funEL βαρυ πακετο

Saturday, February 11, 2006

Προφητικό ασεβές κόμικ

Προφητική Ιστορία υπό μορφή μιαρών, προσβλητικών και λίαν ασεβών σκίτσων μετέφερε η τεραστίων διαστάσεων ταχυδρομική κοσμοσφαίρα τύπου "κοσμοκεφτές", από το Σείριο. Μεταξύ άλλων αναφέρεται η αυθεντική ιστορία του μελλοντικού γεγονότος που αναγόρευσε τον Προφήτη Πλασιέ Λιάκουρα σε ισαπόστολο και οσιομάρτυρα (που η εκκλησία μας θα γιορτάζει με λαμπρές εκδηλώσεις στις 14 Φεβρουαρίου μετά την επιβολή της 6ης Κοσμοκρατορίας - 6o REICH)
Γεγονός που φυσικά, εννοείται, είχε προφητευτεί με το Νi και με το sigma από τις αρχαίες Ελληνορθόδοξες Σίβυλλες και όχι μόνον (με σφραγίδα γνησιότητος Σακκέτος – Πακέτος, εγγύησις).
Έπειτα από προσεκτική μελέτη το Τάγμα απεφάσισε να δημοσιοποιήσει τα εν λόγω σκίτσα, με κίνδυνο σχίσματος των θεοκρατικών δυνάμεων του σύμπαντος.
Όμως δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τις τρομερά αποκαλυπτικές αλήθειες που θα λάβουν χώρα μετά το 2024, τα φοβερά μαρτύρια, που νικηφόρα θα υποστεί ο Προφήτης ισαπόστολος ΕΛ Λιακούρ από τη καλλικατζάρα φοιτήτρια, για να λάβει το φωτοστέφανο του μάρτυρος.

Η εκ-πλη-κτι-κή ιστορία που παρατίθεται κατωτέρω, είναι ακατάλληλος δι ανηλίκους, εγκύους, ναυτικούς, καλογραίας, ταξιτζήδες (δεν ξέρουμε γιατί, αλλά το είπε ο γέροντας +ευλόγησον+. Άρα έτσι πρέπει να γίνει).
Μια καλλικατζάρα φοιτήτρια, ένα μάθημα, ο Προφήτης και το Άγιο όρος...
Πως συνδέονται όλα αυτά, ποιό είναι το σχέδιο του Θεού, πόσες κότες αρρώστησαν πρόσφατα, ποιοί υποχθόνιοι της Νέας Τάξης κατασκοπεύουν τα sms γέροντος +ευλόγησον+ με το θεό (... και ποιά η σχέση του επίσημου Ρώσικου Ορθόδοξου Ναού με τη vodafone -με ντοκουμέντο που μας στέλνει ο Ιππότης Δημήτριος-), πόσους Ιλλουμινάτι σκιτσογράφους θα προκυρήξουμε σήμερα? Διότι τα βαρύδια μας εκινήθησαν επικινδύνως...





Τίποτα δεν είναι τυχαίο στο σύμπαν. Το Σχέδιο του Θεού εφαρμόζεται (ούτως ή άλλως). Οι προφητείες επαληθεύονται (ούτως ή άλλως).



buzz it!

:: posted by funEL, 8:52 PM

15 Comments:

Είσαι απίστευτος, εύγε! Η αλήθεια έλαμψε για μια ακόμη φορά ωσάν το Φως του Απόλλων (που ήταν χριστιανός κατά βάθος).
Blogger kzarog, at 9:30 AM  
Αγαπητέ funEL, Ημείς κατανοούμε και επικροτούμε το σκόπιμον της δημοσιεύσεώς σας. Εξυπηρετεί το σχέδιο του Θεού.
Πλην όμως, εφόσον οι κονοι θνητοί δεν βλέπουν πάντα με μάτια αχνιστά και ELblogημένα, το διευθυντήριον των EL σου συνιστά να μονάσεις για ένα διάστημα...

Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΠΡΟΦΗΤΗC.
Blogger Sarasides, at 2:20 PM  
Μα κύριε πανσοφιότατε Ενιααυτέ και το πανιερότατο ΕΛ συμβούλιο...

είμεθα ΗΔΗ εις μονή

MEΓΑC ΕΙΣΑΙ ΛΙΑΚΟΥΡΑ
ΚΑΙ ΘΑΥΜΑCΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ CΟΥ
Blogger funEL, at 2:25 PM  
Κ Κοτουτάτσου γουέλκαμ. Προφανώς είσθε αυτόχθων Ιαπωνέζος (δηλ. ΕΛλην).
Τι νέα λοιπόν από τα κατεχόμενα?
περιμένουμε ΕΛληνορθόδοξες ανταποκρίσεις
Blogger funEL, at 2:36 PM  
Αγαπητοί εν Λιακό Αδερφοί

Αισθάνομαι την ανάγκη ίνα διαμαρτυρηθώ για αυτό το ΑΙΣΧΟΣ (sic) το οποίο δείχνει τον προφήτη μας ανίκανο.

Δηλαδή να υπονοήσωμεν ότι ο μέγας Προφήτης είναι κανένας χλεχλές, καμία αδερφή (ψυχή), καμία συκιά; κανένας τιούτος; κανένας τινγκιντάνγκας; ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ +ΕΒΛΟΓΗΣΟΝ+ τι ρόλο βαράει;;; Μπρίκια νομίζετε ότι κολλάει;;;

Εδώ με μία ευχή του ο Λιακό έκανε δίδυμα και τώρα δε ιμπορεί να συνουσιαστεί με μια καλλικατζάρα δυνατά και ΕΛληνικά όπως έκαναν οι πρόγονοι μας στας κουφάλας γαίας το 200309449050345809240284 προ Χριστού;;;

Ο Προφήτης γνήσιον τέκνον του Διονύσου και των ακολούθων του σατύρων όχι μόνο έχει τα σωματικά αλλά και τα ψυχικά χαρίσματα να βοσκάει και να δέρνει ΌΠΟΙΟΝ θέλει, ΌΠΟΥ και ΌΠΟΤΕ του γουστάρει, χωρίς εξάντληση, κούραση.

Άλλωστε εκτός από τα φυσικά χαρίσματα ο Προφήτης διαθέτει και τα νέα τεχνολογικά επιτεύγματα του κοντοπούτινου παρμένα οποσδήποτε από τις αρχαίες Συβίλλες και τα χειρόγραφα του Βατικανό όπως βιονικοί δονητές ΤΕΣΛΑ (λειτουργούν χωρίς μπαταρίες), αντιβαρυντικά γυναικεία ομοιόματα τύπου "Ρουσλάνα", αρχαιορθόδοξες τσόντες του ΕΛ Γκουσγκού, μαστίγια λέιζερ, προφυλακτικά με γεροντικές ευχές και άλλα ερωτικά αξεσουάρ τα οποία διαθέτουν όλα τα βιβλιοπαντοπωλεία του Προφήτου.

Η προπαγάνδα των βρωμοκουλτουριαραίων δε θα περάσει. Εδώ και τώρα να κλείσουμε τις πρεσβείες της Μποζολάνδης και του Τζατζικιστάν και να κάψουμε τις σημαίες του Πράσινου Ακρωτηρίου και του Κιριμπαντί ως υπεύθυνους για αυτά τα χάλια.

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΙΟΙ. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ (όταν δε μας αρέσει).

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Anonymous Anonymous, at 11:44 PM  
α. Κ ιλλουμινάτα Μήτσουλα καφεκόπτα.
Να μαζέψετε τας ξαδέλφας σας, μας κάνατε άνω κάτω το Τάγμα.
Μια απ αυτές έσειρε (με κάποιου είδους απόκρυφο όργανο που διαθέτει), ολόκληρο στόλο κοσμοσφαίρες και 15 γέροντας, αλλά ήδη θα το έχετε πληροφορηθεί. Ηταν την εποχή της οργής του Θεού με το τσουνάμι...

β. Κόκκορμαν έχετε απόλυτον δίκαιον. Έχουν ήδη αρχίσει εκκαθαρίσεις στο Τάγμα. Λιθοβολισμοί, ιερές φωτιές, μαστιγώματα και άλλα θεολογικά για την αγάπη και το θέλημα του θεού μας έχουν γονατίσει.
Εχουμε βρεί τους ενόχους Λευκούς αδελφούς και τους ρίξαμε στη σατανικό μηχάνημα WC, να πάνε να συναντήσουν τα Απόκρυφα του Αντιχρίστου.
Blogger funEL, at 10:31 AM  
Αδελφέ Δημήτριε η αποκάλυψή σου εντάχθηκε ήδη στο κυρίως post.
Πάντα καίριος και δυνατός.
Blogger funEL, at 2:27 PM  
Πάρτε θέση αδελφοί! εδώ γίνονται Σόδομα Και Γόμορρα... Δαίμονες εναντίον Χριστιανών

Ποιος θα επιζήσει?
Διατί δεν ζητούν την βοήθειαν του Προφήτου ημών?

..μέγιστα φιλοσοφικά ερωτηματικά..
Blogger Rodia, at 2:49 PM  
γειά χαρά συν-ΕΛληνες!
ρε παίδες, για πείτε μου αυτοί οι τύποι http://www.e-e-e.gr/index.html τα πιστεύουν αυτά που γράφουν;;; έχω διχαστεί!
Blogger Stormrider, at 8:44 PM  
Αλλοι ναι άλλοι όχι.
Δεν είναι ένας.
Ο Ωρίων είναι original.
Εφτιαξε και παραμύθι περί αστυνομίας κλπ.

Ωφείλουμε να σε προειδοποιήσουμε ότι και εμείς καμμένοι είμεθα επίσης
Blogger funEL, at 8:51 PM  
κάτσε, πρώτον το συνηδειτοποιημένο κάψιμο είναι χόμπυ και δεύτερον είναι τόσο καυλωμένοι αυτοί εκεί που μου φαίνεται πολύ περίεργο να συνυπάρχουν αυτοί που κάνουν πλάκα κι αυτοί που το παίρνουν σοβαρά
Blogger Stormrider, at 9:58 PM  
Πέρνοντας υπόψιν τα συγκλονιστικά νέα του Σιρ Δημητρίου, σε συνδυασμό με:

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=682095

Βλέπουμε πως δένει το γλυκό!!!

Ο κοντοπούτινος βάλ8ηκε να μας αλλάξει τα τηλέφωνα (όπως άλλωστε και τα πετρέλαια, φώτα, νερά...).

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ!
ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑΙΟΥΣ!!!

Με τη βοήθεια του θεού θα σας αλλάξουμε τα ΚΑΦΑΟ, λέμε, ομιλούμε!

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Anonymous Anonymous, at 10:33 PM  
Για μια διευκρίνηση παρακαλώ.. όποιος γνωρίζει να ενημερώσει.. Τι φρονεί ο Προφήτης επί του ζητήματος: Να πλενόμαστε ή να μη πλενόμαστε; Ιδού ένας τομέας σύγκρουσης.. Οι αρχαίοι λέγουν ΝΑΙ, οι ορθόδοξοι λέγουν ΟΧΙ. Ποία η γνώμη των EL??
Blogger Rodia, at 2:06 PM  
Ο καιρός γαρ εγγύς που θα γαμήσουμε και μεις (η ρήμα ήταν τυχαία)
Blogger Λαμπρούκος, at 2:11 PM  
K. Ροδιά βρήκες ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ του χωροχρονικού Θεοεπιστημονικού συνεχούς όπου ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ποπ κορν.
Η ΑΡΕΝΑ.
Οι άπιστοι θα ριχθούν στα τάρταρα είτε πληθούν είτε όχι.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο τρελό αγόρι Λαμπρούκε. Όλοι εδω στο Τάγμα περιμένουμε το 2024 που θα πέφτουν αι γόμεναι εξ ουρανών σαν την χάλαζον.
Είμεθα σίγουροι ότι η Πρόνοια του θεού θα αποτρέψει δυστυχήματα.
Blogger funEL, at 2:30 PM  

Add a comment