funEL βαρυ πακετο

Wednesday, March 15, 2006

Liakoferatu o μεγαλοπρεπής

Η προειδοποίηση του Προφήτη προς όλους τους ανθέλληνας, ανορθόδοξους, κρόνειους ότι "ιδού τα αριστοπολεμικά σου όργανα πληρούσι τους αιθέρας μελωδίας" (όπως τονίζουν ξεκάθαρα οι Προφητείες του καραπάππουλου καρατζάζ +ευλόγησον+) είναι καθαρή και αμετάκλητη.
Όλοι οι μιαροί τρέμουν από ανίερο φόβο ατενίζοντας την Αλήθεια του Θεού και της Λιακουρορθοδοξίας. Χέζονται πάνω τους, βλέποντας τις υπερ (παρα) φύσει δυνάμεις του Προφήτη Πλασιέ.
Ποιές είναι οι άριστες ιπτάμενες πολεμικές μηχανές της αρχαιοΕΛληνορθοδοξίας που γεμίζουν τον αέρα τεριρέμ εκπολιτισμού? Ποιός είναι ο καινούργιος μεταφυσικός Πύργος της Προφητικής εθνικής πατριωτικής γνώσης που κτίζεται με τα Κωσταντινάτα των σαβουροφαγάδων και σαβουροφαγούδων? Αναστένονται ξανά οι ένδοξες στρατιές των καθαρών ΕΛ, που θα ρίξουν μια για πάντα, τα γνωστά μιαρά έθνη, στα τάρταρα? Ποιά είναι η εποχή του Υδροχόου και ποιά η σχέση της με την εποχή του Οινοχόου, τι λέει η Πατέρα και ο Λεφάκης? Η κρυστάλινη προφητική σφαίρα έχει οθόνη υγρών κρυστάλων ή υγρών μπουρδάρων?
Νομίζετε ότι ο ήλιος είναι διάπυρος αστέρας?
Νομίζετε ότι η Σελήνη είναι φυσικός δορυφόρος?
Νομίζετε ότι η γη είναι συμπαγής με διάπυρο πυρήνα?
Νομίζετε ότι εξελισόμαστε όπως όλα τα πράγματα?
Νομίζετε ότι ισχύουν οι φυσικοί νόμοι?
Νομίζετε ότι 1+1=2?


Πλανάσθε σατανική πλάνην οικτράν (γέννημα του άθεου Διαφωτισμού).

Δυνατά και Λιακουρικά (δείτε τη σφιγμένη γροθιά του Προφήτη και θα καταλάβετε), θα επιβληθεί η 6η Κοσμοκρατορία με δίκαιο κι ατσάλι. Το Θεολογικό σκοτάδι θα λάμψει ξανά. Ο καινούργιος Θεοκρατικός Λιακουρομεσαίωνας ανατέλει.

Το Mυστικό Τάγμα των Ιπποτών funEL αποκρυπτογραφεί αργά αλλά σταθερά, νέον Ιερόν Βίδεο, το οποίο παρεδόθει από τον Πιστό Ιππότη του Τάγματος, DracumEL. Η Θεοσοφική, μεταφυσική, Θεοεπιστημονική, υπερβατική, κλπ δύναμή του συγκλονίζει και διασπά τις τάξεις των Κακών.






Θεογνωστικές Λικουρορθόδοξες ασκήσεις ετοιμότητος
Ο Ιππότης ΛωΤ, ειδικός Θεοεπιστήμονας, εκπόνησε δύο χαρακτηριστικές Λιακουρορθόδοξες ασκήσεις ετοιμότητος, με τη βοήθεια της Θείας Πρόνοιας και τις ευλογίες του γέροντος +ευλόγησον+
Παραθέτουμε κατωτέρω αυτές τις ιδιαίτερες θεοεπιστημονικές ασκήσεις γνώσης, παρατηρητικότητας, αυτοσυγκέντρωσης και λεπτών χειρισμών. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα τη χρησιμοποίηση ακουστικών, χαμηλού φωτισμού και ήρεμης διάθεσης. Η πλήρης προσοχή και αφοσίωση στις Θεογνωστικές ασκήσεις είναι απαραίτητες. O KAIΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC.
Καλή τύχη.

Α. Βρείτε τις μεταφυσικές διαφορές στις δύο εικόνες. ΠΡΟΣΟΧΗ ακούγεται θεία μουσική τεριρέμ.





Β. Ακολουθώντας το σχέδιο του Θεού οδηγήστε τους ΕΛ στην 6η Κοσμοκρατορία.





ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
Οι ασκήσεις απευθύνονται σε Λιακουρορθόδοξους, δηλ. πληθυσμιακές ομάδες ειδικής εγκεφαλικής υποστάθμης (IQ<0).
Αν υπάρχει κανένας άθεος, Ιλλουμινάτι, κουλτουριαραίος, καλλικατζαραίος που θα θελήσει να πάρει μέρος στις Λιακουρορθόδοξες ασκήσεις καλύτερα να μην το επιχειρήσει.
Αυτά που θα πάθει, είναι η Θεογνωστική μεταφυσική αυτεπαγωγή, όταν αναιρεθούν οι επιδράσεις των ψεκασμών υποταγής συνειδήσεων.
Μόνο όσοι βλέπουν με μάτια Δυνατά και Λιακουρικά, βλέπουν το πρόσωπο του Προφήτη ευγενικό, ειλικρινές, ευσεβές, φιλάνθρωπο και ελεήμον ... αμήν. Όσοι Πιστοί προσέλθετε.
Η ευθύνη δική σας.

buzz it!

:: posted by funEL, 2:19 PM

13 Comments:

This comment has been removed by a blog administrator.
Blogger Μαύρος Γάτος, at 3:42 PM  
Γέροντα, Γέροντα, κέρδισα, κέρδισα!!!!!!!

Αναμένοντας την Θεία μου Ανταμοιβή εν τοις Ουρανοίς, μήπως γίνεται να έχω μίζαν Ευλογημένην Προκαταβολήν επί της γης;;;;

Έχω και κάτι χρέη στο Caligula show, o Αμαρτωλός (χριτς! χράτς! - αυτομαστίγωσις) και δεν τολμώ να επανανυκτοπεριπατήσω, ο Μαύρος...

ο καιρός γαρ εγγύς....

+ευλόγησον+
Blogger Μαύρος Γάτος, at 3:45 PM  
Γέροντα (+ευλόγησον+), όλα καλά και ιερά κι ο μπακλαβάς γωνία και καλορίζικον το νέον λούκιον (look, βαρβαριστί), αλλά μού λείπει η εικόνα του Προφήτου μετά των μυγών. +ξαναευλόγησον+.
Blogger Μαύρος Γάτος, at 3:49 PM  
Ω ΘΕΕ ΜΟΥ, νομίζω ότι έγινα άθεος, Ιλλουμινάτι, κουλτουριαραίος, καλλικατζαραίος!!! βλέπω το site ως ένα απλό template του blogger και πουθενά το πρόσωπο του Προφήτη!! Βοηθείστε με!!!
Blogger Stormrider, at 4:14 PM  
Eφ όσον κέρδισες Μαυρόγατε Ιλλουμινάτα η θελια Πρό(παρά)νοια θα σου παραδώσει ντουβαροπακέτο γνώσης το οποίο θα πέσει στα κεραμύδια εκ μία κοσμοσφαίρας από τις χιλιάδες που καθημερινά ψάλλουν στους ουρανούς. Να είσαι έτοιμος να αρπάξεις την ευκαιρία. Εξ αυτού πληρώνεις το χρέος σου στο ναό της απωλείας.
Όσο για τις μύγες... ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑΤΟ ΛΕΜΕ....

στορμράιντερ, μη φοβού η αγαπημένη σελίς βρίσκεται πίσω από το Κωσταντινάτο. Αυτό που βλέπεις είναι μόνο ο προθάλαμος του Κάστρου (για τους πολλούς απίστους)
Blogger funEL, at 6:20 PM  
Διδάσκαλε

Το πρόσωπον του μεγίστου Προφήτου (Αμήν!) δεν μοι εφάνη ευγενικόν, ούτε ειλικρινές, ούτε ευσεβές, ούτε φιλάνθρωπον ούτε ελεήμον. Προς ζόμβιον προσομοίαζε (και ως γνωστόν τα ζόμβια ουχ εισιν χορτοφάγα). Μήπως είμαι άπιστος και δεν το γιγνώσκω; Ρε μπας κι είμαι κουλτουριαραίος;

Τι να κάνω επ' αυτού; Πόσες ώρες ημερησίως να παρακολουθώ τας εκπομπάς; Πόσα mega-πακέτα να παραγγείλω;
Blogger cyrus, at 8:42 PM  
Tέκνον φως φανάρι. Δεν είσαι αρκετά Λιακουρορθόδοξος. Όμως μην φοβάσαι με την αγορά ντουβαροπακέτων θα επανέλθει η θεία χάρις. Όταν πλερώσεις θα διορθωθούν όλα...

να ξαναπεράσεις να μας πεις τι έγινε
Blogger funEL, at 11:10 PM  
Δηλαδή, κάποιοι θέλουν να μας πουν ότι αυτή:

http://i49.photobucket.com/albums/f268/grigorios1972/liakodracula.jpg

με αυτή:

http://i49.photobucket.com/albums/f268/grigorios1972/liakoangel.jpg

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΛΟΪΔΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ;;;

Είναι δυνατόν να υπάρχει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ο οποίος να ορά τούτον το σάτιον και να μη βλέπει να εμφανίζεται η ευγενική, ειλικρινής, ευσεβής, και οσαύτος, φιλάνθρωπη εικών του Προφήτου ημών ΛΙΑΚΟ;;; (ο θεός να του παίρνει πακέτα και να του δίνει ευρώ).

ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ, ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑΙΟΙ, ΛΕΜΕ, ΟΜΙΛΟΥΜΕ!

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Anonymous Anonymous, at 8:17 AM  
Oh and on Liakopoulos (another lame tv show host) this amazing proof of why the Greeks were the first to know that the earth revolved around the sun: he said "How do we count the age of a man? By the years that have passed from his birth. What does a year correspond to? The revolving of the earth around the sun. In greek Sun=Ilios and Age=Ilikia. Thus it is proved that the greeks knew that the earth revolved around the sun."
(πηγή: http://cgi.di.uoa.gr/~stud1219/index.php?category=4 )

--------
http://en.wikipedia.org/wiki/Liakopoulos
Blogger Φοινικιστής, at 11:24 AM  
ΣυνΙππότα Κόκορμαν, όπως πάντα η συγκριτική σου ανάλυση, αληθής και λίαν αποκαλυπτική... Το ΤΕΣΤ ΛΙΑΚΟΥΡΟΠΙΣΤΗΣ αποδίδει. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΤΑ ΥΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.

Παλαιέ ΣυνΙππότα και συναγωνιστή Δημήτριε με τα μάτια τα αχνιστά και Λιακουρικά. Η Θεοχημική σου ανάλυση σπάει για μια ακόμα φορά τα βρωμοκόκκαλα των οχτρών. Σε καλούμε στο διαγωνισμό Λιακουρορθόδοξου στίχου.

Αυτόχθωνα, πολλές και ραγδαίες οι αποδείξεις περί της ΕΛληνικότητος ΟΛΟΥ του γνωστού σύμπαντος.
Να προσθέσουμε κάποια συλλογιστική επίσης:

ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΝΑΙ Η ΟΧΙ, ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΙΔΕΕΣ ΚΛΠ? (η Ελληνική γλώσσα δηλ.)

ΦΥΣΙΚΑ ΝΑΙ

ΑΑΑΑΡΑΑΑ... ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΙΔΕΕΣ ΚΛΠ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

...ο.ε.δ.
Blogger funEL, at 1:04 PM  
Γέροντα, κάτι διάβασα για διαγωνισμό λιακουροστίχου...

+ευλόγησον+
Blogger Αθήναιος, at 8:41 PM  
Αθήναιε και συνΙππότα Δημήτριε , ο Διαγωνισμός γίνεται στο κεντρικό κάστρο. Πηγαίνετε και θα τον βρήτε μπροστά σας. Εσείς είστε μυημένοι ξέρετε το δρόμο για το κάστρο.

+γεροντοευχές+
Blogger funEL, at 12:02 AM  
ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ.
Anonymous Anonymous, at 9:21 PM  

Add a comment