funEL βαρυ πακετο

Monday, August 29, 2005

Η αρχή της μεγάλης πορείας

Ο ηρωικός προφήτης-πλασιέ ήδη έχει γράψει δύο σημαντικότατες πραγματείες μοναδικές στη παγκόσμια ιστοριογραφία. Οι ελληνορθόδοξες προφητείες γνωστές και ως "ο κιοφτές", καθώς και τα σκοτεινά "βρωμόκωλα του Λιάκουρα". Ένας κουρνιαχτός έπεσε στα λημέρια της Νέας Τάξης των Πραγμάτων και στη σκοτεινή πλευρά του Σιωνισμού, μια παγωμάρα διαπέρασε το μεδούλι των Ιλουμινάτι, καθώς τα κακά μαντάτα για τους κακούς ήταν πια ανησυχητικά.
Αλλά το νερό είναι πια στ'αυλάκι. Ένα τηλεφώνημα του Θεού και οι γεροντάδες -ευλόγησον- δίνουν εντολή να γυρίσουν οι τροχοί του πεπρωμένου. Ένα - ένα, τα σημεία γίνονται τέρατα, οι τρούπες που βούλωσε ο Μεγαλέξανδρος αρχίζουν να ξεβουλώνουν, με ξεβουλωτικά προϊόντα που παράγει το Αμερικανοϊσραϊλινό λόμπυ καθαριστικών προϊόντων, εν όψη μιας ακόμα μάχης μεταξύ του Αντίχριστου και των Ελ. Όμως κάτι μυστήριο περιπλέκει την ιστορία. Η εμφάνιση της ύποπτης κρεατόμυγας. Τι τις προσελκύει? Από που ήρθαν? Που πάνε? Τι σχέση έχουν με τη τρύπα του Μεγαλέξανδρου? Βασανιστικές ερωτήσεις που ζητάν επιτακτικά απαντήσεις. Γιατί σταμάτησαν στη τηλεόραση τον Ηρακλή και τη Ζήνα? Ποιός συνομωτεί με τα ψυχοφάρμακα του μοναδικού Σακκέτου-Πακέτου? Γιατί δεν έφτασε ποτέ το SMS του γέροντα στο Θεό? Συμπτώσεις όλα αυτά? ...

Mία μικρή ιερά προφητική ακρόαση σε δύο μέρη παρατίθεται στους τολμηρούς.
Α Αποκαλύψεις
Β Αποκαλύψεις

Προσοχή δια τις ανωτέρω ακροάσεις απαιτείται συνταγή εξειδικευμένου Ιατρού - Ψυχιάτρου.
Το Μυστικό Τάγμα των Ιπποτών funEL δεν φέρει ευθύνη σε τυχούσες περιπτώσεις overdose.

buzz it!

:: posted by funEL, 11:00 PM

1 Comments:

Μεγαλώσα με Λιακόπουλο. Θυμάμαι με νοσταλγία τα μεσημέρια μετά το φαγητό και το γλυκό, να μαζεύμαστε όλη η οικογένεια στο μεγάλο καθιστικό και να περιμένουμε την νέα αποκάλυψη. Θυμάμαι τον πατέρα να λέει στην μικρή μου αδελφή να κάνει ησυχία και την μητέρα να κρατάει σημειώσεις για να στείλει στον αδελφό μου που δούλευε στην Γερμανία και που διψούσε για νέα από την Ελλάδα.
Θυμάμαι τα ζεστά μεσημέρια του Αυγούστου την συντροφία που μου χάριζαν μια φέτα καρπούζι και οι επαναλήψεις του Λιακόπουλου.
Κοιτάω πίσω μου και νοσταλγώ τα βράδια που πάλι σε άλλο κανάλι έβρισκα την συντροφιά του. Ήταν ό καλύτερός μου φίλος. Και θα είναι για πάντα στην καρδιά μου...
Blogger Unknown, at 3:38 PM  

Add a comment