funEL βαρυ πακετο

Sunday, September 24, 2006

Ο Λιάκουρας, η Britney και τα Χειρόγραφα

Οι στιγμές είναι κρίσιμες. Συνασπισμένες οι σατανικές δυνάμεις του Αντίχριστου προσπαθούν να χτυπήσουν το μοναδικό καλό του Σύμπαντος, εμάς τους ΕΛληνοχριστιανορθόδοξους.
Μετά την επίσκεψη του βαθιά θρησκευόμενου Όσιου Πούτιν λύσσαξαν όλοι οι κακοί.
Τρέμει η Λευκή πυραμίδα στη Σαχλαμαράν – Τακλαμακάν.
Η παγκόσμια πρωτεύουσα στέλνει καλλικατζαραίους Νεοτάξ παγκοσμιοποιητές πράκτορες να χτυπήσουν τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.
Φυσικά ο γέροντας +ευλόγησον+ και ο Υπεράνθρωπος Προφήτης οδηγός ισαπόστολος Πλασιέ μετά από θεϊκή εντολή απλώνει την Ορθόδοξη ασπίδα του, δίνοντάς μας τη (Λιακουρο)γνώση μέσα από τα σκουπιδοπακέτα Του.
Η Νίκη είναι δική μας διότι έτσι λένε οι Προφητείες, που μπορεί βέβαια ΠΟΤΕ να μην επαληθεύονται στον υλικό κόσμο, αλλά επαληθεύονται ΠΑΝΤΑ στον μεταφυσικό φανταστικό παρανοϊκό κόσμο του Προφήτη Λιάκουρα.



Είναι τυχαία άραγε τα σημεία και θαύματα που γίνονται τις τελευταίες μέρες? Συμπτωματικό?

Εμείς που βλέπουμε με μάτια Δυνατά (τραμπουκοφασιστικά) και Ελληνικά (Λιακουρικά) και συνδιάζουμε τα γεγονότα με τη Λιακούρειο μέθοδο «ο Αχταρμάς, μονά ζυγά δικά μας, ο Φάντης και το ρετσινόλαδο», βλέπουμε την επιτακτική ανάγκη επιστροφής των αρχαίων Ορθοδόξων Ελληνικών χειρογράφων από το σατανικό Βατικανό. Είναι εκείνα τα χειρόγραφα που γράφουν για όλη τη γνώση της ανθρωπότητας. Εκεί περιέχεται η περίφημη εξίσωση της σχετικότητας του Αριστοτέλη (κάποιοι συνωμότες την αποδεικνύουν πλαστή). Θα θυμάστε βέβαια το Θαύμα που έκανε να συνδεθούν τα κομπιούτερ του Προφήτη με τα κομπιούτερ του σκοτεινοσιωνιστικού πανεπιστημίου (που προσπαθεί να κρύψει τα ντοκουμέντα), ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Άλλο ένα προσωπικό Θαύμα του Προφήτη εκτός του θαύματος - επέμβαση του Θεού στα δίδυμα του Λιάκουρος.

Έτσι ο Προφήτης Ισαπόστολος Οδηγός Πλασιέ Λιάκουρας ανέλαβε προσωπικά Εθνική Ελληνοχριστιανική δράση εναντίων των σκοτεινών δυνάμεων της Λευκής αδελφότητας. Το ακόλουθο αποκλειστικό βίδεον είναι η θεολογική περιπέτεια του Προφήτη ενάντια στις δυνάμεις του σκότους και το θρίαμβο του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Guest Star, Britney Spears.
Πως πήραμε πίσω τα αρχαία Ελληνικά χειρόγραφα. Η σημαντική αυτή νίκη έρχεται μετά από την προ μηνών προσωρινή νίκη των δυνάμεων του σκότους όταν μας τσούρνεψαν τα χειρόγραφα μέσα από το καμπριολέ της Άννας.

ΛΙΑΚΟΥΡΑΣ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΙ ΤΟΞΙΚΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ

Φάτε τη τώρα αντίθεοι να μάθετε να μη τα βάζετε μαζί μας.




buzz it!

:: posted by funEL, 4:00 PM

78 Comments:

Φοβερός ο Γιαννάκης με τη ματιά που σπάει κοτρώνες! Αραγε γιατί το απέτρεψε το παιδί αντί να το εκμεταλλευτεί ο γέρων; Τώρα πού να βρίσκεται; Μοναχός στο Αγιον Ορος; Βοηθάει στις αναστηλώσεις;
(με το μάτι)
Blogger Rodia, at 10:32 PM  
(R)... ποίο μάτι, ποιός Γιαννάκης ο γνωστός? ποιό παιδί απέτρεψε και ποιό εκμεταλεύτηκε... τι γίνεται παιδιά?
Ξέρετε πολύ καλά οτι δεν τα πάμε πολύ καλά τελευταίως. Ευρισκόμεθα σε συνεχή πόλεμο με υποχθονίους καλλικατζαραίους κουλτουριαραίους...
εξηγηθείτε να εννοήσουμε.
Blogger funEL, at 10:51 PM  
Βρε την καημένη την Μπρίτνευ. Παντρεμένη γυναίκα με δυο παιδιά και να έχει τέτοιο πάθος με τον δάσκαλο...
Anonymous Anonymous, at 10:52 PM  
κ. θαλασσοδαρμένη και μελαγχολήσασα λόγω Σεπτεμβρίου...
πρώτον ο Προφήτης είναι a priori ακαταμάχητος διότι κατέχει τη παγκόσμια μεταφυσική Ορθόδοξη γνώση.
δεύτερον μετά το νταχτιρντί - ντοξεβήξε - τεριρέμ στο αεροπλάνο (μάλλον κοσμοσφαίρα πρέπει να είναι), είδε το Χριστό αμερικάνο, τι να κάνει η γυνή.
Blogger funEL, at 10:59 PM  
Το 16χρονο Γιαννάκη.. αυτόν που όταν ήτανε πεντάχρονος σπούδαζε μαγεία στο Θιβέτ.. κι έμαθε να σπάει βουνά με μια ματιά.. και ο γέρων Παΐσιος τον στραβοκοίταξε (με τη βοηθεια ενός σταυρουδακίου που χάραξε σε μια πετρίτσα) και το παιδί έπαθε την πλάκα του.. (αναφέρεται εκεί που παραπέμπει το λινκ περί μαγείας)

eyoez είναι η "λέξη" για το Word Verification. Μα την αλήθεια!!! 8AYMA..?
Blogger Rodia, at 12:07 AM  
Πολύ καλή δουλειά. Στο τέλος έκανε μια κοιλίτσα αλλά ούτως ή άλλως μείνει, δεν μείνει στην trash-ιστορία ο Λιάκος, θα μείνεις εσύ στην cult!
Εύγε!
Anonymous Anonymous, at 4:18 AM  
πολύ play o playboy, έπρεπε ιππότα μου να γυρίσετε πλάνα στο Λας Βέγκας.

Δεν ζητάς σπόνσορινγκ από τη Μεβγάλ;

και το "γάλα" να ρέει σαν το μάνα, άφθονο.
Blogger roidis, at 7:30 AM  
(R), ο Γιαννάκης δεν εχει πάθει τίποτα μπρος σ αυτά που έχει να πάθει ο σατνικός μάγος Κόπερφιλντ που ήρθε στο λίκνο των ΕΛληνοχριστιανορθοδόξων να τους ψεκάσει ανορθόδοξα. Οι γεροντάδες +ευλόγησον+ θα του στείλουν τεριρέμ που θάναι όλα δικά του.
(ακόμα κι αν δεν γίνει τίποτα στον υπαρκτό κόσμο, θα γίνει στο παράλληλο σύμπαν της μεταφυσικής παρανοϊκής φρενοβλάβειας).

κ. spacecarrot, οι κοιλιές είναι ο στόχος μας. Όταν τις πετυχαίνουμε είμεθα ευτυχείς. Η κοιλάρα του Προφήτη Λιακό είναι ο Οδηγός μας.

κ. ροϊδη. Το σατανικό πολιπολιτισμικό Παρίσι είναι πρόκληση να το εκπολιτίσουμε. Η ιδέα περί Μεβγάλ γαλάτου και καρδάρας είναι θεάρεστος και θα συγκληθεί ιερά σύνοδος να μελετήσει το θέμα.
+αυγόκοψον+
Blogger funEL, at 11:05 AM  
το boy band του εθνικισμού
Anonymous Anonymous, at 10:25 AM  
Λιακόφιλοι γρηγορείτε: νέο σαβουροπακέτο εν όψει!
Anonymous Anonymous, at 2:23 AM  
;ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΛΙΑΚΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΣΤΗ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ GOOGLE ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ.ΦΙΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΓΛΗΜΑΤΟΣ
Anonymous Anonymous, at 10:46 AM  
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΑΛΛΑ Ο ΜΕΝ ΛΙΑΚΟ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΠΟΛΛΟΥΣ FUN ΠΟΥ ΘΕΛΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ, ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΩ ΤΟ ΛΟΥΚΙ ΤΟΥ ΓΡΑΨΙΜΑΤΟΣ ΠΟΣΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΟ ΛΟΥΚΙ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ. ΕΛΕΟΣ. ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΚΑ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΥΣΗΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
Anonymous Anonymous, at 10:54 AM  
Καλέ τι γράφετε..? επικοινωνείτε με το μυαλό σας ή το έχετε βγάλει από τη πρίζα..?

..και.. μάθετε ορθογραφία μπας και βγείτε από την ανεργία..

:-))
Blogger Rodia, at 11:12 AM  
ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΗΣΥΧΙΑ ΔΕ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ.ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ Η ΤΗ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΣΕΙ ΟΛΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ.
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ,ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΓΛΗΜΑΤΟΣ. Υ.Γ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΓΛΗΜΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.
Anonymous Anonymous, at 11:33 AM  
ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΚΑ.

από μικρό κι από μαλάκα μαθαίνεις την αλήθεια...

... η αλήθεια είναι ότι θάπρεπε κάποιος να ρίξει του καραγκιόζη πλασιέ καμμιά μηνυσάρα που εκμεταλλεύεται και εκθέτει τα ίδια τα ανήλικα παιδιά του στη τηλεόραση για να πουλήσει εμετικό φθηνό εθνικιστικό συναισθηματισμό (οταν τα βάζει να τραγουδάνε εθνοπατριωτικά ντυμένα τσολιαδάκια).
Τι κάνει ο έμπορας για να γεμίσει τη λιποκοιλιά του μερικά ευρώ περισσότερα.
Τι κάνει ο εισαγγελέας (τσιράκι της νέας τάξης και αυτός!!!).


Συνεχίστε γερά. Εχει χάσει τον υπνο του ο καραγκόζης με σας. Απόδειξη είναι το σκουπίδι ο αμόρφωτος άνεργος (target group του απατεώνα) που αφήνετε πιο πάνω να γράφει. Από 7 τηλεοπτικούς σταθμούς έχει περιοριστεί σε 2. Από 4 χαρτοπωλεία έχει περιοριστεί στα δύο. Μόνο γραφικοί ηλίθιοι τον ακούν τωρα πια.
Συνεχίστε γερά, σας στηρίζουμε.
Ο φασισμός, η θεοκρατία, η απάτη, η διαστρέβλωση και το ψέμμα θέλουν συνέχεια και συνέπεια στην αντιμετώπισή τους.

Να πυκνώσετε τα ποστ.
Anonymous Anonymous, at 11:52 AM  
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ "ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ" ΓΙΑΤΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΛΕΠΩΛΗΤΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ; ΜΗΠΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟ; ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ,ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΛΙΑΚΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΣΩΣΤΑ.
Anonymous Anonymous, at 12:50 PM  
Αγαπητή κ. ασφάλεια, εδώ ένα με το ζόρι το προλαβαίνουμε.. πού να προλάβουμε τόσα εθνοσωτήρια που κυκλοφορούν; αυτό δεν το λαβαίνεται υπόψη; Αλλωστε, για μας, ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ!
(ελπίζω και για σας)

:-)
Blogger Rodia, at 1:28 PM  
Αγαπητή κυρα-Ασφάλεια

Ο λόγος που το ένδοξο τούτο τάγμα ασχολείται με τον Λιακό και όχι με τον Βελό, ας πούμε, είναι ότι ο πρώτος έχει πολύ πράμα, ενώ ο δεύτερος είναι κολλημένος σε δυο-τρία θέματα που έχουν ήδη αποδειχτεί περίτρανα ότι είναι μούφα. Ο Βελό είναι τελειωμένη υπόθεση, και μόνο οι ΠΟΛΥ ηλίθιοι τον πιστεύουν. Ενώ ο Λιακό έχει επιρροή και σε ημι-ηλιθίους.

Και θα σας πρότεινα να αλλάξετε το νικ σας. Όποιος γράφει το "έγκλημα" με δύο γάμμα, μάλλον της χωροφυλακής είναι.
Anonymous Anonymous, at 2:28 PM  
ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ,ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΑΦΟΥ ΚΡΙΝΕΣΤΕ ΣΑΦΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ,ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ Η ΕΠΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ.ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΤΕ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
Anonymous Anonymous, at 3:00 PM  
> eyoez είναι η "λέξη" για το Word Verification. Μα την αλήθεια!!! 8AYMA..?

rodia, προ ημερών, σε μυστική μου συνάντηση με εκπρόσωπο του Τάγματος, κρατούσα σταυρό ως αναγνωριστικό στοιχείο. Ε, λοιπόν, άγνωστοι δράστες το ίδιο βράδυ μού έκλεψαν τον σταυρό. Αυτό ήταν ένα μάθημα για μένα, γιατί κάποτε δεν πίστευα στα θαύματα.
Blogger Φοινικιστής, at 4:53 PM  
Ρε ηλίθιε αγράμματε αποχαυνωμένε που θέλεις να αυτοαποκαλείσαι ασφάλεια. Αυτοί στην "ασφάλεια", ότι και να είναι, λίγα ελληνικούλια τα ξέρουν και δεν ασχολούνται να γράφουν παπαριές σε αυτούς που πάνε να συλλάβουν. Κρετίνε. Έλληνας είσαι ρε? ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ με 2 Π? Βάλε καλύτερα 4Π (ένα στη λέξη και τα υπόλοιπα 3 στο κώλο σου αληταρά Λιακορουφιάνε).
Πρόσεξε τη Παρασκευή μη συλλάβεις τίποτε άλλο στο κώλο σου. Όχι τίποτα αλλά θα σου αρέσει και θα κωλοτρίβεσαι για συλλήψεις κατά συρροή, χαφιέ. Και πούσαι κατά τη διάρκεια της σύλληψης πρόσεξε μην αρχίσεις να τραγουδάς «τη ρωμιοσύνη μη τη κλαίς... να τη πετιέεεεεεεται νάτη νάτη πετιέταιαιαιαια», σαν τον ημίβλακα γελοίο καραγκιόζα αρχηγό σου Λιάκουρα χθες. Άιντε μπουνταλά άχρηστο ρεμάλι.
Δεν φταις εσύ. Εσύ τούβλο γεννήθηκες ντουβάρι θα ψοφήσεις. Ο νεοναζί αφεντικός σου ο Λιάκουρας και όλοι οι συναγωνιστές του Γεωργιάδηδες, Βελόπουλοι, Κεραμυδάδες κλπ, είναι υπαίτιοι για τη κατάντια (του μικρού έστω αριθμού) αγράμματων και χαμηλής νοημοσύνης ανθρώπων που πιστεύουν σε υποχθόνιους, Έψιλον, 2024, 2012, νεοταξίτες σιωνιστές και άλλες μπούρδες.
Anonymous Anonymous, at 4:56 PM  
Αν αυτό με τη σύλληψη της Παρασκευής είναι σαν τις Προφητείες του γέροντα παπαρίδιου, θα περιμένουμε πολυυυυυυυυυυ νομίζω.
χαχαχαχαχαχαχα
κοιτάτε τι μαλάκες απειλούν και το παίζουν ασφαλίτες. Έκανε και η μύγα κώλο.
Δίνει και λεφτά για το ρουφιάνεμα
χαχαχαχαχαχα
Anonymous Anonymous, at 5:14 PM  
Νομίζω πως ένα πρωτάθλημα χούλα-χουπ θα λύσει τις διαφορές μας... :P
Blogger Νομίζω, at 5:41 PM  
ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ,ΕΣΑΣ ΔΕ ΣΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.
Anonymous Anonymous, at 6:03 PM  
Nομίζετε οτι δεν σας ξέρουμε?
Σας ξέρουμε από την πρώτη στιγμή. Ξέρουμε πάντα οτι ο έρωτας είναι ενα καλλικατζάρι που αφήνει ουλές. Το ΙΡ σας είναι φανερό αναγνωρίσιμο και οταν διασταυρωθεί σε συγκεκριμένα σημεία βγαζει αποτελέσματα. Το θεολογικό παρελθόν της οικογενείας σας είναι μεγάλο προβλημα. Σας ωθεί σε μη αντιστρέψιμα, ασυγχώρητα λάθη, όπως αυτό εδώ. Η συμπεριφορά σας σας έχει κάνει και θα συνεχίσει να σας κάνει δυστυχισμένο και μόνο.
Anonymous Anonymous, at 7:36 PM  
Επειδή και στους πιο αδαείς πρέπει να απαντάμε, ο Γεωργιά είναι άλλου είδους φρούτο από τον Λιακό και τον Βελό. Ο Γεωργιά είναι ένας έξυπνος φασίστας που νομίζει πως είναι δημοκράτης. Ο Λιακό και ο Βελό είναι ηλίθιοι φασίστες που νομίζουν πως είναι έξυπνοι.

Γκέγκε;
Anonymous Anonymous, at 8:27 PM  
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ IP ΤΗΣ.ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΤΣΙΜΠΗΜΑ". ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΦΛΩΡΟΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ.
ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΙΡ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΜΑΣ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ,ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.
Anonymous Anonymous, at 8:56 PM  
ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣ "ΑΣΦΑΛΕΙΑ"
Κύριοι και κυρίες. Το μυστικό Τάγμα των Ιπποτών παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον τις σοβαρότατες δηλώσεις της εντεταλμένης υπηρεσίας της ασφαλείας.
Ο γέροντας +ευλόγησον+ μετά από συνενόηση με το Θεό περί θεμάτων Λιακουρορθοδοξίας έδωσε την εξής Προφητεία:
Όταν η ασφάλεια θα ερθει την Παρασκευή να συλλάβει τη σκοτεινή πλευρά του Σιωνισμού και τους υποχθόνιους καλλικατζαραίους, μία αντιβαρυτική ορθόδοξη κοσμοσφαίρα θα ρίξει κάμποσα τεριρέμ στους κακούς και θα τους μετατρέψει σε καλούς Λιακουρορθόδοξους. Ο αρχάγγελος Mιχαήλ θα εκσφενδονίσει τη ρομφαία του και θα διαλύσει τους ψεκασμούς υποταγής ελληνοχριστιανορθόδοξων συνειδήσεων. Ετσι οι ασφαλίτες θα προσχωρήσουν στο Τάγμα των Ιπποτών funEL και οι Λιακόφιλοι θα πιάσουν δουλειά στο κάστρο σαν επίσημες μαζορέτες χορεύτριες εθνικοπατριωτικών χορών.

Τα μηχανήματα του Αντίχριστου παθαίνουν black out (εις την βαρβαρικήν)
Έτσι άλλη μια Προφητεία θα εκπληρωθεί.
Ακόμα για μια φορά ο Δημοσθένης Λιακόπουλος δικαιώνεται.

ΠΡΟΣ "ΑΣΦΑΛΕΙΑ" ΕΞΤΡΑ. ΟΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΝ ΧΕΙΡΟΓΛΥΚΑΝΟΝ. ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΕΛΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΕΜΕΙΣ ΒΑΦΑΜΕ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΚΛΑΝΙΕΣ

+θαμαστεδωμεχριναβγαλειοηλιοςκερατα+
Blogger funEL, at 10:43 PM  
Pw pw ... liges meres eleiya apo to ierov satiov kai koita ti egive!

Pros asfaleia:

Avamevomev ierov basavisthriov me falagga pou eivai allwste kai to e8viko mas spor. Saravta xrovia tagmatasfaliths exw deireieieieieieieieieieiei!!!!


Pros Funel:

Gia mia stigmh makrua apo tas A8hvas efobh8hv oti 8a exava th septh morfh tou profhtou ALLA OYXI!!! O profhths emfavizetai duvata kai liakourika opws pavta sto SuperB gvwsths Palaias Prwteuousas Pelopovhsou Pare Pevte Prasiva Pevtakosarika (katalabate upo8etw!).

Ta 8aumata peftouv broxh! TESLA sarwsav olh th boreiodutikh perioxh katw apo to aulaki, metafusikes katsari8res iptavtai, hannebu apagagouv upoyhfious vomarxes. Ta balavidia egivav kosmosfaires kai ta auga tourkias mpallakia tou tennis!

Pros Rodia:

Priv xrovia eixa akousei to 8auma tou Paisiou opou eixe afhsei metewro eva "gkourou" apo to 8ibet o opoiow aiwrh8hke mprosta tou. Dev 3erw av eivai akribws h idia istoria alla to radio arbula kai oi parallages twv diaforwv 8aumatwv suvexizouv epa3ia thv paradosh tou kleftikou, ths tablas, tou e3oxikou, tou kokoretsiou, tou tzatzikiou kai tou patsa!

Pros olous tous allous pou dev exw 3avamatadei edw:

+AY3ANES8EKAIPLH8YNES8EUBEREBLOGISON+

Meta timhs

+KOKORMAN+

Y.S.: Zhtw tapeiva suggvwmh gia ta apaisia greeklish alla to ebraiosiwvistikov internet cafe sto opoio grafw to parov postion dev dia8etei ELlhvikos...

Avamevwv suvdesh apo OTE kai bebaia internetion veometakomizov gar.
Blogger kokorman, at 9:41 PM  
ΠΡΟΣ "ΑΣΦΑΛΕΙΑ"

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΛΙΑΚΟΦΙΛΟΙ,
ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ?
ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ +ΜΑΛΑΠΕΡΔΑ+ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ?
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ 6Η ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ 2024.

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΟΚΑΡΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΗΤΕ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΑΣ, ΤΟΥ ΛΙΑΚΟ, ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΙΚΗ ΚΟΣΜΟΣΦΑΙΡΑ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ (ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ) ΝΑ ΤΟΝΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝΕ, ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ, ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ.

ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, Ο ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ.

ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΣΚΟΥΠΙΔΟΠΑΡΑΓΩΓΕ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ.
Anonymous Anonymous, at 1:00 PM  
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ.ΕΙΠΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΗ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΓΕΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ "ΚΟΛΗΤΑ" ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΣΕΤΣΕΝΟΣ.
Anonymous Anonymous, at 4:02 PM  
ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΜΗ ΠΑΡΑΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΕΤΕ ΚΑΝΑ ΓΟΦΟ.
OTAN ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΙΚΑ ΤΕΡΙΡΕΜ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ +ΣΚΟΤΑΔΙΣΟΝ+.
ΟΥΣΤ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ.
Anonymous Anonymous, at 4:32 PM  
απαπαπαπαπα!!!


δεν ξαναερχομαι εδω ολο κατι μαλακες μπατσοι μπαινουν και κανουν τραμπουκισμους!!!


+μαικλτζακσονευλογησον+
Blogger vatraxokoritso, at 9:41 PM  
This comment has been removed by a blog administrator.
Blogger Giatros gia desimo, at 3:54 AM  
This comment has been removed by a blog administrator.
Blogger Giatros gia desimo, at 3:56 AM  
Oute comment tis prokopis den mporw pia na grapsw... Tespa... Vlepontas to mpourd... eee mpahalo pou yparhei sta comments tou parontos post, 8a pw ayto pou skeftomai me ena tragoudi... tou Antypa stin sygkekrimeni periptwsi... "THS POUTANAS GINETAIIIIIIIIIII!!!!" ANTE KAI KALA KRASA!
+MICHAELKNIGHTIPPOTISTISASFALTOUYPEREYLOGISON+
Blogger Giatros gia desimo, at 4:26 AM  
ΣΦΑΞΤΕ ΜΕ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ ΤΑ 6 ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΙΜΙΟΥ ΤΟΥΣ. ΣΦΑΞΤΕ ΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ
Anonymous Anonymous, at 11:11 AM  
This comment has been removed by a blog administrator.
Blogger pølsemannen, at 11:38 AM  
He's the best, he's the best Prophet Liako is the best every time I watch his shows, I feel a pressure on my chest!

+euBLOGison+ Ξανθορθόδοξε, γέροντα κένταυρε.

+ασήμoσον+ +ακούμπησον+
Blogger pølsemannen, at 11:41 AM  
ΑΝONYMOUS,

TA KΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΥΣΤΕΡΙΕΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΑΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΜΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΝΑ ΚΟΥΝΑΝΕ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΕΖΙΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ.
Anonymous Anonymous, at 3:12 PM  
ΚΑΛΑ, ΜΑΣ ΠΕΙΣΑΤΕ ΤΩΡΑ. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΟΤΙ ΤΟ SITE ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΕΚΔΟΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ,ΑΦΟΥ Ο ΛΙΑΚΟΥΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΚΟΝΗ ,ΠΟΥΛΟΝΤΑΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Anonymous Anonymous, at 6:23 PM  
ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΟΥΛΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ,ΔΙΧΩΣ ΑΝΤΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΠΙΤΥΧΑΤΕ ΛΑΜΠΡΑ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΙΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΡΑΚΙ (Η ΝΑ ΤΣΕΠΩΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ Η ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ-ΜΕ ΤΟ PARDON) ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΤΟ SITE ΣΑΣ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΥΠΝΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΥΓΕΡΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.ΕΧΕΤΕ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΟΚΥΑΛΙ,ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ,ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ,ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΩΙΣΜΟ ΣΑΣ.
ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΤΗΣ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ!ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΠΤΟΗΤΟΙ!
P.S.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΕΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ-ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ NICOLAS BURNS
Anonymous Anonymous, at 8:19 PM  
K. Ζopo και κύριε ανώνυμε, το παρόν blog εξυπηρετεί αντίπαλα εκδοτικά συμφέροντα και τσεπώνει πολύ χρήμα
όπως ακριβώς,
η γη είναι κούφια γεμάτη μιαρά έθνη διαβολαραίους και καλλικατζαραίουε Νεφελίμ, ο ήλιος είναι σιδερένια μηχανή, οι υποχθόνιοι ζουν αναμεσά μας και τρώνε ανθρώπους, ο Διόνυσος και ο Μεγαλέξανδρος έπειτα από εντολή του Θεού βούλωσε τρύπες με τεράστιες τάπες-πυραμίδες, η σελήνη είναι γεμάτη ελληνικές πόλεις και μέλαθρα, ο Λουκιανός έγραψε αληθή ιστορία, ο πλανήτης είναι ελληνικός, όλοι οι πολιτισμοί είναι ελληνικοί, όλες οι γλώσσες προέρχονται από την ελληνική, ο Αριστοτέλης ανακάλυψε τη σχετικότητα και το νόμο της απροσδιοριστίας, όλες οι γνώσεις του κόσμου είναι γραμμένες στα αρχαία ελληνικά χειρόγραφα, οι αρχαίοι έλληνες ήταν χριστιανοί ορθόδοξοι και δεν πίστευαν στο δωδεκάθεο, οι αρχαίες σίβυλλες πρόβλεψαν όλη τη γνωστή ιστορία της ορθοδοξίας (και την κοσμοκρατορία του 2024), οι προφητείες των γεροντάδων επιβεβαιώνονται, το τραχώνι δεν είναι απάτη, δεν ισχύουν οι νόμοι της φυσικής, η ρομφαία του αρχάγγελου Μιχαήλ εμφανίστηκε όταν βγήκε πρόεδρος ο Πούτιν, Ο Πούτιν είναι πλανητάρχης και θα μας χαρίσει την Αγιασοφιά και την Πόλη, υπάρχει ορθόδοξη ρώσικες αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες (που ψέλνουν τεριρέμ) και τουπόλεφ, ο Πούτιν ελέγχει τους αμερικάνους και εφαρμόζει το σχέδιο του θεού (σαν Ορθόδοξος και βαθιά θρησκευόμενος που είναι), έγινε θαύμα στα δίδυμα του Λιάκουρα, η νόσος των πτηνών ήταν της νέας τάξης για να μην έχουμε ζώα αλλά μόνο κρεατόμαζες, η εξέγερση στη Γαλλία ήταν πρόβα τζενεράλε της νέας τάξης για την παγκόσμια δικτατορία, ο τυφώνας κατρίνα ήταν ρώσικα υπερόπλα ΤΕΣΛΑ, οι αρχαίοι έλληνες βύθισαν την Ατλαντίδα με υπερόπλα ΤΕΣΛΑ, οι αρχαίοι θεοί ήταν υπερόντα ΕΛ που απόγονοί τους είναι οι υπεράνθρωποι έλληνες, επαληθεύονται οι πάσης φύσεως ορθόδοξες προφητείες (πχ η καταβυθίση της Καλιφόρνιας από μεγάλο σεισμό και η καταστροφή των νότιων πολιτειών από τυφώνες, πέρυσι), η λευκή αδελφότητα κυβερνάει τον κόσμο από την έρημο τακλαμακάν στη λευκή πυραμίδα που μέσα είναι η παγκόσμια πρωτεύουσα, ο αντίχριστος είναι ο μερτάγιας και έστειλε επιστολή στη πράβδα όπου λέει μεταξύ άλλων ότι περιμένει να χτιστεί ο ναός του Σολόμωντος για να κυβερνήσει το κόσμο, όλη η ιστορία είναι πλαστή γιατί όλοι οι άλλοι φοβόνται τους έλληνες, όλοι οι επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων παγκοσμίως είναι συνωμότες εδώ και εκατοντάδες χρόνια, την αλήθεια την ξέρουν μόνο οι γεροντάδες της ορθοδοξίας και ο Προφήτης Λιάκουρας, οι σιωνιστές μας ψεκάζουν για να μας υποτάξουν τις ΕΛληνοχριστιανικές συνειδήσεις μας, υπάρχει 666, υπάρχουν σφραγίσματα του αντίχριστου σε τσιπάκια ταυτότητες διαβατήρια κάρτες barcode μουσική ροκ κλπ κλπ, θα γίνουμε ελέω θεού κοσμοκράτορες το 2024 όπου θα είμαστε τουλάχιστον 120.000.000, ο σακκέτος πακέτος είναι σοβαρός ερευνητής, ο συννεφάκης δεν λέει ανοησίες, ο πάλμος δεν λέει μπούρδες, οι έλληνες είναι αυτόχθονες, μέσα στον παράδεισο είχαμε ενεργειακά σώματα και η αναπαραγωγή γινόταν με άλλους τρόπους, βρέθηκε σκελετός γίγαντα στο αττικό μετρό αλλά μας το κρύβουν, το αμερικανοϊσραϊλινών συμφερόντων πανεπιστήμιο μας κρύβει το σκελετό κενταύρου, οι πολιτικοί είναι τσιράκια της Νέας Τάξης, οι νομπελίστες είναι τσάμπα μάγκες (ο Αϊνστάιν και ο κοπέρνικος ήταν ηλίθιοι), και τρίτος πύργος έπεσε μαζί με τους δίδυμους και οι 20.000.000 νεοϋορκέζοι συνωμοτούν και μας το κρύβουν, και άλλα πολλά κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ Λιακουρικά.



Το φως και το φανάρι που χρησιμοποιείτε κ. Ζopo πρέπει νάναι Λιακουρικής κατασκευής και σας κάνουν να βλέπετε με μάτια γουρλωτά και αλλήθωρα. Εύγε, Δυνατά και Λιακουρικά εξυφάνατε μια ακόμα συνομωσία την οποία επιλύσατε την ίδια στιγμή. Είστε άξιο τέκνο της Λιακουρικής μεθόδου «ο αχταρμάς ο φάντης και το ρετσινόλαδο». Είστε υποψήφιος για την ομάδα cheerleader του Τάγματος. Να μας ξανάρθετε μαζί με όλα τα ονόματά σας. Είστε σπάνια διασκέδαση στο Τάγμα.

Επίσης. κ. ανώνυμε είμεθα σίγουροι ότι μας περιμένετε στο Σύνταγμα όταν θα ανάψουν οι καθαρτήριες εθνικοσοσιαλιστικές Λιακουρικές φωτιές να κάψετε τις μάγισσες (μαλέους μαλεφικάρουμ) να μας καθαγιάσετε και να μας εκπολιτίσετε καταλλήλως.
ΑΡΑΓΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΙΑΚΟΥΡΕΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ?

+σκοτάδισον+


ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΌ ΛΙΑΚΟΥΡΟΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ
Blogger funEL, at 8:30 PM  
ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ
ΠΑΡΑ
ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΑΣ
ΛΕΥΚΟΣΑΡΚΕΜΠΟΡΑΣ
ΚΛΠΟΥΣ
ΝΕΟΤΑΧΙΚΟΕΜΠΟΡΕΣ

ΓΑΜΩΤΙ ΜΟΥ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΑΛΩ COMMENT ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ
ΜΥΡΙΖΟΜΑΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ!
Anonymous Anonymous, at 9:19 PM  
ΚΑΛΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ SITE.AYTA ΔE TA EKANE OYTE O FINTEL KASTRO.ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΧΤΥΠΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΥΛΑΕΙ ΦΤΗΝΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ.
Anonymous Anonymous, at 9:53 PM  
MA AN MAΣ EXETE ΣYNEXEIA ΜΠΑΝΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟ; ΕΛΕΟΣ ή ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ
Anonymous Anonymous, at 9:58 PM  
ΡΕ FUNEL ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΑΚΟ;;;!!!!!!!!!!! ΤΙ ΜΑ.....ΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥ; ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ. "ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΛΙΑΚΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ". ΑΥΡΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΒΓΑΛΕΙ ΚΕΡΑΤΑ,ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ
Anonymous Anonymous, at 10:04 PM  
toy lakoyra tou ajizei na ton desoun sto syntagma kai na sfazoun ta paidia tou mprosta toy me konservokoutia
Anonymous Anonymous, at 10:09 PM  
zopo - dimokraths - anonymous - asfalia
XEROUME OTI EISAI ENA PROSOPO MONO.
DEN XRIAZETE NA ALLAZIS ONOMATA.
OSO KE NA SE PLIRONI O KARAGIOZAS LIAKO DEN AKSIZI NA XANIS TOSES ORES EDO. FTIAKSE LIGO TI FATSA SOU, VRES MIA DOULIA KE ENA KORITSAKI NA STAMATISIS TI MALAKIA.


OTAN VGALI O ILIOS KERATA
MOLON LAVE
PES STO AFENTIKO SOU
TON PSEFTOELLINA.
Anonymous Anonymous, at 10:27 PM  
Προς τον Ισοπροφήτη Φανέλ,

Μην πτοείστε και και συνεχίσεται το έργο σας εν Λιακώ αδερφέ Φανέλιε.

Αγαπούμεν σε, τιμούμεν σε και
δοξολογούμεν σε Προφήτη Πλασιέ ώτι εσύ η άμπελος και ο Φανέλ το κλήμα και ο μένων εν υμάς κυμείς εν αυτώ ούτως φέρειν Ευρώ πολύν.


Το κατά Πάλμον Μπαζοπακέτο, ΙΓ 2

+ευλόγησον+

Προς τους βρυλοειδέις σιωνοκουλτουριαραιους που επαρύσφρησαν:

Ωρέ οχτροί ξέρεται ωρέ με μπλιούς πάτε να τα βάλετε; Με τσ' ΕΛ ωρέ ξαγάρια, απού σκοτώσανε τς Ατλάντηδες και τσοι Δροακονιανόύς* αλλά και τς Αυγύπτιους, του Ερυθρόδερμους, τους Μαορί κ.α. ων ούκ εστί αριθμός.
Κοπιάστε ωρέ νεοτάξ, κοπιάστε νεοεποχιτόπουλα και θα είδετε τι έχετε να πάθετε από τους απογόνους του Λεωνίδα, του Παλαιολόγου και του Νικηταρά (αλλά επίσης και των: Άγγέλων (μη Οβριών φυσικά), Εξωγήινων (μη Δρακονιανών εννοείται) και Πετραλωναρχανθρώπων (μη προερχομένων όμως από την εξέλιξη και μαιμούδες και τέτοια μιαρά)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ υπηρέτες των Νεφελόιμ Πέρσες και τσιράκια της Νέας Τάξης (Νουόβο ¨Ορντο Σεκλόρουμ).

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!

LIAKOPOULOS speaking


*(αφού ΠΡΩΤΑ ψωλόχυσανε τις εβραιοκινούμενες, μογγολομασωνικές, ξεαντεριασμένες και τουρκοδρακονιανές ΚΩΛΑΡΕΣ τους)
Anonymous Anonymous, at 11:01 PM  
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑς!!!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΜΕΧΜΕΤ ΑΠΌ ΣΤΑΜΠΟΥΛΙ ΕΛΛΗΝΑΡΘΟΔΟΞΟς ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΓΓΟΒΟΛΙΑ ΤΗΛΟΡΑΣΗ ΠΡΟΦΗΤΗ ΠΛΑΣΙΟΥ!

ΕΔΩ ΤΟΥΡΚΙΓΙΕ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΟΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΘΥΜΙΣΕ ΠΡΟΦΗΤΗΣ! πΡΟΦΗΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ!!!

ΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΠΟΥ ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΟΙΝΑΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΛΗΝΕς ΒΕΡΟΙ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΥΜΟΥΜΑΣΤΕ ΑΡΧΑΙΕΣ ΜΑΣ ΡΙΖΑΙΣ.

ΝΑ ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΣΕ!!! ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑΒΑΣ ΓΙΑΒΑΣ ΓΙΑΑΙΡΝΕΙ!!

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_261912_01/10/2006_199827
Ελληνομανία: η νέα μόδα των Τούρκων

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΙΚΙΝΓΚ
Anonymous Anonymous, at 11:11 PM  
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΖΙΠΟ;;;
Anonymous Anonymous, at 11:23 PM  
ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΤΙ FUNEL "ΟΤΑΝ ΝΟΜΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ Σ'ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΙ ΟΤΑΝ ΝΟΜΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ 'ΧΕΙΣ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ"
Anonymous Anonymous, at 11:28 PM  
TIIIIME IS ON MY SIDE OOOOOOOH YES IT IS!!!!!!!!!!!
Anonymous Anonymous, at 11:30 PM  
προς av - warlord
πάρε τα βιβλία:
http://www.liako.gr/intro.jsp
και βάλτα στο κώλο σου
και "οταν νομισεις οτι δεν παίρνει άλλο, καινούργια σκουπιδοπακέτα θα ξεφορτώνουν στο ξεχυλωμένο μικρό πρωκτό σου"
"τιμε ις ιν γιορ ασ (βαρβαριστί)"
Anonymous Anonymous, at 11:36 PM  
MH ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ
Anonymous Anonymous, at 12:02 AM  


Ντροπή σας! Να μαγαρίζετε το όνομα και τις προθέσεις του Προφήτου ΜΑΣ. Απαπαπαπαπα
Σκεφθείτε την στιγμήν κατά την οποίαν θα επελαύνουν οι ΕΛ και ελάτε στα ίσια σας, ω αδελφοί!

..και.. ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΔΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧάΛΙΑ, Ε..

:-)

Θα καλέσω τας πύρινας ρομφαίας ομού μετά του γέροντος +ευλόγησον+ να σας κάνουν Ντά. Εξηγηθήκαμε;


Blogger Rodia, at 12:13 AM  
NA KAI ENAΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Anonymous Anonymous, at 12:15 AM  
Αγαπητέ κ. funEL, διαγράψατε τα βδελυρά σχόλια παρακαλώ και φυλάξτε αυτά εις το Αρχείον.

πληηηηζζζ :-)

..είπαμε σκουπίδια, αλλά ουχί βόθρους..
Blogger Rodia, at 12:16 AM  
θΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ 2011 ΑΘΛΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΙΩΝΙΣΤΑΚΙΑ.
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ.
Anonymous Anonymous, at 12:17 AM  
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ Κ. ΡΟΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΩ.
Anonymous Anonymous, at 12:17 AM  
ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ.
]+[
Anonymous Anonymous, at 12:18 AM  
μ (όπως "μούλος", "μαλακοπίτουρας" "μπαστάρδι" κλπ )
o Aπόλλωνας σε πηδά αντιβαρυτικά μαζί με το τριπόδι του και σ αρέσει σιωνιστή υποχθόνιε καλλικατζαρέε κουλτουριαραίε
Anonymous Anonymous, at 12:19 AM  
ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ.
ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΑΝΕΥ ΠΡΟΦΗΛΑΚΤΙΚΟΥ
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ.
]+[
Anonymous Anonymous, at 12:21 AM  
ΜΑ ΦΙΛΤΑΤΗ Κ. ΡΟΔΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΓΑΡΙΖΕΤΑΙ Ο...ΑΠΟΛΛΩΝ. ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΦΕΡΘΗΚΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΦΡΑΣΤΙΚΑ ΑΦΟΥ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΦΛΩΡΟΣ ΚΑΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟΣ..ή ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙ,ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
Anonymous Anonymous, at 12:23 AM  
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΤΟ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ AΣΤΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗ – ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΗΛΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΗΤΟΙ ΤΟΥ 1/3-ΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙΣ ΕΚΤΡΩΜΑ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΛΑΤΡΕΙΑΣ.
ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΑΥΤΟΥΣ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ.
Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΠΕΛΑΥΝΕΙ.
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ.
]+[
Anonymous Anonymous, at 12:41 AM  
ΚΑΛΑ ΡΕ, ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΛΕΙΨΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΜΠΑΡ;;; ΕΛΕΟΣ! FUNEL ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ (ΣΧΕΔΟΝ) ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ. APPOLO, AΔΙΚΑ ΧΑΛΑΣ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΣΟΥ ('Η ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΤΣΑ ΚΛΑΤΣΑ ΤΩΝ ΠΛΗΚΤΡΩΝ :Ρ). Μ... ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΜΠΙΤ ΓΙΑ ΜΠΙΤ ΒΛΑΚΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ... ΤΙ ΒΡΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ... ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ, ΑΝΤΕ ΒΡΕΣ ΚΑΝΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙΣ! ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΛΙΝΚΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ... ΕΥΓΕ!!! ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΘΑΨΕΣ ΡΕ ΘΗΡΙΟ;; ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ!!! ΡΟΔΙΑ, ΛΥΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΣΟΥ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΕΙΜΜΑΡΟ ΔΗΛΩΣΕΩΝ! (ΨΨΨΨΨΨΨΨΨΤ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΝ ΜΑΡΜΕΛΑΔΙΤΣΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΛΩΣΗ... ΚΑΘΩΣ ΕΙΔΟΝ ΠΑΣΑ ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ ΣΧΟΛΙΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ! ΤΗΣ ΕΞΕΔΙΔΟΜΕΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΥΝ ΚΙΓΚΛΗΔΩΜΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΕΙΣ ΤΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΝ! (ΓΑΜΗΣΑ ΠΑΛΙ ΕΤΣΙ Ε;;; :D)

+Ο-ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ-ΞΕΒΟΥΛΩΣΟΝ+
Blogger Giatros gia desimo, at 4:19 AM  
30.000 EURO ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ 2310.52.10.10 ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕΙ Ο FUNEL ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΕΙ ΤΟ ΛΙΑΚΟ . ΣΤΟ 2310 52.10.10
Anonymous Anonymous, at 8:09 AM  
O FUNEL ΠΑΙΡΝΕΙ 3000 EURO ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΕΙ ΤΟ ΛΙΑΚΟ.ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ SERVER ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;;;; 30.000 EURO ΣE OΠOION ΠEI ΣTO 2310 52.10.10 ΠOIOΣ EINAI O FUNEL.ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ 30.000 EURO
Anonymous Anonymous, at 8:39 AM  
ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΟΣ FUNEL ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ 30000 EURO, ΣΤΟ 2310 521010. ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ FORUM ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ.30.000 EURO ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΟ FUNEL
Anonymous Anonymous, at 8:57 AM  
οσο μπαναρισμα και να κανεις στην πορνοσελιδα σου,σε μια βδομαδα θα παιζεις σε ολα τα forum και τα τσαταδικα.Ελα με την οπισθεν.30.000euro για τον απατεωνα αρχιρουφιανο funel
Anonymous Anonymous, at 9:01 AM  
ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ...ΟΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΣΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΣΟΥ Σ'ΑΓΑΠΑΝΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΟΥ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ 30.000 euro για το ρουφιανο funel.Παιζει παντου. Καποιοσ θα σε προλαβει βγαλε εσυ τωρα 30000 euro και βοηθησε το δικαιο.Γιατι να οικονομαει μονο ο αρχιρουφιανος funel;;;;;
Anonymous Anonymous, at 9:15 AM  
Η ΡΟΜΦΑΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΠΙΠΤΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ FUNEL TO TEΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΆΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΑΚΟ.ΑΥΤΟΣ EINAI ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ FUN TOY ΟΜΩΣ ΔΕ ΣΕ ΠΑΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ;;;ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.ΖΗΤΑ ΤΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ "Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ" Υ.Γ.ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ COCA COLA. ΠΑΕΙ ΜΕ ΟΛΑ
Anonymous Anonymous, at 9:23 AM  
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ FUNEL.ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΛΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΑΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΟΛΑ ή μηπωσ οχι;;;;;30000 euro ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ PΟΥΦΙΑΝΙΑ ΤΟΥ FUNEL. ΤΗΛ ΣΤΟ 23105201010
Anonymous Anonymous, at 9:53 AM  
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΞΟΦΛΗΣΕΣ,Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΟΥ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
Anonymous Anonymous, at 10:09 AM  
Δυστυχώς μικρέ μου ανώνυμε - λ,
δεν χορευεις καλά και το συμβούλιο των γεροντάδων +βλογιόκοψον+ σε επιπλήττει για επανάληψη και έλλειψη φαντασίας. Η τιμωρία σου είναι να διαβάσεις πολλές φορές το νέο ιερό σαβουροπακέτο να το μάθεις απ έξω. Σε λίγες μέρες που ο γέροντας +ευλόγησον+ θα σου βάλει διαγώνισμα έσο έτοιμος διότι Ο ΧΑΦΙΕΣ ΓΑΡ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.
Eαν χορέψεις την επόμενη φορά καλύτερα και Λιακουρικά θα μπεις υποψήφια στην επίσημη ομάδα cheerleader του Τάγματος.
Πάντα μπρος HEIL UBERMENSCH LIAKO.
ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ. GOTT MIT UNS.
Blogger funEL, at 10:29 AM  
Ααααα... αφήστε τον κακομοίρη τον zoro (Θόρο στα Ισπανικά Καστίλης) στην ησυχία του...
Ερευνητές του πανεπιστημίου του Μπέρκλεϋ (Κουφάλες πότε θα σταματήσετε να κρύβετε τους κενταύρους;;;) απέδειξαν οτι η μαλακία είναι υγεία.
Φτιάχνει μπράτσα και ωραία φάτσα.

anonymous: Προυσχή! Εις την βαρβαρικήν: fun [fAn]=ουσ. τέρψη, διασκέδαση: (Ομηρικό)
fan [fEn] ουσ. ριπίδι, βεντάλια: she waved her fan ανέμισε τη βεντάλια της # ανεμιστήρας, κν. φτερωτή: ceiling fan ανεμιστήρας οροφής # λικμήτειρα, μηχανή λιχνίσματος # γεωλ. ριπίδιον, ριπιδοειδής σχηματισμός # ιδ. θαυμαστής, οπαδός (Πελασγικόν).

Ερώτηση κρίσεως: Πόσα μπαζοπακέτα απαιτούνται για να μαζευτεί το ποσό των 30.000 € της επικυρήξεως; Ααα;;; Και δεδομένου οτι κάθε σκληροπυρηνικός Λιακο-fan αγοράζει κατά μέσο όρο 2,74 πακέτα την τριμηνία, σε πόσο χρόνο θα μαζευτεί το ποσόν λαμβάνοντας υπ'οψη οτι οι σκληροπυρηνικοί Λιακο-fans ανέρχονται σε 144.000 (όσοι και οι αγνοί της Αποκαλύψεως) ααα;

+Η φτήνεια τρώει τον παρά και ο παράς την φτήνεια+

Έσεται ήπαρ (άνευ ηπατίτιδος κατάλληλο δια μετμόσχευσιν, τηλ 2310 52 10 10)

+ακούμπησον+
Blogger pølsemannen, at 10:38 AM  
ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΦΙΛΟΣ Μ... ΕΕΕ Λ ΕΝΝΟΩ, ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ Ο ΛΙΑΚΟΟΟΟΟ (ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΤΡΙΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ). ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ! ΑΡΧΙΧΑΦΙΕ! ΡΕ ΟΥΣΤ!
Blogger Giatros gia desimo, at 2:42 PM  

Add a comment