funEL βαρυ πακετο

Saturday, January 21, 2006

Λιακούρειες Αντιβαρυτικές εφαρμογές B'

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΞΑΦΝΙΚΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ? ΠΩΣ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ? ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΑΙΟΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ? ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΛΙΑΚΟΥΡΟΜΠΑΖΟΠΑΚΕΤΟ? ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ? ΕΕΕΕ?
ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ ΞΑΝΑ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ. ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ?

Α Μέρος
Β Μέρος
Το μυστικό τάγμα των Ιπποτών funEL, συνεχίζει την αποκλειστική παρουσίαση των εκ-πλη-κτι-κών αποκαλυπτικών αντιβαρυτικών μηχανών, για την επικράτηση του ΛιακουροΕΛληνισμού και της 6ης Κοσμοκρατορίας.
Ο γέροντας +ευλόγησον+ γυρίζοντας από το Κρεμλίνο μέσω Αγίου Όρους, επέδωσε προσωπικά πανάρχαιο κλεμμένο Ελληνικό χειρόγραφο + Προφητεία αρχαίας ορθόδοξης Σίβυλλας. Ένα αναμφισβήτητο ντοκουμέντο της Ορθοδοξίας που περιγράφει λεπτομερώς την πρώτη αντιβαρυτική φυσική Ορθόδοξη Λιακουροσυσκευή «+ο Άγιος Βρωμηθέας+», μαζί με το ανάλογο σχέδιο του θεού.
Σ’ αυτό το σχέδιο του θεού, προμηνύεται ο φοβερός λόγος του Προφήτη Πλασιέ, (παρα)(υπερ)(δια)(εξω)λογικού Θεοεπιστημονικού χαρακτήρα, όπου συνδέονται ο Δίας, οι ΕΛ, ο Προμηθέας, το αφεντικό Χριστός, η τσάμπα ενέργεια, οι ΕΛληνες επιστήμονες και ένα καβαλημένο καλάμι. Το ακόλουθο σχέδιο μελετάται παραλλήλως με την ακουστική κάλυψη του Αποκαλυπτικού λόγου- κηρύγματος του Προφήτη (μόνο έτσι κατανοείται επαρκώς).






ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΔΩ
(όποιος παλιοκουλτουριαραίος μιλήσει για παράνοια, ηλιθιότητα και ετερόκλητο παραλήρημα να τον κάψει ο Θεός)


1. Απογείωση του υπερσύγχρονου αντιβαρυτικού εργοστασίου Σαράτοφ σε δοκιμαστική πτήση. Εδώ το βλέπουμε σε ένα από τα εκατομμύρια κοσμοδρόμια των ορθόδοξων ΕΛληνοΡώσων. Το αεροδυναμικό σχήμα του εργοστασίου το κάνει ιδανικό ΚΑΙ για διαστημικό αντιβαρυτικό σταθμό. Ιστορικές στιγμές.
2. Υποβρύχια αντιβαρυτική μοτοσικλέτα τύπου "+ο Όσιος Κοκοβιός+". Μονοκύλινδρο δρεπανιφόρο με διπλά πτερύγια, ζάντες αλουμινίου, ουρά και τούρμπο εξάτμιση. Διαθέτει έξτρα αντιβαρυτική συσκευή το σαβουροβιβλίο «ο Κεφτές γαρ εγγύς».
3. Η μοναδική τεραστίων διαστάσεων μπαταρία που δίνει ενέργεια στους αντιβαρυτικούς κινητήρες όλων των τύπων καθώς παράγει ενέργεια για τη Ρωσία, την Ελλάδα (δηλ. όλο το γνωστό σύμπαν), για 998.334.897,098,34 χιλιετηρίδες, με Θεοεπιστημονική εμβέλεια 45.094 Λιακουροπαρσέκ.


4. Οι δοκιμαστικές προσθαλασσώσεις του ΕΛληνορωσΟρθόδοξου λεωφορείου "+το υπερφυσικό γοβάκι+", από τον κ. Συννεφάκη. Βασισμένο στη πανάρχαια Ελληνορθόδοξη αντιβαρυτική τεχνολογία των γιγάντων. Παραλλαγή φτεροβρωμοπόδαρου Ερμή Λουστρίνι Νο 5.786. Ως γνωστό ο Ερμής πετάριζε τα βράδια με φούστα, μπλούζα, γοβάκι +ευλόγησον+
5. Αντιβαρυτικό Όχημα super fast. Ο επίτιμος Έλλην επιστήμων οργώνει χωράφια, λάσπες, βουνά, νερά και ότι άλλο βρει μπροστά του, μοιράζοντας δωρεάν ενέργεια. Τα λόγια είναι περιττά. Το φωτογραφικό αποδεικτικό υλικό σπάει τα κόκαλα και του πιο δύσπιστου Ιλλουμινάτι.
6. Ιστορικές στιγμές. Ο κ. Συννεφάκης με τον διευθυντή του εργοστασίου σε ένα από τα μοντέλα του ΕΚΙΠ (ο διευθυντής χρησιμοποιεί Oρθόδοξο καμουφλάζ τύπου Klington και φαίνεται μόνο στους μεμημένους Λιακουροπιστούς). Παρατηρείστε τις μοναδικές ανέσεις που προσφέρει αυτό το υπερτεχνολογικό μοντέλο τύπου "αραμπάς". Ειδικό για ρομαντικές αντιβαρυτικές εκδρομές στη λελουδιασμένη φύση.


7. Ατομικό αντιβαρυτικό όχημα τύπου "το βελάκι της 6ης κοσμοκρατορίας". Παρατηρούμε το δικέφαλο αντιβαρυτικό κινητήρα εθνικοσοσιαλιστικού τύπου Χανεμπού. Εξειδικευμένο προσωπικό όχημα για υψηλόβαθμα στρατιωτικά στελέχη της 6ης Κοσμοκρατορίας, παππούληδες, γεροντάδες, ιερομόναχους, καντηλανάφτες κλπ.
8. Ιπτάμενος Δίσκος αντιβαρυτικής υπερτεχνολογίας τύπου "η ομπρέλα του Θεού". Διαχρονικό όχημα με μηχανισμό χωροχρονικής δίνης. Εμφανίσθηκε σε διάφορες ιστορικές στιγμές της παγκόσμιας ΕΛληνικής ιστορίας. Οι παλαιότεροι θα θυμούνται την εποχή που προκάλεσε τη τρικυμία με υπερόπλα ΤΕΣΛΑ στο Άγιο Όρος και κατέστρεψε τον περσικό στόλο των καλικατζαραίων υποχθονίων.
9. Όχημα ΕΚΙΠ. Έτερος ιπτάμενος δίσκος τύπου "χωρίς κουκούτσια" ή εις τη βαρβαρική «+μπόουλινγκ+μέλον». Ο αντιβαρυτικός κινητήρας είναι αυτοκόλλητος τύπου Λ. Επικολλάται σαν γραμματόσημο, ενώ στις ειδικές τρύπες εισάγονται βλογιοκομμένα Κωσταντινάτα για extra ευλογία. Ενίοτε χρησιμοποιείται και σαν οδοστρωτήρας προκειμένου να σπάσουν τα κόκαλα των γνωστών εχθρών.


10. Υπερσύγχρονο αντιβαρυτικό τρίκυκλο βασισμένο στα κλεμμένα Ελληνικά χειρόγραφα όπως επισημαίνει η ιστορική διάνοια Σακκέτος – Πακέτος. Χρησιμοποιήθηκε να συλλεχθούν τα ζώα από τον ΝώεΛ, όταν του είπε ο Χριστός να τα μαζέψει γιατί είχαν πάρτι οι Ναφθαλείν και τάχαν τσούξει με μπύρες ΙΧΩΡ. Όπως ήταν επόμενο θα έπεφτε υπερκατούρημα σε όλη τη γη επί δικαίων και αδίκων για 40 μέρες.
11. Αντιβαρυτικό όχημα τύπου "σκατόμυγα" αρχαιοβαρβαριστί. Κινείται με κινητήρες τα ντουβαρομπαζοβιβλία "τα Βρωμόκωλα του Λιάκουρα" γιατί αναδίδουν την περίφημη ιστορική εθνικοσοσιαλιστική χαρακτηριστική οσμή. Προστατεύει από κάθε είδους επιθέσεις εχθρών διότι έχει ειδικό σύστημα σκατοκαμουφλάζ. Οι εχθροί της Λιακουρορθοδοξίας νομίζουν ότι πρόκειται περί υπερφυσικού σκατού και το προσπερνάν.
12. Το πρώτο διαστημικό λεωφορείο των ΕΛληνοΡώσων που χρησιμοποίησε αντιβαρυτικούς κινητήρες. Πρώτος ο Προφήτης το επισήμανε πριν από έναν ολόκληρο χρόνο της ανακοίνωσης της "Πράβδα". Διακρίνεται το Προφητικό έμβλημα της 6ης Λιακουρορθόδοξης Κοσμοκρατορίας και οι αντιβαρυτικοί ατμοκινητήρες με έξτρα ιπποδύναμη.


13. Επιβατικό αντιβαρυτικό όχημα "τα βαρύδια μας κουνιούνται". Δοκιμές από τον Ίδιο τον Προφήτη πλασιέ Λιάκουρα. Το φωτογραφικό ντοκουμέντο είναι από τις αρχές του αιώνα σε ένα απλό χωροχρονικό ταξίδι στη Ν. Υόρκη όταν επικρατούσαν οι γηγενείς ΕΛληνες. Έτσι μεταφέρθηκαν τα πρώτα αυτοκίνητα από τον Σείριο.
14. Το πρώτο αντιβαρυτικό ατομικό μοντέλο νέας γενιάς "μεταφυσική γκαζιέρα" από το 1993 π.Χ. Ανήκει στη προσωπική συλλογή του Προφήτη. Εδώ τον βλέπουμε σε μια επίδειξη αντιβαρυτικής τεχνικής καθώς πηγαίνει από το ένα βιβλιοπαντοπωλείο στο άλλο να μαζέψει τα Κωσταντινάτα των Σαβουροφάγων και Σαβουροφαγούδων.
15. Ξανά ο Προφήτης με αντιβαρυτικό όχημα τύπου "η σφεντόνα του Λιάκουρα" σε μια επιχείρηση αστραπή στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών να κανονίσει τα περί της Σύγκλησης της Ιεράς Συνόδου με θέμα τις αποκαλύψεις Σακκέτου - Πακέτου. Με την αντιβαρυτική Λιακούρεια «σφεντόνα», η απόσταση Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Τακλαμαράν – Μόσχα – Σείριος – Σελήνη – Κουφάλα – Βηθλεέμ – Ατλαντίδα – Κωσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη, πραγματοποιείται με μια ξεροριξιά αστραπιαία με ταχύτητες Καραπιπερή, Δυνατά και Λιακουρικά.


Κάθε μία από τις ανωτέρω φωτογραφίες ντοκουμέντα, είναι σύνθεση διαφόρων επί μέρους φωτογραφιών σύμφωνα με τη Λιακούρειο μέθοδο ανάλυσης και σύνθεσης "ο Αχταρμάς".
Αν κάποιος άθεος Ιλλουμινάτι νεοταξίτης ισχυριστεί ότι οτι αυτό είναι απλό μοντάζ και συνιστά παραχάραξη, διαστρέβλωση και εμφανή απάτη, του απαντάμε:
Αν δεχθούμε τον ισχυρισμό αυτό, θα ήταν σα να δεχόμασταν ότι όλα τα ντοκουμέντα, οι συνδιασμοί, οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του Προφήτη - Πλασιέ είναι ψευδή.
Αυτό όμως είναι αδύνατον. Γιατί ? Γιατί έτσι γουστάρουμε... Άληθινό είναι ότι συμφέρει (Λιακουρορθόδοξο). Ψευδές ότι είναι ενάντια στη Λιακουρορθοδοξία (υποχθόνιο)... Δυνατά και Λιακουρικά...
ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΛΙΑΚΟΥΡΟΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ...


Α Μέρος
Β Μέρος

buzz it!

:: posted by funEL, 10:56 PM | link | 11 comments |

Λιακούρειες Αντιβαρυτικές εφαρμογές Α'

ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΝΕΦΑΚΗ? ΕΕΕ?
ΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΣΤΗ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΝ ΣΤΗ ΚΙΝΑ? ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΕΕ?

Α Μέρος
Β Μέρος
Μετά τις φοβερές και τρομερές αποκαλύψεις του ΕΛληνος εφευρέτη της Ρώσικης Αντιβαρύτητας, Αντωνίου малоблако (Συννεφάκη), το μυστικό Τάγμα των Ιπποτών funΕL παρουσιάζει τις εκ-πλη-κτι-κές εφαρμογές των μοναδικών αυτών μηχανών, για την επικράτηση της 6ης Κοσμοκρατορίας.



Η Ανωτέρω αγγελογραφία εμφανίστηκε την ημέρα των Λιακουροαποκαλύψεων.
Απεικονίζει τους γνωστότατους αγγέλους Συννεφάκη και Λιακουράκη (κύλησε ο τετζεράκης και βρήκε το καπακάκι), εν μέσω των σύννεφων της Θείας Πρό(παρά)νοιας.

Σημειωτέον ότι πολλοί Λιακουροπιστοί την είδαν να δακρύζει.





ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΔΩ
(όποιος παλιοκουλτουριαραίος μιλήσει για φανατισμό, σωβινισμό και εθνικιστική υστερία, να τον κάψει ο Θεός)

Παρουσιάζουμε τις ειδικές αντιβαρυτικές σειρές οχημάτων τύπου +eblogison+ , ειδική πατέντα Λιάκουρα και γέροντος +ευλόγησον+ (με την βοήθεια του ίδιου του Θεού ιδιοχείρως), παντός καιρού.
Περιλαμβάνουν την πατέντα: Εξομολόγηση, Μετάνοια, θεία Χάρις.
Τα οχήματα κινούνται μόνον με Λιακουρορθόδοξο πλήρωμα. Ο βλογιοκομμένος ιερός υπολογιστής του συστήματος μπλοκάρει το σύστημα τροφοδοσίας όταν ανιχνεύσει αμαρτία και ανθΕΛληνισμό (άπιστους, Διεθνιστάς, κουλτουριαραίους, καλλικατζαραίους κλπ) στο πιλοτήριο.
Η πρωτοποριακή αυτή μέθοδος αποτρέπει Δυνατά και Λιακουρικά, τις γνωστές κλοπές της αρχαιοΕΛληνορθόδοξης τεχνολογίας από τους τσάμπα μάγκες της Νέας Τάξης των πραγμάτων.
Σημαντική λεπτομέρεια. Τα οχήματα χρησιμοποιούν Oρθόδοξο καμουφλάζ τύπου Klington (Star Trek). Μόνο οι Λιακουροπιστοί βλέπουν τα οχήματα. Οι υπόλοιποι νομίζουν ότι δεν υπάρχουν.



1. Διθέσιο όχημα +bananas+. Eξ ολοκλήρου οργανικής κατασκευής. Φύεται σε ειδικά θερμοκήπια του Αγίου Όρους, βλογικόβεται και μεταλλάσσεται με ορθόδοξη γενετική μηχανική, όπως περιγράφει ο Λουκιανός και με ειδικά τεριρέμ και αντιβαρυτικά τρισάγια. Περιλαμβάνει έξτρα βοηθητικό αντιβαρυτικό μηχανισμό Σταυρός-κοτσάνι (υπερφυσική κεραία τεραστίων διαστάσεων, on line σύνδεση με ΕΛ Χριστό για θαύματα σε περίπτωση ατυχήματος).
2. Διαστημόπλοιο "+Οσιος+Ανεμιστήρας+" . Tεραστίων διαστάσεων πολεμικό εκστρατευτικό σκάφος προς εκπολιτισμό διαφόρων λιγοστών βάρβαρων φυλών που απέμειναν στην άκρη του σύμπαντος, οι οποίες δεν γνωρίζουν ότι είναι ΕΛληνες Ορθόδοξοι. Το εκπολιτιστικό οπλοστάσιο περιλαμβάνει υπερσύγχρονης αρχαιοΕΛληνορθόδοξης τεχνολογίας καταστροφείς βαρβάρων, Ανορθοδόξων, αθέων, κλπ με τις ευλογίες πάντα του παππούλη παπαχασάπη +ευλόγησον+.
3. Το οργανικό όχημα “παπατρέχας” airlines, είναι μεταγωγικό, τεραστίων διαστάσεων εννοείται, από τα ιχθυοτροφεία Αρχιεπισκοπής Αιγαίου, Ιονίων και λοιπών θαλασσών. Εκτρέφεται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους. (Τηρούνται όλοι οι εκκλησιαστικοί κανόνες, οι νηστείες και το διαιτολόγιο των Αρχαίων Πατέρων της Εκκλησίας των Δελφών).
Κολυμπά και πετά με την αντιβαρυτική βοήθεια του Θεού.



4. Το θρυλικό Ρώσικο τεραστίων διαστάσεων διαστημικό μολύβι με αντιβαρυτικούς βαλλιστικούς πυραύλους τύπου “+pisokesasfagame+” εδάφους-αέρος, αέρος-νερού, νερού-διαστήματος, διαστήματος-κουφάλας, κουφάλας-εδάφους. Δεν αφήνει ρουθούνι απολίτιστο. Διαδίδει τη Γνώση και την Αλήθεια της Λιακουρορθοδοξίας. Αγάπη, σεβασμό, φιλότιμο.
5. Η εξέλιξη του Tupolev Tu-180 Nevidimka σε οργανικά δομημένο αντιβαρυτικό σύστημα τύπου "γλαρόσουπα". Τεραστίων διαστάσεων ιπτάμενο υποβρύχιο μεταφοράς προσωπικού και διαφόρων Ιερών ναών, προς διάδοση της Αρχαίας ΕΛληνικής Ορθοδοξίας στη κουφάλα της γης, στην Ατλαντίδα και στον Α Κενταύρου.
6. Αντιβαρυτικό ιπτάμενο γουρούνι Ζέπελιν τύπου +ΕL Λιακούρ+ προς τιμή του Ισαπόστολου Προφήτη Οδηγού Πλασιέ. Εξερευνητικό σκάφος επικίνδυνων αποστολών. Διαδίδει την Αλήθεια της Λιακουρορθοδοξίας μεταφέροντας τον ιερό σπόρο, κάτω και πάνω από το νερό.
Αυτό επιτυγχάνεται με καταιγισμό γουρουνοσκατοθύελλας με τεχνολογία ΤΕΣΛΑ στους Αντίχριστους, Ιλλουμινάτι, Λευκούς Αδελφούς.
Προφανώς μετά τον τυφώνα της σκατοΓνώσης, η Σατανική Λευκή Αδελφότητα μετατρέπεται σε σκατουλί καφέ Αδελφότητα και χάνει τη δύναμή της.



7. Ατομικό αντιβαρυτικό όχημα ΕΚΙΠ. Αποτελεσματικότατο βομβαρδιστικό ελαφρού τύπου. Μεταφέρει μπαζοσαβουροπακέτα χιλιάδων Λιακουροτόννων. Χτυπάει άμεσα και επιλεκτικά σπάζοντας τα κόκαλα των κουλτουριαραίων, Σιωνιστών νεοταξιτζίδων κλπ. Χρήσιμο για εκκαθαριστικές επιχειρήσεις. Το αγαπημένο όχημα καλογραιών και άλλων κορασίδων.
8. Ατομικό αντιβαρυτικό όχημα κατηγορίας φτερού, τύπου +παπασούστας+. Κινείται με τον απλό αντιβαρυτικό τρόπο εκτροπής του βαρυτικού άξονα. Αυτό επιτυγχάνεται με ιερόν αρχαιοΕΛληνορθόδοξο σάλτο μορτάλε. Ιστορικές μελέτες του Μέγιστου ερευνητή Σακκέτου-Πακέτου κατέδειξαν την εφαρμογή του σε διάφορες στιγμές της Ελληνικής ιστορίας (ο πήδουλος του Αιγαία όταν είδε μαύρο πανί, ο χορός του Ζαλόγγου και η Ανάληψη του Κυρίου είναι μερικά μόνο παραδείγματα)
9. Ατομικό αντιβαρυτικό όχημα τεχνολογίας ΗΕSTA. To χαρακτηριστικό σατανικό Σιωνιστικό μηχάνημα του Αντίχριστου, τώρα σε συσκευασία Λιακουρορθόδοξη και καθαγιασμένη. Ο μετατροπέας Κρόνειας ενέργειας σε Απολλώνια, βρίσκεται στο ενσωματωμένο καζανάκι ΒestNiagara που περιέχει υπερενισχυμένο αγιασμό παππουλίου +ευλόγησον+. Παρατηρήστε την ιερά τριαδική ώση - 3 MAX - έξοδο του καυσίμου (παραλλαγή του αντιβαρυτικού τριποδιού του Σιντάλκα – Καλτάκα Αππόλωνος).



10. Αντιβαρυτική σαΐτα τύπου ΕΛΧανεμπού που έγραψε το "Έπος της Αντιβαρύτητας" στα πεδία των μαχών, ενάντια στους εβραιοκαπιταλιστές και εβραιοκομμουνιστές. Το Ξανθών γένος (αδελφό και σύμμαχο, κατά ρητές δηλώσεις του Προφήτη) πολέμησε γενναία, αλλά η συνομωσία του Αντίχριστου έφερε τους Σιωνιστές και τη Νέα τάξη των πραγμάτων, να νικούν προσωρινά τα τελευταία 60 χρόνια.
Φυσικά τα νεοτάτου τύπου SS Liakouras AIRLINES δεν αφήνουν καμία ελπίδα στους κακούς.
11. Η Αντιβαρυτική σαΐτα τύπου ΕΛΧανεμπού special (με πεπερόνι) σε σχηματισμό με άλλα αντιβαρυτικά οχήματα πάνω από την Ατλαντίδα την εποχή των ΕΛ. Η χρονομηχανή δίδεται δώρο με την αγορά του οχήματος καθώς και 3 Λιακουροντουβαροπακέτα για τις κρύες νύχτες του χειμώνα (το τζάκι στο καθιστικό του οχήματος είναι έξτρα προσθήκη) .
12. Το τεραστίων διαστάσεων Αντιβαρυτικό χάρτινο οικολογικό αεροσκάφος, τσαλακωμένο λίγο μετά από υπόγειο πόλεμο κατά των υποχθόνιων καλικατζαραίων. Η ίδια χαρτομάζα χρησιμοποιείται και για τη παρασκευή μπαζοσαβουροπακέτων (ισχυρό κράμα μεταφυσικού υδραργύρου). Μετά τον αγιασμό και το απαραίτητα ανεφοδιασμό σε καύσιμο υπερτεριρέμ θα ξαναγυρίσει στη μάχη κατά των ανθΕΛλήνων Ανορθοδόξων κακών.

Κάθε μία από τις ανωτέρω φωτογραφίες ντοκουμέντα, είναι σύνθεση διαφόρων επί μέρους φωτογραφιών σύμφωνα με τη Λιακούρειο μέθοδο ανάλυσης και σύνθεσης "ο Αχταρμάς".
Αν κάποιος άθεος Ιλλουμινάτι νεοταξίτης ισχυριστεί ότι οτι αυτό είναι απλό μοντάζ και συνιστά παραχάραξη, διαστρέβλωση και εμφανή απάτη, του απαντάμε:
Αν δεχθούμε τον ισχυρισμό αυτό, θα ήταν σα να δεχόμασταν ότι όλα τα ντοκουμέντα, οι συνδιασμοί, οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του Προφήτη - Πλασιέ είναι ψευδή.
Αυτό όμως είναι αδύνατον. Γιατί ? Γιατί έτσι γουστάρουμε... Άληθινό είναι ότι συμφέρει (Λιακουρορθόδοξο). Ψευδές ότι είναι ενάντια στη Λιακουρορθοδοξία (υποχθόνιο)... Δυνατά και Λιακουρικά...
ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΛΙΑΚΟΥΡΟΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ...


Α Μέρος
Β Μέρος

buzz it!

:: posted by funEL, 10:03 PM | link | 20 comments |

Tuesday, January 17, 2006

Το Απολλώνιο και το Κρόνειο Λιακουροπακέτο

Tα καινούργια ντουβαροπακέτα του Προφήτη - Πλασιέ είναι ένα νέο Δυνατό και Λιακουρικό κα-τα-πλη-κτι-κό γεγονός.
Εκτός των Αποκαλύψεων και της Γνώσης που προσφέρουν το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους είναι ότι είναι υπερβαρέων βαρών γιατί η Λακουρογνώση που αναδύουν είναι συμπυκνωμένη και πρωτόγνωρη.
Είναι πρώτη φορά στη παγκόσμια ιστορία του σύμπαντος κόσμου, που η Θεία Πρό(παρά)νοια στέλνει έναν υπέρ Θεοεπιστήμονα να ανα(σο)δομήσει την Αρχαία ΕΛληνική Γραμματεία, βάζοντας τα πράγματα στη σωστή Ουφοθεολογική ΕΛληνοκεντρική τους θέση. Δείτε την υπέρβαρη απείρου κάλλους Λιακούρεια αλήθεια, που κρύβει ένα απλό εξώφυλλο. Δείτε τις αποκαλύψεις πίσω από τα γεγονότα. Διότι άλλα είναι τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας (όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Προφήτης).
Ειδικά σχόλια.

Παραθέτουμε τα δύο σαβουρομπαζοπακέτα βαρέων βαρών. Απλά πράγματα για να μη μπερδευόμαστε εμείς οι κοινοί θνητοί. Το ένα είναι άσπρο (ΕΛληνικό Απολλώνιο) και το άλλο μαύρο (ΑνθΕΛληνικό Κρόνειο). Ακριβώς όπως συμβαίνει παντού στο σύμπαν δηλαδή.





ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΔΩ

Το πρώτο σαβουρομπαζοπακέτο περιέχει το μοναδικό Απολλώνιο ΕΛληνικό Φως του σύμπαντος, όπως το βλέπει ο Ισαπόστολος Προφήτης, με Μάτια Δυνατά και Λιακουρικά.

Καλλιόπη. Ο τόπος του Αντίχριστου. Εκεί όπου πολέμησαν οι EΛληνες τους καλλικατζαραίους Πέρσες.
Τερψιχόρη. Ο σαγηνευτικός χορός ενός θανάσιμου εχθρού της Νέας Τάξης.
Ουρανία. Το Κάλλος και η Δύναμη δοσμένα αριστοτεχνικά με τη βαρύτητα της υπέρ Θεοεπιστημονικής γνώσης του Προφήτη.
Ερατώ. Εδώ να δείτε υπέρ-βάρος και αρχαία ΕΛληνολιακουρική Απολλωνία ομορφιά.
Λουκιανός. Για να μάθετε ότι η Σελήνη είναι τεχνητός κατοικημένος δορυφόρος ανάμεσα σε πολλά άλλα ΑΛΗΘΗ γεγονότα.
Έλληνές μου. Το βιβλίο με μοναδικές ψυχοσωματικές ιδιότητες. Σας φουντώνει και σας χαλαρώνει ταυτοχρόνως. Διατίθεται με κάρτα επιστροφής, εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό. Μοναδική ευκαιρία να δείτε τον Προφήτη αυτοπροσώπως με προσωπικό ραντεβού.





ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΔΩ

Το δεύτερο σαβουρομπαζοπακέτο αποκαλύπτει όλη τη Κρόνεια μαυρίλα της υποχθόνιας Νέας Τάξης (καλλικατζαραίων, αμερικανοϊσραϊλινού λόμπι, κουλτουριαραίων κλπ), προαιώνιου εχθρού της ΑρχαιοΕΛληνορθοδοξίας όπως το αναλύουν διάσημοι παγκοσμίου φήμης συγγραφείς (αν δεν τους έχετε ξανακούσει, είναι γιατί είσθε αγράμματοι).

7 Τελευταίες Πληγές. Τι παίζεται με την Αποκάλυψη του Ιωάννη και ποιοί είναι οι επτά καλλικατζαραίοι?
Μαιτράγιας. Ο αστυνομικός φάκελος του Μαιτράγια, δακτυλικά αποτυπώματα και όλα τα προσωπικά δεδομένα του.
Δούρειος Ίππος της Μασονίας. Γνωστά αλλά μη εξαιρετέα πράγματα. Μόνο που πρόκειται περί μακριάς γαϊδούρας ή αλλιώς το "θανάσιμο σάντουιτς" των μεμυημένων.
Τα Απόκρυφα του Αντίχριστου. Ο τίτλος μιλάει μόνος του. Ακατάλληλο δι ανηλίκους και καλογραίας.
Μυστηριακή βαβυλωνιακή Θρησκεία και Βατικανό. Θυμάστε τι έλεγε η Προφήτις ΕΛ Λουκά? Ε, αυτό πάνω κάτω.
Ο Ψευτοπροφήτης. Ποίος είναι ο υποχθόνιος Αρχιτέκτονας της Νέας Τάξης των Πραγμάτωνε? Ποίος εξυφαίνει ορατές και αόρατες συνωμοσίες? Ποίος διατείνεται ότι τα ξέρει σχεδόν όλα και έχει υψηλή πληροφόρηση? Ποίος επικαλείται Θεία αρωγή και μεταφυσική βοήθεια? Ποίος το παίζει Σωτήρας και οδηγός του Ελληνισμού? Ποιός εκμεταλεύεται την άγνοια και ημιμάθεια ξεπουλώντας και βιάζοντας την Ιστορία? Ποιός έχει υψηλή πολιτική κάλυψη και δεν τον έχουν χώσει πουθενά ακόμα? Ποιός είναι το αδίστακτο λαμόγιο απατεών που γλύφει δημοσιογράφους και εξουσία? Ποίος πλουτίζει διαστρέφοντας και υπονομεύοντας έννοιες, αξίες και θεσμούς? Ποίος επικίνδυνος εμπορίσκος έχει βαλθεί κουρελιάσει ότι έχει απομείνει, στο όνομα της ελευθερίας του λόγου που απολαμβάνει? εεεε? Ποίος...
(Ομοιότητες και συνωνυμίες -ειδικά γι αυτή τη περίπτωση- είναι απολύτως συμπτωματικές)

buzz it!

:: posted by funEL, 7:23 PM | link | 5 comments |