funEL βαρυ πακετο

Sunday, November 27, 2005

Εφαρμόζονται ναι ή όχι τα Βρωμόκωλα

Το παρόν post είναι επανέκδοση του παλαιοτέρου διότι η Σκοτεινή πλευρά του Σιωνισμού, το Αμερικανοϊσραϊλινό Λόμπυ, ο 666 Bill Gates, οι Κουλτουριαραίοι, οι Πράκτορες της Νέας Τάξης των Πραγμάτων, οι Υποχθόνιοι Καλικατζαραίοι, οι Νεοεποχίτες, ο Μεϊτρέγγιας (Αντίχριστος), οι Ιλλουμινάτι, η Λευκή Αδελφότητα, η Σατανιστική ΝΑΣΑ, Άπιστοι επιστήμονες, Άτλαντες-Κρόνιοι, Ανθέλληνες γίγαντες, και λοιπές δυνάμεις των Κακών σαμποτάρισαν το Ιερόν Σάτιόν μας (όπως και τις τηλεπωλήσεις του Προφήτου).
Όμως εμείς έχουμε τους γεροντάδες της Ορθοδοξίας με το μέρος μας, τον Θεό, τον Πούτιν, τον Σακκέτο-Πακέτο και φυσικά τον ίδιο τον Προφήτη.
Μασάμε? Έτσι αναστηλώσαμε τη χαμένη μας Ιερά σελίδα. Δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα καντηλανάφτη.Ο διεθνής Σιωνισμός σε συνεργασία με τον Αντίχριστο εγκατέστησε ένα διεθνές υποχθόνιο και άκρως σατανικό δίκτυο παγκοσμίως έτσι ώστε το σπίτι κάθε ανθρώπου να ελέγχεται από τον Αντίχριστο και τους υποχθόνιους κατ' ευθείαν από τη κουφάλα γη, τους καλλικατζαραίους, τον Εγκέλαδο, όλα τα μιαρά έθνη καθώς και τον Βεελζεβούλη όλη τη κόλαση μαζί με τις στρατιές των δαιμόνων, τελώνων και Φαρισαίων.
Έτσι σε κάθε σπίτι σιγά σιγά εγκαταστάθηκε ένα πανομοιότυπο μηχάνημα όπου το μάτι και η μύτη του Αντίχριστου μας παρακολουθεί ακατάπαυστα.
Επίσης δια μέσου αυτού, απορροφά τη ζωτική ενέργεια και όλη την υλική και πνευματική μας υπόσταση καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής μας υποχθονίως χωρίς εμείς να καταλαβαίνουμε "τι παίζεται κυριολεκτικά κάτω από τα πόδια μας", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Προφήτης-Ημίθεος-Πλασιέ. Το σατανικό αυτό μηχάνημα κατασκευάστηκε στα μυστικά εργαστήρια των Ιλλουμινάτι με εξωγήινη αντιβαρυτική υπερτεχνολογία Hesta dELirium collarium, καθ' εικόνα και καθ' ομοίωση της φωλιάς του Αντίχριστου.
Συνήθως αυτό το μηχάνημα εγκαθίσταται σε μιαρό ιδιωτικό χώρο όπου ποτέ δεν υπάρχει ιερή εικόνα, κονοστάσι κλπ και όπου οι άνθρωποι είναι συνήθως μόνοι, απροστάτευτοι και εκτεθειμένοι.
Ιδού η Αποκάλυψις, ιδού το σφράγισμα του Αντίχριστου.Ίνα εκπληρωθούν αι Ιεραί Γραφαί-Προφητείαι των γεροντοαποκαλύψεων "...και κανείς δεν θα δύναται να αφοδεύσει, ουδέ κατουρίσει μηδέ αυνανιστεί εάν δεν έχει το σφράγισμα του κτήνους...".
Τι σχέση έχουν οι Λιακόμυγες του Αντίχριστου? Μήπως οι κρεατόμυγες είναι τελικά σκατόμυγες? Σύμπτωση όλα αυτά?
Το μυστικό Τάγμα των Ιπποτών FunEL καλεί τους αρχαιοελληνορθοδόξους να πετάξουν πάραυτα τα σατανικά σφραγίσματα από το Μέρος.
Επιστροφή στη παλαιά τάξη των Πραγμάτων, όλοι στα χωράφια και τους αγρούς, καλύτερο λίπασμα, φραγμός στα σχέδια για μεταλλαγμένες σερβιέτες, χαρτιά υγείας και σφουγγαρόπανα.
Εξορκισμός του χώρου με ευλογημένο αγιασμό στο καζανάκι (best Niagara βαρβαριστί), από τον Ντιγκιντάγκα, Χεστεκόμη, Ξυνοχάρη, Τυλφούτσικου, Όλμιου, Παράλαλου, Παππάριου, Πρηξήνωρα, Φώσφορου, Νεβροσπάστη, Δρακοντοχέστη, Ημιόνου, Λοξία, Αλευρομάντη, Γουρουνοχάρη, Κλισματόκωλου, Λιπαρόκτυπου, Κοπρογένεθλου, Παραξιφρώνα, Θελγεσίτρυπου, Ηδύσκατου, Μαλακοπίτουρα, Σπασιδάρχη, Μπήχτη, Στρίφτη, Βγάλτη, Γδάρτη και κακού Παλουκοκάφτη ... Απόλλωνα, γέροντα -ευλόγησον-.Το Σατανικό Σιωνιστικό μηχάνημα του Αντίχριστου και η μετάλλαξή του παρουσιάζεται στο ανωτέρω σχεδιάγραμμα, που με κίνδυνο της ψυχοσωματικής της υγείας ανακάλυψε και μας απέστειλε η υποψήφια Ιππότις κ. Ροδιά.

buzz it!

:: posted by funEL, 1:20 PM

4 Comments:

εισαι ελεος :Ρ!.
Χαρα στην υπομονη σου!.

-ολβυοτ
Anonymous Anonymous, at 2:43 PM  
Δεν είναι υπομονή. Ευχαρίστηση και ατέλειωτη έμπνευση προερχόμενη από την αστήρευτη πηγή που λέγεται Προφήτης ΕΛ Λιακούρ μεγάλη η χάρη Του.
Blogger funEL, at 11:54 PM  
Plaisanterie!
..κατά το φοβερό "υπεργαμάτος" της constantinas..
Συμπληρώνω το φοβερό όπλον Υπεργαμόντον, ένα όπλο που μου παραγγέλνει κάθε χρόνο ο αμερικανός φίλος να του στέλνω (αγνό, ναξιώτικο, ε) για να διαλαλεί "τι βγάζει αυτή η Ελλαδάρα βρε παιδί μου!" και να χέζονται τα λοιπά αμερικανάκια επιτόπου. Αμε!

(ποία η σχέσις του σχολίου με το ποστ υμών, αφήνω να το μαντεύσετε αγαπητέ κ. funEL)
Blogger Rodia, at 5:23 PM  
Εχω την τιμήν να ενημερώσω την σεβαστήν ομήγυριν περί του βιομηχανικού σχεδιασμού του εν λόγω θρασυτάτου αποτροπαίου σκατομαζώχτου:

Τας πληροφορίας συνέλεξον εδώ: πληροφορία

και ο εν λόγω μαζώχτης εδώ: μαζώχτης
Blogger Rodia, at 5:33 PM  

Add a comment