funEL βαρυ πακετο

Thursday, April 05, 2007

παπαΑΡΗολογιες της Μεγ. Εβδομάδας (Β)

δημοσθένους παπαΑΡΗολογίες

Η Μεγάλη Εβδομάδα σημαδεύτηκε με το παγκόσμιο γεγονός του Θαύματος της τελευταίας εκπομπής (που ποτέ δεν είναι τελευταία) και του Θαύματος του τελευταίου, μοναδικού και ανεπανάληπτου παγκοσμίως σαβουροπακέτου περί του Άρη (που ποτέ δεν εξαντλείται). Πόλεις, νεκροκεφαλές, φαραώ, Πόρτο Καρράς, Μυκηναϊκές ακροπόλεις, ο Θεός Άρης και ο Σιντάλκας Απόλλων... Το σημαντικότερο έργο του Προφήτη (κάθε σαβουροπακέτο είναι και το σημαντικότερο έργο του τηλεπροφήτη, εννοείται)
Πρόκειται πραγματικά για έναν ακόμα ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ
(Μεγάλη Παρασκευή σήμερα... συμπτωματικόν?).


Α Mερος

Β Μέρος


δημοσθένους παπαΑΡΗολογίες

«Τελευταία εκπομπή παρουσίασης... όλοι θέλουν να μάθουν τι γίνεται εκεί πέρα... πρόσωπο, μεγάλη πυραμίδα, ισόπλευρο τρίγωνο... εκπληκτικά ντοκουμέντα... όποιος προλάβει... οικοδομικά τετράγωνα... πανύψηλα κτίρια... ααα αν φανταστεί κανείς με χώμα, ...επεξεργασμένη φωτογραφία... έχουμε το κέντρο μιας μεγαλουπόλεως και περί αυτού δεν χωρά καμμία αμφιβολία... και στα μεγάλια κανάλια έπαιξαν διαφημίσεις... προφανώς δεν είναι από τη φύση φτιαγμένες... κλιμακωτό κτίριο σαν το πόρτο καρρά... χαμός γίνεται από κατασκευές... υπάρχουν πυραμίδες? Αν είναι δυνατόν (να αμφιβάλετε) ...προπωλήσεις στο εξωτερικό... μας βγήκανε τα μάτια χρόνια ολόκληρα να ψάχνουμε εδώ πέρα, για σας όλα έρχονται έτοιμα...»


ARIS1.wma




δημοσθένους παπαΑΡΗολογίες

«Σωλήνες... δημιουργούν τεράστια πηνία... τα οποία τα πηνία τα τεράστια αν δεχόταν ρεύμα μπορούσαν να δημιουργούν ένα τεράστιο μαγνητικό πεδίο... πως επιβίωσαν οι κάτοικοι?... στη μεγαλύτερη εργασία που παγκόσμια παρουσιάστηκε ποτέ... η μελέτη των δορυφορικών φωτογραφιών που έκανα όταν ήμουνα στον ΝΑΤΟ με βοήθησαν... άκρως απόρρητο... μα έχει πολλά πρόσωπα στο πλανήτη Άρη... τα έχουμε βρει όλα... εδώ προφίλ...ποιός τα ‘κανε όλα αυτοί... που πήγαν αυτοί, ζούνε εκεί ακόμα?... η απάντηση είναι ναι... τι μας κρύβουν οι αμερικάνοι... ένας ουρανοξύστης... κτιριακός οργασμός...»


ARIS2.wma




δημοσθένους παπαΑΡΗολογίες

«αναπαράσταση μιας νεκροκεφαλής ακόμη στο πλανήτη Άρη... δακτύλιος ...είχε εγχυθεί ρητινώδες υλικό και μάλιστα πρόχειρα... ενα πλήρες σχέδιο γεωπλασίας στο πλανήτη Άρη... και δεν ξέρουμε πως θα βοηθηθούμε με αυτά που θα βρούμε εκεί... αναπαράσταση... εξώστης... πρώην πολεμίστρες... χρειάστηκε πάρα πολλά χρόνια με πολλά ξενύχτια για να γίνει... όλη αυτή η δουλειά... βραχογραφίες... δίνουμε το καλό το κρασί, τα δικά μου τα βιβλία...»


ARIS3.wma




δημοσθένους παπαΑΡΗολογίες

Λιακούρειο Συμπέρασμα. Δεν υπάρχει αμφιβολία για τα κτίρια. Συνεχίζοντας βλέπει μεγαλουπόλεις, δρόμους, ταράτσες, πρασιές, το αντίγραφο του Πόρτο Καρράς.
ΟΛΑ αυτά βέβαια είναι εξ ολοκλήρου κακές αντιγραφές από όλη την αμερικάνικη περί Άρη μπουρδολογία - συνωμοσιολογία στο Ιντερνετ, ΚΑΙ όσον αφορά τις φωτογραφίες ΚΑΙ όσον αφορά τις «εξηγήσεις», εικασίες, θεωρίες.
Φυσικά κάποιος με στοιχειώδεις γνώσεις βλέπει το προφανές, δηλαδή τις οπτικές απάτες, τους φυσικούς σχηματισμούς, τα digital artifacts, λάθη των ηλεκτρονικών φωτογραφιών, τα pixels. Κάτι που επιβεβαιώνεται με λίγη μελέτη. Μπορεί όμως ένας «σοβαρός»(???) άνθρωπος και μάλιστα φυσικός (μάλλον καλά λένε για τα πτυχία με τη μηδενική αξία στην ελλάδα), να μας λέει τόσο χοντρά ψέμματα? Φυσικά και μπορεί, αν πρόκειται για τον τηλεπροφήτη Δ. Λιακόπουλο και μάλιστα όταν του παρουσιάζεται μία ακόμα ευκαιρία να μαζέψει τα ευρουδάκια των αφελών ημιμαθών Λιακόφιλων και να γεμίσει για άλλη μια φορά τη τσέπη του σκορπίζοντας ψευδείς ειδήσεις και παραπληροφορώντας ασυστόλως.
Είναι η μεταφυσική μετατροπή του pixel, σε άκρως προσοδοφόρο Ελληνορθόδοξο pixΕΛ.
Όσο για τη "προσωπική" του θεωρία περί σωληνώσεων πηνίων που με ρεύμα θα επανακτούσε ο πλανήτης το μαγνητικό του πεδίο να μη τη σχολιάσουμε μη μας πάρουν με τα κόκκινα αυγά. Ρωτήστε οποιοδήποτε (σοβαρό) φυσικό να τον ευθυμήσετε.

Η Προφητεία του Τάγματος (που έγινε σε προηγούμενο post), ότι ο τηλεπροφήτης ποτέ δεν θα δείξει τα πραγματικά στοιχεία της NASA και ΕSA και τη προσομοίωση του περίφημου προσώπου της Κυδωνίας (που μόνο πρόσωπο δεν είναι), βγήκε αληθινή. Η επόμενη Προφητεία του Τάγματος είναι ότι αν στριμωχθεί κάποτε ο τηλεπλασιέ και είναι αναγκασμένος να απολογηθεί για όλα αυτά τα pixel που εν γνώσει της ψευδολογίας του ερμηνεύει τώρα σαν κτίρια πόλεις κλπ, θα το ρίξει ως συνήθως στη (αθώα παρθένα) παλαβή ...: «η Σιωνιστική NASA και το αμερικανοϊσραϊλινό λόμπυ που μας κρύβουν την αλήθεια και μας παραπλανούν με ψεύτικες φωτογραφίες .. κλπ κλπ». Κλασική τακτική μπουρδολόγου. Θυμηθείτε τη τραγική απολογία του για το θλιβερή περί σκελετού Κενταύρου εβραϊκή συνωμοσία ενάντια στους Ελληνορθόδοξους, κλπ κλπ.


Και ολίγον υπερόπλαΤΕΣΛΑ. Ο τυφώνας Κατρίνα ήταν ρώσικο υπερόπλο ΤΕΣΛΑ, ακτίνες θανάτου, δωρεάν ενέργεια. Διαστημικοί πόλεμοι. Λουκιανός. Ερυθραία. Μυκήνες. Τι σχέση έχει η απαγορευμένη αρχαιολογία στη γη, με την απαγορευμένη αρχαιολογία στον Άρη. (θυμάστε που όλοι περίμεναν να χρησιμοποιήσουν οι Σέρβοι τα ρώσικα μυστικά υπερόπλα ΤΕΣΛΑ κατά των αμερικάνων στο πόλεμο της γιουγκοσλαβίας? Τα ίδια που θα χρησιμοποιούσαν οι Ιρακινοί? Ναι αυτά είναι. Και όπως είδατε οι εβραιοσιωνιστές νικήθηκαν κατά κράτος). Απολαύστε το:


TESLA.wma




δημοσθένους παπαΑΡΗολογίες

Να πως δικαιώνεται ο Προφήτης.
Πριν μια βδομάδα έλεγε ότι ο Πούτιν θα εισβάλει στο Ιράν, διότι οι Προφητείες μιλάνε για εισβολή της Ρωσίας στη περσία. Τώρα τα διαφοροποιεί λέγοντας ότι ο Πούτιν θα αποσύρει την ομπρέλα για να μπουν οι Αμερικάνοι στο Ιράν. Μπορεί βέβαια η Προφητεία να μιλάει για τους αμερικάνους που θα εισβάλουν στο Ιράν αλλά στη πραγματικότητα να είναι οι Ρώσοι που τους έβαλαν να εισβάλουν για να μπουν μετά σαν ελευθερωτές. Προσέχτε καλά τη Λιακούρεια (θεο)(παρα)λογική. Και φυσικά δικαιώνεται ο Προφήτης διότι... μας αναπαράγει κάτι που βρήκε στο Ιντερνετ από τα νέα της Μόσχας. Ακούστε και κλάψτε ανθΕΛληνες σιωνιστές υποχθόνιοι. Ο τηλεπροφήτης σας ξεμπρόστιασε:


ALANTALONPOUTIN.wm...




Μοναδικό ηχητικό. «ήρθε η ώρα να ακουστούνε... Όταν ο Φοίβος Αχερσεκόμης Σιντάλκας Απόλλων έφυγε από τη γη μαζί με άλλους, ... τότε ο Άρης ο λεγόμενος θεός του πολέμου ονόμασε την Ερυθραία με τ’ όνομά του...». Παρακαλούμε απομακρύνετε τις ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες (γιατί ο χοντρός είναι κοντά):


ELARISKAIALLESMALA...




δημοσθένους παπαΑΡΗολογίες

Ο Φόβος (δορυφόρος του Άρη), είναι τεχνητός δορυφόρος και κάποιες ακτίνες κτύπησαν τη ρώσικη αποστολή όταν πήγαν εκεί. Χωρίς σχόλια:


FOVOS.wma




Είναι γνωστό ότι, κάθε πορωμένος κλέφτης βλέπει παντού φανταστικούς κλέφτες να τον κλέβουν. Κάθε συνωμότης βλέπει παντού συνωμοσίες. Δεν νοείται αποκαλυπτικός συνωμοσιολόγος χωρίς κάποιους κακούς να τον καταδιώκουν. Ακούστε το ηχητικό. Τσιρίζει γκαρίζει για κάποιο σαμποτέρ που σαμποτάρει το τηλεφωνικό του κέντρο. (Ναι, είναι αυτό το ίδιο που παίρνει φωτιά σε κάθε εκπομπή από τα τηλεφωνήματα!!!). Φαίνεται έπεσαν οι τηλεπωλήσεις των τηλεσκουπιδιών του. Τηλεφωνάτε Λιακόφιλοι όλοι μαζί να πιάσετε άλλον ένα φανταστικό εχθρό του Λιάκουρα (επί τη ευκαιρία, πάρτε και κανένα σαβουροπακέτο για το Πάσχα). Μα τι είδους απατεώνας είναι ο τηλεπροφήτης,... κωμικός, τραγικός, θλιβερός ή όλα μαζί?


SABOTER.wma




δημοσθένους παπαΑΡΗολογίες

Μεταξύ άλλων κωμικοτραγικών περί «τελευταίας εκπομπής», «φοβερά βιβλία ... το κάτι άλλο, με πολύ σοβαρότητα και προσοχή», «το επόμενο πακέτο που θα αφήσει εποχή», «όποιος προλάβει» ακούγονται και τα εξής:

"Αυτό που είπα για τις Μυκήνες, εγώ δεν κάνω πλάκα... ΕΓΩ το ανακάλυψα... Δείτε ένα τείχος ίδιο με το περίγραμμα των μυκηνών... ιγκλου των Αναστάζι..." (θέλει ασυδοσία και θράσος ο λόγος του Προφήτη)

Το συνηθισμένο «Θέλω ο καθένας και η καθεμιά να μη τρώει κουτόχορτο απ’ αυτά που τους πασάρουνε... γιατί η Νέα Τάξη των πραγμάτων θέλει να μας ρίξει του κόσμου το παραμύθι... άνω θρώσκω... αποφασίστε εσείς...» (αυτή είναι η γκεμπελίστικη Λιακουρική αντιστροφή των λέξεων σε σχέση με τις έννοιες. Μιλάει για παραμύθι και κουτόχορτο των άλλων φανταστικών κακών, κάνοντας ακριβώς αυτό που τους κατηγορεί. Καθρεφτάκι έχετε σπίτι σας Ισαπόστολε καντηΛανάφτη?)
Και το ανεπανάληπτο. Προσέξτε «Πολλές φορές δίνω το έναυσμα για εκπομπές να γίνουν στη τηλεόραση... γιατί προωθείται η έρευνα και η σκέψη... στο πλανήτη Άρη τα πράγματα είναι δύσκολα, γιατί ο οποιοσδήποτε σχεδόν θέλει να κάνει κάτι ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ... ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΥΛΙΚΟ Ή ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ Ή ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ... Ε, ΛΟΙΠΟΝ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ, ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΥΛΙΚΟ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ. ΜΗ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ...» (ερώτηση: πως λέγεται αυτός που κλέβει από το ίντερνετ, ένα ελεύθερα προσβάσιμο μέσο από όλους, αντιγράφοντας φωτογραφίες, θεωρίες, σχεδιαγράμματα, 3d μοντέλα, για να κατασκευάσει πρόχειρα χωρίς να πληρώσει το παραμικρό, πολύχρωμα σκουπιδοπακέτα (για να τα πουλήσει)... και μετά ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ (???) σε άλλους να χρησιμοποιήσουν τις αντιγραφές του, (ενώ μπορούν πολύ πιο εύκολα να πάρουν οτιδήποτε από τη ελεύθερη πηγή του Ιντερνετ)... ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΜΕΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ... Πως λέγεται ο κουτοπόνηρος αυτός γκεμπελίσκος? Πως λέγεται αυτός που υποτιμά την νοημοσύνη μας? Απάντηση: Δημοσθένης Λιακόπουλος, ο ορισμός.)




PAPARIOLOGIESUPER....







ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ «ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ» ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ. ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΕΣ, ΠΟΛΕΙΣ, ΦΑΡΑΩ ...ΚΛΠ.
ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥ ΤΗΛΕΠΛΑΣΙΕ Δ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ» ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. (μπορεί κανείς να τα συλλέξει ΟΛΑ μέσα σε μισή μέρα). ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΑΣ – POST-. (τα μοναδικά στοιχεία που ΔΕΝ αντέγραψε, είναι η Ελληνορθόδοξη σάλτσα, με μυκηναϊκές Ακροπόλεις, και τον Σιντάλκα Απόλλωνα κλπ. Αυτά είναι αποκλειστικές ντόπιες μπουρδολογίες)




Όλοι να ακούσουν με τα ίδια τους τα αυτιά ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, και ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ στις δημόσιες τηλεοπτικές συχνότητες, με εκατομμύρια παθητικούς αποδέκτες τηλεθεατές, από την εκπομπή τηλεμάρκετινγκ "Δυνατά και Ελληνικά", που αναμεταδίδεται σε πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς.
O ΙΔΙΟΣ αυτός άνθρωπος που λέει όλα αυτά δημοσίως, έχει το ΘΡΑΣΟΣ να μιλάει για αξιοπρέπεια, υπόληψη, κατασυκοφάντηση, διασυρμό κλπ. Να μηνύει μικρούς και αδύνατους και άσχετους. Να επικηρύσει (ψάχνοντας απεγνωσμένα χαφιέδες), αυτούς που κριτικάρουν και σατιρίζουν τον οχετό της μπουρδολογίας και παραπληροφόρησης, που μας λούζει καθημερινά με δεκάδες τηλεοπτικές ώρες.
Όπως λέει και ο ελλαδέμπορας σαβουροπώλης (για άλλους λόγους),...
ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

Εμείς λέμε, ότι και να κάνεις ευτραφή καντηΛανάφτη

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΨΕΛΝΟΥΜΕ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑ

buzz it!

:: posted by funEL, 3:25 PM | link | 119 comments |

Sunday, April 01, 2007

ΛΙΑΚΟΥΡΙΑΔΑ (1)

Λόγω της ιερής αυτής ημερομηνίας (1η Απριλίου), η οποία έχει θεσμοθετηθεί σαν παγκόσμια ημέρα Λιακούρειας Αλήθειας και Γνώσης, ξεκινάμε καινούργιο (ατέρμονο) κύκλο καθαρών ORIGINAL ηχητικών μπαρΟΥΦΟλογιών του Προφήτη τηλεπλασιέ, με πολύ μικρή περίληψη, σχολιασμό, υπό τον τίτλο "Λιακουριάδα" (κατά το Ιλιάδα, σουμάδα κλπ)
Έτσι όλοι να ακούσουν με τα ίδια τους τα αυτιά ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, και ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ στις δημόσιες τηλεοπτικές συχνότητες, με εκατομμύρια παθητικούς αποδέκτες τηλεθεατές, από την εκπομπή τηλεμάρκετινγκ "Δυνατά και Ελληνικά", που αναμεταδίδεται σε πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς.
O ΙΔΙΟΣ αυτός άνθρωπος που λέει όλα αυτά δημοσίως, έχει το ΘΡΑΣΟΣ να μιλάει για αξιοπρέπεια, υπόληψη, κατασυκοφάντηση, διασυρμό κλπ. Να μηνύει μικρούς και αδύνατους και άσχετους. Να επικηρύσει αυτούς που κριτικάρουν και σατιρίζουν τον οχετό της μπουρδολογίας και παραπληροφόρησης, που μας λούζει καθημερινά με δεκάδες τηλεοπτικές ώρες.
Όπως λέει και ο ελλαδέμπορας σαβουροπώλης (για άλλους λόγους),...
ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

Είναι μια συνεισφορά του Μυστικού Τάγματος funEL στη έγερση των απανταχού ΕΛηθίων.
(Οι Λιακουριάδες ακούγονται με σκοτεινοσιωνιστικό Internet Explorer)

UBERMENSCH LIAKO


2 Καλοκαίρια και 2 Πασχαλιές μαζί.
Το Ποθούμενον (για απελευθέρωση ΕΛληνικών εδαφών), έχει έρθει, "το πιο ζεστό χειμώνα από το 1880 έζησε ο πλανήτης, ... in.gr", διότι σε όλο το πλανήτη είχε βαρυχειμωνιά (???) και εμείς έχουμε καλοκαίρι ... (η αντίφαση βασική μέθοδος Λιακούρειας "απόδειξης"). Μέσα στα πακέτα είναι τα γνωστά "Πρωτόκολλα" της Νέας Τάξης, (των σοφών της Σιών), και το τεραστίων διαστάσεων ¨ο καιρός γαρ εγγύς", που ξεσήκωσε τον ΕΛληνισμό (???). Πω πω μούσκεμα στον ιδρώτα είμαι...
(φάτε Αλήθεια και Γνώση)



KALOKAIRIAKAIPIPES...






Η παγκόσμια κυβέρνηση στη Τακλαμακάν
Ο κόσμος κυβερνιέται από την έρημο Τακλαμακάν στη Κίνα. Ιερομόναχος Παρθένιος. Το Άγιο Όρος Δικαιώνει τον ιερό τηλεπλασιέ.
(φοβού τους υποχθόνιους και πυραμίδες φέροντες)



kivernisitaklamaka...






Αλογοσκούφης
Χαριτολογόντας... μαζί με το σύνηθες χαμερπές γλύψιμο προς την εκάστοτε πραγματική εξουσία
(χα ...γελάσαμε πάλι σήμερα)



alogoskoufisprofit...






Αχταρμάς και ρώσικη σαλάτα
Προφητικός αχταρμάς με γεροντάδες, Προφητείες, Βουλγαρίες, βιβλία, εφημερίδες, πολιτική, Παπανδρέου, παγκοσμιοποιήσεις, ιστορίες, κόκκινες αρκούδες, απόλυτη δικαίωση, εμείς ... είμαστε οι άνθρωποι του πνεύματος, ... ρώσικη σαλάτα.
(κάνουμε τη νύχτα μέρα)



SOUPERSOUPERAXTARM...






40000 ΕΛ
Τα ιερά τα όσια και τα δίκαια. ΕΛ-λην στη γλώσσα των ΕΛ (μοναδικός γνώστης αυτής της γλώσσας). Εμείς είμαστε οι απόγονοι των ΕΛ. Αυτόχθονες. Από το 40000 χρόνια προ το Χριστό μέχρι τώρα εμείς είμαστε εδώ πέρα. Όσο για κείνους που μας βρίζουνε ο θεός να τους έχει καλά. ο καιρός γαρ εγγύς.
(κ. Τσιπρόπουλε, ο θεός να σ' έχει καλά)



40000kaiallaparmth...






Μισοτηγανισμένα απέθαντα ψάρια
Ξέρετε βέβαια ότι το θαύμα με τα τηγανισμένα ψάρια έγινε κάπου στη Λάρισα και ο Προφήτης το πουλάει σε DVD, με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων. Άρα θα πάρουμε την Πόλη.
(νηστήσιμες συνταγές για τηγανητά μπακαΛιακουράκια)



PSARIA.wma






Ρομφαίες στο διάστημα
Η Ρομφαία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ εμφανίστηκε στο διάστημα όταν έγινε ο Πούτιν πρόεδρος...
(είπε ο γέροντας)



ROMFAIA.wma






Προφητείες και πολιτική
Το παπαδοπαίδι του έστειλε Προφητεία (το σχέδιο του θεού). Βουλγαρίες, Περσίες, αγωγοί, Πούτιν, το ξανθόν γένος, ... μα αγαπητοί μου φίλοι οι Προφητείες αφορούν την καθημερινότητα, η πολιτική κατάσταση, το ίδιο.
(να πως βγαίνουν οι Προφητείες)



SUPERPROFITIES.wma






Η Εγνατία του Άγιου της Ορθοδοξίας
Πως εξηγείται η Προφητεία του γέροντος Παϊσιου, του Κοσμά του Αιτωλού (αχταρμάς), για τους στρατούς που θα περνάνε στη μακεδονία. Πραγματοποιείται "στας ημέρας μας", καθώς η εγνατία οδός είναι μισοτελειωμένη. Παρακολουθείστε Λιακούριο συλλογισμό.
(Σύγχρονες Προφητείες και Θαύματα)



EGNATIAAAAAApaisio...





Οι 13 Πύλες της Μακεδονίας
... αυτή την καινούργια Αποκάλυψη σας την αφήνουμε για έκπληξη... αν νομίζετε ότι οι αμερικάνοι θέλουν την Μακεδονία για το ουράνιο (???), η για να περνάνε τα ναρκωτικά (???). Ξέρετε τις πύλες που οδηγούν στη κοίλη (κούφια) γη, αυτές που βούλωσε ο Μεγαλέξανδρος κατ'εντολή του Θεού, για να μη βγαίνουν στην επιφάνεια οι 72 φυλές των υποχθονίων? Απολαύστε...
(Προσοχή μη ξεβουλώσετε τίποτα και τρέχουμε)



MAKEDONIA13PYLESdi...










ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ" ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΘΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΤΗ ΤΗΛΕΠΛΑΣΙΕ, (γιατί αν περιμένουμε από τον τηλεπροφήτη, θα περιμένουμε στον αιώνα τον άπαντα. ο καιρός γαργαρ μακρύς)

Λόγω της εκδίκασης της υπόθεσης του Blogme.gr έπειτα από τη γνωστή μήνυση του τηλεπλασιέ βιβλίων Δημοσθένη Λιακόπουλου που έχει οριστεί στις 21 Ιουνίου 2007, ωρα 9πμ, στο Πρώτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών κτήριο 9 της πρώην σχολής Ευελπίδων,

... θα παραθέσουμε πλήθος πραγματικών στοιχείων, video και audio, του γνωστού τηλεπλασιέ από την τηλεοπτική τηλεμάρκετινγκ εκπομπή του, έτσι ώστε όλοι να διακρίνουν που βρίσκεται το ασύστολο ψεύδος, που βρίσκεται η συκοφαντία, που βρίσκεται η παραπληροφόρηση, που βρίσκεται η διαστρέβλωση λέξεων, αξιών και εννοιών, που βρίσκεται η διασπορά ψευδών ειδήσεων, που βρίσκεται ο διασυρμός της ιστορίας, θρησκευτικού αισθήματος, πολιτισμού, παραδόσεων, και εν γένει όλων μας σαν έλληνες, ανάμεσα σε πολλά άλλα ακόμα.

Στη Δίκη αυτή (εκτός από τον άσχετο με το blog funEL, Αντ. Τσιπρόπουλο), είναι σαν να δικαζόμαστε και όλοι όσοι επιμένουν στην ελευθερία της έκφρασης, αμύνονται στη παραπληροφόρηση και διασπορά ψευδών ειδήσεων από τηλεοπτικά (και άλλα) σκουπίδια, αντιδρούν στη μετατροπή της σάτιρας σε ποινικό αδίκημα.

Λιάκουρα, ...πες αλεύρι
Υποχθόνιος ήλιος με κέρατα σε γυρεύει.

+ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑ+

buzz it!

:: posted by funEL, 10:32 AM | link | 45 comments |