funEL βαρυ πακετο

Sunday, November 06, 2005

LIAKO NEWS Ταραχές στο Παρίσι

Oι ταραχές στο Παρίσι είναι η πρόβα Τζενεράλε της Νέας Τάξης των Πραγμάτων από πράχτορες που εξωθούν τις ταραχές, για την Πτώση όλων των κυβερνήσεων ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ όπως προφητεύουν αναμφισβήτητα οι αρχαίοι Έλληνες Ορθόδοξοι Προφήτες (οι οποίοι αναφέρονται επακριβώς για την Νέα Τάξη, τον Αντίχριστο, την κουφάλα γη και τους καλικατζαραίους, καθώς και για την ένδοξη 6η Ελληνορθόδοξη Αυτοκρατορία).
Με μάτια Δυνατά και ΕΛληνικά βλέπουμε την αποκάλυψη-ντοκουμέντο του Ισαπόστολου-Προφήτη-Πλασιέ ΛΙΑΚΟΥΡΑ. Tι καπνό φουμάρει η Νέα Τάξη?
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΔΩ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΝΕΥΣΤΙ
Η Νέα Τάξη των Πραγμάτων έστειλε επίτηδες εκατομύρια εξαθλιωμένους Αφρικάνους και Aσιάτες στην Ευρώπη με αποτέλεσμα η Ευρώπη να μη μπορεί να τους θρέψει και έτσι να ρίξει ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ τις κυβερνήσεις Παγκοσμίως ώστε να εγκαταστήσει την Παγκόσμια Κυβέρνηση του Αντίχριστου (αφού πρώτα οικοδομήσει τον 666Ναό του Σολωμόντα, ήδη αερομεταφέρονται κολώνες του Ναού και φτιάξει τεράστια στρατόπεδα συγκέντρωσης), του Αμερικανοϊσραϊλινού λόμπυ και της Λευκής Αδελφότητας που διοικεί τον κόσμο από την τεραστίων διαστάσεων Πυραμίδα στη sahlamaran της Κίνας όπου σφράγησε τις τρούπες ο Μεγαλέξανδρος και έκλεισε τους Υποχθόνιους Καλικατζαραίους (όπως επιβεβαιώνει με τα Θεόπνευστα ιερά κείμενα ο Άγιος της Ορθοδοξίας Παππούλης Καραπαπαρίσιος, γνωστός και ως Γεροξούρας ή Πορνόπαπος κλπ) μετά από τη μάχη Ατλάντων και ΕΛ όπου οι ΕΛ καταπόντησαν την Ατλαντίδα με όπλα Τεσλα και Κοσμοσφαίρες (που αναφέρονται σε αρχαία ελληνικά κείμενα της Oρθοδοξίας στην Ινδική Ραμαγιάνα) που έβγαζαν μελωδικούς Τεριρέμ ήχους όπως αναφέρει ο Αγαθάγγελος και τα σχέδια τα έχουν οι γεροντάδες στο Άγιο Όρος που τα πήρε ο Ορθόδοξος Πούτιν και έφτιαξε τους Κοσμοκεφτέδες του και κάνει διαστημικές μάχες εναντίον των Εβραιοκαπιταλιστών του Αντίχριστου και που θα πάρει μαζί με τους Κινέζους την Αγιασοφιά και θα τη δώσει πεσκέσι στους Έλληνες που το 2024 θα γίνουν 450.000.000 και θα εγκαταστήσουν την 6η Ελληνορθόδοξη Κοσμοκρατορία και θα κυβερνήσουν τον κόσμο -φυσικά-.
ΑΝΑΣΑ

Tα φωτογραφικά ντοκουμέντα από το Παρίσι που ακολουθούν, αναλύονται με τη γνωστή Δυνατή και Ελληναράδικη Λιακούρειο Θεοεπιστημονική Μέθοδο για να δούμε την αλήθεια που μας κρύβουν οι Κακοί. (Όποιος δώσει διαφορετική εξήγηση είναι το λιγότερο κουλτουριαραίος, σκοτεινοσιωνιστής, αντίχριστος κλπ.)
Ακολουθεί φωτογραφία αποκάλυψη του τεραστίων διαστάσεων αεροπλάνο που μεταφέρει μονοκόματες κολώνες του ναού του Σολωμόντος που θα αναγερθεί από τον Αντίχριστο (όπως προφήτευσε κάποιος άλλος Άγιος της Ορθοδοξίας γέροντας σουπερπαπάρας Καραμπούρδας +ευλόγησον+)Μια ακόμα συνωμοσία απεκαλύφθει χάρις τις ακάματες προσπάθειες - γνώσεις - στοιχεία και αποδείξεις από τον Ηγέτη των Πιστών ΕΛ Λιακούρ.

Το Μυστικό Τάγμα των Ιπποτών πληροφορήθηκε το καινούργιο Πακέτο-Σακκέτο Γνώσης και Αλήθειας. Αλλά λόγω της Λάμψης και της Θεοπροφητικής Παγνωσίας υπήρξαν απώλειες, μεταφορές σε νοσοκομεία- κλινικές.
Όταν συνέλθουμε (αν συνέλθουμε) θα επιστρέψουμε με αναλύσεις.
Προς το παρόν αναζητούμε επειγόντως ειδικά ψυχοφάρμακα Σακκέτου-Πακέτου βαρέων βαρών και κρύες κομπρέσες.
Όσοι διαθέτουν ΙΧΩΡ σε ενέσιμη μορφή παρακαλούμε όπως αποστέλουν τις ποσότητες μέσω ANTISIONISTIC MYMONITORBANNER.
buzz it!

:: posted by funEL, 4:21 PM

4 Comments:

Αγαπητοί εν Λιακώι αδελφοί,

γι'άλλα μια φορά, τρέμω μπροστά στην ιδέα του κατά πόσο μπορείτε ν'ανταποκριθείτε άμεσα στις παγκόσμιες εξελίξεις.
Φοβάμαι ~ και δίχως να θέλω να γίνομαι συνωμωσιολόγος ~ ότι έχουν παρεισφρήσει ανάμεσά σας πράκτορες του τεκτονισμού.
Πώς αλλιώς να εξηγήσω ότι στην κατηγορία "xtremjazz" έχετε παραλείψει να αναφερθείτε στο http://www.innernet.gr/phorum/index.php ;
Ε; Πώς;
Γρηγορείτε Αδελφοί. Η Ελλασορθοδοξουβλακερταριφμπαοκία είναι υπεράνω Όλων μας.

Μετά Τιμής.
Anonymous Anonymous, at 5:07 PM  
Συδυαστε τις ταραχες στο Παρισι με τον χριστιαννικο ναο που βρηκαν στο Ισραηλ στο βιβλικο ορος "Αρμαγεδδών".... Σαν πολλές συμπτωσεις σε μια βδομάδα..... Ο καιρός ειναι πολυ κοντα.... οι ιποττες των Ελ ετοιμαζουν τα οπλα τους!
Blogger Δημητρης, at 11:25 PM  
Αγαπητέ εν Λιακώ αδελφέ Anonymous,
ερευνώμεν επισταμένως επί του θέματος.

Αγαπητέ εν Λιακώ αδελφέ Δημήτριε,
το θέμα είναι σοβαρότατο και συνδιάζεται με άλλα τρομαχτικά γεγονότα όπως η μικρή άνοδος του χρηματιστηρίου, κάτι Σιωνιστικές συναυλίες της Νέας Τάξης, το επόμενο θέμα του Χαρδαβέλα κλπ.

Παρ' ότι είμεθα κτυπημένοι από τη Θεογνωσία του Σακκέτου-Πακέτου, είμεθα πάντα στις επάλξεις.

ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ...
Blogger funEL, at 2:39 PM  
Mia Nea Protasi Ap Tin Omada i5

Ta Oufo tou tileprogiti alaksan


http://www.youtube.com/watch?v=HEm_m1SzX-M

http://www.youtube.com/watch?v=FIdxa59JfeI

http://www.youtube.com/watch?v=FZSpRna9G9k
Anonymous Anonymous, at 2:18 AM  

Add a comment