funEL βαρυ πακετο

Wednesday, April 26, 2006

Η Ιερά ολονυχτία της Μ. Τετάρτης

Μετά από στοιχεία και ντοκουμέντα τα οποία εδόθησαν στον μυστικό γέροντα +ευλόγησον+, αποκαλύπτουμε τη πραγματική υπερτεχνολογική Θεία Λειτουργία της Μεγάλης Τετάρτης, που έλαβε χώρα σε Ιερό Ναό του Μεταξουργείου.
Για όσους δεν έχουν γνώση του γεγονότος, το ακόλουθο Ιερόν Βίδεον περιέχει το πρώτο ΕΛληνορθόδοξο ξεσηκωμό για την 6η Κοσμοκρατορία.
Το Τάγμα των Ιπποτών funEL ήταν εκεί. Από μία σιωνιστική συνομωσία οι Ιππότες δεν συναντήθηκαν ποτέ στον ιερό αυτό ναό παρ' όλο που ήταν δίπλα δίπλα καθ' όλη τη διάρκεια της ολονυχτίας.
Κάποιοι νεοταξίτες κουλτουριαραίοι μας κατηγορούν για ακατάσχετη Βλακεία.
Έχουμε να τους απαντήσουμε τα ακόλουθα, Δυνατά και Λιακουρικά:
ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΕΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΛΙΑΚΟΥΡΑ.

Γιατί η Γνώση και η Αλήθεια δεν κρύβονται. Ήταν όλοι εκεί.



Το ακατέργαστο βίντεο είναι παραγωγής NYLON, η δε ψαλμωδία που ακούγεται είναι δια χειρός ΚALFA.

buzz it!

:: posted by funEL, 1:05 AM

27 Comments:

θεικο!!!!
ευλογησον!
Blogger vatraxokoritso, at 2:08 AM  
Ρε σείς, δεν εχετε το θεό σας εδω μέσα!
Τι θεοπάλαβο και θεόμουρλο εντελώς μπλόγκ είναι τούτο;
θεάρεστο το έργο σας..ευλογητά μου παιδια.
Blogger des, at 2:26 AM  
Ο καιρός γαρ εγγύς ιντήντ φίλτατοι!
Blogger Xilaren, at 2:32 AM  
A ρε funEL Θεέ...

Τας ευχάς σου γέροντα!
Anonymous Anonymous, at 10:34 AM  
κ. ξανθιά εχετε τας ευχάς του γέροντος +ευλόγησον+

κ. αδέσποτη, τον θεό μας τον έχουμε. είναι ο Προφήτης Πλασιέ Λιάκουρας. να μας ξανάρθετε.

κ. Xilaren, αν και βαρβαροφέρνετε, ινδίδ ινδίδ.

κ. Αθήναιε... γιατί δεν μας δίνετε έναν ΕΛληνορθόδοξο τσελεμεντέ να ξέρουμε τι μας γένετε...

κ. McFly ... θεωρείτε αφύσικο τον ευεγέρτη Πούτιν να ψέλνει ΕΛληνορθόδοξα?
Eίναι το ίδιο φυσικό, όπως η εμφάνιση του γέροντος Παίσιου με ολόκληρη ακρόπολη στο κεφάλι.
Γουέλκαμ...
Blogger funEL, at 3:12 PM  
Η Γνώση και η Αλήθεια βρίσκονται συγκεντρωμένες στο μοναδικό εγκέφαλο του Υπερπροφήτη μας. Αλήθεια, εξέφρασε άποψιν τινα περί Ιράν και αναβιώσεως περσικών πολέμων; Εκειός ο Ξέρξης απο την κούφια γη εξεπήδησεν;
..αν ήτανε στο πάρτι, δεν τον είδα..
(πιθανολογώ πως ήταν, επειδή υπήρχε μια μπούρκα εκεί πέρα)

:-)
Blogger Rodia, at 2:53 AM  
Αγαπητοί FUNEL και λοιποί ιππόται, είστε για εθνοσοσιαλιστικόν πάρτιον εις το κυτίον σχολίων (comment box βαρβαριστί) σήμερα το βράδυ (ώρα αδιευκρίνιστη -- θα δείτε τα μυνήματα και θα καταλάβετε)... Ψάλλονται εθνικοπατριωτικά τεριρέμ και χρόνια απογορευμένα από το κατεστημένο άσματα. Όσοι πιστοί προσέλθετε και δεύτε το άκουσμα το αληθινόν.

Αν ο κέρβερος σέρβερος της ΡΟΔΙΑΣ είναι όντως αποτελεσματικός θα ανεβάσω το +superTESLAmegamix+ εκεί, διαφορετικά κοντοπουτινίστικα υπερβαρυτικά μέλια μεταφέροντα τα άσματα θα αποσταλούν εις κάθε ενδιαφερόμενο.

Μετά το πάρτιον ακολουθεί αρτοκλασία με υπερβαρυτικά αντίδωρα και αγιασμούς +ΤΕΣΛΑ+.

Μετά τιμής

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Blogger kokorman, at 11:46 AM  
αριστούργημα!! πρέπει να μας το μάθεις πως γίνεται για να διαδώσουμε τα νέα σε όλο το Σύμπαν!
(μοναχοφάϊδες, ε μοναχοφάϊδες!)
Blogger roidis, at 3:52 PM  
Και γμ τα βίντεο! Μα πάνω απ' όλα και γμ τα ρεμίξ!!!! :) Εύγε funel!
Θα μπορούσε να γίνει η μουσική επιτυχία του καλοκαιριού στα κλαμπάκια!
Anonymous Anonymous, at 11:54 AM  
Διδάσκαλε, ανεβάστε τα ρεμίξες σας. Πληηηηζ...
Blogger cyrus, at 3:39 PM  
Αam den vlepete to section VIDEOAUDIO sto funelkhights.
kala ta leo didaskale???

http://rapidshare.de/files/9557545/eggees_demo.mp3.html
Anonymous Anonymous, at 4:02 PM  
Αam den vlepete to section VIDEOAUDIO sto funelkhights.
kala ta leo didaskale???

http://rapidshare.de/files/9557545/eggees_demo.mp3.html
Anonymous Anonymous, at 4:02 PM  
Kαλα ειναι να δουλευεις καποιον χωρις αντιλογο.Δεν κινδυνευεις να σε κανει ρεζιλι.Αφου ειστε τοσο μαγκες,βγειτε να του τα πειτε δημοσιως.Συγγνωμη κιολας,αλλα τη μαγκια την αποδεικνυεις.Πισω απο το δαχτυλο σας κρυβεστε?
Anonymous Anonymous, at 5:52 PM  
ο ίδιος διάλεξε τον δρόμο της φήμης και της δόξας, δηλαδή να είναι δημόσιο πρόσωπο δουλεύοντας τον κόσμο...Ε, τότε θα υποστεί και την δημόσια εύφυμο μνεία ή την χλεύη.
Blogger roidis, at 6:13 PM  
k. don πέστε τα πέστε τα ν' αγιάσει το Λιακουρορθόδοξον στόμα σας...

τους παλιοΙλλουμιναταραίους, τους άθεους, τους ανθέλληνες κουλτουριαραίους που έρχονται και κοροϊδεύουν το μοναδικό ημίθεο Προφήτα Λιάκουρα. Το μοναδικό ανθρωπο στη γη που λέει την Αλήθεια, ενάντια σε ΟΟΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους συνομώτες.

Νομίζουν οι καλλικατζαραίοι ότι μπορεί να γίνει ρεζίλι τέτοιο απύθμενου ύψους μυαλό, τέτοια φοβερά επιχειρήματα, τέτοιου υψίστου βάθους αποκαλύψεις.

Οι τσάμπα μάγκες νεοτάξ που έχουν την εντύπωση ότι με τον άθεο διαφωτισμό, τη κριτική ανάλυση και ΣΚΕΨΗ, θα γονατίσουν την ΠΙΣΤΗ.

Οι προφητείες των γεροντάδων της Ορθοδοξίας το λένε καθαρά : ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΛληνορθόδοξης 6ης Κοσμοκρατορίας το 2024, με σιδερο κι ατσάλι.

Μπράβο κ don τους τάπατε μια χαρά, απόδειξη ότι εδω δακρύσαν 476 Λιακουροεικόνες, άλλες τόσες βήξανε και οι υπόλοιπες αερίστηκαν (με το συμπάθιο).

Να μας ξανάρθετε να τους βάζουμε στη θέση τους...
ακους εκεί... οι τσάμπα μάγκες.
Aν θέλετε συζητούμε και την υποβολή αίτησής σας στο Ταγμα.
Blogger funEL, at 7:05 PM  
> Kαλα ειναι να δουλευεις καποιον χωρις αντιλογο.Δεν κινδυνευεις να σε κανει ρεζιλι.Αφου ειστε τοσο μαγκες,βγειτε να του τα πειτε δημοσιως.Συγγνωμη κιολας,αλλα τη μαγκια την αποδεικνυεις.Πισω απο το δαχτυλο σας κρυβεστε?

Ίσως έχεις κάνει κάποιο λάθος. Εφόσον μπορούν οι επισκέπτες του blog να σχολιάσουν τα κείμενα, υπάρχει η δυνατότητα για αντίλογο. Το "χωρίς αντίλογο" ταιριάζει μάλλον στις εκπομπές των λογής- λογής τηλεπλασιέ. Εκεί πώς μπορώ εγώ να παρέμβω και να σχολιάσω; Για να το θέσουμε πιο σωστά: αν είναι μάγκες οι παρουσιαστές τέτοιων εκπομπών και οι διαφημιστές διαφόρων "πακέτων", ας δηλώσουν δημόσια τις ιστοσελίδες όπου τους γίνεται κριτική και ειδικότερα τα σατιρικά blogs. Γιατί δεν το κάνουν;
Anonymous Anonymous, at 9:01 PM  
Εμενα φιλε μου funel ουτε οι μπουρδολογιες του Λιακοπουλου με εκφραζουν,ουτε αυτες κατα του.Εκανα απλα μια τοποθετηση για το site και τον τροπο του.Εσεις δηλαδη εδω μονο μεταξυ σας τη βρισκετε?Αν κριτικαρει κανενας ξενος ειναι απο τους "αποκει",τους διαβολαραιους που λεει και ο Λιακοπουλος (για το οποιο γεγονος εσεις τον δουλευετε)?Τελος παντων,η ουσια ειναι οτι χρησιμοποιειτε τον ιδιο ατεκμηριωτο τροπο τοποθετησης και τον ιδιο μικρονοηκο τροπο αρνησης της κριτικης με τον Λιακοπουλο.Αρα στο ιδιο καζανι μαλλον βραζετε.
Οσον αφορα στη δημοσια κριτικη,συμφωνω οτι ειναι δυσκολο να επιτευχθει.Η σοβαρη και με επιχειρηματα ομως!!!Αυτη ειναι τσαμπα και πειθει κιολας.
Και κατι τελευταιο,οταν ταραζονται λιγο τα νερα δε χρειαζεται να κανουμε λες και θα πνιγουμε.cool.excuse me.ta leme
Anonymous Anonymous, at 4:36 AM  
Η αποφατική λέξη και μόνο «οι μπουρδολογίες» εκφράζει τοποθέτηση. Αυτό προϋποθέτει μια, κατά βάση, πρώτη κριτική γιατί αλλιώς δεν θα υπήρχε ο χαρακτηρισμός.
Η πολιτική των ίσων αποστάσεων παντού και πάντα μάλλον είναι λάθος τακτική. Δεν γίνεται ο θύτης και το θύμα δηλαδή να ισαπέχουν από την αποδοχή ή την απόρριψη, εκτός και αν πάρουμε τα πράγματα πριν τον ορισμό «θύμα» ή «θύτης».

Υπάρχεις στα comments γιατί ακριβώς δεχόμαστε όλες ανεξαιρέτως τις κριτικές. Τι σημαίνει «τη βρίσκετε μεταξύ σας»? Όποιος έρχεται ευπρόσδεκτος. Αν ανατρέξεις σε παλιότερα posts θα το διαπιστώσεις.

Επάνω λοιπόν στην ουσία που αναφέρεις.
Υπάρχουν σε πολλά post παραπομπές σε κριτικές αναλύσεις επάνω στο θέμα από πολλές πλευρές. Επίσης πολλά post είναι αφιερωμένα σε κριτικές και σε γενικότερες τοποθετήσεις με το γενικό τίτλο «κομμάτια κι αποσπάσματα».
Τέλος υπάρχει μια μικρή λίστα αναφορικά στο http://funelknights.blogspot.com/ με τον τίτλο liakolinks
Δεν θα προχωρήσω σε απολογητική, του γιατί και του πως επιλέχθηκε το ύφος, η υφή και το προφίλ του blogg, ακόμα και η δημιουργία του. Όμως πρόσεξε κάτι. Αν κάποιος σου έλεγε ότι είσαι ελέφαντας «επειδή το λένε οι γεροντάδες της ορθοδοξίας», θα ξεκίναγες εύκολα κριτική συζήτηση μαζί του? Και στην περίπτωση που το ‘κανες (και εδώ είναι το πλέον σημαντικό) δεν θα τού ‘δινες την αξία περιεχόμενο και ουσία με το ν’ αρχίσεις σοβαρή διαπραγμάτευση του εάν 1+1 = 2. ?
Να αντιπαραθέσεις σοβαρά επιχειρήματα απέναντι σε έναν συνειδητό διαστροφέα λέξεων και εννοιών, κατά τεκμήριο ψεύτη και καθ’ υπόθεση απατεώνα, θα ήταν αφ’ ενός ενδυνάμωση των τερατουργημάτων του και αφ’ ετέρου και πιο σημαντικού, νομιμοποίηση και αποδοχή του.

Και όσο για το τελευταίο, συμφωνούμε. Θα παρατηρήσω όμως κάτι. Από ποιόν κινούνται τα νερά και τι επιδιώκει. Στην αρχή όλα φαίνονται λίγο πολύ ακίνδυνα.
Έτσι φαίνονταν οι ακραίοι εθνικιστές στη Σερβία το 80, έτσι φαινόταν ο Χίτλερ το 30 έτσι φαινόταν ο Μπους πριν 6 χρόνια (και τώρα έχει ανακηρύξει χριστιανική σταυροφορία). Μακάρι όλα να σταματήσουν στη γραφικότητα (που άλλωστε επαξίως διεκδικούμε)
Αυτά τα ολίγα κ. Ντον. Να μας ξανάρθετε.
Blogger funEL, at 10:15 AM  
Θα σταθώ εδώ μόνο, funel: "Η πολιτική των ίσων αποστάσεων παντού και πάντα μάλλον είναι λάθος τακτική."

Υπάρχει μια τάση εσχάτως μεταξύ των δημοσιογράφων (ευτυχώς όχι όλων) να υιοθετούν "ίσες αποστάσεις", να ψάχνουν για "αντικειμενικότητα", να προβάλλουν "και τις δυο πλευρές ενός θέματος", κ.τ.λ.. Οι απόψεις, όμως, δεν έχουν όλες την ίδια βαρύτητα. Οι δυο πλευρές δεν έχουν σε όλα τα θέματα "το δίκιο τους". Ο δημοσιογράφος (ή ο οποιοσδήποτε, ας μην κολλήσουμε στο επάγγελμα) που προσπαθεί να βρίσκεται συνέχεια "στη μέση οδό" το κάνει γιατί απλούστατα βαριέται να ψάξει το θέμα για να δει ποιος απ' τους δυο λέει ανοησίες. Ή δεν τολμά να το κάνει γιατί φοβάται μήπως "χαρακτηριστεί".

Κλασικό παράδειγμα ο Χαρδαβέλλας, που καλεί διαφόρους που λένε ένα κάρο φαντασιοπληξίες κι αυτός κάθεται και τους ακούει με σοβαρό ύφος, μισο-συμφωνώντας (ή ολο-συμφωνώντας, όπως με τον ανεκδιήγητο Γκέλερ).

Τέτοιους ανθρώπους να τους βράσω. Αν έχεις άποψη σε κάποιο θέμα, πρέπει να την υποστηρίζεις, με όσο καλύτερα και ποιοτικότερα επιχειρήματα μπορείς.

Όσο για τον Προφήτη Λιάκουρα, λίγο να ξύσεις αυτά που λέει, βγαίνουν φίδια από κάτω. Και τα ψεύδη πάνε κι έρχονται.

Αγαπητέ don, η απάντηση στην κριτική δεν συνιστά άρνησή της. Κοιτάξτε κανένα λεξικό.
Blogger cyrus, at 10:41 AM  
Αγαπητέ κ. funEL και λοιποί συνιππόται και επισκέπται, κόλλησα στις "ίσες αποστάσεις" και θυμήθηκα συνειρμικώς ότι κρατούσα ίσες αποστάσεις όταν μάλλωνα και τα δυο παιδιά μου για ζημιά που είχε διαπράξει το έν εξ αυτών. Γιατί; Για ποιο λόγο το έκανα αυτό; Για να μη δημιουργώ αντιπαλότητα μεταξύ τους, να στρέφονται μαζί "εναντίον" μου, να μάθουν να είναι "μαζί"...

Οι ίσες αποστάσεις λοιπόν, εξομοιώνουν τα δύο μέλη μεταξύ των οποίων κρατούνται αυτές οι αποστάσεις. Κρατώ ίσες αποστάσεις μεταξύ δυο θεωριών που θεωρώ ενδιαφέρουσες, ασχέτως αν σήμερα π.χ. κλίνω προς την πλευρά της μιας.. αφήνω περιθώριο επειδή αύριο μπορεί να προτιμήσω την άλλη...

Ισες αποστάσεις δε γίνεται να κρατήσω π.χ. μεταξύ του βιαστή και του θύματος. Ποιες ίσες αποστάσεις να κρατήσω ανάμεσα στον αμερικάνο που ισοπέδωσε με βόμβες εμπλουτισμένου ουρανίου μια χώρα και στη χώρα που αφανίστηκε και θα περάσουν χρόνια και χρόνια για να φύγει η ραδιενέργεια από το έδαφός της;

Αρχικά, είχα τον ενδοιασμό ότι η γελοιοποίηση δημιουργεί οικειότητα, κάνει οικείο το αντικείμενο, αποδυναμώνει την επικινδυνότητά του.. αργότερα, σκέφτηκα ότι αν έπαυε π.χ. η γελοιοποίηση διαφόρων απειλητικών προσώπων που εκφράζουν ολοκληρωτικές ιδέες -και όχι μόνο ιδέες αλλά πράττουν κιόλας...

..καλύτερα να μη το σκέφτομαι όμως, ε;... ΜΠΡΡΡΡΡ

:-)καλημέρα σας!
Blogger Rodia, at 1:28 PM  
Αγαπητέ Don,

Εγώ προσωπικά σε ευχαριστώ για την όποια κριτική σου, τους προβληματισμούς, τους στοχασμούς και τις αμφιβολίες σου.

Προκειμένου να γίνει διάλογος και εφόσον άλλοι απάντησαν σε θέματα "ερμηνείας" της κριτικής σου, εγώ θα εστιάσω στον "τρόπο" με τον οποίο προέβαλλες τις απόψεις σου.

Κατ’ αρχάς, εσύ ο ίδιο αποκαλείς «μπουρδολογίες» τα πεπραγμένα του Δημοσθένη. Από την άλλη ψέγεις το γεγονός ότι η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί έναν ατεκμηρίωτο τρόπο τοποθέτησης και ένα μικρονοηκό τρόπο άρνησης της κριτικής. Στην επιχειρηματολογία σου όμως δεν διαπίστωσα καμία θέση για το γεγονός που αναφέρεις ότι δηλαδή οι δηλώσεις και τα κείμενα του Δημοσθένη είναι «μπουρδολογία». Εσύ άσκησες δημοσίως κριτική για όσα γράφει ο Δημοσθένης σοβαρά και με επιχειρήματα;

Διατείνεσαι ότι οι συντελεστές της ιστοσελίδας όσο και άτομα που σχολιάζουν είτε «τα βρίσκουν μεταξύ τους», είτε κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους, διότι δεν εμφανίζουν τα πλήρη στοιχεία τους. Μα αγαπητέ Δον, ούτε εσύ μας εμφάνισες τα στοιχεία σου και η κριτική σου, την οποία ασπάζομαι και δέχομαι εντελώς καλοπροαίρετα, έγινε πίσω από την «ασφάλεια» του ψευδώνυμου. Σε τι λοιπόν διαφέρει η κριτική σου προς εμάς, η προς τον Δημοσθένη από την δική μας;

Οπωσδήποτε το φαινόμενο του Δημοσθένη στην ελληνική κοινωνία αποτελεί σημείο άξιο παρατηρήσεως, σχολιασμού, κριτικής, και γιατί όχι γέλωτα, όπως συμβαίνει σε και κάθε είδους κοινωνικό φαινόμενο από την πολιτική και τον αθλητισμό, και από τη μόδα μέχρι τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Νομίζω δε ότι παρά την ανωνυμία των συντελεστών της ιστοσελίδας οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος δύναται να έλθει εντός του βήματος και να εκφράσει ελεύθερα την άποψή του, χωρίς καμία λογοκρισία.

Και πάλι σε ευχαριστώ για την κριτική σου.

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Blogger kokorman, at 2:10 PM  
http://media.putfile.com/eggees
Anonymous Anonymous, at 8:00 PM  
Ρε παιδιά,ωραίο και το νεό ηχόχρωμα στο βίντεο,αλλά δεν ήταν ανάγκη να αφαιρέσετε το παλιό βίντεο.Ξανατοποθετήστε αν γίνεται το ίδιο βίντεο και με το προηγούμενο ηχόχρωμά τού.Μου άρεσε πάρα πολύ και το προηγούμενο.Ξανβάλτε στην ιστοσελίδα και το βίντεο με το προηγούμενο ηχόχρωμα! Πω΄ς να το κάνουμε! Θέλω να τ' ακούω!!!
(Ένας θαμώνας του funel)!
Anonymous Anonymous, at 12:14 AM  
Sory παιδιά,τελικά το πρόβλημα δεν υπήρχε στο video,αλλά στον υπολογιστή μου! Ζητώ συγνώμη δια το ηχητικόν σφάλμα!
Ο από πάνω προλαλήσας
Anonymous Anonymous, at 12:46 AM  
Ο υπολογιστής σου, ανώνυμε φίλε, δεν έχει καλό ηχόχρωμα.. να τον προσέχεις!

Τι άκουγες; ε; Επιτρέπεται να ακούμε άλλα πράγματα εκτός από υπερβαρυτικά τεριρέμ;

:-))

ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ! έβγαλε συνθηματικό brputin!!!
Blogger Rodia, at 9:03 AM  
Ηχόχρωμα; Η ΒΙΒΕΧΡΩΜ έβγαλε καινούργια σειρά χρωμάτων που τα βάζεις στον τοίχο και ψάλλουν αντιβαρυτικά τεριρέμ.

Που τα πουλάνε πάω να πάρω δια το κοτέτσιον;;;


ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Blogger kokorman, at 3:59 PM  
Κριτική-ίσες αποστάσεις; Σαν να ξανάρθε το φάντασμα της πολιτικής ορθότητας μου φαίνεται....
Η κριτική, συνήθως, είναι ανάλογη μ' αυτό που κρίνει. Τουλάχιστον, όταν ασκείται από τους λογικούς ανθρώπους.
Να μην κρίνουμε ό,τι δεν αξίζει; Λίγο επικίνδυνο το βρίσκω τούτο. Από την αδιαφορία μας παίρνουν φαλάγγι οι τρελοί.
Που βρίσκεται το παγκάρι σας, αγαπητοί ιππότες; Γιατί, μπορεί να μην αντέχω να κάνω ό,τι κάνετε, αλλά το τουτού σας πολύ καλά το πάτε.
Blogger Artanis, at 3:19 AM  

Add a comment