funEL βαρυ πακετο

Friday, August 18, 2006

ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΣΑΒΟΥΡΟΠΑΚΕΤΟ (Α)

Φαινομενικά, αυτό το ποστ δεν είναι για τον Προφήτη Οδηγό Πλασιέ. Στην πραγματικότητα όμως, είναι.
Είναι η εφαρμογή της Λιακούρειας Θεοεπιστημονικής μεθόδου «ο Αχταρμάς, ο Προκρούστης και ότι θέλουμε κάνουμε».
Ο γέροντας +ευλόγησον+ του Τάγματος, μετά από επείγον sms του Ιησού Χριστού (σε άπταιστα αρχαιοΕΛληνικά), μας έδωσε εντολή να συνθέσουμε σαβουροπακέτο με Προφητείες, μαρτυρίες, στοιχεία και ντοκουμέντα. Αυτό το σαβουροπακέτο θα εξαντληθεί σε δευτερόλεπτα αλλά θα παρέμβει ο Θεός και θα κάνει το γνωστό «ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ, ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ», όπου η τελευταία εκπομπή κρατάει τουλάχιστον ένα μήνα το λιγότερο.
Το σαβουροπακέτο του Τάγματος θα εκδοθεί σε δύο τόμους από 6 κεφάλαια το καθένα (σύνολο 12, όσα και τα Ευαγγέλια, ακριβώς όσοι είναι οι μήνες λειτουργίας του Κάστρου των Ιπποτών funEL. Συμπτωματικόν? Όλα φανερώνουν το Σχέδιο του Θεού). Οι προφητείες είναι όλες αναμφισβήτητες από τον μετρ του είδους, μετά Χριστό Προφήτη, Ιωάννη.
Τα γεγονότα – βίδεα επεξηγούνται πάντα και απαρέγκλιτα με το γνωστό Λιακούρειο τρόπο εξαγωγής συμπερασμάτων. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΝΤΑ μπορούμε να δέσουμε και να τα εξηγήσουμε με την Ελληνική παρουσία (σιγά μη δε μπορούσαμε, ότι θέλουμε κάνουμε), τους κακούς Ιλλουμιναταραίους, τον Αντίχριστο, τις κοσμοσφαίρες, τους καλλικατζαραίους κλπ κλπ.1
ιγ:11 Και ειδον αλλο θηρίον αναβαινον εκ της γης, και ειχεν κέρατα δύο ομοια αρνίω, και ελάλει ως δράκων... ζ:17 οτι το αρνίον το ανα μέσον του θρόνου ποιμανει αυτούς, και οδηγήσει αυτους επι ζωης πηγας υδάτων. και εξαλείψει ο θεος παν δάκρυον εκ των οφθαλμων αυτων.
Το πρώτο εδάφιο μας δείχνει την εισβολή της σατανικής ποπ μουσικής και την σπίλωση των ιερών αρχαίων Ορθοδόξων χριστιανικών ναών από τον Αντίχριστο 666. Μπορείτε να δείτε την ανίερη καταπάτηση του ιερού του ναού του Αγίου Μεγαλέξανδρου στη Λευκή πυραμίδα στη Τακλαμακάν – Σαχλαμαράν στη Κίνα. Η παγκόσμια κυβέρνηση της Λευκής αδελφότητας εξαπολύει τα Πρωτόκολλα – Βρωμόκωλλα προς εφαρμογή, δια του σατανικού χορού του Πανός, όπως προφητεύει χαρακτηριστικά ο μετρ των αποκαλύψεων Ιωάννης. Όμως μέχρι εδώ ήταν το παραμύθι τους . Ο Προφήτης Λιάκουρας, τους πήρε το μπουγαδοκόφινο και τους χάλασε τη μπουγάδα. Tώρα κάνει Εκείνος τη δική Του μπουγάδα. Που είναι ο Κένταυρος? Οέο? Γιατί τον έκρυψε το Αμερικανοϊσραϊλινό Λόμπι και δεν φαίνεται ΚΑΘΟΛΟΥ στο αποκαλυπτικό βίδεον? Ε? Οέο? Πάνε να μας πουλήσουν παραμύθια? Κουτόχορτο τρώμε?2
ιδ:2 και ηκουσα φωνην εκ του ουρανου ως φωνην υδάτων πολλων και ως φωνην βροντης μεγάλης, και η φωνη ην ηκουσα ως κιθαρωδων κιθαριζόντων εν ταις κιθάραις αυτων. 3 και αδουσιν ως ωδην καινην ενώπιον του θρόνου και ενώπιον των τεσσάρων ζώων και των πρεσβυτέρων... ιη:22 και φωνη κιθαρωδων και μουσικων και αυλητων και σαλπιστων ου μη ακουσθη εν σοι ετι,...
Το ελληνικό DNA (Iχώρ κλπ) ξεχωρίζει το περιούσιο λαό του Θεού σε σχέση με όλες τις βάρβαρες, μπασταρδεμένες, κατώτερες φυλές. Όλος ο πλανήτης είναι Ελληνικός όπως αναμφισβήτητα έχει (Λιακουρο)αποδείξει ο Προφήτης. Οι προφητείες του μετρ είναι συ-γκλο-νι-στι-κές. Σουβλάκι και ο Ελληνικότατος μπακλαβά. Ούστ κουλτουριαραίοι «κάντε καμία μαλακία και θα σας χαλάσουμε την υγεία». Ακούστε τα Ελληνορθόδοξα παραδοσιακά μουσικά τεριρέμ, (την αρμονία του σύμπαντος) των εγερθέντων Ελληνικών συνειδήσεων παγκοσμίως. Σπάνε κόκαλα, δεν χαρίζονται σε κανένα.3
ιβ:6 και η γυνη εφυγεν εις την ερημον, οπου εχει εκει τόπον ητοιμασμένον απο του θεου, ινα εκει τρέφωσιν αυτην ημέρας χιλίας διακοσίας εξήκοντα. 7 Και εγένετο πόλεμος εν τω ουρανω, ο Μιχαηλ και οι αγγελοι αυτου του πολεμησαι μετα του δράκοντος. και ο δράκων επολέμησεν και οι αγγελοι αυτου, 8 και ουκ ισχυσεν, ουδε τόπος ευρέθη αυτων ετι εν τω ουρανω. 9 και εβλήθη ο δράκων ο μέγας, ο οφις ο αρχαιος, ο καλούμενος Διάβολος και ο Σατανας, ο πλανων την οικουμένην ολην,ν εβλήθη εις την γην, και οι αγγελοι αυτου μετ' αυτου εβλήθησαν.
Η φοβερή μάχη των μεταφυσικών δυνάμεων. Αποκαλυπτικές συγκλονιστικές μαρτυρίες. Υπερτεριρέμ Ορθοδόξων καταστροφικών ΤΕΣΛΑ πέφτουν σαν ντουβαροπακέτα (Λιακουρο)γνώσης και (Λιακουρο)αλήθειας. Γιατί τα πάντα παίζονται γύρω από τη δράση των Σατανιστικών δυνάμεων, όπως όλοι γνωρίζουμε με (Λιακουρο)στοιχεία και (Λιακουρο)αποδείξεις. Η Σίβυλλα σε ένα άνευ προηγουμένου αγώνα με υποχθόνιο καλλικατζαραίο ο οποίος βλάσφημα συνομιλεί με τον ΕΛληνα Χριστό, υποκλέπτων παρανόμως θεοεπιστημονικάς συχνότητας και sms, που χρησιμοποιεί μόνο ο γέροντας +ευλόγησον+ και ο Σακκέτος - Πακέτος.
Μοναδική μαρτυρία για τις κλεμμένες από τους γεροντάδες +ευλόγησον+, Λιακούρειες Θεοεπιστημονικές τεχνικές που χρησιμοποιεί.
Κορώνα ή γράμματα? Είστε μάρτυρες του Σχεδίου του Θεού.

Τόχουμε ξαναπεί ..."για όποιους είναι Ορθόδοξοι, για όσους πιστεύουν..." (οι άλλοι θα πάνε στη κόλαση, εννοείται).4
ιη:1 Μετα ταυτα ειδον αλλον αγγελον καταβαίνοντα εκ του ουρανου, εχοντα εξουσίαν μεγάλην, και η γη εφωτίσθη εκ της δόξης αυτου. 2 και εκραξεν εν ισχυρα φωνη λέγων, Επεσεν, επεσεν Βαβυλων η μεγάλη,...6 απόδοτε αυτη ως και αυτη απέδωκεν, και διπλώσατε τα διπλα κατα τα εργα αυτης. εν τω ποτηρίω ω εκέρασεν κεράσατε αυτη διπλουν...
Φυσικά εδώ τα πράγματα είναι φανερά και είναι περιττό να διευκρινίσουμε περαιτέρω τα γεγονότα. Ο Προφήτης Πλασιέ ήταν σαφής «τα λαμόγια που κυβερνούν...». Κατ’ επανάληψη έχει αποκαλύψει ότι όλοι οι πολιτικοί είναι τσιράκια της Νέας Τάξης με προσωπεία πατριωτισμού και δημοκρατίας και φυσικά είναι τσάμπα μάγκες δημοκράτες. Η απόδειξη έρχεται από το στόμα του ίδιου του τσιρακίου υπουργού. Ποιός υποχθόνιος κουλτουριαραίος, πράκτορας της Λευκής Αδελφότητας, σατανιστής Νεοταξίτης σκοτεινοσιωνιστής κλπ κλπ, ΠΟΥΣΤΗΣ μας έχει ξεκωλιάσει? Ε? Και γιατί ζητάει συγγνώμη? Μήπως επειδή μας κλέψαν τα αρχαία ΕΛληνικά χειρόγραφα, για να γίνουν τσάμπα μάγκες? Και αυτά τα έχει προφητεύσει ο Προφήτης-μετρ. Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ (τραγουδιστά, ρυθμικά, επαναστατικά).5
ι:1 Και ειδον αλλον αγγελον ισχυρον καταβαίνοντα εκ του ουρανου, περιβεβλημένον νεφέλην, και η ιρις επι της κεφαλης αυτου, και το πρόσωπον αυτου ως ο ηλιος, και οι πόδες αυτου ως στυλοι πυρός, 2 και εχων εν τη χειρι αυτου βιβλαρίδιον ηνεωγμένον. και εθηκεν τον πόδα αυτου τον δεξιον επι της θαλάσσης, τον δε ευώνυμον επι της γης, 3 και εκραξεν φωνη μεγάλη ωσπερ λέων μυκαται. και οτε εκραξεν, ελάλησαν αι επτα βρονται τας εαυτων φωνάς.
Γιατί να πάμε πιο κοντά στις σκοτεινές άγνωστες δυνάμεις? Για να μας ρουφήξουν όπως τα αεροπλάνα οχήματα κλπ? Ποιά άγνωστη δύναμη καιροφυλακτεί και δημιουργεί τσουνάμι και μυστηριώδεις σεισμούς στα καλά καθούμενα? Γιατί η Νέα Τάξη πάει να μας κρύψει την αποκαλυπτική μαρτυρία, ότι η γοργόνα αδερφή του Μεγαλέξανδρου ζει? Ποιά είναι η σχέση της με το ιπτάμενο τριπόδι του Σιντάλκα - καλτάκα που πετούσε πάνω από τη θάλασσα? Τι είναι τέλος πάντων ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ που στάζει και που μπορεί να σούρει στόλο από αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες τεριρέμ? Εεε? Γιατί γίνεται τέτοια σφαγή περί τούτου?
Ο Προφήτης είναι αποκαλυπτικός και απολύτως ακριβής όπως πάντα.6
ιη:11 Και οι εμποροι της γης κλαίουσιν και πενθουσιν επ' αυτήν, οτι τον γόμον αυτων ουδεις αγοράζει ουκέτι,... θ:6 και εν ταις ημέραις εκείναις ζητήσουσιν οι ανθρωποι τον θάνατον και ου μη ευρήσουσιν αυτόν, και επιθυμήσουσιν αποθανειν και φεύγει ο θάνατος απ' αυτων.
Τι γίνεται μετά θάνατον? Τι λένε οι Ορθόδοξοι που πήγαν και γύρισαν από τον Άλλο Σειριακό Κόσμο? Ποιό είναι το γραφείο ταξιδίων που μας προσφέρει τη μοναδική κρουαζιέρα - επίσκεψη σε μυστηριακά μεταφυσικά θεολογικά μέρη? Τι είναι το λάδι από το καντήλι? Μήπως είναι τα μυστικά του υδραργύρου που κρύβαν οι αρχαίοι Ορθόδοξοι μέσα στα υπερτεχνολογικά καντήλια-κινητήρες? Ποιός είναι αυτός ο τυχερός που θα πάρει αυτό το υπέροχο ωφέλιμο δώρο? Δωρεάν λάβατε, δωρεάν δότε. Αποδείξεις και ντοκουμέντα. Κοινωνική εξυπηρέτηση και καντήλια. Αυτά τα αντιβαρυτικά καντήλια συνδυάζονται Θεοεπιστημονικώς με άλλα θέματα που θα δούμε στη συνέχεια.Μερικοί κουλτουριαραίοι μπορεί να πουν ότι οι αλήθειες τα στοιχεία και οι αποδείξεις είναι όλα ψεύτικα, γελοία και ότι οι συνδέσεις μεταξύ τους, οι αναλύσεις και τα σχόλια είναι τουλάχιστον αυθαίρετες σοφιστείες, λαϊκισμοί, αστειότητες, με σκοπό, ΚΑΙ, τη προώθηση συγκεκριμένων μύθων στο συλλογικό ασυνείδητο.
Επίσης άθεοι υποχθόνιοι σκεπτικιστές και συνωμότες επιστήμονες (όλοι), υποστηρίζουν ότι: Επικίνδυνοι (Νεο)Μύθοι που με την υπερεπανάληψη και αναπαραγωγή δημιουργούν το φαντασιακό υπόβαθρο, που ΠΑΝΤΑ είναι απαραίτητο, για να αναπτυχθούν παντοειδείς ΠΙΣΤΕΙΣ και ανορθολογικές πρακτικές, αναιρώντας τη πανανθρώπινη προσπάθεια του πολιτισμού και επαναφέροντας το σκοταδισμό στην όποια του μορφή.

Μα αν είναι έτσι, τότε ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ του Προφήτη, του μεγίστου ιστορικού αποδομητή Σακκέτου Πακέτου, των γεροντάδων+ευλόγησον+, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ, καθώς καθ’ ολοκληρία στηρίζεται στη Λιακούρειο θεοεπιστημονική μέθοδο «ο Αχταρμάς κλπ».

Τι λέτε τώρα βρωμοανθΕΛληνες, ο Προφήτης έχει ΙΕΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

Η απάντησή μας είναι παραδοσιακή με (Λιακουρο)επιχειρήματα και θεολογικού χαρακτήρα, όπως πάντα:

Ούστ από δω παλιοαντίθεοι Νεοτάξ Ιλλουμινάτι καλλικατζαραίοι κλπ κλπ., μη σας κάνουμε μπαρμπέκιους (Ελληνική λέξις) εις τη σχάραν.


Eμείς σας δώσαμε τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα, της γνωστής Λιακουρικής ποιότητας, εσείς κρίνετε μόνοι σας. Αρχή της Απροσδιοριστίας του Αριστοτέλη.
(εμείς σαν υλικό, σας δίνουμε σκουπίδια και ξεβράσματα. Εσείς μ' αυτά μπορείτε να μαγειρέψετε ότι φαγητό κρίνετε εσείς και να το φάτε, Δυνατά και Λιακουρικά. Φτάνει να αγοράσετε τα σαβουρο+υλικά. Καλή χώνεψη).ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ (ΛΙΑΚΟΥΡΟ)ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ («Ιδού έρχομαι Ταχύ»)

ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΣΑΒΟΥΡΟΠΑΚΕΤΟ (Α)

ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΣΑΒΟΥΡΟΠΑΚΕΤΟ (Β)
buzz it!

:: posted by funEL, 2:25 AM

15 Comments:

Τώρα δοκίμασα το μισό πακέτο!!!!
Το άλλο μισό όταν επιστρέψω στην ασφάλεια της οικίας μου, προς αποφυγήν λουμπαγκου!
Blogger An-Lu, at 11:54 AM  
Μέγα απάνθισμα!

Σου 'χω πεί ποτέ ότι είσαι υπέροχος;

Στο λέω τώρα!

Υπόκλιση...
(Με προσοχή)
Blogger Καπετάνισσα, at 11:59 AM  
μικρή μας γοργόνα, σας έχουμε τονίσει επανειλημένως να κολυμπάτε σε καθαρά νερά. Εδώ η περιοχή είναι μολυσμένη με σατανιστικές επιρροές ιπτάμενα καλαμαράκια υποχθόνιους μπακλαβάδες και άλλα μεταφυσικά... αφήστε αμέσως το σαβουροπακέτο, κίνδυνος να μεταμορφωθείτε στη γοργόνα του κεφαλαίου 5.

κ. καπετάνισσα μας κακομαθαίνετε. Εμείς πάντα περνάμε από τη φρεγάτα σας, αλλά δεν θέλουμε να μπαχαλέψουμε το κλίμα του ταξιδιού που έχετε, γουέλκαμ και αέρα πάντα στα πανιά σας.
Blogger funEL, at 12:43 PM  
Μήπως το πρώτο εδάφιο δείχνει τους νικητές της φετινής Γιουροβίζιον; Να ερευνηθεί. (τώρα θυμήθηκα ότι μια ιδιαίτερα ευφυής συνάδελφός μου χαρακτήρισε ντροπή την εμφάνιση ενός τέτοιου συγκροτήματος...)

Επ'ευκαιρία, δείτε και τα νέα μας λινκς (βαρβαριστί). Η εκτίμησή μου για το Τάγμα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
Blogger Φοινικιστής, at 3:19 PM  
K. Περιγλώσσιε...
ααααααααααααααααα...
ολα κι όλα ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ για τη σατανική ΡΟΚ τα σατανικά μηνύματα και ακόμα ποι ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ για τη Γιουροβίζιον θα αναφερθούμε εν καιρώ εκτενώς και εκτεταμένως, αδιαλείπτως, εξ επιτούτου και παρα φύσει. Φυσικά σε αυτόνομο ποστ το οποίο βλογάται+βλογιοκόβεται καταλλήλως από τον γνωστό γέροντα.

Τα λινγκ τα περιδιαβάζουμε ευχαρίστως.
Blogger funEL, at 4:15 PM  
Πολύ βαρεα πακέτα....

Μηπως μπορεις να ερευνησεις
ως γνωστης των υπερφαινομένων
τί συμβαίνει με τον Ρασουλη;
και ειδικα αυτη του τη δηλωση.
...Να σας πώ τελειώνοντας ότι την τρίτη μέρα του πολέμου μιλήσαμε με τον αστρολόγο και φίλο Κώστα Λεφάκη, ο οποίος μας διαβεβαίωσε οτι: " ο πόλεμος θα τελειώσει 14 Αυγούστου, ότι δεν θα πέσουν βόμβες στο Τέλ-Αβίβ και ότι θα ξαναρχίσει τον Οκτώβρη με εισβολή των Αμερικάνων στο Ιράν.

http://rasoulis.blogspot.com/
Blogger Ergotelina, at 9:54 PM  
πακέτο ..κυριολεκτικά, πόσο μάλλον βαρύ. τα βιντεάκια δεν παίζονται (μεταφορικό αυτό διότι παίζουνε κανονικότατα..)

απο τα καλύτερα...οτι και πώ, ελαφρύ θα πέσει..
Blogger i-adespoti, at 11:15 PM  
Και μαζί με τον Λιακόπουλο πρέπει να πάνε και οι υπόλοιποι τηλεσαβουροβιβλιοπώλες για το 1ο βραβείο τηλεοπτικού πάτου:
"Εις ούτους ξεπερνώντες τας μεσημεριανάς εκπομπάς" που θα έλεγε και ο (έμμεσος) ναζί φύρερ υποστηρικτής τους, Πλεύρης!

Αλλά δυστυχώς, ο κόσμος (ειδικά οι έλληνες του εξωτερικού που ρίχνουν ατελείωτες παραγγελίες κάθε μέρα) φαίνεται να έλκεται από κάτι τέτοιους...
Blogger Locutus Of Borg, at 11:27 AM  
Τι έγινε παιδιά..????
Σαν πολλοί προφήται συνεκεντρώθησαν... Ημείς όμως.. ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστάμεθα παραπλεύρως του ιδικού μας, έτσι..?

:-)
Blogger Rodia, at 12:32 PM  
Αυτο δεν ειναι ποστ, μεταφουτουριστικό, μεταμοντερνικο, μετ-αποκαλυψιακο, μετ-αξιακο, μεταηθικο, μετα-νοητικο μετακαταστασιακο μνημειο θα το΄λεγα!
Αν τοβλεπαν ο Γκυ Ντε Μπορ και η γρουπουσκουλο-παρεουλα του θα αισθανοντουσαν σαν μολυβενια στρατιωτακια ακουνητα, αμιλητα κι αγελαστα (απο το δεος).

Προτεινω την δημιουργια Ιδρυματος:
"Εχω παθει τηλοψια
δε φοβαμαι επιληψια"!
Anonymous ο θειος Ισιδωρος, at 3:55 PM  
Aυτό το έχετε δει;

http://www.sitemaker.gr/antiethnikistik/assets/liakopoulosgreek.doc

Δεν θα σταθώ στο συγκεκριμένο θέμα. Βγάζω ένα γενικότερο συμπέρασμα: ότι +κάποιος+ παρακολουθεί τα του ίντερνετ και δεν αποκλείεται να κυκλοφορεί και εδώ μέσα...
Blogger Φοινικιστής, at 4:59 PM  
Κ. Εργοτελίνα. τα πακέτα όντως βαρέα και έπεται συνέχεια. Εάν ο κ Ρασούλης αναδύεται σαν ένας εκ των καινούργιων προφητών θα το ελέγξουμε λίαν συντόμως. Εσείς καλού κακού κρατείστε την ημερομηνία, το λιγκ και όλα τα σχετικά εν ανάγκη επικοινωνήστε και με τον Κ. Λεφάκη. Να τα πούμε καλύτερα τον Οκτώβριο...
(να μας συγχωρείτε, αλλά η φωτογραφία σας ισλαμοφέρνει λίγο ή είναι το Θεολογικό μας προφίλ που τα βλέπει όλα μεταφυσικά...?)

Ρ. πάντοτε υπό τον Οδηγό ισαπόστολο Λιάκουρα...
παιδιά είμεθα?

Θείο,... να δείτε και το μέρος Β όπου θα ολοκληρωθεί το προφητικό αποδεικτικό πακέτο στοιχείων και ντοκουμέντων.
Σας προσκαλούμε σε μια εκτενή συναρμολόγιση και συσχέτιση όλων των στοιχείων που παραθέτουμε και άλλων συναφών που (σίγουρα) μας ξέφυγαν, μεταξύ των κεφαλαίων, βίδεο, γαϊδουροφωνάρας Προφήτη και Αποκαλύψεως. Έτσι το Σχέδιο θα είναι πιο ολοκληρωμένο.

κ. Locutus Of Borg. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν και όλοι οι άλλοι, γνωστοί και μη εξαιρεταίοι. Αλλά εμείς είμεθα προσκολλημένοι στον ένα, μοναδικό και ανεπανόρθωτο Λιάκουρα τον επονομαζόμενο κομψόχειρα (αν έχετε παρατηρήσει).
Περιμένουμε αδελφούς που θα ασχοληθούν σοβαρά με τους εν λόγω κυρίους.

κ. i-adespoti , έρχεται και το δεύτερο μέρος. Ίσως δώσουμε και δώρον.

Κ. περιγλώσσιε... μας προσβάλλετε. Από τα πρώτα που είδαμε όταν γκουγκλιάσαμε (ΑρχαιοΕΛληνΟρθόδοξη λέξις) πέρυσι τέτοια εποχή τον Προφήτη. Όσο για την παρακολούθηση δεν ξερω πως το βγάλατε το συμπέρασμα με αυτό το λιγκ, αλλά είστε μέσα 12976,90 %
σε Λιακουροθεοπιθανολογικές μονάδες. Από άλλα γεγονότα λίγο πολύ γνωστά.
Blogger funEL, at 11:25 PM  
Τώρα τι να σου πω ...
Είσαι άξιος της βρωμερής και τρισάθλιας (εκ του άθλου) φήμης σου
Blogger vromogato, at 2:37 PM  
:)
Blogger vromogato, at 10:33 PM  
τι "τρις" αγαπητό βρομόγατο..?
Ολοι του πεντάθλου και του δεκάθλου είμεθα εδώ μέσα.. τσ τσ τσ...
Blogger Rodia, at 11:19 PM  

Add a comment