funEL βαρυ πακετο

Sunday, January 08, 2006

Τους αλλάξαμε τα Φώτα

Όλη η αλήθεια με στοιχεία και ντοκουμέντα για τη φοβερή, τεραστίων διαστάσεων μάχη που έγινε αυτές τις μέρες στη κοίλη (κουφάλα) γη, μεταξύ των επιχθονίων Ελληνορθόδοξων και υποχθονίων καλικατζαρέων.
Ως γνωστό το δέντρο που στηρίζει τη γη κόντευε να κοπεί λόγω της γνωστής Σιωνιστικής Ανθελληνικής δράσης των καλικατζαρέων.
Η κατάσταση είχε επιδεινωθεί διότι τα κλεμμένα αρχαία ΕΛληνικά χειρόγραφα τους έδωσαν τη δυνατότητα να αναπτύξουν προηγμένα υπερτεχνολογικά αντιβαρυτικά πριόνια. Όμως οι καλικατζαρέοι, λόγω της συνηθισμένης λιγούρας τους, αυτές τις γιορτινές μέρες ανέβηκαν στον πάνω κόσμο, να φάνε τα γλυκά, τα μελομακάρονα και τις γαλοπούλες των πιστών. Αυτοί που βλέπουν με μάτια Δυνατά και Λιακουρικά, φυσικά θα παρατήρησαν όλα τα ανεξήγητα φαινόμενα που συνδέουν τα γεγονότα (ο κακός καιρός, η απόδραση του ρώσου κρατουμένου, η εκπομπή του Μαστοράκη, τα έργα φυσικού αερίου, οι δηλώσεις του Αρχιεπίσκοπου κλπ). Συμπτώσεις όλα αυτά?
Όμως οι δυνάμεις της Ορθοδοξίας μαζί με τον γέροντα παππούλη παπακομάντο +ευλόγησον+ και τον θεό, αντεπιτέθησαν. Ο Αγιασμός των υδάτων μετέτρεψε το καθαγιασμένο υγρό στοιχείο πλέον μία ζώνη ασφαλείας για τους επιχθόνιους καλούς. Η Λιακουρομάδα επικίνδυνων αποστολών χτύπησε τους κουλτουριαρέους - διαβολαρέους με τελευταίας Ορθόδοξης υπερτεχνολογίας αντιβαρυτικές αγιαστούρες, αρχαιοΕΛληνορθόδοξες κοσμοσφαίρες και αγιασμούς υδραργύρου. Η μάχη ήταν φοβερή και περιγράφεται σε 2 - 3 σαβουροπακέτα από τις αρχαίες ορθόδοξες Σίβυλλες (σφραγίδα γνησιότητας Σακκέτος - Πακέτος) καθώς από το ντουβαροπακέτο "τα Βρωμόκωλα του Λιάκουρα" (υπογραφή ο Προφήτης αυτοπροσώπως). Τα κόκαλα των υποχθονίων σπάσαν από σφυροκόπημα τεραστίων διαστάσεων μπαζολιακουροπακέτα που πέφταν ασταμάτητα από ρώσικες ορθόδοξες ψάλλουσες κοσμοσφαίρες. Τα υπερτεριρέμ τεχνολογίας ΤΕΣΛΑ έσβηναν τις διαβολοφωτιές από τα καζάνια του Αντίχριστου και η Λευκή πυραμίδα έτριζε συθέμελα καθώς ο Εγκέλαδος έτρεχε να κρυφτεί. Η παγκόσμια κυβέρνηση με την Λευκή αδελφότητα έπαυσε αρκετούς Σιωνιστές πράκτορες λόγω ανικανότητας (ο Αριέλ Σαρόν πήρε πολύ κατάκαρδα τον ανασχηματισμό, δεν άντεξε κι έπεσε σε κώμα).

Παραθέτουμε τα στοιχεία και ντοκουμέντα που δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση.


To Δέντρο αναπαλαιώθηκε και σε μια σεμνή τελετή έγινε η παρασημοφόρηση των ηρώων καντηλαναφτών με βλογιοκομμένα Κωσταντινάτα που επέδωσε ο ίδιος ο ΕΛΧριστός που έφτασε με ψάλλουσες ρώσικες κοσμοσφαίρες από τον Σείριο, μες σε καπνούς και σε φωτιές. Βεβαίωσε δια του γνωστού γέροντος +ευλόγησον+ ότι θα πριμοδοτήσει τα καινούργια μπαζοπακέτα "ο Κεφτές γαρ εγγύς" Νο3 και Νο4 και ότι φτιάξει καινούργιο Απόκρυφο ευαγγέλιο περί του θέματος. Ακολούθησε εορταστική ομιλία του επίτιμου πρύτανη καθηγητή του πανεπιστημίου Αποδόμησης της Ιστορίας, Σακκέτου - Πακέτου με θέμα "Μετά από μας το Χάος". Έπειτα ο Αρχιεπίσκοπος Λ Κενταύρου και πάσης Ανδρομέδας κ. Παραδόπιστος, παρέθεσε δεξίωση στους επίτιμους παρευρισκομένους. Το μενού περιείχε light νηστίσιμα και αντιβαρυτικά αντίδωρα. Τη τελετή έκλεισε χορός με ΕΛληνορθόδοξες μελωδίες τεριρέμ Πεντέλα, Μπεζεντάκου και Ταμπάκη. Το γλέντι συνέχισε μέχρι πρωίας.

Για μια ακόμα το σχέδιο του θεού εφαρμόζεται αμείλικτα (ότι και να γίνει ή να μη γίνει).
Για μια ακόμα φορά οι Προφητείες επαληθεύονται (ούτως ή άλλως).
Για μια ακόμα φορά ο Προφήτης Πλασιέ Λιάκουρας δικαιώνεται.

Ακριβώς μόλις ανερτήθει το ανωτέρω post, φοβερός σεισμός 4839 μονάδων της ΕΛιακούριας κλίμακος Σιχτιρίχτερ χτύπησε, με επίκεντρο το ιερόν Λιακούρειον βιβλιοπαντοπωλείο στο Σύνταγμα. Οι πρώτες πληροφορίες από το δημοσιογραφικό πρακτορείο "ο Αγιος Φανούριος", κάνουν λόγο για οργή τεραστίων διαστάσεων που κατέλαβε τον Αντίχριστο για το εν λόγω post, ο οποίος πλάκωσε στις φάπες τον Εγκέλαδο και έτσι είχαμε τον μεγάλο σεισμό. Οι αδαείς θα μιλήσουν για άλλα εστιακά κέντρα και οι Σιωνιστές θα μετρήσουν με ανθελληνικές κλίμακες Ρίχτερ, αλλά η Αλήθεια και η Γνώση θα λάμψουν τελικά.

buzz it!

:: posted by funEL, 12:42 PM

20 Comments:

Έγραφα ένα σχόλιο στο blog του Νίκου Δήμου, είχα "ελαχιστοποιήσει" το "βαρύ πακέτο" και εκείνη την ώρα έκανε σεισμό. Όταν τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους, είναι περιττό εμείς να πούμε οτιδήποτε...
Blogger Φοινικιστής, at 2:08 PM  
Τα πολλα λογια ειναι ΕΛ...ο σεισμος δεν ηταν τυχαιος ο μεγαπροφητης νικησε ξανα τον Τυφων...τυφλα να χει ο Διας.
Blogger FG0, at 2:13 PM  
Have a good time
Blogger OORANOS, at 3:06 PM  
Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΪ


(to μήνυμα έκανε 3 ώρες να φύγει)
Blogger Rodia, at 3:41 PM  
Κι άλλος ένας ΕΛληνας της διασποράς!

Καλωσόρισες φίλε:-)

ooranos, have a good time:-)
Blogger Rodia, at 3:45 PM  
London says:

6.5 on the richter scale, quite big

200km south of athens

near Kythirain.gr says: 6,9 on the richter scale


Ο Δάσκαλος τι λέει?
Ο γέροντας +ευλόγησον+ ..???
Blogger Rodia, at 3:48 PM  
Υπερβαρυντικό απολυτίκιο της Οσίας Πίπης Φακιδομύτης της Μεγαλόχαρης σε ήχο υπερτεριρέμ με τη φωνή της Άντζελας Δημητρίου.

"Τα κύθηρα ποτεεεεεέ δε θα τα βρούουουουουμεεεεεε... το χάαααασαμε το πλοίο της γραμμήηηηηηηςςςς...."

Ακόμα μια φορά αποκαλυφθηκαν τα γεγραμμένα του Λιάκουρα μετά Σακέτου Πακέτου και παππούλιου ότι δηλαδή ο Δρακουμέλ θα συμμαχίσει με τον εριμάνθιο κάπρο τη λερναία ύδρα και τον κάπταιν μύγα ώστε να εξοντώσουν τους καλούς απανταχού... Βυθίζοντας Θερμοπυρινική βόμβα αντίυδραργύρου μεταξύ της αφρικανικής και ευρασιατικής πλάκας πήγαν να τα κάνουν όλα λαμπόγιαλο... Εις μάτην όμως γιατί τα δισεκατομμύρια των ΕΛ ζουν μέσα σε ζιγκουράτ γνώσης που είναι αντισεισμικά και εντός σχεδίου όπως σοφά κατέδειξε ο μέγας προφήτης σε συνεργασία με τον παππούλη του Αγίου Παχουμίου Κολοπετεινίτσας.

+ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ+
Anonymous ΚΟΚΟΡΜΑΝ, at 6:54 PM  
Κυρίες,Κύριοι και αγαπημένα μας παιδιά, λόγω του κύματος ψευδών ειδήσεων που διέσπειραν οι καλικατζαραίοι, σε βαθμό μάλιστα να εξαπατηθούν και αι ημέτεραι δυνάμεις, ο εκρπόσωπος τύπου των EL, Ερμής Λόγιος, προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:
"Ο σημερινός σεισμός των 6,9 βαθμών της κλιμακος Ριχτερ, που συγκλόνησε το πανελλήνιο, ήταν αποτέλεσμα αποτυχημένης προσγείωσης το ιερού τρίποδα του Απόλλωνος.
Λόγω προβλημάτων στην τροφοδοσία του με καύσιμα, εξ αιτίας της υποκλοπής ιερού teslaερίου της Gasspom, από τους πορτοκαλί καλικατζαραίους της Ουκρανίας, ο Φοίβος καθυστέρησε να αφιχθεί από τους Υπερβορίους.
Στην προσπάθειά του να φθάσει όσο πιο γρήγορα γινόταν στην ιερή γη μας, προσγειώθηκε κατά λάθος στα κύθηρα, αντί για το ELικοδρόμιο της Δήλου.
Οποιαδήποτε αναφορά για μάχες, τεκτονικές πλάκες ή άλλα φαιδρά, ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα."
Blogger ENIAYTON, at 7:47 PM  
Η προσωπική μου άποψις, ως επιτίμου μέλους της ιπποτικής ομηγύρεως, είναι ότι τα ΜΠΡΥΛ ΚΡΗΚ, καθώς και ο αστυνόμος ΜΠΡΙΛΛΗΣ έχουν μάλλον μεγάλο μέρος της ευθύνης.

Υποπτεύομαι και τον πρόσφατα αφιχθέντα. Μήπως είναι κατάσκοπος των ιλουμινάτι..???..

Ποία η σχέσις των Αντιπόδων μετά του σεισμού?

Τώρα δα, αναμεταδίδεται (ΑΛΤΕΡ) ότι κάποιο πλοίο "είχε την αίσθηση ότι βούλιαζε". ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ.
Blogger Rodia, at 8:00 PM  
Αγαπητή Ροΐα, μην συνεχίζετε να σπέρνετε τον πανικό. Είπαμε, μια κατά λάθος προσγείωση ήταν. Λίγο η βιασύνη, λίγο κάτι βότκες που είχε πιει ο Σιντάλκας με τον Πούτιν λύνοντας το θέμα του αερίου, ε, μπερδέψαμε την Δήλο με τα Κύθηρα.
Πάντως ο Θεός χαίρει άκρας υγείας!
Blogger ENIAYTON, at 8:08 PM  
ΣυνΕΛληνες, τα καλικατζάρια ταρακουνάν τη γη κι ελπίζουν να υποθάλψουν το έργο του προφήτου και να τρομοκρατήσουν τον ίδιο.

Καθήκον εστί των εκλεκτών ιπποτών να τους απαντήσουν κατάμαπα: δε μασάμε ανθελληνικούς σεισμούς λιμούς και καταποντισμού!

Προσωπικώς την ώρα του σεισμού διάβαζα Γραμμική Άλγεβρα. Τυχαίο κι αυτό;
Blogger LoT, at 8:20 PM  
Συνιστώ στον φανΕΛ, να μελετήσει κωδικοποιημένο μήνυμα της σημερινής ΕΛευθεροτυπίας, στο περιοδικό Έψιλον (αυτό κι αν δεν είναι τυχαίο) το οποίο στο εξώφυλλό του αναφέρεται κατά λέξη σε κάποιο "ρώσικο υπερ-όπλο".
Blogger LoT, at 8:24 PM  
ΠΑρακαλω αγαπητε ΚΟΚΟΡΜΑΝ μην αποκαλυπτεις τα σχεδια του προφητη , προκειται περι μυστικης αποστολης εναντια στα καλικατζαρια...αμην!
Blogger FG0, at 9:11 PM  
Lieber Apostele,

Χαιρετώ σας. ¨Εχω δύο διαπιστώσεις.

1. Πατώντας ΑΛΤ-ΣΙΦΤ στο πληκτρολογιο σας εμβολιάζεται το κομαπιούτερ σας κατά των Βρύλ, ενώ και η ένδειξις κάτω δεξιά είς την οθόνη αλλάζει σε ΕL για να δείξει την ασφαλή κατάσταση του Σειριακού σας Υπολογιστού (έχω Αντικυθυρα Γ, στα 1,5 γιγατεριρέμ ανα πόδα).Ελπίζω να δουλέψει και στο δικό σας σύστημα.

HEIL UEBERMENSCH LIAKO!

WIR KAEMPFEN FUER DUMHEIT ALS HERVORRAGEND GUT!

ALTERTUMORTHODOXIE FUEHRT UNS!
Blogger Liakopoulos, at 12:47 AM  
NEA ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΙΣ!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από Ισπανία δείχνούν ότι οι πρόγονοί μας είχαν φτάσει εκεί ήδη από το 1967!

http://www.rense.com/general10/saucerhunt.htm

Ομοίως και στο παρακάτω σάιτ, στο άρθρο για τα ΟΥΦΟ (αντιβαρυτικές μηχανές).

http://www.geocities.com/perikallosproject/
Blogger Liakopoulos, at 1:02 AM  
Ο μέγας διδάσκαλος προφήτης απεκάλυψε:

http://www.rense.com/general10/saucerhunt.htm

Εκεί σε αποκλειστικότητα βλέπετε τα σπάνια Χανεμπού τύπου "ΤΕΠΑΝΓΥΑΚΙ το βαθύ".... Ψήνουν παέλια σε 10 λεπτά και ισπανικές ομελέτες σε δευτερόλεπτα χωρίς λάδι.... Είναι και αντικολλητικά με διπλό πάτο αντιβαρυντικής τεχνολογίας ΤΕΣΛΑ - Υδραργύρου.

Θα τα βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία νταμάρια στην οικονομική συσκευασία των εκατό αυτή με τους μπλε και πράσινους κόκους.

Προτιμάτε τα original με το αυθεντικό πιστοποιητικό γνησιότητας.

+ΜΠΛΟΚ-Ε=+

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Anonymous ΚΟΚΟΡΜΑΝ, at 1:32 AM  
Όπως το περίμενα κανείς σε αυτήν το τάγμα δεν πιστεύει στην εκδοχή του "σεισμού".... Αν συνδυάσουμε ότι στα Κύθηρα βρέθηκε και ο "μηχανισμός των Κυθήρων" (που κανείς δεν έχει καταλάβει ακόμα ποια ήταν η χρήση του -ή μήπως καταλάβαμε τώρα;- ).... Μήπως κάποια ωρολογιακή μπόμπα των Ελ, θαμμένη από την εποχή του πολέμου με τους Άτλαντες, ενεργοποιήθηκε; Μήπως το πλοίο ενεργοποίησε αρχαία νάρκη; Τι να πώ, περιμένουμε τον προφήτη να μιλήσει..... και για τον φίλο που γράφει παραπάνω, είναι ύβρις να χρησιμοποιεί το ονομά του σαν ψευδώνυμο!!
Blogger Δημητρης, at 9:51 AM  
Αγαπητοί ελληνορθόδοξοι δωδεκαθειστές, επιχθόνιοι ποπολάροι. Συγχωρέστε με αλλά θα πρέπει να πω την αλήθεια. Ο Σεισμός προεκλήθει από ισχυρό ταρακούνημα της εικονίτσας της Παναγιάσς της Ήρας όταν ο Πατήρ Δίας συνευρέθη μετά Γανυμήδεος εις αμιγή ελληνορθόδοξη σοδομικήν πράξη.
'Παναγιά μου ένας Σταυρός' ανεφώνησε ο Γανυμήδης, ενώ στα οπίσθια του πρόβαλλε το Πρόσωπο του Πατήρ. Εσκούπισε τον ίδρο από το γένι και το φιλοσόφησε το πράγμαν.

'Τι να μας πει κι η Ήρα?'


(Όλα τα πρόσωπα είναι μυθικά και ουδεμία σχέσην έχουν με την πραγματικότητα και τους γνωστούς Θεούς)
Blogger Αλέξανδρος, at 1:33 PM  
Τι, έγινε σεισμός?
Πότε καλε?
Αχ, αυτη ηΠαρκινσον, ούτε έναν σεισμό δε σε αφήνει να απολαυσεις πια!
Blogger θεία Δίκη, at 2:34 PM  
Κύριοι και κυρίες. Το επόμενο post είναι αφιερωμένο σε σας με τις αποκαλυπτικής προφητείες Αρχαίας Σίβυλλας. ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟΥΡΟΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ.HEIL UBERMENSCH LIAKO. ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ. GOTT MIT UNS.
Blogger funEL, at 2:52 AM  

Add a comment