funEL βαρυ πακετο

Sunday, November 13, 2005

Αποκαλύψεις, Θαύματα και Οράματα

To μυστικό Τάγμα των Ιπποτών funEL, έπειτα από την απόφαση του υψηλού Συμβουλίου, έχει την Ιεράν υποχρέωση να κάνει γνωστό το πιο πρόσφατο Θαύμα που έγινε στη κλινική όπου νοσηλεύοντο πολλοί εκ των Ιπποτών μας (μετά από τη γνωστή απερίσκεπτη έκθεσή τους στην Υπερλιακούρειο Θεογνωσία των Νέων Πακέτων-Σακκέτων χωρίς προφυλάξεις).
Μέγιστοι επιστήμονες Ιατροί ήτο κατηγορηματικοί ότι οι Ιππότες ήτο πλέον εγκεφαλικά νεκροί και μόνο ένα Θαύμα θα τους έσωζε. Όμως ο Προφήτης-Οδηγός μας, καθησύχασε τους Πιστούς, λέγοντας ότι τα Θαύματα είναι καθημερινή υπόθεση γι' Αυτόν και τον Γέροντα +ευλόγησον+ (έπειτα από την τρανή προσωπική εμπειρία, που ως άλλος Σαούλ, είχε ο ίδιος). Πράγματι μετά το καθιερωμένο sms (με encryption λόγω των υποκλοπών από τους Κακούς) του γέροντος +ευλόγησον+ προς τον Θεό, μέσα σε πέντε μέρες (μπορεί και σε δευτερόλεπτα) το Θαύμα πραγματοποιήθηκε.
Παραδόξως, ενώ το εγκεφαλογράφημα έδειχνε ευθεία γραμμή, οι Πιστοί του Τάγματος άρχισαν να βλέπουν Αληθή Θεόπνευστα Προφητικά Αποκαλυπτικά Οράματα ισάξια ενός Ιωάννου, μιας Σιββύλας, ενός Τραχανείου, ενός (έλληνος) Νοστράδαμου, ακόμα και ενός Σακκέτου-Πακέτου.

Παραθέτουμε τις εικόνες των οραμάτων από το Υπερπέραν υπό μορφή wallpaper, με λίγες σιβυλικές προφητικές λέξεις Σαμσάρα-Μαντάλα της Ελληνικής Ινδίας.
Προσοχή τα πλάνα είναι αμοντάριστα. Περιέχουν sex και βία. Τα παιδιά να απομακρυνθούν.


Ιπτάμενος ναός Parthenon-666xcr εξ ουρανού τρέχοντος με ταχύτητα Καραπιπερή και έχοντος αρχαιοελληνική αντιβαρυτική τεχνολογία, έψελνε ιερά απολυτίκια, τρισάγια και τεριρέμ Αγαθαγγέλου (ο Ιππότης DracumΕΛ που παρέδωσε το όραμα, περιέπεσε σε πλήρη νιρβάνα μέχρι της σήμερον).Σκοτεινές οπτασίες (ο γιατρός ξέχασε να διακόψει τη ροή της μορφίνης), όπου ο Προφήτης-Πλασιέ μεταμορφώνεται σε αρχιδάγγελο Μαλαχιείλ (πεταρίζοντα γύρω από το Πανταχού Μάτι του Τριαδικού Θεού), υπερμεγέθη αράχνη (μετά ελληνοπούλας χριστιανής κορασίδος και τη ρομφαία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ) και ιπτάμενη ορθόδοξη πράσινη χλαπάτσα (διότι ο καιρός είναι κοντά).Πανάρχαιο ΧριστιανΟρθόδοξον Δικαστήριο καταδικάζει τις συνομώτριες Μαγδαλινή και Κασσιανή για τις διαγαλαξιακές συνομωσίες με Κρόνιους, Άτλαντες, υποχθόνιους πράκτορες της Νέας Τάξης και αμερικανοϊσραϊλινό λόμπυ. Ο μεγαλόψυχος ορθόδοξος Δικαστής και ο Σύμβουλος Σάκκετ-Πάκετ δίνουν χάρη για προφανείς λόγους. Επίσης ο Προφήτης και η Κόκκινη Μηλιά στη κουφάλα γη.Υπεργαλαξιακός Προφήτης και Έλλην Ορθόδοξος Χριστός εκ Σειρίου ορμώμενος. Ο Πρώτος Έλλην αυτόχθων Αμερικάνος πριν την Πτώση των επίσης Ελλήνων ΕΛοχείμ πριν 29.977.349.126,4 χρόνια. Η αρπαγή της Περσεφόνης από τα χέρια των Υποχθόνιων Διαβολαραίων-Καλλικαντζαραίων, από τον ΑρχιΕΛ σωτήρα της εποχής.Το Δίπτυχο Χριστιανισμός-Ελληνισμός, περιέχον πολυσήμαντα μυστηριώδη νοήματα, ο Σακκέτος-Πακέτος, ο κένταυρος Νέστος, ο Χριστός, καραγκομενάρες, η Αγιασοφιά, ιπτάμενες μεταφυσικές κατσαρίθρες, λελούδια, καπνοί και φωτιές.Η επιβολή της 6ης Κοσμοκρατορίας των Ελληνορθόδοξων όπου θα διοικήσουν οι φυσικοί ηγέτες με τη σιδηρά ράβδο της θεϊκής Δικαιοσύνης, μια γκόμενα, ο Προφήτης-Οδηγός και το υπερφυσικό μεταλλαγμένο πεκινουά του.Τριαδικό Όραμα των Ιερών Βιβλίων που προκαλεί σεισμό και σύγκληση Ιεράς Συνόδου.
"Λαλημένο Ύδωρ", όπου super model αρχαίες Σίβυλλες με διάφορα ενισχυτικά φυτά (πρόδρομοι των ιδιαίτερων ψυχοφαρμάκων του Σακκέτου-Πακέτου), λαλημένες κανονικά, προβλέπουν όλη την Ορθόδοξη Ιστορία και ακόμα πάρα πέρα.
"Εμπρός βήμα ταχύ" (να τον προϋπαντήσουμε παιδιά στην εξοχή), οι δροσερές προφητείες του γέροντος-παπούλη παπασούζα-τρεχάλα +ευλόγησον+, προφητεύοντος της Παναγιάς τα μάτια.
"Το Ποθούμενον", ρομαντική ερωτική προφητική σαπουνόπερα ενός Αγίου, ενός γέροντος, του Πούτιν, μιας Σιββύλας, ενός καντηλανάφτη, κάποιων περαστικών Ρωσοκινέζων, δυό-τριών Ιλλουμινάτι, ενός καλικατζαραίου και μιας κοσμοσφαίρας, που λαμβάνει χώρα σε μία γνωστή εκκλησία, όπου γίνεται της Κασσιανής το κιγκλίδωμα (τη παραγωγή του dvd, ανέλαβε γνωστό αντρικό περιοδικό).

Όλα τα προφητικά αυτά οράματα είναι προφανώς αληθή διότι είναι εκ Θεού και ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ την Αλήθεια των Λόγων του Προφήτη-Πλασιέ, για τα προσωπικά του Θαύματα, τις Αρχαιοελληνορθόδοξες Προφητείες περί Εξωγήινου Έλληνος Χριστού, τη κουφαλότητα της γης, το σιδερένιο ήλιο, την Ελληνορθόδοξη Σελήνη κλπ.
Το ΣΧΕΔΙΟ του Θεού αυτοαποδεικνύεται για μια ακόμα φορά, δια της Θεοεπιστημονικής Λιακούρειας Μεθόδου Σάκετ-Πάκετ "Ο Αχταρμάς, η Ρώσικη Σαλάτα, ο Φάντης και το λουρί της μάνας".

Και ένα μήνυμα γι' αυτούς που αμφιβάλουν.
Καθένας μπορεί να πιστεύει όπου θέλει, αλλά φυσικά θα τα πούμε όταν θάρθει η Δευτέρα Παρουσία, άθεοι αντίχριστοι.

buzz it!

:: posted by funEL, 10:32 PM

13 Comments:

Δειτε και αυτο το πρωτοσέλιδο.... οι ιππότες και ο προφήτης το εχουν πει καιρό....:

http://www.forthnet.gr/templates/newsNewspapersCovers.aspx?p=141789
Blogger Δημητρης, at 3:51 PM  
Φαντάζομαι είδες τον Θεό-Λιακό σήμερα στην Μενεγάκη. Τα δύο λαμπρότερα μυαλά συναγωνίζονταν ποιός θα πει το καλύτερο.Αν δεν το είδες, έχασες υλικό για τέσσερα μπλογκ!!!
:)
Blogger COSTANTINA, at 5:47 PM  
Δημήτριε, θα υπάρξουν καταιγιστικές αποκαλύψεις και για άλλους εξωγήινους γνωστούς καλικατζαραίους και βρυλ (τριγυρίζει κάποιος και τον λένε Σημίτη). Οι πληροφορίες μας είναι πάντα σωστές και έγκυρες.

Μικρή μας τυρόπιτα,
η ΕΛένη (υπέρμαχη ΕΛ βαθειά μύστης των Γνώσεων και της Υπερβατικής Αλήθειας με σημαντικό Σύμβουλο τη Θεία Πατέρα) και ο Προφήτης δημιούργησαν βαρυτικές Θεογνωστικές δίνες υψηλότατης Σοφίας και Γνώσης.
Δεν είναι άσχετοι οι σεισμοί που προηγήθησαν του γεγονότος σαν προάγγελοι, οι ταραχές στη Γαλλία και η εμφάνιση της Ρομφαίας του Αρχάγγελου Μιχαήλ στη Ελληνική Σελήνη.
Ακόμα και το Τάγμα των Ιπποτών αιφνιδιάστηκε και έπαθε ομαδική διάρροια και κατάχεσε τη μηχανή του Αντίχριστου.
Blogger funEL, at 6:24 PM  
Προσκηνώ γονιπετίς (καλά το έγραψα;), ή μάλλον εντελώς μπρούμυτα σέρνομαι μπροστά στη Σοφία Σου!

Mετανοώ!

Θα γράψω ένα post για τα Suckhoy Su -37 και τα Flanker!
Blogger kaltsovrako, at 8:33 PM  
Ανάμενομεν να φέρεις εις πέρας την αποστολή σου ευγενή νέε καλτσόνβρακε.
οι ευχές του γέροντος μεθ εσού.
Blogger funEL, at 8:46 PM  
ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ! ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!
ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ!
Blogger Mr.Folios, at 8:53 PM  
folio, αν συνεργαστείτε, σας κόβω να παίρνετε κεφάλια!
:)))))
Blogger COSTANTINA, at 9:10 PM  
για ακομη μια φορα λυθηκα στα γελια :Ρ .
-τουβλο
Anonymous Anonymous, at 9:19 PM  
Συνεχιζω να πιστευω πως πρεπει να παρουμε συνεντευξη απο τον Αγιο(Λιακο).
Blogger FG0, at 1:44 AM  
Κύριε Φώλιε, "κάντο μόνος σου". Το μόνο που χρειάζεσθαι είναι μια Δυνατή και Ελληνική ματιά στις τηλεπωλήσεις του Προφήτη, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ. Φυσικά θα τα δείτα όΛα. Δεν το συνιστώμε, είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνον.

Μικρή μας τυρόπιτα, μάλλον θα μας πάρουν τα κεφάλια κάποιοι σκοτεινοσιωνιστές, υποχθόνιοι, κουλτουριαραίοι, νεοταξίτες κλπ.
Eίμεθα πολύ συγκεκινημένοι για το ενδιαφέρον σας. Χαιρετίσματα από την γκομενονονά σας ξανά.

Ιππότα Dracum-EL, η συνέντευξη από τον ημίθεο-Προφήτη, είναι κάτι εξόχως επικίνδυνο για τη σωματική και ψυχική υγεία του ρεπόρτερ. Χρειάζονται προφυλάξεις, γυαλιά ηλίου, Θεοεπιστημονικογνωσία, ισχυρό γεροντοαυτοέλεγχο, προσευχή και νηστεία. Είδες τι πάθαν οι Ιππότες ... λάλσαν κανονικά.
Mόνο φωτισμένες υπάρξεις όπως Μενεγάκη ΕΛένη, ΕΛαμπίρη, κλπ μπορούν να αντισταθούν στο καταιγισμό Αποκαλυπτικής Γνώσης του Προφήτου.
Blogger funEL, at 10:12 AM  
Τούβλο,
Αναρωτιώμαστε πως μπορείς να γελάς εμπρός τις σοβαρότατες Θεοεπιστημονικές, Χριστιανοπολιτικές, Ελληνογεροντορθόδοξες αποκαλύψεις και γνώσεις. Μυστήριο πράγμα. Ανεξερεύνηται αι βουλαί του Κυρίου (Λιάκουρος).
Blogger funEL, at 10:17 AM  
:D
Blogger J95, at 1:04 PM  
Παρτε το blog σας και βάλτε το στο σημείο του σωματος σας που δε το βλέπει ο ήλιος.. ;) Τι εγιnE? Μηpwς ΚουΡαΣτηκες να διαβαζεις ΕπιΣτυμη Ψυκολογία? ΜΕ ΠΡΟΣΕβαλeS και θα λάβεις τα νόΜιμα! Δικαστήρια ΑστυnomIa!
Anonymous Δημήτριος Κούλογλου, at 2:18 AM  

Add a comment