funEL βαρυ πακετο

Friday, May 11, 2007

ΛΙΑΚΟΥΡΙΑΔΑ (6) και ένα έργο SEX

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΠΛΑΣΙΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ

Το μυστικό τάγμα των Ιπποτών funEL, συνεχίζει τις Λιακουριάδες, μαζί με μια αφιέρωση από κάποια (ξέρει αυτή), που είναι γοητευμένη από την ύπαρξη της μεγαλοσύνης και απέραντης γνώσης του Αγίου Λιακουρείου του Πουτινιάρη (ή κομψοδάκτυΛου, καντηΛανάφτη, απατεώνα, μπουγαδοκΛεφτη κλπ) και υπόσχεται να συμβάλλει στο ιερό Του έργο.
Το Ιερό βίδεο που ακολουθεί έχει τίτλο S.E.X. (Sκουπιδοσαβουροφάγοι Εγερμένοι ΧριστιανοΛιακουρορθόδοξοι). Είναι αφιερωμένο επίσης στους: υποχθόνιους σιωνιστάς, οδηγούς κοσμοσφαιρών τεριρέμ, καφετζούδες-εξορκιστές-αστρολόγους, κλέφτες αρχαίων ορθόδοξων Ελληνικών χειρογράφων, πεταλωτές κενταύρων, αλιείς γοργονών, τεχνικούς αντιβαρύτητας, νεοταξίτες ανθΕΛληνες συνωμότες, λευκούς αδελφούς και μαύρες αδελφές, σατανιστές τακλαμακάν, μικρό Γιωργάκη, ψήστες τηγανητών προφητικών ψαριών, ψεκαστές υποταγής συνειδήσεων, αυτόχθονες του Αρη και της τεχνητής Σελήνης, χειριστές υπερτεχνολογίας ΤΕΣΛΑ, φωταδιστές κουλτουριαραίοι, σεισμογενείς γίγαντες, βιοτέχνες τσουναμιών, κατασκευαστές 29 τυφώνων κλπ,... και εν γένει στη Νέα Εποχή της οντολογίας του τηλεπροφήτη Λιάκουρα (μεγάλη η Χάρη Του).

ΛΙΑΚΟΥΡΙΑΔΑ 1

ΛΙΑΚΟΥΡΙΑΔΑ 2

ΛΙΑΚΟΥΡΙΑΔΑ 3

ΛΙΑΚΟΥΡΙΑΔΑ 4

ΛΙΑΚΟΥΡΙΑΔΑ 5


Ακολουθεί η συνέχεια του κύκλου των καθαρών ORIGINAL ηχητικών μπαρΟΥΦΟλογιών του Προφήτη τηλεπλασιέ, με πολύ μικρή περίληψη, σχολιασμό, υπό τον τίτλο "Λιακουριάδα" (κατά το Ιλιάδα, σουμάδα κλπ).Έτσι όλοι να ακούσουν με τα ίδια τους τα αυτιά ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, και ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ στις δημόσιες τηλεοπτικές συχνότητες, με εκατομμύρια παθητικούς αποδέκτες τηλεθεατές, από την εκπομπή τηλεμάρκετινγκ "Δυνατά και Ελληνικά", που αναμεταδίδεται σε πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς.
O ΙΔΙΟΣ αυτός άνθρωπος που λέει όλα αυτά δημοσίως, έχει το ΘΡΑΣΟΣ να μιλάει για αξιοπρέπεια, υπόληψη, κατασυκοφάντηση, διασυρμό κλπ. Να μηνύει μικρούς και αδύνατους και άσχετους. Να επικηρύσει αυτούς που κριτικάρουν και σατιρίζουν τον οχετό της μπουρδολογίας και παραπληροφόρησης, που μας λούζει καθημερινά με δεκάδες τηλεοπτικές ώρες.Όπως λέει και ο ελλαδέμπορας σαβουροπώλης (για άλλους λόγους),...ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

Είναι μια συνεισφορά του Μυστικού Τάγματος funEL στη έγερση των απανταχού ΕΛηθίων.(Οι Λιακουριάδες ακούγονται με σκοτεινοσιωνιστικό Internet Explorer)
Tα χανεμπού, η ΕΛ αντιβαρύτητα, το δελφικό Ε (μάθετε τι παίζεται)

Ο Υπεράνθρωπος Ισαπόστολος μας ανοίγει τα μάτια Δυνατά και Λιακουρικά, και μας αποκαλύπτει ότι η αντιβαρυτική τεχνολογία των Ναζί (αναμφισβήτητο δεδομένο κατά τον τηλεπλασιέ!!!), προέρχεται από αρχαία Ελληνικά χειρόγραφα που φυλάσσονταν από μια φυλή στο Θιβέτ. «Που βρήκε τη γνώση ο Χίτλερ? ... κρατούσε πολλούς παπύρους αρχαίους Ελληνικούς γι αυτό και χρησιμοποιούσε αρχαία Ελληνικά σύμβολα ...αυτοί είχαν κείμενα με αντιβαρυτικά στοιχεία μέσα ...».
Επίσης μας δείχνει ένα σύμβολο αυτής της φυλής, το στρέφει σε μια κλίση που τον βολεύει και μετά απομονώνει το στοιχείο που επίσης τον βολεύει για να «αποδείξει» ... αυτό που τον βολεύει: «...παρακαλώ εδώ την λεπτομέρεια ... και να απομονώσουμε αυτό τι έχουμε, το Δελφικό Εψιλον ... τι σύμβολα έχουν και από που είχαν τη γνώση...».
Φυσικά αν προεπιλέξουμε οποιοδήποτε σύμβολο ή μη (για να μας βολεύει), το στρέψουμε (εκεί που μας βολεύει), το αλλοιώσουμε λίγο (αν μας βολεύει) και απομονώσουμε το στοιχείο που έχουμε προαποφασίσει σαν αποδεικτικό στοιχείο (στο σημείο ακριβώς που μας βολεύει), ... αποδεικνύουμε , ακόμα και ότι ... υπάρχουν μυκηναϊκές ακροπόλεις στον Άρη (αυτό ... κι αν μας βολεύει)!
Είναι η γνωστή Λιακούρεια «αποδεικτική» μέθοδος, «ο Προκρούστης, ο Αχταρμάς, άρτζι μπούρτζι και λουλάς».
Βλέπετε ακριβώς πως το σχέδιο του θεού, έδωσε στον γέροντα Αδόλφο την αντιβαρυτική υπερτεχνολογία, όπως την είχε δώσει και στο περιούσιο λαό του (εμάς τους Ελληνες).
Μία επίσκεψη σε ένα μοναστήρι, ένα πατσατζήδικο και μία χαρτορίχτρα, αστρολόγο, καφετζού, θα συμπληρώσει τις αντιβαρυτικές ιστορικές αυτές γνώσεις και θα σας ολοκληρώσει σαν ανθρώπινο ον.
«η γνώση προωθείται διαρκώς, δίνουμε εκπληκτικά στοιχεία ...» (εμπρός προς τα πίσω...).

000111nazixanebou....Ποιοί μας κρύβουν την ελεύθερη ενέργεια

«...Ποιοί είναι αυτοί που κρύβουν την υψηλή οικολογική τεχνολογία ... που είχαν και οι ΕΛ και οι Έλληνες πριν το 10.000 πριν το Χριστό πριν το μεγάλο πόλεμο με τους Άτλαντες ... για να μας πουλάνε το πετρέλαιό τους και τη μαυρίλα τους στη κυριολεξία... γιατί ακόμα χρησιμοποιούμε βενζίνες και πετρέλαια?...»
Και αμέσως μετά η αναφορά στον προστάτη των Ελλήνων, τον επιλεγμένο από τον θεό ορθόδοξο, που θα μας χαρίσει τη Πόλη μαζί με τη Αγιασοφιά (και το ξανθών γένος σύμφωνα με τις Προφητείες), τον βαθύτατα θρησκευόμενο Πούτιν. Έμπαινε Πούτιν, ελπίδα ενάντια στη νέα Τάξη των πραγμάτων...
... έτσι καταδεικνύεται πέρα από πάσης αμφιβολίας ο ένοχος, το πραγματικό αφεντικό του πλανήτη:
«... θέλετε αποδείξεις ότι ο Πούτιν την έχει την τεχνολογία (αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες που ψέλνουν βυζαντινά) αλλά ο ρωσικός λαός δεν τη βλέπει (αόρατα μεταφυσικά Τουπόλεφ) ούτε οι υπόλοιποι σε όλο το κόσμο? (ΤΕΣΛΑ, ακτίνες θανάτου, τυφώνες, σεισμούς, λιμούς, καταποντισμούς)... το ξύπνημα της κόκκινης αρκούδας» (ο μόνος που βλέπει είναι ο τηλεπροφήτης προφανώς)... «...και μεις ρε λέει πως θα ελέγχουμε τους λαούς ρε λέει μετά, πως θα εφαρμόσουμε τα πρωτόκολλα μετά για να φέρουμε τον Εξαποδώ...»
Όπερ Έδει Δείξαι
Μήπως, μετά την υπογραφή αγωγού Μπουργκάς Αλεξανδρούπολης, βρισκόμαστε και μεις σαν χώρα, στην ομάδα των κακών που πουλάει μαυρίλα και κρύβουμε μαζί με το αφεντικό προστάτη μας Πούτιν, την υψηλή οικολογική ελεύθερη ενέργεια για να φέρουμε τον εξαποδώ εφαρμόζοντας τα πρωτόκολλα?
Παρακολουθήστε παρανοϊκή (όπως πάντα) Λιακουρική σύνδεση των φαντασιακών μυθολογικών ναζιστικών UFO, με το μύθο της ελεύθερης ενέργειας, τον υποχθόνιο Διάβολο, τον Πούτιν και τα προς πώληση σκουπιδοπακέτα.
Όταν ο τηλεπροφήτης, πέφτει στις αναπόφευκτες αντιφάσεις του και αποδεικνύει κατά λάθος άλλ’ αντ’ άλλων, μη δίνετε σημασία. Όταν τα συμπεράσματα βγάζουν το Προφήτη Πάντα ψεύτη, φταίνε οι Σιωνιστικοί ψεκασμοί που μας καταστρέφουν τη Πίστη και μας ρίχνουν στη σκλαβιά της (άθεης πάντα) Λογικής.
Το αναμφισβήτητο γεγονός ότι,
... αν υπήρχε αυτή η τεχνολογία θα επέφερε συντριπτικά περισσότερα κέρδη και ανυπολόγιστη εξουσία στους κατόχους της, με την άμεση χρησιμοποίησή της, εμπορικά, σε σχέση με τη διατήρηση της παλιάς (των υγρών καυσίμων, αερίου κλπ),
... είναι κουλτουριαραίικοι ανθΕΛληνικοί άθεοι ορθολογισμοί, συνωμοτών επιστημόνων..
Προστακτικά ...«Φέρε τη κάμερα εδώ»:

000111eleu8eriener...Ο Πούτιν είναι το Αφεντικό (παγώσαμε)

«ο Πούτιν θύμησε ποιός είναι το αφεντικό και θύμησε ότι υπάρχει ελπίδα ενάντια στη Νέα Τάξη των πραγμάτων, γιατί ο Πούτιν μπορεί να δουλεύει για τα δικά του σχέδια αλλά δεν θα αφήσει να βγούνε τα σχέδια της σκοτεινής πλευράς του Λόμπυ της Αμερικής διότι υπάρχει και Θεός ... προωθείται το σχέδιο του Θεού».
Προσέξτε. Ο καλός ορθόδοξος βαθύτατα θρησκευόμενος Πούτιν, έκλεισε το αέριο και πάγωσε την Ευρώπη. Έντρομη η πρόεδρος της Γερμανίας παρακαλούσε τον Πούτιν να ανοίξει το αέριο. Έτσι ο Πούτιν έδειξε ποιός είναι το αφεντικό (αφεντικό είναι ο Πούτιν τώρα πιά και όχι ο Μπους). Και όλα αυτά ... διότι ... υπάρχει και Θεός.
Κάποιοι αντίχριστοι κουλτουριαραίοι θα λέγαν ότι το κλείσιμο του αγωγού, είναι ένας καθαρός εκβιασμός ενός αδίστακτου που δεν υπολογίζει στο ελάχιστο λαούς και επιπτώσεις, καθώς δεν έχει τη παραμικρή κοινωνική και πολιτική ευαισθησία προκειμένου να προωθήσει την ηγεμονία του (όπως αναλογικά κάνουν όλοι οι εξουσιαστές παντού και πάντα). Όμως κατά την εκτίμηση του Υπεράνθρωπου Πουτινιάρη Τηλεπλασιέ, αυτό το «αφεντικό» είναι η ελπίδα μας ενάντια στη μυθολογική Νέα Τάξη (ο δυτικός πολιτισμός) και ο απροκάλυπτος εκβιασμός του, είναι ευλογημένος γιατί «εξυπηρετεί το σχέδιο του Θεού». Φανταστείτε να γινόταν κάτι τέτοιο από τους αμερικάνους, ... τι θα έλεγε ο ισαπόστολος τηλεπωλητής.
Θαυμάστε πολιτικοπροφητική ανάλυση και ...παγώστε στη κυριολεξία (όταν η ελπίδα μας είναι ο θεόσταλτος Πούτιν). Προσέξτε το ύφος και την ένταση της γαϊδουροφωνάρας του τηλεπλασιέ ...(«Έμπαινε Πούτιν!!!»):

000111poutinafenti...Ιερά Οργή (Σακκέτος Πακέτος)

Οργισμένες υστερικές Ορθόδοξες κραυγές του ισαπόστολου τηλεπλασιέ:
«πολύ σημαντικά πράγματα ... να κάνουμε και μερικές ντισκοτέκ εκεί μέσα και τι ωραία θα περνάμε θα πηγαίνουν και οι τουρίστριες ...και δώστου ντόλτσε βίτα ... εμείς οι έλληνες είμαστε και παραδοσιακοί τύποι έτσι τα βρήκαμε έτσι θα τα δώσουμε... αυτά τα ορίζει ο θεός ... και δεν είναι κανένα μαγαζί ... να κάνουμε κι ένα συνδικάτο να πάμε να πούμε είμαστε συνδικαλιστές στο Θεό ... βάλε μας και δυο τρεις γυναίκες στη διοίκηση ... σαν την Ορθοδοξία κανένας δεν τιμάει τις γυναίκες ... ένας άνθρωπος είναι στον παράδεισο γυναίκα είναι η Παναγιά μας...»
Καταλάβατε βέβαια η εξέλιξη είναι κάτι αντίχριστο και ανθΕΛληνικό, οτιδήποτε παλιό (παράδοση) είναι καθαγιασμένο, και οτιδήποτε νέο (μόδα) είναι σατανικό (έτσι τα βρήκαμε, έτσι θα τα δώσουμε), η Ορθοδοξία τιμάει τις γυναίκες (με τις πολλαπλές απαγορεύσεις, το ακάθαρτο των εμμήνων, της υποταγής στον άντρα και εν γένει το αναγκαίο κακό της ύπαρξής της) και ότι στον παράδεισο μόνο μια γυναίκα είναι, η Παναγία (... όλες οι άλλες περιμένουν στην ουρά, ...Έχοντας -ακόμα και στο υπερπέραν- τα Μέσα, ο ισαπόστολος τηλεπλασιέ, γνωρίζει ακόμα και αυτό, και φυσικά ...μας το αποκαλύπτει).
Μπορείτε να οργιστείτε και σεις άφοβα μαζί με τον τηλεπωλητή και το πρωτοπαλλήκαρό του υπερσοδομητή καταστροφέα της λογικής, Σακκέτο πακέτο. Πολύ σημαντικά πράγματα:

000111psyhoparalir...Ταρακουνάμε το παγκόσμιο ιστορικό κατεστημένο

Με 5 τόμους αρχαίας Ελληνικής γραμματείας μαθαίνουμε πως ο Νέαρχος βρήκε όλα τα περίεργα είδη, στου διαόλου τη μάνα, που «ο μεγαλέξανδρος έκλεισε κάτω από τις πύλες στη κούφια γη στη Τακλαμακάν». Αποδείξεις από τον Άγιο Ανδρέα.
Μην ακούτε το παγκόσμιο ιστορικό σαρθρό ψεύτικο οικοδόμημα που μαθαίνει παραμύθια στα παιδιά μας. Ν’ ακούτε μόνο τον Ισαπόστολο, υπερερευνητή, αρχαιολόγο, ιστορικό, Προφήτη, Δικαιωμένο κλπ., Άγιο Λιακούριο τον Πουτινιάρη.
Ναι είναι φανερό. Εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον, το παγκόσμιο ιστορικό κατεστημένο, ζει μόνο με αντιεμετικά λόγω της συνεχούς ζαλάδας που προκαλεί το Δυνατό και Λιακουρικό ταρακούνημα. Η έγερση των Εληθίων συνεχίζεται.
Λιακουρικές αλήθειες, ... «5 τόμους σας δίνω...»:

000111tarakoumimap...Οπλικά πνευματικά συστήματα φωτονίων

Τι είναι στη πραγματικότητα τα σαβουροπακέτα που πουλάει ο τηλεπροφήτης με τη σέσουλα? «... να χρησιμοποιείται σαν πνευματικό οπλικό σύστημα εναντίον εκείνων οι οποίοι απεργάζονται σχέδια εναντίον του Ελληνισμού...» (δηλαδή όλοι οι διαφορετικοί από εμάς, οι μεταφυσικοί φανταστικοί υποχθόνιοι κλπ, εχθροί). «... έχω συστήματα οπλικά, φωτόνια... όπλα πνεύματος, για να λέω την αλήθεια...». Από αυτά που μας λέει ο Προφηταράς καταλαβαίνουμε τη σόι αλήθεια, μας πουλάει σε συσκευασία σαβουροπακέτου.
Ακούστε το μοναδικό αποκαλυπτικό απόσπασμα:

OPLIKOSYSTIMAMALAK...Η Προφητεία των 17 τυφώνων

Πως ερμηνεύουμε διάφορα φαινόμενα? Αφού διαβάσουμε τα σκουπιδοπακέτα με τα οπλικά συστήματα ΤΕΣΛΑ.
Με ένα δημοσίευμα της Πράβδα που αναφέρουν ρώσοι μετεωρολόγοι ότι ... «μπορεί, 17 τυφώνες να ερημώσουν την Αμερική», σε συνδυασμό ότι ο τυφώνας Κατρίνα ήταν υπερόπλο του Πούτιν (γιατί είχε ρωσικό όνομα, ... τι μεγαλύτερη απόδειξη), αναπτύσσει το υπερ(παρα)λογικό ανεπανόρθωτο Λιακουρικό τρόπο σκέψης. Μια σκέψη που στηρίζεται εξ ολοκλήρου σε κάποιο υποδημοσίευμα μιας εφημερίδας με παρανοϊκό συνδυασμό ΤΕΣΛΑ και Κατρίνα, βασισμένη σε ένα απλό ...μπορεί.
«...και αναρωτιέμαι που ξέρουν οι ρώσοι ότι 17 τυφώνες θα καταστρέψουν τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής...» !!!
Ισαπόστολε τηλεπλασιέ, αναρωτιόμαστε...μπορεί... να είσαι παπαρολόγος, μπουρδολόγος και απατεώνας ολκής με πατέντα ταυτοχρόνως, λέμε ...μπορεί.
Εμείς αρχίζουμε να μετράμε τους τυφώνες που θα «ερημώσουν την Αμερική», «θα κάνουν την Αμερική καλοκαιρινή».
Του χρόνου εδώ θα είμαστε (είτε βγάλει, είτε δεν βγάλει ο ήλιος κέρατα) και θα δοξάσουμε τον Άγιο Λιακούριο ακόμα μια φορά, για μια ακόμα, όπως πάντα, Δικαίωσή του... στα ερείπια της ρημαγμένης, ερημωμένης Αμερικής (από τους 17 τυφώνες ΤΕΣΛΑ, ... ρωσικής κατασκευής).
Απολαυστικότατο:

000111TESLAmoufes1...Πάμε για την 6η (σωστοοος!!!!)

Κάποιο σαβουροβιβλίο του, αναφέρει ότι ο Μπιλ Κλίντον (χαρακτηριστικό στοιχείο της της αντιγραφής από τα απαρχαιομένα επί Κλίντον, αμερικάνικα συνωμοσιολογικά σκουπίδια) και κάποιοι (πράκτορες των υποχθονίων), θεωρούν τον εαυτό τους, μέλη του 6ου άρειου πολιτισμού.
Καταλαβαίνετε το χρώμα που πήρε η βοϊδοκεφαλή του Αγίου Λιακουρίου μετά από αυτή την ύβρη. Τι, ...θα μας πάρουνε τη δόξα της 6ης κοσμοκρατορίας αυτοί που «δεν ξέρουν ούτε πρόσθεση να κάνουν εκεί πέρα μέσα», «οι ρατσίσταροι» (είπε ο υδροκέφαλος γάιδαρος, κάποιον ...κεφάλα...) ?
Συνεχίζει μπλαβιασμένος σαν ποδοσφαιρικός οπαδός (σαν?),... «την 6η θα την κάνουμε εμείς ... σύμφωνα με όλες τις Προφητείες ... εμείς θέλουμε να δώσουμε την 6η ελπίδα και ευκαιρία στην ανθρωπότητα με ισότητα και ίσες ευκαιρίες για όλους τους συνανθρώπους μας... με αγάπη και καλοσύνη». Έχετε ακούσει κανένα ρατσιστή-φασίστα οποιουδήποτε είδους, να επικαλείται κάτι διαφορετικό εκτός από ειρήνη αγάπη δικαιοσύνη κλπ, ...στα λόγια?
Ας περιμένουμε λοιπόν στις 10 Μαϊου του 2024 τη μέρα της έναρξης της 6ης ΕΛέω Θεού, ΕΛληνικής Κοσμοκρατορίας (6 reich), που θα τρώμε με χρυσά κουτάλια υπό τον Ελληνα βασιλέα Γιαννάκη Ιωάννου από το Τραχώνι.
«σε μένα η κάμερα...». «...αυτοί ονειρεύονται την 6η...». Ποιοί είναι αυτοί που ονειρεύονται την 6η? ... ο εξής ένας, ο Ισαπόστολος Οδηγός Προφήτης Τηλεπλασιέ Λιακούριος ο Πουτινεύς. Αυτός:

0001116orhodoxreic...Ντους λαμα μπε

Ο Άγιος Λιακούριος ο Πουτινιάρης, αποκαλύπτει άλλη μια πτυχή της, υψίστου βάθους, γνώσης του. Όχι μόνο ξέρει τη γλώσσα των δαιμόνων αλλά υπόσχεται ότι θα μας την εξηγήσει «...όταν έρθει η ώρα, αγαπητοί φίλοι...». Ενα μικρό δείγμα αυτής της γλώσσας: «Ντους λαμα μπε ... καταλάβατε τι θα πει αυτό?...» !!! (πιθανή εξήγηση: «κάνε ντους ρε μαλάκα»).
Προσοχή στις δαιμονικές επικλίσεις μην ανέβει κανένας ΣαμαΕΛ (ο ΣαμπρΕΛ είναι άλλος), από τη κουφάλα της γης και αρχίσει κι άλλος μεταφυσικός πόλεμος με τα τεριρέμ των κοσμοσφαιρών.

GLOSSADEMONMUFES.w...Η επιστολή του Αντίχριστου

Λέτε, όταν κάποιος στέλνει σε μια ρώσικη εφημερίδα μία επιστολή που γράφει διάφορες (κατ’ευφημισμόν) τελολογικές ανοησίες και υπογράφει σαν μεσίας, να μην αποτελεί καθοριστικής σημασίας παγκόσμιο γεγονός? ... Είστε γελασμένοι ψεκασμένοι.
Διότι, αυτές είναι αντίχριστες ορθολογιστικές σκέψεις της (πάντα άθεης) λογικής. Φως φανάρι ότι ο Αντίχριστος θέλει το Ναό του και τι πιο φυσικό, ... έστειλε με mail την απαίτησή του στη ρώσικη εφημερίδα. Από αυτό το φοβερό στοιχείο, ο τηλεπλασιέ αναπτύσσει την «επιχειρηματολογία» του. Στοιχειοθετεί την έλευση του Αντιχρίστου με την κατασκευή του σατανικού Ναού του Σολομώντος-Βάαλ από τους μιαρούς νεοταξίτες εβραίους (το λένε και οι Προφητείες, ...εγγύηση), ενώ φωνάζει αγανακτισμένα «... ποιά είναι η ημερομηνία σας ρε παιδιά, πείτε το, ή θέλετε να τη βγάλω εγώ από δω...» (βγάλτη, βγάλτη), «Αντίχριστος ... στη ρωσική εφημερίδα Εποχή... έστειλε γράμμα ή δεν έστειλε και έλεγε εγώ το θέλω το Ναό...».
Αλλά «το είπε ο ίδιος ο Χριστός, εκεί ειρήνη δεν θα ‘ρθει».
Ευτυχώς που υπάρχει ο Πούτιν που τους χάλασε τη μπουγάδα (και άπλωσε τη δική του, ... που είναι και ορθόδοξη, άρα ευλογημένη).

000111EPISTOLIANTI...

H ΙΕΡΑ ΘΕΟΣΤΑΛΤΗ KINHTHΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΠΛΑΣΙΕ
Δόκτωρ Bartolo (στους «Γάμους του Figaro»): “Calomniez, calomniez, il en reste toujours quelque chose”. (Συκοφαντείτε, συκοφαντείτε – πάντα κάτι θα μείνει). Αυτό είναι το ιερό δόγμα που ακολουθεί με θρησκευτική ευλάβια ο ιερός τηλεπροφήτης.

Και για να μη ξεχνιώμαστε. ΥΠΟΘΕΣΗ BLOGME 21 Ιουνίου.

ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ

+σκοτάδισον+ γέροντααααΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΩΡΟ
"Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟΙ ΛΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ"
buzz it!

:: posted by funEL, 9:26 AM

51 Comments:

Ιλι ιλι ντους λαμα σαβαχθανι το νινι το νινι, μπεεεε

άντε να εκδοσουμε το Λιακουρικό δαιμονικό λεξικό.


+++κλεεειιιιστεττττοοοον+++
Anonymous Anonymous, at 1:18 PM  
Καλά τι λέει ο άγιος συνομωσιολόγος; Αφιερώνει πάλι η χάρη το. Αποκρυφισμός, συνομωσιολογία... Δεν μου λες για΄τι πέρασαν τελικά Ανατολικοί και όχι οι Κύπριοι;
Blogger ο δείμος του πολίτη, at 11:14 PM  
Σάς έπιασα αδιάβαστο, Γέροντα και με το συμπάθειο και +ευλό0γησον+.

Ιλί ιλί λαμα σαμπαχτανί δεν είναι αραμαϊκά, είναι στη γλώσσα των αρχαίων Μάγιαξ (έτσι) και σημαίνει "Τώρα, τώρα, σκοτεινιάζει, σκοτάδι καλύπτει το πρόσωπό μου". Την φοβερή αυτή αποκάλυψη έκανε ο φοβερός Δρ και αυτοσχέδιος αραιολόγος-παπαρολόγος Αύγουστος Λε Πλονζόν στο ανεπανάληπτο βιβλίο του για την Ατλαντίδα. Φήμες ότι ο συγκλονιστικός Δρ ήτο μηλοθείος του ημέτερου Πρόφητα, δεν έχουν διασταυρωθεί.

+καλησπέρα+
Blogger Μαύρος Γάτος, at 1:29 AM  
Φθονείτε την εκδοτική επιτυχία του Λιακόπουλου Λαμόγια και τον βρίζετε κάτω από την ανωνυμία σας θρασύδειλα ανθρωπάρια. Αν έχετε τα κότσια βγείτε επωνύμως να τα πείτε αυτά που λέτε και επί της δικαστικής οδού και να δούμε μετά πόσα απίδια έχει ο σάκκος.
Aναρχοψευτοκομμούνια κομματόσκυλα του συνασπισμού.. σας ξέρουμε καλά

o καιρόc σαc γαρ εγγυc
Anonymous Anonymous, at 5:56 PM  
This comment has been removed by the author.
Blogger pølsemannen, at 7:29 PM  
Πραγματικά χωρίς πλάκα τώρα, απλά και μόνο η παράθεση των ηχογραφημένων αποσπασμάτων δείχνει το επίπεδο και την αξιοπιστία των προς πώληση ειδών.

Ο "Επώνυμος" ανώνυμος με την επιχειρηματολογία που τσακίζει κόκαλα (λέμε τώρα) μπορεί να μας πει ποίος εκδοτικός οίκος π.χ. ωφελείται σε περίπτωση μείωσης των πωλήσεων των αμφισβητήσιμων (είπα να το θέσω κομψά) βιβλίων του εκδοτικού οίκου του Λ.;
Η απάντηση έχει την μορφή απλής ερώτησης.

Ποιος πωλεί ανταγωνιστικό προϊόν;

+Ξύσιμο κεφάλας+
Blogger pølsemannen, at 7:30 PM  
Κοίτα να δεις που ο Συνασπισμός είναι πρώτη δύναμη και δεν το ήξερε!
Anonymous +υπερευλογησοντούρμπο+, at 7:53 PM  
απαντηση στο ερωτημα "Ποιος πωλεί ανταγωνιστικό προϊόν;" -->> οι κ.κ. Κεραμυδάς, Γεωργιάδης, κ.ά. φρουτάκια!
Anonymous παρδαλο κατσικι, at 2:36 AM  
Λίγο σεβασμό σάς παρακαλώ στον κ.κ.κ. (κύριο κύριο κερατά) ανώνυμο. Όταν θα έλθει η 6η Κοσμοράιχ +αμήν+ θα πλένετε το στόμα σας με αίμα (το δικό σας) για να τού μιλήσετε. Γιατί αν δεν είναι ΙΔΙΟΣ ο Πρόφητας +ευλόγησον+, είναι ένα από τα πρωτοπαλίκαρά του... Αρχηγός των ΣΣ, υπουργός προπαγάνδας, επικεφαλής της Βρέγμ-αχτ, δεν ξέρω, πάντως το παληκάρι θα κάνει λαμπρή καριέρα. Πού το ξέρω; Μα τί Μαύρος Γ¨ατος θα ήμανε αν δεν είχα το κληρονομικό χάρισμα;
Blogger Μαύρος Γάτος, at 9:25 AM  
@παρδαλό κατσίκι

Αρα λοιπόν προκύπτει και μια έβδομη θεωρία συνομωσίας (πέραν των 6 που είχε δωσει κάποτε ο Γεροντας)
Αυτή θέλει το παρόν blog να έχει δημιουργηθεί απο τον κ. Κεραμυδά (ο οποίος είναι ο funel)
Και η δήθεν σατυρα δεν είναι παρα σαμποτάζ για να του αρπάξει τη διόλου ευκαταφρόνητη μάζα των Ελλήνων ηΛιθίων (ή ΕΛηθίων κατα Κεραμ... funel, με συγχωρείτε)
Σε αυτή τη θεωρία συνομωσάς με απασχολεί όμως το εξής:
Σε αυτά που γράφει ο funel δεν έχω δεί ποτέ ανορθογραφίες, ασυνταξίες και γενικώς Ελληνικά γ' διαλογής.
Ένας γνωστός, μου λέει οτι επίτηδες εκφράζεται έτσι ο Κεραμυδας για να γίνεται κατανοητός από το φτωχό και αμόρφωτο λαό.
Προφανως το funel blog απευθυνεται στη μεσαία τάξη η οποία και είμστε εμείς ;)
Anonymous Anonymous, at 11:31 AM  
Taklamakan: Ηλίου φαεινότερον!
Anonymous παρδαλο κατσικι, at 5:52 PM  
Έμαθα ότι χθες στην Έκθεση Βιβλίου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου ένα εμφανώς διαταραγμένο άτομο ρωτούσε σε κάθε περίπτερο "Βιβλία του Λιακόπουλου έχετε;". Αφού του έλεγαν "όχι", ανταπαντούσε "κακώς, πρέπει να ενημερωθείτε για την τάδε θεωρία" κτλ.
:-))
Anonymous Anonymous, at 7:32 PM  
Παιδιά, το εικόνισμα του άγιου Xenu του θαυματουργού +μεγάληηχαρητου+ που είδα στο βίδεον μήπως ξέρετε που θα τη βρώ;
+ανατιναξονδεσποτα+
Blogger penguin_witch, at 1:26 PM  
τακλαμακάν, μπομπαρντάν το Ισπαχάν! funEl ο Λιάκο βρίσκεται στα χνάρια σου... δεν ξέρω αν το ξέρεις αλλά μόλις είδα τη δυναμική παρουσία Tου (sic) στο YouTube..
Blogger Epikouros, at 2:42 AM  
Πολύ Λου Λου Λου Λου Λου Λου Λου Λου Λου Λου Λου Λου Λου Λου Λου Λου Λου Λου Λου Λου Λου Λου είδα και τα βιντεάκια που είδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ απο τις εκπομπές Του Προφήτου Μας, αλλά ειδικά γυρισμένα για το YouTube... απογοήτευση λέμε

Tube = σωλήνας (οι σωλήνες του Αρη εμπνέουν)
Blogger Rodia, at 3:45 AM  
Ε, τωρα δε μπορώ να μη το πω:
Σκεφτείτε να αρχίσει να ανεβάζει ο Λιακό στο youtube σατυρικά βιντεακια για τον funel.
Με καλικάντζαρους, σιωνιστές, κινέζους, πράκτορες της CIA κτλ (δηλαδή εμάς)
Στη συνέχεια θα τα σατυρίζει ο funel και θα τα ξανασατυρίζει ο Λιακό!
Μεγάλο μπλέξιμο ε; :D

+ηκόταέκανετοαυγόήτοαυγότηκότα+
Anonymous Anonymous, at 2:54 PM  
Λες και δεν έφτανε η τηλερύπανση, άρχισε τώρα και τη δικτυορύπανση.

Τώρα ανεβάζει και δελτία ειδήσεων για το γιουτούμπ (LIAKOPOULOS - NEWS).

Ούτε κακιά πεθερά να ήταν ο απολλώνιος μπουλούκος...
Blogger SPY, at 6:32 PM  
από τα καλύτερα και απολαυστικότερά σας κείμενα αγαπητέ +φανΕΛ+...δεν το διάβασα τώρα, αλλά από τη πρώτη στιγμή που το αναρτήσατε, τώρα μπόρεσα να σχολιάσω...
Ελάτε να δείτε στο πόστο μου "Για τον Γιανναρά" πως μιλούν οι κύριοι Εριχθόνιος & Τουρκοφάγος, χρησιμοποιούν γλώσσα για σεμινάριο γλωσσολογίας των ΕΛληνικών Άνευ Τυροκομικών Προϊόντων (ΕΑΤΠ)...αλλά δεν φταίνε αυτοί. Ο Πούτιν φταίει...

σπανίως βγάζω το καπέλο μου.

+καπέλοΡοΐδη+
Anonymous Roidis, at 11:31 PM  
μ' άρεcε αυτο, που μπορείc να γράφειc με μεγαλοπρέπεια, χρησιμοποιώνταc το αγγλικό C, cε λέξειc που έχουν μέcα cίγμα.

ωω μόλιc έγινα λόγιοc!
Blogger enteka, at 3:53 PM  
~~enteka, φέρνουμε το λατινικό αλφάβηττο μέcω τηc βυζαντινήc οδού και ούτε γάτα ούτε ζημιά! γλιτώνουμε και από το τελικό "ς" και αλί cτουc ψευτοκουλτουριαραίουc!!!

+ευλόγηcον+
(μερικά cc για καβάντζα)
Blogger Rodia, at 4:59 PM  
@Τακλαμακάν.

Αγαπητέ Τακλαμακάν. Ο Γέροντας εισάκουσε τας ευαγούς προσευχάς σας. Εδεήθην, οσαύτως εις τον Επικούριον ΕΛ Απόλλων ώστις πραγματοποιηθεί η επιθυμία σας. Το αποτέλεσμα της νοεράς ευχής ευρίσκεται εις το παρακάτω λίνκιον. Απολαύσατε:

http://www.liako.gr/static/news17050701.html

Μετά Τιμής


+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+

Ε, τωρα δε μπορώ να μη το πω:
Σκεφτείτε να αρχίσει να ανεβάζει ο Λιακό στο youtube σατυρικά βιντεακια για τον funel.
Με καλικάντζαρους, σιωνιστές, κινέζους, πράκτορες της CIA κτλ (δηλαδή εμάς)
Στη συνέχεια θα τα σατυρίζει ο funel και θα τα ξανασατυρίζει ο Λιακό!
Μεγάλο μπλέξιμο ε; :D

+ηκόταέκανετοαυγόήτοαυγότηκότα+
Blogger kokorman, at 6:40 PM  
Ω Θεοί! (του κάτω κόσμου φυσικά)
Σας ευχαριστώ που έζησα έως σήμερα για να δω το παραπάνω βιντεάκι. Τωρα όχι μόνο ξέρω ποιός είμαι αλλά και τι ΠΡΕΠΕΙ να κάνω απώ δω και μπρός. Τα υπόλοιπα εν καιρώ.

ps1 Kokorman... respect
ps2 Liako θα μας σκάσεις 100K για να το βουλώσουμε... στον καθένα :-)
ps3 funel knights εχουμε meeting τη Δευτέρα στην "εταιρία" για νέες οδηγίες. Σπεύσατε...
Anonymous Anonymous, at 7:32 PM  
Ψήφισε και ΣΥ τα ιερά βίδεα ως HATE Speech...Μπορείς!
Blogger Nicholas Manie, at 1:59 AM  
Μωρέ Λιακόπουλος που σας χρειάζετε!!!!!
Anonymous 666_δι_ναμπερ_οφ_λιακο, at 11:19 PM  
κύριε τακλαμακάν, θα σας παρακαλούσαμε να είστε λίγο πιο διακριτικός σε κάποια θέματα γιατί μας εκθέτετε : http://www.youtube.com/watch?v=ICwhHsXrAGU
(το meeting της Δευτέρας πάντως ισχύει)
Anonymous Ταπέρνογλου, at 12:05 AM  
ΛΙΑΚΟΥΡΙΑΔΑΣ ΩΔΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ!

Είναι γραμμένο στο κισμέτ
να σώσει ο Λιακό το ιντερνέτ
τι και αν σε λένε Κουκουβέλ
τσιράκι είσαι του Αζαζέλ
και αν σε λένε και Λουλού
δεν έχεις και καθόλου νου
Στο πάτο μοναχός θα πας
αν στο Τραχώνι δεν πατάς
και τ' ονομά σου αν δε λες
τότε θε να σαι ένας χλεχλές
και αν επωνύμως δε μιλάς
τότε είσαι ψεύτης και λαπάς
και αν σαν φλώρος προσπαθείς
μέσα απ' alias να κρυφτείς
ο Λιάκουρας θε να σε βρει
και συ θα κάνεις τουμπεκί
γιατί ο Λιάκο είν' αρχηγός
μπροστάρης μας και οδηγός
στον Άρη βρήκε τους σωλήνες
που έψαχνε για τόσους μήνες
και μέσα κει στις πυραμίδες
θαύματα που εσυ δεν είδες
τα βγάζει όλα αυτά στη φόρα
πάρε το νουμεράκι τώρα
βάλε στη μπρίζα τη φουρκέτα
και σήκωσε όλα τα πακέτα

+ΦΑΣΚΕΛΟΣΟΝ+

Μετά τιμής

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Blogger kokorman, at 12:17 AM  
@ΚΟΚΟΡΜΑΝ

Εγράψατε! Σας βγάζουμε όλα τα καπέλα!
(πόσα κονομήσατε αλήθεια γι αυτό το ποίημα;)


Πολύ ησυχία έχει εδώ μέσα. Είναι η σιγή πριν τον τυφώνα μάλλον...

Το JUNGLE-Report περιμένει αγωνιωδώς την έκρηξη.

Έμπαινε Πουτ ...εεε funEEELLL!!
Blogger SPY, at 1:24 AM  
funEL ΔΙΨΟΥΜΕ!...νέο βίδεο να δούμε!!
Anonymous Anonymous, at 1:51 AM  
funEl, tha ithela na sou dwsw merikes skhno8etikes idees.

Ekei pou leei o Liakopoulos sto enhmerwtiko deltio, LIAKOTV gia ta tsirakia tis neta takshs twn pragmatwn kai ta katonomazei ws "tapernoglou" autous pou ta pernoun klp .

Ftiakse kana video me tapperware... ksreis , ta tapper pou exoume sto spiti... hahahaahah
Anonymous Anonymous, at 3:53 AM  
...και θα τα παίρνω, θα τα παίρνω, θα τα παίρνω
και στο τραχώνι θα τρακέρνω, θα τρακέρνω...

**το τραχωνίζειν εστί ταπερνιστείν**

+πιασεπατοναχειζεστηπαγωσαμελεμε+
Blogger Rodia, at 10:37 AM  
ρε εσύ είσαι ο "ταπέρνογλου" που λέει ο λιακό;; χα χα

λέγε, από ποιόν τα παίρνεις;

πάντως ο λιακό, δεν έχει αδικο ως προς τα επιχειρήματά του, δλδ για να ασχολείσαι όλη την ώρα μαζί του εδώ και κάτι χρόνια, αγγίζεις τα όρια της εμπάθειας...
Anonymous βετντινο, at 7:03 PM  
@βετντινο

Λιακό(φιλε), μπαμ κάνεις!
Βρες άλλο τρόπο να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Διαλέγεις πάντα τους πιο ξεπερασμένους.

Καλή ανάρρωση..
Blogger SPY, at 9:06 PM  
ΣΤΟ ΤΡΑΧΩΝΙ

Κάπου στο δρόμο στο Τραχώνι
θέλησες να μείνεις μόνη
Μου είπες πως πια δε πάει άλλο
έγκλημα έκανα μεγάλο

Έχω παρέες μυστικές
πράκτορες και σιωνιστές
Δε την αντέχεις τη ζωή
μακριά από πίστη Ελληνική

Κι έτσι ξεκίνησες μια νύχτα
να ψάχνεις τη ζωή που είχα
Έμαθες το τάγμα των funel
και τη κινέζα Ιζαμπέλ

Τα βήματα σου με ρυθμό
σε φέρανε στη Λεμεσό
Μες τα χωράφια μια παράγκα
με το θεό βγάζανε φράγκα

Ήταν μουσάτος, μες τη μπίχλα
κ'είχε μια μάνα χαρτορίχτρα
Κι ας έμοιαζε με λωποδύτη
μάζευε του λαού τα πλήθη

Γιάννης Γιαννάκης ο προφήτης
τρέμετε δαίμονες της Κρήτης
Είναι των Ελ ο εκλεκτός
και των γιατρών αμολυτός

Πήγες τον βρήκες μες τη νύχτα
δε σου ‘φτανε η χαρτορίχτρα
Ήθελες πρόγνωση θεϊκή
και τέτοια σου ‘ριξε εκεί

Τώρα με βρέφος να θηλάζεις
πίσω να έρθεις μου φωνάζεις
Ξέρεις πως είσαι αμαρτωλή
που ψώνισες μπάζα απ’ τη TV

Άντε με το Λιακό κουμπάρο
πού 'χει το Γέροντα καπάρο
σε βλέπω νύφη στο Τραχώνι
μέσα σε Βρύλ να καμαρώνει
Anonymous Anonymous, at 10:37 PM  
Hahahahah wraios o Taklamakan ...
Blogger emporas, at 10:43 PM  
ρε τον τακλαμακαν έμπνευση... χα χα!! ειδικά το
"Είναι των Ελ ο εκλεκτός
και των γιατρών αμολυτός"
έγραψε...

πάντως ο λιακό μέσω της λιακό TV πιο πολύ ανεφέρεται σ'εσάς παρά στον Πούτιν!! όλα με τους "ταπαίρνωγλου" τα έχει...
Anonymous βετντινο, at 9:54 AM  
πάντως αν γίνει καμια στραβή (λέμε τώρα) και υπάρχουν οι ΕΛ και τα λοιπά που λέει ο λιακό για κοσμοσφαίρες, ελληνες παντού κτλ όταν επικρατήσουν οι δυνάμεις του καλού θα σας πω εγώ τι έχετε να πάθετε εσείς που τον κατηγορείται!! χα χα...

μιλα΄με για την απολυτη δικαίωση του δημοσθένη... να πετάνε πάνω από τη γη μέρα μεσημέρι κοσμοσφαίρες των ΕΛ και μιγκ του Πούτιν, κι ο λιακό έπαρχος μεσογείου κιετς... θα βάλει τη γκεστάπο να σας κυνηγάει... ω ρε μάνα μου!! γι'αυτό κρατάτε πισινές κι εσείς!!

Anonymous Anonymous, at 12:10 PM  
…καλά… κοτζάμ μαντράχαλοι άλλη δουλειά δεν έχετε να κάνετε και κάθεστε και γράφετε γελοία ποιηματάκια;
Εμένα μ' αρέσει που σας λέει ο Λιακόπουλος ότι τα παίρνετε. Απ' ότι βλέπω ούτε καν για τέτοια δεν είστε άξιοι. Μάλλον για ανεπάγγελτους σας κόβω.
Άιντε παλικάρια μου ν' ανοίξετε κανά βιβλίο να μορφωθείτε και αφήστε το βιολί καλύτερα.
Τόσο παίξιμο 2 χρόνια τώρα θα είχατε βγάλει ωδείο. Διαβάστε κανά βιβλίο Ιστορίας πριν κάψετε και το λιγοστό νιονιό που σας έχει μείνει.
Άιντε καμάρια μου....
Anonymous Aristeidis, at 3:02 PM  
όχι καμάρια, αλλά "καϊνάρια" που λέει και ο λιακό για τα κομάντα!! χα χα
Anonymous Anonymous, at 3:17 PM  
@Aristeidis
Για πρότεινε μας βρε Αριστείδη κάνα καλό βιβλίο να ξεστραβωθούμε.
Είμαστε λίγο καχύποπτοι με αυτά που κυκλοφορούν. Όλα αλλοιωμένα και παραποιημένα, βλέπεις, από τα τσιράκια της Νέας Τάξης...


@Τακλαμακάν, άψογος!
Blogger SPY, at 3:24 PM  
@aristeidis

Τείο, εγκώ γράματα πολά ντεν έμαθα. γράφη πηήμα μόνο περνάη ώρα. Μόλις βγάλη ντημοτικό όμως, πάρη πολά βιβλίος ιστορίος από Λιακό, ντιαβάσει μάθει για ΕΛ
Anonymous Anonymous, at 6:34 PM  
Το βαρύ κι ασήκωτο, το ασίκικο του Δήμου

Αχ ιντερνέτ, αχ ιντερνέτ,
μου ζάλισες το Μουχαμέτ,
κι έπεσε κάτω στο καρπέτ,
και θέλει δέκα μερεμέτ

Αχ ιντερνέτ, αχ ιντερνέτ,
με κοροϊδεύουν στο ντοβλέτ’
Αχ ιντερνέτ, τι μού’κανες λέμε!!!
Οπα, όπα, όπα! να καούν τα πληκτρολόγια!

+zilepsa leme+
Blogger Rodia, at 9:06 PM  
Αχ ιντερνΈτ, αχ ιντερνΈτ
πούλησα τ' Όπελ το καντέτ,
και πήγα στην επαρχία Γιουνάν,
θα πάω και στην Τακλαμακάν.

Αχ ιντερνΈτ, αχ ιντερνΈτ
βρήκα καινούριο βιλαέτ,
με υποχθόνιους και βρύλ
που πλένουν πιάτα με το Prill.

Αχ ιντερνΈτ, αχ ιντερνΈτ,
πάει το καμπριολέ καντέτ,
θα κάνω κι όλα τ' άλλα πέρα,
μιας και θα ρθει η κοσμοσφαίρα.


+ποιητικήσυΛλογή+
Blogger SPY, at 9:56 PM  
Ρε σεις, τόσο καιρό τα παίρνατε και στην καθαρίστρα σας φράγκο δεν δίνατε; Για αυτό έχει να έρθει τόσο καιρό για καθάρισμα!

Λοιπόν, περιμένουμε με ανυπομονησία να ψηθεί η μπουρδολογία της εικοστής του μηνού, γιατί μιλάμε για πολλέέές μπούρδες και έχουμε και δουλειές να γράψουμε, λέμε...

+παντοτιναδικησας,αρτανιςταπαιρνογλουαριθμοςπαρτιδας123+
Blogger Artanis, at 10:06 PM  
Μπάι δε γουέι, φίλτατε spy, έχω την αίσθηση ότι στην +ποιητική σας συΛλογή+ πάει καλύτερα:

"αχ ιντερΈΛ, αχ ιντερΈΛ".

Βεβαίως, ρημάζει τις ομοιοκαταληξίες, αλλά μήπως το ταλέντο σας θα μπορούσε να σκαρώσει καινούριο ποί'μα;;;
Blogger Artanis, at 10:11 PM  
Το χαβά σας βλακέντιοι ε; Αμ βέβαια… αργία μήτηρ πάσης κακίας δεν είπαμε; Ακόμα και για τη περίπτωση που δεν έχετε βάλει όλοι τα μυαλά σας στο μίξερ, θα σας πω την άποψη μου. Αν θέλετε ακούστε τη, αν όχι συνεχίστε τα δικά σας.
Εχετε φαγωθεί όλοι σας για τα βιβλία του Λιακόπουλου (και άλλων συγγραφέων) πως έχουν ψέματα και υπερβολές.
Και λοιπόν; Λίγη μυθοπλασία κάνει κακό; Όταν είμαστε ένας λαός που μας στριμώχνουν από παντού, έχουμε γειτόνους κακούς και επίβουλους, λίγη τόνωση του ηθικού μας βλάπτει; Δε το νομίζω.
Βλέπετε τι κουτόχορτο ταΐζουν οι νεοταξίτες τα πρόβατα στην Αμερική μέσω CNN και άλλων καναλιών προπαγάνδας; Το αποτέλεσμα : Εχουνε πατριώτες που πίνουν νερό στο όνομα του κάθε προέδρου ακόμα κι όταν τους στέλνει στο Ιράκ. Εδώ τα ίδια σας είπανε; Να πάτε να καταλάβετε άλλη χώρα; Λίγη εθνική συνείδηση καλλιεργούν, από αυτή που δε περισσεύει πια.
Αλλα ξέχασα. Μάλλον σας νοιάζουν τα δικαιώματα των κουκουλοφόρων. Αυτών που καίνε σημαίες και αδειάζουν πολυβόλα στα αστυνομικά τμήματα. Συνεχίστε λοιπόν το χαβά σας κοκορόμυαλοι. Γράφετε σαχλαμαρίτσες να περνάτε την ώρα σας κι ούτε θα καταλάβετε πως θα βρεθείτε χωρίς χώρα. Να δούμε μετά αν θα σας φιλοξενήσουν οι μετανάστες στα σπίτια τους όταν θα αρχίσει το μπάχαλο.
Βάλτε μυαλό πριν να είναι αργά...
Anonymous Aristeidis, at 10:22 PM  
Λίγη μυθοπλασία κάνει κακό;

Τι σκατά ερώτηση είναι αυτή; Η μυθοπλασία είναι ωραιοποιημένο ψέμα.

ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ
Anonymous +υπερευλογησοντούρμπο+, at 2:03 AM  
@Artanis


Μυθaristidοπλασία

Αχ ιντερνΈΛ, αχ ιντερνΈΛ
γράφουμε στίχους στου funEL.
Μας στείλαν και τον aristeidi
να υποστηρίξει τον παπαρίδη.

Αχ ιντερνΈΛ, αχ ιντερνΈΛ
βγάλτε στο ίδιο το πανέλ
τον Λιάκο και τον aristeidi
να κάνουν δίδυμο που σκίζει.

Αχ ιντερνΈΛ, αχ ιντερνΈΛ,
να πουν για νεφελίμ και ΕΛ
κι άλλες πολλές μυθοπλασίες
γι αρρωστημένες φαντασίες.

Αχ ιντερνΈΛ, αχ ιντερνΈΛ,
διώξε μακριά τον Αζαζέλ,
να τονωθεί το ηθικό μας
διότι πλησιάζει η ώρα
που θα μείνουμε όλοι δίχως χώρα.
Blogger SPY, at 2:31 AM  
Αριστείδης ο δίκαιος.....
Αγαπητέ εν Χριστό αδελφέ,
Πολύ θα επιθυμούσα να είχα τη λαμπρή παιδεία σας και το πατριωτικό τρόπο σκέψης σας. Ναι θα παραδεχτώ πως είμαι ένα μίασμα, ένας κρετίνος υπέρμαχος της ελευθερης σκέψης και βούλησης που μετά τον Νίτσε και τη Μπλαβάτσκι...
και κάποιους άλλους μυστικιστές....
δεν μπόρεσα να καταλάβω την μεγαλοπρέπεια αυτού του πνεύματος...αυτού του μεγάλου φωτεινού μιαλού.. αυτού του ηγέτη...του μέγα λιανοκλάδι...συγνώμη λιακόπουλου..
Συγνώμη που οι κουκουλοφόροι δεν σαπίζουν σε κελιά( όσοι δεν είναι μπάτσοι εννοείται) συγνώμη που δεν αγοράζω τα βιβλία του φουκαρά και πατριώτη μιχαλολιάκου.εε.. πλεύρη...εεε..γεωργιάδη...καρατζαφέρη...όλο λάθος τον λέω...λιακόπουλος...που θα πάει θα τον μάθω....Βέβαια το κακό είναι πως μέσα από τά μπλογκς τον έμαθα.. αλλά δεν πειράζει.. έχω φτιάξει ένα καλό αποχετευτικό σύστημα που όλοι οι καλοί φίλοι έχουν θέση... όχι εσείς αδελφέ αριστείδη... εσείς είστε δίκαιος...και δημοκράτης...αν και δεν έχουμε και δημοκρατία θα μου πείτε άμεση....δεν πειράζει..πιστεύω πως εσείς έχετε φτάσει σε μύθους... μαζί με τον αβραμόπουλο... ζήσε και εσύ τον μύθο σου.... αλλά καλού κακού πιάσε και μια πράσσινη.....
Αδελφός Ιωάννης... εν κρυπτώ μιαρός..
Anonymous Anonymous, at 4:29 AM  
εγώ φαν του λιακό δεν είμαι, επειδή τυχαίνει αν εργάζομαι σαν επιστημονικός ερευνητής σε πανεπιστήμιο στο εξωτερικό μάλιστα, διαφωνώ μαζί του σε αρκετές επιστημονικές του προσεγγίσεις και συμφωνώ πως τα έχει κανει όλα έναν αχταρμά (sic)...

συμφωνώ μαζί του σε σχέση με κάποιες εθνικές ευαισθησίες του για θέματα όπως το μακεδονικό και τα ελληνοτουρκικά (πως δε τυγχανουν της ανάλογης προσοχής από τα μεγάλα κόμματα εξουσίας). από εκεί και πέρα του αναγνωρίζω το δικαίωμα να βγαίνει να λέει αυτό που πιστεύει, όπως ο ίδιος το επιθυμεί, κι από εκεί και πέρα ο καθένας (τον) κρίνει.

αγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα τους φίλους του blog, ποιά είναι η άποψη σας πχ για τους αλλεπάλληλους εμπρησμούς στο βιβλιοπωλείο του κύρίου άδωνη γεωργιάδη;; εγώ πολιτικά είμαι κάθετα αντίθετος με τις ακραίες θέσεις του κυρίου, όπως αντίστοιχα είμαι κάθετα αντίθετος με τις ακραίες θέσεις κουκουλοφόρων, αναρχικώ ή ακραίων αριστεριστών.

ΟΜΩΣ είναι τουλάχιστον φασισμός η καύση βιβλίων και ο πόλεμος στο πρόσωπο ενός, κατά δήλωση του, ιστορικού ερευνητη που γράφει αποκλειστικά ιστορικά βιβλία χωρίς να ασχολείται με μεταφυσικα ή αλλου τύπου φαινόμενα.

ακούω απόψεις για να κάνουμε και έναν πιο παραγωγικό διάλογο και να μην χάνουμε την ώρα σε ποιηματάκια που είναι μεν αστεία, αλλά δεν έχουν ιδιαίτερο νόημα.
Anonymous βετντινο, at 10:44 AM  
@spy

Κλαπ, κλαπ, κλαπ, κλαπ!!!
My respects!!!
:-D
Blogger Artanis, at 1:23 PM  
Φίλοι και οχτροί. Στην έρημο Τακλαμακάν γίνεται χαμός. έχουν μαζευτεί τσιράκια και τα παίρνουν από τη Νέα Τάξη των Πραγμάτων.
Η Νέα Τάξη των Πραγμάτων, ψηλή νέα και ξανθιά (ίσως και βαμμένη)καραγκομενάρα καθιστή, τακτικά, στα Πράγματά της "τα δίνει χοντρά".
Μετά τα τσιράκια της "τα παίρνουν χοντρά" για να κράζουν ένα γελοίο και ως εκ τούτου να καταργηθεί η ελευθερία στο ιντερνετ.
Αυτός επίσης για να προασπίσει την γελοιότητά του δικάζει ενα ασχετο και σβήνει τα σχόλια όσων των κριτικάρουν αρνητικά στη σελίδα του


+++++βλογιόκοψονγεροντααααα+++++
Blogger funEL, at 9:20 PM  

Add a comment