funEL βαρυ πακετο

Wednesday, February 22, 2006

Δυνατά και ΕΛληνικά (ύμνος)

ΠΡΟΣΟΧΗ ADULT ΙΕΡΟΝ ΒΙΔΕΟΝ. ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ. NUDITY INSIDE


... στις φλέβες τρέχει ο Ιχώρ πατρίδα τιμημένη,
πάντα ποθείς τη λευτεριά στο Αίμα βαπτισμένη...

Δυνατά δυνατά δυνατά και ΕΛληνικά
Ελλάδα πατρίδα μου ζω μόνο για σένα
Δυνατά δυνατά και πάντα ΕΛληνικά
Ελλάδα πατρίδα μου πεθαίνω για σένα

Δείγμα στίχων του ύμνου "Δυνατά και Ελληνικά"


Το ιστορικό αποκαλυπτικό Ιερόν Βίδεον περιέχει την πεμπτουσία της Λιακουρορθοδοξίας και του ανερχόμενου Προφητικού Ελληνοχριστιανικού 6ου REICH.
Συνδέει τα κυριότερα γεγονότα της θείας πρό(παρά)νοιας (του σχεδίου του Θεού) των τελευταίων χρόνων, βάσει της γνωστής Λιακούρειου μεθόδου «η Ρώσικη σαλάτα».

Η αρχή της απελευθέρωσης από τους εβραιοκαπιταλιστές και εβραιοκομμουνιστές από το αδελφό «ξανθών γένος» όπως επιτάσσει η θεία Πρό(παρά)νοια και οι Προφητείες.
Οι ένδοξες μέρες όπου οι εκλεκτοί του θεού "... τον κόσμο κυβερνήσαμε με δίκαιο κι ατσάλι...". Τα ΑρχαιοΕΛληνορθόδοξα εθνικοσοσιαλιστικά Χανεμπού.
Στοιχεία και ντοκουμέντα.
Η πτώση του εβραιοκομμουνισμού από το χέρι του θεού.
Η άνοδος των καθαρών Ορθόδοξων Ρώσων του Πούτιν, το σύγχρονο «ξανθών γένος» (διακρίνονται με ξυρισμένα κεφάλια να εκπολιτίζουν μιαρούς βαρβάρους).
Η ελέω θεού υπεροπλία του Πούτιν με ψάλλουσες αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες και ΤΕΣΛΑ. Το σαβουροβιβλίο «Ο Καιρός γαρ Εγγύς».
Ο μέγιστος ιστορικός ερευνητής Σακκέτος – Πακέτος.
Ο Έλλην εφευρέτης της ρώσικης αντιβαρύτητας Συννεφάκης.
Τα σύμβολα του Ελληνισμού (το μπαϊράκι του Απόλλωνα, το Λ, το ηλιακό σύμβολο κλπ)
Η επερχόμενη πτώση του εβραιοκαπιταλισμού, της Νέας Τάξης, των Ιλλουμινάτι κλπ, από τους Λιακουρορθόδοξους.
Η επιβολή της 6ης ΕΛληνικής Κοσμοκρατορίας (6ο REICH), όπως αναφέρουν οι Προφητείες του Τραχωνείου και πλήθος παππούληδες και γεροντάδες +ευλόγησον+, επίσης από το χέρι του θεού.
Η επαναφορά της Παλαιάς Τάξης των Πραγμάτων.

Η ουράνια μελωδία ανήκει στον μέγιστο βιρτουόζο Πεντέλα.
Όσο για τη θεϊκή φωνή του φοβερού αυτού ύμνου, τα λόγια είναι περιττά.


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΒΛΟΓΙΟΚΟΜΕΝΟ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑΤΟ. MONO ΓΙΑ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΟΥΣ. ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΙΧΩΡ ΣΑΣ




Υπάρχουν κομμάτια του ύμνου που δεν ακούγονται καλά.
Άλλη μια απόδειξη ότι "...οι σκοτεινές δυνάμεις της Νέας Τάξης των πραγμάτων πάνε να εξαφανίσουν τα ντοκουμέντα..."





buzz it!

:: posted by funEL, 11:26 AM

12 Comments:

Άγιε Φανέλιε, ευλόγησον! Προτίνω να τυπωθεί και να μοιραστεί αυτό το αριστούργημα της Ορθής (ή ανάποδης, τι να σου πω) Πίστεως εις τον Αλλαλούμιον εις τις κατά τόπους συναθροίσεις των πιστών μας από σήμερα μέχρι την Κυριακή! Μ. ;-}
Blogger Marialena, at 12:51 PM  
Έγραψες πάλι φίλε!!!
Anonymous Anonymous, at 1:11 PM  
Ε όχι κι έτσι ρε παιδιά! Τι σχέση έχει ο Χίτλερ και ο Β'Π.Π.,με το Λιακόπουλο; Έλεος!μερικοί έχουν μπερδέψει.........τα μυαλά τους!!!
Θα 'ταν πάρα πολύ ωραίο το βίντεο εαν δεν υπήρχε ο ευτελισμός του Λιακόπουλου με το Χίτλερ και το Β'Π.Π.! Μερικοί δεν έχουν το Θεό τους! Πολύ κακόγουστο αστείο! Λυπούμαι πολύ! :(
Anonymous Anonymous, at 12:38 AM  
Έκανα το τεστ του Λιακουροβίδεο και πιστοποιώ ότι τα επίπεδα του ιχώρ μου και φυλετικής καθαρότητος φτάνουν τα 1.040.706.548.324.568.932% της κλίμακας Μερκάλι. Μετά από τα παραπάνω ειδοποιώ τους φίλους μας ΈΛληνες με χαμηλότερο αιματοκρίτη και σύνδρομο νεοβαρβατίλας ότι τους στέλνω το περίσσευμα μου για να μη νιώθουν βαλκάνιοι....

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Anonymous Anonymous, at 3:14 AM  
Μετά από επεξεργασία του ιερού βίδεο, παίζοντας το ανάποδα, διαπιστώ8ηκαν τα εξής προπαγανδιστικά μηνύματα.

Στην αρχή εκεί που μιλάει ο Φύρερ ακούγεται η φράση "ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 6ην" ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ.

Στη πρώτη έκρηξη ατομική βόμβας ακούγεται η λέξη "ΤΕΣΛΑ"

Στη σκηνή (περνάει λίγα μόνο δευτερόλεπτα από την οθόνη για αυτό προσοχή) όπου το ΗΕ111 ρίχνει τον V-1 ακούγεται η μυστική λέξη "ΣΥΝΝΕΦΑΚΗΣ"

Στη σκηνή με την πύλη του Άουσβιτς ακούγονται οι λέξεις "Ιλλουμινάτι, νεοταξίτες, κουλτουριάρηδες"

Στη φάτσα του Μουσσολίνι ακούγεται η λέξη "Καλλικάτζαροι"

Στη σκηνή με τους άνδρες της Βέρμαχτ να προελαύνουν διακρίνονται από τα αριστερά προς στα δεξιά ΦΑΝΕΛ να χαιρετά με τεταμένη την δεξιά, ΛΟΤ να κρατά το λάβαρο, ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ να προσφέρει λέλουδα, ΜΗΤΣΟΥΛΑΣ προσφέροντας καφέ και λοκούμια στα παιδιά και ΡΟΔΙΑ (φορά πράσινη περούκα και ημίψηλο καπέλο)

Αν παρατηρήσετε προσεκτικά στο βάθος της λεκάνης θα δείτε τη φωτογραφία του Μπους.

Αν κουνήσετε το ποντίκι πάνω κάτω 114 φορές, φωνάξετε SIEG HEIL άλλες τρεις και πατήσετε τον συνδυασμό alt + F4 8α βγει μήνυμα που αναγράφει "+ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ+" και θα ακουστεί το απολυτίκιο της Κασσιανής με τη φωνή του Γιώργου Νταλάρα. Προσοχή ίσως τα ηχεία σας να μην αντέξουν τόσα ντεσιμπέλ και να σπάσουν για αυτό φροντίστε να έχετε εγκαταστήσει το ιερό γουολπεϊπέριον νούμπερ 14 πρώτα.

Στη σκηνή που φαίνεται ο προφήτης στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης φαίνεται καθαρά η λέξη "ΛΙΑΚΟΥΡΑΣ" γραμμένη στην ελληνικότατη γλώσσα Urdu.

Στη φωτογραφία με το Χανεμπού ακούγεται η λέξη "ΚΟΣΜΟΣΦΑΙΡΕΣ"

Ενώ παίζει το βίδεο, αν γυρίσετε την οθόνη ανάποδα, πατήσετε το reset 14 φορές, τραβήξετε το καζάνακι άλλες 12 φορές, φορέσετε ροζ εσώρουχα με μωβ βούλες και κτυπήσετε το κεφάλι σας στο πληκτρολόγιο άλλες 21 φορές θα εμφανιστεί η φάτσα του προφήτη μαζί με ένα κωδικό τον οποίο αν πάρετε ΤΩΡΑ στο γνωστό τηλέφωνο και το δώσετε εκεί στο κέντρο, θα παραλάβετε ΔΩΡΕΑΝ 21 ντουβαροπακέτα και τρία αγγούρια καλυβιώτικα με το συμπάθειο!

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Anonymous Anonymous, at 3:48 AM  
πότε θα το κατεβάσουμε το κομμάτι να μου πεις!
Blogger Stormrider, at 10:27 AM  
καλημέρα σας κ. Μαριαλένα.
Γουέλκαμ και με το δεξιόν.
Γιατί μεχρι την Κυριακή? Πάντα πρέπει να μοιράζεται κάθε Κυριακή μαζί με το Αντίδωρο.

Nada γουελκαμ. Τι γράψαμε και δεν το αντελήφθημεν. Εμείς αντιγραφή απλή κάνουμε
ΑΛΛΟΣ γράφει (μεγάλη η Χάρη Του)

Κ. ανώνυμους σας παραπέμπουμε στην εξαίρετον Βιντεολιακουρικήν ανάλυση του ειδικού αναλυτή μελετητή μοναχού αδελφού ιππότη Κόκορμαν.

Παλαιέ συναγωνιστή και συνιππότα Δημήτριε. Αναγνωρίζουμε την πιθανότητα αυτοδημιουργίας του ιερού τούτου Βίδεου. Ερευνούμε...
Όμως αναφέρατε τις παρατηρήσεις σας για τον αφελφό Κόκορμαν...
συμμεριζόμεθα τις απόψεις σας...μήπως τα πράγματα είναι ακόμα πιο σοβαρά?
μήπως ο κόκορμαν είναι... είναι ... ο ίδιος ο Π...

Οχι
οχι ... είναι αδύνατη τέτοια Τιμή

Κοκορμαν πρόσεξε. Τέτοια θεοεπιστημονική ανάλυση προκαλεί θεομαγνητικές δονήσεις στο σύμπαν και δίνει στόχο στους οχτρούς...

μόνο στη σκέψη αμαρτάνουμε.

Συνιππότα Λωτ, μπορείτε να δείτε και μόνος σας τας αντιδράσεις

Στορμ, περιμένουμε και μεις το ίδιο καθότι δεν το έχουμε πλήρες
Blogger funEL, at 1:40 PM  
poly kakogousto lipame den me pithete . kala afou den ton pate kai ton theorite gelio , giati kanate olokliro site?. sto kato kato den mas anagkazei kanenas na asxolitioume mazi tou , kai afto ine kalitero apo to na kathomeste kai na tou kanoume video parea me ton xitler.Exei allous se pio megala kanalia oi opioi kanoune pio fanera tous karagkiozides kai asxoloounte me ma-----s gia pio xontra fragka apo afton kai kanoune kai koumanta afth th stigmi kai tous kanoume magges kai esis asxoliste me afton.
Anonymous Anonymous, at 6:56 PM  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
a kai ime anonymous , epidi den exo logariasmo sto site , oxi epidi den thelo na dite onoma i kati tetio.kai , ego den ime o proiogumenos anonynous pou apo oti ida milisate prin.
Anonymous Anonymous, at 7:02 PM  
ase pou FanEl ise apomimish esi kai to olo site. oi kamenoi.gr to arxisan olo afto to stil forum kai site prin merika xronia. kai merikoi alloi pio kamenoi to sinexizoune etsi. den sou paei man kai den ise kathiolou original,sorry.Bye guys
Anonymous Anonymous, at 7:12 PM  
einai karaapateonas kai malakas,alla na paradextoume oti tragoudaei kala:P giati den paei me ton psomiadi gia dueto?
Anonymous Anonymous, at 12:29 PM  
Ζουν ανάμεσά μας!!


Τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν παράξενα και τραγελαφικά γεγονότα στις εκδόσεις Λιακόπουλος (ΑΣΑΝΑ ΕΠΕ). Ναι, καλά διαβάσατε! Σε αυτόν τον εκδότη που παπαριά@@ τα μυαλά των ανθρώπων με ιστορίες για Νεφελίμ, Ελοχίμ και άλλους αγρίους. Το τρέξιμο πάει σύννεφο! Δρομολόγια των εξωτερικών διανομέων από Πέραμα μέχρι Σούνιο και από Γλυφάδα μέχρι Ωρωπό… Μόνο δρομολόγια από την κοίλη Γη μέχρι τις πολυκατοικίες στον πλανήτη Άρη δεν έχουν γίνει ακόμα -αν και τα μεταφορικά που χρεώνει στους πελάτες για τέτοιες αποστάσεις είναι-… Συνεχής και έλεγχος με τηλέφωνα αλλά και παρακολούθηση από κάμερες στην αποθήκη. Ολόκληρη βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων… Και μέσα σε όλο αυτά να πλήρωνε και καμιά υπερωρία! Κατά δήλωση του ιδίου, οι υπερωρίες δεν πληρώνονται αφού «νέα παιδιά είστε, αντέχετε».Και οι πουτινιές δεν τελειώνουν εδώ. Όταν η πραγματικότητα ξεπερνά και την πιο αχαλίνωτη φαντασία

Οι εκδόσεις Λιακόπουλος θεώρησαν πως μπορούν να απαλλαγούν από το περιττό εργατικό-μισθολογικό κόστος. Έτσι, πριν μερικές μέρες προχώρησαν σε μια συνειδητά σχεδιασμένη ενέργεια. Αφού πρώτα μείωσαν τους μισθούς (περιορισμός των bonus) και εντατικοποίησαν τρομερά τη δουλειά, εν συνεχεία ανακοίνωσαν στους διανομείς ότι από εδώ και στο εξής καταργούνται οι συμβάσεις με το ΙΚΑ (μέσω οικιοθελούς-υποχρεωτικής παραίτησης) και μετατρέπονται οι εργασιακές σχέσεις σε ΤΕΒΕ δελτίο παροχής υπηρεσιών. Αντίθετη άποψη δεκτή : ΑΠΟΛΥΣΗ. Και αυτό έγινε τελικά. Όσοι συνάδελφοι αρνήθηκαν να αποδεχτούν τα νέα δεδομένα (τηλεφωνήτριες, διανομείς) απολύθηκαν, συνολικά έξι στον αριθμό και έπεται συνέχεια. Απειλές σε όσους συμμετείχαν στις απεργίες, αναγκαστικές άδειες σε δηλωμένες απεργίες, απόλυση συναδέλφου στις 18 Μάρτη, μια μέρα πριν την απεργία, συμπληρώνουν το αντιδραστικό σκηνικό. Δεν τρώμε βαλανίδια

Η κυβέρνηση και η εργοδοσία έχουν αποκαλύψει τις προθέσεις τους! Ελαστικές σχέσεις, εξοντωτική δουλειά και μισθοί πείνας συνθέτουν τη μίζερη πραγματικότητα που ζούμε σαν εργαζόμενοι. Ταυτόχρονα, η επέκταση των ορίων ηλικίας για συνταξιοδότηση και οι συντάξεις των 500 ευρώ διαμορφώνουν ένα ζοφερό μέλλον.
Η μόνη λύση είναι ο συλλογικός αγώνας για τα δικαιώματά μας, για όλα όσα μας ανήκουν. Όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να σηκωθούμε από καναπέδες-ντιβάνια-κρεβάτια-πολυθρόνες και να βγούμε στους δρόμους. Να οργανωθούμε στο σωματείο μας και συλλογικά να διεκδικήσουμε την ανατροπή των αντιασφαλιστικών μεταρρυθμίσεων.

Για το ζήτημα των συναδέλφων στις εκδόσεις Λιακόπουλος, διεκδικούμε:
-Καμία αλλαγή των εργασιακών σχέσεων από ΙΚΑ σε ΤΕΒΕ. Μόνο σταθερές εργασιακές σχέσεις ΙΚΑ.
-Να αποσυρθεί η κάμερα από την αποθήκη.
-Καταβολή ΟΛΩΝ των χρωστούμενων στους εργαζομένους.
-Αύξηση των μισθών.
-Να σπάσει η τρομοκρατία στις εκδόσεις Λιακόπουλος. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΧΑΡΤΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Anonymous ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΧΑΡΤΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, at 1:36 PM  

Add a comment