funEL βαρυ πακετο

Saturday, January 27, 2007

Μια μικρή παρέκκλιση από τη μονομανία μας

Μέσα από πανελλαδικούς, δορυφορικούς και τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ο Τηλεπλασιέ Δημοσθένης Λιακόπουλος, προπαγανδίζει σωβινισμό, ρατσισμό, θεοκρατικό φασισμό, διαστρέφει έννοιες και λέξεις, διασπείρει ψευδείς ειδήσεις για όλα τα ιστορικά θέματα, παραχαράσσει τη πολιτιστική κληρονομιά, αλλοιώνει θρησκεία. αποπροσανατολίζει συστηματικά πολιτικά οικονομικά κοινωνικά, εξευτελίζει συστηματικά όλους μας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και για πολλές ώρες σε κάθε κανάλι.
Η δικαιολογία «... απλός φαιδρός πλασιέ βιβλίων τελευταίας διαλογής είναι...» δεν μπορεί πλέον να σταθεί. ΔΕΝ είναι ΜΟΝΟΝ αυτό.
Ακολουθεί συστηματικά το Γκεμπελίστικο «χίλια ψέμματα κάνουν μια αλήθεια».
Φυσικά δεν είναι μόνος Του. Αλλά είναι ο χαρακτηριστικότερος και γνωστότερος.
Κανένας εισαγγελέας μέχρι τώρα δεν έχει ενδιαφερθεί για τις εμφανείς παραβάσεις νόμων από τον τηλεπλασιέ.
Αντιθέτως καθ’ υπερβολή και κατ’ εξαίρεση, συνέλαβε κάποιον aggregator που είχε link του blog funEL, σατιρικό funclub αποκλειστικά αφιερωμένο στο σύμβολο των απανταχού ΕΛιθίων, τηλεπλασιέ Δημοσθένη Λιακόπουλου, μετά από μήνυσή Του
Η υπόθεση Λιακόπουλου / blogme / funΕΛ είναι γνωστή από το internet, εφημερίδες, περιοδικά, ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Η κίνηση αυτή προκάλεσε το φόβο ελαχίστων aggregator που δεν συμπεριέλαβαν το link funEL στους καταλόγους τους.
Σε μια κίνηση καλής θέλησης κατά του αποκλεισμού και της αυτολογοκρισίας, το blog Μαύρος Γάτος τοποθέτησε link αυτό το μιαρό κίτρινο σηματάκι.
This is a FunEL-friendly site



Τα blogs
http://mavrosgatos.blogspot.com/
http://polsemannen.blogspot.com/
http://rodiat.blogspot.com/
http://rodiat5.blogspot.com/
http://tsopanis.wordpress.com/
http://kourouna.blogspot.com/
http://gravityandthewind.blogspot.com/
http://roides.wordpress.com/
http://petefris.blogspot.com/
http://filalithisblog.blogspot.com/
http://angela-lucy.blogspot.com/
http://mantalena-parianos.blogspot.com/
http://yperoptix.blogspot.com/
http://gmargari.wordpress.com/
http://kokkkorman.blogspot.com/
http://kelsosgr.blogspot.com/
http://filalithisblog.blogspot.com/
http://rodiat7.blogspot.com/
http://ergogenesis.pblogs.gr/
http://pastaflor.blogspot.com/
http://theoulini.blogspot.com/
http://periglwssio.blogspot.com/
http://xberliner.wordpress.com/
http://anikolaou.blogspot.com/
http://demasamere.blogspot.com/
http://spy-report.blogspot.com/
http://fairysmoke.blogspot.com/


Είναι από τα πρώτα που τoποθέτησαν αυτό το σήμα μέχρι τώρα.
Και μαζί με όλα τα υπόλοιπα blog (τα έχουμε όλα στο funEL khights), sites, forums, Aggregators κλπ., που έχουν σύνδεσμό μας
Τους υποσχόμαστε ότι
ΘA EIMAΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΕΡΑΤΑ Ο ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΗΛΙΟΣ.


Mας είναι πολύ ευχάριστο να βλέπουμε κοινότητες και δημιουργική έκφραση, πληροφόρηση, γενικές και ειδικότερες γνώσεις και απόψεις με έμφαση στα κοινά. Μπορεί να μη μας ενδιαφέρει το κουτσομπολιό, οι ανούσιες αντιπαραθέσεις, η ομφαλοσκόπιση και ο στείρος ατομισμός που παρατηρείται κατά κόρον και δεν παίρνουμε μέρος σε τέτοιες διαδικασίες, αλλά τις θεωρούμε αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της ιδιότυπης ιντερνετικής κοινότητας.
Ευχαριστούμε ξανά ειλικρινά όλους όσους μας στήριξαν τις ημέρες της δημοσιοποίησης της μήνυσης του τηλεπλασιέ.
Στους φίλους που έχουμε βρεθεί από κοντά (και που δεν τους αναφέρουμε λόγω του υπερβαρυτικού γέροντα τηλεπλασιέ που μας παρακολουθεί), μια υπόσχεση, ... ότι το πάρτι θα γίνει και θα μείνει αξέχαστο.

Χωρίς να θέλουμε να επεκταθούμε (αυτό θα γίνει κάποτε εμπεριστατωμένα), να επαναλάβουμε μερικά πράγμα τα όσο αφορά το μονομανές αυτιστικό λίαν παρεξηγήσιμο κόλλημα αυτού του μπλογκ.

Δεν είμαστε πράκτορες των Σιωνιστών (σκοτεινών, φωτεινών, ημιδιάφανων κλπ), Μοσαντ, CIA, FBI, KGB, SAS, ΝΑΤΟ, NASA, OHE, IRA, OTE, ΔΕΗ, ΜΕΒΓΑΛ, κλπ. σκοτεινών ανθΕΛληνικών κύκλων. Δεν έχουμε σχέση με φανταστικές ανύπαρκτες οντότητες δηλαδή αντίχριστους, 666, δαίμονες, σατανάδες, πνεύματα, φαντάσματα, αρχαγγέλους, νεοταξίτες παγκοσμιοποιητές, υποχθόνιους, προφήτες, καλλικατζαραίους, αγίους, εξωγήινους, ενδογήινους, κρόνειους, απολλώνειους, γεροντάδες, αντιβαρυτικές ορθόδοξες κοσμοσφαίρες, ΕΛ, ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ κλπ. όλους αυτούς τους ανύπαρκτους που "ζουν αναμεσά μας"
Δεν έχουμε σχέση με οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή, οποιουδήποτε είδους με οποιονδήποτε. Δεν είμαστε προσωπικοί εχθροί του τηλεπλασιέ, ούτε μας έφαγε κανένα γέροντα ή γερόντισσα, στο παρελθόν.
Δεν έχουμε αφεντικά κάθε είδους και μορφής. Δεν εξαρτόμαστε από κυκλώματα, "φίλους", εφημερίδες, δημοσιογράφους κλπ., εξουσίες.
Γενικότερα δεν ισχύει ΤΙΠΟΤΑ απολύτως από οποιαδήποτε είδους συνωμοσιολογία. Αυτό είναι γνωστό, πολύ καιρό τώρα, από τους bloggers που μας έχουν γνωρίσει το τελευταίο χρόνο. Γι αυτό ακριβώς έχει ατυχήσει η επικήρυξη του τηλεπλασιέ.
Αυτή ακριβώς η ανεξαρτησία και ελευθερία μέσου και έκφρασης ενόχλησε τον γνωστό τηλεπλασιέ μπουρδολόγο. Γι αυτό το λόγο αυτό το μικρό blog πέτυχε πέρα για πέρα το στόχο του. Απόδειξη αυτή η παρανοϊκή μήνυση - μπούμερανγκ.

Το κίνητρό μας είναι η αντίδραση στην επικίνδυνη πολλαπλή καθημερινή πλύση εγκεφάλου παραχάραξη, στρέβλωση, αποπροσανατολισμό της κριτικής σκέψης, στη στροφή στη θεολογική σκοταδιστική μεταφυσική, στη προσπάθεια ακύρωσης των κατακτήσεων του δυτικού ορθολογικού ελληνογενούς πολιτισμού στη χώρα μας.
Η εξαθλίωση αυτού του είδους φυσικά, δεν ολοκληρώνεται μόνο στο θλιβερό παραλήρημα του φαιδρού τηλεπλασιέ Δημοσθένη Λιακόπουλου.
Μπορεί όμως να προσωποποιηθεί και να συμβολοποιηθεί σ' αυτόν, σαν το χαρακτηριστικότερο δείγμα - καρικατούρα της σύγχρονης άκρως συντηρητικής Ελληνορθόδοξης στροφής προς ένα νεομεσαιωνικό σκοταδισμό, με ότι καταστροφικό αυτή συνεπάγεται. Δεν έχουμε το χρόνο, αν και θα θέλαμε να ασχοληθούμε με όλους τους ανάλογους «ΕΛληνοκεντρικούς», Ελληνοχριστιανορθόδοξους, γκεμπελίσκους κρυπτοφασίστες και όχι μόνο.

Δεν αγκυλωνόμαστε στο παρελθόν, στους πεθαμένους προγόνους, στην ένδοξη περασμένη ιστορία. Θεωρούμε την ανορθολογική σκέψη στείρα και καταστροφική. Αναγνωρίζουμε την πλήρη αποτυχία όλων των ανθρώπινων φαντασιώσεων μορφωμάτων που απαιτούν Πίστη, δηλ. των θρησκειών, δοξασιών, προκαταλήψεων που παράγει η μεταφυσική σκέψη όλων των ειδών. Αποδεχόμαστε τη ηθική σαν προγενέστερη των θρησκειών διαδικασία. Θεωρούμε, εξ αποτελέσματος, την έννοια Πίστη σαν τη ρίζα της παρανοϊκής παραγωγής όλων των μαζικών εγκλημάτων όλων των μορφών και την αναγνωρίζουμε σαν ένα είδος αρνητικού κατάλοιπου στον ερπετικό μας εγκεφάλο.
Δεχόμαστε τη λογική και την επιστήμη σαν το σημαντικότερο και αποτελεσματικότερο έως τώρα εργαλείο για ένα καλύτερο, καθ’ όλες τις έννοιες κόσμο.
Δεν φοβόμαστε τη πρόοδο, τη τεχνολογία, τα barcode, τα lazer, την ιατρική, την έρευνα, το μέλλον, τη πραγματικότητα.
Αυτή είναι η φιλοσοφική αναζήτηση της αρχαίας ελληνικής σκέψης.

... Και επειδή κινδυνεύουμε να χαλάσουμε το αηδές μονομανές παρακμιακό και ηλίθιο προφίλ μας (που με τόσο κόπο κτίσαμε)... θα αφιερώσουμε στους φίλους και εχθρούς ένα ιερόν βίδεον που μας περίσσεψε από τα Σατουρνάλια.

Ο Προφήτης Λιάκουρας, τσίνγκλμπελς και αντιβαρυτική μαναβική υπερτεχνολογία.


ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΙΚΗ ΜΑΝΑΒΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ




Αυτό το ποστ αποτελεί όνειδος του Τάγματος και θα αυτοκαταστραφεί σε συγκεκριμένο χρόνο που θα ορίσει ο γέροντας +σκοτάδισον+.

buzz it!

:: posted by funEL, 4:17 PM

50 Comments:

Count us in...
Blogger Mantalena Parianos, at 6:50 PM  
Ditto!
Blogger Locutus Of Borg, at 7:34 PM  
+γέροντα+ ΦανΕΛε

Κατί τις περιορισμένον στας διαστάσεις σηματάκιον δεν ημπορούμε να έχομε; Δεν το λαμβάνει η Πόρσε μου το αντίστοιχο widget, στρεβλώνεται το layout του ιστολόγιου. Σημείωσον ότι δεν δύναται εις την Πόρσε να μεταβάλλομεν τας διαστάσεις του αντιΛιακουρικού προμετωπιδίου.

+είπαμε-να-τοποθετήσομεν+
+ιερόν+σήμα+αλλά+όχι+και+να+
+πιάσει+το+μισό+ιστολόγιον+
Blogger JustAnotherGoneOff, at 7:34 PM  
Σάμπως τι κάτι έκαμον, αλλά θα επιθυμούσα δι ημάς μικρότερον σηματάκιον σαν τα θηριώδη γκίφτιον που βάλατε.
Blogger JustAnotherGoneOff, at 7:39 PM  
Χωρίς παρεξήγηση, αλλά το "όσοι δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας" είναι ατάκα αλλουνού.
Μην κλέβετε ατάκες!
Anonymous Anonymous, at 8:25 PM  
κυρα μανταλένα , in in

κ. Locutus Of Borg , ditto ditto

κ. jago.
άντιληφθηκατε βέβαια ότι η κίνηση ειναι μάλλον συμβολική και φυσικά δεν είμαστε εμείς που θα ζητούσαμε ποτέ να χαλάσουν template με το κιτρινο πραμα που αναβοσβήνει μια φάτσα (και τι φάτσα). παρ' όλα αυτά ο μαυρόγατος πάει φιρί φιρί να του πέσει υπερβαρυτική φόλα στα κεραμίδια

http://img126.imageshack.us/img126/5651/knightfunelwj1.gif

http://img252.imageshack.us/img252/3420/funelgq3.gif

κ. passer, ... απο τη πολη ερχομαι και στη κορφή κανΕΛλα ... χωρίς παρεξήγηση
Blogger funEL, at 10:43 PM  
.. Εγώ γιατί δεν καταλαβαίνω τίποτα ρε πούστη μου!!!!
Ομολογώ ότι τον μαλέα αυτόν δεν τον έχω παρακολουθήσει! Κάνα δυο φορές έμεινα απάνω του ( μετά από ζάπινκ) για 2-3 λεπτά και τέλος.
Ρε συ διαφήμιση τον κάνεις???
Ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ μπλογκ για πάρτι του!!!!
Δεν πάμε καλά.....δεν πάμε καλά λέμεεε!
Το λινκ σου το βρήκα από τον γάτο .
Δεν έχω ιδέα τι έχει παιχτεί , είμαι νέος στο χωριό και ακόμα βρίσκομαι στην διαδικασία της μπλογκότσαρκας μπας και βρω τίποτα ενδιαφέρον
Δεν μπορώ να βάλω αυτήν την φάτσα στο μπλογκ μου γιατί με το που θα μπαίνω θα εκνευρίζομαι.
Τα λέμε.
Blogger Kapetanios, at 11:22 PM  
Δε νομίζω οτι οι aggregators που δε σας δέχονται αξιζουν τόσο μεγαλη ενασχοληση μαζι τους. Νομιζω οτι ειστε πολυ κοντα στο "όσοι δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας" του Μπους (κλπ) και οτι αυτη η τακτικη δε σας παει.

Οσον αφορα τους μπλογκερς που δε σας βάζουν, ο καθενας με τα γουστα του. Αν εβαζα λινκ για ολα τα μπλογκ που διαβαζω δε θα φορτωνε η σελιδα ποτε. Η μαλλον θα εφτιαχνα σελιδα μονο με τα λινκς.

Ασχετο και δε θυμαμαι και που το ειχα δει ως σχολιο, αλλα συμφωνω οτι αν ο Λιακοπουλος δεν το επαιζε φορεας της αληθειας, θα ηταν απαιχτος ως μυθιστοριογραφος ή σεναριογραφος. Τα δικά του ειναι καλυτερα κι απ τα καλυτερα του Χολυγουντ!
Anonymous Anonymous, at 11:41 PM  
Δεν νομίζω ότι το Τάγμα έθεσε ποτέ τέτοιο ψευδοδίλημμα, του τύπου "όσοι δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας". Αυτό θα ήταν καθαρός ανορθολογισμός, και το Τάγμα αποτάσσεται μετά βδελυγμίας τοιαύτας ιδέας. Και μπορεί να την αποδίδουμε όλοι στον Μπους, αλλά τη φράση αυτή την πρωτοβρίσκουμε στα χείλη του Ιησού -- εκτός κι αν την έχει πει κανένας αρχαίος και δεν τον έχω υπόψη...
Blogger cyrus, at 12:10 AM  
Μη τυχόν και κατέβει το ιερόν τούτον πόστιον, ε
Μνημείον ανθΕΛληνικής προπαγάνδας εστί!:-))

+οτιανεβασονμηκετικατεβασον+
Blogger Rodia, at 12:21 AM  
@cyrusgeo

Ειπα οτι ειναι κοντα και παιρνει κλιση, οχι οτι το εφαρμοσε κι ολας!
Πειράζει που προτιμαω τα κλασσικα λιακοπουλικα ποστς απο τα 'παραπονιαρικα' περι λινκς και λοιπα;

Μπους-Ιησους: Βρισκω πιο πρακτικο να ασχολουμαι με τις συνεπειες των λογων και πραξεων των σημερινων ηγετων, παρα με θρησκευτικες θεωριες. Αλλωστε, οι θεωριες αυτες προσαρμοζονται απο προεδρους και λοιπους αξιωματουχους και δεν εχουν πλεον δικη τους υποσταση, παρα μονο στο βαθμο που εξυπηρετουν πολιτικες ατζεντες.
Anonymous Anonymous, at 1:02 AM  
κ. καπετάνιε.... μαλέας ολόκληρος προφήτης? Περί διαφήμησης τα έχουμε ακούσει αρκετές φορές μέχρι τη μήνυση. Διαφήμηση και μήνυση στον διαφημιστή είναι τουλάχιστο απίθανο. δεν πάμε καλά σίγουρα. Σαν νέος γουέλκαμ. Αφού δεν τονε ξέρεις αυτόν τον μαλέα... μην τον μάθεις ποτέ. Υπάρχουν πολύ καλύτερα και δημιουργικότερα πράγματα να κάνεις , και το εννοούμε. Είναι αυτονόητο να μη θέλει κανένας φυσιολογικός άνθρωπος τη φάτσα του στο template του. Εμείς είμαστε άλλο. Το σκουπιδιάρικο είναι πάντα βρώμικο.

κ. passer. Δώσαμε την ελάχιστη σημασία στο θέμα. Να ' σαι σίγουρος ότι αν θέλαμε θα μπορούσαμε να το κάνουμε πολύ μεγάλο θέμα. Συμφωνούμε ότι δεν αξίζει. όμως η ενασχόληση του μαυρόγατου ήταν κάτι που δεν μπορούσαμε να το παραβλέψουμε. Συμφωνούμε με τη δεύτερη και τρίτη παράγραφο. ποτέ δεν ισχυριστήκαμε το αντίθετο...
όσο για το "όσοι δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας"...
είμαστε πολύ μακράν από αυτό... για ξαναδείτε το, μήπως κάτι παρανοείτε...
+ξενύχτισον+

κ. κύρους. Το απόφθεγμα ανήκει στον ίδιο το Θεό όταν συνέλβε την ιδέα του Διαβόλου.

(R) ... χαλάει το προφίλ λέμε

k passer ξανά... και εμεις προτιμούμε το νταχτιρντί. Όμως που και που ας πέφτουν και κάποια διαλείμματα. Ξέρετε πολλοί κατηγορούν τη συνεχή σάτιρα χωρίς κάποια θέση ή σοβαρή κριτική.
... Αυτό το ποστ, και πολύ Του είναι...
Blogger funEL, at 1:23 AM  
Εγω δεν ξέρω τιποτα για σάτιρες, εδώ μέσα έρχομαι για τα σωτήρια προφητικά ποστς ωστε να μην παρασυρθω η καημενη και συμπαραταχθω με τους εχθρους του αληθινου πολιτισμου ...
:)
Anonymous Anonymous, at 1:48 AM  
k. passer, ελάτε μια άλλη στιγμή. Σήμερα έχουμε καταληφθεί από τους σκοτεινούς κύκλους των φωταδιστών αθέων κουλτουριαραίων κλπ. ...
Να μας συγχωρείτε. Θα ανακάμψουμε λίαν συντόμως. Βάζουμε ιερά βίντεα με τον Προφήτη από παρελθούσες εκπομπές στο ιστορικό seven... ολονυχτία.
Που θα πάει, θα πέσει το ρημάδι στα επίπεδα που ου πρέπει... (το IQ, ννοείται)
Blogger funEL, at 1:58 AM  
μα τι ομορφα που τα λετε!!!!
(αντε γιατι με οσα διαβαζω τις τελευταιες μερες στα bloggs κοντευω να μεταμορφωθω σε μελαχρινη παραμανα)
Blogger vatraxokoritso, at 2:35 AM  
Εκλιπαρώ ταπεινά την συγγνώμην σας -- με πιάνουν τα αυστηρά μου, πότε-πότε...

+ονειραγλυκακιαπονηρευταειστασαγκαλαστουμορφεαλέμε+
Blogger cyrus, at 2:37 AM  
"Αφού δεν τονε ξέρεις αυτόν τον μαλέα... μην τον μάθεις ποτέ. Υπάρχουν πολύ καλύτερα και δημιουργικότερα πράγματα να κάνεις , και το εννοούμε. Είναι αυτονόητο να μη θέλει κανένας φυσιολογικός άνθρωπος τη φάτσα του στο template του. Εμείς είμαστε άλλο. Το σκουπιδιάρικο είναι πάντα βρώμικο."

Όποτε με χρειαστείς, απλά σφύρα.
Blogger Helix Nebulae, at 3:01 AM  
Που σκατά παίρνω σηματάκι; Δεν το βρίσκω πουθενά
Blogger Helix Nebulae, at 3:08 AM  
Ζήτω το νέο ελληνικό τρίπτυχο: Πατρίδα θρησκεία βλακεία

+έξυσονκούτελον+
Anonymous Anonymous, at 9:58 AM  
@Helix Nebulae

akolou8a to link toumaurougatou pou vrisketai sto post
Anonymous Anonymous, at 10:03 AM  
Εγώ θέλω τον κώδικα από το πλαϊνά ("οι κλέφτες γαρ εγγύς")
Blogger ο δείμος του πολίτη, at 11:04 AM  
@ ο δείμος του πολίτη ...


http://img474.imageshack.us/img474/9422/1bkeftes8qt.gif

http://img474.imageshack.us/img474/5254/1akeftes5mn.gif

http://img474.imageshack.us/img474/8342/1ckeftes9yz.gif

http://img474.imageshack.us/img474/6703/1dkeftes0hf.gif

http://img483.imageshack.us/img483/9594/1hkeftes0we.gif

http://img483.imageshack.us/img483/3386/1fkeftes3il.gif

http://img483.imageshack.us/img483/4545/1ekeftes0lx.gif

http://img483.imageshack.us/img483/8428/1gkeftes3bc.gif
Anonymous Anonymous, at 11:12 AM  
Ω Γέροντα! Μαζί σου ώσπου να βγάλει ο ήλιος κέρατα!

Για να πω την πλήρη αλήθεια η ιδέα για την εξάπλωσιν της Συνωμοσίας του Κώδικος Φάνελ ήτο ολότελα δική μου, όμως το Ιερόν Σηματάκι το είδα στου Polsemannen και από εκεί μού ήρθε η επιφοίτησις.

Αναμεταδίδω ενταύθα τον Ιερό Κώδικα δια τους τυχόν ενδιαφερομένους:

<a href="http://funel.blogspot.com/" target="_blank" title="FunEL friendly site!">
<img border="2" width="60" src="http://sv1.letmehost.com/sv1/17/ggg1euror.gif" height="60"/>
<br/>
This is a FunEL-friendly site!
<br/>
</a>

+ευλόγησον+
Blogger Μαύρος Γάτος, at 1:45 PM  
Σημειωτέον ότι το σήμα στον ανωτέρω κώδικα είναι σχετικά μικρό και επομένως κάνει και για Wordpress χωρίς να χρειάζεται Ιεράν τροποποίησιν.

+ξανα, ματά κλπ κλπ.+
Blogger Μαύρος Γάτος, at 1:47 PM  
Αγαπητέ Φανέλα,
κάουντ ον μι (count, not cunt)

Μόλις ετοποθέτησα στο φτωχικό μου το ιερό χρυσό φυλαχτό που θα με προστατεύσει από τους υποχθόνιους σχολιαστές και τα trolls.

Αναμένουμε νεωτέρας μέσω μηνύσεων από τον υπερδιαγαλαξιακό δημιο-σιογραφό ΒΛιακόπουλο.
Anonymous Anonymous, at 2:02 PM  
καλή η κριτική και δημοκρατικά αποδεκτή, αλλά εσείς προχράτε σε ειρωνία κατα την ορθόδοξης πίστης μας. Αυτό δεν μας αρέσει. Η δική σας αθεΐα συνυφάζεται σε μια δήθεν προσωπική αρα παραπλανητικήκριτική
Anonymous Anonymous, at 2:47 PM  
καλή η κριτική και δημοκρατικά αποδεκτή, αλλά εσείς προχράτε σε ειρωνία κατα την ορθόδοξης πίστης μας. Αυτό δεν μας αρέσει. Η δική σας αθεΐα συνυφάζεται σε μια δήθεν προσωπική αρα παραπλανητικήκριτική
Anonymous Anonymous, at 2:49 PM  
Έχετε κάθε δικαίωμα να μη σας αρέσει. Αλλά μην ξεχνάτε ότι οι ιδέες πρέπει να είναι δεκτικές και ανθεκτικές στην κριτική, αλλιώς είναι άχρηστες.
Blogger cyrus, at 4:12 PM  
ιδού ένας λαμπρός νέος:
http://alexandergreek.blogspot.com/2006_06_27_alexandergreek_archive.html
Blogger Stormrider, at 5:17 PM  
This comment has been removed by a blog administrator.
Blogger kokorman, at 6:41 PM  
Αγαπητοί εν Λιακό αδελφοί,

Το κοτέτσιον διεκοσμίθει με το ιερόν Κωσταντινάτο. Στηρίζουμε το Τάγμα, υμνούμε τον Προφήτη πάντα Δυνατά και Ελληνικά!

+ΤΙΣΕΥΛΟΓΙΕΣΣΟΥΓΕΡΟΝΤΑ+

ΚΟΚΟΡΜΑΝ


+++++ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΙΕΡΟΝ ΑΣΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ +++++++++

Το χρυσαφένιο φυλακτό στο σπίτι μου θα βάλω
και κει ψηλά στο τοίχο μου απάνω θα καρφώσω
πως θα σωθώ από τα βρυλς πότε δεν αμφιβάλλω
και ας μου το λένε οι φίλοι μου πως πάω να παλαβωσω

Πως βλέπω γύρω οράματα και θάματα συνάμα
ΕΚΙΠ, ΑΤΙΑ και κακό και ΟΥΦΟ και διαβόλους
και κένταυρους και μιαρούς και νεοτάξ αντάμα
μα λεν στη φαντασία μου εγώ τους βλέπω όλους


Μα εγώ τα λόγια τους αυτά εγώ δε τα ακούω
και δεν τους δίνω δίφραγγο τι άλλα θα μου πούνε
γιατί τις ρήσεις γέροντα εγώ θα υπακούω
και όχι αυτούς που επίμονα Τραχώνι πολεμούνε!

Έτσι λοιπόν στο δώμα μου χρυσό Κωνσταντινάτο
το Σύμβολο του ΕΛληνισμού το τοίχο να στολίσει
δεν είναι ψέμα φίλοι μου, εκεί το έχω, νάτο!
και ας μου λένε η λογική με έχει καιρό αφήσει.
Blogger kokorman, at 6:42 PM  
Alexander, αν για εσάς η Ορθόδοξη Πίστη ταυτίζεται με τον Προφήτη Λιακόπουλο.... Για μένα (που ομολογώ πως δεν είμαι πιστός,΄'αρα δεν με αφορά), ο Προφήτης ΥΒΡΙΖΕΙ την χριστιανική πίστη.
Blogger Μαύρος Γάτος, at 7:18 PM  
Το βλογ μου ήταν από την μέρα της έναρξης του funel friendly. Τοποθετήθηκε πλέον και το ιερό λογότυπο-σύνδεσμος βεβαίως. Μαζί βεβαίως και με τον απλό σύνδεσμο που προυπήρχε.
Blogger Kelsos, at 8:28 PM  
Όπως πολύ σωστά επισήμανες γέροντα ,έβαλα και εγώ το κωσταντινάτο-link στο τσαρδί μου ,το έκανα επειδή έτσι γούσταρα αλλά και επειδή συμφωνώ με την θεώρηση και την φιλοσοφία του δικού σου τσαρδιού.
Όχι και πολύ άσχετος με τα παραπάνω είναι και ο πραγματικός λόγος ,ο οποίος είναι οτι θέλω να γράφει ο καθένας ότι του γουστάρει ελεύθερα στο blog του ,θέλω να υπάρξει έστω και δια της ψευδαισθήσεως πλήρης ελευθερία σε αυτό το μέσο!
Στο σημείο αυτό ,θέλω να καταλάβεις όμως ,όπως και όλοι ,οτι αυτό το δικαίωμα θα πρέπει να το έχουν ΟΛΟΙ ,ακόμα και ο Λιάκουρας!
Δεν θα διστάσω φίλε συνιστολογιούχε(συνιστοσανιδιούχε κατά polsemanen) να επικρίνω όποια προσπάθεια φίμωσης ,απο οποιονδήποτε σε οποιονδήποτε ,ακόμα και αν αυτός είναι ο ίδιος ο διάολος!
Γνωρίζω πως δεν επιδιώκεις αυτό ,αλλά έτσι το γραψα να υπάρχει!
Έτσι και αλλιώς όσο πιό πολλά βούρλα υπάρχουν τόσο πιο πολλά θέματα στην φαρέτρα μας!
Blogger Φιλαλήθης, at 12:55 AM  
A! το καινούριο με την Δρούζα-χαβούζα το άκουσες;
Blogger Φιλαλήθης, at 12:57 AM  
Γέροντα, θα ήθελα να επισημάνω την ορθότατη άποψη περί ελληνογενούς δυτικού πολιτισμού. Δυστυχώς, είναι τόση η βλακεία στη χώρα των ΕΛληθίων, ώστε να μην μπορούμε να δούμε το προφανές: ο ελληνοδυτικός πολιτισμός (δημιουργία του αρχαίου ελληνικού και του νεότερου δυτικοευρωπαϊκού κόσμου) έχει ως βασικό χαρακτηριστικό του τον εξαντλητικό ορθολογικό έλεγχο των πάντων και όχι τις μεταφυσικές μαλακίες. Αλλά -θα μου πείτε ψέλνοντας διαστημικά τεριρέμ- εδώ νομίζουμε ότι οι αρχαίοι Έλληνες ασχολούνταν με τους 'λεξαρίθμους'...
Anonymous Anonymous, at 12:48 PM  
k. ξανθιά μας. Επαναλαμβάνουμε... ρίχτε κάτι επάνω σας. Ολόκληρο Τάγμα τόσοι ιερομόναχοι... περικαλούμε.

Helix Nebulae θα σφυρίξουμε κλέφτικα όταν χρειαστεί. Ήδη Ορθόδοξες αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες υπερίπτανται στο προαύλιο.

κ. nifalios το τρίπτυχο αρχίζει να γίνεται πολύπτυχο σιγά σιγά. γουέλκαμ.

κ. δείμε, σου απάντησε ο ΕΛ. (αλήθεια θέλεις όλα αυτά τα κατασκευάσματα...)

κ. ενετεκά μας, μα όλα πάνω είναι. Αντιβαρυτική τεχνολογία των παππούληδων.


κ. μαυρόγατε Ιλλουμινάτα, εσύ φταις για όλα τουτα.

κ. ψηφιακέ, περίμενε. Αν ακούσεις τεριρέμ στον ουρανό και δεν είναι ο γνωστός αρχάγγελος να κόβει βόλτες, τότε σίγουρα είναι ρώσικες αντιβαρυτικές μηνύσεις. Αν περιέχουν υπερτεχνολογικό αγιασμό υδραργύρου τρέχα γρήγορα.

κ. alexandergreek (τώρα σιγουρευτήκαμε ότι ο μεγαλέξανδρος ήταν χριστιανός και πήρε εντολή θεού να βουλώσει με πυραμίδες τους νεφελίμ στη κουφάλα γαία...)
Όπως είναι γνωστό, κανείς δεν σας αναγκάζει να έρχεστε στο μιαρό τούτο μπλογκ να σκανδαλίζεστε με την "ειρωνια κατά της ορθόδοξης πίστης" σας. Το περί Πίστεων θρησκειών ορθοδοξίας αστρολογίας προλήψεων κλπ, υπάρχουν πάρα πολλά μπλογκ που ασχολούνται αποκλειστικά στοιχειοθετημένα και πολύ αιχμηρά. Δεν είμεθα οι κατάλληλοι. Εμείς ασχολούμεθα με τον ισαπόστολο Προφήτη πλασιέ, σύμβολο των απανταχού ΕΛληθίων και ότι σχετίζεται μ' Αυτό.
Φιλική συμβουλή. Η ύπαρξη και η διάδοση της Λιακοχαβούζας είναι μια φοβερή νίκη όλων των εχθρών της Ορθοδοξίας που υπερασπίζεστε.
Αφιερώστε κάποιο χρόνο να δείτε παλαιότερες σελίδες αυτού του μπλογκ. Ίσως και να σφάλετε...
Ισως...

κ. στορμράιντερ... ήρθε και σε σας ο Ορθόδοξος μεγαλέξαντρος? ρε τι γίνεται.Εκστρατεία εκπολιτισμού?

Κοκορ. επιτέλους επανήλθες. Τα θεόπνευστα στοιχάκια σου είναι όασις στο βούρκο των αθέων ποταπών συνωμοσιών κατά του θεού και της Ορθοδοξίας... Βουρρρρ

κ. κελσε. Προσοχή έλκει μηνύσεις και άλλους παράξενους...

κ. φηλαλήθη. Η ΕΛληνική τηλεόραση έχει αρχίσει να γίνεται άκρως ενδιαφέρουσα. Θαυματα εξωγήινοι παππούληδες ίντιγκοχαρδαβέληδες φαντάσματα κλαίουσες εικόνες βησσαρώνες.....
ααααιιινταααα

anonymous... δώσαμε τα φώτα μας και μείναμε στραβοί (με παππάδες, αστρολόγους, λεξαρίθμους, χαρδαβέληδες και άλλους πολλούς)
Blogger funEL, at 1:06 PM  
Φίλτατοι! εγεννήθη νέον blog!:-))
..και.. το όνομα αυτού: taparaponasas stoMIXER
Blogger Rodia, at 3:21 PM  
Mπράβο rodia.
Να σου ζήσει!
Έχεις και επίδομα πολυτέκνου τώρα;

Αγαπητέ funel.

Aν και ασχολούμεθα με άλλα blog-o-θέματα επισήμως (διατροφο-συνομωσιολογίας,παχυ-φαρμακολογίας, και συναφών επαγγελμάτων)
σε εκτιμώ αφάνταστα σαν ελεύθερο μυαλό, σαν δημιουργό ανατροπής και μετα-πληροφόρησης,
so funel count me in.


http://ergogenesis.pblogs.gr
Anonymous Anonymous, at 10:35 PM  
το ιερόν φυλακτόν κοσμεί και το δικό μας ταπεινό ιστολόγιον
+λαοςενωμενοςποτενικημενος+
Blogger Pastaflora, at 11:12 PM  
Γέροντα λέω μόλις πιάσομεν τα 666 μπλογκς, τα Ιερά Λιακοκωνσταντινάτα Εικονίδια να εξαντληθούν....

Προλάβετεεεεεεεεεεεεε........
Σ;))))))))))


+ευλόγησον+
Blogger Μαύρος Γάτος, at 2:50 AM  
Μιλάμε γέροντα καραγουστάρω αυτό το "Αυτό το πόστ θα αυτοκαταστραφεί". θυμίζει επικίνδυνες αποστολές και έτσι... Προτείνω να φορτώνει μαζί με το ποστ και midi(αλαφρούτσικο) με το θέμα του mission impossible για ατμόσφαιρα... Εμ. βέβαια ωρέ βαλανιδιφάγοι που πάτε να τα βάλετε με τον +Προφήτα+ +EU-blog-ίσον+ ιτς ε φακινγκ ιμπόσιμπλ μίσιον...
Blogger pølsemannen, at 8:48 AM  
(R). να σας ζήσει... μα γιατί τα σκοτώνετε τα κακόμοιρα τα μπλοκάκια...

κ blacksmith και κ. πασταφλόρα... το κρίμα στο λαιμό σας. αν ακούσετε τεριρέμ ... ξέρετε... τροχάδην

κ. μαυρόγατε ξαναλέμε εσείς πταίτε δια αυτό το κατάντημα

k. πεταλωτά κενταύρων, έχουμε μπλέξει τα κομμεντ μας φαίνεται ολίγον τι. εσείς εδώ, εμείς σε σας.
Κύριε+ελεησον
Blogger funEL, at 10:27 AM  
Παιδιά μόλις γίναμε 665. Ακόμα ένα μάς έμεινε. Προλάβετεεεεεεεεεεεε.....
Blogger Μαύρος Γάτος, at 12:43 PM  
Σιγά γέροντα μη σβήσεις 45σχολο postάκιον!
χαχαχα!
Blogger Φιλαλήθης, at 5:45 PM  
Eπισκευθειν επιτελους ταις Αθηναις και απολαμβανω σχεδων καθημερινως τις τελευταιες καθε φορα εκπομπες του Καντηλαναφτου!

Σημερα δε, ειπεν ο Προφητας, οτι ενικησεν τον κηπουρον που του εκρυβε τα βιβλια για να εχει αποθεματα.

Τον κεραταν το κηπουρον.. πως κατορθωνε να τα κρυπτει τοσο καλα τα τοσα πολλα πακετα...;

+είχανκαιπιτσαρίεςοιαρχαίοι+
Blogger SPY, at 1:19 AM  
Σήμερα λέει , θα κάνει και διάλεξη για τις θεραπευτικές ιδιότητες της ΕΛιάς...
+ΕυλόγησονΤαιεράΦύλλαΔέσποτα+
Blogger tsopanis, at 3:17 AM  
ΘΑΥΜΑ! ΘΑΥΜΑ! Πάνω που μάς είχαν τελειώσει τα Ιερά Λιακοκωνσταντινάτα, ξαναγέμισε ο τόπος! Προλάβετεεεεεεεεε...... ΕΛ-ληνές μου.......

( Ο Ιερός κώδιξ σε Ανώτερον Σχόλιον που υπερίπταται)
Blogger Μαύρος Γάτος, at 1:43 PM  
έβαλα κι εγώ το παράσημό σου κατηραμένε ιππότα-με-κουτσό-άλογο-και-την-γραβάτα-με-ροζ-πουά...
ελπίζω να είναι από φύλλα ελιάς γιατί έχω δυσκοιλιότητα.
Anonymous Anonymous, at 4:44 PM  
κ. μαυρόγατε εσεις φταίτε ιλλουμινάτα.

κ. φιλαλήθη. είπαμε όταν το πει ο γέροντας.

κ. spy, γουέλκαμ. φυσικά κάποιος θα έφταιγε για το θαύμα του τελευταίου πακέτου.

κ. τσοπάνη καθημερινώς κάνει διάλεξη για τις θεραπευτικές ιδιότητες της μαλακίας (ευχαριστούμετονθεόνελέησόνμας).

κ. ροϊδη, νομίζετε ότι εσείς δεν είσθε καταραμένος? αφθαρτος και απέθαντος θα καταντήσετε χωρίς τη χάρη του Κυρίου (ελεησονμας)
Blogger funEL, at 12:50 AM  

Add a comment