funEL βαρυ πακετο

Sunday, March 26, 2006

Αυτός ο Κόσμος είναι δικός μου



Eν όψει Κοσμοϊστορικών γεγονότων, που θα σημαδέψουν ολοκληρωτικά την επικράτεια των ΕΛ (όλο το γνωστό σύμπαν) και των απογόνων τους (το περιούσιο λαό του Θεού, εμάς τους ΈΛληνες, δηλαδή), ο γέροντας +ευλόγησον+ που αγιογραφούσε τα Λιακουρορθόδοξα κόμιξ επανήλθε δριμύτερος. Το κόμικ θα συνεχίζεται κανονικά ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Όλο αυτό το καιρό ο γέροντας +ευλόγησον+ αγιογράφος εβρίσκετο σε εμπόλεμη κατάσταση με Κρονίους Σιωνιστές του αμερικανοϊσραϊλινού λόμπι και τη Νέα Τάξη.
Ευτυχώς μετά από πολλές μάχες στο διάστημα με κοσμοσφαίρες και αντιβαρυτικά υποβρύχια του ορθόδοξου Πούτιν, οι υποχθόνιοι ξαναμπήκαν στη πυραμίδα του Μεγαλέξανδρου στη Τακλαμαράν - Σαχλαμαράν.
Φυσικά η παγκόσμια κυβέρνηση της Λευκής Αδελφότητας που κυβερνά το κόσμο, έδωσε εντολή σε όλες τις κυβερνήσεις να χτυπήσουν τις αγιογραφίες - κόμιξ.
Όμως το σχέδιο του Θεού και ο Πούτιν δεν θ' αφήσουν να εφαρμοστούν τα σχέδια των κακών. Απόδειξη το επείγον sms του Θεού στον μυστικό γέροντα +ευλόγησον+, όπου αναφέρει ρητά ότι θα κρύψει τον ήλιο για λίγη ώρα στις 29 Μαρτίου. Ήδη μουμιοποίησε - αγιοποίησε ένα γέροντα (υπάρχουν ενδείξεις ότι σε λίγο θ αναστηθεί) και έκανε μια εικόνα να δακρύσει - ματώσει (σε λίγο ίσως να σφυρίξει και μετά να βήξει).

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ. ΣΤΗ ΣΗΜΑΔΙΑΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ. ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.


Τι άλλο Θαύμα και Σημείο περιμένουμε, για να ξεφύγουμε από την σκλαβιά της λογικής ανάλυσης και του άθεου Διαφωτισμού και να επανέλθουμε στη ΠΙΣΤΗ και στον ιερό σκοταδισμό του καινούργιου Θεοκρατικού Λιακουρομεσαίωνα.

buzz it!

:: posted by funEL, 8:05 PM

6 Comments:

Τι άλλο Θαύμα και Σημείο περιμένουμε, για να ξεφύγουμε από την σκλαβιά της λογικής ανάλυσης και του άθεου Διαφωτισμού και να επανέλθουμε στη ΠΙΣΤΗ και στον ιερό σκοταδισμό του καινούργιου Θεοκρατικού Λιακουρομεσαίωνα.

Απάντηση: ΑΑΑΑΑΑΑΥΤΟ!!!!!

http://i49.photobucket.com/albums/f268/grigorios1972/mpezantakou.jpg

Μετά Τιμής

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Blogger kokorman, at 12:04 AM  
Αδελφοί, για δείτε να φρίξετε ένα σιωνιστικόν που ψάρεψα εδώ ακριβώς

..και ύστερα σου λένε ότι δεν κινδυνεύει η πατρίς από τους σιωνιστάς..

(έμπλεως απορίας)
Blogger Rodia, at 5:07 AM  
YOU R THE BIST MY FRIEND!
Blogger Λαμπρούκος, at 12:17 PM  
kokorman όπως πάντα οι έρευνές σου καταφέρουν καίρια πλήγματα σους οχτρούς νεοτάξ ανορθόδοξους καλλικατζαραίους φραγκολεβαντίνους κλπ

k ροδιά είναι ν απορεί κανείς με τη στενοκεφαλιά ορισμένων, Αφού το είπε και ο Αρχ. Χριστόδουλος:
Κάποιοι από τους οχτρούς της Ελληνορθοδοξίας είναι τα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ και ο ΑΘΕΟΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΣ.
Για τους Σιωνιστάς Διεθνιστάς Κουλτουριαραίους δεν το συζητάμε. Φως φανάρι.

Λαμπρούκε έχουμε να παρατηρήσουμε ότι έχεις σπαρτιάτικη αποφθεγματική συμπεριφορά στα κόμμεντς σου.
Θα επισημάνουμε επίσης την αππολώνιο αισθητική καθώς και την άψογο ΕΛληνική σου.
Blogger funEL, at 10:06 AM  
Αδελφέ παλαιέ συνΙππότα Δημήτριε.
Φοβερές και τρομερές οι θεοεπιστημονικές αποκαλύψεις σου όπως πάντα. Περιμένουμε τις εξετάσεις στο υπερτεχνολογικό χημείο του Αγόυ όρους. Οι προσωρινές ανακοινώσεις περί του dna των ρυπαρών βρίσκονται στα αντιβαρυτικά εργαστήρια Συννεφάκη στη μητρόπολη ανατολικής μογγολίας και πασης Ελλάδος, στη Θεσσαλονίκη.
Το επερχόμενο Θαύμα της εξαφάνισης του ήλιου στο επόμενο ποστ.
Blogger funEL, at 12:43 PM  
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΡΕ ΚΡΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΜΕΤΡΑΤΕ ΠΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΡΑΒΗΞΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ?
ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΑ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΑ ΤΗΣ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝΕ
Anonymous Anonymous, at 1:02 AM  

Add a comment