funEL βαρυ πακετο

Monday, October 02, 2006

Όταν οι άλλοι τρώγαν Βαλανίδια..

Το καινούργιο σκουπιδοπακέτο είναι πλέον γεγονός.
Έσπασαν επιτέλους τα κοκάλα των κουλτουριαραίων.
Έγινε θρύψαλα και η τελευταία λογική αντίσταση των ορθολογιστών, σκεπτικιστών και όλων των επιστημόνων ιστορικών. Και φυσικά πάντα μαζί με το Θαύμα της τελευταίας εκπομπής (που ποτέ δεν είναι τελευταία) και του εξαντλημένου πακέτου (που ποτέ δεν εξαντλείται).
Ναι είναι αλήθεια.

Ακολουθόντας το παράδειγμα του προφήτη Λιάκουρα, παρουσιάζουμε το υπερσαβουροπακέτο με την Λιακουρική θεολογική μεταφυσική μέθοδο "Ο Αχταρμάς και ότι θέλουμε λέμε".
Εμείς δίνουμε ότι στοιχεία και αποδείξεις (ότι σαβούρα) θέλουμε. Εσείς κρίνετε μόνοι σας (όπως πάντα).Original τίτλος «Εμείς οι Έλληνες»
Η κρυμμένη σοφία που αποκαλύπτεται βρίσκεται στον συνδυασμό Λιακούρειας κοσμοθεωρίας, Ορθοδοξίας, εθνικισμού και κοινωνικού πατριωτικού οράματος. Η 6η κοσμοκρατορία (6ο Reich) που επέρχεται το 2024, όπως λένε οι προφητείες του Τραχωνίου, η ανωτερότητα της ράτσας, το κρυμμένο πανάρχαιο Ιχώρ που μας ξεχωρίζει από τους άλλους, ο πλανήτης που είναι δικός μας μαζί με πλήθος γαλαξιών, και άλλα πολλά είναι ο Αχταρμάς που κάνει το βιβλίο απαραίτητο σε κάθε αποθήκη, πατάρι, βαθύ πηγάδι.Original τίτλος «Κυριαρχούσα Ιδεολογία»
Συνέχεια του προηγούμενου μπαζοβιβλίου. Είναι η ανασύσταση της ιδεολογίας των ΕΛ. Η όψη του Προφήτου ημών Λιάκουρος, το θυμωμένο ύφος, η γαϊδουροφωνάρα, το σηκωμένο απειλητικά χέρι δείχνουν το δρόμο σε άλλες παλαιότερες εποχές (πριν 70 χρόνια). ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ. Είναι μια υπόσχεση που ο Προφήτης Ισαπόστολος πασχίζει καθημερινά από πολλά πανελλήνια κανάλια να κάνει πράξη. Φυσικά η θεία Πρόνοια είναι μαζί Του (είτε έτσι είτε αλλιώς).Original τίτλος «Κινέζικη Σοφία»
Η εκστρατεία του Μεγαλέξανδρου όπως καταγράφεται από τους ιστορικούς μελετητές γεροντάδες της ορθοδοξίας +ευλόγησον+, έγινε μετά την εντολή του θεού. Ο Ορθόδοξος Μεγαλέξανδρος πήγε στη Κίνα με εκατοντάδες βουλώστρες και τάπωσε τους υποχθόνιους με Τάπες-πυραμίδες. Οι κουλτουριαραίοι και οι συνωμότες ιστορικοί μιλάνε για τάφους των αυτοκρατόρων της Κίνας, αλλά κούνια που τους κούναγε. Τρώμε κουτόχορτο εμείς? Η μεγάλη λευκή πυραμίδα που εδράζεται η Λευκή αδελφότητα, που κυβερνάει τον κόσμο, είναι η απόδειξη. Μεγαλύτερη απόδειξη από αυτή είναι τα κόκκινα αυγά του αρχαίου Ελληνοχριστιανικού Πάσχα που ανεβρέθηκαν στην έρημο Τακλαμακάν – Σαχλαμαράν.Original τίτλος «Ινδική Σοφία»
Ως γνωστό οι αρχαίοι Ινδοί ήταν ΕΛληνες απόγονοι των μεγάλων στρατηλάτων που εποίκησαν την Ινδία βουλώνοντας ταυτοχρόνως τις τρούπες της κουφαλαίας γης για να μη βγουν οι καλλικατζαραίοι από κάτω και μας φάνε ζωντανούς. Απόδειξη, που μπορείτε να τρίψετε στα μούτρα των κουλτουριαραίων είναι οι ινδικές πατάτες που περιέχουν αρχαίο Ιχώρ του στρατού του Διόνυσου και αρχαίο Ορθόδοξο αγιασμό Μεγαλέξανδρου. (Λιακουρο)Στοιχεία και (Λιακουρο)αποδείξεις ως συνήθως από τον γέροντα Παρλαπίπα +ευλόγησον+.Original τίτλος «Εμείς οι πολυμήχανοι ΕΛληνες»
Είναι ένα μοναδικό σκουπιδοβιβλίο που αναφέρεται στη εξυπνάδα και το υψηλό IQ των προορισμένων από το θεό να κυβερνούν, Έλληνες. Τρομακτικό παράδειγμα αυτής της ευστροφίας αποτελεί το παράδειγμα του προφήτου ημών Λιάκουρα. Το γεγονός ότι μπορεί να μοσχοπουλά φύκια για μεταξωτές κορδέλες, κάνουν τους συνωμότες να σκάνε από τη ζούλια τους. Το ότι έχει γεμίσει το κόσμο σαβουροπακέτα όλων των ειδών και έχει κάνει τα μάτια χιλιάδων ελλήνων να βλέπουν αλλήθωρα και τουρλωτά, ατιμώρητος από το νόμο, κάνει τους νεοταξίτες κουλτουριαραίους να λυσσάν από τη φούρκα τους. Είναι το όνειρο κάθε αποτυχημένου, που ονειρεύεται να τ' αρπάξει ανοίγοντας μια φάμπρικα, πουλώντας αέρα κοπανιστό πασπαλισμένο με καταστραφολογία αλυτρωτισμό μεγαλοϊδεατικό εθνικοσοσιαλισμό. ΗΕIL UBERMENSCH LIAKO.Original τίτλος «Η φλόγα που δεν έσβησε ποτέ»
Πρόκειται περί ενός ρομάντζου ενός πουλιού και ενός ΕΛληνοχριστιανού στρατιώτη. Ο Ελληνισμός και ο Χριστιανισμός ενώνονται μεταφυσικά σε μια διάπυρο ένωση θέωσης και υπερβατικού. Ο Προφήτης πιστός στα εθνοσωτήρια ιδανικά διατηρεί τη σπερματώδους μορφής φλόγα μέσα στο κομψό χέρι Του, γονιμοποιόντας ότι ραντίσει και κάνοντας έτσι ν’ ανθίσουν ξανά οι εποχές που η Ελλάς ήταν των Ελλήνων και των Χριστιανών (Ορθοδόξων). Το υπερρεαλιστικό τούτο πόνημα έρχεται να καταστρέψει και τα τελευταία υπολείμματα των σπασμένων κοκάλων των ανθελλήνων κουλτουριαραίων. Η βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων καθημερινά από τη τηλεόραση αποδίδει καρπούς.Original τίτλος «Απομυθοποίηση του Δωδεκάθεου»
Ο μέγας υπερβαρυτικός ερευνητής και σοδομιστής της ιστορίας Σακκέτος Πακέτος, πρώτος αποκάλυψε από τα αρχαία ορθόδοξα ελληνικά χειρόγραφα, ότι οι αρχαίοι Έλληνες δεν ήταν τόσο βλάκες να είναι δωδεκαθεϊστές αλλά χριστιανοί Ορθόδοξοι (ξύπνιοι). Οι συνωμότες ιστορικοί που ισχυρίζονται το πολυθεϊστικό χαρακτήρα των αρχαίων Ελλήνων ψεύδονται ασυστόλως χιλιάδες χρόνια τώρα, προσπαθώντας να χτυπήσουν την Ορθοδοξία, διότι ως γνωστόν δεν νοείται Έλλην μη Ορθόδοξος. Ο Μεγαλέξανδρος ήταν Ορθόδοξος και μάλλον θα αγιοποιηθεί όπου νάναι. Μαζί με την αδερφή του γοργόνα, εννοείται.Original τίτλος «Θεία προέλευση του Ελληνικού αλφαβήτου και Γεωδαιτικός τριγωνισμός της Ελλάδος»
Ακόμα ένα σούπερ υπερβαρυτικό μπαζοβιβλίο του Σακκέτου πακέτου. Είναι οι μυστικές συνταγές του Πυθαγόρα που εφάρμοζε κατά τη διάρκεια των τσιμπουσίων. Η αρχαιοΕΛληνορθόδοξη πίτσα και ο γεωδαιτικός τριγωνισμός της είναι ο προάγγελος του τετραγωνισμού της, καθώς συνδυάζεται με την αρχή της απροσδιοριστίας του Αριστοτέλη. Το Ελληνορθόδοξο κοκορέτσιον έρχεται να γεφυρώσει θεολογικώς το Ελληνικό αλφάβητο με το λουρί της μάνας. Περισσότερα δεν επιτρέπεται να πούμε λόγω της υψίστης αποκαλυπτικής σπουδαιότητος του σαβουροβιβλίου. Σακκέτος πακέτος εγγύηση.

Image Hosted by ImageShack.us

Original τίτλος «Όταν οι άλλοι τρώγαν Βαλανίδια...»
Τα λέει όλα ο τίτλος.
Θα μπορούσαμε να πούμε:
Όταν οι άλλοι στέλναν ανθρώπους στο φεγγάρι,
εμείς βάφαμε ΕΛληνοχριστιανορθόδοξα αυγά με πορδές
Η θεία πρόνοια μας έστειλε εναλλακτικούς τίτλους μακάρι να ξέραμε για ποιο λόγο (ο γέροντας +ευλόγησον+ ξέρει αλλά δεν μας λέει)

Όταν οι άλλοι καθαρίζανε κρεμμύδια ...
Όταν οι άλλοι μαγειρεύανε μπαρμπούνια ...
Όταν οι άλλοι τηγανίζανε πατάτες ...


μήπως εμείς

... αρμέγαμε λαγούς και κουρεύαμε χελώνες
... περιμέναμε να πέσει το μάννα εξ ουρανού αγοράζοντας σκουπιδοπακέτα
... χορεύαμε καλαματιανό και περιμέναμε τη 6η Κοσμοκρατορία το 2024


Όταν οι Λιάκουροι μας παραμύθιαζαν ασυστόλως, ο εισαγγελέας έκανε τη πάπια.


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥΛΗ +ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ+


Το θεϊκό σχέδιο μας έδειξε μέσα στο χάος του σατανικού matrix internet τρία ιερά αποκαλυπτικά βίδεα (συμπτωματικόν?), όπου αποκαλύπτονται ειδικές αντιβαρυτικές Λιακουρορθόδοξες συσκευές εξαρτήματα των ρώσικων κοσμοσφαιρών. Σε διάφορα εξωτικά σχήματα και χρώματα.
Ειδικό τριαδικό δώρο για Λιακόφιλους με ευλογίες του μυστικού γέροντος +ευλόγησον+: «Τρία. Να τη φας και νάναι και κρύα τέκνον»Η θεία Πρόνοια έκανε τη παρουσίαση αυτού του μπαζοπακέτου να έρθει ακριβώς την ώρα που μπαίνει ο χειμώνας. Συμπτωματικόν?
Πολλοί συνωμότες ορθολογιστές θα πούνε ότι όσο φτηνά και να αγοράζουμε σκουπίδια πάλι χαμένοι είμαστε.
Εμείς όμως που βλέπουμε με μάτια αλλήθωρα και Λιακουρικά και συνδυάζουμε τα γεγονότα με τη Λιακουρική μέθοδο «ο αχταρμάς ... κλπ» τους απαντάμε:Ποτέ δεν πάει χαμένο ένα καλό προσάναμμα για το τζάκι

buzz it!

:: posted by funEL, 11:56 PM

25 Comments:

RESPEEEEEECCCTTTTT!!!!

Το τελευταίο βίντεο με την πράσινη βιοχλαπάτσα ήταν όλα τα λεφτά!

+Γέροντα+ περίμενες να επιστραφεί η θαυματουργή εικόνα της Μπαναγιάς της Βιοχλαπατσοκρατούσας για να γράψεις τέτοιο ποστ...;

Και όου γιές, είμεθα στην ιδιωτική μας ζωή χριστιανομπούρεκα.

+++ευλόγησον+++
(γένια και χτένια)
Blogger JustAnotherGoneOff, at 12:43 PM  
Κ. JustAnotherGoneOff η αλήθεια είναι ότι ταχαμε φορτώσει στον πετεινό το καλοκαίρι καθώς ο καιρός δεν μας έδινε την απαραίτητη διάθεση.

Όμως η οργή και το μένος ενός Λιακόφιλου -όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στα κομμεντ του προηγούμενου ποστ- καθώς και η επικήρυξή μας ("με συμβολαιογράφο" "πλήρη εχεμύθεια" και Παροχή "αμνηστίας" στον Λιακορουφιάνο που θα καταδώσει το Τάγμα), μας έδωσε την απαραίτητη δύναμη έμπνευση και πολλαπλό ενδιαφέρον, σίγουροι πλέον οτι δεν είμεθα φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

βεβαίως ο γέροντας +ευλόγησον+ του επέβαλε μετάνοια και άσκηση για την έλλειψη φαντασίας κατά την εκτέλεση του χορευτικού του νούμερου.

+HEIL UBERMENSCH LIAKO. ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ. GOTT MIT UNS+
Blogger funEL, at 1:30 PM  
Χορταστικότατο!

(..τι είσαι συ μωρέ παιδάκι μου!)
Blogger Πάνος, at 1:47 PM  
Θαυμάσιος.

Και τα τρία, ωραιότατα...

:)
Blogger Καπετάνισσα, at 1:50 PM  
ΧΑΙΡΕΤΑΙ!ΘΕΩΡΩ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΙΤΣΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ.... funel ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟΥΣ:
1.ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ-ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΑΝΟΥΣΙΟΛΟΓΟΥ-ΜΠΟΥΡΔΟΕΚΣΦΕΝΔΟΝΙΣΤΗ!
2.ΕΠΕΙΔΗ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ....ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ.
3.ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΚΑΤΑΦΑΝΗΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΑΝΤ'ΑΥΤΟΥ!
4.ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΑΠΟ ΘΡΟΜΒΟΕΜΒΟΛΙΚΗ ΝΟΣΟ (8 ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ)!!!
5.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΩ (Ο ΑΔΑΗΣ) ΤΗ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΚΛΕΙΠΣΕΙ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΑΙΖΟΥΜΕ?ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ:ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ?ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΗΛ (ΗΛΙΘΙΩΝ) ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!ΘΑ ΕΙΣΗΓΗΘΩ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ!
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ!ΕΜΠΡΟΣ Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΛΕΙ!ΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ ΑΝΟΗΣΙΕΣ!ΔΕΙΞΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ!ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΚΑΖΟΝ!ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!ΚΑΝΕ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΣΟΥ!
Blogger ΑΝΩΝΥΜΟΓΛΟΥ, at 4:01 PM  
ΖΗΤΩ ΟΙ ΗΛ!ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ!Ο ΓΕΡΟFUNEL ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΟΝΤΑ!FUNEL ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ!-ΕΝΑΣ ΑΚΟΝΗ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΣΟΥ
Blogger ΑΝΩΝΥΜΟΓΛΟΥ, at 4:05 PM  
Βρε ατιμούλικε Λιακόφιλε ανωνυμογλου. Ακόμα εδώ είσαι.
Μη χορεύεις άδικα.
Εμπρός γρήγορα να μελετήσεις τα σαβουροπακέτα του αφεντικού σου γιατί έχεις πρόχειρο διαγώνισμα από το γέροντα +βλογιόκοψον+ στο επόμενο ποστ. Το μεγάλο συμβούλιο του τάγματος θα αποφασίσει εάν θα γίνεις δεκτός σαν χορεύτρια ή οχι. Να μας συγχωρείτε δεν περνάνε οι συγγνώμες και τα διάφορα γλυψίματα. Ο Θεός και ο Πούτιν θ αποφασίσει για τη τύχη σου. Εμείς όμως σε πάμε και θα πούμε ένα καλό λόγο στην επιτροπή.

+τρεχαγρηγοραπισωστημελετημπαγασα+
Blogger funEL, at 5:07 PM  
According to blog policy

Your comment has been saved and will be visible after blog owner approval.

Comment moderation has been enabled. All comments must be approved by the blog author.
This blog does not allow anonymous comments.

Γιατί αυτή η αλλαγή; (περιέργεια)
Blogger Ντροπαλές μικρές ατάκες, at 5:21 PM  
Προς πανο καπετάνισσα και ενδεχομένους λοιπούς.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

μπορείτε να ρίξετε μια μακροσκελή ματιά στα κομμεντ του προηγουμένου ποστ. θα διαπιστώσετε μαινόμενο λιακόφιλο με πολλά ονόματα να δίνει ένα show ανάλογο του μεγάλου Προφήτη και Οδηγού Του Λιάκουρα.
Το σπάνιο προστατευόμενο αυτό είδος ζωής χόρεψε ασταμάτητα για 3 μέρες περίπου.
Καλαματιανός, τσιφτετέλια, καν καν, ροκ εν ρολλ και άλλοι παραδοσιακοί χοροί.
Μέσα υπάρχουν τα πάντα.

Προγραφές
Επικηρύξεις
Απειλές
Αστυνομίες
Εισαγγελείς
Ηλεκτρονικά εγκλήματα
Φυλακές
Αμοιβές
Ρουφιανιές
κλπ κλπ

Εγγυημένη διασκέδαση. Αξίζει το κόπο να δει ο κάθε περαστικός αυτού εδώ του μπλογκ και να θαυμάσει το ήθος και τις μεθόδους των Λιακόφιλων.
Θα το κάναμε ευχαρίστως ποστ αλλά λειτουργεί και έτσι στο φυσικό περιβάλλον του.
ΟΙ (ΕΛ)ΗΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ
Blogger funEL, at 5:26 PM  
Πικρες ντροπαλές ατάκες...
οπως μπορείτε να δειτε στα κομμεντ του προηγούμενου ποστ ένας λιακόφιλος είναι σε τιμωρία γιατί παρ όλο το πάθος και το χρόνο που έδωσε 3 μέρες τώρα τελικά χόρεψε αναμενόμενα και βαρετά.
Έτσι μόνο αν είναι καλός Λιακουρορθόδοξος και υπακούει τον γέροντα και τις Προφητείες θα του επιτρέπουμε να χορεύει.
Blogger funEL, at 5:47 PM  
Πριν την απορία είχα γράψει και ένα σχόλιο. Ελπίζω να μην έκανα καμμιά βλακεία και δεν ανέβηκε :-(
Blogger Ντροπαλές μικρές ατάκες, at 6:59 PM  
Από αμέρικαν μπάρ έγινε σκυλάδικο της εθνικής το κομμεντολόγιον... Ευτυχώς επέβαλες την τάξη. Όσο για τον ανωνύμωγλου, κωλότουρκαλάς είναι! Ρε ουστ εβραιοτουρκοκινεζομογγολόσκυλο! Κοπρίτη! Επίσης το νέο ποστ σπάει κόκκαλα! Ζιγκ χάιλ! Σφάχτεν ούλεν! Γκριχενλαντ ουμπερ αλλες! Εφφενμπεργκ, Ματέους σου γκολ και το λουρί της μάνας!
+JENNAJAMESONΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΝ+
Blogger Giatros gia desimo, at 8:27 PM  
Ωρέ, τι γίνεται εδώ; Μας την έπεσε η Liako patrol;

Σ' όποιον δεν αρέσει υπάρχουν και τα εξαρτήματα των +ιερών βίδεων+ ε; Άντε μπράβο, αναλφάβητα Λιακουράκια...

ΚουνΕΛική αγανάκτισις, ταγματάρχα...Άι αμ σόρρυ :-Ρ
Blogger Durden_Alie, at 9:28 PM  
ένα μικρό δροσιστικο-ιπποτικό σακί με πατάτες στο κύριο Ογλούκλπ.

συνέχισε ακάθεκτος ιππότα μου, εγώ είμαι εδώ και έχω και μια Πάπισσα για σένα΄...Δώστην δώρο στον Ογλουκλπ.
Blogger roidis, at 11:00 PM  
μικρές ατάκες, μάλλον δεν ανέβηκε. φταίνε τα καλλικατζάρια φυσικά.

κ. ιατρέ. από αμέρικαν μπαρ έγινε ρώσικος οίκος ανοχής. Αλλά μάλλον πάντα έτσι ήτο. Βλέπουμε μεθ' ευχαριστήσεως οτι ομιλείτε τη αρχαία παγκοσμιοποιημένη ελληνική γλώσσα (μήτηρ όλων των γλωσσών)

κ. Ιλλουμινάτα κούνελε η liako patrol έχει ξανάρθει αρκετές
φορές. Η πρώτη φορά ήταν πριν από ενα χρόνο. Τότε δεν ξέρανε καλά και τους κατάγραψε το απλό stats meter μετά γίνανε προσεκτικότεροι. Φυσικά η χορεύτρια που αναφέρεστε είναι σπανιοτάτη περίπτωση.

κ. ροϊδη. Θάμαστε εδώ μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα. Οι επιθέσεις μας τονώνουν το ηθικό.

Η χορεύτρια Λιακόφιλος Ογλουκλπ, χορεύει ακόμα, αλλά ιδιωτικά στα μέιλ, όπως καταλαβαίνετε διότι είναι σε προσευχή, νηστεία και αυστηρή μελέτη μπαζοπακέτων. Δεν χάνετε τίποτα. Τα ίδια και τα ίδια, όπως ακριβώς και οι Λιακουροεκπομπές. Όταν αυξηθεί το ποσό της επικύρηξης θα το ανακοινώσουμε.
Blogger funEL, at 8:35 AM  
Απόσπασμα από το νέο βιβλίο του Παμμεγίστου Προφήτου Λιάκουρος,
"Απόκρυφη Πελασγική κουζίνα"

Όταν οι άλλοι καθαρίζανε κρεμμύδια, εμείς τρώγαμε χωριάτικα λουκάνικα.
Όταν οι άλλοι τηγάνιζαν πατάτες, εμείς τρώγαμε μπέικον με αυγά.
Όταν οι άλλοι μαγείρευαν μπαρμπούνια, εμείς τρώγαμε κοκορέτσι.

Πώς να μην πάει μετά η χοληστερίνη 800;;;

Συμπέρασμα:

Όταν οι άλλοι έτρωγαν βελανίδια, εμείς είχαμε χοληστερίνη.


+ακούμπησον+
Blogger pølsemannen, at 11:15 AM  
Δηλαδή Ταγματάρχα....
διαπράξατε τήν ύψιστη θυσία....
να αναγνώσετε τα αναφερόμενα πονήματαγια το καλό μας;;;;;;;;

+ηλιθιόκοψον+
Blogger An-Lu, at 2:00 PM  
Πολυ ωραια. θα μου τυλιξετε μια απ`ολα για το σπιτι? ..και εγω τζακι εχω

+ευλογησον+
Blogger qwerty, at 4:08 AM  
Δια τούτο τα παιδία ημών παχύσαρκα εστί, ε..? χμμ..
«ΙΔΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΧΥΣάΡΚΩΝ»
(πρόβλεψη Νέου Τίτλου -και τζάμπα)

+ευρυχόνδρυνον+
Blogger Rodia, at 10:15 PM  
Εγώ είμαι σίγουρος οτι οι Μογγόλοι είναι Έλληνες. Τι λέτε?
Blogger mongolianwarrior, at 9:59 PM  
Ρε συ Funel, κατά βάθος δεν έχεις μια μικρή περιέργεια να γνωρίσεις αυτό το λιακόφιλο, να δεις τα μούτρα του?
Δε σε τρώει κάτι μέσα σου? Μπορείς να τον φανταστείς την ώρα που παιδεύεται να γράψει όλα αυτά τα μηνύματα μπροστά στον υπολογιστή, να κάνει καινούρια nickname, να μη μπορεί να βρει το caps lock. Μια κρυφή κάμερα τουλάχιστον για την καταγραφή του αγώνα του!
Τα ταπεινά χαιρετίσματά μου
Anonymous Anonymous, at 2:09 AM  
Με έκανες και γέλασα μέχρι δακρύων. Να 'σαι καλά!!! :-)
Blogger Vampiria, at 8:01 PM  
t
Blogger ΑΝΩΝΥΜΟΓΛΟΥ, at 3:53 AM  
κ. πεταλωτή κενταύρων. Φυσικά εννοείται οτι είχαμε και υπερτεχνολογία να μετατρέπουμε τη κακή χοληστερίνη (δυτικών φραγκολεβαντίνων)σε καλή (ΕΛληνοχριστιανορθόδοξη).
Όπως είπε και η penguin_witch: Οταν οι άλλοι ταξιδεύανε στο διάστημα, εμείς παίζαμε με το πουλί (της χούντας) μας...

κ. γοργονίτα. δεν είναι θυσία. είναι αναγκαιότης και μέγιστη ικανοποίηση. Ένας είναι ο Προφήτης και μάλιστα μετά Χριστόν.

κ. qwerty, απεστάλθησαν με αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες τεριρέμ.

(R). H παχυσαρκία είναι ευλογία εκ Θεού. Γι αυτό οι παππάδες γεροντάδες παπούληδες αρχιεπίσκοποι Σακκέτοι πακέτοι και Αυτός ο ίδιος ο Προφήτας ακόμα, είναι υπερβαρυτικοί. Ενώ οι κουλτουριαραίοι νεοταξίτες πάνε σε παγκοσμιοποιημένα γυμναστήρια με σατανική μουσική.

κ. μογκολογουόριερ. Αυτό είναι σίγουρο. Αμφιβάλτε ποτέ. Αλλωστε από εκεί πέρασε ο ορθόδοξος μεγαλέξανδρος ο βουλώστρας.

κ. νηφάλιε. Τον Λιακόφιλο τον παρακολουθούμε στο κελί του που μελετά τα σαβουροπακέτα του Κυρίου του, κάνοντας υπακοή και μετάνοια.
Καλώς ήρθες.

Κ. vampiria δεν είναι προς γέλωτα όλα αυτά. Μάλλον προς κλαυσίγελον είναι. Γουέλκαμ.

Βρε Λιακόφιλε μπαγάσα ... τι "t". Τι εννοείς?
"Τό μαθα το μάθημά μου?"
"Τι έχουν τα έρμα και ψοφάν?"
"Τα μαύρα μας τα χάλια?"
Τι συνομωτικό κωδικοποιημένο μήνυμα είναι τούτο? Το εξετάζουν οι γεροντάδες της ορθοδοξίας και ο τρισυπερβαρυτικός Σακκέτος πακέτος.
Μπορεί να σε βγάλουν και βιβλίο: "Η συνομωσία του "t" και ο μοναχικός αυνανισμός"
Ατιμούλικο. Προσπάθησε κι άλλο δεν είσαι ακόμα έτοιμος.
Blogger funEL, at 1:45 PM  
ΑΝΩΝΥΜΟΓΛΟΥ έφα (μεταξύ άλλων):

... ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΚΛΕΙΠΣΕΙ ΤΟΤΕ...


... εκλείΠΣει;;;;


σε συνδυασμό με το μυστηριώδες "τ", αυτό σημαίνει ΕΝΑ και ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ!

... ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΜΩΝ ΛΙΑΚΟΥΡΑ, ΙΜΠΡΑΗΜ ΙΜΠΡΑΗΜ...
με τις μοναδικές προφητείες - ρήσεις:


"... ΠΑΠΤΣΕ ΗΛΙΘΙΕ!"

(ιλουμινατι, νεοταξιτη, εβραίε, πρακτορα των αμερικάνων, τσιράκι της νέας τάξης, κρόνιε νεφελίμ κτλ κτλ)

και...

"... ιτσαδετιστιρκεμπουαρεοοκωλοςτηςριριςντιριντιχτιμ".

(ιερή ΕΛ ιαχή για κάθε περίπτωση).

Εμείς οι Λιακουροπιστοί, σου κλείνουμε το γόνυ! Ένας ο Προφήτης και εσύ άξιος συνεχιστής. Σε ευγνωμονούμε για το έργο σου!

Μετά τιμής ο σως πιστός σου,

+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+
Blogger kokorman, at 11:44 PM  

Add a comment