funEL βαρυ πακετο

Tuesday, January 02, 2007

Προφητείες 2007 (Α)

Οι Προφητείες του μυστικού Τάγματος funEL ακολουθούν απόλυτα τη γνωστή θεοεπιστημονική μέθοδο συνδυασμού στοιχείων και ντοκουμέντων «ο Αχταρμάς, ο Προκρούστης, ότι γουστάρουμε λέμε και Δικαιωνόμαστε πάντα» του Προφήτη Πλασιέ καντηΛανάφτη.
Δεν βάζουμε χρονική σειρά όπως άλλοι καζαμίες διότι ο χρόνος είναι κάτι πολύ σχετικό (λόγω μεταφυσικών υπερτεχνολογικών ορθόδοξων χρονομηχανών), όπως και η πραγματικότητα (που κόβεται και ράβεται στα μέτρα της αυταπάτης του Προφήτη).

Φυσικά αυτές οι Προφητείες, είναι εξ' ίσου σοβαρές και θεόπνευστες όσο ακριβώς όλες όσες έχει Προφητεύσει ο Ιερός καντηΛανάφτης και θα πραγματοποιηθούν ακριβώς όπως πραγματοποιήθηκε οτιδήποτε έχει δηλώσει κατά καιρούς ο Προφήτης Πλασιέ και οι γεροντάδες Του +ευλόγησον+.

+KAΛΑ+ΚΡΑΣΑ+



A. Mέρος

Οι φοβερές πιέσεις του Προφήτη Οδηγού οδηγούν τη σύγκλιση Ιεράς Συνόδου για την ΕΛληνοποίηση του Χριστού. Το υπουργείο εσωτερικών είναι πρόθυμο για την έκδοση των απαραιτήτων εγγράφων υπό τον όρο της αποκλειστικής εκμετάλλευσης του copyright του ονόματος του Θεού – Χριστού.
Ο Προφήτης αποκαλύπτει φοβερή αρχαιοΕΛληνορθόδοξη χρονομηχανή των ΕΛ και εμφανίζει ιερόν βίδεον με ντοκουμέντα όπου ο Χριστός μιλούσε ΕΛληνοβαρβαρικά και υπήρχε μυστική υπερτεχνολογία (όπως σε όλες τις εποχές βεβαίως). Ο ΕΛ terminator που εμφανίστηκε τότε, εμφανίζεται και στις μέρες μας σταλμένος από τον ΕΛληνα Θεό και έσωσε τον κόσμο. Το αποκαλυπτικό ντοκυμαντέρ το γνωρίζουμε, αλλά όσοι τρώνε κουτόχορτο νομίζουν ότι είναι μια απλή ταινία του Hollywood (Τίμιου Ξύλου).



Μετά από αυτό η Ιερά Σύνοδος ΕΛληνοποιεί το Χριστό αλλά παίρνει με αποκλειστικό συμβόλαιο όλα τα Θεϊκά δικαιώματα και το υπουργείο παίρνει τον πούλον. Ο Σακκέτος – Πακέτος διορίζεται πρύτανης. Μετά από το διορισμό, κάθε πανεπιστημιακή αίθουσα αποκτά κονοστάσι, προστάτη άγιο, καντηλανάφτη, οι φοιτητές κυκλοφορούν με ράσα και οι φοιτήτριες καταργούνται. Μεταφυσικά στιγμιότυπα από αντίστοιχη Ιερά συνεδρίαση αποδεικνύει ότι, η 28η Οκτωβρίου είναι Θαύμα του Χριστού και της Παναγίας (και όχι αυτά που λένε οι κομμουνιστές) καθώς επίσης την επιτακτική ανάγκη ευρύτερης ψυχιατρικής κάλυψης από το ΙΚΑ.



Ο Πούτιν με την υπερτεχνολογία ελέγχου του καιρού (ΤΕΣΛΑ τεριρέμ), κάνει λίμνη τη Σαχάρα, καταργεί το Ρώσικο χειμώνα, μετατρέπει τη Κένυα σε παγόβουνο και την Ελβετία υποτροπική, καταβυθίζει τη Β. Αμερική, ανασύρει την Ατλαντίδα. Μετά όμως τα ξανακάνει όπως ήταν για να μην καρφωθεί ότι έχει τέτοια τεχνολογία, καθαρίζει ακόμα δυο – τρεις αντιφρονούντες δημοσιογράφους και παρακαλεί γονατιστός τον Υπεράνθρωπο Προφήτη να μην αποκαλύπτει τόσα πολλά από τα μυστικά του όπλα. Ο Προφήτης επιπλήττει τον Βλαδίμηρο για τη καθυστέρηση των μεταφράσεων των σαβουροπακέτων στην Ρωσική (Ελληνική διάλεκτος). Αυτός αποχωρεί με Τουπόλεφ, ντροπιασμένος και με σκυμμένο το κεφάλι.



Εμφανίζεται ο Μεγαλέξανδρος με τον ιπτάμενο βουκεφάλα (πειραγμένη χρονομηχανή από τετραδιάστατη σε πολυδιάστατη, με ζάντες αγιασμού και πλήρες σετ «η Παναγιά μαζί σου») σε προσκύνημα στη Τήνο πριν τον αρχαίο πυρηνικό πόλεμο στην Ιαπωνία. Επειδή καθυστερεί λόγω ουράς των πιστών, ο Διόνυσος ανυπόμονος σφραγίζει για λογαριασμό του καμιά τριανταριά τρύπες της κουφάλας γης και στέλνει τον γέροντα Ιερόμπουτο να τον φέρει πίσω. Ένα θείο Προφητικό αποκαλυπτικό δράμα εκτυλίσσεται



Ο Μεγαλέξανδρος πριν την επιστροφή του προλαβαίνει και πίνει ένα φραπεδάκι στη παραλία παίρνοντας συμβουλές από τον Προφήτη Λιάκουρα για τη κατασκευή καινούργιων μεταφυσικών υπερόπλων και μαθαίνοντας τα μυστικά των ζιγκουράτ. Εξομολογείται στον πατέρα +ολατασφαζω+ την αγάπη του στην αρχαία Ελληνική Θεσσαλονίκη, κοινωνεί των θείων αχράντων μυστηρίων (μπουγατσοτυρόπιτες) και φεύγει για τη μεγάλη μάχη της Τακλαμακάν – Σαχλαμαράν κατά των παγκοσμιοποιητών Ιλλουμινάτι.



Το καινούργιο σαβουροπακέτο του Προφήτη περιέχει πρωτότυπα και ενδιαφέροντα όπως πάντα θέματα: παγκόσμιες συνωμοσίες κατά του ΕΛληνοχριστιανισμού, σκοτεινές πλευρές του Σιωνισμού, Αντίχριστοι, κουλτουριαραίοι, Τακλαμακάν, κλπ. «Ζουν ανάμεσά μας» Καινούργιο σαβουροπακέτο του Προφήτη τηλεΠλασιέ. Ποιοί ζουν αναμεσά μας:



Άνθρωποι με τα μαύρα (άσπρα, κόκκινα, κίτρινα, μπλε), παγκοσμιοποιητές υποχθόνιοι, σκοτεινή πλευρά του Σιωνισμού, υπάνθρωποι εβραίοι του αμερικανοϊσραϊλινού λόμπυ, Ιλλουμινάτι διαβολαραίοι, λευκοί και ημίλευκοι αδελφοί και αδελφές, αρχαίοι ΕΛ θεοί, Νεοταξίτες καλλικατζαραίοι, εξωγήινοι αρχάγγελοι, εσωγήινοι ΕΛλοχείμ και Εβραίμ, υπερτεχνολογικά ρομπότ, οι Άγιοι της Ορθοδοξίας, δούλοι των Νεφελίμ, βρυκόλακες, λυκάνθρωποι, φαντάσματα κλπ κλπ.
Απ’ όλους αυτούς βέβαια οι μόνοι υπαρκτοί και είναι το γένος των πανΕΛηλιθίων που πληρώνουν τον καντηΛανάφτη σαβουροπώλη για να παχύνει ακόμα περισσότερο τη κοιλάρα του.... Και οι διαστημάνθρωποι φυσικά...



Σοβαρά φαινόμενα στην έρημο Τακλαμακάν στη Λευκή πυραμίδα του Μεγαλέξανδρου που ως γνωστό βρίσκεται η παγκόσμια κυβέρνηση της Λευκής αδελφότητας. Ξαφνική επίθεση του Πούτιν με κοσμοσφαίρες τεριρέμ. Επιστράτευση γεροντάδων για να φτιάχνουν φρέσκο αγιασμό για τον βομβαρδισμό. Τα τεριρέμ πέφτουν βροχή. Οι ορθόδοξοι Έλληνες κινέζοι επιστρατεύονται. Λυσσώδης αντεπίθεση του αντίχριστου Μετράγια με σατανιστική ποπ – ροκ μουσική. Οι κρόνειοι κακοί καβαλιστές διαβολαραίοι, μπήκαν πάλι στη τρύπα τους στη γνωστή κουφάλα της γης να γανώσουν τα καζάνια τους. Οι εγέρσεις Λιακουρορθόδοξων συνειδήσεων συνεχίζονται παγκοσμίως. Και η Αφρική είναι ΕΛληνική και Ορθόδοξη προφανώς



Η περίφημη τρύπα του Αντίχριστου – Πύλη στη κουφάλα (κοίλη) γη στη Τακλαμακάν αποκαλύπτεται. Ομάδα αυτοκτονίας καντηλαναφτών κομάντο του Θεού εξορκιστών αποσπά βίντεο Θαύμα και Σημείον. Το βίντεο ντοκουμέντο είναι από τη παγκόσμια πρωτεύουσα του κόσμου που είναι κρυμμένη μέσα στη Λευκή πυραμίδα και παρουσιάζει Νεοταξίτες πράκτορες της Λευκής αδελφότητας να κοιτάν ξελιγωμένοι τη μιαρή Τρύπα (κουφάλα), έτοιμοι να τη ξεσφραγίσουν, να βγουν οι καλλικατζαραίοι από μέσα να μη μείνει Ιλλουμινάτι όρθιος...



Ανακαλύπτονται στη Σελήνη πλήθος Ελληνικών πόλεων και άλλοι σκελετοί κενταύρων, γοργονών, σφιγγών, της Σκύλλας και της Χάρυβδης και ενός Προκρούστη. Αποδεικνύεται (μετα)παραφυσικά η Χριστιανικότητα των ευρημάτων. Ο Προφήτης γιορτάζει τις ανακαλύψεις εκδίδοντας καινούργιο σαβουροπακέτο τη τουριστική εγκυκλοπαίδεια ευλογημένη από τον γέροντα: «Ανδρομέδα, ο ορθόδοξος Ελληνικός γαλαξίας και πέντε τούβλα όρθια» κι επειδή γιορτάζει την πουλάει μόνο για μέρα κλπ κλπ. Λιακόφιλοι επιδίδονται στον γνωστό εκπολιτισμό και εξαγιασμό των αντίχριστων μιαρών βιβλίων των καλλικατζαραίων αθέων πρακτόρων της Νέας Τάξης.



Οι Ιερές γαϊδουροκραυγές του Προφήτη Οδηγού Λιάκουρα, ότι το Ολοκαύτωμα ΔΕΝ έγινε που ψευδώς αναφέρουν οι συνωμότες ιστορικοί (ρητή δήλωση του Προφήτη). Όλα αυτά είναι κατασκευάσματα της σκοτεινής πλευράς του Σιωνισμού και του Αμερικανοϊραϊνού Λόμπυ για να φτιάξουν το κράτος του Ισραήλ και μετά να φτιάξουν το ναό του Σολομώντα και μετά να φέρουν τον Αντίχριστο και να μας βάλουν να προσκυνάμε το μοσχάρι του Βάαλ, αντί του πραγματικού θεού του ΕΛληνος Ιησού Χριστού. Οι πράκτορες της Νέας Τάξης απέτυχαν να Του κλείσουν το Ιερό Του στόμα, διότι το χέρι του θεού τους μπέρδεψε και αντί να πάνε στη κοιτίδα του συμπαντικού ΕΛ πολιτισμού Θεσσαλονίκη, ξαναγύρισαν στη Νεοταξίτικη παγκοσμιοποιημένη πολυπολιτισμική Αθήνα ... «όσοι πολεμάνε το Τραχώνι θα πιάσουνε πάτο είπε ο γέροντας»






Αποκαλύπτει Στοιχεία και ντοκουμέντα για τη μυστική επίσκεψη του γέροντος Αδόλφου στη Σιωνιστική Αμερική, όπου έκανε συμφωνίες με Εβραϊκές τράπεζες που τον βοήθησαν οικονομικά. Οι υπεύθυνοι βεβαίως είναι εβραίοι που επίσης είναι υπεύθυνοι για την χρηματοδότηση των εβραιομπολσεβίκων για να ρίξουν τον Ορθόδοξο ελέω θεού αυτοκράτορα Τσάρο και να εφαρμόσουν τα πρωτόκολλα των υποχθονίων Νεφελίμ της Λευκής πυραμίδας (για όλα αυτοί φταίνε). Το ακόλουθο βίντεο ντοκουμέντο σπάει κόκαλα και μπορείτε άνετα να το κάνετε γυαλόχαρτο στα μούτρα των κουλτουριαραίων που πάνε να σας πουλήσουν παραμύθι.



«Ο μικρός Κωστάκης», είναι το καινούργιο μπαζοπακέτο του παππούλη γέροντος παπατρέχα σφίχτη, μπήχτη, χέστη, καρα+Καλτάκη. Αναφέρεται στο δράμα του μικρού που οι σατανιστές γονείς του τον στείλαν στη έρημο Τακλαμακάν - Σαχλαμαράν και τον κάνανε μάγο παλαιστή σούμο. Ο υπέρβαρος Κωστάκης έτρωγε τεραστίων διαστάσεων σατανικές σπανακοτυρόπιτες, πεϊνιρλί, πίτσες και δεν μπορούσε να περάσει τη πόρτα της εκκλησίας να κοινωνήσει. Ο Πούτιν κατάφερε να τον μεταφέρει με στόλο αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες τεριρέμ στη Μονή Ξεσφιγμένου στο Άγιο Όρος όπου ζει από τότε μονίμως (γεγονός που αποδεικνύει την τεχνολογική Ορθόδοξη ελέω θεού παντοκρατορία του). Σταμάτησε εκ θαύματος τις σατανικές τροφές και σαβουρώνει Λιακουρικά μπαζοπακέτα (που ως γνωστό χαμηλώνουν το IQ Ελληνορθόδοξα). Τώρα βέβαια παχαίνει περισσότερο αλλά δεν το αντιλαμβάνεται λόγω χαμηλωμένου IQ.



Ο προφήτης εξαγριωμένος από τη μυρωδιά του αίματος εξαπολύει πολλαπλές μηνύσεις σε πολλά blog γιατί αμφισβητούν και κριτικάρουν τα λεγόμενά Του. Οι γνωστές ΔΗΛΩΣΕΙΣ περί εκληματιών τρομοκρατών υβριστών (μαζί με την ανάλογη Προφητεία του Ερμή του τρισμέγιστου) προκαλεί ιερές Αποστολές κομάντο καντηΛαναφτών Λιακόφιλων καταστρέφουν πολλά από τα ανίερα βλάσφημα και ασεβή blog και site που δεν το βουλώνουν.
Αυτοί που αποσύρουν τα links των funΕΛ και δηλώνουν εμμέσως υποταγή, τη γλυτώνουν προσωρινά.

Οι δημιουργοί του funclub είναι πλέον φυγάδες. Εκπέμπουν από απίθανες χώρες της μέσης γης, μέσα στη κουφάλα δίπλα στα καζάνια του Αντίχριστου.
Ένα από τα κύρια όργανα της παγκοσμιοποίησης και της Aντίχριστης υποχθόνιας κατάργησης των συνόρων της πληροφόρησης, το σατανιστικό google κρύβει τη ταυτότητα των καλλικατζαραίων σατύρων. Όταν κάποιος αναζητεί στο
"Αναζήτηση σελίδων στα Ελληνικά" τη λέξη «blogspot.com» ... στο Google η πρώτη επιλογή είναι το βλάσφημο και ανίερο «funEL βαρύ πακέτο»...


GOOGLE-blogspot.com-funEL

Γιατί? Ποιά είναι τα ανθΕΛληνικά κριτήρια επιλογής? Ποιά είναι τα άθεα συστήματα που κάνουν αυτό το κακό? Ποιός αντίχριστος αλγόριθμος πάει κόντρα στον Προφήτη καντηΛανάφτη? Γιατί αυτή η υποχθόνια επιλογή ξεκίνησε από την εποχή που δημοσιεύθηκε η περίφημη ιερά Μήνυση του Προφήτου? Συμπτωματικόν?
Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών της Λευκής αδελφότητας της Νέας Τάξης της Λευκής πυραμίδας της Τακλαμακάν κλπ. εφαρμόζονται (μπορεί όχι στο πραγματικό κόσμο βέβαια, αλλά σίγουρα στο φαντασιόπληκτο μεταφυσικό). Οι Προφητείες του γέροντα +ψευτοθόδωρου του Λαμογέος+ κολλητός του καταστροφέα της άθεης Λογικής Σακκέτου Πακέτου, επαληθεύονται.

Η ΣΚΕΨΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΠΙΣΤΗ

ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ (Λιακουρο)ΜΕΣΑΙΩΝΑ (και όχι μόνο) ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ





buzz it!

:: posted by funEL, 11:34 AM | link | 10 comments |