funEL βαρυ πακετο

Saturday, December 24, 2005

Αποδείξεις περί υπάρξεως του Αγιοβασίλη

Το Ανώτατο Συμβούλιο των Ιπποτών απεφάσισε σήμερον, λόγω της ημέρας να παραθέσει χωρίς σχόλια, τα αποκλειστικά - αποκαλυπτικά μυστικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν, όχι μόνο ότι υπάρχει Αγιοβασίλης ΕΛληνΟρθόδοξος εννοείται, αλλά και ΠΟΙΟΣ είναι...
Tα στοιχεία ανεβρέθησαν από τον ύψιστο ιστορικό ερευνητή Σακκέτο - Πακέτο στα αρχαία ΕΛληνολιακουρικά χειρόγραφα - σιβυλλικές αρχαιορθόδοξες Προφητείες. Τα στοιχεία απέκρυπταν οι φραγκολεβαντίνοι και οι Ιλλουμινάτι στο Βατικανό, για να μη μάθουμε την αλήθεια.
ΑΛΛΑ... ΟΤΑΝ ΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΣΙΩΠΟΥΝ, ΟΙ ΣΑΚΚΕΤΟΙ - ΠΑΚΕΤΟΙ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ

Εδώ παραθέτουμε και την ανάλογη καθιερωμένη προφητεία της Αποκάλυψης του Ιωάννου που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ αναμφισβήτητα την αλήθεια των ντοκουμέντων.
...δ:11 Αξιος ει, ο κύριος και ο θεος ημων, λαβειν την δόξαν και την τιμην και την δύναμιν, οτι συ εκτισας τα πάντα, και δια το θέλημά σου ησαν και εκτίσθησαν...
Ακριβέστατη όπως πάντα η Προφητεία και επί του θέματος. Υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη από αυτό? εεεε?







Για μια ακόμα φορά οι Προφητείες επαληθεύονται και το σχέδιο του θεού εφαρμόζεται. Στοιχεία, Αποδείξεις, Ντοκουμέντα.
Πάρτε τα και "κάντε τα γυαλόχαρτο στη μούρη αυτών που θα αμφισβητήσουν την Αλήθεια του ΕΛληνισμού και της Ορθοδοξίας" (όπως χαρακτηριστικά κατά λέξη δηλώνει ο Προφήτης -Πλασιέ Λιάκουρας, προάγωντας ταυτοχρόνως, όπως πάντα το Λιακουρορθόδοξο ήθος, πολιτισμό και δημοκρατία).
Καλά Χριστούγεννα, Καλή Ανάσταση, Καλός πολίτης, Καλοφάγωτο, Βίον ανθόσπαρτον, με το Δεξί, και του χρόνου καλά νάμαστε, άντε να καούν τα κάρβουνα, τώρα που βρήκαμε παπά να θάψουμε πεντ-έξι, Αληθώς ο Κύριος, Αμήν.
Απευθύνουμε τον μοναδικό Ελληνορθόδοξο χαιρετισμό (από αδελφό προφητικό Σάτιον που άρτι αφήχθει).



buzz it!

:: posted by funEL, 1:18 PM

8 Comments:

Μωρό μου, τυροπιτένιες ευχές για ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και πολλά πολλά φιλάκια!

:)
Blogger ---., at 7:21 PM  
Μαζί με την εφημερίδα “Ακρόπολη” δώρο ένα βιβλίο του Δημοσθένη Λιακόπουλου, τρέξτε να προλάβετε!!!
Anonymous Anonymous, at 9:11 PM  
χρόνια πολλά και ΕΛληνικά για τους εν Λιακώ ΕΛληνες αδελφούς. Τρία παρακαλώ ζήτω - ούρα - heep heep hurray για την αυτού εξοχότητα, τον μανμέγιστο, αθυρόστομο, αθεόφο, οστεοθραύστη, καρυοθραύστη, βουλγαροκτόνο, μυκητοκτόνο, σακετοπακετέμπορα, γόνο της ΜΟΥ-ΛΑΝ (που ήταν μου -ΕΛ ΑΝ ασ΄όψονται οι οβραίοι σιωνιστές υποχθόνιοι), φόβο και τρόμο των κουλτουριαραίων, άθεων και λοιπών βάρβαρων προφήτη-πλασιέ Λιακό.

Επίσης να καταθέσω το παράπονο μου για το poll του Άγιου Βασίλη σύμφωνα με το οποίο δεν έπρεπε να υπάρχει άλλη επιλογή από το ΒΡΥΛ. Διότι τα βρυλ ως γνωστόν είναι κόκκινα όπως λέει και ο Σακκέτος - Πακέττος. (Πώς λέμε Χάρη Πάτση)
Anonymous Anonymous, at 7:38 PM  
Αγαπητέ κ. funEL, λαμβάνω την τιμήν να ενημερώσω την αξιοσύνην υμών με το παρόν λίνκιον: φοβεραί περσόναι
ρίπτουσα παραλλήλως την ιδέαν της αποκρυπτογραφήσεως της φυσιογνωμίας του Προφήτου και του γέρνοντος (απο ποίαν πάντα;) +ευλόγησον+ εάν αυτό φέρει υμίν έμπνευσίν τινα.

Με διαπείρους ασπασμούς, κλπ κλπ
(εκ του ιντερνέδιου καφενείου, λίαν τσιπουράδικου οικίσκου τινός)
Blogger Rodia, at 9:46 PM  
μικρή μας τυρόπιτα τι "μωρό μου και φιλάκια" είναι τούτα? Μην δίδετε τόσο θάρρος στον γέροντα +ευλόγησον+ διότι μας κυνηγά με την αγιαστούρα (φαντάζεσθε ...).
χρόνια πολλά και δι εσάς.
+ευλόγησον+

κύριε ανόνυμους ευχαριστούμε δια την πληροφορίαν αλλά μάλλον το εχάσαμε...
χρόνια πολλά

κύριε ευάγγελε. Σας ευρίσκουμε λίαν δυναμικόν και γνώστη της Λιακουραίικης Θεογνωσίας. Το θέμα του αγιοβασίλη ελήθη με τα στοιχεία και ντοκουμέντα που παραθέτουμε στο εν λόγω post.
Το poll το αφήνουμε για λόγους διακοσμητικούς.
να μας ξανάρθετε

Κυρία Ροδιά ευχαριστούμε που μέσα στη γλυκιά μαστ... ρα σας, μεσ την υπόγεια τη ταβέρνα, μεσ σε καπνούς και σε βρισιές... με τη λατέρνα...
μας εθυμήθητε... και μας αφήσατε το εν λόγω comment...
Οταν θα το ρίξομε και ημείς στη νιρβάνα σίγουρα κάτι θα γίνει
(βέβαια την Ιεράν φύση του Προφήτου την έχουμε ήδη αναλύσει προ 4 μηνών, αλλά περιμένουμε την κατάλληλον εποχή ... όταν το countdown θα δείξει ακριβώς 6.666 μέρες πριν της τελικής επικράτησης της 6ης Λιακουροκοσμοκρατορίας, δια να πληροφορήσουμε το ποίμνιον.
Μία μικρή γεύση ήδη την λαμβάνετε με το αβαταρ του κυρίου Ψειρίου "Ενιαυτόν").
Σε 37 μέρες λοιπόν
Blogger funEL, at 11:31 PM  
Απαστράπτουσα ρομφαία να γενεί η ευχή μου,

καλά Σατουρνάλια, καλό Χειμερινό Ηλιοστάσιο,

(αλλά ουχί ευχές για μια πωστηλένε που έκανε εξωσωματική και φωνάζει στο χωριό της πως έμεινε πολύ, μα πάρα πολύ, έγγυος).
Blogger JustAnotherGoneOff, at 12:08 AM  
Κύριε JustAnotherGoneOff, καλά σατουρνάλια και δι εσέ και καλό χειμερινό ηλιοστασίδι. Η πως την λένε έτσι κι αλλιώς βρίσκεται σε αλλο γαλαξία, εκεί τώρα είναι η περίοδος των βροχών (βρέχει υπερφυσικά μαρούλια, ένα τέτοιο έφαγε η λεγάμενη και το εξέλαβε ως κρίνο... περισσότερα από τον έτερο ερευνητή κ Πάλμο, ο οποίος και έκανε τη σχετική μαρουλοέρευνα).
Blogger funEL, at 1:03 AM  
Ενανού αλλουνού που περίμενε τον αι βασίλη και είχε ανοιχτή την τηλεόραση αργά το βράδυ και τον είχε πάρει ο ύπνος, τελικά του εμφανίστηκε ένα Βρίλ μορφής Ελ το οποίο βγήκε από σκάφος Χανεμπού. Και εδώ είναι το περίεργο γιατί ενώ ο Φουράκης (κάτω τα χέρια απ' τον Φουράκη!) έχει μιλήσει για δύο τύπους βρίλ, ενώ έχει δηλώσει στην Πάνια ότι έχει δει και (τουλάχιστον) ένα στην Πεντέλη, τελικά αυτό δεν ταίριαζε καθόλου στις περιγραφές περί κλασσικών βρίλ και μάλλον πρόκειται για νέο είδος εσωγήινου. Τελικά αυτουνού του αλλουνού του γαμήθηκαν οι γιορτές και κλείστηκε σε μοναστήρι.
Καλές γιορτές.
Blogger Unknown, at 2:47 AM  

Add a comment