funEL βαρυ πακετο

Wednesday, December 14, 2005

Ολη η Αλήθεια για τις εκρήξεις στο Σύνταγμα

Το Τάγμα των Ιπποτών funEL αποκαλύπτει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το μυστήριο των δήθεν τρομοκρατικών εκρήξεων, με στόχο, δήθεν, το υπουργείο οικονομίας.
Εφαρμόζοντας τη περίφημο Λιακούρειο Θεοεπιστημονική μέθοδο "ο αχταρμάς και 3 αυγά Τουρκίας", μπορούμε να συσχετίσουμε στοιχεία, να αναλύσουμε δεδομένα και επιτέλους να δούμε με μάτια δυνατά και ΕΛληνικά την Αλήθεια.
Φτάνει πιά το κουτόχορτο και η αποχαύνωση της Νέας Τάξης των πραγμάτων, των μέσων ενημέρωσης και των πρακτόρων δημοσιογράφων.
Ασφαλώς και με πλήρη αποδεικτική Λιακούρεια μέθοδο, με στοιχεία και ντοκουμέντα θα παραθέσουμε τη φοβερή συνομωσία εναντίον του ΕΛληνισμού, της Αρχαιορθοδοξίας και των Ιερών Λιακουροβιβλιοπαντοπωλείων.

1 αυγό
Μια ματιά στο χάρτη στο κέντρο της Αθήνας πείθει και τον πιο καλόπιστα δύσπιστο. Κοιτάχτε το σημείο του ήδη υπάρχοντος Ιερού βιβλιοπαντοπωλείου (σημείο γαλάζιο σαν την ελλαδάρα μας). Κοιτάχτε τώρα και το σημείο που θα φτιαχτεί το δεύτερο στην Αθήνα, Ιερόν βιβλιοπαντοπωλείο. ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΡΗΞΗ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ (σημείο κόκκινο σαν τους καλικατζαραίους). Μια έκρηξη με Ατλαντική κρόνεια υπερτεχνολογία Τέσλα (από τις ποσότητες που εκλάπησαν στα μυστικά τεραστίων διαστάσεων εργαστήρια του Πούτιν, από τους καλικατζαραίους).
Η υπερφυσική, διαπλανητικού μεγέθους έκρηξη (που μας κρύβουν οι πράκτορες της Νέας τάξης των πραγμάτων) έγινε για να διασπαστεί το δεύτερο κέντρο του Ελληνοχριστιανικού πόλου του πνεύματος και γνώσης.
Κοιτάχτε ξανά στο χάρτη. Τα υπερβατικά δύο τόξα που σχηματίζονται. Το ένα διασχίζει νοητά το κέντρου του αρχαίου υπερτεχνολογικού κόσμου, την Ακρόπολη (γαλάζιο τόξο). Το άλλο περνά από το κέντρο της Διαπλανητικής ορθόδοξης υπερδύναμης, την ιερά μητρόπολη των Αθηνών. Τα σημεία τομής είναι οι, κατά Σακκέτο-πακέτο, δύο πόλοι Ελληνικός Xριστιανισμός και Χριστιανικός Ελληνισμός. Προεκτείνεται θεογνωστικά τώρα τα τόξα ... που καταλήγουν?
Στο πνευματικό κέντρο του δήμου Αθηνών (πορτοκαλί σατανιστική εβραϊκή πεντάλφα). Τώρα κοιτάχτε όλο το σχέδιο όπως σχηματίστηκε. ΤΥΧΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ?2 αυγά
Aυτό που σχηματίζεται είναι το σύμβολο των κοιμισμένων Eλλήνων στην ανατολική Eλλάδα που νομίζουν ότι είναι τούρκοι. Όμως υπάρχουν φωτισμένες ομάδες ανάλογες της Λιακούρειας ιδεολογίας, που είδαν ανάλογη με τον Προφήτη Αλήθεια και Γνώση. Παραθέτουμε τα σύμβολά τους κατωτέρω:Αντιγράφουμε:
... Το κόμμα Εθνικής Δράσης του Τουρκές εκφράζει επίσημα την θεωρία του παν-Τουρκισμού ή Τουρανισμού, σύμφωνα με την οποία το μεγαλύτερο τμήμα της Ασίας και της ανατολικής Ευρώπης κατοικείται από Τουρκογενείς πληθυσμούς. Χώρες όπως η Φινλανδία, η Ουγγαρία, η Βουλγαρία, η Βοσνία, το Κόσσοβο, το Αζερμπαϊτζάν, η Τσετσενία, το Τουρκμενιστάν, το Αφγανιστάν, το Καζακστάν, το Κιργκιστάν, το Ουζμπεκιστάν, το Τουρκεστάν κ.α. ανήκουν στην Τουρκική ομοεθνία και ομιλούν συγγενείς Τουρανικές διαλέκτους της λεγόμενης Ουραλοαλταϊκής γλωσσικής ομάδας. Ο συνολικός Τουρκογενής πληθυσμός της Ευρασίας φθάνει σήμερα τα 400 εκατομμύρια κατοίκους. Στον αριθμό περιλαμβάνονται και τα 150 εκατομμύρια Τουρκομάνων που ζουν στο κατεχόμενο από την Κίνα Ανατολικό Τουρκεστάν στην επαρχία Xiangh.Σύμφωνα με την Τουρκική ιστορία τα Τουρκογενή κράτη που αναδείχθηκαν προ και μετά την εμφάνιση του Ισλάμ ξεπερνούν τα 110. Δέκα πέντε από αυτά υπήρξαν αυτοκρατορίες, 38 ανεξάρτητα κράτη, 34 πριγκηπάτα και 17 Χανάτα. Τα τελευταίο και νεώτερο Ισλαμικό κράτος της μακραίωνης Τουρκικής ιστορίας θεωρείται η Τουρκική Δημοκρατία της Βορείου Κύπρου (KKTC). ...Σας θυμίζει κάτι η επαρχία Xiangh? Σας θυμίζει κάτι οι αυτοκρατορίες, οι ομοεθνίες, οι μακραίωνες ιστορίες? Σας θυμίζει κάτι ο συνολικός αριθμός 400.000.000 κάτοικοι? Τι θα γίνει αν αντικαταστήσετε την λέξη τούρκος με την λέξη έλληνας? Βρισκόμαστε μπροστά στη Λιακούρεια γεωπολιτική ιστοριογραφία. Πως είναι δυνατόν να έχουν ακριβώς την ίδια Λιακούρεια αντίληψη περί πληθυσμών, περιοχών κλπ. οι άπιστοι?
ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΚΙ ΑΥΤΟ?
Αν εξαιρέσουμε τους άθεους αντίχριστους που θα μιλήσουν για ακραίους φανατικούς εθνικισμούς, αντιγραφές και συμπτώσεις, το συμπέρασμα εξάγεται αβίαστα.
Όλες αυτές οι φωτισμένες από τον θεό, εθνικές και θεολογικές ομάδες, ακολουθούν το ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ όλοι αυτοί (μόνο που δεν το ξέρουν ακόμα).

3 αυγά
Φυσικά όλο αυτό το συμβάν του χτυπήματος του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας περιγράφεται επακριβώς ΚΑΙ στις σημαντικότερες Προφητείες.
Στην Αποκάλυψη του Ιωάννη:

... η 13 Και ειδον, και ηκουσα ενος αετου πετομένου εν μεσουρανήματι λέγοντος φωνη μεγάλη, Ουαι ουαι ουαι τους κατοικουντας επι της γης εκ των λοιπων φωνων της σάλπιγγος των τριων αγγέλων των μελλόντων σαλπίζειν. ια 4 ουτοί εισιν αι δύο ελαιαι και αι δύο λυχνίαι αι ενώπιον του κυρίου της γης εστωτες 19 και ηνοίγη ο ναος του θεου ο εν τω ουρανω, και ωφθη η κιβωτος της διαθήκης αυτου εν τω ναω αυτου. και εγένοντο αστραπαι και φωναι και βρονται και σεισμος και χάλαζα μεγάλη.

ιθ 9 Και λέγει μοι, Γράψον. Μακάριοι οι εις το δειπνον του γάμου του αρνίου κεκλημένοι. και λέγει μοι, Ουτοι οι λόγοι αληθινοι του θεου εισιν. ...
(αυτή η τελευταία προφητεία φαίνεται λίγο άσχετη. Ήταν για τον γάμο της κόρης του Πούτιν, αλλά Προφητεία είναι, καλό κάνει, κακό δε κάνει)

Μεγαλύτερη απόδειξη από αυτό υπάρχει? ΕΕΕ? Μόνο οι τυφλοί, οι ανεγκέφαλοι, οι σκοτεινοσιωνιστές, οι άθεοι και οι επηρεασμένοι από τους ψεκασμούς θα αμφέβαλαν από αυτή την μνημειώδη Αλήθεια του θεού και της Αρχαιορθοδοξίας.
Για ποιά τρομοκρατική επίθεση κατά του υπουργείου και τρίχες κατσαρές.
Καθαρά πράγματα με στοιχεία και αποδείξεις.
Πάνε να μας πουλήσουν χαϊβανίτιδα για να πουλήσουν τις βρωμοφυλλάδες τους. Και όπως είπε κάποιος. Μη πάμε κατά Ισραήλ. ΕΤΣΙ?Η ομελέτα (ο αχταρμάς)
Παρακολουθήσατε την ΕΦΑΡΜΟΓΗ της περίφημης Λιακούρειας μεθόδου συσχετισμού γεγονότων και εξαγωγής συμπερασμάτων.
Φυσικά τα συμπεράσματα δικά σας. Εμείς δώσαμε ατράνταχτες αποδείξεις και στοιχεία. Εσείς κρίνετε. Αλλά δε μπορεί να κάνουν λάθος τόσες μελέτες, άγιοι παππούληδες της ορθοδοξίας +ευλόγησον+, ο μοναδικός Σακκέτος-πακέτος, η ίδια η κρυμμένη ιστορία και η απαγορευμένη αρχαιολογία.
Μη τρελαθούμε τελείως.
Θα ήταν σα να λέγαμε ότι δεν υπήρχαν ελληνικές πόλεις στη σελήνη, ότι ο ήλιος δεν είναι σιδερένιος, ότι η γη δεν είναι τζούφια με καλικατζαραίους μέσα, ότι ο μεγαλέξανδρος ήταν κατακτητής σαν όλους τους άλλους (οποία ύβρις), ότι ο Ιησούς ήταν Εβραιότατος (οποία βλασφημία), ότι δεν υπάρχει αντιβαρυτική τεχνολογία, ότι η Ρωσία είναι συνέταιρος των αμερικάνων, ότι είμαστε μόνο 15 -20 εκατομύρια έλληνες παγκοσμίως, ότι άλλο χριστιανισμός και άλλο αρχαία ελλάδα, ότι άλλο φαντασία και άλλο πραγματικότητα, ότι για όλα φταίει η κεφάλα μας και όχι όλοι οι άλλοι σιωνιστές ή μη.

Σαβουροφάγοι και σαβουροφαγούδες μας.
Μη τρώτε κουτόχορτο. Μην ακούτε τους καθηγητάδες της συμβατικής ιστορίας. Η Νέα τάξη προσπαθεί να μας αποχαυνώσει, αλλά εμείς μαθαίνουμε να βλέπουμε με μάτια δυνατά και ΕΛληνικά. Μας πουλάνε τρέλλα? Επειδή κάποιος είναι καθηγητής Πανεπιστημίου είναι και ο Σιντάλκας ο Απόλλωνας? Ερευνήστε μόνοι σας. Αμφισβητήστε το κατεστημένο με 59 ευρουδάκια. ΕΤΣΙ? ΩΡΑΙΑ?
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΔΩ

Τηλεφωνήστε τώρα.
Όπως πάντα στα ΣΤΑ 1.300.000.000.000 ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ 260.000.000.000 ΒΙΒΛΙΑ ΔΩΡΟ

buzz it!

:: posted by funEL, 3:18 AM

24 Comments:

Αυτό το οποίον κατέγραψα είναι μια ΑΝΤΙ ιδεολογία. Η Λιακούρειος Θεοεπιστημονική μέθοδος "ο αχταρμάς και 3 αυγά Τουρκίας", είναι συμβατή μεν με τα αυγά Τουρκίας (και τα τρία βεβαίως) αλλά κάτι δεν κολλάει. Μάλλον το ότι εις τα βιβλιοπαντοπωλεία ΔΕΝ πωλούνται πλέον αυγά. Αυτά τα διαθέτουν οι φούρνοι και τα ΣΜ.
Θα μελετήσω εκτενέστερα και θα επανέλθω μετά το ενύπνιον, το οποίον θα με φωτίσει ελπίζω.

Αγαπητέ εν ΑΝΤΙ αδελφέ, +ευλόγησον+
Blogger FOIBOS, at 5:10 AM  
Εύγε δια τας νέας αποκαλύψεις συνιππόται! Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΝΕΦΕΛΩΔΗC! Τα τεριρέμ είναι αήττητα!

(Τα χανιμπού ψάλλουν ή μόνο οι κοσμοσφαίραι; Τι έχει αποκαλύψει σχετικώς ο προφήτας;)
Blogger LoT, at 8:30 AM  
Αντιχαιρετίζουμε και εκ του σεπτού τούτου βήματος την υπέρλαμπρον θεοεπιστημονικήν σελίδα των funΕΛ.
Συγχαίρο μεδε υμάς δια το ταχύν τε και καίριον της απαντήσεως στα σχοτεινά εβραιοσιωνιστικά σχέδια του αντιχρίστου.
Συνεχίστε αδέρφια. ΕΣΣΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΡ!
Blogger ALKIBIADES, at 9:37 AM  
Εύγε, εύγε! Τα πάντα τεκμηριωμένα! Να δούμε πόσα στομάχια θα αντέξουνε, πόσα θα πάθουν έλκος και πόσα απλά θα πάνε να αποθέσουνε στην τουαλλέτα, μετά από τις αποκαλύψεις τσιμεντόλιθους - μενίρ - ογκόλιθους που γίνανε και που ο λαός ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ από την πρώτη στιγμή της έκρηξης! Ο Χάρτης ήταν αποκαλυπτικός, η νέα τάξη και οι Ιλουμινάτι Παλαιοκρασσάδες είναι πλέον γυμνοί! Με τόσο ισχυρό και τεκμηριωμένο τάγμα ιπποτών η ανθρωπότητα (δηλαδή ο Ελληνισμός) δεν έχει να φοβάται τίποτα! Αλήθεια, γιατί ολα αυτά γίνανε με το που βγήκε το καινούριο βιβλίο "Συνέντευξη με έναν εξωγήινο";;; Εκτός αν εννοεί το Χριστόδουλο, οπότε θα λέμε "Αρτοκλασία με έναν Εξωγήινο" . FunEl και πάλι μπράβο, έχω δακρύσει από συγκίνηση!!
Blogger Δημητρης, at 9:54 AM  
Κάπως έτσι, δια της αριστοτέλειας λογικής, καίγαμε τις βρωμερές μάγισσες, αιρετικούς κλπ κατά την ένδοξον εποχή του θεοκρατικoύ μεσαίωνος.
εύγε. Αιτούμαι συμμετοχή στο τάγμα σας. Εχω πολύτιμους υπηρεσίας να προσφέρω.
Anonymous μεγας ιεροεξεταστης, at 11:37 AM  
Εγώ πάντως έχω αρχίσει να πείθομαι... Τίποτα δεν γίνεται τυχαία (που λέει και το τραγούδι).
Blogger Φοινικιστής, at 11:49 AM  
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγέλω το ύπουλο και βρώμικο σχέδιο των εβραιουποχθονιοζωοσιωνιστικο σχέδιο.
Μετά την ιερή γεωμετρία της ελληνικής γης οι καλικατζαραίοι έπληξαν και τους διαδικτυακούς μας τόπους.
Καλώ όλους τους συμπεφωτισμένους να λάβουν τα μέτρα τους και τις κοσμοελεευλόγησονσφαίρες να σπεύσουν προς αρωγήν!
Blogger ALKIBIADES, at 2:27 PM  
Εξάλλου αν αφαιρέσουμε την ημερομηνία 6/6/1999 από την ημερομηνία του χτυπήματος (12/12/2005) παίρνουμε
6/6/6.

Και μην ξεχνάμε ότι 6/6/1999 ήταν η ημερομηνία κατά την οποία 384 κρατούμενοι ΕΛ απέδρασαν από τη σιωνιστική φυλακή PUTIM της Βραζιλίας (μας δουλεύουν μες στα μούτρα μας τα καθάρματα, άκου "PUTIM"!).

Είναι φανερό το μήνυμα που μας στέλνουν οι σαυρόμορφοι: "αποδράσεις εσείς; Βόμβες εμείς. Και το 666 θα κυριαρχήσει ρε καθήκια ΕΛ".
Blogger J95, at 3:01 PM  
Απίστευτες "συμπτώσεις".... Είδατε τι βγάζει ένας πραγματικός ερευνητής με μάτια ανοιχτά και Ελληνικα;; Μπράβο σου j95 !! Και πάλι μπράβο στον funEL που με τις αποκαλύψεις του έχει γίνει αρθρώα προσέλευση πιστών - υποψήφιων ιπποτών! Κανείς δεν μπορεί να σταθει αδιάφορος μπροστά στην αλήθεια! Επίσης θα πρότεινα όταν κάποιος κάνει αποκαλύψεις στο σαιτ αυτό, θα γράφει μια λέξη με κεφαλαία γράμματα την στιγμή που του έρχεται να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι, όπως ο πρφήτης.... πχ "ΤΩΡΑ τι έχετε να πείτε Καλκαντζαραίοι? Με μάτια ΑΝΟΙΧΤΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ θα σας αποκαλύψουμε και η 6η Ελληνική Αυτοκρατορία θα είναι γεγονός! Ο ΚΑΙΡΟΣ είναι ΚΟΝΤΑ"
Blogger Δημητρης, at 3:46 PM  
κ. funEL σας είμαι ευγνώμων δια την ξημερωματικήν συζήτησιν η οποία με έπεισεν ίνα ανοίξω ΑΝΤΙ διάλογον. Παρά τα συνεχή μου ΑΝΤΙ το βρίσκω λίαν θετικόν.
Δεν δύναμαι να συναγωνισθώ την εξαίρετον αρχαιοελληνικήν γλώσσαν την οποίαν χειρίζεσθε τα μάλα, αλλά παρακολουθώ με ζέσιν τα τιβιοπτικά δρώμενα και θα παραμορφωθώ λίαν συντόμως, ως το εύχομαι (και το ελπίζω) -κατά λαλίστατον Λαλιώτην, πάντοτε εύχεται και ελπίζει αυτός ο άνθρωπος. Οσάκις τον άκουσα δια να ομιλεί.

Ωραίος ο γέρων που με εστείλατε. Με έστειλε κανονικά!
Πρόκειται για τον γέροντα +ευλόγησον+ μήπως;

Ετοιμάζομεν εις την σεπτήν ΑΝΤΙσελίδα μας έν αφιέρωμα ΑΝΤΙ των αντιτασσομένων εις τους ΥΠΕΡ ιατρούς του τιβισόπινγκ (όπως κατανοείτε, δεν ηδυνάμεθα να χρησιμοποιήσομεν λέξεις θετικού περιεχομένου) και ευχόμεθα και ελπίζομεν να μας ΑΝΤΙστηρίξετε.

Ευπειθώς, κλπ, Με τας ευλογίας υμών++++++ και του ΑΝΤΙγέροντος +ευλόγησον+ ΑΝΤΙβεβαίως.
Blogger FOIBOS, at 3:59 PM  
Πολύ σωστά συνιππότα Δημήτριε.

Ανασκευάζω:

[ό,τι έγραψα πιο πριν] +

ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ; Για ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΥΣ μας έχουν οι ΚΑΛΛΙΚΑΝΤΖΑΡΑΙΟΙ;
Blogger J95, at 5:55 PM  
Αρχοντογέροντα+ευλόγησον+
αξιότιμοι τα μάλα θεοσεβούμενοι λιακουροιπποτάδες του ελληνισμού και της ορθοδοξίας +ευλόγησον *εις διπλούν-τζάμπα είναι),
καθώς μελετώ τα θεόπνευστα κείμενά σας το μόνο που κραδαίνω είναι η σιωπή του αγνού εριφίου
Μα που και που δύναμαι κι εγείρω ερωτήματα: μήπως ο καιρός γαϊδάρ εγγύς??

εε??

τα σέβη μου και πάλι στους γεροντάρες
Blogger Lao, at 10:23 PM  
n y k z m l k Αν είναι δυνατόν! Αυτό μου επέβαλλε το σύστημα να πληκτρολογήσω για να στείλω το μήνυμά μου. Αν το αποκρυπτογραφήσω τι βγαίνει..?
(σε γκρικλικά μεταφρασμένα εννοείται)

νυκτα ζεις μαλακα

...και βάλτε τους τόνους όπου βολεύει τον καθένα. Ημαρτον!!!! Θου Κύριε!!!


ΟΠΤΙΚΟ ΤΕΣΤ (ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ)

Σημειώνω επίσης ότι αυτή η κυρία με το κόκκινο παλτό στο κέντρο του κόκκινου κύκλου κάτι ύποπτο φαίνεται να έχει πάνω της -εκτός απο το κόκκινο παλτό. Το βλέπει κάποιος άλλος ή μόνο το δικό μου ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ μάτι..?
Blogger Rodia, at 10:40 PM  
Ο καιρός γαρ εγγύτερος. Υβρίδιο Niva-Hanebu δοκίμασε στις μυστικές εγκαταστάσεις του ο Πούτιν, δημιουργώντας το υπέρτατο όχημα μεταφοράς προσωπικού.
Anonymous Anonymous, at 10:51 PM  
Δε μας λεει όμως ο/η Anonymous τι σόϊ γονίδια έχει το εν λόγω όχημα. Ιεραπτέρυγος +ευλόγησον+ μήπως? Ετοιμο να πετάξει είναι, αλλά μπορεί να είναι και σαυρίδιον...
(υβρίδιον σαύρας τινός, όχημα για εξουσιαστές, να το πω λιανά και απλά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ)
Blogger Rodia, at 11:07 PM  
Μμμμ. θα μου χρειαστείτε εσείς κάποτε όταν γίνω δήμαρχος. Και δεν είμαι καλικατζαραίος. Ανήκω στο τιμημένο Τάγμα Των Ροδόσταυρων...
Blogger Dark Angel, at 5:02 AM  
μονσιέ FOIBOS, γουέλκαμ του δε κλαμπ (ελληνοβαρβαριστί). μπορείτε να μελετήσετε εις βάθος τα στοιχεία, να τα συνδιάσετε με άλλα δικά σας,(ας πούμε να ρίξετε τη ταρώ, να διαβάσετε τον γκαϊφέ κλπ), έπειτα να κάνετε προσευχές σε ότι αγίους παπούληδες έχετε στο κονοστάσι, διαβάζετε κανα δυό λιακουροπακέτα, πίνετε μισό μπουκάλι ελληνορθόδοξον ουίσκιον (ελληνικότατον αρχαίον ποτό της εποχής του ατλανικού πολέμου), χώνετε φουρκέτα στη μπρίζα και
εαν μετά απ όλα αυτά έχετε περαιτέρω απορίας επικοινωνήστε ξανά... ο γέροντας +ευλόγησον+ ξέρει.

ΛωΤ, εμείς γνωριζόμεθα από τας υπερδιαστημικές συναισθηματικές συνευρέσεις μετά της τζαρτζαλεος. Θυμάσαι βεβαίως τα βυζαντινά τεριρεμ της μασκότ. Αυτή η γλώσσα είναι παγκόσμιος. Χρησιμοποιείται σε όλα τα ορθόδοξα διαστημικά οχήματα παντός καιρού, τουλάχιστον σε 812.633 γαλαξίες απ όσο γνωρίζουμε (μη πούμε και ανακρίβειες).

αρχαιοελληνορθόδοξε ALKIBIADES. σε καλωσορίζουμε στο ιερόν τούτον σάτιον, ευχαριστούμε για τας ευχάς. Ηδη διεβιβάστηκαν προς τον γέροντα +ευλόγησον+ προς καταγραφή στα "βρωμόκωλλα #3". Ηδη απεστάλησαν υπερβατικαί μεταφυσικαί ΕΛορθόδοξαι δυνάμεις με super αγιασμό, στο matrix του αντιχριστου. Φυσικά οι καλικατζαραίοι νικήθηκαν και επανήλθε η θεϊκή τάξις. Για ότι πρόβλημα στη διάθεσή σας.

Κύριε βατραχέα μας. Είναι πάντα έκπληξις το βάθος, το πλάτος, το ύψος (και άλλαι τουλάχιστον 43 συμπαντικαί διαστάσεις), της θεογνωστικής ικανότητος συνδιασμών που διαθέτετε. Είναι σίγουρο πια ότι συνεργάζεστε με τις σκοτεινές δυνάμεις του Αντιχρίστου, και των καλικατζαραίων. Αν όχι πως ξέρετε τόσες λεπτομέρειες για το τι είπαν οι σαυρόμορφοι? Οπερ εδοι δείξαι (το σκοτώσαμε ολίγον τι, νομίζω).
Αν όχι επίσης διατί τόσον καιρόν δεν παίρνετε το βλογιοκομένο mobile screen saver που έχει φτιαχτεί δι εσάς. Μήπως φοβόσαστε τη αρχαιοΕΛηνορθόδοξον επίδρασιν του
αρχεσεκόμη γέροντος...

κύριε Λάο Τσε. Όπως βλέπετε ΚΑΙ ο γαϊδάρ κοντά (όπως και ο μουλάρ, καρδάρ, ομάρ, κατάρ και άλλα ελληνοοθοδοξομουσουμανικά κρατίδια). Η σιωπή του αμνοεριφίου ύψιστη γνώσις διατί "όποιος γιγνώσκει δεν ομιλεί και όποιος ομιλεί δεν γιγνώσκει". Εαν συνδιαστεί καταλήλως με το "εν οίδα ότι ουδέν οίδα", τότε το συμπέρασμα βγαίνει αβίαστα:
Ενας είναι ο Θεός και ο Λιακούρης ο Προφήτης του.
εεεεε?
+ τας ευλογιάς+ όλων των καραγερονράρων.

κυρία ροδιά περιμένουμε επεξηγήσεις περί του αποδεικτικού υλικού του καλικατζαραίου που μας περιγράφετε. Το εμπνευσμένο μήνυμα στο πληκτολόγιόν σας προήλθε από θεοβαρυτικάς διαταραχάς, χριστιανορθόδοξης γνώσης από την έκδοση των καινούργιων πακέτων του προφήτου - Λιάκουρος, ευλογημένα ει.

κύριε ανόνυμους, ευλογημένες οι πληροφορίες. Και όπως είπε ο Προφήτης - Οδηγός μας για ότι καταγγελίες κλπ ξέρετε που. (Το ιερόν ρουφιάνεμα επιβάλεται). περιμένουμε περισσότερα.

κύριε Dark Angel
ένας είναι ο αυτοκράτωρ, βασιλεύς, προφήτης, πλασιέ, ιεροβιβλιοπώλης, ιεροκύρηξ, πρωθυπουργός, υπουργός, πολτικός αναλυτής, ιστορικός, φυσικός, αστρονόμος, φυσιοδίφης, θεολόγος, πολύτεκνος, χριστιανορθόδοξος, ισαπόστολος, μανμέγιστος, οσιομάρτης,...... ( ακολουθούν 289.354.098 τίτλοι)...... ΚΑΙ Δήμαρχος ΚΑΙ κλητήρας.
Ξέρετε ποιός εεεε?
μήπως είσθε δήμαρχος μακρινού αγνώστου γαλαξίος?
ΚΑΙ οι Ροδόσταυροι Ιλλουμινάτι εί ... προσοχή.
Γουέλκαμ του δε κλαμπ... +γεροντοευχές+
Blogger funEL, at 11:02 AM  
Aυτόχθων τα σιωνιστικά καλικατζάρια μου σκοτείνιασαν τους οφθαλμούς και δεν σε κατέγραψα.
Γουέλκαμ σφόδρα στο Ιερόν θεοεπιστημονικόν Σάτιον.
Εάν θα αναγνώσεις και άλλας σελίδας θα πεισθείς αντεγγλίτως, ανεπανορθώτως, άπξ δια παντώς και εξ από ανέκαθεν πάραυτα.
εεεεεεε? καλόν ει, εεε?
Blogger funEL, at 1:14 PM  
Αγαπητέ κ. funEL, η κοκκινοπαλτούσα καλλικαντζαρίνα την οποία συνέλαβε το εξασκημένο μάτι μου (ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟΝ γαρ, αν όχι και πολύ εγγύς, δεν έχει αλλοιθωρήσει ακόμη) φέρεται να είναι άρτι εξελθούσα παρακειμένου ξενοδοχείου. Ενδέχεται όμως να είναι και ο θυρωρός του εν λόγω ξενοδοχείου μεταμφιεσμένος εις κοκκινοπαλτούσα για λόγους ασφαλείας, κλπ κλπ. Σεις τι αντιλαμβάνεστε..?
την καλημέραν μου +ευλόγησον+ μη ξεχνούμε να είμαστε ευγενείς, ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ε
Blogger Rodia, at 3:04 PM  
Για δειτε αυτο: Μηπως οι Αμερικάνοι πάνε να αντιγράψουν τον Πούτιν;; Αν προσέξετε όμως τις φωτογραφίες μόνο ΓΕΛΙΟ μπορεί να προκαλέσουν! Το ποτάμι ΔΕΝ γυρίζει πίσω! Ο καιρός ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ

http://www.v2rocket.com/start/others/kansas.html
Blogger Δημητρης, at 4:52 PM  
Τελευταία νέα:
"ΕΝΑC ΘΕΟC ΞΕΡΕΙ ΠΩC ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑC"
Τάδε έφα ο Μέγας προφήτης στην τελευταία του διαπλανητική εκπομπή [στον Οριονα]
Φυσικά δέον να σπέυσωμεν επίκουροι της μεγαλειώδους προσπάθειας του Προφήτου.
DH DEI XRHMATON, ΑΝΔΡΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ!
Blogger ENIAYTON, at 8:39 PM  
Αγαπητέ κ. funEL, στέκομαι στην ατάκα σας: ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ όλοι αυτοί (μόνο που δεν το ξέρουν ακόμα) και έχω να προτείνω κάτι τι που θα προωθήσει βολιδοειδώς την γνώσιν των λαών αυτών περί της ταυτότητός των.

Εχουμε και λέμε λοιπόν. Πόσα βαρέα βιβλία διαθέτει το ιερόν βιβλιοπωλείον? Μερικά τρις? και προσφέρει μερικά δις βιβλία ντουβάρια στο τζάμπα? Μάλιστα. Τι εμποδίζει τον προφήτη μας να αποστείλει τα δωρεάν στις άγριες αυτές φυλές? Να τις εκπολιτίσουμε με βιβλία ντουβάρια, με πακέτα - σακέτα. Αυτά είναι τα όπλα μας: Ο πολιτισμός σε συμπιεσμένη πακετομορφή. Οχι πύραυλοι και όπλα. Δεν εκπολιτίζεται έτσι ο κόσμος. Ο κόσμος θέλει να φάει βιβλία, να χορτάσει γνώση. Ετσι δεν λέει ο προφήτης? Καλόν θα ήτο βεβαίως να αποσταλούν ντουβαροπακέτα βιβλίων πρώτα πρώτα στην μετα-ατλαντικήν ήπειρον, ώστε να ξεκινήσει εκεί ένα μέγα κίνημα υπέρ του αγγέλου των πακέτων, βασισμένο στην υπερκινητικότητα του προφητικού λόγου, όστις βάζει κάτω κάθε πυραυλοκίνητο όχημα.

..θα τα ξαναπούμε μόλις φάω λίγη γνώση, πείνασα βλέπετε..
Blogger Rodia, at 12:49 AM  
Αγαπητοί εν Λιακώ Φίλοι = Αδερφοί.

Τα Χανεμπού δεν κάμνουν τεριρέμ. Τα Χανεμπού και Βρύλς είναι οχήματα παλαιάς τεχνολογίας όπου τα waffen SS πήγαν να βάλουν laser, phaser και maser, αλλά δεν τους βγήκε. Έτσι τα Χανεμπού κάνουν κάτι σαν τιρινινι. Ο εκνευριστικός αυτός μάλλον ήχος επαναλαμβάνεται από γνωστό σαυροσατανιστικό νεοεποχήτικο συγκρότημα stupidcore metal το οποίο ακούει στο εβραιοσινεζικό όνομα "το πλοκάμι του καρχαρία". Σύμπτωσις και αυτό εεεεεε;;;;;

Στη πραγματικότητα στο σημείο της έκρηξης δεν υπήρχαν γκαζάκια. Η εβραιοκινεζική CIA πήγε να το κάνει όπως και στους δίδυμους πύργους με τα jumbo και τα hawks που τα τηλεκατεύθυναν από εδάφους οι πράκτοραι προπογκόλ της mossad. Για αυτό και εσείς τούδε και εφεξής μπουκοτάρετε τα jumbos και προτιμάτε τα ζαχαριάς χρονιάρες μέρες που έρχονται!

ΚΟΚΟΚΟΚΟ!

ΚΟΚΟΡΜΑΝ thus spoken!
Anonymous Anonymous, at 2:30 PM  
Μελέτα μελέτα, καλΟΜΕΛΕΤΑ κι έρχομαι. Μόλις ήκουσον ειδήσεις αδελφοί +ευλόγησον+ και απεδείχθησαν άδικες αι κατηγορίαι για τον ΑΝΤΙ ΑΡΧΙ ΤΟΙΧΙΤΗ. Να ρωτήξωμεν το Μεγα Βιβλιοδιδάσκαλο τι γνώμη έχει; Αυτά μας τα κρατάει μυστικά.
Blogger FOIBOS, at 12:15 AM  

Add a comment