκαν προ και μετά την εμφάνιση του Ισλάμ ξεπερνούν τα 110. Δέκα πέντε από αυτά υπήρξαν αυτοκρατορίες, 38 ανεξάρτητα κράτη, 34 πριγκηπάτα και 17 Χανάτα. Τα τελευταίο και νεώτερο Ισλαμικό κράτος της μακραίωνης Τουρκικής ιστορίας θεωρείται η Τουρκική Δημοκρατία της Βορείου Κύπρου (KKTC). ...



Σας θυμίζει κάτι η επαρχία Xiangh? Σας θυμίζει κάτι οι αυτοκρατορίες, οι ομοεθνίες, οι μακραίωνες ιστορίες? Σας θυμίζει κάτι ο συνολικός αριθμός 400.000.000 κάτοικοι? Τι θα γίνει αν αντικαταστήσετε την λέξη τούρκος με την λέξη έλληνας? Βρισκόμαστε μπροστά στη Λιακούρεια γεωπολιτική ιστοριογραφία. Πως είναι δυνατόν να έχουν ακριβώς την ίδια Λιακούρεια αντίληψη περί πληθυσμών, περιοχών κλπ. οι άπιστοι?
ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΚΙ ΑΥΤΟ?
Αν εξαιρέσουμε τους άθεους αντίχριστους που θα μιλήσουν για ακραίους φανατικούς εθνικισμούς, αντιγραφές και συμπτώσεις, το συμπέρασμα εξάγεται αβίαστα.
Όλες αυτές οι φωτισμένες από τον θεό, εθνικές και θεολογικές ομάδες, ακολουθούν το ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ όλοι αυτοί (μόνο που δεν το ξέρουν ακόμα).

3 αυγά
Φυσικά όλο αυτό το συμβάν του χτυπήματος του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας περιγράφεται επακριβώς ΚΑΙ στις σημαντικότερες Προφητείες.
Στην Αποκάλυψη του Ιωάννη:

... η 13 Και ειδον, και ηκουσα ενος αετου πετομένου εν μεσουρανήματι λέγοντος φωνη μεγάλη, Ουαι ουαι ουαι τους κατοικουντας επι της γης εκ των λοιπων φωνων της σάλπιγγος των τριων αγγέλων των μελλόντων σαλπίζειν. ια 4 ουτοί εισιν αι δύο ελαιαι και αι δύο λυχνίαι αι ενώπιον του κυρίου της γης εστωτες 19 και ηνοίγη ο ναος του θεου ο εν τω ουρανω, και ωφθη η κιβωτος της διαθήκης αυτου εν τω ναω αυτου. και εγένοντο αστραπαι και φωναι και βρονται και σεισμος και χάλαζα μεγάλη.

ιθ 9 Και λέγει μοι, Γράψον. Μακάριοι οι εις το δειπνον του γάμου του αρνίου κεκλημένοι. και λέγει μοι, Ουτοι οι λόγοι αληθινοι του θεου εισιν. ...
(αυτή η τελευταία προφητεία φαίνεται λίγο άσχετη. Ήταν για τον γάμο της κόρης του Πούτιν, αλλά Προφητεία είναι, καλό κάνει, κακό δε κάνει)

Μεγαλύτερη απόδειξη από αυτό υπάρχει? ΕΕΕ? Μόνο οι τυφλοί, οι ανεγκέφαλοι, οι σκοτεινοσιωνιστές, οι άθεοι και οι επηρεασμένοι από τους ψεκασμούς θα αμφέβαλαν από αυτή την μνημειώδη Αλήθεια του θεού και της Αρχαιορθοδοξίας.
Για ποιά τρομοκρατική επίθεση κατά του υπουργείου και τρίχες κατσαρές.
Καθαρά πράγματα με στοιχεία και αποδείξεις.
Πάνε να μας πουλήσουν χαϊβανίτιδα για να πουλήσουν τις βρωμοφυλλάδες τους. Και όπως είπε κάποιος. Μη πάμε κατά Ισραήλ. ΕΤΣΙ?



Η ομελέτα (ο αχταρμάς)
Παρακολουθήσατε την ΕΦΑΡΜΟΓΗ της περίφημης Λιακούρειας μεθόδου συσχετισμού γεγονότων και εξαγωγής συμπερασμάτων.
Φυσικά τα συμπεράσματα δικά σας. Εμείς δώσαμε ατράνταχτες αποδείξεις και στοιχεία. Εσείς κρίνετε. Αλλά δε μπορεί να κάνουν λάθος τόσες μελέτες, άγιοι παππούληδες της ορθοδοξίας +ευλόγησον+, ο μοναδικός Σακκέτος-πακέτος, η ίδια η κρυμμένη ιστορία και η απαγορευμένη αρχαιολογία.
Μη τρελαθούμε τελείως.
Θα ήταν σα να λέγαμε ότι δεν υπήρχαν ελληνικές πόλεις στη σελήνη, ότι ο ήλιος δεν είναι σιδερένιος, ότι η γη δεν είναι τζούφια με καλικατζαραίους μέσα, ότι ο μεγαλέξανδρος ήταν κατακτητής σαν όλους τους άλλους (οποία ύβρις), ότι ο Ιησούς ήταν Εβραιότατος (οποία βλασφημία), ότι δεν υπάρχει αντιβαρυτική τεχνολογία, ότι η Ρωσία είναι συνέταιρος των αμερικάνων, ότι είμαστε μόνο 15 -20 εκατομύρια έλληνες παγκοσμίως, ότι άλλο χριστιανισμός και άλλο αρχαία ελλάδα, ότι άλλο φαντασία και άλλο πραγματικότητα, ότι για όλα φταίει η κεφάλα μας και όχι όλοι οι άλλοι σιωνιστές ή μη.

Σαβουροφάγοι και σαβουροφαγούδες μας.
Μη τρώτε κουτόχορτο. Μην ακούτε τους καθηγητάδες της συμβατικής ιστορίας. Η Νέα τάξη προσπαθεί να μας αποχαυνώσει, αλλά εμείς μαθαίνουμε να βλέπουμε με μάτια δυνατά και ΕΛληνικά. Μας πουλάνε τρέλλα? Επειδή κάποιος είναι καθηγητής Πανεπιστημίου είναι και ο Σιντάλκας ο Απόλλωνας? Ερευνήστε μόνοι σας. Αμφισβητήστε το κατεστημένο με 59 ευρουδάκια. ΕΤΣΙ? ΩΡΑΙΑ?




ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΔΩ

Τηλεφωνήστε τώρα.
Όπως πάντα στα ΣΤΑ 1.300.000.000.000 ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ 260.000.000.000 ΒΙΒΛΙΑ ΔΩΡΟ

buzz it!

:: posted by funEL, 3:18 AM | link | 15 comments |

Sunday, December 11, 2005

Ο Θαυμαστός Λιακούρειος Κόσμος (Γ)

Μετά από το μικρό μουσικό διάλειμμα επανερχόμαστε με τη συνέχεια της παράθεσης της Λιακούρειου Αλήθειας και γνώσης με Στοιχεία και Ντοκουμέντα πάντα, για να κατανοήσουμε επαρκώς τον καινούργιο Δυνατό και Ελληνικό Κόσμο.
Μέρος ΑΜέρος ΒΜέρος Γ - Mέρος Δ

Γ Μέρος



7. Η ορθόδοξη Ρωσία είναι πλέον μια Υπερδύναμη με πόλεις στη Σελήνη, πολυπληθείς διαστημικούς σταθμούς ΠΑΝΤΟΥ, με αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες, σχέδια των οποίων βρίσκονται στα αρχαία Ελληνικά - Βυζαντινά χειρόγραφα στο Άγιο Όρος (γι αυτά και άλλα μυστικά όπλα πήγε ο Πούτιν εκεί και γι' αυτό οι Κακοί σαμποτάρισαν το Σινούκ που έπεσε). Οι ίδιες κοσμοσφαίρες που είχαν οι ΕΛ στον πόλεμο με τους Άτλαντες (οι οποίες ψάλουν βυζαντινά Τεριρέμ μελωδίες).
Οι Ρώσοι κατέχουν φοβερά Ορθόδοξα τεχνολογικά και άλλα μυστικά, έχουν τεράστιες υπόγειες βάσεις, νεότατου τύπου πυρηνικά, ψάχνουν για τους υποχθόνιους-καλικατζαραίους, συναλλάσονται με τους εξωγήινους κλπ. Μαζί με τη Κίνα αποτελούν το αντίπαλο δέος στη Νέα Τάξη των πραγμάτων.
ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: Πλήθος τσιμεντοβιβλία "Κοσμοσφαίρες", "Το μυστικό βουνό", "Το ξύπνημα της κόκκινης αρκούδας" κ.α. διασκευή - προσαρμογή πηγών από το internet με προσωπικά σχόλια αποσπασματικές αναλύσεις (τρία πουλάκια παν ψηλά) από τον ίδιο τον Ιστορικό μελετητή - πλασιέ Λιάκουρος.



8. Το 2024 θα επικρατήσει η 6η Ελληνική Κοσμοκρατορία όπου όλοι θα τρων με χρυσά κουτάλια. Θα προηγηθεί η παράδοση της Πόλης στους Έλληνες από τους Ρωσοκινέζους (που θα την καταλάβουν με τις γνωστές ψάλουσες αντιβαρυτικές χριστιανορθόδοξες κοσμοσφαίρες). Εννοείται ότι θα έχουν εγερθεί οι συνειδήσεις τουλάχιστον 150.000.000 ορθοδόξων Ελλήνων (που τώρα νομίζουν ότι είναι Τούρκοι, Σκοπιανοί, Αλβανοί, Ρώσοι κλπ). Ο Αντίχριστος (Μεϊττρέγιας 666) θα επικρατήσει προσωρινά μέχρι να τον κατατροπώσει οριστικά ο ελληνορθόδοξος Βασιλέας του Κόσμου Ιωάννης (ο γνωστός Γιαννάκης Ιωάννου από το Τραχώνι Λεμεσού), που θα κυβερνήσει με την Παλιά Τάξη των Πραγμάτων.
ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: Το ντουβαροτσιμεντοβιβλίο "Ο καιρός γαρ εγγύς" Προφητικά βιβλία των γεροντάδων της Ορθοδοξίας +ευλόγησον+, μεταφράσεις - προσαρμογές (ο Λιακούρης με τα λόγια κτίζει ανώγεια και κατώγεια) - σχόλια αποσπασμάτων από τον ίδιο τον Ιστορικό μελετητή - πλασιέ Λιάκουρος. Δεξιός ψάλτης (σιγόντο), ο έτερος κορυφαίος Ιστορικός μελετητής - ερευνητής Σακκέτος-Πακέτος με ανάλογες μελέτες κομμάτια κι αποσπάσματα κόψε -ράψε από χριστιανικά χειρόγραφα.



9. Οι υποχθόνιοι, το αμερικανοϊσραϊλινό λόμπυ, η σκοτεινή πλευρά του Σιωνισμού, η Νέα τάξη των πραγμάτων, ο Αντίχριστος, οι Ιλλουμινάτι, το Βατικανό, οι Εβραιοκομμουνιστές, oι Εβραιοκαπιταλιστές, η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι κουλτουριαραίοι, οι συνομώτες επιστήμονες, ιστορικοί και άλλοι πολυπληθείς κρόνειοι κακοί, δεν κάνουν άλλη δουλειά από το να πολεμάν λυσσωδώς την Ελληνορθοδοξία (διότι είναι η μόνη καλή πλευρά του γνωστού και αγνώστου σύμπαντος κόσμου και επομένως ο μοναδικός στόχος και εχθρός).
Το σχέδιο των κακών βρίσκεται στα "Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών" όπου παρέδωσε η 12μελής Λευκή Αδελφότητα στους Κακούς, που έχει έδρα την πυραμίδα τεραστίων διαστάσεων (αλλά ταυτοχρόνως τα Ιμαλάια), στην έρημο Τακλαμαράν της Κίνας όπου μέσα της βρίσκεται η πραγματική πρωτεύουσα της γης και η παγκόσμια κυβέρνηση που κυβερνά τον κόσμο. Είναι η ίδια πυραμίδα με την οποία ο μεγαλέξανδρος βούλωσε τις τρύπες της γης και τoυς καλικατζαραίους.
ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: Το ντουβαροτουβλοβιβλίο "Τα πρωτόκολλα της Σιών" διασκευή - προσαρμογή του γνωστού Οχρανοειδούς ντοκουμέντου, με προσωπικά σχόλια αποσπασματικές αναλύσεις (τι έχεις Γιάννη μ', τ' είχα πάντα) από τον ίδιο τον Ιστορικό μελετητή - πλασιέ Λιάκουρος.

buzz it!

:: posted by funEL, 11:15 AM | link | 10 comments |