funEL βαρυ πακετο

Saturday, April 28, 2007

ΛΙΑΚΟΥΡΙΑΔΑ (4) Γοργόνα και (τσάμπα) μάγκας

Ανακαλύψεις, αποκαλύψεις. Νομίζετε ότι δεν υπάρχουν γοργόνες? Μήπως είσθε ανθΕΛληνες και ισχυρίζεστε κάτι τέτοιο? Καλού κακού κάντε μια αιματολογική εξέταση Ιχώρ. Εκτός από τη γοργόνα, ο ιερός καντηΛανάφτης Προφήτης, με πάθος και αγωνιστικότητα ενός Μαραντόνα, αποκαλύπτει και ποιά είναι τα Λαμόγια ΕΠΕ.
Ακολουθούν αποκαλυπτικά ιερά βίδεα:

Γοργόνα



και Μάγκας (τσάμπα)




Ακολουθεί η συνέχεια του κύκλου των καθαρών ORIGINAL ηχητικών μπαρΟΥΦΟλογιών του Προφήτη τηλεπλασιέ, με πολύ μικρή περίληψη, σχολιασμό, υπό τον τίτλο "Λιακουριάδα" (κατά το Ιλιάδα, σουμάδα κλπ).Έτσι όλοι να ακούσουν με τα ίδια τους τα αυτιά ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, και ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ στις δημόσιες τηλεοπτικές συχνότητες, με εκατομμύρια παθητικούς αποδέκτες τηλεθεατές, από την εκπομπή τηλεμάρκετινγκ "Δυνατά και Ελληνικά", που αναμεταδίδεται σε πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς.
O ΙΔΙΟΣ αυτός άνθρωπος που λέει όλα αυτά δημοσίως, έχει το ΘΡΑΣΟΣ να μιλάει για αξιοπρέπεια, υπόληψη, κατασυκοφάντηση, διασυρμό κλπ. Να μηνύει μικρούς και αδύνατους και άσχετους. Να επικηρύσει αυτούς που κριτικάρουν και σατιρίζουν τον οχετό της μπουρδολογίας και παραπληροφόρησης, που μας λούζει καθημερινά με δεκάδες τηλεοπτικές ώρες.
Όπως λέει και ο ελλαδέμπορας σαβουροπώλης (για άλλους λόγους),...ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

Είναι μια συνεισφορά του Μυστικού Τάγματος funEL στη έγερση των απανταχού ΕΛηθίων.(Οι Λιακουριάδες ακούγονται με σκοτεινοσιωνιστικό Internet Explorer)


Ο Ιησούς Χριστός

Να το εμπεδώσουμε. Ο Χριστός είχε Ελληνική παιδεία και καταγωγή. Εκτός του Ιούδα (που ήταν εβραίος, φυσικά), όλοι οι άλλοι ήταν ΈΛληνες. Να μη μας λέτε και ρατσιστές αντισημίτες και κρυπτοναζί. Τα πράγματα είναι καθαρά, Σακκέτος πακέτος , εγγύηση. Κάνουμε τη νύχτα μέρα (όταν μας συμφέρει). Ανάφτε τους φούρνους να ετοιμάζονται για το 2024 με σίδερο κι ατσάλι.

1elXRISTOS.wma





Η βίβλος της Αλήθειας

Ο φοβερός σοδομιστής της ιστορίας Σακκέτος (ο επιλεγόμενος Πακέτος), σε στιγμές κεφιού και στύσης. Οι τίτλοι των κεφαλαίων είναι ενδεικτικοί.

Η θεία προέλευση του Ελληνικού αλφαβήτου (???!!!)
Το ύποπτο σύνθημα της ειρήνηςκαθήστε ειρηνικά χαϊβάνια να σας κάνουμε ότι θέλουμε...», ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Ζήτω ο ένδοξος πόλεμος.
Η προπαγάνδα της ουδετερότητος (!!!)
Τηλεόραση και Χριστιανισμός (!!!)
Οι σύγχρονοι Διοκλητιανοί που κάνουν τους διωγμούς των πατριωτών
Οι νεκρές συνειδήσεις
(μάλλον αυτοκριτική είναι...)
Τα φερέφωνα του Σατανά
(... και λίγη απαραίτητη μεταφυσική καταστραφολογία)
Οι δολοφόνοι της λογικής (... υποθέτουμε περί αυτοκριτικής πρόκειται...)
Παρθενών το αιώνιον κάλλος («ο Σακκέτος πετάει και ένα θέμα, έτσι να μας συνεφέρει λίγο...»)
Οι μεγιστάνες του ψεύδους (και αυτό περί αυτοκριτικής υποθέτουμε ότι είναι...)
Σχέσεις ελλάδος και ισραήλ (δεν μπορούσε να λείπει κάτι τέτοιο)
Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός
(Προφητείες, Ελληνοχριστιανισμός, αλυτρωτισμός κλπ... ξέρετε, τα γνωστά)
Τα άγνωστα θαύματα του Ελληνισμού (η σαβουροεκπομπή «Δυνατά και Ελληνικά» πρέπει να περιλαμβάνεται...)
Το επιστημονικό προλεταριάτο (!!!?)
Η λευκή αδελφότητα (ναι, αυτή που διοικεί μυστικά τον κόσμο με τη μυστική κυβέρνηση, μέσα στη έρημο Τακλαμακάν στη Κίνα. Αυτοί που επικοινωνούν με τους εκπεσόντες άγγελους μιαρούς Νεφελίμ στη κούφια γη δια μέσου μιας μισοανοιγμένης πύλης στη λευκή πυραμίδα –που παρεπιπτόντως σφράγησε ο μεγαλέξανδρος- )
Όταν οι πέτρες φωνάζουν («εδώ έχει πολύ γούστο...», «που μιλάν οι πέτρες ... για την ύπαρξη του Ελληνισμού σε όλο το κόσμο» ...και άλλα παραμύθια)
Το περιεχόμενο και οι «αποδείξεις» που περιέχονται σε αυτά τα υπερ(υπο)κατασκευάσματα κονιορτοποιούν και το τελευταίο τυχόν εναπομείναν κοκαλάκι του Αριστοτέλη. Ο υπερερευνητής Σακκέτος Πακέτος δίπλα δίπλα με τον φύρερ (οδηγό) Πλεύρη στη «Νέα Θέσις» (ακροδεξιές εκδόσεις) και «ελεύθερος κόσμος» (ακροδεξιά εφημερίδα). Το πρωτοπαλλήκαρο του Προφήτη.
...Και πάτος ουκ έσται τέλος:

1HBIBLOSTISALITHIA...




Γη ο Πλανήτης των Ελλήνων (παπαρολογίες απείρου κάλλους)

Ακούστε «Γνώσεις και Αλήθεια», από το υπερσαβουροπακέτο παραχάραξης της ιστορίας «Γη ο πλανήτης των Ελλήνων». Διαβάστε καταιγιστικές διαστρεβλώσεις, φαντασιώσεις, κατευθυνόμενες απάτες και ύποπτες παραποιήσεις μεταξύ άλλων μπουρδολογιών... «γιατί οι Έλληνες κατέστρεψαν την Ατλαντίδα» (σιγουρεύτηκε για την Ατλαντίδα!, σιγουρεύτηκε για τον πόλεμο ... με τους ΕΛ!!! και τώρα εξηγεί και το γιατί!!!). «Γιατί έστησαν τόσες πολλές πόλεις ο Διόνυσος και ο Αλέξανδρος στην έρημο Τακλαμακάν?» (... και στην αχαλίνωτη φαντασία θρησκόπληκτων αρχαιόπληκτων, επίσης?). «Πόσες μηκυναϊκές ακροπόλεις υπάρχουν στο Περού και στη Βολιβία?» (ίσως λιγότερες από αυτές που υπάρχουν στον πλανήτη Άρη!!! ...αλλά της ίδιας ακριβώς μεταφυσικής φαντασιακής υπόστασης). «Υπάρχει πύλη μέσα στη λίμνη Τιτικάκα» (εδώ μας φώναζε ο Προφηταράς, ότι υπάρχουν 13 πύλες στη Μακεδονία, ... στη Τιτικάκα θα κολλήσει...) ... «... Ελληνικά φρούρια στον Αμαζόνιο... υπόγειες Ελληνικές πόλεις στο Μεξικό... στη Γουατεμάλα...». Και μετά αναφέρει ότι αυτά δεν αναφέρονται σε κανένα σχολικό βιβλίο... Φυσικό είναι, αφού τα σχολικά βιβλία τα ελέγχει το αμερικανοεβραϊκό λόμπυ, η λευκή αδελφότητα, οι υποχθόνιοι που κυβερνούν τον κόσμο και συνωμοτούν εδώ και χιλιάδες χρόνια εναντίον μας...

1ISTORIOBURDOLOGIA...




Η παλαιά Διαθήκη είναι παραποιημένη

Ο κατ’ επανάληψη ισχυρισμός του μέγιστου ιστορικού θεολόγου θολολόγου Τηλεπλασιέ ότι η παλαιά Διαθήκη είναι παραποιημένη. Για να μην αποκτήσει δυσαρέσκεια στους θρησκευτικούς κύκλους, εφαρμόζει με συνέπεια τις διδαχές του αγαπητού του δρος Γκέμπελς ... τα ρίχνει στους εβραίους... «... η παλαιά διαθήκη πρώτο παραποιημένο κείμενο, οι πρώτοι που το δηλώνουν είναι οι ίδιοι οι εβραίοι, ο αρχιραβίνος των εβραίων...». Και έτσι με δηλώσεις των κακών μιαρών εχθρών του Ελληνοχριστιανισμού κλπ, εισάγει τη ποθούμενη θέση, και μάλιστα από τους προαιώνιους εχθρούς, παίρνοντας τη θέση του αθώου σχολιαστή. Πρέπει οπωσδήποτε να αποδειχθεί η άρρηκτη συνέχεια του Ελληνοχριστιανισμού και η ιδιότητα του περιούσιου ξεχωριστού υπεράνθρωπου λαού μας.... «... οι εβδομήκοντα?»


1parapoiimenipalai...




Το ρωσικό στρατηγείο κάτω από τη Κωσταντινούπολη

Ο γέροντας του Τραχωνείου είπε «ότι όταν θα ψάχνουν το ρώσικο στρατηγείο στο βλαδιβοστόκ οι ΝΑΤΟικοί αυτό θα είναι 10 χιλιόμετρα κάτω από τη Κωσταντινούπολη...». Φυσικά ο γέροντας έχει πει και άλλα πολλά (μπουρδολογικά εννοείται). Τέτοια μυστικά και τέτοιες αποκαλυπτικές προφητείες έτσι λέγονται? Τώρα που ακούνε οι ΝΑΤΟικοί όλες αυτές τις προφητείες παίρνουν τα μέτρα τους για να μη πέσουν σε σφάλματα και τρέχουν στο Βλαδιβοστόκ άδικα? Μήπως ο γέροντας τους προειδοποιεί? Μήπως ο τηλεπλασιέ είναι μυστικός πράκτωρ των αμερικάνων?
Παρεπιπτόντως. Αυτή η ειδική εκπομπή που υποσχέθηκε ο Προφήτης για τη «μεγάλη γιορτή του Χοζεβίτη», δεν έγινε ποτέ (όπως όλα όσα υπόσχεται, προβλέπει, προφητεύει, άλλωστε). Βλέπετε οι σαβουροφάγοι του, ούτε μεγάλη μνήμη έχουν, ούτε λογική κρίση. Η Πίστη τους σέσωκέ σε, σαβουροπώλη ... μεγάλη η Χάρη Σου.

1bladibostokBARUFE...




Αγωνιστική Εθνική και Πατριωτική συνείδηση

Τα εθνικοσοσιαλιστικά του Λιάκουρα («τα κομμουνιστικά», όπως τα ονομάζει).
Η κακή παγκοσμιοποίηση και ο καλός εθνικισμός.
Ας κτίσουμε υψηλότερα τείχη μη τυχόν μας αναλώσει ο υποχθόνιος εχθρός και μας κάνει χαϊβανιασμένους. Ας ξυπνήσουμε λοιπόν, ακούγοντας Λιακόπουλο και διαβάζοντας τα μπαζοπακέτα του και καταπίνοντας τις σκουπιδοθεωρίες περί αρειανών, συνωμοσιών, υποχθονίων, Αντίχριστου, λευκής αδελφότητας, σατανάδων, σφραγισμάτων barcode, ΕΛλοχήμ και Νεφελίμ κλπ κλπ κλπ.
Ακούστε το. (προσοχή. Αν το ακούσετε προσεκτικά και σκεφθείτε τι ακριβώς προτείνει ο τηλεπλασιέ, με τις προεκτάσεις τους, ...κινδυνεύετε να γίνετε θερμοί υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης).

1e8nikistikesmoufe...




Οι εγκληματίες υβριστές τρομοκράτες

Το πασίγνωστο πλέον ηχητικό απόσπασμα – απάντηση του τηλεπωλητή, σ΄αυτούς που τον σατιρίζουν και κριτικάρουν τις απόψεις του. Η απολογία του για την μήνυση που έκανε στο funEL και κατ’ επέκτση στο blogme.
Όταν ένας θύτης αυτοπροδιορίζεται σαν θύμα. Μπερδεύει Ιωάννη Χρυσόστομο και Ερμή τρισμέγιστο για να εξηγήσει το «άδικο» που υφίσταται από το σύνολο του κόσμου (που δικαίως τον επικρίνει). «Θαρθεί η μέρα που εκείνους που είναι εγκληματίες υβριστές και ξέρω γω τι άλλο, θα λένε τα καημένα τα παιδιά, μα τι καλοί άνθρωποι...». Προσθέτει και τα απαραίτητα συνωμοσιολογικά εναντίον εκείνων που υποτίθεται του κάνουν πόλεμο «με τα μέσα του Τύπου που διαθέτουν...». Συνδέει με το γνωστό προβοκατόρικο τρόπο, τη λέξη «υβριστές» και τη λέξη «εγκληματίες» μαζί με προτάσεις του τύπου «σκυλόβριζε, ήταν τρομοκράτης, σκότωνε».
Είναι φανερό ότι κατά τον ισαπόστολο Προφήτη, οι "υβριστές", "εγκληματίες" σαν τον αιγύπτιο Kareem, πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά, όπως γίνεται στις χώρες που δεν έχει εισβάλει ο κακός και άθεος δυτικός διαφωτισμός ανθρωπισμός και τέτοια υποχθόνια κακά (που ο Τηλεπλασιέ πολεμάει με λύσσα, Δυνατά και Λιακουρικά). Στις χώρες που επικρατεί η Παλαιά Τάξη των πραγμάτων, κάτι που διακαώς επιθυμεί να επαναφέρει.
Μνημείο γκεμπελίστικης διαστροφής της αλήθειας. Μελετήστε το. Περιέχει τη δομή κάθε παραποίησης και σοφιστείας γενικώς του λόγου του. Συλλεκτικό:


1EGLIMATIESYBRISTE...




Το παλίμψηστο της Αβύδου

Η επιχειρηματολογία, η κλασική λιακούρειος ανάλυση και συμπερασματική. Πως αντικρούει τις μελέτες ειδικών αιγυπτιολόγων, αρχαιολόγων μελετητών για το παλίμψηστο της Αβύδου. Χαρακτηριστικό του Δυνατού και Λιακουρικού τρόπου σκέψης. Ενδεικτικό το ύφος του «επιστήμονα» τηλεπλασιέ και φυσικά τα επιχειρήματα. Απολαυστικό:

1ABYDOSEXIGISI.wma




Οι ακτίνες θανάτου των Ρώσων

Ακόμα μια υπερτεχνολογία των Ρώσων. Από την εποχή του Αφγανιστάν. Όπλα θανάτου που «σκότωναν τους Αφγανούς στις τρύπες τους». Και φυσικά το κρατάνε μυστικό «για να μη πανικιβληθεί ο κόσμος» (εδώ πέρασαν πάνω από 15 χρόνια που έπεσε η σοβιετική ένωση, ...ακόμα μυστικό το κρατάνε). Αλλά γιατί όλα αυτά?... «όπλα Τέσλα» (τα γνωστά μεταφυσικά φαντασιακά ανύπαρκτα όπλα)... «το ξύπνημα της κόκκινης αρκούδας, μόνο 10 €... για όποιον δεν το έχει...».
Μετά από αυτή τη συνταρακτική αποκάλυψη (για μια ακόμα φορά), αμφιβάλλει κανείς, τώρα πια, για την ύπαρξη ακτίνων θανάτων από τους σοβιετικούς?

1aktinesthanatouro...




Η μοναδική θεωρία

Πως προαναγγέλει τα σκουπιδοπακέτα του «τα μυστικά του κόκκινου πλανήτη» και «οι χαμένες πολιτείες του Πλανήτη Άρη» (δηλ. οι κακές αντιγραφές όλων των αναλόγων σκουπιδιών που κυκλοφορούν στο ίντερνετ). Επιστημονικά κέντρα στη ΝΑΣΑ... παγκόσμια ταυτόχρονη δημοσίευση ... μοναδική θεωρία ... και άλλα φοβερά.
Είδατε και εσείς το παγκόσμιο σάλο που έκανε αυτή η παρουσίαση των σκουπιδοπακέτων. Όλοι οι επιστήμονες του κόσμου διεθνώς έχουν χάσει τη μιλιά τους.
Έχεσε η φοράδα στ’ αλώνι, θα έλεγε ένας κουλτουριαραίος.

1APOKLISTIKITHEORI...




Το σφράγισμα barcode

Ξέρετε γιατί το barcode είναι το σφράγισμα του Αντιχρίστου? Γιατί οι δύο λεπτές γραμμές που περιέχει σχηματίζουν τον αριθμό του Θηρίου 666 (!!!???).
Φυσικά αυτοί που έφτιαξαν το σύστημα αυτό καταγραφής προϊόντων έχουν εξηγήσει γιατί και πως αυτές οι γραμμές ΔΕΝ αντιστοιχούν σε αυτό τον αριθμό.
Επίσης όλοι ξέρουν ότι η τρέλα αυτού του αριθμού εισήχθει από την αμερική από κάποιους θρησκόληπτους διαταραγμένους.
Θαυμάστε τρόπο σκέψης, εμφάνιση πάλι των μιαρών εβραίων (για να μη ξεχνιώμαστε), δια των 666 ταλάντων του Σολομώντα και άλλα μυθεύματα από τον μοναχό Παρθένιο (υπερεπιστήμονας, υπεριστορικός και αποκαλυπτικός προφητολόγος, αυτός ο γέροντας). Σημειώστε το «όταν το ισραήλ σαν κράτος έγινε ισχυρό στην αρχαιότητα σε μια πολύ μικρή περιοχή στη παλαιστίνη»,... καλό? Η λευκή αδελφότητα απαραίτητη.
ΥΓ. Προς όλους:
20 χρόνια που χρησιμοποιείτε barcode, δηλαδή το σφράγισμα του Αντίχριστου (και άλλα παραμύθια), ... έχετε πάθει τίποτα το σατανικόν? Μάτιασμα, κακολαλιά, βασκανία κλπ? Μήπως χάσατε τη θέση σας στο παράδεισο?
Ο ευρών αμοιφθήσεται... 888 κωσταντινάτα από τον Λιάκουρα. (Τα 10.000 € της επικήρυξης, που δίνει στον καταδότη που θα πει ποιοί τον κριτικάρουν στο funEL, είναι έξτρα).

1barcode666BAROUFA...




ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ

buzz it!

:: posted by funEL, 3:37 PM | link | 43 comments |