funEL βαρυ πακετο

Tuesday, October 18, 2005

Πόσοι ακριβώς είναι οι Έλληνες?

Oι Έλληνες είναι 4.798.327.876.214.897.246.966.092Κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι Έλληνες είναι μόνο 450.000.000 στον πλανήτη. Οι Ισχυρισμοί των γνωστών πρακτόρων των Ιλλουμινάτι, καθώς και οι συλλογιστική τους είναι τελείως συκοφαντική, αυθαίρετη και τελείως ΠΑΡΑΛΟΓΗ.
Ο Προφήτης -Οδηγός- έριξε το δόλωμα και οι εβραιοσιωνιστές μογγολοειδείς δρακονιανοί το έχαψαν σαν τους Τρώες το Δουρή.
Δεν υπολόγησαν όμως την 5η φάλαγγα των κρυμμένων πρακτόρων ΕΛ στη ΚΟΥΦΑΛΑ της γης, που περιμένουν το μήνυμα του Προφήτη-πλασιέ και του συνεργάτη του, Θεού, να ξεσηκωθούν. Είναι όλοι οι Ναφθαλίν, η φωτεινή πλευρά των ΕΛοχείμ, ο Ήφαιστος, η γυναίκα του τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα Αφροδίτη, οι αντιφρονούντες διαβολαραίοι, οι διπλοί πράκτορες ΚατΕΛης και νομάρχης Ψωμιάδης, καθώς και άλλοι ελληνορθόδοξοι.

Και αυτά μόνο στην επίπεδη και ταυτοχρόνως κούφια γη (όπως ρητά αναφέρουν οι Ιερές Γραφές του Χριστιανισμού και της Αρχαίας Ελληνικής γραμματείας).
Αν συνυπολογιστούν και οι 3.768 ελληνικοί Χριστιανορθόδοξοι ΕΛγαλαξίες και άλλοι 684.556 νεκροί που πριν απο λίγο αναστήθηκαν από τον γέροντα -ευλόγησον- λόγω προτέρου εντίμου και Αρχαιοελληνορθόδοξου βίου, τότε υπερβαίνουμε τους πεπερασμένους μετρήσιμους αριθμούς.Η επιστημονική κατάρτηση των στελεχών των οχτρών είναι κλεμμένη από τους Αρχαίους Έλληνες (που είναι τα Ελληνικά χειρόγραφα Εεε? ποιοί τα κρύβουν? τι φοβούνται οι Φραγκολεβαντίνοι?).
Παραθέτουμε τα μοναδικά αρχαία Ορθόδοξα χειρόγραφα του Αριστοτέλη με τους μαθηματικούς τύπους της θεωρίας του Χάους, των υπερχορδών, των ενοποιημένων πεδίων Θρησκείας και επιστήμης, καθώς και το ειδικό κεφάλαιο "οι ΕΛ και ο πληθυσμός τους στα χρόνια του Προφήτη Λιάκουρα". ΤΙΠΟΤΑ χωρίς Στοιχεία (από τον πάντα έγκυρο γάτο-Σακκέτο-Πακέτο). Δείτε να ξεστραβωθείτε.Η ανυπόστατη, ψευδεπίγραφη, σατανιστική (ΝΑΣΑ, ΟΗΕ, ΔΕΘ, ΗΣΑΠ κλπ.) και Άθεη επιστήμη οδηγεί όπως είναι φυσικό σε στρεβλά συμπεράσματα (ότι δήθεν η γη είναι στρογγυλή, οτι οι αρχαίοι Έλληνες δεν ήταν Χριστιανοί Ορθόδοξοι και άκουσον άκουσον, καταγόμαστε όλοι από αμινόξεα και έχουμε κοινά γονίδια με όλα τα ζώα και φυτά...).Φυσικά η Αλήθεια του Θεού είναι ακριβώς αντίθετη σ' αυτούς τους ισχυρισμούς. Η επιστημονική ομάδα των Ιπποτών funEL ερευνώντας τας Γραφάς όπως ο Προφήτης-Οδηγός μας, βλέπει τα Πραγματικά γεγονότα με μάτια δυνατά και Ελληνικά δια της γνωστής μεθόδου του προφήτου "ο Προκρούστης, ο Φάντης, το Ρετσινόλαδο και η Βασίλω πρώτη".
Προς το παρόν θα φανερώσουμε ένα ελάχιστο της Αλήθειας. Η Μέθοδος δια της Φυσικής Θεοκρατικής Νοήμονος Αξιοκρατικής Εξέλιξης των ειδών απέδειξε φυσικά το προφανές.
Παρακαλούνται οι καρδιακοί, οι πάσχοντες από Αλσχάιμερ, προστάτη και ακράτεια, να καλύψουν τα μάτια τους για να μη τυφλωθούν από τη λάμψη της Ιερής Αποκάλυψης.Το συμπέρασμα έπειτα από τη συντριπτική (για τα κόκκαλα μερικών) αλήθεια, είναι φοβερό. Τα φυτά, τα μπρόκολα, οι πατάτες, οι κότες, η γρίππη τους, οι γαύροι, οι μεταξοσκώληκες ακόμα και οι καταραμένες Λιακόμυγες είναι μακρυνοί συγγενείς των ΕΛλήνων αλλά δεν τους μετρούμε σαν Έλληνες μη μας πουν και γραφικούς.

buzz it!

:: posted by funEL, 11:10 AM

8 Comments:

Ξεχνάς και μια φυλή από τα ρυπαρά γένη που εχει Ελληνικό DNA και της έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου με όπλα υποταγής συνειδήσεως! Όμως το DNA θα υπερισχύσει και θα τους τσακίσουμε πάλι "εκ των έσω".....
Blogger Δημητρης, at 11:38 PM  
Αδελφέ εν Λιακώ Δημήτριε, δυστυχώς δεν είναι μόνο μία η φυλή που νομίζει ότι δεν είναι Έλληνες. Άλλοι νομίζουν ότι είναι Τούρκοι, άλλοι Περουβιανοί, άλλοι Ρωμυλιανοί, άλλοι Πολιτικοί, άλλοι Σουβλατζήδες. Ο κατάλογος είναι μακρύς. Αλλά όπως πολύ σωστά είπες το DNA είναι ένα και θα ξυπνήσει. Όμως όπως και νάχει μήπως έχεις πληροφορίες για καμία άγνωστη φυλή που δε υπέπεσε στην αντίληψή μας? (το ιερό ρουφιάνεμα επιτρέπεται αυστηρώς)
Blogger funEL, at 9:18 AM  
Με την φυλή των ταξιτζήδων τι γίνεται; Εχω διαβάσει σε αξιόπιστο δικτυακό τόπο (ολόκληρος Ωρίωνας δε μπορεί να κάνει λάθος) πως η κίτρινη φυλή είναι σαυροειδής και θέλει το κακό μας. Είναι αλήθεια; Δώστε καθοδήγηση στο λαό.
Blogger Μήτσος, ο καφετζής, at 9:38 AM  
Kαφεκόπτα, (έπειτα από την ειλικρινή μεταμέλεια και επιστροφή σου, στους κόλπους και τα κόλπα του Προφήτη-Οδηγού-Πλασιέ), δικαίως αναρωτάσαι. Το Μυστικό Συμβούλιο θα μελετήσει την Υπόθεση.
Προς το παρόν διερευνά το γεγονός ότι παρ' όλες τις ρητές δηλώσεις ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕIΩΝ του γέροντος +ευλόγησον+ περί των λοιμών-σεισμών και καταποντισμών στην χώρα της Νέας Τάξης και του Αμερικανοϊσραϊλινού Λόμπυ, τελικά οι σεισμοί και το κακό γίνεται στη Ζάκυνθο, στη Χίο και στη Σμύρνη. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
Ο ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ?
Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΕΣΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ?
ΥΠΟΚΛΕΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ?
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΥΡΑ-ΣΑΚΚΕΤΟΥ-ΠΑΚΕΤΟΥ?
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ?
ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΣΗ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΩΝ?
Blogger funEL, at 11:36 AM  
Για ακόμα μια φορά στο site των ιπποτών πέφτουν στο τραπέζι θέματα που οι άλλοι δεν εχουν αντερα να θίξουν! Μιλήσανε για "δίδυμους σεισμους".... μήπως σας θυμίζει κάποια άλλη επίθεση του Πούτιν σέ άλλα δίδυμα "αγόρια";; Μη πει κανείς τυχαίο και αυτο; Να κάνω πρόβλεψη; Ο επόμενος σεισμός θα έχει επίκεντρο κάτω από την Αγια Σοφιά, θα πέσουν οι μιναρέδες, και θα βγει ο μαρμαρωμένος βασιλιάς που όλως τυχαίως θα μιλάει και ρώσσικα!! Ολα αυτό το υλικό θα γίνει γνωστό από παρακάμερα ρωσορθόδοξης κοσμόσφαιρας! Μη με ρωτάτε μετά που τα ξέρω, καφέ με τον Πουτιν πίνω θα σας πω!!! Και για να κλείσουμε το θέμα με τους Ελληνες: Δεν θα το πιστέψετε, είδα Ελληνα στην Ομόνοια!!!!
Blogger Δημητρης, at 1:42 PM  
---- By the way, προς στον Αδερφό funel, που κάνει ωραία ελληνορθοδοξα videakia, κανε ένα με το σεισμό στην Αγια Σοφια οπως το περιγράφω παραπάνω, πρέπει να προλάβουμε τις εξελίξεις---
Blogger Δημητρης, at 1:45 PM  
Το βρήκα συν-Ελ-ληνες, ΕΙΔΑ ΟΡΑΜΑ!!!

Θα γίνει ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΥΜΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ στα ανοιχτά της Σαμοθράκης και θα βυθιστεί το Χώρα!!

Το μέγεθος του σεισμού θα είναι τέτοιο που θα ταρακουνήσει το μνήμα του Παπαντρέα ο οποίος θα αναστηθεί και θα μοιράζει επιδόματα, διορισμούς και κοινωνικές παροχές!! Στο πλάι του θα τρέξει και ο Τσοβόλας.

Ο σεισμός όμως θα φτάσει και μέχρι την (πρωτεύουσα της Ελλάδος) Κωνσταντινούπολη που θα τραντάξει συθέμελα την μαρμαρωμένη αίθουσα μέσα από την οποία θα βγει (αναστημένη κι αυτή) η ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ που θα δείχνει νεότατη επειδή χρησιμοποιεί Nivea!!!

Ηταν τρομακτικό το όραμα, ακόμα δε μπορώ να συνέλθω... Παρακαλώ δώστε καθοδήγηση.
Blogger Μήτσος, ο καφετζής, at 3:55 AM  
Αδελφοί.
Τρομακτικά Αποκαλυπτικά Σημεία και Τέρατα αναφέρετε στο Ιερόν αυτό Σάτιον.
Πράγματι Αδελφέ Δημήτριε δεν αποφεύγομεν το σεισμό στην Αγιασοφιά (λόγω του ότι θα γίνει δεύτερο Βατικανό), ούτε τον Ρώσο μαρμαρωμένο Κωνσταντίν.
Το θέμα είναι ποιός θα πληρώσει τόσο μάμαρο.
Όσο για τον καφεκόπτη εξελίσεται σε δεύτερο γέροντα Παπαρίσιο.
Τα προφητικά τούτα οράματα ολοκληρώνουν την έρευνα για τους σεισμούς λοιμούς και καταποντισμούς του επιστημονικού επιτελείου του Τάγματος.
Blogger funEL, at 5:51 PM  

Add a comment