funEL βαρυ πακετο

Tuesday, March 28, 2006

Θαύματα, Σημεία και το Λουρί της μάνας

Το νέο Θαύμα του Θεού και της Ορθοδοξίας είναι γεγονός.
Όπως αποκαλύψαμε μέρες πριν, ο Θεός έσβησε τον (σιδερένιο) ήλιο για λίγα λεπτά. Το sms του Θεού στο μυστικό γέροντα +ευλόγησον+ ήταν απόλυτο και αμετάκλητο.
Φυσικά υπάρχουν οι άθεοι - άπιστοι (Νεοτάξ) επιστήμονες που θα αρχίσουν τις συνηθισμένες ψευδολογίες περί φυσικών νόμων και φαινομένων:

ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ

Είναι οι γνωστοί συνωμότες του αμερικανοϊσραϊλινού λόμπι, του άθεου Διαφωτισμού και Αναγέννησης, που πολεμούν λυσσωδώς εδώ και χιλιάδες χρόνια τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.
Η Αλήθεια του Θεού και της Ορθοδοξίας βρίσκεται στο ακόλουθο Ιερόν Βίδεον που με κίνδυνο της ψυχοσωματικής του υγείας, ο Ιππότης DracumEL, μας παρέδωσε:

Το Θεϊκό αυτό Σημείο ήρθε μετά από μια σειρά Θαυμάτων και Σημείων:

  1. Η Άννα Βίσση και ο Ελληνορθόδοξος ΚαρβΕΛας ενάντια στο σατανιστικό τραγούδι των αντίχριστων Φιλανδών στη Γιουροβίζιον.
  2. Ο αγιοποιημένος γέροντας +ευλόγησον+ Βησσαρίων, που κατά ασφαλής πληροφορίες Σακκέτου – Πακέτου, σε λίγο καιρό θα ξαναζωντανέψει και θα συγγράψει το έπος «ο Άλλος Κόσμος, η επιστροφή και πολλά Κωσταντινάτα στο παγκάρι».
  3. Η εικόνα της Παναγίας που δάκρυσε, μάτωσε, έβηξε και σφύριξε. Το Θαύμα που «...καταργεί την λογική, καταστρέφει τον εκσυγχρονισμό, μας βγάζει απ την Ευρώπη κι όλα όσα λένε οι αντιθαυματοποιοί της νεοτάξ.»*
  4. Οι διαδηλώσεις πρόβα τζενεράλε της Νέας Τάξης στη Γαλλία (όπως ρητά ανήγγειλε ο Προφήτης Πλασιέ Λιάκουρας), για την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας διακυβέρνησης (όχι η καλή, η δική μας Κοσμοκρατορία του 2024 που θα κυβερνήσουμε με δίκαιο κι ατσάλι, αλλά η άλλη, η κακή, των ξένων).

Φυσικά το γεγονός είχε προφητευτεί από τις αρχαίες Ορθόδοξες Σίβυλλες και τον μετρ των Αποκαλύψεων, Ιωάννη:

Η' 11 και ο τέταρτος άγγελος σάλπισε και σκοτείνιασε ο ήλιος κατά ένα τρίτο και η σελήνη και τα άστρα και η ημέρα σκοτείνιασε κατά ένα τρίτο και το ίδιο και η νύχτα.
I' 8. Και η φωνη ην ηκουσα εκ του ουρανου, πάλιν λαλουσαν μετ' εμου και λέγουσαν, Υπαγε λάβε το βιβλίον το ηνεωγμένον εν τη χειρι του αγγέλου του εστωτος επι της θαλάσσης και επι της γης.
I' 10 και ελαβον το βιβλαρίδιον εκ της χειρος του αγγέλου και κατέφαγον αυτό, και ην εν τω στόματί μου ως μέλι γλυκύ. και οτε εφαγον αυτό, επικράνθη η κοιλία μου.


Μετά από αυτά τα ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ας βροντοφωνάξουμε ΟΛΟΙ οι Λιακουροχτυπημένοι, θεοβαρεμένοι, ΕΛληνόπληκτοι, Νεορθόδοξοι.

Ενάντια στο Διαφωτισμό, που εμποδίζει τον άνθρωπο να ξεφύγει από τη σκλαβιά της Λογικής.
Ενάντια στη Σκέψη, που κάνει τον άνθρωπο δέσμιο της αλήθειας και της πραγματικότητας.
Ενάντια στη κριτική ανάλυση, που καταστρέφει τη θεολογική Πίστη.
Ενάντια στις άθεες κοινωνικές επαναστάσεις, που ανατρέπουν τη Θεϊκή Τάξη (ελέω θεού βασιλείες, αυτοκρατορίες, εξ ορισμού αφέντες και δούλους κλπ)
Ενάντια στις οργανώσεις Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που σπρώχνουν το Ποίμνιο έξω από τη Ελληνορθόδοξη Στάνη.
Ενάντια τις επιστήμες, τη γνώση και τη τεχνολογία, που καταργούν την ανάγκη της Θεϊκής επέμβασης
Ενάντια στην ανθρώπινη ευθύνη, που καθιστούν την Θεία Προ(παρά)νοια, και το σχέδιο του Θεού, άχρηστο.


1+1= ...Ότι πει ο Προφήτης, ο Αρχιεπίσκοπος, οι Προφητείες, ο Κολοκοτρώνης, ο γέροντας +ευλόγησον+, κλπ (δικοί μας άνθρωποι).

«... Ο κόσμος διαδηλώνει το δικαιωμά του ΝΑ ΒΛΕΠΗ, να επικοινωνή ακόμα και παρά τις απαγορεύσεις της νέας εποχής...» *
«... Είναι η ικανότητα των ανθρώπων να βλέπουν το αόρατο, το μη μετρήσιμο, το μη λογικό - αυτό που δεν μπορεί να υποταχθεί στους νόμους τους - αυτό που δεν βομβαρδίζεται - κι είναι αυτή η ελευθερία που τρέμουν και ζητούν την απαγόρευσί της...» *

ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ (ΛΙΑΚΟΥΡΟ)ΜΕΣΑΙΩΝΑ -και όχι μόνο- ΠΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ.

*Διάφορες παραπομπές τις δανειστήκαμε από γνωστό blogg...
και δυστυχώς... δεν αντέξαμε... λυγίσαμε... δακρύσαμε... σφυρίξαμε... γονατίσαμε... ζαλιστήκαμε... (παρα)μορφωθήκαμε...
ολόκληρο Τάγμα...

buzz it!

:: posted by funEL, 7:29 PM

5 Comments:

Έχω πληροφορίες από πηγές που αδυνατώ να αποκαλύψω ότι ένας από τους λόγους της κατά παραγγελίαν εκλείψεως είναι η προειδοποίηση κατά των αμαρτωλών που κατέχουν vibrators και άλλα σατανικά σεξουαλικά βοηθήματα που δουλεύουν με ηλιακή ενέργεια (s-ψ-olar powered).
Μετανοήτε αμαρτωλά τρισάθλια καλλικατζάρια

Την +ευλογία+ σας γέροντα
Blogger xxx, at 2:12 PM  
Σήμερα, δώσατε ρέστα.
Anonymous Αθήναιος, at 4:59 PM  
Niva skopeya na kanw aythn thn apocalypsh alla me prolaves
Anonymous Kostas, at 8:51 PM  
Καταρχήν θα ήθελα να επισημάνω ότι στην επόμενη ολική έκλειψη ηλίου θα έχει γίνει η παλλινόστιση των κενταύρων, και η 6η Ελληνική κοσμοκρατορία θα έχει κάνει 10 εκλογές που όλες θα έχουν βγάλει Λιακό με 99%.... Στα δικά μας τώρα: Αφού φωτογράφισα την εκλειψη με την τρις-αγιασμένη ψηφιακή μηχανή, έβαλα τις φωτογραφίες στον ελληνορθόδοξο φασματογράφο ο οποίος φέρει χρυσελεφάντινο σήμα πιστοποίησης ΕΛ-ISO-2024 και είδα κοσμόσφαιρες να πετούν σε ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ στην σκοτεινή πλευρά της σελήνης! Ηδού και οι ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ:

http://s36.photobucket.com/albums/e16/lamogio77/?action=view¤t=apokalYpsH_twra.jpg
Blogger Δημητρης, at 10:57 PM  
Kύριοι μας αφήνεται άφωνους και εμβρόντητους περί των γνώσεων που κατέχετε.
Βέβαια περί του Ιππότος Δημητρίου ήτο αναμενόμενο λόγω της Θεοεπιστημονικής του αποστολής...
αλλά κ Νίβα εσείς πως τόση Λιακουρογνώση... απο που ως που... μηπως εισθε Ιλλουμινάτι?
και σεις υποψήφιε Ιππότη κώστα ??? πως τα γνωρίζετε όλα αυτά???
κ. Αθήναιε τα ρέστα μας και τα βλέπουμε επίσης, ντούκου.
Blogger funEL, at 11:38 PM  

Add a comment