funEL βαρυ πακετο

Monday, August 28, 2006

Τα μεγάλα Μυστήρια

Θα γίνει χαμός. Ο γέροντας +ευλόγησον+ του Τάγματος μετά από συνεννόηση με τον ίδιο το Θεό, αποφάσισε να συνδράμει στο έργο του Προφήτη και να ρίξει φως στα Μεγάλα Μυστήρια που απασχολούν το σύνολο σχεδόν της (ΕΛληνικής εννοείται) ανθρωπότητας.
Έτσι ο Θεός μέσω του Σχεδίου Του, έδωσε στον γέροντα +ευλόγησον+, την θεία επιφοίτηση να συνθέσει - συνδέσει άνετα, θεοεπιστημονικώς, όλα εκείνα τα κομματάκια (στοιχεία και ντοκουμέντα), αυτών των μυστηρίων. Το παζλ, συγγνώμη, ψηφιδωτό της Παγκόσμιας Γνώσης. Για να ξέρουμε σε ποιό κόσμο ζούμε.
Δια της Λιακουρείου Μεθόδου «ο Αχταρμάς, ο Προκρούστης και ότι θέλουμε κάνουμε», δια της ενώσεως γαϊδουροφωνής Προφήτου μετά αποκρύφων θεϊκών εικόνων, παρήχθη τριλογία ιερών αποκαλυπτικών βίδεο (όπως ακριβώς δια της ενώσεως των υπερ-όντων αγγέλων θεών ΕΛ με τους αυτόχθονες, παρήχθη η φυλή των υπεράνθρωπων Ορθοδόξων ΕΛλήνων).


ΠΡΟΣΟΧΗ, ΤΑ ΙΕΡΑ ΒΙΔΕΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ


1
Τι είναι η Ζώνη της Σιωπής? Γιατί βγάζουν τον σκασμό όσοι αντικρίζουν αυτές τις ζώνες? Εκπληκτικά πράγματα με αρχαίους Ελληνικούς Ορθόδοξους αεροδιάδρομους προσγείωσης. Όταν κάποιος μπει εκεί, άντε να βγει. Τα μυστήρια του Τριγώνου. Ποιό είναι αυτό το Τρίγωνο και τι σχέση έχει με το σατανικό γουνάκι και το σχέδιο της Νέας Τάξης να κατακτήσει τον πλανήτη? Δαιμονισμοί, Μάγια, σατανικά ραδιοκύματα, απόκρυφα Ευαγγέλια, Ρώσοι, λατρευτικοί τόποι. Σιγά μη λάτρευαν τον Πελέ και τον Μαραντόνα, οι αρχαίοι Ελληνορθόδοξοι του Περού. Αμήν λέγω Yμίν. Δείτε λεπτομέρειες. Μην τα χάνετε αυτά. Εμείς στοιχεία και γνώση δίνουμε. Εσείς, δείτε κι αποφασίσετε μόνοι σας.



ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΠΟΚΡΥΦΟΙ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟΙ


2
Αναζητώντας τα Μυστήρια του κόσμου. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Προφήτης τολμά να δείξει αυτά τα θέματα. Να βγάλει τα επιστημονικά απωθημένα Του σαν φυσικός. Χαώδη μεγέθη, τεράστιες πύλες, μέρη λατρείας, διαβολικά τρίγωνα (που σούρνουν κοσμοσφαίρες), καθεδρικοί ναοί, η κιβωτός της Διαθήκης, μυστηριώδεις εξαφανίσεις πλοίων, εμφανίσεις Ορθόδοξων Ούφο, Απόκρυφα Ευαγγέλια ξανά. Ντοκουμέντα τεκμηριωμένα. Αμήν λέγω Yμίν, ξανά.
Και μία εκπληκτική πρόταση-προτροπή, που όταν ακούγεται από το στόμα του Προφήτη Πλασιέ μεταμορφώνεται (επεμβαίνει η Θεία Χάρις) σ’ ένα εκπληκτικό ανέκδοτο:
"Πρέπει να επικρατεί Κριτική Σκέψις."
Θου Κύριε φυλακί τω στόματί μου. Καταλάβατε αγαπητοί φίλοι?



ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΧΑΩΔΗ ΤΡΙΓΩΝΑ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ


3
Εδώ θα σοκαρισθείτε. Αρχαίες Ορθόδοξες Ρώσικες πυραμίδες - τελώνια. Τι γίνεται μετά θάνατον? Τι είναι τα 23 Τάγματα των τελωνίων και των φαρισαίων? Που βρίσκει ο Πούτιν τα λεφτά? Μήπως εκτελωνίζει ψυχές μετά θάνατον, στη ζούλα? Είναι οι Πυραμίδες μεταφυσικά διόδια στο υπερπέραν? Τι λέει η Ορθοδοξία? Αποκαλυπτικό βίδεο με εμφάνιση Πυραμίδας - Τελωνίου σε ώρα εκτελωνισμού ψυχής (το βλέπουμε και μας φεύγει η ψυχή μαζί με το τάκο της). Τί λέει ο έτερος αποδομητής μέγιστος σοδομιστής της Ιστορίας, Σακκέτος - Πακέτος?
Εμείς σας δίνουμε Στοιχεία και ντοκουμέντα.
Εσείς κρίνετε μό-νοι-σας.
Αμήν λέγω Υμίν, ματαξανά.



ΡΩΣΙΚΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΙ ΨΥΧΩΝ



Μερικοί Ιλλουμινάτι, υποχθόνιοι κ.α. κακοί θα πουν πάλι πως,
"... όλα αυτά τα Μυστήρια με πυραμίδες, αεροδιάδρομους κλπ, είναι παραφθορές, σαλατοποιήσεις με ΕΛληνορθοδοξία, κακές αντιγραφές των προ 30ετίας θεωριών του Έριχ φον Νταίνικεν και πολύ πιθανόν το παιδικό απωθημένο του Προφήτη, όταν διάβαζε τα «Αινίγματα του Σύμπαντος» (ουφοπεριοδικό της εποχής).
Και ότι, παρεπιπτώντως, το σαβουροπακέτο που πλασάρει «Μυστήρια του Κόσμου» είναι ότι μπαζοστοκαδούρα περίσσεψε στις αποθήκες για χρόνια και θα πήγαινε για πολτοποίηση, όπως έγινε και με άλλα τέτοια, παλαιότερα. "

Εμείς θα τους απαντήσουμε ως συνήθως, με κριτικό (Λιακούρειο) πνεύμα, αρχαιοΕΛληνορθόδοξα, Δυνατά και Λιακουρικά:

Ρε άντε από δω, παλιοκουλτουριαραίοι, μη σας κάνει μάγια κανας γέροντας +ευλόγησον+ και σας πέσει το δεξί το φρύδι.


buzz it!

:: posted by funEL, 12:03 AM | link | 24 comments |