funEL βαρυ πακετο

Sunday, November 27, 2005

Geronto-Love story

Η μυστική πλατωνική, υπερβατική, θεογνωστική σχέση μεταξύ του Προφήτου Λιάκουρος και του πανμέγιστου Σακκέτου-Πακέτου είναι φάρος-οδηγός στους μεμυημένους.
Το αλάνθαστο ελληνορθόδοξο αισθητήριο των επισκεπτών Λιακουροπιστών, έδειξε στη σφυγμομέτρηση ότι το "Αλαλον Υδωρ" είναι geronto-lovestory. Η Αλήθεια δεν κρύβεται. Κι αν δεν μιλάν οι άνθρωποι μιλάν οι κοτρώνες, τα ντουβαροβιβλία, τα καζανάκια, οι μεταφυσικές κατσαρίθρες.
Το δίδυμο της αποκαλυπτικής Γνώσης και Αλήθειας είναι άρρηκτο και συνδεδεμένο σαν μια γροθιά (που σπάει τα γνωστά κόκκαλα των κουλτουριαραίων), σαν τον Φίλλιπα-Ναθαναήλ, σαν τον Χριστιανισμό-Ελληνισμό, σαν τον τέντζερην και το καπάκιον, σαν το (βρωμό)κωλον και το βρακίον.
Η Πλατωνικού χαρακτήρος (για να μη παρεξηγηθώμεν) σχέση μεταξύ των δύο Υψίστου βάθους Θεοφωστήρων ανδρών, προβλέπεται στο Σχέδιον του Θεού και έχει προφητευτεί από τις Αρχαίες Χριστιανορθόδοξες Σίβυλλες με το Ni και με το Sigma, όταν πλέναν τα λερωμένα τ' άπλυτα των γνωστών Βρωμοκώλων.
Εκεί στη πηγή όταν είδαν το αποτέλεσμα των Σιωνιστικών Βρωμόκωλων της Λευκής αδελφότητας επί των φανελοσωβράκων, ανεφώνησαν "Χ-έσεται ήμαρ" και έμειναν ΑΛΑΛΕΣ. Εξ ου και το "Αλαλον Υδωρ".
Βλέπετε ότι όταν τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα, συνδιάζονται Θεοεπιστημονικά με τη Λιακούρεια μέθοδο, η Αλήθεια και η Γνώση πάντα αποκαλύπτεται σε όλη την ευρύτητά της.

Αυτή η σχέση ευλογημένη από τον ίδιο τον (μυστικής ταυτότητος) γέροντα +ευλόγησον+ και τον βοηθό του το Θεό, ολοκληρώνεται μεταφυσικά κάθε μέρα, εκπέμπει φοβερή Λιακουροενέργεια, διεγείρει συνειδήσεις, αφυπνίζει το σουρεαλιστικόν ΕΛληνορθόδοξο γονίδιον, αλλάζει τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα, καταστρέφει σιγά σιγά την άθεη επίδραση της κριτικής ανάλυσης και αντιχριστιανικής επιστημονικής σκέψης. Ένας λαμπερός Θεοκρατικός Λιακουρομεσαίωνας θα επικρατήσει σιγά σιγά.
Εμπρός προς τα πίσω να επικρατήσει η Παλιά Τάξη των πραγμάτων.

Η καινούργια εορταστική σειρά των wallpaper, εδόθει στο Τάγμα μας από τον ίδιο τον Αρχάγγελο Μιχαήλ ο οποίος και τράβηξε προσωπικά τα ακόλουθα εσταντανέ με τη Ρομφαία του. Guest stars: Όσιος Πούτιν, διδάσκαλος Πάλμος, Σφίχτης-Μπήχτης Απόλλωνας.
Διότι αν υπάρχει Αγάπη, όλοι χωράν.
Φυσικά πέρασαν από την απαραίτητον Ιεράν λογοκρισία (μη μας βρει κανένα σκοτεινοσιωνιστικό κακό).
Είναι και αυτά βλογημένα-βλογιοκομένα από τον γέροντα παπούλη αφροδίσιο (ή κουνελοπνίχτη, αχλαδοκούνα κλπ) +ευλόγησον+.
Ενισχύουν την Αρχαιοχριστιανορθόδοξη πλατωνική-σωκρατική Αγάπη.
Ιδανικά για κομπιουτέρια Ιερέων, παπούληδων, τροφίμων ψυχιατρείων, πρακτόρων της KGB, ελληνορθόδοξων κινέζων και άλλων ανοιχτομάτηδων.





buzz it!

:: posted by funEL, 1:47 PM

12 Comments:

αυτό είναι τέχνη!
Τα σέβη μου στους γεροντάρες +ευλόγησον+ με
Blogger Lao, at 10:12 PM  
Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά να κάνω μια χαζή ερώτηση;
Ποιός είναι αυτός ο Σακκέτος-Πακέτος;

Μην βαράτε, δεν ακολουθώ τη μόδα, αλλά είπα να ενημερωθώ. :)
Blogger ---., at 12:19 PM  
Μικρή μας τυρόπιτα...

Α. Πως μπορείς να ζεις χωρίς αυτή τη Γνώση.

Β. Δεν παρακολουθείς ΚΑΘΟΛΟΥ τις συμπαντικές κοσμοϊστορικές εξελίξεις

Γ. Ανησυχούμε περί του πνευματικού σου επιπέδου (ανάγνωσε το πόστιον να αντιληφθείς τι εννοούμε)

Δ. Μπορείς να κατεβάσεις τα βίδεα και mp3, εξ αριστερών στη στήλη videoaudio

E. Λόγω ιδιαιτέρας συμπάθειας του γέροντος +ευλόγησον+ και νονάς σε πληροφορούμε:
Σακκέτος, προσωπικός συγγραφέας πλήθους κοσμοϊστορικών βιβλίων των φωτισμένων εκδόσεων Λ. Αποτελεί το δομικό λίθο της Αλήθειας και Γνώσης των Πακέτων (εξ ου και το υποκοριστικόν Πακέτος). Ευρίσκεται πάντα σε διαρκή υπεραισθησιακή σύνδεση με αγνώστου βάθους αποκαλυπτικά οράματα. Moναδικός ερευνητής όλων των επιστητών και αοράτων και αναγάγων ταύτα στη φυσική πηγή των: τους Ελληνες-Ορθόδοξους. Είναι ο κύριος υπαίτιος για να συγκληθεί η Ιερά Σύνοδος λόγω των αποκαλύψεών του (κατά δηλώσεων του Προφήτου).
Δηλ.ο Χριστός μιλούσε Ελληνικά, ίσως ήταν Ελληνας -λάου, λάου εκεί πάει-, ο μεγαλέξανδρος ήταν μονοθεϊστής με οράματα Χριστιανορθόδοξα, οι αρχαίοι έλληνες μάντεις προφήτευσαν όλη σχεδόν τη Ορθόδοξη ιστορία, από τον ερχομό του Χριστού μέχρι την 6η Κοσμοκρατορία που θάρθει, ΟΛΑ τα επιστημονικά επιτεύγματα
στηρίζονται στα αρχαία ελληνικά χειρόγραφα που αντιγράφουν οι σκοτεινοσιωνιστές, ο Χριστιανισμός και ο Ελληνισμός δεν έχουν καμία διαφορά κλπ)

ΣΤ. Η φωτογραφία του είναι εξαιρετικά σπάνια.

Η. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΧΟΝ ΑΔΑΗΣ
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΚΑΡΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ
Blogger funEL, at 1:36 PM  
Χίλια συγνώμη για την τυροπιτένια ερώτηση!
Btw, ο τύπος, μου φαίνεται να έχει σοβαρά επιχειρήματα. Μήπως να το ξαναβλέπατε το θεματάκι;
Blogger ---., at 5:07 PM  
Δεν το πάει λάου λάου.. Κατευθείαν και με τη μία!
Μπράβο βρε!!!:-)
Blogger Rodia, at 7:42 PM  
Πολύ καλή δουλειά, αλλά κομματάκι βαρειά η εικόνα.. Κάνε κάτι.. μια μικρή επεξεργασία στον κ. Αντόμπι..
Blogger Rodia, at 7:44 PM  
Μικρή μας τυρόπιτα, το θέμα το βλέπουμε τόσο που όχι μόνο αλλοιθωρήσαμε, αλλά μάλλον σαν τον διδάσκαλο του Ακρίδα του Κουμφού του μακαρίτη (εκ της ασπρόμαυρης τηλεόρασης ντοκυμαντέρ), εκαταντήσαμε.

Κυρία Ροδιά, καλησπέρα σας και οι γεροντοευχές μεθ' υμών. Να σας τρατάρουμε κανένα κωσταντινάτο, τίποτα virtual ευχέλαια... ότι σας κάμει κέφι...
A. Εμείς το θέμα του Χριστού ξέρουμε που πάει, αλλά το πάμε κομμάτι λάου-λάου, αγάλι-αγάλι, σιγά-σιγά κλπ, διότι οι άνθρωποι που μας επισκέπτονται γεμίσαν τα σανατόρια.
(εμπιστευτικά ο Χριστός ήταν ΕΛληνας που ήρθε από τη πατρίδα το Σείριο και ξαναπήγε εκεί...και αυτό είναι μόνο η ανώδυνη αρχή)
Β. Η εικόνα συμβαδίζει με τη βαρύτητα του θέματος (εξ ου και το Πακέτο βαρύ).

Να μας ξανάρθετε
μοιράζουμε βλογιοκομένα geronto+screen+savers
Blogger funEL, at 8:05 PM  
Ενα ευχέλαιο, ω ναι, θα το έπαιρνα ευχαρίστως!:-)
Καλοσύνη σας που με τρατάρετε νεαρέ μου, αλλά αυτά τα βλογιοκομμένα πώς_τα_λένε δεν τα γουστέρνω καθόλου.. παπαπα.. την ιλαρά την πέρασα μικρή αλλά για την ευλογιά περιμένω πρώτα το εμβόλιο ή τουλάχιστον μια τηλεοπτική εκπομπή να αναπτύξω και τις δικές μου θεωρίες.. ξέρετε.. περί σύμπαντος κι έτσι.. και τύφλα νάχει ο κ. Λιακό. Εσάς λυπάμαι όμως και το αναβάλλω.. που θα πρέπει να φτιάξετε νέο μπλογκάκιον
:-)
Blogger Rodia, at 11:13 PM  
Κυρία Ροδιά το μπλοκάκιον χωρεί όλας τας θεωρίας εκτός την Αθεον ορθολογιστικήν επιστημονικήν.
Αυτό ορίζει και το προφίλ μας άλλωστε. Μόνο που ο Προφήτης θα είναι σε κονοστάσι σε μια γωνιά με καντήλι, να επιβλέπει μη ξεστρατήσομεν.
Blogger funEL, at 11:23 PM  
Ιλλουμινάτι Μήτσουλα, πάλι με τους οχτρούς? Άσε τον Προφήτη ήσυχο θα σου στείλω τον Τζέρτζελο να σου κάνει τον καφενέ υπαίθρια καλοκαιρινή καντίνα. Δες τι σκατό έριξε στην αυλή ακόμα καθαρίζουμε...
Blogger funEL, at 11:48 PM  
Κύριε Λάο αυτό δεν είναι τέχνη, είναι θεόσταλτες εικόνες - οράματα (αντιεντροπικά εννοείται). το μυστικό βρίσκεται στη ζύμη.
Blogger funEL, at 11:50 PM  
στη ζύμη α?
είναι αυτό που λέει και η διαφήμιση: "δεν έτυχε, πέτυχε!"

(να φανταστώ πως οι θεοί δεν ασχολούνται με τις τέχνες-είναι από μόνοι τους μια κατηγορία τέχνης)
Blogger Lao, at 10:05 AM  

Add a comment