funEL βαρυ πακετο

Monday, May 29, 2006

Περί κώδικα Ντα Βίντσι, Λιακούρειος θεολογία

Με αφορμή το ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ του κώδικα Ντα Βίντσι, ο Προφήτης Λιάκο υρας θέτει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ στοιχεία και ντοκουμέντα όπως κάνει σε ΟΛΑ τα λεγόμενα και γραφόμενά Του, δια της Θεοεπιστημονικής μεθόδου «όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω».

Παραθέτουμε ΦΟΒΕΡΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, μαζί με το ΚΟΝΟΣΤΑΣΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΙΑΚΟΥΡΙΟΥ (του Φραγκοφονιά, ή Αποδομητή, ή Ελλαδέμπορα, ή Χοντροπίπα κλπ, +βοήθειά μας+), μαζί με διάφορα τάματα, προσκυνήματα, αγιάσματα κλπEρώτηση: Τι πειράζει, αν είχε παντρευτεί ο Χριστός?
Απάντηση: Πολύ απλή. Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΛΩΝ... ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΑΣ? ΑΠΛΟ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ (σαν τα μολύβια του Πούτιν)
ΑΥΤΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ...


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΠΕΙΘΩ, ΣΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ

Λίγες μόνο από τις Φοβερές αποκαλύψεις και Θεολογικές προεκτάσεις


  1. Από τότε που οι άνθρωποι φύγαν απ τον παράδεισο δεν μπορούν να πολλαπλασιαστούν με τον τρόπο που είχαν τα ενεργειακά σώματα (που ΑΚΟΜΑ και ο ΙΔΙΟΣ ο Προφήτης δεν ξέρει επακριβώς πως ήταν), ΧΩΡΙΣ σεξουαλική πράξη. Άρα στον παράδεισο εμείς οι άνθρωποι, είχαμε ενεργειακά σώματα και πολλαπλασιαζόμασταν χωρίς σεξουαλική πράξη. Λιακούρειος Γνώση και Αλήθεια σε όλο το Ορθόδοξο μεγαλείο της. +ευλόγησον+
  2. Για τη δική μας αδυναμία έχει επιτραπεί ο γάμος. Ο Θεός μας έχει παραχωρήσει τη σεξουαλική πράξη λόγω της αδυναμίας μας. Άρα ο γάμος και η σεξουαλική πράξη, υπάρχει λόγω της δεδομένης αδυναμίας των ανθρώπων. Ας δυναμώσουμε λοιπόν και να κάνουμε τη γη ένα τεράστιο μοναστήρι (χωρίς αδυναμίες εννοείται). +ευλόγησον+
  3. Είναι δυνατόν να κάνει ο Θεός αυτό που μας έχει παραχωρήσει για την αδυναμία μας? Άρα θα μπορούσε ποτέ (ο Χριστός) να κάνει και τις άλλες παραχωρήσεις των αδυναμιών μας (φαγητό, ύπνο, πόνο, θάνατο κλπ)? Όχι βέβαια. +ευλόγησον+
  4. Όλοι μας είμαστε παιδιά (γιοι και κόρες) για τον Θεό. Άρα η σεξουαλική πράξη μεταξύ αδελφών (και κατ’ επέκταση όλων των συγγενών), είναι επιτρεπτή και ευλογημένη. Φυσικό και κατανοητό. Γεμάτη τέτοια παραδείγματα η Βίβλος. +ευλόγησον+

Ελάχιστα θεολογικά ερωτήματα που θέτουμε προς απάντηση:

(Αν κάποιος κουλτουριαραίος τολμήσει και ψελίσει ότι ... ΚΑΙ ο Χριστός θεωρείται Γιός του Θεού από τη χριστιανική θρησκεία, άρα... να πέσει φωτιά να τονε κάψει τον συνομώτη)

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩΜΕΝΑ

ΗΧΗΤΙΚΟ 1
Η άποψη του πατέρα Νεκτάριου του Μουλατσιώτη (+ευλόγησον+ πατέρα Νεκτάριε), περί του πίνακα του Ντα Βίντσι "Μυστικός Δείπνος", είναι Θεολογική και Ορθόδοξη, πάντα με στοιχεία και ντοκουμέντα... όπως ακούτε. Πατήρ Νεκτάριος έφα.

ΗΧΗΤΙΚΟ 2
Βέβαια εδώ υπάρχει και η αυτοκριτική του Προφήτη. Κάποιοι ερευνητές, ισχυρίζονται ότι αναφέρεται (εκτός στον ίδιο το Προφήτη), και στον μέγιστο ιστορικό Σακκέτο - Πακέτο, στον πατέρα Νεκτάριο, στους γεροντάδες της Ορθοδοξίας +ευλόγησον+, σαβουροφάγους και σαβουροφαγούδες κλπ.

ΗΧΗΤΙΚΟ 3
Εδώ ακούτε ΤΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΒΙΒΛΙΟΣΑΒΟΥΡΟΠΩΛΕΙΩΝ του Προφήτη Λιάκουρα και συν Αυτώ...
... που στηρίζονται σε μια εκπληκτική ικανότητα των ανθρώπων.

Και μια και μιλήσαμε για παπαροκάδες κλπ.
ΗΧΗΤΙΚΟ 4 (επαναληπτικό και μουσικόν)buzz it!

:: posted by funEL, 12:08 AM

24 Comments:

Theoooos apla theos!!! O prwtos mi energeiakos malista... Egrapses megale!! Liakoureios tekmiriwsi me NTOKOUMENTA, oxi asteia... Episis o Brown einai evraiosiwnistis/antihristos/kallikatzari/ypoh8onios/kai ola ta kaka tis moiras tou mazi se 1 yperntouvaropaketo. Perimenoume neo paketo apo ton Profiti +blogiokopson+ gia to 8ema tis Psarema, kwdikas da vinci kai o hamenos kokkinos oktwvris. Ti kryvetai psiw apo tin istoria enos psara pou anakalypse mesa ao erga tou da vinci tin topo8esia tou kokkinou oktwvri? Mipws o Da Vinci itan koummounistaros?? Antiti8etai stis epitages tou Mega Plasie? Idwmen... Perimenw nea apo to metwpo. +UBEREVLOGISON+
Blogger Giatros gia desimo, at 1:02 AM  
Μερικά θεοσοφικά ερωτήματα για το πάντα διψασμένο για γνώσι κοινό:

1. Το μήλο που δάγκωσε ο Αδάμ ήταν Ντελίσιο ή Φυρίκι;

2. Το παλιοεβραιόφιδο ήταν μάρκας ανακόντα, οχιά, δενδρογαλιά ή τρικουρκουλάτος;

3. Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά και αν ναι με τι ταχύτητα, κατεύθυνση και φορά;

4. Ήταν ή δεν ήταν περιφραγμένος ο παράδεισος για να εμποδίσει το φίδι να εισέλθει; Υπήρχε ή όχι συναγερμός; Ο σκοπός πύλης που φύλαγε το γερμανικό γιατί δε το πήρε είδηση; Τι έκανε εκείνη τη στιγμή το περίπολο; Ο δεκανέας αλλαγής; Ο θαλαμοdog;

5. Η μηλιά από όπου έφαγε ο Αδάμ ήταν ψεκασμένη με fuzilate ή randap; Ελέγχθηκε για την καταλληλότητά της από διπλωματούχο γεωπόνο; Ο Αδάμ ΕΠΛΥΝΕ το μήλο ΚΑΛΑ πριν το φάει;

6. Με τι γάμο παντρεύτηκε ο ΕΛ Χριστός την Μαγδαληνή; Θρησκευτικό ή Πολιτικό; Ήταν κλειστός ή ανοικτός κύκλος; Επιδώθηκαν προσκλήσεις; Πως ήταν το νυφικό; Είχε πιέτες, δαντέλες και τούλια; Πόσα ήταν τα παρανυφάκια; Μοιράστηκαν κουφέτα; Το ζεύγος χόρεψε το χορό του Ησαία; Τι μάρκας ήταν το στολισμένο ρωμαικό άρμα των νεονύμφων; Το δαχτυλίδι του γάμου ήταν μονόπετρο; Τι δώρο έκανε η πεθερά της Μαγδαληνής στη νύφη της; Κάνανε γαμήλιο πάρτυ σε κανένα ΕΛληνορθόδοξο παραλιακό κατάστημα της Γαλιλαίας;

7. Τα παιδιά του Ζεβεδαίου ποιον πατέρα είχαν;

Ψάξτε και θα βρείτε...

Μετά τιμής,

+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+
Blogger kokorman, at 3:59 AM  
Ειστε ακουραστος!
Blogger Mr.Folios, at 9:54 AM  
προσκυνώ!
Anonymous pastaflora, at 4:42 PM  
Τι έγινε, ρε παιδιά; Γιατί δεν λειτουργούν τα λινκ προς το geocities;?;
Blogger cyrusgeo, at 5:11 PM  
κάποια καταχθόνια δρακονιανή εβραϊκή συνομωσία με αποτρέπει από το να ακούσω τα καθαγιασμένα Λινκς
Blogger Stormrider, at 5:44 PM  
Κ. γιατρέ... είστε όντως για δέσιμο, απαζάρευτα.

Συνιππότα κόκορμαν... Ενα νέο κεφάλαιο στη θεολογική γνώση ανοίγεται με τις εμπνευσμένες ερωτήσεις σου που φυσικά εξυπηρετούν το σχέδιο του θεού για την 6η κοσμοκρατορία κλπ... περιμένουμε και άλλο ποστ στο κοτέτσιόν σας.

κ. φώλιε που εχάθητε... ο αγών ανένδοτος, κόπωσις ποια κοπωσις... ευχαρίστησις είναι και απέραντη έμπνευση που μόνο ο Προφήτης Λιακο υρας και ο Σακκέτος - Πακέτος δίνουν.

κ. πάσταφλόρα... εγέρθητι... ειστε η γνωστή ή προκειται περί συνωνυμίας... γουέλκαμ

κ. κύρους και στορμ, η αλήθεια είναι πως μας κυνηγά η Λευκή αδελφότητα από την εποχή που μπήκαμε στη Λευκή πυραμίδα. Ηδη υπερίπτανται ραδιενεργά τζατζίκια επι του χώρου και ψάλουν σατανιστικό χαρντ ροκ.
Η σύνδεση άλλοτε έρχεται άλλοτε φεύγει, όπως ακριβώς και η καταραμένη άθεη λογική και κριτική σκέψη όταν παρακολουθούμε τη θρησκευτική εκπομπή του Δημοσθένη Λιακόπουλου (του κομψόχειρος)
+ ευλόγησον +
Blogger funEL, at 5:57 PM  
+funel+
αριστούργημα! ο Λιακό δεν παίζεται βρε...Δεν πα να λες ότι θες!

εδώ οι πρωτόπλαστοι κλπ κλπ...Τα άκουσες δεν τα άκουσες?

Δεν πτοείτε με τίποτα!
Blogger roidis, at 5:58 PM  
Θαύμα! Θαύμα! Ο Άγιος προφήτης έβαλε το χεράκι του και τα συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα κατέβηκαν!

Εγώ ψηφίζω μουλατσιώτη -- κάτι παραπάνω θα ξέρει αυτός...
Blogger cyrusgeo, at 8:35 PM  
Μπράβο, μπράβο, που κατέγραψες τα επιχειρήματα - τσιμεντόλιθους του προφήτη! Λέει πολλά κάθε βράδυ αλλά δεν προλαβαίνουμε να τα γράψουμε! Τελικά αυτός ο profit-ης είναι ανεξάντλητος και αστειρευτος από επιχειρήματα!!
Blogger Δημητρης, at 8:33 AM  
Θέλω το εικόνισμα του Αγίου Λιακούριου πάνω από το προσκεφάλι μου για να με οδηγεί και να με προστατεύει. Το πουλάτε;;;;
Blogger Artanis, at 5:42 PM  
roidis: Αν παιζόταν ο Προφήτης Πλασιέ Λιακό, δεν θα είχε ολόκληρο αφιέρωμα στη Βικιπέδια. Δημοσθένης Λιακόπουλος είναι τούτος. Τονε φτύνουν και αυτός ψάχνει τη νέα τάξη και τους εβραίους που συνομώτησαν και βρέχει ροχάλες. όμως κάποιος πρέπει ν ασχοληθεί σοβαρά μ αυτό το έκτρωμα " Γη ο πλανήτης των ελλήνων ". Έχει βάλει ήδη τις βάσεις για μια καινούργια εθνικιστική νεομυθολογία με πολλά άσχημα για το τόπο αποτελέσματα. Επιστημονικοφάνεια, παράνοια, κρυμμένος φασισμός. Διαβρώνει και καταστρέφει έννοιες και συνειδήσεις. Θα τα βρούμε μπροστά μας.
Ενα σάιτ με χαχα και χου χου δεν ειναι αρκετό. Ο τύπος είναι επικίνδυνος.
Anonymous Anonymous, at 6:12 PM  
Νομίζω ότι ο προφήτης Λιάκουρας έλυσε όλα τα θεολογικά ερωτήματα που με βασάνιζαν εκτός από ένα:
τα παιδιά του Αδάμ και της Εύας πώς πηδήχτηκαν για να διαιωνίσουν το είδος αφού ήσαν αδέλφια;
Blogger αθεόφοβος, at 12:03 AM  
ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΤΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΕΑΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η νέα αποκάλυψη, σύντομα στις τηλεοπτικές σας οθόνες.
Anonymous Anonymous, at 12:43 AM  
Αγαπητέ Αθεόφοβε,

Το ερώτημά σου γίνεται ακόμα ποιο άλυτο αν φανταστείς ότι τα μόνα παιδιά του Αδάμ και της Εύας ήταν και τα δυό αγόρια! Ο Κάιν και ο Άβελ. Εκτός από το γεγονός ότι ήταν μόνα στο κόσμο, αν λάβουμε υπόψην μας ότι υπήρχαν γυναίκες (οι οποίες δεν αναφέρονται) αυτές θα ήταν και αδερφές μεταξύ τους.

Αν τώρα υποθέσουμε ότι δεν υπήρχε άλλη γυναίκα στον κόσμο (βασικά οι τέσσερείς τους υπήρχαν) η μόνη γυναίκα με την οποία θα μπορούσε να γεννηθεί παιδί ήταν η Εύα, η μητέρα τους.

Θα ένιωθα εξαιρετικά άβολα αν ήμουν συμβολαιογράφος, ο οποίος θα έπρεπε να μοιράσει την πατρική περιουσία με αυτή τη σύγχιση γενεών.

Σαν να μην έφτανε αυτό ο Κάιν σκοτώνει τον Άβελ γιατί θεωρούσε ο πρώτος, ότι ο μικρός του αδερφός ήταν πιο αγαπητός από τον Θεό. Λες και δεν τους έφτανε ολάκαιρος ο κόσμος σε τέσσερα άτομα. Άρα μένει μόνον ο ένας γιός. Επιπλέον, εκτός από την πρώτη ανθρωποκτονία που συμπίπτει να 'ναι και η πρώτη αδερφοκτονία ο Κάιν προστατεύεται από τον ίδιο το Θεό που απειλεί με κατάρα 7 γενεών οποιοδήποτε θα απειλούσε τη ζωή του Κάιν!

Επείδη και εγώ αρχίζω να μπερδεύομαι με την γενεολογία του εβραίου παππού μου και προπάτορα Αδάμ και των συν αυτώ, ας αφήσω τους εκπροσώπους μιας χριστιανικής "σέκτας" να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά. Ιδού:

Ποια ήταν η γυναίκα του Κάϊν; Η γυναίκα του Κάϊν ήταν η αδερφή του;

(Από το http://www.gotquestions.org/Greek/Greek-Cains-wife.html)

Ερώτηση: Ποια ήταν η γυναίκα του Κάϊν; Η γυναίκα του Κάϊν ήταν η αδερφή του;

Απάντηση: Η Βίβλος δεν μας λέει συγκεκριμένα ποια ήταν η γυναίκα του Κάϊν. Η μοναδική απάντηση που μπορούμε να δώσουμε είναι ότι η γυναίκα του Κάϊν ήταν αδερφή του ή ανιψιά ή κάποια μακρινή ανιψιά, κτλ. Στη Βίβλο δεν αναφέρεται πόσο χρονών ήταν ο Κάϊν, όταν σκότωσε τον Άβελ. (Γένεσις 4:8). Αφού και οι δύο ήταν αγρότες, πιθανών ήταν ήδη ενήλικες, και πιθανών είχαν ο καθένας είχε την οικογένειά του. Ο Αδάμ και η Εύα είχαν σίγουρα περισσότερα παιδιά εκτός τον Κάϊν και τον Άβελ, την εποχή όταν σκοτώθηκε ο Άβελ – και σίγουρα είχαν περισσότερα παιδιά αργότερα. (Γένεσις 5:4). Το γεγονός ότι ο Κάϊν φοβήθηκε για την ζωή του αφού σκότωσε τον Άβελ (Γένεσις 4:14) δείχνει ότι υπήρχαν πολλά αλλά παιδιά του Αδάμ και της Εύας και πιθανών εγγόνια και δισέγγονα την εποχή εκείνη. Η γυναίκα του Κάϊν (Γένεσις 4:17) ήταν κόρη η εγγονή του Αδάμ και της Εύας.

Αφού ο Αδάμ και η Εύα ήταν οι πρώτοι ( και μοναδικοί) άνθρωποι, τα παιδιά τους δεν είχαν άλλη επιλογή εκτός το να στεφανωθούν μεταξύ τους. Ο Θεός απαγόρεψε τον γάμο μεταξύ των στενών μελών της οικογένειας πολύ αργότερα, όταν στη Γη ήδη υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι και δεν χρειαζόταν να γίνονται γάμοι εντός της οικογένειας (Λευιτικόν 18:6-18). Ο λόγος ότι η αιμομιξία συνήθως προκαλεί γενετικές ανωμαλίες στα παιδία, είναι αυτός ότι όταν δύο άτομα που έχουν τα ίδια γονίδια ( παράδειγμα αδερφός και αδερφή ) έχουν παιδιά – γενετικές ανωμαλίες εμφανίζονται συχνότερα αφού και δύο γονείς έχουν τα ίδια γενετικά ελαττώματα. Όταν άνθρωποι από διαφορετικές οικογένειες έχουν παιδιά – η πιθανότητα είναι μικρή να έχουν και οι δύο τις ίδιες γενετικές ελλείψεις. Καθ’ όλη τη διάρκεια των αιώνων ο ανθρώπινος γενετικός κώδικας έγινε πολύ “μολυσμένος”, αφού οι γενετικές ελλείψεις πολλαπλασιάστικαν, αυξήθηκαν, και μεταδόθηκαν από γενιά σε γενιά. Ο Αδάμ και η Εύα δεν είχαν καθόλου γενετικές δυσμορφίες, γεγονός που έδωσε την δυνατότητα στις πρώτες γενιές οι απόγονοί τους να έχουν πολύ καλύτερη υγεία παρά εμείς σήμερα. Τα παιδιά του Αδάμ και της Εύας είχαν μερικές, αν είχαν, γενετικές δυσμορφίες. Ως αποτέλεσμα αυτού, για αυτούς ήταν σίγουρα να στεφανώνονται μεταξύ τους. Ίσως μας φαίνεται παράξενο ή και απαίσιο αν σκεφτούμε ότι η γυναίκα του Κάϊν ήταν αδελφή του. Στην αρχή, επειδή ο Θεός ξεκίνησε με έναν άνθρωπο και μια γυναίκα, η δεύτερη γενιά δεν είχε άλλη επιλογή παρά να στεφανωθούν μεταξύ τους.

Τώρα βέβαια, δεν γνωρίζω αν κάποια άλλη χριστιανική ομάδα έχει αντίρρηση πάνω στα παραπάνω. Αν υπάρχει πάντως πολύ θα ήθελα να την ακούσω.

Ο Λιακό πιθανόν να υποστήριζε την θεωρία ότι οι πρώτοι άνθρωποι όπως ο Κάιν και ο Άβελ απέκτησαν παιδιά με την βοήθεια των Αγγέλων ή άλλων εξωγήινων οντοτήτων όπως αναφέρει ο Ενώχ στο απόκρυφο βιβλίο του και η ίδια η Παλαιά Διαθήκη σχετικά με την ύπαρξη γιγάντων και αγγέλων που συζούσαν με θνητές λίγο πριν από την καταστροφή των Σοδόμων και Γομόρων. Πάντως για να συμπνέει και η θεωρία των ΕΛ και η χριστιανική αντίληψη περί κτήσεως και δημιουργίας των ανθρώπων ο Αδάμ και η Εύα δεν ήταν οι πρώτοι άνθρωποι αλλά οι πρώτοι ΘΝΗΤΟΙ άνθρωποι, δηλαδή οι πρώτοι άνθρωποι με σάρκα και οστά σε σχέση με τους άυλους, ενεργειακούς ανθρώπους (τους ΕΛ ή τους αγγέλους)οι οποίοι υπήρχαν πριν το Αδάμ και την Εύα και αναπαράγονταν με "πνευματικό τρόπο". Υποτίθεται ότι ο Αδάμ και η Εύα αποδείχθηκαν ελαττωματικά μοντέλα που σιγά σιγά πολλαπλασιαζόνταν σε βάρος των ανωτέρων πνευματικών όντων.

Όπως και να χει, βρίσκω ότι η κοκκινοσκουφίτσα και ο κοντορεβυθούλης έχουν περισσότερο ενδιαφέρον στην εξέλιξή τους και μου δημιουργούν λιγότερες ασάφειες. Τουλάχιστον γνωρίζω από την αρχή ότι είναι παραμύθια και ότι δε θα μου σερβιριστούν σαν είτε σαν αληθή ιστορικά γεγονότα είτε σαν θεόπνευστες "αλήθειες".

Μετά τιμής

+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+
Blogger kokorman, at 2:02 AM  
... Τουλάχιστον γνωρίζω από την αρχή ότι είναι παραμύθια και ότι δε θα μου σερβιριστούν σαν είτε σαν αληθή ιστορικά γεγονότα είτε σαν θεόπνευστες "αλήθειες".
...

Eδώ είναι όλο το θέμα. Και μένα μ΄αρέσει πολύ το Μatrix, ο Αρχοντας των δακτυλιδιών, τα Αlien και άλλα τέτοια παραμύθια.
Τι θα γινόταν όμως αν τα προβάλαμε όλα αυτά σαν αποκαλυπτικές αλήθειες, θρησκευτικά δόγματα, ορθόδοξες καθολικές μουσουλμανικές και ότι άλλες απόλυτες τελολογίες;

Aς έβαζε ο υπεραπατεώνας ελλαδέμπορας Δημοσθένης Λικόπουλος στην αρχή των (τετάρτης κατηγορίας) βιβλίων του, τη λέξη μυθιστόρημα. Αλλά εκεί μάλλον δεν θα 'βγαζε φράγκα ...

Ουστ το κοπρόσκυλο μαζί με όλους της ίδιας φάρας.
Anonymous Anonymous, at 9:56 AM  
> ο υπεραπατεώνας ελλαδέμπορας

E! Parektrepesai!
Anonymous Anonymous, at 12:02 PM  
αγαπητοί συν-ΕΛ-ληνες,
με κίνδυνο να θεωρηθώ κλισέ και ασεβής, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε υπόψη την απολαυστικά παραληρηματική σελίδα του ωρίωνα δημητρακόπουλου στο www.e-e-e.gr.
μια πραγματικά επική διαδικτυακή τρικυμία εν εγκεφάλω, που κινείται στο πλαίσιο των λιακούρειων αμπελοφιλοσοφιών.
Anonymous pastaflora, at 12:17 PM  
κ. πάσταφλόρα μας
ααα θα σε μαλώσωωωωω...
.... ο ωρίων... παλαιός και συμπορευόμενος με μας στις ατραπούς του πνεύματος και του ορθού λόγου... ως και λιγκ μας έχει
και τον είχαμε μέχρι αρκετούς μήνες πριν (που αλλάξαμε temlpate)

έχουμε και άλλους ίσως και περισσότερο Θεοχτυπημένους (πιστεύοντες, σε αντίχριστους, 666, ορθόδοξες μαγνητικές δυνάμεις, προφητείες Αγ. Κοσμά, παπαρίσιου και λοιπές πίπες, σιωνιστικές συνομωσίες, σκοτεινά παγκοσμιοποιητικά κέντρα, αντιστροφα μηνύματα, μεταφυσικό αρχαιοελληνικό σουρεαλισμό... κλπ 500 λιγκς περίπου)
Blogger funEL, at 12:38 PM  
κ ροϊδη φυσικά και δεν παίζεται (όπως είπε και ο ανόνυμους)

κ. κυρους κι άλλο ένα θαύμα του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας , ισάξιο με το θαύμα των διδύμων του Λιάκουρα.

παλαιέ συναγωνιστά Δημήτριε, ότι μπορούμε κάνουμε... οι τσιμεντόλιθοι γαρ ανεξάντλητοι

κ. αρτάνις ετοιμάζουμε ειδικό αφιέρωμα για τις εμφανίσεις -αγιογραφίες του Προφήτη Λιάκο σε όλο το Θεοεπιστημονικό χωροχρονικό συνεχές
εκεί να δείς...

κ. αθεόφοβε πρώτoν να φοβείσαι τον θεό μη πέσει κανα ΤΕΣΛΑ στο κεφάλι σου και δεύτερον ο κόκορμαν απαντάει απολύτως και σεντονοειδώς.
γουέλκαμ

κοκορμαν πρέπει να αναρτηθούν στο κοτέτσιόν σου

κύριοι ανόνυμοι περικαλούμε όχι βρισίδια στον ισαπόστολο πλασιέ... μη ξαναγίνει κανας σεισμός στα καλά καθούμενα...
Blogger funEL, at 12:48 PM  
να με μαλώσετε, καλέ μου funΕΛ, όμως ως ελεήμων και φιλάνθρωπος μπλόγκερ που είστε, θα πρέπει να αναγνωρίσετε ότι εισήλθα προσφάτως στο μπλογκ σας, οπότε λογικό είναι να είμαι ψάρακας και κατάτι ανενημέρωτη.
για να εξιλεωθώ, σας ενημερώνω ότι διαθέτω την πλήρη χαρτογραφημένη (!!!) ανάπτυξη των θεωριών του ωρίωνα σε συλλεκτικές φωτοτυπίες...
ευλογείτε!
Anonymous pastaflora, at 2:16 PM  
Yπάρχει και μία άλλη άποψις, διατυπωμένη εις μορφήν τυπικού συλλογισμού (by Fredrick Curry, in The CRETIN Coalition):

God is male.
All males have a penis.
Therefore God has a penis.

God is perfect.
[A perfect being has no useless attributes.]
God has a penis.
Therefore God must use His penis.

God is a unique being.
[A unique being has no others like himself.]
God uses His penis.
[But not for waste or reproduction.]
Therefore God must masturbate.
Blogger Π, at 5:17 PM  
.."γενετικές ελλείψεις"..
Χμμ.. άρα δεν είμαστε τέλειοι! σνιφφφφ
(τώρα το κατάλαβα)
Αρα, δεν μας ποίησε εν σοφία.. ή.. αυτή ακριβώς είναι η Σοφία..?.. όλο και μπερδεύομαι.. Πότε θα βγάλει άλλο ένα ντουβαροβιβλίο να μου τα εξηγήσει;
Blogger Rodia, at 11:22 AM  
Αρ. Απόφασης : 192-2009
Ημ/νία Έκδοσης : 05/05/2009
Θέμα Απόφασης : ΠΡΟΣΗΚΟΥΣΑ ΣΗΜΑΝΣΗ
Μέσο : Τηλεοπτικός Σταθμός
EXTRA CHANNEL -3 Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ (Περιφερειακής Εμβέλειας)
Εκπομπή - Ημερομ. : ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 18.5.2008
Αρ. Απόφασης : 192-2009
Ημ/νία Έκδοσης : 05/05/2009
Θέμα Απόφασης : ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ
Μέσο : Τηλεοπτικός Σταθμός
EXTRA CHANNEL -3 Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ (Περιφερειακής Εμβέλειας)
Εκπομπή - Ημερομ. : ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 18.5.2008

................
Με την απόφαση 192-2009, το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο για την εκπομπή "ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ", με το παρακάτω σκεπτικό:Πρόκειται περί εκποµπής λόγου και εντεύθεν κατά το άρθρο 1 του Π.∆/τος 77/2003 υπόκειται στους από το ∆ιάταγµα τούτο προβλεποµένους περιορισµούς. Με αφορµή εκδιδόµενα βιβλία ο τηλεπαρουσιαστής αναλύεται σε επιχειρηµατολογίες, σε «κοινωνία ελεγχοµένη από λαµόγια», «πλανήτη φυλακή», «αρχαίο εχθρό», «τεχνολογία του κακού», «µορφές θεοτήτων και δαιµόνων», «ανοµία που πλησιάζει», «µηχανισµούς παρακολούθησης από το υπερπέραν», και άλλα φαντασιώδη πράγµατα, µε αποτέλεσµα να δηµιουργείται σύγχυση στους τηλεθεατές.

Αναµφιβόλως πρόκειται περί εκποµπής στην οποία εκτίθενται ανακρίβειες χωρίς στοιχειώδες αίσθηµα ευθύνης. Πρέπει να σηµειωθεί ότι η εκποµπή µεταδόθηκε µε τη σήµανση «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ Η ΓΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ» ενώ, λόγω του περιεχοµένου της, έπρεπε να προβληθεί µε τη σήµανση «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ» και να προβληθεί κατά την 6138/Ε/17.3.2000

απόφαση του Υπουργού Τύπου και Μ.Μ.Ε. µετά την 22.:30. Για τις εν λόγω εκτροπές ενδείκνυται όπως επιβληθεί στον τηλεοπτικό σταθµό η διοικητική κύρωση του προστίµου. Μειοψήφησε ο Κωνσταντίνος Τσουράκης κατά τον οποίο θα έπρεπε να επιβληθεί η διοικητική κύρωση της συστάσεως.
.............
Anonymous Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης: Πρόστιμο 30.000 ευρώ για συνωμοσιολογική εκπομπή, at 6:01 PM  

Add a comment