funEL βαρυ πακετο

Sunday, December 11, 2005

Ο Θαυμαστός Λιακούρειος Κόσμος (Γ)

Μετά από το μικρό μουσικό διάλειμμα επανερχόμαστε με τη συνέχεια της παράθεσης της Λιακούρειου Αλήθειας και γνώσης με Στοιχεία και Ντοκουμέντα πάντα, για να κατανοήσουμε επαρκώς τον καινούργιο Δυνατό και Ελληνικό Κόσμο.
Μέρος ΑΜέρος ΒΜέρος Γ - Mέρος Δ

Γ Μέρος7. Η ορθόδοξη Ρωσία είναι πλέον μια Υπερδύναμη με πόλεις στη Σελήνη, πολυπληθείς διαστημικούς σταθμούς ΠΑΝΤΟΥ, με αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες, σχέδια των οποίων βρίσκονται στα αρχαία Ελληνικά - Βυζαντινά χειρόγραφα στο Άγιο Όρος (γι αυτά και άλλα μυστικά όπλα πήγε ο Πούτιν εκεί και γι' αυτό οι Κακοί σαμποτάρισαν το Σινούκ που έπεσε). Οι ίδιες κοσμοσφαίρες που είχαν οι ΕΛ στον πόλεμο με τους Άτλαντες (οι οποίες ψάλουν βυζαντινά Τεριρέμ μελωδίες).
Οι Ρώσοι κατέχουν φοβερά Ορθόδοξα τεχνολογικά και άλλα μυστικά, έχουν τεράστιες υπόγειες βάσεις, νεότατου τύπου πυρηνικά, ψάχνουν για τους υποχθόνιους-καλικατζαραίους, συναλλάσονται με τους εξωγήινους κλπ. Μαζί με τη Κίνα αποτελούν το αντίπαλο δέος στη Νέα Τάξη των πραγμάτων.
ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: Πλήθος τσιμεντοβιβλία "Κοσμοσφαίρες", "Το μυστικό βουνό", "Το ξύπνημα της κόκκινης αρκούδας" κ.α. διασκευή - προσαρμογή πηγών από το internet με προσωπικά σχόλια αποσπασματικές αναλύσεις (τρία πουλάκια παν ψηλά) από τον ίδιο τον Ιστορικό μελετητή - πλασιέ Λιάκουρος.8. Το 2024 θα επικρατήσει η 6η Ελληνική Κοσμοκρατορία όπου όλοι θα τρων με χρυσά κουτάλια. Θα προηγηθεί η παράδοση της Πόλης στους Έλληνες από τους Ρωσοκινέζους (που θα την καταλάβουν με τις γνωστές ψάλουσες αντιβαρυτικές χριστιανορθόδοξες κοσμοσφαίρες). Εννοείται ότι θα έχουν εγερθεί οι συνειδήσεις τουλάχιστον 150.000.000 ορθοδόξων Ελλήνων (που τώρα νομίζουν ότι είναι Τούρκοι, Σκοπιανοί, Αλβανοί, Ρώσοι κλπ). Ο Αντίχριστος (Μεϊττρέγιας 666) θα επικρατήσει προσωρινά μέχρι να τον κατατροπώσει οριστικά ο ελληνορθόδοξος Βασιλέας του Κόσμου Ιωάννης (ο γνωστός Γιαννάκης Ιωάννου από το Τραχώνι Λεμεσού), που θα κυβερνήσει με την Παλιά Τάξη των Πραγμάτων.
ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: Το ντουβαροτσιμεντοβιβλίο "Ο καιρός γαρ εγγύς" Προφητικά βιβλία των γεροντάδων της Ορθοδοξίας +ευλόγησον+, μεταφράσεις - προσαρμογές (ο Λιακούρης με τα λόγια κτίζει ανώγεια και κατώγεια) - σχόλια αποσπασμάτων από τον ίδιο τον Ιστορικό μελετητή - πλασιέ Λιάκουρος. Δεξιός ψάλτης (σιγόντο), ο έτερος κορυφαίος Ιστορικός μελετητής - ερευνητής Σακκέτος-Πακέτος με ανάλογες μελέτες κομμάτια κι αποσπάσματα κόψε -ράψε από χριστιανικά χειρόγραφα.9. Οι υποχθόνιοι, το αμερικανοϊσραϊλινό λόμπυ, η σκοτεινή πλευρά του Σιωνισμού, η Νέα τάξη των πραγμάτων, ο Αντίχριστος, οι Ιλλουμινάτι, το Βατικανό, οι Εβραιοκομμουνιστές, oι Εβραιοκαπιταλιστές, η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι κουλτουριαραίοι, οι συνομώτες επιστήμονες, ιστορικοί και άλλοι πολυπληθείς κρόνειοι κακοί, δεν κάνουν άλλη δουλειά από το να πολεμάν λυσσωδώς την Ελληνορθοδοξία (διότι είναι η μόνη καλή πλευρά του γνωστού και αγνώστου σύμπαντος κόσμου και επομένως ο μοναδικός στόχος και εχθρός).
Το σχέδιο των κακών βρίσκεται στα "Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών" όπου παρέδωσε η 12μελής Λευκή Αδελφότητα στους Κακούς, που έχει έδρα την πυραμίδα τεραστίων διαστάσεων (αλλά ταυτοχρόνως τα Ιμαλάια), στην έρημο Τακλαμαράν της Κίνας όπου μέσα της βρίσκεται η πραγματική πρωτεύουσα της γης και η παγκόσμια κυβέρνηση που κυβερνά τον κόσμο. Είναι η ίδια πυραμίδα με την οποία ο μεγαλέξανδρος βούλωσε τις τρύπες της γης και τoυς καλικατζαραίους.
ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: Το ντουβαροτουβλοβιβλίο "Τα πρωτόκολλα της Σιών" διασκευή - προσαρμογή του γνωστού Οχρανοειδούς ντοκουμέντου, με προσωπικά σχόλια αποσπασματικές αναλύσεις (τι έχεις Γιάννη μ', τ' είχα πάντα) από τον ίδιο τον Ιστορικό μελετητή - πλασιέ Λιάκουρος.

buzz it!

:: posted by funEL, 11:15 AM

18 Comments:

Μήπως έχετε κάποια εξήγηση για το ότι, παρά τις παραινέσεις του μεγάλου Διδασκάλου -τη ωθήσει του γέροντος +ευλόγησον+ κλπ- ο πρωθυπουργός της Χώρας ετοιμάζεται να επισκεφθεί την πέραν τής Ατλαντίδος κωμόπολιν..?

Αν και κ. funEL τολμώ να είπω ότι η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπόν σας κλονίζεται ισχυρώς, μετά το πήδηγμα του σχολίου σας (βλ. μήπως κύριε funEL είστε κρυπτοκαλλικατζαραίος?)
Blogger Rodia, at 1:43 PM  
Ωραίος αλλά χρειάζεται επειγόντως διάλειμα για αφιέρωμα στη νέα σειρά λιακοβιβλίων. θέλω ειδική μνεία σ' αυτό που φέρει τον καταπληκτικό τίτλο "συνέντευξη με έναν εξωγήινο".
Blogger LoT, at 2:24 PM  
Να σαι καλά φίλε. Λϋθηκα στα γέλια προχθές που ανακάλυψα τη σελίδα σου (από το πουλάμετρελλα).
Συνέχισε να μας διασκεδάζεις. Καιρό είχα να γελάσω τόσο!

ΥΓ Έστειλα τη σελίδα σου σε όλους τους φίλους μου! Και στους τρείς.
Anonymous Anonymous, at 2:41 AM  
Γελάς ε; Είσαι στην ομάδα ανθρώπων για τους οποίους ο Προφήτης λέει "Κάποιοι γελάγανε, τώρα τι έχουν να πουν".... Δεν χωράνε όπως καταλαβαίνεις γέλια στο σάιτ ετούτον... Η παρουσία σου λερώνει, προκαλέι και εξοργίζει...
Blogger Δημητρης, at 9:29 AM  
Για όλα αυτά τα παραπάνω, έχουν μιλήσει κι άλλοι προφήτες. Π.χ. η προφητεία του Λεβεντο-γέροντος πριν χρόνια:

"Κάποια ζώα δε με πιστεύανε, κάποια ζώα δε με πιστεύανε, τώρα ευτυχώς θα με πιστέψουν και τα ζώα..."

Αγράμματοι!!
Blogger Μήτσος, ο καφετζής, at 11:16 AM  
And dance with...LEVEDIS.

Αχ σατανικα βρυλ εμποδιζουν τα εργα μου!!
Blogger FG0, at 5:30 AM  
Ρε παιδια!!! Η Βόμβα στο Σύνταγμα μπήκε απέναντι από το νέο βιβλιοπωλείο γνώσης και αλήθειας που θα ανοίξει ο -μεγάλη η αλήθεια του - Λιακό!! ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ??? Ε???? Τι έχουν να πουν τώρα αυτοί που γελάγαν;; Φυσικά από θαύμα σώθηκε ο προφήτης! Γιατί άραγε δεν δίνουν την εικόνα από τις κάμερες;; Μήπως για να μη φανει η κοσμόσφαιρα να σώνει το Λιακό τελευταία στιγμή;; Ποιοι θέλουν να βουλώσουν το στόμα του; Αρχηγέ funEl πρέπει ΤΩΡΑ να φτιάξεις καινούριο Post με το θέμα αυτό!
Blogger Δημητρης, at 10:35 PM  
This comment has been removed by a blog administrator.
Blogger funEL, at 10:39 PM  
Πάντα στην υπηρεσία της αλήθειας και του τάγματος! Τώρα βλέπω Χίο - Παπαγιάννη για να συλλέξω στοιχεία!
Blogger Δημητρης, at 10:43 PM  
κύριε funEL Δώστε κοσμοσφαίρα στο λαό!!!
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
Blogger Rodia, at 11:52 PM  
ΔΗΜΗΤΡΙΕ....
ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟΣ
Blogger funEL, at 4:21 AM  
κυρία ροδιά ο βαρύπους πρωθυπουργός μας επισκέπτεται την Ατλαντίδα για να συλλέξη στοιχεία περί της υπερτεχνολογίας των ΕΛ και δια να αναλύσει τα σκοτεινοσιωνιστικά χαμπουργκέρια.

ιππότα ΛΟΤ. Ανάμενε ολίγον. Το Τάγμα σούμπιτο συλλέγει στοιχεία και αποδείξεις.

Ανόνυμους, δεν γελάν με Ιερά θέματα. νηστεία και προσευχή.

ιλλουμινάτα καφεκόπτα. ο εν λιακώ λεβέντιος είναι από τους πρώτους διδάξαντες. Είναι λυπηρόν ότι η δύναμίς του έχει φθαρεί στις σκοτεινοσιωνιστικές ημέρες μας.

ιππότα Dracum EL, το έργο σας πολυτιμότατον.

Αδελφέ Δημήτριε το επόμενον post αφιερωμένον εξαιρετικά.
Blogger funEL, at 10:48 AM  
This comment has been removed by a blog administrator.
Blogger KOKORMAN, at 3:19 AM  
Αγαπητοί εν Λιακό Φίλοι = Αδερφοί. Ως ταπεινός πετεινός διαφυγών από τα γραπτά του Πολύβιου Δημητρακόπουλου (σιδηρά και χρυσή διαθήκην δια τους μη γνωρίζοντας), βαδίζων τας λεωφόρους της αβύσσου της Νέας Τάξης Πραγμάτων, σας απευθύνω ΕΛλάνιον χαιρετισμόν.
Μετά από εκατομμύρια χρόνια διαγαλαξιακών μαχών ενυπάρχω εις το παρών ως πετεινός αυτή τη φορά των γραπτών του Ορίωνος Δημητρακοπούλου (3Ε - με σήμα το κουταλοπίρουνον) βοηθώντας (ε)αυτόν εις την μάχη του ΕΛληνισμού εναντίων των κρ - όνιων σαυροειδών παρασίτων της Κίνας (Σίνας), Σουμάτρας, Ανατολικών Ινδιών και Καμμένων Βούρλων.

Εις την άνισον ταύτην μάχην, δεχόμεθα την σημαντικοτάτην τιαύτην πνευματικήν συμβολήν όσο και πολύτιμην αρωγήν με σκοπόν την προσωπικήν μας ευδοκίμησην (ω τις απταίστου ΕΛλινικής γλώσσης, ουαί τοις νεκροθάπτοις αυτής αλβανών, ας είν' καλά ο φίλτατος τζερτζέλ ο αλβανοφάγος ωσαύτως αποκατέστησεν τα ιερά και ειωθότα τα της ΕΛ. γλώττης) από τα μελίχεια αποστάγματα της Λιακοπουλικής φιλοσοφίας και κοσμοθεωρείας, τουτέστιν, συνοψιζόμενα εις την λαϊκήν ρήσιν: "τρια αυγά τουρκίας από αλανιάρη κόκορα".

Δια (= Ζευς) τούτων των άνωθι κάτωθι υπογεγραμμένων και ημείς όπως και υμείς επιθυμώμεν την επίσημον αναγνώρισην ημών τουτέστιν, ανεξαιρέτως και οσονούπω από το συμπαντικό συμβούλιο των ιππο - τών ΦΑΝΕΛ, αναφανδόν σύμφωνα με τα χρηστά και συναλλακτικά ήθη, όπως προσπορίσομεν, οσμώμενοι και ορμώμενοι ως ανάδελφοι σύμμαχοι εις το αρραγές μέτωπον εναντίων των θολοκουλτουριαραίων, καλλικατζαραίων, καραγκιοζαραίων, σι(ω)νισταραίων και αρουραίων.

Κατά δεύτερο λόγον, ο υπογραφών θα ήθελε να πληροφορήση το φιλοθέαμων κοινόν - ξυνόν ότι διαθέτη Λιακοπούλειον πόνημα 25 ετών π.Ε.Λ. (προ τις Ελεύσεως Λιακόπουλου ώστις συνιστά καινόν σύστημα χρονολογήσεως, δηλ. καταργείται η παρούσα χρονολόγησις και εισέρχεται το 2005 σαν έτος εμφάνισης Λιακοπούλου ή έτος ΕΛ ώστις 2006 = 2005 + 1 μ.Ε.Λ. ήτοι μέτα εμφάνισις Λιακόπουλου ενώ το 2004 = 2005 - 1 π.Ε.Λ. κοκ).

Το πόνημα αυτό ευρισκόμενον εις την βιβλιοθήκην την Αλεξανδρινήν πριν την καταστροφή της από το σιχαμερόν εβραιοσινεζικόν Λόμπυ της Λευκής Αδελφότητας της ερήμου Σαχλαμαράν, φυλάχθηκε στις αποθήκες του Βατικανό (=ικανό για ΒΑΤ όπως άλλωστε και τα φωτοβολταϊκά τόξα στις πυραμίδες του Τουταγχαμούνα που δεν έχουν και κάπνα, σύμπτωσις και τιούτο εεεεεεε;;;;;), όπου διεσώθη μέχρι των ημερών μας.

Εκεί άλλωστε ευρίσκονται και τα λοιπά αρχαία χειρόγραφα του +ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ+ Σακκέτου Πακέτου τα οποία περιμένουν με ανυπομονησία την μετατροπή τους σε ντουβαροβίβλους από τον μεγάλο μας Προφήτη Πνευματικού Τροφοδότου (Πλασιέ εις την νεοβαρβαρικήν).

Η τεράστιαν τιαύτην αξιέπαινος συγγραφικήν προσπάθειαν βρίσκεται τώρα εις την διάθεσίν σας εφόσον ζητηθή και αποδεικνύει επιστημονικώς και τεκμηριωμένως αρκούντως και ακραδάντως ότι τουλάχιστον από το 1980 και ένθεν οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι.

θα σας ασπαζόμουν αλλέως, δεν το πράττω όμως διότι είσθε αξούριστοι.

Εν Λιακώ Νίκα,

KOKORMAN (=μισός άνθρωπος, μισός πτηνόν)
Blogger KOKORMAN, at 3:28 AM  
προς ΚΟΚΟΡΜΑΝ. Διαβλέπουμε εις εσας δυνάμει, τον αδελφό, τον αγωνιστή, τον καταδρομέα, τον εκδρομέα, τον εκδορέα, τον γείτονα, τον παντοπώλη, τον παγοπώλη.... όλους εν γένει τους 786.454.090.165 βαθμούς του Τάγματός μας.
Είναι Προφήτου έργον το γεγονός ότι η γνώση, η μέθοδος, η συμπαντική αλήθεια απλώνεται σαν πυρκαγιά στα μπατζάκια των αντιπάλων κακών.
Προσδοκούμε σφόδρα το πόνημά σας το οποίον όταν εκδοθεί από το ιερόν τούτον σάτιον θα φέρει το όνομά σας και το ιπποτικόν διακριτικόν σας.
dhertyu@yahoo.com
Blogger funEL, at 8:47 AM  
Εγώ που είμαι ο αρχηγός της ομάδας "Ε" θα σας δείξω εσάς του άπιστους που διακωμωδείτε τον Λιακό... Θα σας ρίξω κανένα από τα υπερόπλα της ομάδας και θα γίνετε σκόνη. Αφήστε που μπορεί να σας στείλω και κανένα τσουνάμι να σας βρίσκεται. Δεν ντρέπεστε ορέ; 'Ελληνες από τον αστερισμό του Κενταύρου είστε εσείς; Ε, εσύ με τη φαλάκρα, ποιανού είσαι μωρέ;
Anonymous heliotypon, at 8:25 PM  
Αντί να αναμασάτε τις υπερβολές ενός που εμπορεύεται χυδαια κάποιες αλήθειες στολισμένες με ένα χαοτικό συνονθύλευμα πληροφοριών και δήθεν αποκαλύψεων γιατί δεν κατευθύνεται την αναμφίβολα ελικαυγη ενεργεια σας στο να εκμαιεύσετε τα ψηγματα αληθειας μεσα απο την λασπη? εεε
Anonymous Anonymous, at 4:44 PM  
Ενα πράγμα εχω να πω,πως αν σας αφηνε αδιαφωροως αυτο το θεμα δεν θα το συζηταγατε καν...αλλα επιδει σχολιαζετε και κανετε τα διαφορα σας comment σε λιγο καιρο θα δειτε την πραγματηκοτητα να ερχετε.Επισης ο Λιακοπουλος ενας απλος διαφημιστης ειναι και αν βαζει καμια σαλτσα παραπανω δεν χρειαζετε να τον κατακρινετε αλλα αυτα ποθ γραφωνταν στο Βιβλιο του που το εγραψε μαζι με εναν αγιο μοναχο μπορω να πω κατα με (που αυτην την στιγμη δεν ειναι σε ζωη και εσεις καθεστε και τον χλεβαζετε χορις καν να τον ξερετε) ο "Καιρος γαρ εγης" περιειχε αλιθειες οπου εχουνε βγει αληθινα!Τελος παντον επιδει γελιοποιητε το ολο θεμα λες και ξερετε κατι γιαυτο και το λεω αυτο γιατι πας στηχοιμα πωσ δεν ειπαρχει περιπτοση να εχετε διαβαση ουτε ενα βιβλιο του κρατηστε ΤΙΣ ΚΡΙΤΗΚΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΦΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ γιατι ξαναεπαναλαμβανω πωσ το θεμα δεν το εχετε ψαξει καν και αυτα που λετε ειναι μονο επιφανεικες κριτικες!Αυτα ειχα να πω και συγχνωμη αν εκανα ορθογραφικα λαθει απλος ειμαι δισλεκτικος!Αν εχετε καποια αντιρηση η αν εθιξα καποιων ας μου στειλει Mail στην Διευθινση μου pantakamenos@yahoo.com
Anonymous Zuss, at 9:29 PM  

Add a comment