funEL βαρυ πακετο

Wednesday, January 31, 2007

Λοιπές Μπούρδες Δ. Λιακόπουλου (Θέμα 2, 3, 4)

Συνεχίζοντας θα ολοκληρώσουμε μια τυπική σαβουροεκπομπή παραπληροφόρησης και σκοταδισμού, του καντηλανάφτη Προφήτη πλασιέ Δημοσθένη Λιακόπουλου.
Στο Θέμα 1, παρουσιάσαμε την καραμπινάτη απάτη των Λεξαρίθμων
Αδυνατούμε όμως να κατατάξουμε επακριβώς τι ακριβώς είναι όλη αυτή η μπουρδολογική τακτική τηλεμάρκετινγκ μέσα στην υπόλοιπη σαβουροεκπομπή.
Από αυτά που ξεστομίζει ο Προφήτης Τηλεπλασιέ,
πόσα και ποια είναι απλές μπούρδες,
πόσα και ποια είναι προσπάθεια πώλησης (έστω και αθέμιτης παραπειστικής και παράνομης) προς ηλιθίους,
πόσα και ποια είναι καθαρές απάτες, και
πόσα και ποια είναι παραπληροφόρηση.

Πολλά σημεία βέβαια συγκεντρώνουν
ΟΛΕΣ αυτές τις θεόπνευστες ιδιότητες ταυτόχρονα

Αυτό μπορείτε να το κρίνετε μόνοι σας ακούγοντας τα αποσπάσματα.Θέμα 2. Πακέτο Δάκογλου* (αυτό το πακέτο είχε εξαντληθεί εδώ και πολλούς μήνες -αρχές Μαρτίου 2006- και εξαντλήθηκε ξανά και ξανά πριν 2 εβδομάδες. Το γνωστό θαύμα του τελευταίου πακέτου)
ΔΑΚΟΓΛΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
Οι Λεξάριθμοι είναι ο κύριος τρόπος απόδειξης διαφόρων μπουρδολογιών περί Πυθαγόρα. Aυτό τα λέει όλα. (Δείτε τι είναι και τι δείχνουν οι λεξάριθμοι για να καταλάβετε τη βαρύτητα του έργου Δάκογλου)

Ο Πυθαγόρας άλλο έγραφε άλλο εννοούσε.??!!
Ο Πυθαγόρας έδωσε γνώση για τις μαύρες τρύπες, τη θεωρία των υπερινών, για το χειρισμό του χωρόχρονου??!!
Τα αρχαία Ελληνικά κείμενα αποκρυπτογραφούνται με Λεξάριθμους βάσει του σπασμένου κώδικα του Πυθαγόρα.??!!
Ο Δάκογλου βρήκε το δέκατο πλανήτη του ηλιακού συστήματος??!!
Η μουσική αρμονία του σύμπαντος. (ακολουθεί το γνωστό ιερόν βίδεον)Η ΝΑΣΑ ψάχνει τις σφαίρες του σύμπαντος από ... τα βιβλία του Δάκογλου??!!
Τα μυστικά της ιερής αρχιτεκτονικής??!!
Η μαύρη τρύπα στο ενεργειακό κενό της πυραμίδας (πυραμίδες ψυγεία)??!!
Οι αραβικοί αριθμοί είναι Ελληνικοί (γιατί βγαίνουν με χαράκι και διαβήτη...)??!!
Και ολίγος βαθύτατα θρησκευόμενος Ορθόδοξος Πούτιν... (μη ξεχνιόμαστε, Πούτιν κόλα πάει με όλα)
Θέμα 3. Πακέτο Καραθοδωρή

ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΘΟΔΩΡΗ

Η γνωστή μπουρδολογία ότι ο (κακός εβραίος φυσικά) Αϊνστάιν ήταν ηλίθιος και ο πραγματικός δημιουργός της θεωρίας της σχετικότητας ήταν ο Καραθοδωρή και φυσικά ο Αριστοτέλης. «βρε ποια ΝΑΣΑ ... βρε ποιος Χώκινς βρε... Πυθαγόρα διάβαζε ο άνθρωπος...»
(κάποια ολίγα περί Καραθοδωρή και Αριστοτέλη δείχνουν άλλα)
...
Ακούστε το γλαφυρά με το γνωστό Λιακούρειο Θεοεπιστημονικό τρόπο «ο καραγκιόζης τηλεπλασιέ και άλλα ΕΛλαδεμπορικά». Ώπα ώπα ώπα...
Υπάρχουν μαρτυρίες ότι τα κόκαλα του Καραθοδωρή τρίζουν εδώ και καιρό με το εμπόριο που έχει στήσει ο σαβουροπώλης στο τάφο του.Θέμα 4. Πακέτο λοιπής παπαρολογίας

ΚΑΡΑΜΟΥΦΕΣ ΛΙΑΚΟΥΡΑ SPECIAL

Το σαβουροβιβλίο «Τεχνολογία των Θεών» ή απαγορευμένη αρχαιολογία
1. ασχολείται με αποδείξεις ότι υπήρχε και υπάρχει Ελληνική Ορθόδοξη υπερτεχνολογία ΕΛ και μας το κρύβουν οι κακοί Σιωνιστές,
2. σπάει κόκαλα (γνωστή αυτή η ιδιότητα όλων των σκουπιδοβιβλίων του Προφήτη Οδηγού).

ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΒΑΠΟΡΙΑΟι ΕΛληνες χαϊβάνια δεν είναι. Εξηγεί ο υπέρτατος αρχαιολόγος ιστορικός γιατί:
Για το παλίμψηστο της Αβύδου, όλοι οι ειδικοί επιστήμονες στα ιερογλυφικά αιγυπτιολόγοι αρχαιολόγοι κλπ, λένε ψέματα γιατί είναι συνωμότες της μαυρίλας της Νέας Τάξης και του Λόμπυ της Αμερικής. Μόνο ο Προφήτας έχει δίκιο που βλέπει ελικόπτερα, αεροπλάνα καθέτου απογειώσεως, και διαστημόπλοια-υποβρύχια, αντιβαρυτικές ορθόδοξες ρώσικες κοσμοσφαίρες (σε παλαιότερες σαβουροεκπομπές - παραληρήματα με το Συννεφάκη).

Ο βαθύτατα θρησκευόμενος ορθόδοξος Πούτιν θα εκβιάζει τους πάντες ανεβάζοντας τις τιμές ... φωνάζει με φανερή ιερή ικανοποίηση ο τηλεπλασιέ. Είναι φανερό ότι η 6η Κοσμοκρατορία με σίδερο κι ατσάλι πλησιάζει. Η έγερση 150.000.000 ΕΛ είναι κοντά. Πάντα φιλΕΛλην και με απολλώνειο αισθητική ο κοντοπούτινος (ο γέροντας +ευλόγησον+ Του αποκάλυψε ότι εμφανίστηκε η Ρομφαία του αρχαγγέλου Μιχαήλ όταν έγινε πρόεδρος, Θεϊκόν Σημείον φυσικά).

Κατά τον αγιασμό των υδάτων έγιναν κι άλλα δύο σημαντικά γεγονότα. Ο Σταυρός βυθίστηκε και το «περιστέρι ... έπεσε μεσ’ το νερό, ξερό». Φως φανάρι ότι ο Θεός έδωσε Σημείο. Ο Προφήτης ισαπόστολος ερμηνεύει το γεγονός ως ο πιο κατάλληλος αναλυτής θεϊκών μηνυμάτων, ότι οι ιεράρχες πρέπει να ξανασκεφθούν τη συμπεριφορά τους απέναντι σε κάποιον ?? (ορθόδοξες σιβυλλικές αστρολογικές προβλέψεις, ανάδρομο τρισμέγιστο θα έχει η ιεραρχία...)

Τα κομμουνιστικά του παπαρολόγου Πλασιέ: Ένα ανέκδοτο με τον Κάστρο και τον περήφανο στ’ αυτιά Τσε. Πως ο Τσε έγινε υπουργός οικονομικών.
Υπάρχουν βάσιμες υποψίες, ότι οι κομμουνιστές μάλλον εξοργίζονται με τα κομμουνιστικά του Λιάκουρα.

Ο Προφήτης ρωτάει και απαντάει στον εαυτό Του (τυπικό Λιακούρειο ψυχωσικό σύνδρομο), και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι αν θέλει να κάνει χτύπημα μπορεί να γκρεμίσει την Αμερικάνικη πρεσβεία... δηλώνει μεταξύ σοβαρού – αστείου ?!... «αν θέλω θα το κάνω ...» (τρέμετε αμερικάνοι, ο τηλεπλασιέ θα σας γκρεμίσει τη πρεσβεία).

Ο Σακκέτος Πακέτος (ο γνωστός έτερος φρενοβλαβής παπαρολόγος)... είναι μεγάλος ερευνητής. (πχ.: πως μπόρεσαν οι αρχαίοι ΕΛληνες να έχουν δορυφορικούς χάρτες και άλλες παρακρούσεις)

Χωρίς τα βιβλία του σαβουροπώλη Λιακόπουλου ... «δεν μπορούμε να κάνουμε βήμα ... δεν περπατάμε....»

Ο σκοπός του Λιακόπουλου είναι ο κόσμος να μαθαίνει (όχι να τα κονομάει ο ίδιος...). Τι θέλουμε από σας? Την αγάπη σας ... (... τα ευρουδάκια σας πρωτίστως, εννοείται). Για τη πλάκα μας τα κάνουμε όλα... (τη ΕΛαμογιά δηλ.)

Στις ανωτέρω παπαρολογίες προσθέτουμε και ένα μοναδικό μεταφυσικό θεατρικό μονόπρακτο.
Ο Προφήτης σε κάποια στιγμή αρχίζει να μιλάει στον αέρα μόνος Του απευθυνόμενος υποτίθεται σε κάποιον που του λέει ότι παίρνουνε τηλέφωνο (σαν ζωντανή εκπομπή) και λέει: «... τι κάνουνε ... τι έγινε ... σφαγή?... τι θέλουνε?...δεν μπορώ να κάνω τίποτα ...» μετά αλλάζοντας ύφος και απειλητικά απευθύνεται στους τηλεθεατές: «ακούστε εδώ... πάρτε τώρα τηλέφωνο ... γιατί βιβλία τέλος...».
Φυσικά όλα αυτά είναι προφανής Λιακομούφα, ... η εκπομπή ΔΕΝ είναι ζωντανή (δεν τηλεφωνά κανείς).
*οι κακές γλώσσες λένε ότι είναι στενότατος συγγενής του Πολύδωρα Δάκογλου γνωστού ακροδεξιού
... Ο Κύριος Ιπποκράτης Δάκογλου είναι Καθηγητής Μαθηματικών.Έχει γράψει τα βιβλία: το τετράτομο έργο "Ο Μυστικός κώδικας του Πυθαγόρα και η αποκρυπτογράφησι της διδασκαλίας του", "Θέογνις" και "Η Πυθαγόρεια αριθμοσοφία". Έχουν κυκλοφορήσει απο τις εκδόσεις "Νέα Θέσις". Υπάρχει βιβλιοπαρουσίαση στην κατηγορία "Κείμενα" του Δωδεκάθεον....
... Ο Κύριος Ιπποκράτης Δάκογλου είναι ο πατέρας του Κυρίου Πολύδωρα Δάκογλου ο οποίος το 1979 ίδρυσε το Ενιαίο Εθνικιστικό Κίνημα ΕΝ.Ε.Κ. που είχε πανελλήνια εξάπλωση και ανέστειλε την Δραστηριότητά του στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Πολλά στελέχη του και μέλη του ανήκουν στα κόμματα ΛΑ.Ο.Σ. του Γεωργίου Καρατζαφέρη και ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ του Μάκη Βορίδη...


buzz it!

:: posted by funEL, 9:37 PM

43 Comments:

Ο άνθρωπος αν δεν ήταν προφήτης στην Ελλάδα, θα πωλούσε ψυγεία σε εσκιμώους!

SIEG HEIL LIAKOURAS!

+KOKOPMAN+
Blogger kokorman, at 1:59 AM  
ante me ton a8lio karafasistara pou asxoliste.
afiste ton na sbisi apo monos toy. oloi gelan me ton karagkiozi.
Anonymous Anonymous, at 9:48 AM  
Μ`αυτά και μ`αυτά ,γέροντα ,έχει ξεστραβωθεί ο κόσμος σχετικά με τον παπαρολόγο ,πίστεψέ με!
Όλη αυτή η επιχείρησις ξεβρακώματος ,έχει πιάσει τόπο και ας μην το έχεις καταλάβει , το βλέπω καθημερινά.
Βέβαια ,η βλακεία είναι είδος ανθεκτικόν και μεταναστεύσιμον διότι ,μεταλάχθηκε υπό την μορφήν φραπελιάς ,Δρουζοχαβουζοπακέτου και λοιπόν ψυχοσωματικών συνδρόμων!
Blogger Φιλαλήθης, at 11:48 AM  
K. κόκορ, Τον υποτιμάτε ... θα ήταν Προφήτης παντόύ και πάντα.

κ. ανώνυμε η ΕΛιθιότητα δεν πρόκειται να σβήσει ΄ποτέ μόνη της.

κ. φιλαλήθη, ο Προφήτης ποτέ δεν πεθαίνει δεν τον σκιάζει καλλικατζάρι ουδέν. Η Δρούζα χαβούζα είναι ένα ακόμα παράδειγμα του ακαταπόνητου των Ηλιθίων , όπως πολύ σωστά επισημαίνεις.
Blogger funEL, at 1:39 PM  
Οι άνθρωποι που πίνουν νερό Καματερού και "βλέπουν το φως τους", οι άνθρωποι που μασάνε φύλλα ελιάς, πικραγγουριάς ή τσουκνίδας για να γιάνουν καρκίνους, λευχαιμίες, έλκη και όγκους, αυτοί οι ίδιοι ακούν και Λιάκουρα για να εμπεδώσουν ποια ευγενή πνευματική καταγωγή διαθέτουν και πόσο περίοπτη θέση στον κόσμο κατέχουν - στον καναπέ απέναντι στην τηλεόραση.
Blogger s.frang, at 3:15 PM  
Γειά σου ρε Γέροντα... επέστρεψες δριμύτερος απ' ό,τι βλέπω Σ:)))))))

+ευλόγησον+
Blogger Μαύρος Γάτος, at 4:23 PM  
«...η εκπομπή ΔΕΝ είναι ζωντανή», όμως ο Λιάκουρας, ως ζωντανό, την νεκρανάστησε! Όσο για τα περί προφητών, όπως καλά γνωρίζεις, ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ Ο CYRUSGEO ΚΑΙ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΑΥΤΟΥ, Ο Π.
Άντε, γκιαούρηδες.
+νοσήγολβε+
Blogger rodanis, at 8:25 PM  
Agapite funel, gia tin Doreta PEPPA, pou egine diasimotita epeidi proskinaei to Dia (des, p.x. http://www.guardian.co.uk/g2/story/0,,2003096,00.html)
ti exeis na peis?

Fysika, dikaioma tis na kanei to xabale tis, opos dikaioma tous ki oi papades na pselnoun, opos dikaioma tou kai tou liakopaparopoulou na tragoudaei, alla... sto spiti tous o kathenas... Emas ti mas ta prizoun?

Mas ta prizei o Liakopoulos.
Mas ta prizoun oi papades.
Mas ta prizei i Doreta Peppa.

Kai oxi da pos einai kai symfonoi metaksy tous. O kathenas tous to diko tou xaba. Ki an tous baleis mazi, tha maxairothoune.

Emeis, ti ftaime?

+imarton+
Blogger mongolianwarrior, at 4:08 AM  
Για αλλη μια φόρα με βρίσκεις σύμφωνο ιδίος στο ιερό βίδεο που λέει για τις σκατοφασιστικές και σκοταδιστικές επιδιώξεις του καραγκιόζη λιάκουρα.
Κράτα γερά funel ο καρατζαφέρης και η παρέα του κερδίζουν έδαφος,είμαστε μαζί σου.


+φάγαμεπακετο+
Blogger tsioubiou, at 4:28 AM  
Άντε και εγώ παπούλης-friendly.

Να 'ναι καλά ο μαύρος γάτος που αποκάλυψε τον ιερό κώδικα.

Γέροντα φάνελε, βάλε τον κάπου να μπορούμε και εμείς οι λιγότερο θεόπνευστοι να το αντιγράφουμε στα βλόγ μας.

Ο προφήτης +ευλόγησον+ παίζει να μην είναι so cretin όσο νομίζουμε. Διότι πουλάει τα πάντα, συν τα ράφια, και θα έχει ξεσκιστεί στο +κονόμισον+.

Βραδυάτικα, πολύ κουρασμένος από τη δουλειά όμως γελάω πολύ με τα χανεμπού και τα μυστικά όπλα των αρχαίων.

+χαιρέτισον+
Blogger DeMasame Re, at 5:29 AM  
Συνέχισε κι εμείς στο πλευρό σου.
Blogger ο δείμος του πολίτη, at 10:57 AM  
γέροντά μου, καθημερινά δεν σταματά να μας εκπλήσσει το εύρος της ανθρώπινης βλακείας. φύλλο για φύλλο δεν αφήσαν οι δρουζόπληκτοι στις ελιές της γειτονιάς. έχουμε τρομάξει οικογενειακώς πλέον. μια τα σαβουροπακέτα, μια τα ελιοματζούνια, ήμαρτον!

+ωραιοντοΘουβικόνιερόνβίδεον+
Blogger pastaflora, at 3:37 AM  
Κάνας κοσμοσφαιρικός κιοφτές ελαιοφίλων θα σκάσει μούρη και πότε..?

:-)

+καραπετσόκοψονταελαίησουκηπουρέ+
Blogger Rodia, at 5:13 PM  
Πέστα αγόρι μου...
Blogger ο δείμος του πολίτη, at 12:45 AM  
και ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ φοβάται το Λιακουρα τους ακροδςξιους και τις παραθρησκευτικές. blogs αφιερωμα κυριακη 7 Φεβρουαρίου.
Μπορεί και ναναι μαζί του, κανεις δεν ξερει τα συμφέροντα του διαπλεκόμενου απατεώνα
Anonymous ελευθερος τυπος, at 7:55 PM  
κ σφραγκ, συμφωνούμε απολύτως. Όμως οι σαβουροφάγοι που ακολουθούν τον Προφήτα έχουν ακόμα μια θεόπνευστη ιδιότητα, είναι ανώτεροι όλων των άλλων λόγω θεού, Ιχώρ σειρίου κλπ...

k. μαυρόγατε επεστρέψαμεν δημήτριοι. χιόνισε στη τακλαμακάν σαχλαμαράν και δεν είχαμε χειμερινή στολή εκστρατείας.

κ. ροδάνη μη βλασφημείτε τα θεία... άκου ο ιλλουμιναταραίος Κύρους, ... φθου φυλακί τω στοματι μας λέγομεν ομιλόμεν.

k. μογκολοπολεμιστή... πταίτε πταίτε, διότι αν δεν πταίατε δεν θα υπήρχε τώρα ευρώπη ... θα τα είχατε κάψει όταν είχατε την ευκαιρία.

κ. τσιουμπιου...
+τοτρώμεκαθημερινώς+

κ. δεμασάτε. η ιδέα του friendly κλπ... ήτο του μαυρογατέα του ιλλουμιναταραίου. Φυσικά ο προφήτης ΔΕΝ είναι κρετίν. αν ήταν κρετίν ΔΕΝ θα κάναμε ολόκληρο μπλογκ προς τιμή Του...
+αμεμειςμασαμε?+

κ. δείμε μας, συνεχίζομεν μέχρι εσχάτων.

κ. πάσταφλώρα μας. τώρα βλέπετε την ευρύτητα της βλακείας σ΄τη χώρα που ζούμε. Ο Προφήτης ήταν από τους πρώτοπόρους (και του αρέσει). ¨ολοι οι άλλοι έπονται.
Σ' Αυτόν ανήκουν τα παράσημα.

(R) εσείς κάνετε παιχνίδιον.

k. ελεύθερε τύπε. Ο γέροντας μας είπε ότι ουδόλως φοβόμεθα τας δημοσιεύσεις του Τύπου. Διότι κανείς δεν μπορεί χωρίς την άδεια του θεού να δημοσιεύσει το μιαρόν τούτον μπλόκιον. +οεισαγγελευςμετατωνΛιακοφίλων+
Blogger funEL, at 10:45 PM  
Συνεχίστε παιδιά. Ο προφήτης έχει αηδίσει καταντία :-)
+ΒαράτεΤουΣτοΚεφάλι+
Blogger Zaphod, at 1:00 AM  
Οι κοσμοσφαίρες φτάσανε και φέραν κάτι μπόνους
φύλλα ελιάς και φραπελιές γιατρεύουνε τους πόνους
και ο Προφήτης τ' άκουσε κι είπε στο βοηθό του:
Βάλε την πρίζα κηπουρέ να σιάξουμε πακέτα
βιβλία εικονοστόλιστα γεμάτα συνταγούλες
να τα πουλώ να παίρνουνε γιαγιάδες και γερόντια
-είναι υγρό η φραπελιά, δεν απαιτεί και δόντια-
χωρίς μασέλες οι πιστοί να τη ρουφάνε όλη,
το είπε και η Αννα μας και σφίξαν κάτι κώλοι...
Η επιστήμη της ελιάς μαγκιά είναι μεγάλη,
όρτσα λοιπόν και ό,τι βγει, και όπου κι αν μας βγάλει.
Η περιπέτεια αυτή μυρίζει ευρουδάκια...
βουρ στο πατσά, γερά νεφρά και κάτω τα φαρμάκια!
Blogger Rodia, at 1:58 AM  
poli diafimisi peri Liakopoulou :(
ouf!
Blogger avissos, at 4:58 PM  
Μόλις έγραψα Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ στο γουγκλ, και μου 'βγαλε κι άλλες μαλακίες. Για κοιτάχτε εδώ...
http://www.davlos.gr/ekdoseis.php
Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ... Το βιβλίο αυτό του αντισυνταγματάρχη του Τεχνικού Σώματος του Ελληνικού Στρατού και εμπειρογνώμονος των εξοπλισμών Ιωάννη Λάζαρη....
Επίσης.. ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ...
Η ΘΑΜΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ...
ΔΑΥΛΟΣ, ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ... 200 π.Χ.> ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...

ΑΜΑΝ ρε παιδιά, σηκώθηκε η τρίχα μου κάγκελο... Τόσα και τόσα πράγματα έχουν κάνει οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Κι εμείς τι στάση παίρνουμε?
Blogger mongolianwarrior, at 6:19 PM  
Άντε σε λίγο από το www.liako.gr μετά το καραγκαγκάν λεξαριθμητικό μαλακογουέαρ, και ΦΡΑΠΕΛΙΑ από τους ελαιώνες της μονής του +γέροντος+

+Δρουζοβλόγησον+
Blogger pølsemannen, at 9:18 PM  

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ,
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

http://www.geocities.com/perikallosproject/ellinokentr.html?20075


ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΤΡΑΝΟΙ
ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΑΚΟΥΡΑ.
Blogger mongolianwarrior, at 11:28 PM  
Για την funElα ρε γαμώτο!

:P
Anonymous Νομίζω, at 12:09 AM  
Ευχαριστώ πολύ για το δημοκρατικότατο ban που μου έκανες στο shoutbox.
Αυτό δείχνει ότι σου αρέσει πάρα πολύ ο διάλογος.
To ξέρω ότι και αυτό θα το σβήσεις.
Δεν με νοιάζει.
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΙΣ.
Επειδή εσύ θίγεσαι όταν μιλάμε για σιωνισμό (γιατί άραγε;;;) δεν σημαίνει ότι δεν θα το αναφέρουμε...
Anonymous Anonymous, at 12:55 AM  
Και δεν λέγεται "Καραθοδωρή" αγράμματε, αλλά Καραθεοδωρή.
Είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας μαθηματικός, και προς τιμήν του έχει ονομαστεί έτσι το κτίριο διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Κατά τ' άλλα, άλλος είναι ο βασιλιάς της μπουρδολογίας, όχι ο Λιακόπουλος...
Anonymous Anonymous, at 1:07 AM  
Καλώς τη χορεύτρια. καιρό είχανε να σούρθουνε funEL, τα μογγολοειδή φασιστάκια.
Αστο να μιλήσω λίγο τη γλώσσα τους.
Για τον Καραθεοδωρή, μαλακισμένο, (σε μάρανε η λέξη) κάτι ξέρουμε παραπάνω για να μη μας πιάνουν κορόιδα οι τηλεπλασιέ ελλαδέμπορες. Ρε ξεφτίλα αγράμματε η διαστρέβλωση που κάνει ο καραγκιόζης είναι γνωστή στο πανελλήνιο. διάβασε τη παραπομπή να αρχίσεις να καταλαβαίνεις λιγάκι.
Όσο για το Σιωνισμό, ούτε τη λέξη κακομοίρη ξέρεις τι θα πεί. Το μόνο που ξέρεις είναι ότι κινδυνολογία σου στουμπώνουν στη κεφάλα σου οι χουντόδουλοι εθνικοσοσιαλιστές και το κακό συναπάντημα.
Αυτός που προσπαθεί να φιμώσει φάνηκε με την μαλακισμένη μήνυση που τελικά την έκανε μασούρι και την έβαλε εκεί που του αρέσει περισσότερο, και ο γέροντάς του παρέα, (τη πηγή της γνώσης του). Απ ότι βλέπω δεν σας έσβησε κανείς.
Ακόμα δε βγήκατε από τ αυγό μου κάνετε τους ιστορικούς εθνοσωτήρες.
Είσαστε το χάλι της Ελλάδας.
Anonymous apollo, at 1:28 AM  
"Αυτό δείχνει ότι σου αρέσει πάρα πολύ ο διάλογος."
LOL blepoume kai to dialogo tou afentikou sas tou karagioza liakoura. Milaei monos tou kai apantaei ston eauto tou o vlamenos xaxaxaxaxaxaxaxax
einai kai epistimon o ili8ios elademporas mpourdologos
Anonymous Anonymous, at 1:42 AM  
@ apollo
1) Δεν είμαι χορεύτρια, είμαι χορευτής.
2) Δεν είμαι μογγολοειδές φασιστάκι - εγώ δεν έκανε ποτέ ban, άλλοι τα έκαναν.
3) Είμαι πολύ μεγαλύτερός σου και ξέρω να διαβάζω και παραπομπές και ερευνητικά βιβλία που δεν διάβασες ποτέ σου εσύ.
4) "χουντόδουλοι εθνικοσοσιαλιστές και το κακό συναπάντημα" - ενώ εσείς είστε το "καλό" συναπάντημα...
5) Δεν ξέρω τίποτα και για καμία μήνυση. Εξήγησε καλύτερα τι έγινε.
6) Δεν είναι η γνώση "χάλι της Ελλάδος".
Και τέλος, αν δεν τον γνωρίσετε τον άνθρωπο, πώς τον κατακρίνετε;;;
Anonymous Anonymous, at 2:09 AM  
1) Όπως θέλεις.
2) Αν κάποιοι σε κανανε ban, αυτοί δεν είναι εδώ, γιατί υπάρχεις και γράφεις.
3) Μην είσαι τόσο σίγουρος για κάποιους που δεν ξέρεις, και για κάτι (Καραθεοδωρή) που αποδεικνύεται ότι έχεις μαύρα μεσάνυχτα (ξέρεις ότι γράφουν και διαδίδουν οι μισοτρελαμένοι ελληνάρες)
4) Στο υψηλό αυτό επιχείρημά σου τρόμαξε η λευκή αδελφότητα που κυβερνάει το κόσμο από τη τακλαμακάν και τους υποχθόνιους.
5) Και συ σαν το Χριστόδουλο στη Χούντα έτσι... Δεν ξέρεις τίποτα... Βάλε στο google "blogme" "μήνυση λιακόπουλος", ψάξε και σε προηγούμενα πόστ, κανε και κλικ στο funelsue... (δεν έμεινε και καμμια εφημερίδα να μην έγραψε το ρεζίλι του καραγκιόζη)
6) Φυσικά συμφωνούμε. Η γνώση είναι δύναμη. Με τη διαφορά ότι η ημιμάθεια, η διαστρέβλωση, η παραχάραξη, η λαϊκίστικη φαντασιοπληξία, ψευδοιστορία κλπ φρούτα, είναι ότι καλύτερο για αν αυτοκτονήσουμε σαν έθνος.
... Τον ξέρουμε πάρα πάρα πολύ καλά, και όσο μαθαίνουμε παρα πάνω γι αυτόν, καταλαβαίνουμε ότι αυτό το μπλογκ τελικά τον χαϊδεύει.
Ψάξε στο μπλογκ και στο ιντερνετ και θα μάθεις πάρα πολλά για τον επαγγελματία ψεύτη και απατεώνα.
Anonymous apollo, at 2:39 AM  
Το ποίημα πάντως της rodiaς έγραψε!
Ρε με τον Καραθεοδωρή μας έχουν φάει τα αυτιά...έχει διαβάσει κανένας κανένα έργο του ανθρώπου ή όλοι αναμασάμε και λογοφέρουμε αλόγιστα;
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ήταν ο άνθρωπος όχι φυσικός. Και απρο πο η σχετικότητα (η γενική έτσι;) δεν έχει και τόόόόσο δύσκολα μαθηματικά. Θέμα θέασης είναι. Η γενική σχετικότητα ναι έχει και είναι γμσε τα. Εκεί (αν θυμάμαι καλά) αναγνωρίζει και ο Αλβέρτος πως τον βοήθησε ο Καραθεοδωρή λύνοντας του κάποιες εξισώσεις (ΑΝ θυμάμαι καλά, μην πέσετε να με φάτε!)
Άλλο όμως η επίλυση εξισώσεων και άλλο η διατύπωση θεωριών, θεωριών και εργασιών που παρεμπιπτόντως ο Καραθεοδωρή είχε πολλές και είναι κρίμα να τον θυμόμαστε εμείς τα ζα για μια που ΔΕΝ διατύπωσε, ΔΕΝ διεκδίκησε ποτέ ούτε αυτός ούτε οι απόγονοί του. Τον υποβαθμίζουμε τον άνθρωπο και είναι κρίμα....
Blogger Zaphod, at 5:08 AM  
k. zaphod. μα τι λέτε ο Προφήτης είναι η υπέρτατος (μπουρδο)Λόγος. κανένας μας δεν κάνει χωρίς Αυτόν.

(R) άιντε άλλο εμπνευσμένο ποιηματάκι

κ. αβυσος. Φυσικά τι λέτε, από τη πολύ διαφήμηση έχει μηνύσει μαζί με μας το μισό ελληνικό ίντερνετ που βάζει λινγκ, μας έχει επικηρύξει και έχει στείλει Λιακοφιλους να γράφουν σε φόρουμ μπας και μας καταδώσει κανείς. Βρε τι παθαίνουμε διαφημιστές άνθρωποι... γουέλκαμ μανδάμ στο μιαρόν αυτό μπλοκάκιον.

κ. μογγόλε πολεμιστή. Όλα αυτά που βρίσκεις στο ιντερνετ είναι η μυστική πηγή του γέροντα. από εκεί μας ξεματιάζουν αλλοίθωρα και αχνιστά ο Προφήτης.
τον περίκαλο τον μνημονεύσαμε στο αντίστοιχο ποστ των λεξαρίθμων... είναι ιστορικό σάιτ.

κ. πεταλωτά σε λίγο θα βάλει σιντίον με προβλέψεις Πυθίας

καλώς τους Λιακόφιλους ανώνυμους. Μαύρα μάτια κάναμε... Από την εποχή των επικηρύξεων... το ακόλουθο αφιερωμένο για σένα (αφού σου απάντησε το μέλος του τάγματος apollo)...
καραπιπερήμ πιπερήμ πιρερήμ έλα σεκερήμ σεκερήμ ασε πια τις μπούρδεεεες και τον ημπραήμ...
(ΕΛληνικότατο παραδοσιακό άσμα με κωδικοποιημένη γνώση περί καραθοδωρή).

κ. zaphod. κανένας μας δεν υποτιμάει την μεγάλη συμβολή του Καραθεοδωρή, όπως και του Παπανικολάου, του Πυθαγόρα όλων των αρχαίων φιλοσόφων και φωτεινών παγκόσμιων πνευμάτων. Πολεμάμε τον διασυρμό όλων αυτών από τους αδίστακτους ΕΛλαδέμπορες που τους ξεφτυλίζουν, τους ακυρώνουν αποδίδοντάς τους υπερφίαλες "Ελληνοκεντρικές" ψευδολογίες, τους γελιοποιούν για να πουλήσουν μερικά σκουπιδοβιβλία και να προάγουν ρατσισμό σωβινισμό εθνικισμό φασισμό θεοκρατία και το κακό συναπάντημα.
Δεν ζούνε βλέπετε, είναι τα εύκολα προς εκμετάλλευση θύματα, θύματα αυτοί και ... οι ΕΛήθιοι που πληρώνουν την κοιλάρα του Προφήτη μπουρδολόγου.
Αυτή τη διαστρέβλωση θα τη πληρώσουμε κάποτε όταν ακυρωθούν αξίες και προσωπικότητες και υποβιβαστεί ο ελληνικός πολιτισμός. Η σπορά του Προφήτη και συν Αυτώ.
Blogger funEL, at 10:19 AM  
Αυτό κατάλαβε ο malax anonymous. oι ELήθιοι Λιακόφιλοι παραμένουν πάντα ηλίθιοι universalis. Αυτοί δεν σώνονται με τίποτα funEL. Tους εξαφανίζει σιγά σιγά η φυσική επιλογή.
Anonymous ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, at 11:42 AM  
κύριοι ηρεμήστε. ο γέροντας +ευλόγησον+ ακολουθώντας τις διδαχές του Προφήτου ημών καντηΛανάφτου και του γέροντος +γκέμπελς+ περί δημοκρατίας, θα ρίχνει υπερτεριρέμ και θα διώχνει τους σατανικούς νεοταξίτας σκοτεινοσιωνιστάς από τον ιερόν ναό του ισαπόστολου.

+nopasaran+
Blogger funEL, at 2:52 PM  
Ακόμα μια αποκάλυψη, η φυσική επιλογή είναι τα υπερτεριρέμ του γέροντος

+σκοτάδισον+λιάκουρας+κονόμησον+
Anonymous ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, at 2:57 PM  
Οι βλακεία σας είναι το υπερτεριρέμ του τίποτα.
+Συγχαρητήρια+
Anonymous Anonymous, at 4:07 PM  
Αγαπητέ Ανώνυμε, γράψατε!
Εχομεν ήδη δηλώσει ότι προσκυνούμε την Υπέρτατην Βλακείαν, Σεις, τι προσκυνείτε..? Τον Υπέρτατον Βλάκα μήπως..?
..το λοιπόν.. Μαζί σας!!!:-))
Blogger Rodia, at 5:29 PM  
Ο Προφήτας +ευλόγησον+ σήμερα έκανε και επίσημη Προφητεία.

"Πρόβλεψη Λιακόπουλου: Ο Πούτιν θα βάλει πυραύλους στη Βολιβία τη Βενεζουέλα και λοιπά."

Σιγά την πρόβλεψη, ρε καραγκιόζη! Σε κανένα τοίχο στο Τραχώνι την είδες; Για κάνε καμμιά τσάρκα κατά ίντερνετ μεριά.
Anonymous +υπερευλογησοντουρμπο+, at 5:54 PM  
+υπερευλογησοντουρμπο+ φυσικά ο καραγκιόζας έχει πάει ήδη στα ανάλογα σάιτ παίρνει ύφος περισπούδαστο μας τα ξαναζεσταίνει να μας τα σερβίρει.
+Ρε+τι+τονε+βλέπετε+ρε+βαράτε+τον+
Anonymous Anonymous, at 6:37 PM  
άσε τα παιδάκια να εκφραστούν.
Πονάνε οι αλήθειες Λιακόφιλε, και σε σένα και πιο πολύ του αφεντικού σου. Αλλά όποιος σπέρνει σκατά θερίζει χαβούζες, πες χαιρετίσματα στον Προφήτη.

+Ο καιρός γαργαρ εγγύς που θα κάνει πολλές αντιβαρυτικές γαργάρες ο χοντρός+
Anonymous Anonymous, at 6:42 PM  
να συμβάλω στη κουβέντα;
όχι, μια χαρά την βγάζετε με τον παραλυμένο και κατηραμένο γέροντα φανΕΛ...

παίρνω τον Ασμοδαίο μου και πάω.
Anonymous Ροΐδης, at 10:07 PM  
Ηλιθιοι ολοι μαλακες ζώα
Anonymous Anonymous, at 4:06 PM  
Λιακόπουλος σημαίνει αυτος που μας άνοιξε τα ματια αντε...
Anonymous Anonymous, at 4:08 PM  
Παιδια ευχαριστω τον 8εο που οι ελληνες ειναι εξυπνοι και προσγειωμενοι ανθρωποι(Βεβαια υπαρχουν και μαλακες ακροδεξιοι και φασιστομουτρα αλλα αυτοι ειναι ελαχιστοι)για αυτο μην δινεται σημασια στους ηλιθιους και παπαροβλακες αλλα κοιτατε πως 8α παμε την χωρα μας μπροστα ετσι ωστε να γινει καλυτερη!!!!
Anonymous Anonymous, at 4:15 PM  

Add a comment