funEL βαρυ πακετο

Sunday, September 10, 2006

SUPER PUTIN +ευλόγησον+

Επιτέλους ο Ορθόδοξος πλανητάρχης εκλεκτός του θεού, ο προορισμένος να μας χαρίσει την Αγιασοφιά, ο βαθύτατα θρησκευόμενος Όσιος Βλαδίμηρος Πούτιν, ήρθε στο κέντρο του κόσμου, την Ελλάδα, με καμουφλαρισμένη αντιβαρυτική κοσμοσφαίρα και με συνοδεία εκατοντάδων Tupolev με κάλυψη που τα κάνει αόρατα (γι αυτό και δεν τα είδε κανείς, εκτός από τους υπερτεχνολογικούς καντηλανάφτες του Αγίου Λιακουρίου, +μεγάλη η Χάρη Του+). Eπίσης λόγω της υπερτεχνολογίας ΤΕΣΛΑ που διαθέτει, εξασφάλισε να μην είναι ο κακός του ο καιρός. (Ορθόδοξη υπερτεχνολογία ΤΕΣΛΑ: έλεγχος των καιρικών φαινομένων, δημιουργία τυφώνων, ξηρασιών, βροχών κλπ, έτσι κατέστρεψε τη πολυπολιτισμική αμαρτωλή Ν. Ορλεάνη με το τυφώνα Katrina).

Τα τεριρέμ των κοσμοσφαιρών κάναν τα κονοστάσια να δακρύζουν, τα κωσταντινάτα να κουδουνίζουν, τα κοκάλα των απανταχού κρυμμένων κενταύρων να τρίζουν και τους ανορθόδοξους να χέζονται από τη τρομάρα τους.





Ναι είναι αλήθεια. Για άλλη μια φορά ο Προφήτης Πλασιέ δικαιώθηκε.Να για ποίους λόγους ο Προφήτης Λιάκουρας δικαιώθηκε όπως πάντα:


Στο ιερό Βίδεον που ακολουθεί, βλέπουμε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ με συνοδεία παραδοσιακών ρώσικων ψαλμωδιών, τη πρώτη μεγαλόστομη προειδοποίηση Πούτιν, την υπερτεχνολογία του, τις απόκρυφες αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες που «μπαίνουν βγαίνουν γυαλίζουν κιόλας», τους ψεκασμούς υποταγής συνειδήσεων, η γνώση για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ΑΜΗΝ ΛΕΓΩ ΥΜΙΝ πωωωωωπωωω, δείτε εδώ τι γίνεται. Με την έγκριση του Αγίου Όρους, ότι καλύτερο υπάρχει.




+PUTINO+PROFITIES+

Ο γέροντας του Τάγματος funEL, δηλώνει ρητά και αμετάκλητα ότι,
ΟΤΑΝ εκπληρωθούν οι προφητείες...
... θα κάνει τη γη επίπεδη
... θα αναστήσει τους νεκρούς
... θα κάνει το γάιδαρο υποβρύχιο
... η βλακεία θα πάψει να υπάρχει
... θα έρθει η Δευτέρα Παρουσία
και
... ο ίδιος θα γίνει Αρχιεπίσκοπος




Προσφορά πακέτο άλλα τρία (να τη φας και νάναι κρύα) Βίδεα.

Το πρώτο παραγωγής μας επαναληπτικόν προς εμπέδωση. Εικάζεται ότι ο γέροντας +ευλόγησον+ θα βάλει πρόχειρο διαγώνισμα. Το βίδεον περιέχει τα θέματα SOS, όπως, ποιός είναι το αφεντικό του πλανήτη, ποιός είναι ο περιούσιος λαός του Θεού και ποιός δικαιώνεται πάντα.




Το δεύτερο παραγωγής Αγίας Ορθοδόξου Ρωσίας, πως βλέπουν οι ορθόδοξοι ρώσοι τον (Ρασ)Πούτιν τους, με παραδοσιακή μουσική, εννοείται ευλογημένη βλογιοκομένη, από τους ΕΛληνορώσους γεροντάδες της Ορθοδοξίας +ευλόγησον+




Το τρίτο επαναληπτικό (ντοκουμέντο) παραγωγής ιερών αποκαλυπτικών λιακουρορθόδοξων εκπομπών "Δυνατά και ΕΛληνικά". Περιέχει τα περίφημα μαγικά μολύβια του Πούτιν. "Βαθύτατα θρησκευόμενος και χριστιανός" ο Πούτιν για να μη ξεχνιόμαστε. Και όπως αυτοπροσδιορίζεται ο Προφήτης ημών Λιάκουρας "εμείς κάνουμε τη νύχτα μέρα", δηλ. κάνουμε το μαύρο άσπρο, το κακό καλό, τη ψέμα αλήθεια, κλπ κλπ...




Υ.Γ. Στη τελευταία εκπομπή όπου το Θαύμα της Ορθοδοξίας την βλέπουμε τόσες μέρες τώρα (και μόνο τελευταία δεν είναι), βλέπουμε το εξής επίσης φοβερό Θαύμα του θεού και της Ορθοδοξίας:
Τα σαβουροσκουπιδοβιβλία Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ που σύμφωνα με τις αναμφισβήτητες ρητές δηλώσεις του Προφήτη έχουν τελειώσει πάνω από ένα χρόνο, υπάρχουν ξανά, λόγω εμφανούς θαύματος.
Το μπαζοβιβλία αυτά ΠΟΥΛΩΝΤΑΙ, παρ όλη τη ρητή εντολή του μυστικού γέροντα +ευλόγησον+ να δίνονται ΔΩΡΕΑΝ (σαν μπάζα που είναι). Εδώ βλέπουμε την επέμβαση της Θείας Πρόνοιας που καθαγιάζει κάθε Ευρώ που μπαίνει στη τσεπάρα του Προφήτη.

buzz it!

:: posted by funEL, 12:06 AM

19 Comments:

ποίος είναι διά δέσιμον; τοιούτοι ή εσείς ιππότα μου;

...αφού είχον πει, ότι εις την καθαριώτητα του μαγειρείου συντείνει και η απομάκρυνσις των απορριμμάτων κατά ωρισμένην ώραν.

n'est pas?
Blogger roidis, at 11:22 AM  
Πολυ βαρυ το πακετο και τρελη προσφορα για αλλη μια φορα.Να σκεφτουμε μονο οτι τα τσιρακια της νεας ταξης ειχαν επιφυλαξεις για το περιβαλλοντικο κοστος
της συνδεσης με αγωγους.Τωρα που μαθαν οτι θα μεταφερεται αγιασμος και μαλιστα εκ Πουτινος προερχομενος να δω τι θα πουν
Blogger webdesol, at 12:13 PM  
hahahhaha το 3ο videακι όλα τα ευρώ.

hilarious όπως λένε και οι αγγλόφωνοι συνάδελφοι του utube

δεν μπορω να σταματήσω να γελάω εδώ και κανα δεκάλεπτο...

σε καλό μου :D

και φυσικά +ευλόγησον+
Anonymous Anonymous, at 3:18 AM  
Βρε Γέροντα χαρά στο κουράγιο σου να τον βλέπεις. Εγώ δεν μπορώ πάνω από μερικά λεπτά, κόβω φλέβες.

Καμμιά φορά σκε΄φτομαι τι σε (με) νοιάζει; Άσε τα κορόιδα να χάφτουν τα πακέτα.

+ευλόγησον+

ΥΓ Τι έγινε; Θα σάς βάλομεν εις το Ψηφοδέλτιον ως Αντιδήμαρχον Δυνατών-Ελληνικών;
Blogger Μαύρος Γάτος, at 3:41 AM  
Κ. Ροϊδη, είμεθα για δέσιμο .."και μας αρέσει..." κατά την ρήση Του Προφήτου... Όσο για τα απορρίματα δεν υφίσταται λόγος. Τρεφόμεθα με αυτά. Είναι φανερό πλέον. Το καζάνιον περιμένει.

K. webdesol. Ινδιδ (ελληνοποιημένη βαρβαρική). Έχουμε τρομερά πακέτα. και οπως λέει ο Προφήτας εις άπταιστη αρχαιοΕΛληνοβαρβαρική .."δε μπεστ ιζ καμικγκ..." (προφέρεται με προφορά βΛάχου απ τη μαυρούδα). Γουέλκαμ του δε κλαμπ.

κ. ανώνυμε... +βλογιόκοψον+

Ιλλουμινάτα μαυρόγατε, και μεις κοβουμε όχι φλέβες, οτι έχουμε και δεν έχουμε... (έχουμε καταντήσει κοσμοσφαιρίδια), αλλά τι να κάμνομεν, το καθήκον καθήκον. (Τάγμα βλέπετε). Μπορείτε να βάλετε στο ψηφοδέλτιο τον ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ. Είμεθα σίγουροι οτι θα επέμβει θεαματικά και σε άλλους ιερούς αρχαιοΕΛληνορθόδοξους τόπους εκτός του Παρθενώνος. Έτσι με την ευκαιρία αυτή, μπορείτε άνετα να εκθειάσεται το εθνοσωτήριο έργο Του και από το μπλογκ σας, ως ενδειξη συμπαράστασης στο Τάγμα.
ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ.
Blogger funEL, at 11:39 AM  
Χαίρε ταγματάρχα!
Το λινκάκιον που μου αποστείλατε πριν ημεροδιχτυωθείτε, μου έκανε το λαπτόπι μπριάμ!
Κατά τα άλλα.....
γιατί έχετε τη μανία να μου θυμίζετε το διδακτορικό μου (που ξεκινώ οσονούπω)...γιατί;;;;;
Blogger An-Lu, at 12:48 PM  
This comment has been removed by the author.
Blogger Φοινικιστής, at 8:34 PM  
γεια σου καυλα μου!!!
Blogger vatraxokoritso, at 11:53 PM  
Πολύ καλή ιδέα! Αλλά θα φύγει τρέχοντας όλο το υπόλοιπο ψηφοδέλτιο.

Τέλος πάντων, Γέροντα, θα κάμω Υπακοή. Μόλις επιστρέψω από το Ορθόδοξο Άσραμ όπου θα καταφύγω δια ολίγας ημέρας, θα δεις τα θεαματικά νέα.

Σλημερα περνουσα από την Αγίας Θεοδώρας κι έπεσα πάνω στο παιδί του courrier που φόρτωνε πακέτα από ένα καροτσάκι σούπερ μάρκετ, έξω στο δρόμο. Χωρίς πλάκα. Δεκάδες πακέτα, να μην σούπω εκατοντάδες. Πάντως το κάθε πακέτο δεν ήταν τόσο ογκώδες όσο θα περίμενα. Άμα το φάς δλδ στο κεφάλι μάλλον την γλυτώνεις με απλή διάσειση. Αν το διαβάσεις είναι το πρόβλημα...

Σ;)))
Blogger Μαύρος Γάτος, at 3:07 AM  
Επιτέλους τα ψέματα τελείωσαν...

Τωρα με τον αγωγό μεταφοράς καθαρού αγιασμού 2024% (Όχι κομμένου με λουκουμόσκονη, λεμονάδες και τέτοιες αηδίες, μιλάμε για καθαρό σταφ..) Το ιππικό του ξανθού (Μιλάμε για ουρίντζιναλ ξανθό τώρα ε;;;) γένους καβαλώντας νταβραντισμένους με ορθόδοξο σταφ + euBLOGisson+ ορθόδοξους κενταύρους(R)(TM) θα σαρώσουν την Τουρκιά και θα μας δώσουν την Αγιά Σοφιά μπαξίς... (Για να ξεχρεώσουν κάτι πορτοκάλια Αργολίδος που είχαν κάνει εισαγωγή την δεκαετία του 80...).

Τα σημεία (και τα τέρατα) είναι αναμφισβήτητα...
Τυχαίο είναι οτι οι λέξεις Τουπόλεφ, Τεριρέμ, Τέσλα και πούΤιν αρχίζουν με Τ; Ααα; (Και μην πει κανένας αγράμματος οτι ο ΠούΤιν δεν αρχίζει με Τ. Η ορθή γραφή είναι που - Τιν.)

Δόξα και τιμή στον Παμμέγιστο Προφήτη Λιάκουρα που μας ανοίγει τα μάτια και τις φλέβες (μάλλον αυτές τις κόβουμε μόνοι μας).

Τώρα με κάθε σαβουρομπαζοπακέτο - Σακέτο δώρο ένα ορθόδοξο διαστημικό μολύβι.!!!!!
Blogger pølsemannen, at 10:11 AM  
Μικρή μας γοργόνα, το μπριαμ ειναι λιακουρορθόδοξον φαγητόν (τουρλού τπυρλού του Αγκόπ). Το διδακτορικόν σας ευλογημένο από τον γέροντα +βλογιόκοψον+

Κ. Περιγλώσσιε. Το ενθυμομεθα το ειδαμε το καταγράψαμε. μνημειώδους λογικής και κριτικής σκέψεις. Ενα πραγματικα Λιακουρορθόδοξος σκοταδονεοδιαφωτισμός.

Κ. κατ αρχάς κ. ξανθιά ριχτε κατι πάνω σας. Κατά δευτερον πράγματι ο Προφήτας είναι αξιαγάπητος και αξιόκαυλος. Θα προωθήσουμε το αιτημά σας.

Κ. Μαυρόγατε δείτε το περί ψηφοδελτίου. Τα πραγματικά πακέτα αποστέλονται μεσω κοσμοσφαιρών και είναι υπερβαρυτικά. +ευλόγησον+
Blogger funEL, at 10:25 AM  
μα κ. pølsemannen , πως ξέρετε τ'οσα περί των οριοδόξων Θεοεπιστημονικών μεταφυσικών λειτουργιών του Θεϊκού σχεδίου και της Θείας προ(παρα)νοιας. Μήπως είσθε Ιππότης του Τάγματος?
Αν είσθε οχτρός ιλλουμινάτι καλλικατζαραίος κουλτουριαραίος... ξου ξου ξου 666 ξουτ.....
+ευλόγησον+
Blogger funEL, at 11:06 AM  
:)))))))))))))))))))))
Blogger mortaki, at 2:16 PM  
Τρισκατάρατοι Νεοταξίται αδελφοί

Χαίρομαι δια την επαλήθευσιν μέσω της γνωστής λιακουρορθόδοξης μεθόδου «εγώ απλά σας τα λέω, εσείς ψάχτε τα» της προφητείας του Γέροντος Παστιτσίου περί του αγωγού μεταφοράς Αγιασμού. Τώρα είμεθα ήσυχοι οτι το σχέδιον του Θεού, προχωρεί άνευ προσκόμματος. Πλην όμως, επειδή ο Διάβολος διαθέτει πολλούς πόδας και ουχί μόνον τρεις, όπως ο σκοτεινοσιωνιστής Παιζοβούνιος (Spielberg) μας βεβαιώνει στην ταινία του «ο πόλεμος των κόσμων», συνιστώ αυτοσυγκράτησιν, καθώς έν αστραπιαίον κτύπημα των φίλων υμών «Αμερικανών φονιάδων» θα εδύνατο εάν όχι να αποτρέψει την βούλησιν του Πανάγαθου, να καθυστερήσει αυτήν σοβαρώς. Υπερόπλα Τέσλα βλέπετε, διαθέτουσι και οι Αμερικανοί. Ο ίδιος ο Ορθόδοξος Τέσλα, εν έτη 1908, εξαπέλυσε ισχυρότατην δέσμην ενεργείας εκ του εργαστηρίου του εν Νέα Υόρκη των ΗΠΑ κατά της ορθοδόξου Τσαρικής Ρωσσίας, χρησιμοποιώντας ως ανακλαστικόν κάτοπτρον την επιφάνειαν της σελήνης. (βλέπε: http://www.viewzone.com/tesla.tunguska.html). Το αποτέλεσμα ήτο μια έκρηξις ανάλογη θερμοπυρηνικής βόμβας εν τανκούσκη της Βορείας (Σιβηρίας), την οποίαν οι Αμερικανοσιωνισταί νεοταξίται ερμηνεύουν τάχα ως «πρόσκρουσιν μετεωρήτου». Τοιαύτην σύνεσιν ωφείλωμεν να επιδείξομεν και ημείς, αντι να προβάλλομεν την αληθεστάτην είδησιν της καταστροφής της Νέας Ορλεάνης υπό Ορθοδόξων μετεωρικών όπλων. Η δύναμις ημών ας μείνει λανθάνουσα, έως ότου όλες οι τεριρεμοκοσμόσφαιρες βρεθούν πλήρεις καυσίμων και εις θέσιν μάχης. Τότε μόνον οι επουράνιες ψαλμωδίες θα προφυλάξουν ημάς από τα όπλα του Διαβόλου. Τότε μόνον ο καιρός θα έχει έλθει!

+Γέρων Παστίτσιος
(από την πρώτη γραμμή της παράνοιας)
666*νοσηγόλυε+999

Υ.Γ. Εάν στο παραπάνω σχόλιο επισημάνατε τυχόν αντιφάσεις, ευρίσκεστε μακράν της υπερβατικής Ελληνορθόδοξης Θεο-Λογικής και προτείνω άμεση αγορά σαβουροπακέτων και αμεσότερη επίσκεψη στον πνευματικό σας
Blogger rodanis, at 2:42 PM  
This comment has been removed by the author.
Blogger Φοινικιστής, at 12:50 PM  
This comment has been removed by the author.
Blogger Φοινικιστής, at 5:31 PM  
Δυστυχώς, όχι μόνο από Έλληνες αλλά και από Αμερικάνους, και μάλιστα ακαδημαϊκούς!
Blogger cyrus, at 8:08 PM  
H θεοπνευστία των σακέτων πακέτων είναι αναμφισβήτητη. Ακολουθεί, κατά το θεεικό σχέδιο πάντα, την συμπαντική αρμονία και την ουσία του Όντος. Ως γνωστόν ο Ένας και Μοναδικός Θεός μας είναι ταυτόχρονα και τριαδικός. Έτσι και τα πακέτα ακολουθούν την τριαδικότητα του Θεού. Πωλούνται μεν μεμονομένα (με εντολή του καραπάππουλα +ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ+) αλλά ταυτόχρονα και σε τρία (να τη φας και να ναι κρύα) τα οποία εκ θαύματος γίνονται και πέντε (κλάσε μέντε...).

Το θάυμα αυτό συνάδει με το έταιρον θαύμα "της τελευταίας εκπομπής" όπου το πακετοσακέτο έχει εξαντληθεί σε τουλάχιστον 1.500 τελευταίες εκπομπές.

Δώσε Παππούλιε,

+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+
Blogger kokorman, at 9:15 PM  
EKTAKTO ANAKOINΩΘΕΝ. ΛΟΓΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΎΣΕΩΝ Ο ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΒΓΗΚΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. ΦΤΑΙΝΕ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΚΑΤΖΑΡΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΡΡΕΜ ΑΓΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΙΚΟ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ, ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

+ΔΕΘΑΠΕΘΑΝΟΥΜΕΠΟΤΕΚΟΥΦΑΛΑΚΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΗ+
Blogger funEL, at 12:23 PM  

Add a comment