funEL βαρυ πακετο

Wednesday, August 17, 2005

1. Ο Κιοφτές Γαρ Εγγύς

buzz it!

:: posted by funEL, 8:30 PM | link | 0 comments |

κομμάτια κι αποσπάσματα 1

1
Tι τα θες ρε Πούτιν τα πυρηνικά υποβρύχια;
Αφού σε(σου) χαλάνε!
Αυτός που θα έχει αρρωστήσει με το ατύχημα πάντως θα'ναι ο Λιακόπουλος....Έτοιμος ήταν ν'απογειωθεί με τις Κοσμοσφαίρες και να'σου πίσω με το γκαζοζέν υποβρύχιο!
Πάω να δώ τα μέηλ μου!Μήπως έχω κάτι από Σείριο....Έχω αρκετά ξαδέρφια που ζούνε πάνω, δεν κατέβηκε όλο το σόϊ μας στην Γή να ξέρετε!Σας το λέω, μήπως θέ'τε κανά σουβενίρ από τα μέρη μας!Στο Σείριο άλλωστε, υπάρχουνε καλά παιδιά....
http://enotion.blogspot.com/2005/08/t.html

2
...Όπως έγινε φανερό αμέσως μετά τον A Παγκόσμιο πόλεμο, οι Μασόνοι είχαν ξεκινήσει την προεργασία για την παγκόσμια επικράτησή τους επί των Ελλήνων της Ομάδας Έψιλον. Ένας από τους τελευταίους αρχηγούς της Ομάδας Έψιλον ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου τον οποίο φρόντισαν δολίως να βγάλουν από τη μέση, μη γνωρίζοντες πως ο μυστικός ηγετικός πυρήνας των Ε βρίσκεται στο μυστικό αρχηγείο των Ε στα νησιά Βερμούδες όπου εργάζεται κατασκευάζοντας τα μυστικά υπερόπλα σχάσεως φωτονίων τα οποία περιγράφει ο Πλάτων κωδικοποιημένα στα βιβλία του.
Αυτή τη μυστική γνώση είναι που θέλουν να καρπωθούν, ή έν ανάγκη να εμποδίσουν οι ανθέλληνες, και για το σκοπό αυτό σύστησαν την ανθελληνική οργάνωση ΟΗΕ η οποία πίσω από το αθώο της προσωπείο τρομοκρατεί και δηλητηριάζει τον κορμό του Ελληνισμού. Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο ο Γεώργιος Καρατζαφέρης και ο Πάριος, ως γνήσιοι Έλληνες, τόλμησαν κατά το παρελθόν να καταγγείλουν την εν λόγω οργάνωση.
http://periglwssio.blogspot.com/2005/06/750.html

3
Η Απάτη Γαρ Εγγύς... Όπως είπα και προηγουμένως, αφορμή για αυτό το θέμα αποτέλεσε το βιβλίο που προωθεί με τις πάντες τις τελευταίες εβδομάδες ο Λιακόπουλος: το "Ο καιρός γαρ έγγύς", το οποίο όπως αναγράφει στο εξώφυλο περιέχει του Τραχωνίου Λεμεσσού στην Κύπρο. Δυστηχώς, τα άνευ προηγουμένου παραμύθια τα οποία λέει ο μίστερ Λιακό για τους Ρώσους, δεν είναι το μοναδικό μελανό σημείο της υπόθεσης: το ίδιο το βιβλίο είναι μια μεγάλη ΑΠΑΤΗ. Οι συγκεκριμένες "προφητείες" του Τραχωνίου Λεμεσσού, είναι έργο κάποιου Γιαννάκη Ιωάννου (ο οποίος αυτοαποκαλούταν Άγιος Ιωάννης Βασιλεύς). Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου διόρισε τριμελή επιτροπή για να εξετάσει το ζήτημα το 1999, και η επιτροπή κατέληξε πως πρόκειται σαφώς για απάτη. Η απόφαση δημοσιεύτηκε στις 8/9/1999 σε όλο τον ημερήσιο και περιοδικό τύπο της Κύπρου. Επιπλέον, ο πρώην μητροπολίτης Λεμεσσού κ. Χρύσανθος (τον οποιο προβάλλει ο Λιακόπουλος ως την έγκυρη πηγή που πιστοποιεί την αυθεντικότητα των "προφητειών") εμπλέκεται και αυτός στην απάτη, και επιπλέον εμπλέκεται σε 4 ακόμα υποθέσεις οικονομικών σκανδάλων τύπου "πυραμίδας". Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την υπόθεση, κάντε μια βόολτα απο την σελίδα http://www.patrokosmas.gr/periodiko.asp?sitema=1&sitem=11&isue=11&artid=220 Πρόκειται για το site του Ορθόδοξου Ιεραποστολικού Συνδέσμου "Άγιος Κωσμάς ο Αιτωλός". Στην συγκεκριμένη σελίδα η θεολόγος Ελένη Σταμούλου αναλύει ενδελεχώς την υπόθεση...
http://tilltheblog.blogspot.com/2004_12_01_tilltheblog_archive.html

buzz it!

:: posted by funEL, 8:25 PM | link | 3 comments |