funEL βαρυ πακετο

Saturday, March 11, 2006

κομμάτια κι αποσπάσματα 7

11.
ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΡΙΑΣ
(ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ)


 1. Είσαι και ο Πρώτος, γιατί είσαι Ελληνάρας..
 2. Επιδίωξε με κάθε τρόπο να πραγματοποιήσεις το όνειρο του κάθε Ελληνάρα, να προσληφθείς σε μια καλά αμειβόμενη αργομισθία, ή να κάνεις μια καλή αρπαχτή και να το σκάσεις με τα φράγκα ώστε να μην χρειαστεί να ξαναδουλέψεις ποτέ στη ζωή σου. Χρησιμοποίησε κάθε Μέσο για να επιπλεύσεις και να ανεβείς. Η εντιμότητα (ας γελάσω), η αξιοκρατία, και ο σεβασμός στους νόμους, είναι για τους προεκλογικούς λόγους, για εκείνες τις αδερφές του Συνασπισμού, και για τους Κουτόφραγκους, που, ως γνωστόν, όταν Εμείς χτίζαμε το «Diogenis Palace», έτρωγαν βελανίδια.
 3. Κάψε όποιο δάσος θέλεις, χτίσε όπου θέλεις, καταπάτησε, εξαπάτησε, εκμεταλλεύσου, λάδωσε, λαδώσου, κλέψε όσο μπορείς το κράτος (ακόμα περισσότερο αν είσαι το Κράτος). Άλλωστε και αυτό κάνεις ό,τι μπορείς για να ταλαιπωρήσεις και να κλέψεις Εσένα.
 4. Απόφυγε οποιαδήποτε περιττή και κουραστική νοητική προσπάθεια (πχ ανάγνωση επιμορφωτικών-επιστημονικών άρθρων, λογοτεχνίας, ποίησης). Για την πιστοποίηση και την συντήρηση του πνευματικού Σου μεγαλείου, αρκεί το γεγονός και μόνο ότι είσαι Ελληνάρας, η αθλητική Σου εφημερίδα, τα βιβλία του Λιακόπουλου και του Βελόπουλου, το Fame Story, και μερικά ξενύχτια κάθε μήνα στα Ελληναρικά Πολιτιστικά Ιδρύματα (Σκυλάδικα.).
 5. Καταπίεσε και διάφθειρε όσο μπορείς τα παιδιά Σου, μάθε τα να είναι όσο πιο εγωκεντρικά, νευρωτικά, υστερικά και επιθετικά γίνεται. Μόνο έτσι θα γίνουν μια νύχτα ολοκληρωμένοι, χρήσιμοι στον εαυτό Τους Ελληνάρες. Μάθε τους πως για ό,τι στραβό συμβαίνει στην Ελληναριά, φταίνε φυσικά οι ξένοι, και οι κακοί Ελληνάρες, όπως εκείνες οι αδελφές του Συνασπισμού που λέγαμε.
 6. Πίνε (και οδήγα αμέσως μετά), κάπνιζε, τρώγε, κατανάλωνε, όσο μπορείς. Τίμα ιδιαίτερα το Εθνικό ποτό της Ελληναριάς, το Ουίσκι. Όπως έλεγαν και οι Αρχαίοι Ελληνάρες, «ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε, κι ό,τι μας καπνίσει». Έτσι θα αποκτήσεις κι Εσύ την περήφανη μπάκα του Ελληνάρα, το ρωμαλέο, στρογγυλό κορμί της Ελληνάρας, το περήφανο Bypass μετά το έμφραγμα (αν ζήσεις), την πανάξια κίρρωση ήπατος, το ηρωικό τροχαίο ατύχημα, που θα εξασφαλίσει και στον γιατρό Σου το τιμημένο πατροπαράδοτο Φακελάκι Του.
 7. Ιδανικό κάθε καθωσπρέπει Ελληνάρα είναι να κερδίσει το Στοίχημα, το Λότο, το Τρίδυμο, το Ξυστό, άντε τα φρουτάκια στο καφενείο (στο κρυφό δωμάτιο).
 8. Τηλεόραση πρέπει να παρακολουθείς τουλάχιστον όταν δεν δουλεύεις (που λέει ο λόγος) και δεν κοιμάσαι. Ακόμα καλύτερα και όταν (που λέει ο λόγος) δουλεύεις. Ιδανικά, και όταν κοιμάσαι. Μόνο έτσι θα είσαι πάντα συντονισμένος με το πνεύμα και το παράδειγμα των Αρχι-δ-Ελληνάρων πολιτικών (μόνο Άξιους Ελληνάρες θα ψηφίζεις, βλέπε όμως και Εντολή αρ. 2), παραγόντων, εκδοτών, εφοπλιστών, παρουσιαστών, μοντέλων, τραγουδιστών, ιεραρχών, και δεν συμμαζεύεται.
 9. Ζήσε, φέρσου, οδήγησε, όσο πιο επιθετικά μπορείς. Οι ουρές, τα φανάρια, οι κανόνες, είναι, ως ανεφέρθη, για εκείνες τις αδελφές του Συνασπισμού κτλ.
 10. Σε οποιαδήποτε προσπάθεια να Σε εμποδίσουν στην πραγμάτωση των ανωτέρω, αγανάκτησε, φώναξε, διαμαρτυρήσου, κάνε κατάληψη στον πρώτο δρόμο, δημόσιο κτίριο ή χώρο που θα βρεις μπροστά Σου, βγες αμέσως στα Ελληνάδικα κανάλια να διαμαρτυρηθείς. Μην φοβάσαι τίποτα! Το δίκαιο του Ελληνάρα είναι Ιερό: Ο Ελληνάρας, και άδικο νά’χει, θα βρει το Δίκιο Του.
 11. Οι Εντολές πέρα από την Πρώτη είναι περιττές. Η Πρώτη τα λέει όλα.

Τα ανωτέρω είναι μια ευγενής προσφορά του μαυρόγατου ο οποίος για Ιλλουμινάτι τον κόπτομεν.


... Παραθέτουμε επίσης ένα μουσικό διάλειμμα γνώσης, για να κατανοήσουμε τους νόμους του σύμπαντος μέσω της αρχαιοΕΛληνοβυζαντινής μουσικής που παραμένει αναλοίωτη λόγω θείας Πρό(παρά)νοιας του Θεού και να τους συνδιάσουμε με τις ανωτέρω δέκα εντολάς του γνήσιου ΕΛληναρά.
Έτσι μπορούμε αναμφισβήτητα μέσω της Λιακούρειου μεθόδου συνδιασμού των γεγονότων να είμαστε σίγουροι ότι οι ουράνιες μελωδίες υπερτεριρέμ που ψάλουν οι κοσμοσφαίρες πάνω από την Αγιασοφιά είναι μυστικά υπερόπλα του Πούτιν και προφανώς θα κάμψουν κάθε αντίσταση του οχτρών.
Επειτα από την ανωτέρω κατανόηση των συμπαντικών Λιακουρορθόδοξων νόμων συνίσταται να χώσουμε μια φουρκέτα στη μπρίζα του σπιτιού μας. Το σοκ του ηλεκτρικού ρεύματος επαναφέρει τον εγκέφαλο στα φυσιολογικά κατώτατα (ΛιακουρΟρθόδοξα) επίπεδα λειτουργίας διότι ως γνωστό η κατανόηση των νόμων του σύμπαντος είναι ύβρις προς τον θεό. Έτσι αποφεύγουμε ένα νέο κατακλυσμό.

buzz it!

:: posted by funEL, 12:19 AM

7 Comments:

Ας είμαι μια φορά κι εγώ αυτός που θα γράψει το πρώτο σχόλιο :)

Συνιππότα funEL με τα ιερά φλάσια που λέγαμεν τι θα γίνει; Θα βάλουμε σε εφαρμογή το σχέδιον του Θεού;
Blogger LoT, at 12:48 AM  
+ευλόγησον+

Τσκ τσκ τι είναι αυτά, Γέροντα;;;;

Σόδομα και Γόμορρα!!!!!

Αυτοί οι Μαυρόγατοι ουκ έχουσιν ιερόν, μηδέ όσιον!

Θα μας κάψει ο (Λιακουρο)Θεός!!!!!!

Σ;)))))))))))))))))))))))))))))))))
Blogger Μαύρος Γάτος, at 1:25 AM  
Logum Profiticum-Plasiorum, Εκπομπή 967, Λεπτόν 25, Στίχοι 3-8:

"ομοιάζει με την αρχαία ΕΛληνική μουσική, η οποία μετετράπει
στα-δι-α-κά σε Βυζαντινή μουσική"

Σαν ταπεινή συμβολή μου στο χώρο της επεξηγηματικής των λόγων του Προφήτη Πλασιέ (είθε η κοιλιά του να είναι πάντα τουρλωτή) θα αναφέρω ότι στο παραπάνω εδάφιο ο Προφήτης (είθε να είναι οι τραπεζικοί του λογαριασμοί πάντα γεμάτοι) δεν ααναφέρει. γιατί στη σοφία Του θεωρεί Λιακουραπόδεικτο, το γεγονός ότι η αρχαία ΕΛληνική μουσική μετεράπει σταδιακά ΚΑΙ στη μουσική αυτή ήτινα χρησιμοποιείται τη σήμερον από την Φωτεινή πλευρά του Σιωνισμού ("τζάμπα μάγκες, με τα νόμπελ" LPP,45,16,9-13).
Αυτή η επισήμανση πιστεύω ότι εξηγεί επαρκώς την προφανή σχέση της ιερατικής μουσικής της ΦΠΣ με την αγία Αρχαιορθόδοξη Βυζαντινή και θα σπάσει τα κόκκαλα των θολοκουλτουριαραίων που διατείνονται ότι η Βυζαντινή μουσική προέρχεται από το ρυπαρό* ταύτο έθνος.

*Κοίτα λέμε για Σκοτεινές και Φωτεινές Πλευρές του Σιωνισμού, αλλά μόνο για ξεκάρφωμα. Όταν έρθουμε στα πράγματα θα τους εκπολιτίσουμε αμφότερους.
Anonymous Anonymous, at 1:31 AM  
Προσυπογράφω.

+ευλόγησον+
Blogger Αθήναιος, at 9:36 AM  
Πολύ καλό, αδερφέ funel.

(Ιλλουμινατίζετε όμως λιγουλάκι, ή είναι ιδέα μου;)
Blogger J95, at 12:51 PM  
Συνιππότα ΛωΤ. Μέιλιον εστάλθη.

Μαυρόγατε ο γέροντας +ευλόγησον+ αργει αλλά δεν ξεχνεί.

Σας παρακολουθούμε κ. αμονυμε με μεγάλο ενδιαφέρον. Αι γνώσεις σας απροσδόκηται. Τις εξετάζουν ήδη οι Θεοεπιστήμονες καντηλανάφται του Τάγματος. Περιμένουμε νεώτερα.

αθήναιε +γεροντοευχάς+

βρε καλώς τον Ιλλουμινάτι βατραχέα, κι ας άργησε. Το κείμενον δεν είναι δικό μας , του άλλου Ιλλουμινάτι μαυρογατέα είναι...
αμ γι αυτό ενεφάνης, προς συμπαράσταση Ιλλουμιναταίων κουλτουριαραίων
Blogger funEL, at 10:07 PM  
Συνεργεμός!!!! Οι ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΙ έχουν βγει τσάρκα!!!
Δειτε:
http://www.forthnet.gr/templates/newsNewspapersCovers.aspx?p=153210
Blogger Δημητρης, at 8:41 PM  

Add a comment