funEL βαρυ πακετο

Thursday, June 21, 2007

ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (προφητικές αντιβαρυτικές καραφλές ζαρτινιέρες)

Η απανταχού έγερση των Εληθίων συνεχίζεται. Το σχέδιο του θεού εφαρμόζεται Δυνατά και ΕΛληνικά (Λιακουρικά τραμπουκοφασιστικά). Το επόμενο βίντεο είναι αφιερωμένο:



Α.
Στις Δυνατές και ΕΛληνικές δυνάμεις που εγείρονται καθημερινά μέσω θεϊκών προφητειών του παππούλη και εκφράζουν παντιοτρόπως την Απολλώνια αισθητική και ΕΛληνόψυχη νοοτροπία ενάντια στους κακούς σιωνιστές διεθνιστές κουλτουριαραίους ανθΕΛληνες πράκτορες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κοινωνικών κινημάτων κλπ κλπ...
Σημεία και Θαύματα συμβαίνουν γύρω μας. Ιπτάμενες αντιβαρυτικές ορθόδοξες ζαρτινιέρες κτυπάνε τους εχθρούς του θεού. Καραφλοί γεροντάδες εκπολιτίζουν τα μιαρά έθνη με αγιαστούρες και σκουπόξυλα. Η Παλαιά Τάξη των πραγμάτων επαναφέρει στον δρόμο του θεού μιαρές καλλικατζάρες.
Εμπρός για την ελέω θεού, 6η Κοσμοκρατορία 2024, ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΛΙΑΚΟΥΡΙΚΑ.



Β.
Σε αυτούς που μας «προειδοποιούν» «προφητικά» με όλους τους τρόπους, για «ατυχήματα» και «εξαφανίσεις αλά Πούτιν», ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες πριν τη δίκη του Blogme.
Δεν αρκεί να θεωρείτε ότι έχετε το ΙΡ μας. Πρέπει να διαπράξετε αδίκημα κακουργηματικού χαρακτήρα παρακάπτοντας τη προστασία προσωπικών δεδομένων (με φίλους σε πόστα κομπόστα), μετά να ευχηθείτε στον γέροντα και τους παπούληδες ότι δεν έχει κάνει κάνει λάθος ο πληροφοριοδότης και βρεθείτε σε κάποιον άσχετο πάλι (σαν τον Τσιπρόπουλο), ... πριν «εκπολιτίσετε» το θύμα που σας ενοχλεί με κριτική και σάτιρα. Η σιγουριά σας ότι ο Νόμος δεν θα κινηθεί εναντίον σας μάλλον προέρχεται από τη γνώση του σχεδίου του θεού, υποθέτουμε.
Υ.Γ. Είναι σίγουρο ότι γράφετε από ασφαλή κανάλι (ίντερνετ καφέ, άλλο proxy…). Δεν κάνουμε καν τον κόπο να ελέγξουμε το mail σας. Και όπως είδατε δεν σας αγνοήσαμε. Αντιθέτως κάνουμε γνωστή τη παρουσία σας για ενδεχόμενους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς σε οποιοδήποτε «ατύχημα».

Σας υπενθυμίζουμε μια κατηγορηματική δήλωση που κάναμε και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ τηρούμε και θα τηρήσουμε:
http://funel.blogspot.com/2006_10_29_funel_archive.html
Το μυστικό Τάγμα των Ιπποτών funΕΛ
ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΟΤΙ:
Αν ΔΕΝ εμπλέκεται ο Προφήτης Σαβουροβιβλιοπώλης Πλασιέ Λιάκουρας στη μήνυση που έγινε εναντίον μας
ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ BLOG KAI ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗ ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΟΥΠΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΣΤΗ ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
Αν όμως ΑΥΤΟΣ εμπλέκεται σ' αυτή τη μήνυση εναντίον μας, που έγινε αιτία να καταστραφεί ένας άνθρωπος και είναι ηθικός ή φυσικός αυτουργός όλων αυτών των απειλών εκφοβισμών επικυρήξεων κλπ.
ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΨΕΛΝΟΥΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΤΕΡΙΡΕΜ ΟΣΟ ΑΥΤΟΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΕΘΝΙΚΟ - ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
+ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ+




Γ.
Στο θεϊκό σχέδιο που ανέβαλε τη δίκη του blogme, για να εκπληρωθούν στο μεταξύ κάποιες άλλες φοβερές Προφητείες που ήταν σε εκκρεμότητα (να ζεστάνει ο καιρός, να αρχίσουν τα μπάνια στη θάλασσα, να μεγαλώσει η μέρα, να υπάρξει κίνδυνος πυρκαγιάς στα δάση, κλπ). Ας περιμένουμε τα 200 εκατομμύρια των κινέζων να μπουν στη παλαιστίνη και να πάρουμε τη Πόλη.





Ο φασίστας σήμερα, συνήθως κραυγάζει ότι ΔΕΝ είναι τέτοιος. Είναι σαν να βλέπεις ένα χασάπη με ματωμένη ποδιά να κρατάει το σφάγιο (που πριν λίγο έσφαξε) και το μαχαίρι, ενώ ταυτόχρονα να λέει "εγώ χασάπης? ... ποτέ".

Το επόμενο κείμενο περί φασισμού είναι αφιερωμένο σε όλους τους γνωστούς αποδέκτες. Γραμμένο παραπάνω από 1 χρόνο πριν. Επίκαιρο πάντα. Οι υπογραμίσεις δικές μας:



...
Ας πάρουμε, λοιπόν, ένα προς ένα, τα σημεία όπου εστιάζει ο Έκο.

Το πρώτο χαρακτηριστικό του φασισμού είναι η λατρεία της παράδοσης. Η λατρεία της παράδοσης γεννήθηκε τους ελληνιστικούς χρόνους, ως αντίδραση στον ελληνικό ορθολογισμό, και συνεχίστηκε επάξια στη δύση από τους ρωμαιοκαθολικούς ως αντίδραση στον νέο ορθολογισμό που προέκυψε από τη γαλλική επανάσταση. Η κεντρική ιδέα αυτού του κινήματος είναι ότι θα πρέπει να αναζητήσουμε κάποιες αρχέγονες αλήθειες στο παρελθόν. Έτσι, προέκυψε και ο συγκρητισμός. Οι αρχαίες πηγές, αν και διαφορετικές, θεωρήθηκε πως περιείχαν ψήγματα της ίδιας βασικής αλήθειας. Ένα τέτοιο παράδειγμα συγκρητισμού είναι η λεγόμενη «ελληνοχριστιανική παράδοση», που συνενώνει κάτω από την ίδια ομπρέλα δυο πολιτισμούς που υπήρξαν εν πολλοίς ασύμβατοι και για κάποιο διάστημα αντίπαλοι – ώσπου ο δεύτερος να συντρίψει τελικά τον πρώτο, υιοθετώντας τα ελάχιστα πράγματα που τον βόλευαν και καταστρέφοντας τα υπόλοιπα. Δεν χρειάζεται να ακούσετε πάνω από 15 λεπτά οποιασδήποτε εκπομπής του Γεωργιάδη (ή του Βελόπουλου ή του Λιακόπουλου) για να καταλάβετε ότι τα «ελληνοχριστιανικά ιδεώδη» έχουν τον πρώτο λόγο.

Κάτι που απορρέει από τη λατρεία της παράδοσης: η απόρριψη του σύγχρονου πολιτισμού. Όλοι οι φασίστες είναι περήφανοι, βέβαια, για οποιαδήποτε τεχνολογία διαθέτουν – ειδικά αν έχει σχέση με στρατιωτικές εφαρμογές – αλλά στο βάθος η ιδεολογία τους είναι βασισμένη στο «αίμα που έχει ποτίσει τα άγια τούτα χώματα». (Ακούστε τον Γεωργιάδη ή τον Πλεύρη να περιγράφουν τη μάχη του Μαραθώνα, με σπασμένη φωνή και κρατώντας με δυσκολία τα δάκρυά τους). Η απόρριψη του σύγχρονου πολιτισμού συμπαρασέρνει απαραιτήτως την απόρριψη του «παρακμιακού» καπιταλιστικού τρόπου ζωής.
Και η παρακμή αυτή, βέβαια, δεν μπορεί παρά να έχει τις ρίζες της στον «επικατάρατο Διαφωτισμό που γέννησε το βδέλυγμα του ορθολογισμού». (Κάτι που λέγεται κατά κόρον από κάθε θρησκόληπτο ακροδεξιό που σέβεται τον εαυτό του.) Κατ’ αυτή την έννοια, ο φασισμός μπορεί κάλλιστα να οριστεί ως ανορθολογισμός.

Ο ανορθολογισμός συνδέεται επίσης με την λατρεία της δράσης για τη δράση. Η δράση είναι ύψιστο ιδανικό για τον φασισμό, και δεν πρέπει να ακολουθεί κάποια λογική σκέψη. Η σκέψη στο φασισμό είναι συνώνυμη με τη θηλυπρέπεια (εξ ου και ο χαρακτηρισμός «κουλτουριαραίοι», που ακούγεται από το στόμα του Γεωργιάδη και του Λιακόπουλου με συχνότητα περίπου 3 φορές το δεκάλεπτο). Η λέξη «διανοούμενος» ισοδυναμεί με βρισιά. Με την εξαίρεση, βέβαια, των «δικών μας» διανοούμενων, που η κύρια ενασχόλησή τους είναι η επίθεση στον σύγχρονο πολιτισμό και στις φιλελεύθερες ιδέες, με το αιτιολογικό ότι έχουν προδώσει τις παραδοσιακές αξίες.

Στον σύγχρονο πολιτισμό, η επιστημονική κοινότητα προωθεί τη διαφωνία ως τρόπο βελτίωσης της γνώσης. Η διαφωνία οδηγεί στον διάλογο. Για τον φασισμό, όμως, η οποιαδήποτε διαφωνία ισοδυναμεί με προδοσία. Εδώ, αρκεί να ακούσετε τον Γεωργιάδη να κάνει πολιτική ανάλυση. Οποιοσδήποτε έχει πει ή κάνει κάτι που δεν συμφωνεί με τις ιδέες του, αποκαλείται εύκολα προδότης, και η πράξη ή ο λόγος του προδοσία. (Προδοσία η μη ανέγερση προτομών, προδοσία η κατάργηση του πολυτονικού, προδοσία η πολιτική κατευνασμού απέναντι στην Τουρκία.) Ο Καρατζαφέρης έχει καταλάβει ότι αυτού του είδους η ρητορική του στοιχίζει σε πιθανές ψήφους, και την έχει μειώσει τελευταία. Γενικότερα, πάντως, η εύκολη χρήση της λέξης αυτής αποτελεί, νομίζω, βασικό χαρακτηριστικό της φασιστικής ιδεολογίας.

Εξάλλου, η διαφωνία αποτελεί δείγμα κοινωνικής πολυμορφίας. Ο φασισμός καλλιεργεί – και μετά εκμεταλλεύεται – τον φυσικό ανθρώπινο φόβο για καθετί διαφορετικό, για καθετί ξένο. Το πρώτο πράγμα που κάνει οποιοδήποτε φασιστικό κίνημα είναι να καταγγείλει τους «ξένους εισβολείς» -- δηλ. τους μετανάστες. Ο φασισμός είναι εξ ορισμού ρατσιστικός. Ακούστε τις κορώνες όλων των προαναφερθέντων για τους «ξένους που έρχονται και κλέβουν τα μεροκάματα των ελλήνων που μένουν εξαιτίας τους άνεργοι», κ.τ.λ. Πράγματα που ακούγονται (ακριβώς τα ίδια) από όλα τα ακροδεξιά κόμματα σε όλη την Ευρώπη και τις Η.Π.Α..

Ο φασισμός εκμεταλλεύεται την ατομική και κοινωνική απογοήτευση. Ένα από τα πιο τυπικά χαρακτηριστικά όλων των φασιστικών καθεστώτων του παρελθόντος ήταν η (επιτυχημένη) προσπάθεια προσεταιρισμού μιας εξαθλιωμένης μεσαίας τάξης που μαστιζόταν από την οικονομική κρίση ή ένιωθε πολιτικά εξευτελισμένη και φοβισμένη από την πίεση που ασκούσαν οι χαμηλότερες τάξεις. Στην εποχή μας, που οι πρώην «προλετάριοι» είναι πλέον «αστοί», ο φασισμός προσπαθεί να αποκτήσει ερείσματα σ’ αυτήν ακριβώς την τάξη. Εξ ου και η προσπάθεια του Καρατζαφέρη να δείξει λίγο «λαϊκοδεξιός», λίγο «κεντρώος» και λίγο «αριστερούτσικος» ταυτόχρονα, φροντίζοντας να αποστασιοποιηθεί από ακραίες δηλώσεις και ενέργειες μελών του ΛΑ.Ο.Σ., να απομακρυνθεί από τον πρώην φίλο του γάλλο φασίστα Λεπέν, και στις συνεντεύξεις του να φαίνεται ευπροσήγορος, πράος και διαλλακτικός. Γι’ αυτό έχει υιοθετήσει και «σοσιαλίζουσα» ρητορική, εκφράζοντας θέσεις που υποψιάζεται πως συμμερίζεται η πλειονότητα των πολιτών.

Επειδή προσπαθεί να προσεταιριστεί τους ανθρώπους που νιώθουν πως δεν έχουν πλέον ξεκάθαρη κοινωνική ταυτότητα, ο φασισμός τους πουλάει το παραμύθι πως το μοναδικό τους προνόμιο είναι ότι έχουν γεννηθεί στην ίδια χώρα. Αυτή είναι και η απαρχή του εθνικισμού. Και, καθώς το μοναδικό πράγμα που μπορεί να δώσει ταυτότητα στην έννοια του έθνους είναι οι εχθροί του, στην ψυχή κάθε φασιστικής ιδεολογίας βρίσκεται μια εμμονή με τις συνωμοσίες, ιδιαίτερα τις διεθνείς. Οι οπαδοί του φασιστικού κινήματος πρέπει να νιώθουν διαρκώς υπό διωγμό. Το απλούστερο που μπορεί να κάνει είναι να υποδαυλίσει την ξενοφοβία τους. Αλλά η συνωμοσία πρέπει να έχει και εσωτερικούς μοχλούς. Οι Εβραίοι είναι ένας εύκολος στόχος, που τελευταία έχει μεταλλαχτεί σε γενικότητες περί «σιωνιστών» (κατά Καρατζαφέρη), «νέας τάξης πραγμάτων» (κατά Λιακόπουλο) και «παγκοσμίων οικονομικών συμφερόντων» (κατά Γεωργιάδη). Μετά από χρόνια ατυχών δηλώσεων από πολλά στελέχη του κόμματός του, έχει πλάκα να βλέπει κανείς τον Καρατζαφέρη να λέει «μα, ορίστε, έχω και Εβραίο υποψήφιο». Έχει πολύ γέλιο επίσης να βλέπει κανείς τον Άδωνη Γεωργιάδη να απεκδύεται μετά βδελυγμίας τον μανδύα του εθνικιστή, και μετά από λίγο να λέει «είμαι οπαδός της Μεγάλης Ιδέας».

Οι οπαδοί πρέπει να νιώθουν ταπεινωμένοι από τον επιδεικτικό πλούτο και την δύναμη των εχθρών. Οι κακοί πλούσιοι έχουν τα πάντα. Οι ισχυροί του διπλανού (εχθρικού) έθνους ζουν παρακμιακά, μέσα στη χλιδή. Οι Εβραιομασόνοι (βλέπε τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», που τους τελευταίους μήνες ο Λιακόπουλος τα έχει μετονομάσει σε «Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης», μάλλον γιατί δεν το σηκώνει το στομάχι του να τον αποκαλούν ρατσιστή) είναι ζάπλουτοι και βοηθάνε ο ένας τον άλλο κρυφά. Ταυτόχρονα, βέβαια, οι οπαδοί πρέπει να νιώθουν ότι μπορούν να υπερισχύσουν εύκολα απέναντι σε τέτοιου τύπου εχθρούς (εμ, βέβαια, εκείνοι είναι παρηκμασμένοι, ενώ εμείς εμφορούμαστε από το μεγαλείο των προγόνων). Γι’ αυτό οι φασιστικές κυβερνήσεις είναι καταδικασμένες να χάνουν τους πολέμους τους – είναι ανίκανες να κάνουν μια αντικειμενική εκτίμηση της ισχύος του αντιπάλου.

Για το φασισμό, δεν υπάρχει αγώνας για τη ζωή. Αντίθετα, η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας. Πρέπει να βρισκόμαστε συνεχώς σε κάποιου είδους πάλη. Επομένως, οι ειρηνιστές είναι προδότες. Δεν πρέπει ποτέ να εφησυχάζουμε («μείνετε στις επάλξεις», «γρηγορείτε», «ξυπνήστε» -- Γεωργιάδης). Αυτό, όμως, κατά τον Έκο, παρουσιάζει ένα πρόβλημα. Αφού οι εχθροί πρέπει να ηττηθούν, θα πρέπει να υπάρξει μια τελική μάχη. Μια τέτοια «τελική λύση», όμως, θα σημάνει την αρχή μιας περιόδου ειρήνης, πράγμα που έρχεται σε αντίφαση με το δόγμα της συνεχούς πάλης. Κανείς φασίστας ηγέτης δεν έχει καταφέρει να λύσει αυτό τον κόμπο.

Ένα ακόμη βασικό χαρακτηριστικό του φασισμού είναι ο ελιτισμός. Οι πολίτες του έθνους πρέπει να νιώθουν ανώτεροι, μέλη μιας ανώτερης ράτσας ανθρώπων (να τος πάλι ο ρατσισμός), μέλη ενός ανώτερου πολιτισμού. («Οι Έλληνες είναι οι πιο έξυπνοι και μορφωμένοι άνθρωποι στον κόσμο» -- «όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες οι δυτικοευρωπαίοι ζούσαν στα δέντρα» -- «η ελληνική γλώσσα είναι μητέρα όλων των γλωσσών» κ.τ.λ.). Επίσης, τα μέλη του κόμματος είναι η αφρόκρεμα των πολιτών (εμ, βέβαια, αφού με όχημα το κόμμα «θα επιτύχομεν την επανελλήνισιν»). Όλα αυτά, βέβαια, προϋποθέτουν, δυστυχώς, και την περιφρόνηση προς τους αδύναμους. Ποιοι είναι οι αδύναμοι; Μα, οι δειλοί, οι κουλτουριάρηδες, οι αριστεροί, οι άπιστοι – κάποιοι πρέπει να αποτελούν και τη μάζα, βρε αδερφέ. Ποιους θα κυβερνάμε; Η μάζα είναι αδύναμη και χρειάζεται στιβαρή ηγεσία (εδώ κολλάει και η παραδοσιακή ρήση «ε, ρε, Παπαδόπουλος που σας χρειάζεται»).

Έτσι, δημιουργείται η ιδεολογία του ηρωισμού. Τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν με πρότυπα, και τα καλύτερα πρότυπα είναι οι ήρωες (πολεμιστές, εννοείται) του ένδοξου παρελθόντος. Για τη φασιστική ιδεολογία, όλοι ανεξαιρέτως πρέπει να προσπαθούν να γίνουν ήρωες. (Φανταστείτε εδώ τον Άδωνη Γεωργιάδη να λέει με στόμφο: «Ο Θεμιστοκλής, ο Περικλής, ο Λεωνίδας, ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης, ο Ανδρούτσος…») Αυτή η λατρεία των ηρώων δεν απέχει πολύ από τη λατρεία του θανάτου – αρκεί βέβαια να είναι κι αυτός ένδοξος. Οι ισπανοί φαλαγγίτες είχαν το σύνθημα «viva la muerte” («ζήτω ο θάνατος»). Οι νορμάλ άνθρωποι μαθαίνουν ότι ο θάνατος είναι κάτι δυσάρεστο αλλά, εν πάση περιπτώσει, αναπόφευκτο. Οι φασίστες εκπαιδεύονται να αποζητούν έναν ηρωικό θάνατο, ως επιβράβευση για μια ηρωική ζωή. Ο κλασικός φασίστας ήρωας ανυπομονεί να πεθάνει. Μέσα στην ανυπομονησία του, στέλνει κι άλλους στο θάνατο.

Επειδή ο συνεχής πόλεμος και ο ηρωισμός είναι κάπως δύσκολα πράγματα, ο φασίστας μεταφέρει τον πόθο του για δράση και εξουσία στη σεξουαλική συμπεριφορά του. Κάπως έτσι προκύπτει και η περιφρόνηση προς τη γυναίκα (η οποία εξυμνείται μόνο ως μητέρα – δηλ. γεννομηχανή για την παραγωγή κι άλλων ηρώων), όπως και η καταδίκη «παρεκκλινουσών ερωτικών συμπεριφορών» -- βλέπε ομοφυλοφιλία (την οποία ο Γεωργιάδης καταδικάζει, αρνούμενος μάλιστα να δεχτεί πως ήταν διαδεδομένη στην αρχαία Ελλάδα, ενώ ο αρχηγός του λέει με περισσή υποκρισία «μα, έχω και ομοφυλόφιλο υποψήφιο»). Και επειδή και το σεξ είναι δύσκολο παιχνίδι, ο ηρωικός φασίστας τείνει να παίζει με τα όπλα – έτσι, σαν φαλλικό υποκατάστατο.

Ο φασισμός βασίζεται, μεταξύ άλλων, σε έναν επιλεκτικό λαϊκισμό. Στη δημοκρατία, η συμμετοχή των πολιτών στην πολιτική εκφράζεται ποσοτικά, μέσω της αρχής της πλειοψηφίας. Ο φασισμός, όμως, βλέπει τον λαό σαν ποιότητα, σαν μια μονολιθική οντότητα που εκφράζει την Κοινή Βούληση. Και, επειδή κανένα μεγάλο σύνολο ατόμων δεν μπορεί ποτέ να έχει κοινή βούληση, ο φασίστας ηγέτης προβάλλει ως ο εκφραστής αυτής της (φανταστικής) λαϊκής κοινής βούλησης. Το μόνο που έχει να κάνει ο λαός είναι να παίξει το ρόλο της μάζας. Έτσι, ο λαός γίνεται μια θεατρική φιγούρα, χωρίς καμία εξουσία. Και, όποτε ο ηγέτης κρίνει σκόπιμο, μπορεί να παρουσιάσει μια επιλεγμένη ομάδα πολιτών ως «φωνή του λαού». Λόγω αυτού του, κατά Έκο, «ποιοτικού λαϊκισμού», ο φασισμός πρέπει οπωσδήποτε να είναι κατά των «διεφθαρμένων» κοινοβουλευτικών κυβερνήσεων. Όποτε ένας πολιτικός ρίχνει σκιά στη νομιμότητα ενός κοινοβουλίου με το αιτιολογικό ότι «δεν εκφράζει πλέον τη φωνή του λαού», (γκουχ!-λέγε με Καρατζαφέρη-γκουχ!) αρχίζει να μυρίζει φασισμό. Πάρτε, για παράδειγμα, την ψύχωση που έχουν τελευταία οι ημέτεροι ακροδεξιοί με τα δημοψηφίσματα. (Μεγάλο θέμα, δεν θα ασχοληθώ τώρα εδώ – όπως επίσης μεγάλο θέμα είναι η υιοθέτηση φασιστικών θέσεων και πρακτικών και από κομμάτι της «αριστεράς» και «ακροαριστεράς» -- τα εισαγωγικά απαραίτητα).

Ο φασισμός μιλάει την οργουελική «Νέα Ομιλία». Αυτή, όμως, είναι διαφόρων ειδών. Στη ναζιστική Γερμανία και τη φασιστική Ιταλία, στα σχολεία διδασκόταν ένα στοιχειώδες λεξιλόγιο και μια στοιχειώδης σύνταξη, ώστε να περιοριστεί η δυνατότητα σύνθετης και κριτικής σκέψης. Οι δικοί μας φασίστες ακολουθούν μια πιο σύνθετη τακτική, με τον ίδιο στόχο, φυσικά. Ο Άδωνης Γεωργιάδης εκδίδει και πουλάει έργα των αρχαίων ελλήνων συγγραφέων. Ουδέν μεμπτόν, και μπράβο του. Θα ‘λεγε κανείς ότι αυτή είναι μια ενέργεια που προάγει την κριτική σκέψη. Αμ, δε! Ταυτόχρονα, πουλάει και βιβλία φτηνής αρχαιοελληνικής μεταφυσικής (δια χειρός Αλτάνης), Παλαμά (όχι γιατί του αρέσει η ποίηση αλλά γιατί ο Παλαμάς εμφορείται, όπως και ο ίδιος, από το πάθος της Μεγάλης Ιδέας), Παπαρηγόπουλο (την πιο εθνικιστική θεώρηση της ιστορίας), Νόννο (μυθολογική επική ποίηση που ο ίδιος προωθεί ως «εναλλακτική ιστορία"), παραγλωσσολογία (Τζιροπούλου – «πώς η ελληνική γονιμοποίησε τον παγκόσμιο λόγο» και άλλες τέτοιες φαντασιώσεις), και τους «αγίους της πίστεώς μας» του Καρατζαφέρη.
Και οι έτεροι τηλεβιβλιοπώλες – Λιακόπουλοι, Βελόπουλοι κ.τ.λ.; Εκεί, πια, βασιλεύει η συνωμοσιολογία, ο (συγκαλυμμένος, πλέον) αντισημιτισμός, η διαιώνιση εθνικών περιαστικών μύθων, ο φόρος τιμής στους ήρωες του ένδοξου παρελθόντος (για να μην ξεχνιόμαστε) και η παρουσίαση βιβλίων επιστημονικής φαντασίας ως σημαντικών κειμένων που περιέχουν κρυφή γνώση που κάποιοι (ποιοι, άραγε;) θέλουν να κρατήσουν στην αφάνεια.

Ο πονηρός (τύπου Καρατζαφέρη) φασισμός στις μέρες μας είναι «πολιτικά ορθός». Δεν μιλά πλέον ανοιχτά για πάταξη των Εβραίων, για ψυχοθεραπεία των ομοφυλόφιλων, για περιορισμό της γυναίκας στο κρεβάτι και την κουζίνα, για εθνοκαθάρσεις, για απέλαση όλων των ξένων («θα κρατήσω όσους χρειάζομαι»), για στρατιωτική απελευθέρωση των «αλύτρωτων πατρίδων» και άλλα τέτοια ωραία. Προσπαθεί να τα συγκαλύψει κάτω από γενικότητες και αβρότητες, και μια επίφαση προσήλωσης στα δημοκρατικά ιδεώδη. Παρακολουθήστε τις συνεντεύξεις του Καρατζαφέρη – θα είναι όλο και συχνότερες, λόγω της υποψηφιότητάς του (λέγε με σκοπιμότητα) για τη νομαρχία Θεσσαλονίκης, και λόγω της ανόδου των ποσοστών του ΛΑ.Ο.Σ.. Αν δεν σταθείς σε κάθε φράση του για να τη σκεφτείς για ένα-δυο λεπτά, σε πείθει! Και, δυστυχώς, πάρα πολλοί τηλεθεατές (συμπολίτες μας, δηλαδή) δεν κάθονται να σκεφτούν τι ακριβώς ακούνε. Ο Καρατζαφέρης, όπως κάθε φασίστας που σέβεται τον εαυτό του, δεν απευθύνεται στο λογικό του ακροατή, αλλά στο θυμικό. Εγώ του εύχομαι να μπει κάποτε στη βουλή – ο κόσμος που εκπροσωπεί έχει κι αυτός δικαίωμα έκφρασης. Αλλά ας σταματήσει κάποτε το παραμύθι. Δεν μπορείς να έχεις υπό την σκέπη σου όλους σχεδόν τους έλληνες ακροδεξιούς και να το παίζεις «λίγο απ’ όλα». Καλά έλεγε ο Γιάννης ο σαλονικιός: Θυμίζει το χασάπη που κλέβει στο ζύγι…


http://gravityandthewind.blogspot.com/2006/03/blog-post_23.html


ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ

buzz it!

:: posted by funEL, 4:02 PM

106 Comments:

Ξεδωσες με τον Λιακοπουλο και αρχισες με τους αλλους. Οχι πως δεν το πηραμε πρεφα οτι ειναι καθαρα πολιτικο το σαιτ αλλα τωρα το εννοησαμε πληρως.
Anonymous Anonymous, at 9:37 PM  
Παντως η αναλυση τυ φασισμου πασχει. Ο φασισμος ειναι κινημα της μοντερνας ιστοριας και δεν εχει σχεση με την αρχαια και ηταν το κατεξοχην κινημα κατα της παραδοσης και των αστικων αξιων. Και βεβαια ο φασισμος ηταν κατεξοχην αντι-ελιτιστικο κινημα μιας και προερχοταν απο ριζοσπαστικοποημενους προλεταριους και βεβαια καθολου τυχαιο πως οι πρωτοι Fasci ηταν πρωην κομμουνιστες και καθολου τυχαιο που και ο Σταλιν ηταν εξισου φασιστας και με τον Χιτλερ. Ο εθνικισμος ανεκαθεν ηταν κινημα των ελιτ.
Anonymous Anonymous, at 9:50 PM  
Μαρτινγκέιλ, ξανακοίτα τι έγραψες.
Anonymous Anonymous, at 10:53 PM  
funel. Είναι φανερό γιατί σε ψάχνει ο πατριδοκάπηλος. Δεν ξέρει που και ΠΩΣ να κρυφτεί.
Οι φασίστες αναγνωρίζονται αλλά πάντα είναι καλό ένα αναλυτικό ξεμπρόστιασμα που και που.
keep it up. Μαζί σου.
Anonymous Anonymous, at 11:44 PM  
Φίλε martingale η ανάλυση του φασισμού δεν πάσχει καθόλου. Μόνο είναι αρκετά περιληπτική (λογικό). Ο φασισμός είναι μοντέρνο κίνημα, όπως αναφέρεις, αλλά προσπάθησε να αναβιώσει, ιδεολογικά, προηγούμενες ένδοξες καταστάσεις της φυλής στην οποία αναφερόταν. Ευθεία αναφορά σε αυτό είναι η ονομασία της ναζιστικής Γερμανίας ως "Τρίτο Ραιχ" (Πρώτο Ραιχ= Αγια Ρωμαικη Αυτοκρατορία, Δεύτερο Ραιχ=Γερμανία του Καιζερ) και η προσπάθεια αναβίωσης από τον Μουσολίνι της ρωμαικής αυτοκρατορίας (γι` αυτό και η επίθεση στην Ελλάδα, Ο πόλεμος στην Βόρεια Αφρική κ.λ.π.). Όσο για τη σχέση του φασισμού με την παράδοση και την αστική τάξη, είναι αλήθεια ότι φαινομενικά ήταν αντίθετος, αλλά πρακτικά η αστική τάξη χρησιμοποίησε τον φασισμό σαν ανάχωμα για την γεωμετρική, στα χρόνια του μεσοπολέμου, εξάπλωση του κομμουνισμού (π.χ. χρηματοδότηση του NSDAP από βιομηχανικούς κολοσσούς και τράπεζες). Και βέβαια έφαγε τα μούτρα της, γιατί όταν ο φασισμός πήρε την εξουσία και στάθηκε στα πόδια του την παραμέρισε για να τοποθετήσει την δικιά του κομματική ελίτ. Αυτή η σχέση αγάπης-μίσους με την αστική τάξη φαίνεται κυρίως στη "νύχτα των μεγάλων μαχαιριών" όπου ο Χίτλερ σε ένα βράδυ διέλυσε την μεγαλύτερη σε όγκο οργάνωση του στην Γερμανία, τα S.A., γιατί ο αρχηγός τους Rheim ευαγγελιζόταν πολύ έντονα την κοινωνική επανάσταση, δηλαδή την ανατροπή της αστικής τάξης, μετά την εθνική που είχε γίνει (κατάληψη εξουσίας). Όσο για τους πρώτους Fasci που ήταν κομμουνιστές δεν το γνωρίζω αλλά πρέπει να έχεις δίκιο αφού ο φασισμός χρησιμοποίησε όλες τις τακτικές του κομμουνισμού αλλάζοντας την ιδεολογική πλατφόρμα από κοινωνική επανάσταση σε φυλετική και αντικαθιστώντας τον εχθρό από τον αστό στον φυλετικά διαφορετικό (κατώτερο). Για το τελευταίο που αναφέρεις αν διαχωρίζεις τον εθνικισμό από τον φασισμό έχεις δίκιο αφού ο εθνικισμός προυπήρχε του φασισμού και ήταν η ιδεολογία που διαμόρφωσε τα εθνικά κράτη σε αντίθεση με τα κατακερματισμένα κρατίδια και τις πολυφυλετικές αυτοκρατορίες (έτσι έγινε και το κράτος μας). Πάντως δεν νομίζω να είναι κίνημα των ελίτ. Τα εθνικιστικά κινήματα είτε βασίστηκαν στην συνειδητοποίηση των πολιτών μέσω της διανόησης (σε εμας βλ. Ρήγας Φερραίος, Δ. Σολωμός κ.α.) ότι "πρέπει" τα άτομα της ίδιας φυλής να υπάγονται σε ένα κράτος για να έχουν υπολογίσιμη δύναμη (Ιταλία, Γερμανία) είτε ότι η ύπαρξη ενός λαού σε ένα πολυφυλετικό μόρφωμα είναι αφύσικο και απαράδεκτο (Αυσρουγγαρία, Οθωμανική Αυτοκρατορία). Και βέβαια είναι η ιδεολογία που παράγει τα περισσότερα θύματα μέχρι σήμερα... Ελπίζω να μή σε κούρασα...
Anonymous Anonymous, at 1:31 AM  
Martingale... το προβληματάκι σου με τον πολιτικό χαρακτήρα του μπλογκ ποιό είναι ακριβώς;;;

Σε πειράζει που αναφέρθηκε ο Καρατζαφέ;;;
Anonymous Anonymous, at 2:12 AM  
Τελευταιος ανωνυμος οχι δεν ενοχληθηκα.
Εμιλ ο εθνικισμος ειναι ελιτιστικο κινημα.
Ιταλια πχ ο Καβουρ ηταν αριστοκρατης, ο Μπισμαρκ στην Γερμανια, ο Λαγιος Κοσουτ. Στην Σκανδιναυια η αναπτυξη της εθνικιστικης σκεψης απο τον Ελιας Λαινροτ στην Φινλανδια η τον Λαρς Σιγκουρτσον στην Ισλανδια που αναβιωνουν ως εθνολογοι και καλλιτεχνες τις αρχαιες παραδοσεις, στις ΗΠΑ ο Λινκολν που εκφραζει τον βιομηχανικο κεφαλαιο του Βορρα και το Βορειο Ανατολικο κατεστημενο, στην Ελλαδα η Εθνικη Εταιρεια, (και η Αρχαιολογικη ετερεια) που χρηματοδοτει τον Μακεδονικο Αγωνα μεσω αυτων η Εθνικη Τραπεζα με σημαντικο διοικητη πατριωτη τον αστο Μαρκο Ρενιερη, Ιαπωνια απο τους Μειζι και την νεα ελιτ που εκφραζει ο πρωθυπουργος Οκουμα, Λατινικη Αμερικη ο Μπολιβαρ αστος να μην συνεχισω.
Οι πρωτοι Fasci ηταν κομμουνιστες ο δε Μουσολινι διαγραφεις απο το Σοσιαλιστικο κομμα της Ιταλιας. Υπηρξε διευθυντης της Αβαντι της προλεταριακης εφημεριδας.
Anonymous Anonymous, at 3:14 AM  
o Λαγιος Κοσουτ στην Ουγγαρια και την ανεξαρτησια της Ουγγαριας την κυρισει ο Κομης Μιχαλυ Καρολυ, ενω την παλινορθωση της μοναρχιας στην Ουγγαρια την εμποδιζει ο Μικλος Χορτυ
Anonymous Anonymous, at 3:16 AM  
Βλέπω martingale ότι είσαι καλά διαβασμένος... Καλό αυτό. Μαθαίνουμε και εμείς. Άρα επαναδιατυπώνω (γιατί με έπεισες) Ο εθνικισμός δημιουργήθηκε και πυροδοτήθηκε από την αστική τάξη αλλά νομίζω ότι σε πολλές περιπτώσεις έγινε υπόθεση τον κατώτερων κοινωνικών στρωμάτων, τα οποία συγκινήθηκαν από τις εθνικιστικές ιδέες των αστών. Για παράδειγμα ο μακεδονικός αγώνας, αν και υποδαυλίστηκε και χρηματοδοτήθηκε από την άρχουσα τάξη προκάλεσε θετικά αισθήματα στο λαό, και έτσι μερικά χρόνια αργότερα στον πρώτο βαλκανικό πόλεμο υπήρχε η αίσθηση του δίκαιου (εθνικοαπελευθερωτικού) πολέμου, πράγμα αστείο, αφού στη σύνθεση του πληθυσμού στη Μακεδονία οι Έλληνες ήταν μειοψηφία. Συνεπώς συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αλλά νομίζω ότι εθνικισμός χωρίς κινητοποίηση πλατιών λαϊκών στρωμάτων είναι φιλολογικές συζητήσεις σε ένα σαλόνι και τίποτα άλλο. Επίσης για το δίπολο φασισμού-κομμουνισμού νομίζω ότι χωρίς την ύπαρξη του κομμουνισμού ως δύναμη ανατροπής του υπάρχοντος συστήματος δεν θα υπήρχε φασισμός. Απλά ο φασισμός με τις ίδιες πρακτικές που εισήγαγε ο κομμουνισμός (προπαγάνδα, βίαιη αντιπαράθεση κ.λ.π.) προσέφερε στον προλετάριο μια επανάσταση light, όπου δεν χρειαζόταν να αποκαθηλώσει τα σύμβολα που σεβόταν και αγαπούσαν γενιές και γενιές πριν από αυτόν. Π.Χ. στην Ιταλία δεν χρειαζόταν αποκαθήλωση του Πάπα πράγμα που σίγουρα θα απαιτούσαν οι κομμουνιστές και στη Γερμανία δεν θα χρειαζόταν να κυνήγηθεί και να εξευτεληστεί ο Καιζερ, μια σεβαστή μορφή στις γερμανικές μάζες παρά την ήττα που υπέστει στον Α.Π.Π. Γι` αυτό και όπου συγκρούστηκαν φασισμός και κομμουνισμός (Ισπανία, Γερμανία κ.λ.π.) ο πρώτος υπερίσχυσε κατά κράτος!
Anonymous Anonymous, at 11:42 AM  
Υπάρχει φασισμός απο δεξιά και φασισμός απο αριστερά... ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ οι ομοιότητες των ολοκληρωτικών αυτών καθεστώτων... (όποτε καταλαμβάνουν την εξουσία).

Θυμίζω ότι ο Χίτλερ επικαλέστηκε την πυρκαγιά στο Ράϊχστάϊχ για να επιβάλει στρατιωτικό νόμο, να απαγορεύσει βασικά πολιτικά δικαιώματα και να λάβει υπερεξουσίες.... τις οποίες χρησιμοποίησε κατα του λαού!!

Θυμίζω επίσης ότι η "δικτατορία του προλεταριάτου" χρησιμοποιήθηκε πάλι κατα του λαού, απο τον Κομμουνισμό...

Απροκατάληπτα τελείως εύχομαι να εκλείψουν οι ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΙ και οι ΦΑΣΙΣΜΟΙ εκ δεξιών και εξ αριστερών, και να επικρατήσει το δίκαιο της ΑΓΑΠΗΣ (μια νέα 'πολιτική' θεωρία) που θα βασίζεται αε αυτό που νιώθουμε ότι αναπαύει και ωφελεί τον πλησίον μας, χωρίς να καταργεί την ελευθερία του.
Blogger Alexander, at 4:19 PM  
...σωσον Κυυυυριε τον λαοοοον σου και ευλοοοογησον την κληρονομιιιιιαν σου...

:p :p :p :p :p
Anonymous Anonymous, at 5:43 PM  
exw anadimosieusei sto site mou sxetika me ton ethnikismo kai ton fasismo, den exoun koines rizes, den einai diko mou to keimeno parola auta einai endiaferon, osoi pistoi proselthete...einai upo ton titlo "ethnikismos" ...
Blogger Soviet, at 10:13 PM  
Βλέπω πάλι την πρώτη περίοδο από Μαύρη Οχιά και στην αρχή του πρώτου επεισοδίου μου ήρθε στο μυαλό αυτό το blog.

Προτείνω πάντως να βάλεις αγγλικούς υπότιτλους στα βιντεάκια σου, για να γίνουμε όσο το δυνατόν πιο ρεζίλι, γιατί ο αυτοσαρκασμός δεν είναι μόνο προσόν του ατόμου.
Blogger Νομίζω, at 10:19 PM  
papouli,
η αλήθεια είναι πικρή για τους μπουρδολόγους. το θέμα με αυτή την ιστορία είναι ότι έκανε ένα μοιραίο γι αυτόν λάθος. μήνυση. έτσι και να θέλουμε να σταματήσουμε δεν μπορούμε, ακόμα και να μας κλείσουν από το google...
To τάγμα είναι ταμένο στο σύμβολο των απανταχού ΕΛληθίων.

alexander, μόνο μην αρχίσεις με τις προφητείες του παππούλη και θα ξαναρχίσουμε.

γέροντα, ... καταααα βαρβααααρων δωρούυυυμενον και τοσωωωων φυλαααατων...

mithridatis, καλή τύχη, φώναξε και τον συγγραφέα του δοκιμίου να έχει διπλή χαρά.

δε νομίζεις καθόλου, πολλά εργα μας τον θυμίζουν.
¨οσο για τους υπότιτλους ας το κάνουν οι Αχέπανς. Αύτό μπορούμε να κάνουμε αυτό κάνουμε, ...και πολύ του είναι του απατεώνα τηλεφασίστα.

email κανε παιχνίδι ελεύθερα.
Blogger funEL, at 11:08 PM  
...και τοσων φυλαααατων, δια Του Προφητού Σου πολίιιιιιτεεεεευμααα

Μιαρέ αρχικαλλικάντζαρε Φανέλ, χάρμα οφθαλμών το νέο ιερό βίδεο.

[πάρτε μας ένα τηλέφωνον αργότερα εάν δεν ήμεθα επάνω εις την γραμμήν (όνλαην), η Νεαρά Τάξις έχει ετοιμάσει νέαν αποστολήν]
Blogger SPY, at 12:22 AM  
...Αααμηηην...

κυριε martingale, όλα πολιτική είναι.
Και οταν οι απόψεις του Ενός δε μένουν στο γραφείο του, στο σαλόνι του ή στο καφενείο που συχνάζει αλλα εκμέμπονται σα τηλεοπτικό ή ραδιωφωνικό σήμα γίνονται ιδεολογία.

Ενα παράδειγμα: το τελευταίο καιρό εχω παρατηρήσει σε διάφορα άσχετα fora, χρήστες ελαχίστων επισκέψεων ν' αρχίσουν να γράφουν "μάθατε αυτό που έγινε; Οπως ακριβώς τα έχει πεί ο Λιακό" ή "Πές τα ρε Δημοσθένη, ν' αγιάσει το στόμα σου" κτλ
Δε νομίζετε οτι κάτι δε κολλάει;
Anonymous Anonymous, at 1:20 PM  
συμφωνω Γεροντα
Anonymous Anonymous, at 2:27 PM  
Είμαστε μάρτυρες, κύριοι, της εκκολάψεως του Αυγού Του Προφήτου. Αμήν.
+τοΜαυροΑυγο+
Blogger Rodia, at 4:26 PM  
aaaman!! auto to eidate??

http://plevrisvideos.blogspot.com/
Anonymous Anonymous, at 4:53 PM  
το ειδαμε! ενα μικρο αποσπασμα:

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, γνωστός δικηγόρος, ένα πρόσωπο αμφιλεγόμενο (με θητεία σε κυβερνήσεις της δικτατορίας των συνταγματαρχών) μπορεί για ορισμένους να μην έχει θέση στη Δημοκρατία μας και στο τραπέζι του διαλόγου, αλλά σίγουρα η άποψη του έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρων και αξίζει να την ακούσετε.

Οι δημιουργοί του ιστολογίου (δύο είμαστε) δεν επιθυμούν να εκφράσουν προσωπική άποψη επί της ουσίας των λεγομένων του κυρίου Πλεύρη. Αλλού μπορεί να διαφωνούμε, αλλού να συμφωνούμε μαζί του. Μάλιστα ένας εκ' των δημιουργών της ιστοσελίδας προέρχεται από ιδεολογικά αντίθετο χώρο σε σχέση με των κύριο Πλεύρη. Όμως όσο ευχάριστα ακούει τη Λιάνα Κανέλη ή το μέγιστο Μίκη Θεωδοράκη, τόσο ευχάριστα ακούει τον Κώστα Πλεύρη.

Μια ισχυρή Δημοκρατία, κύριοι, οφείλει να ακούει όλες τις απόψεις και να επιδιώκει το δημόσιο διάλογο χωρίς στερεότυπα και αποκλεισμούς. Μια Δημοκρατία που δε φοβάται (όπως θέλουμε να πιστεύουμε είναι η Δημοκρατία στη χώρα μας) έχει χώρο για όλους. Και τα αστεία επιχειρήματα περί του "αυγού του φιδιού" ας τα αφήσουν μερικοί στην άκρη κι ας ανοίξουν τα αυτιά τους και τα μάτια τους.

Καλή τηλε-ακρόαση φίλες και φίλοι!


αυτο το "φίλες και φίλοι" τι σας λεει; φοριεται πολυ η φιλια ή ειναι ειδος σε ανεπαρκεια;
Anonymous Anonymous, at 5:03 PM  
+αυγοκοψον+
Anonymous Anonymous, at 5:05 PM  
παρδαλό κατσίκι, αυτό ακριβώς είναι το νόημα της Δημοκρατίας. Όσο ελεύθερα μπορείς να ακούς τον Λαφαζάνη και τον Στρατούλη και να διαφωνείς ή να συμφωνείς μαζί τους, άλλο τόσο μπορείς να ακούς και Πλεύρη και τον κάθε Πλεύρη, που θεωρεί τιμή του ότι ήταν μέλος της Χούντας. Αν υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά για την αντιμετώπιση των δυο άκρων, τότε είναι φασισμός!
Anonymous Anonymous, at 6:15 PM  
"Anonymous said...
aaaman!! auto to eidate??
http://plevrisvideos.blogspot.com/"


Σήμερα έκατσε και το έφτιαξε το blog αυτός ο οποίος το διαδίδει. Πρόκειται για όχετο απο το γιουτούμπ που προσπαθεί να πάει κόντρα στο JUNGLE-Report.

Όταν πόσταρε το λινκ σε εμάς και μπήκαμε να δούμε, είμασταν ο 5ος επισκέπτης...
Blogger SPY, at 6:37 PM  
σημερινό είναι το μπλόγκ... φρέσκο φρέσκο! αλλά ρε σπάυ δε νομίζω πως το κάνανε μόνο για σένα, να πιάσουν και καμια ψήφο για το λαος! απλώς ποσταρανε και σ'εσένα για να το διαφημίσουν. έτσι νομίζω τουλάχιστον.
Anonymous Anonymous, at 7:23 PM  
This comment has been removed by the author.
Blogger plevrisvideos, at 7:25 PM  
Δες λεπτομέρειες στα comments του τελευταίου μας ποστ. Εδώ και καιρό προσπαθεί ντε¨και καλά να μας "πλήξει" μπαίνοντας συνεχώς με διαφορετικά ονόματα.
Χθες έκανε μανιωδώς κοπι/πεηστ καμιά 200ρια ποστ στο κανάλι μας στο γιουτουμπ με διάφορες βρισιές και ακροδεξιά συνθήματα.

Και ότι είναι αυτός το ξέρουμε πολύ καλά από την IP του. Ήταν η ίδια με την οποία μπήκε χθες στο μπλογκ μας και έβριζε. Δε μιλάμε στην τύχη.

Φανελ ποιός στη χάρη σας, σας φέραμε κι άλλη πανίδα.
Blogger SPY, at 8:10 PM  
~~ SPY, έχουν καταλάβει ότι είμαστε οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ τους αναγνώστες! χαχαχα
..προσπαθούν άραγε να συλλέξουν ψηφοφόρους από το Τάγμα Του Προφήτου..?..

+ψηφισονκαιμηερεύνα+
Blogger Rodia, at 9:02 PM  
paidia gia enhmerwste ki emas tous mikroterous ti einai autos o plevris?
Anonymous Anonymous, at 9:09 PM  
Χλωρίδα αποκτήσαμε, όχι πανίδα ;-)
Blogger Rodia, at 9:16 PM  
Anonymous, o Πλεύρης είναι ένα από τα φιντάνια της Χούντας, που διατηρεί και εκπομπή στο Extra σχετικά με την Ελλάδα και την ιστορία της. Έχει εκδόσει βιβλία, όπως το "Εβραίοι, όλη η αλήθεια" και το "Ο Αγών μου", που είναι αρκετά ακραία και ρατσιστικά. Ιστορικές γνώσεις έχει πολλές και σε αρκετά από αυτά που λέει είναι σωστός (κυρίως για την Αρχαία Ελλάδα), πάντως πρόκειται για ένα από τους πραγματικά ΑΚΡΑΙΟΥΣ και ΦΑΣΙΣΤΕΣ της χώρας, όχι όπως μερικούς άλλους που τους χαρακτηρίζουν κάποιοι! Έχει γιο τον Αθανάσιο Πλεύρη, διακεκριμένο νομικό και υποψήφιο του ΛΑ.Ο.Σ στην Α' Αθήνας (νομίζω) και ο ίδιος κάποτε είχε ιδρύσει το κόμμα της "4ης Αυγούστου" (φασιστικό) και ήταν και υποψήφιος του ΛΑ.Ο.Σ το 2004, αλλά στη συνέχεια εκδιώχτηκε για τα πιστεύω του. Αυτά και αν ξέχασα κάτι, ας τα προσθέσει ένας από τους υπόλοιπους. Υπάρχει και το google βέβαια...
Anonymous Anonymous, at 9:46 PM  
Παρδαλό κατσίκι τώρα που το ξαναβλέπουμε αυτό το "φίλες και φίλοι"... μωρέ λες;; Αυτό το σόουμαν στιλ παραείναι χτυπητό.

Άστα να πάνε Ροδιά.. η κατάστασή τους έχει καταντήσει απελπιστική.

Κάφρε7 λες τη μισή αλήθεια, ο Καρατζαφέρης δεν έδιωξε τον Πλεύρη. Συμφώνησαν να μη μετέχει στο ΛΑΟΣ όχι επειδή ο Καρατζαφέρης δεν ασπάζεται τις απόψεις του (κάθε άλλο μάλιστα), αλλα για να μη χαλάει το image του ΛΑΟΣ και το κόμμα φαίνεται τόσο φασιστικό όσο είναι και στην πραγματικότητα.
Είναι σα να λες, ότι ο Καρατζαφέρης στην αρχή που τον πήρε στο κόμμα δεν ήξερε τι σόι φρούτο είναι ο Πλεύρης και το έμαθε αργότερα.
Ή ακόμα καλύτερα, είναι ότι μερικοί πιστεύουν ότι ο Καρατζαφέρης άλλαξε από τότε που έδειχνε ανοιχτά το πόσο φασίστας είναι (χαριεντίσματα με Λεπέν, Χρυσή Αυγή, Πλεύρη κλπ) και τώρα έγινε δημοκράτης. Θύματα του χαμαιλεοντισμού του είστε όσοι τον πιστεύετε και τίποτα παραπάνω.

Για το πόσο διαφωνεί ο Καρατζαφέρογλου με τον Πλεύρη φαινεται περίτρανα από ένα διάλογο που είχαν σε εκπομπή του Κ. στο τηλεαστυ.


Γι αυτούς που τάχα δεν ξέρουν ποιός είναι ο Πλεύρης και μας ρωτάνε για να τους πούμε εμείς, και μάλιστα θέτοντας την ίδια ερώτηση και στο μπλογκ του φανέλ και στο δικό μας (δηλαδή στα μπλογκ όπου έγινε εντελώς συμπτωματικα και η διαφήμιση του Πλευρο-μπλογκ), μπορούν να λουστούν μερικές ατάκες του Πλεύρη από το βιβλιο του οι Εβραίοι [που είναι και ένα από τα αγαπημένα του Άδωνι (κατα δήλωσή του)]:

«o Γιόζεφ Γκέμπελς ήταν ένα από τα φωτεινότερα πνεύματα του αιώνος» (σ. 885)

«τα Ες Ες και μάλιστα τα μάχιμα (τα Βάφεν Ες Ες) υπήρξαν οι ιππόται της σύγχρονης εποχής, ακατάβλητοι πολεμισταί εξ όλων των χωρών της Ευρώπης, οι οποίοι εθυσίασαν την ζωήν στο ιδανικόν μιας Νέας Τάξεως, διά τους πολιτισμένους Λαούς. Στις τάξεις των Ες Ες συγκαταλέγεται το εκλεκτότερον μέρος της Αρίας Φυλής» (σ. 871)

«Ο Αδόλφος Χίτλερ κι ο εθνικοσοσιαλισμός στο θέμα των Εβραίων ετοποθετήθησαν με ειλικρίνεια, ευθύτητα και θαρραλέως. Αλλ’ ουδέποτε επρογραμμάτισαν -καλώς ή κακώς- την φυσικήν εξόντωσιν αυτού του εξωευρωπαϊκού λαού» (σ. 503).

«Κρίμα. (Οι ναζί) έπρεπε να είχαν απαλλάξει την Ευρώπην από την εβραιοσιωνιστικήν παρουσίαν» (σ. 1204).

«Ο Μουσολίνι στα πολλά του λάθη προσέθεσε και το ότι δεν είχε σκοπό να εξοντώσει Εβραίους» (σ. 496)

«Ο Γκέμπελς επεσήμανε τον ρόλον των Εβραίων στους βομβαρδισμούς πόλεων. Αλλο όπλο των Εβραίων, διά την εξαφάνισιν των Ευρωπαίων υπήρξε η παράτασις του πολέμου, ώστε να επαυξάνη συνεχώς η ολοκληρωτική καταστροφή της Ευρώπης» (σ. 511).

«Ο Χίτλερ απέναντι της Αγγλίας δυστυχώς ετήρησε ιπποτικήν στάσιν» (σ. 826).

«Ο Χίτλερ υπήρξε εξαιρετικώς ευαίσθητος και εκ χαρακτήρος ηρνείτο να θυσιάση αμάχους, έστω και με αντάλλαγμα τη νίκη. Η ιστορία της ανθρωπότητος θα καταλογίση στον Αδόλφο Χίτλερ τα εξής:

1. Δεν απήλλαξε, ενώ ηδύνατο, την Ευρώπη, από τους Εβραίους.

2. Δεν εχρησιμοποίησε τα ειδικά χημικά όπλα, που μόνο η Γερμανία διέθετε, διά να νικήση» (σ. 882).

Να τον χαίρεστε.
Blogger SPY, at 10:36 PM  
oxi egw eilikrina den hksera kai gi'auto rotisa sto diko sou blog kai s'auto. me htn elpida kapoios na mou pei.

euxaristw gia thn apanthsh kai malista epetrepse mou na postarw ta keimena tou plevri sto blog me ta video.

thanks

kostas
Anonymous Anonymous, at 10:52 PM  
Αν είναι έτσι όπως λες τότε το παίρνω πίσω. Απλώς με τα διάφορα παράξενα που συμβαίνουν με τους διάφορους μουλωχτούς, η καχυποψία μας έχει χτυπήσει κόκκινο.

Τα κείμενα δεν είναι δικά μου, αλλά και να ήταν, μπορείς ελεύθερα να τα κάνεις ότι θέλεις...
Blogger SPY, at 11:00 PM  
Ρεσέ Σπάει το Πλέυρη Άριο είναι και καμαρώνει;

Μήπως να του δέιξω την Αριόφατσα μου να δει πως είναι οι Άριοι μπας και πάρει πρέφα τι παίζεται;
Blogger pølsemannen, at 11:04 PM  
FunEL καλησπέρα.
Εδώ και αρκετό καιρό μια παρέα δημοσιογράφων ξοδέψαμε πολλές μέρες "ξεσκονίζοντας" αυτό το blog, μιας και είναι κέντρο αναφοράς σε πολλά forum και sites, όχι μόνο στην ελλάδα. Ίσως είναι το μόνο που συζητείται τόσο εκτός ελλάδος, με διαφορά. Δεν είναι τυχαίο δε, ότι η μεγαλύτερη μηχανή ανεύρεσης google, στη λέξη κλειδί "blogspot.com" στις ελληνικές σελίδες, βγάζει πάντα πρώτο το "funel.blogspot.com" δεύτερο το "doncat.blogspot.com" για πάρα πολύ καιρό.
Η έρευνά μας ήταν στο ανευρεθεί το "υβριστικό" περιεχόμενο που πολυσυζητείται. Λόγω του ότι η δίκη του blogme.gr είναι καθοριστική στην ελεύθερη διακίνηση των ιδεών στο internet, εξ' ίσου σημαντική είναι και η αιτία που προκλήθηκαν όλα αυτά.
Διαπιστώσαμε σκληρή κριτική, καθαρές σατιρικές εκφράσεις, και λογοπαίγνια, αρκετές φορές αντιαισθητική. Με έκπληξη δεν διαπιστώσαμε κανενός είδους ύβρεις. Συγκρινόμενα πάντα με τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα και με σημεία αναφοράς τηλεόραση ραδιόφωνο θέατρο, πολύ σκληρά μέτρα συγκρίσης.
Είναι απορίας άξιο πως κινήθηκαν κατ' εξαίρεση πρωτοφανείς μηχανισμοί καταστολής που δεν προβλέπονται αλλά ποτέ δεν εφαρμόζονται σε πολύ πιο σοβαρές υποθέσεις και σαφώς σε πραγματικές παραβιάσεις νόμων.
Το ενδιαφέρον μας είναι μεγάλο γι αυτή την υπόθεση που εξελίσσεται μάλλον σε πολιτική παρ' όλη την εμφανή προσπάθεια αποσιώπησής της από τα ΜΜΕ.

Η αναφορά μας εδώ βρίσκεται γιατί μάλλον δεν απαντάτε ή δεν λαμβάνετε τα mail σε μια διεύθυνση που δεν είναι σίγουρο ότι υπάρχει ή είναι η σωστή.
Δεν δημοσιοποιούμε τη ταυτότητά μας, αλλά εάν απ' ότι φαίνεται στη σημερινή σας ανάρτηση υπάρχουν σοβαρές απειλές παντός τύπου, σημειώστε το mail σας ή απαντήστε κάπως στα αρκετά αποσταλμένα mail.

Eίναι πιθανότατο η πρακτική των "ίσων αποστάσεων" να σας ενοχοποιήσει γιατί κάπως πρέπει να ικανοποιηθεί η πλευρά του ενάγοντος. "Το blogme είναι εξ αντικειμένου αθώο, είναι το funel όμως;" Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να υπάρξει ένα είδος "εξιλαστήριου θύματος" ακόμα κι αν είναι κατάφορο το άδικο της μίας πλευράς. Σκεφτείτε ότι ακόμα και σε περιπτώσεις καθαρών απροκάλυπτων στυγνών βιασμών πάντα υπάρχει "το θύμα προκάλεσε κάπως..."

Είναι αξιοσημείωτη η σταθερότητα συμπεριφοράς που επιδεικνύετε. Πιστέψτε με έχω δει αρκετούς να το βάζουν στα πόδια με πολύ πιο ασήμαντους κινδύνους.
Κρατήστε έτσι. Πάρα πολλά μάτια σας κοιτούν να είστε σίγουροι.
Είναι η πρώτη φορά στα διαδικτυακά χρονικά που "ένας ψίλλος" όπως λέτε, τα βάζει με "ένα δεινόσαυρο", και νικάει.
Ακόμα και να συντριβεί αύριο, ήδη έχετε νικήσει. Αυτό το blog είναι η πρώτη στοχευμένη προσπάθεια αντίδρασης σε κάποιο "πολύ κακώς κείμενο", καθαρά ειδικά χωρίς γενικότητες που πετυχαίνει τόσο πολύ, είναι μακρόβια, άντεξε και αντέχει στο χρόνο.
Ακολούθησε η Αμαλία.
Πρέπει να παραδεχθείτε όμως, ότι η μήνυση του ενάγοντος, ήταν καθοριστική σε αυτή σας τη νίκη (εκτός του γνωστού προφίλ του, που σας βοηθάει ιδιαίτερα).

Περιττό είναι να σας εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας. Το ξέρετε ήδη.
Anonymous Anonymous, at 11:24 PM  
kala kaneis, aplos egw ksekatharisa th thesi mou, an thes des kai sto blog me ta video ta comment mou.

kalhnyxta

kostas
Anonymous Anonymous, at 11:25 PM  
Spy, με βάση την ερώτηση σου, για ποιο λόγο τότε να τον διώξει από το κόμμα για να μην χαλάει το ίματζ από την στιγμή που ήξερε ευθύς εξ' αρχής τις απόψεις του; Αυτό που λες εσύ είναι υπόθεση, αυτό που λεώ εγώ είναι η επίσημη τοποθέτηση του Καρατζαφέρη, άρα και του κόμματος.

Τον διάλογο τον διάβασα, αλλά δεν απέδειξε τίποτα ιδιαίτερο. Πλάκα και μόνο έκανε ο Καρατζαφέρης και ούτε που έδωσε ιδιαίτερη σημασία στα λεγόμενα του Πλεύρη. Ειδικά, όταν τα όποια συμπεράσματα πλην του διαλόγου προέρχονται από το επίσημο όργανο της εβραϊκής πρεσβείας στην Ελλάδα, που είναι ο Ιός, τότε απλά είναι για να ξεραινόμαστε στα γέλια.

Λες ΨΕΜΜΑΤΑ ότι είναι από τα αγαπημένα βιβλία του Άδωνι. Η προπογάνδα λειτουργεί σε όλο της το μεγαλείο! Συμφωνείς μήπως με τον Πλεύρη αναφορικά με τον Γκέμπελς;;; Ο Άδωνις απλά έχει πει ότι υπάρχει αυτό το βιβλίο, το οποίο ουδέποτε παρουσίασε δίοτι είναι ΑΚΡΑΙΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ και δεν τον ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ. Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν κολλάει να πει αυτά που πιστεύει και το έχει αποδείξει. Απλά είπε ότι έχει κάνει πάταγο, γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Τι να κάνουμε τώρα δηλαδή; Δεν το εκδίδει καν αυτός. Για τον Πλεύρη έχει πει ότι τον αγαπά ως άνθρωπο, διότι όταν πέθανε ο πατέρας του τον βοήθησε στα πρώτα του βήματα. Τελείως ανθρώπινο αυτό και άσχετο με την ιδεολογική τοποθέτηση. Ξεκόλλα με το ΛΑ.Ο.Σ και τον Πλεύρη. Αν γούσταρε να τον έχει ο πρόεδρος, να είσαι σίγουρος ότι θα τον είχε. Γιατί άλλωστε να έχει το παιδί του, όταν κάλλιστα πολλοί βλάκες θα μπορούσαν να συνδέσουν τον Θανάση Πλεύρη με τον πατέρα του λόγω ονόματος και μόνο;

Τέλος, αυτό με τον Λε Πεν είναι πάλι ΨΕΜΑ και το αναμασάς γιατί έτσι έχεις ακούσει και έτσι φημολογείται για να ειπωθεί κάτι άσχημο. Ο ίδιος το διέψευσε -πρόσφατα μάλιστα- στον Χατζηνικολάου και αν ίσχυε, θα υπήρχαν και ντοκουμέντα. Συνέχισε να πιπιλάς την καραμέλα του φασισμού εσύ, δεν πρόκειται να αλλάξεις. Δικαίωμά σου...
Anonymous Anonymous, at 11:32 PM  
Τον διάλογο τον διάβασα, αλλά δεν απέδειξε τίποτα ιδιαίτερο. Πλάκα και μόνο έκανε ο Καρατζαφέρης και ούτε που έδωσε ιδιαίτερη σημασία στα λεγόμενα του Πλεύρη.

Ρε ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΦΡΕ ΠΟΙΑ ΠΛΑΚΑ ρεεεεε?
Πλάκα έκανε και ο Χίτλερ, πλάκα και ο Μπους, πλάκα και ο Στάλιν. ΡΕΕΕΕ τι ΜΜΜΜΑΑΑΛΛΛΛΑΑΑΚΚΚΑΑΣΣΣΣ είσαι ρε.
Ρε τι άτομα κυκλοφορούν

Ειδικά, όταν τα όποια συμπεράσματα πλην του διαλόγου προέρχονται από το επίσημο όργανο της εβραϊκής πρεσβείας στην Ελλάδα, που είναι ο Ιός, τότε απλά είναι για να ξεραινόμαστε στα γέλια.

ρε μπας ο κάφρος να είναι μικρανήψι του Πλεύρη.
Κάφρε ΕΙΣΑΙ ΘΟΛΟΦΑΣΙΤΑΚΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ.
ΚΑΡΑΜΠΑΓΛΑΜΑ, ξέρεις 1 + 1 κάνουν 2, ή περιμένεις το γέροντα να στο αποδείξει.
Γκεμπελίζεις πετάς καραμαλακίες, προπαγανδίζεις ανεπιτυχώς φυσικά, μισές αλήθειες και πολλά ψέμματα. Όπως κάνεις πάντα. Είσαι το χαρακτηριστικότερο κλασικότερο παράδειγμα προς αποφυγή.
ΟΥΣΤ

τον αντίχριστό μου μέσα με τα άχρηστα φυτά που μαζεύετε εδώ χάμω.
Anonymous Anonymous, at 11:52 PM  
H ΙΕΡΑ ΘΕΟΣΤΑΛΤΗ KINHTHΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΠΛΑΣΙΕ
Δόκτωρ Bartolo (στους «Γάμους του Figaro»): “Calomniez, calomniez, il en reste toujours quelque chose”. (Συκοφαντείτε, συκοφαντείτε – πάντα κάτι θα μείνει). Αυτό είναι το ιερό δόγμα που ακολουθεί με θρησκευτική ευλάβια ο ιερός τηλεπροφήτης.


.......
KAFRE ΑΚΟΛΟΥΘΑΣ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΠΡΟΦΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΟΥ...
πουλάκι μου....

εδώ ηλίθιε όσο και να προσπαθείς πάντα το αντίθετο αποτέλεσμα θα πετυχαίνεις
Anonymous Anonymous, at 12:03 AM  
Σκάσε ρε βλάκα που μιλάς εσύ για φασισμό. Μάθε πρώτα τι πρεσβεύει ο Ιός και μετά έλα να μιλήσεις. Από την στιγμή που είσαι αστοιχείωτος, τι πετάγεσαι σαν την πορδή; Ο Ιός έχέι χαρακτηρίσει αντιεβραϊστές ανθρώπους που δεν ήταν και έχει συρθεί και στα δικαστήρια γι' αυτό τον λόγο. Πες ρε ανόητε σε ποιο σημειο των λεγομένων του Καρατζαφέρη φαίνεται ο ρατσισμός του. Ασχολήσου με τίποτα άλλο και άσε αυτά τα θέματα.

Ας είμαι ό,τι θέλω ρε βλάκα. Εσύ τι ζόρι τραβάς; Γούστο μου να εκφράζω τις απόψεις μου, εσύ τι θέλεις και πετάγεσαι σαν το σκατό στη μέση; Έκανε και η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο papas. Ο κώλος της μύγας για να ξέρεις, είσαι εσύ ηλίθιε...
Anonymous Anonymous, at 12:05 AM  
Anonymous μήπως τα χάνεις από πουθενά και δεν στο έχουνε πει; Ρε ανόητε από που και ως που βλέπεις εσύ ότι συμφωνώ με τον Πλεύρη; Στα αρχίδια μου του έχω γραμμένο και πρώτος εγώ τον λέω φασίστα και ακραίο. Όσο για το ηλίθιος, στο ανταποδίδω με μεγάλη χαρά! Θα μπορούσα να σου πω και χειρότερα, αλλά βαριέμαι και σχολάω και σε λίγο από την δουλειά μου για να κάθομαι να γράφω σαββατιάτικα για την πάρτη σου.
Anonymous Anonymous, at 12:13 AM  
Κάποτε ήταν ένας κάφρος, ήταν αγάμητος κοντός καραμαλάκας, άσχημος, δεν είχε γκόμενα ή γκόμενο και ασχολιόταν με το υποκατάστατό του το πληκτρολόγιο. Φυσικά και δεν τον έπαιρνε να μιλήσει δια ζώσης. Ξόδευε ατέλιωτες ώρες νομίζοντας ότι κάτι κάνει γράφοντας παπαριές μπας και ο μπάρμας του αποτυχημένος και οπαδός του ΛΑΟΣ τον βολέψει σε καμμια θεσούλα. ΦΥΣΙΚΑ και ο ίδιος ήταν οπαδός του ΛΑΟΣ.
Ο μαλάκας ΚΑΙ γενιέται ΚΑΙ γίνεται. Που και που γύρναγε και καμμια σελίδα έβλεπε καμμια τσόντα και πάνω στο χειρογλύκανο τον έπιανε μαύρη απελπισία βλέποντας το ελάχιστο οργανίδιόν του να χάνεται στην ιδρωμένη του παλάμη.
Τι του έμενε .....
Η αλήθεια του κατέστρεφε τη ζωή. ΑΑΑΑΡΡΡΑΑΑ
Μπόλικη μεταφυσική μπας και ζήσει καμμιά καλύτερη ζωή, μπόλικη μαλακία να περνάει η ώρα και πολύ μαλάκυνση εγκεφάλου, αυτή που αποκτάει ενας θλιβερός οπαδός γιατί πρέπει να ανήκει κάπου.
Η ΠΟΡΔΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΦΡΕ. ΒΡΩΜΕΡΗ ΥΓΡΗ ΥΠΟΚΩΦΗ ΚΑΙ ΣΚΑΤΕΝΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ. ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΒΡΩΜΟΜΥΓΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ. ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΑΣΙΣΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΟΥ, ΗΛΙΘΙΕ


και το blogme σέρνεται στα δικαστήρια ΗΛΙΘΙΕ
Anonymous Anonymous, at 12:26 AM  
.......
KAFRE ΑΚΟΛΟΥΘΑΣ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΠΡΟΦΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΟΥ...
πουλάκι μου....

εδώ ηλίθιε όσο και να προσπαθείς πάντα το αντίθετο αποτέλεσμα θα πετυχαίνεις
Anonymous Anonymous, at 12:28 AM  
Κατ' αρχήν είμαι ψηλός και αρκετά εμφανίσιμος. Έτσι μου λένε δηλαδή. Για σένα δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά! Γκόμενα έχω και το πληκτρολόγιο είναι μέρος της δουλειάς μου. Ο πατέρας μου δεν ζει για να με βολέψει κάπου, αλλά καθότι ΠΑΣΟΚος θα ήταν λίγο δύσκολο με την σημερινή κυβέρνηση. Άλλωστε, είμαι και του ιδιωτικού τομέα. Τέλος, το μόριο μου είναι σε νορμάλ επίπεδα. Εσύ πάντως δεν παύεις έτσι κι αλλιώς να είσαι αστοιχείωτος και εξακολουθείς να πετάγεσαι σαν την πορδή. Μην φλυαρείς, μερικά πράγματα δεν αλλάζουν. Τους χαιρετισμούς μου!
Anonymous Anonymous, at 1:07 AM  
γειά σου κάφρε!! καιρό είχα να περάσω από το funel και βλέπω γίνεται το σώσε!! λολ

τα βίντεα στο μπλογκ του πλεύρη (seig-heil!!) δε μου παίζουν και δεν ξέρω γιατί. τέλος πάντων... είναι γνωστό (στους φύλακες) πως είναι πολύ πολύ ακραίος.

μη δίνεις σημασία στους βλάκες που σε βρίζουν, κι εγώ διαφωνώ σε κάποια πράγματα μαζί σου όπως και με άλλους, αλλά δε ρίχνω μπινελίκια... τελικά άλλος έχει το όνομα κι άλλος τη χάρη...

αυτό αυτό είναι το σωστό, πρωτάθλημα και κύπελο και ευρωπαϊκό

χαιρετώ το λαό του μπλογκ!!

υγ ρε σεις, η δίκη του τσιπρόπουλου δεν είναι αυτές τις μέρες;; τι γίνεται;
Blogger vetdino, at 1:20 AM  
ααα ξέχασα σύμφωνα με κάποιους είμαστε το ίδιο πρόσωπο... λολ
Blogger vetdino, at 1:21 AM  
@ανονυμυμους παπας καφρος

Πάντως μάγκες κάνετε λάθος που κάθεστε και βρίζεστε όσο κι αν διαφωνούν οι απόψεις σας. Κι εγώ διαφωνώ με τον κάφρο αλλά όπως και να το κάνουμε είναι μαλακία να βριζόμαστε πολύ απλά γιατί δεν βγάζει πουθενά. Βλέπετε είμαι μεγάλος οπαδός της διαλλεκτικής, η οποία λέει πως για να έχεις μια εποικοδομιτική κουβέντα πρέπει να έχεις λόγο, αντίλογο και συμπέρασμα. Με το τρόπο που συμπεριφέρεστε δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο. Απλά μία παράθεση ύβρεων.
Αυτά εντελώς καλοπροαίρετα...

Από κει και πέρα σκατά στον Πλέυρη και μπράβο και στον κάφρο που συμφωνει λίγο πιο πάνω, αλλά θα πρέπει να ξέρει ότι κι αυτός που υποστιρίζει (ΛΑΟΣ) είναι κι αυτός για κλωτσιές και δε διαφέρει σε τίποτα από τον Πλεύρη, απλά δεν το φωνάζει...

Όσο για τη δίκη του τσιπρόπουλου νομίζω αναβλήθηκε.
Και μου κάνει και μεγάλη εντύπωση που κανείς δεν ασχολείτε.
Τόσο καιρό λέγαμε για τη δίκη και τώρα τίποτα...
Anonymous Anonymous, at 1:41 AM  
analafros:

"κανείς δεν ασχολείτε"

γράφεται

"κανείς δεν ασχολείτΑΙ"

Ακόμα και στη Μογγολία ξέρουμε να γράφουμε Ελληνικά!
Anonymous Anonymous, at 2:33 AM  
~~ mongolianwarrior, ασχολείται, ασχολείται! Ο Προφήτης ψάχνει να βρει σακοράφα να μπαλώσει τα αμπάλωτα λέμε...

+μπαλωσον+
Blogger Rodia, at 3:46 AM  
Κύριε Κάφρε7 επειδή σας παρακολουθούμε εδώ και καιρό και ξέρουμε πόσο αφελής και τυφλά φανατισμένος οπαδός του ΛΑϊκίστικου Οπισθοδρομικού Συντηρητισμού είστε, δεν σας δώσαμε από την αρχή τα αποδεικτικά στοιχεία γι αυτά που λέμε, μόνο και μόνο για να πέσετε στην παγίδα και να απολαύσουμε την αντίδρασή σας.

Ξεκινάμε:

Κάφρος7: Λες ΨΕΜΜΑΤΑ ότι είναι από τα αγαπημένα βιβλία του Άδωνι. Η προπογάνδα λειτουργεί σε όλο της το μεγαλείο! Συμφωνείς μήπως με τον Πλεύρη αναφορικά με τον Γκέμπελς;;;

Μας αποκαλέσατε "ψεύτη" και μάλιστα με κεφαλαία γράμματα όπως επίσης και "προπαγανδιστή". Μάθετε κύριε Κάφρε7, ότι η αφεντιά μας δε λέει ποτέ λόγια στον αέρα.
Γδυθείτε τώρα και λουστείτε το παρακάτω:

Εκπομπή 18/7/2006

Αδωνις Γεωργιάδης: Πριν από οτιδήποτε άλλο, ξεκινάω από το αγαπημένο μου βιβλίο. Ιδού. Πρέπει να σου πω ότι το βιβλίο αυτό το πήρα μαζί ου για να το διαβάσω καθοδόν στην πτήση προς την Αυστραλία. Η Αυστραλία είναι -πρέπει να ξέρεις- μια μέρα ταξίδι. Μιλάμε για το καινούριο βιβλίο του κ. Κωνσταντίνου Πλεύρη από τις εκδόσεις Ηλεκτρον.

πηγή: ΚΛΙΞ

Ελπίζουμε κ. Κάφρε7 να δείξετε το ανάλογο ήθος και να πάρετε πίσω τον χαρακτηρισμό "ψεύτης" και "προπαγανδιστής", επίσης με κεφαλαία γράμματα!


Κάφρος7: ...αυτό με τον Λε Πεν είναι πάλι ΨΕΜΑ και το αναμασάς γιατί έτσι έχεις ακούσει και έτσι φημολογείται για να ειπωθεί κάτι άσχημο.

Μας αποκαλέσατε για δεύτερη φορά "ψεύτη" (αν και ανορθόγραφα αυτή τη φορά) και μάλιστα πάλι με κεφαλαία γράμματα. Επαναλαμβάνουμε: Μάθετε κύριε Κάφρε7, ότι η αφεντιά μας δε λέει ποτέ λόγια στον αέρα.
Γδυθείτε τώρα ξανά και λουστείτε και τα παρακάτω:

Καρατζαφέρης: «Και τι άσχημο είπε ο Λεπέν; Κι εμείς τα ίδια δεν λέμε από 'δω; Ο Λεπέν είναι το φιλότιμο των Γάλλων και θέλω να ελπίζω ότι το φιλότιμο των Ελλήνων δεν θα είναι υποδεέστερο από το φιλότιμο των Γάλλων»


Καρατζαφέρης: «Εντέλει, αν μόνο ο λεπενισμός εξασφαλίζει την ασφάλεια στον πολίτη, γιατί ο πολίτης να μην τρέξει προς τα 'κει;»

πηγή: ΚΛΙΞ

Ελπίζουμε να δείξετε το ανάλογο ήθος και να πάρετε για δεύτερη φορά πίσω τον χαρακτηρισμό "ψεύτης", επίσης με κεφαλαία γράμματα!


Σχετικά με τα περί πλάκας του Καρατζαφέρη στα χαριεντίσματά του με τον ναζιστή Πλεύρη στην εκπομπή του, θέλουμε να πιστεύουμε ότι χαριτολογείτε..
Όσο πλάκα έκανε η καραφλή ζαρντινιέρα όταν "χάιδευε" τους κρατούμενους, άλλο τόσο πλάκα έκανε και ο φύλαρχός σας με τα ρατσιστικά του χαχανίσματα που προωθούν καθαρό αντισημιτισμό.

Κάφρος7: "Συνέχισε να πιπιλάς την καραμέλα του φασισμού εσύ, δεν πρόκειται να αλλάξεις. Δικαίωμά σου..."

Από πότε έχει μπει η λέξη "φασίστας" στο λεξιλόγιο των φανατικών ακροδεξιών ρατσιστών;
Το κουστούμι σας είναι πολύ στενό για να χωρέσει σε άλλους. Μη προσπαθείτε να το δανείσετε αλλού, είναι το μόνο που σας ταιριάζει γάντι.

Αναμένουμε αγωνιωδώς να μας διαψεύσετε και για τα χαριεντίσματα του φύλαρχού σας με τη Χρυσή Αυγή. Το στρηπ-τίζ σας με το μετέπειτα λούσιμο μας διασκέδασε αφάνταστα και θέλουμε να το επαναλάβουμε οπωσδήποτε.
Όπως επίσης αναμένουμε αγωνιωδώς και την άρση των χαρακτηρισμών "ψεύτης" και προπαγανδιστής (και μη ξεχνάτε τα κεφαλαία).

Να χαίρεστε τον ΛΑϊκίστικο Οπισθοδρομικό Συντηρητισμό σας.
Blogger SPY, at 6:04 AM  
Και το σπόνσορινγκ των "νταβατζήδων" - καναλαρχών προς το ΛΑΟΣ (το οποίο θα μπει στη Βουλή με τις "πλάτες" του ΠΑΣΟΚ και του Γιωργάκη) συνεχίζεται...

(Να υπενθυμίσω για τους πιο "απολιτίκ" της παρέας πως το "Παρόν της Κυριακής" είχε αποκαλύψει σχέδιο - συμφωνία των "νταβατζήδων" έτσι ώστε να υποστηρίζεται το ΛΑΟΣ για να μη βγει αυτοδύναμη κυβέρνηση έτσι ώστε να υπάρξει αναμπουμπούλα και αναταραχή. Επειτα ήρθε και η καταγγελία της Αλέκας περί υποστήριξης του ΛΑΟΣ από το ΠΑΣΟΚ.)

Κεντρικό βραδινό δελτίο ειδήσεων του Μέγα Καναλιού. Η είδηση αναφερόταν στις εορτές για την απελευθέρωση του Κιλκίς και το ρεπορτάζ είχε ως κεντρικό θέμα όχι φυσικά τις εορτές αλλά το γεγονός πως η κυβέρνηση ΔΕΝ εκπροσωπήθηκε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αυτό συνέβη γιατί κανείς δεν ήθελε να ...σταθεί δίπλα στον Σάββα Τσιτουρίδη (βουλευτής Κιλκίς) στην εξέδρα των επισήμων.

Στις εορτές λοιπόν παρευρέθησαν και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης αλλά και κάποιος άλλος ασήμαντος... γκουχ - γκουχ... ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.

Ολοι ξέρουμε πως σε τέτοιου είδους παρελάσεις και εκδηλώσεις, στο τέλος οι επίσημοι πλησιάζουν τις κάμερες και κάνουν μια συμβολική παπαρολογική δήλωση ("οι αγώνες και θυσίες του ελληνικού λαού...").

Τι έδιξε λοιπόν το ρεπορτάζ του Μέγκα Καναλιού;

Κατ' αρχάς, οι δύο νεαρές κοπελίτσες που συμπαρουσιάζουν το δελτίο (Τρέμη και Στάη) έσκισαν το καλτσόν τους για να μας αποδείξουν πως μέσα στη Ν.Δ. σφάζονται, γίνεται χαμός και ως επακόλουθο αυτού κανείς δεν ήθελε να πάει στις εορτές του Κιλκίς κι έτσι στείλανε τον Περιφερειάρχη. Επειτα λοιπόν από το πολύωρο κουτσομπολιό των δύο τηλε-κατινών, είχαμε και επιτόπιο ρεπορτάζ από τις εορτές.

Τι δείξανε;

Πρώτα τον Γιώργο Καρατζαφέρη (!!) να κάνει με το γνωστό πομπώδες ύφος του διάφορες πατριωτικές δηλώσεις για την ημέρα.

Μετά τον Σάββα Τσιτουρίδη (και νομίζω και τον Κιλτίδη) να κάνουν διάφορες δηλώσεις με υποννοούμενα πολιτικάντικα.

ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ !!!

Να δεις, υπάρχει κι ένα κόμμα που είναι δεύτερο στη Βουλή, πως το λένε, πως το λένε....

ΜΟΥΓΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΓΑ ΤΟ ΜΕΓΚΑ !! Ποιος Γιώργος Παπανδρέου και ...πράσειν άλογα!!!

Ας το αποκωδικοποιήσουμε λοιπόν...

Α) Δηλώσεις με πομπώδες ύφος του Γ. Καρατζαφέρη. Αποτέλεσμα: +1 πόντος στον ΛΑΟΣ.

Β) Δηλώσεις εσωκομματικού ξεκατινιάσματος των γελοίων της Ν.Δ. Αποτέλεσμα: -2 πόντοι από τη Ν.Δ.

Γ) Καμία προβολή για τον ΑΡΧΗΓΟ του ΠΑΣΟΚ... Αποτέλεσμα: 0 πόντοι για το ΠΑΣΟΚ (σα να μην υπήρξε εκεί εκείνη την ημέρα ή να εκπροσωπήθηκε από τον θυρωρό της τοπικής κλαδικής!!!). Οχι βέβαια πως το ίδιο θα είχε πρόβλημα, αφού με τις δικές του "πλάτες" συμβαίνουν όλα αυτά...

Κερδισμένος (προβεβλημένος) λοιπόν ο ΛΑΟΣ, χαμένη η Ν.Δ., ουδέτερο το ΠΑΣΟΚ.

Θέλει και ρώτημα λοιπόν;

Και για τους πλέον ΓΚΑ-ΓΚΑ ΛΑϊκούς συμπολίτες μας: ο χρόνος που είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ να δίδουν τα ΜΜΕ στα εκπροσωπούμενα στη Βουλή κόμματα, είναι πολύ συγκεκριμένος, ανάλογα με την δύναμή τους σε έδρες. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, εντελώς ΠΡΑΞΙΚΟΠΙΜΑΤΙΚΑ, οι "νταβατζήδες" όχι μόνο δε τήρησαν τη σειρά των εκλεγμένων κομμάτων (την οποία έκαναν σαλάτα) αλλά έβαλαν ως "τσόντα" πρώτον στις δηλώσεις έναν αρχηγό κόμματος το οποίο ΔΕΝ εκπροσωπείτε στη Βουλή (ο ελληνικός λαός δηλαδή, ΔΕΝ το εξέλεξε στις προηγούμενες εκλογές).

Τι σημαίνει αυτό; Πως όχι μόνο προσπαθούν μέσω της δύναμης των ΜΜΕ να αλλάξουν τη σειρά στα εκλεγμένα κόμματα αλλά επιχειρούν να βάλουν στη Βουλή το δικό τους, εκλεκτό κόμμα.

Και, ω του θαύματος, όπως και στην Γερμανία του Χίτλερ, έτσι και στην Ελλάδα του σήμερα, το εκλεκτό κόμμα του Κεφαλαίου και των "νταβατζήδων" είναι το πλέον ακραίο και φασιστικό...

Ο γνωστός ανώνυμους...
Anonymous Anonymous, at 11:03 AM  
@ανώνυμε

Το κόμμα του ΛΑΟΣ ενδέχεται να μπεί στη βουλή αλλα κυβέρνηση δε θα φτιάξει ποτε. Οποτε τι θέλει να πει ο ποιητής;
Αν δεν υπάρξει αυτοδυνάμια στην επερχόμενη βουλή τι θα προκύψει; Συνεργασία ΝΔ-ΛΑΟΣ (φτού κακά); ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ (ναι καλα...), πολυκομματική κυβέρνηση; Τι απ' όλα;
Και κάτι άλλο; Δηλαδή η ΝΔ τώρα εχει σπάσει αυγά; Εχει θίξει τους νταβατζήδες; δεν υπηρετεί το κεφάλαιο; Δε νομίζω.
Γιατί δηλαδή, αν δεν έχουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση (γενικά) θα έχουμε τζέρτζελο και αναμπουμπούλα;
Αρκετά δε μας έχουν πηδήξει οι αυτοδύναμες κυβερνήσεις;
Ας χάσουν την αυτοδυναμία και θα δούμε τι θα προκύψει. Ισως να μην υπάρχουν και τόσο κορόϊδα εκει έξω.
Anonymous Anonymous, at 11:32 AM  
@mongolianwarrior
Αν και λίγο ετεροχρονισμένα βέβαια..
Κοίτα να δεις φίλε μου. Ο Μαο ήταν μεγάλος εγκληματίας, αλλα είχε πει μία πολύ σωστή έκφραση.

Τους έδειχνα το φεγγάρι κι αυτοί κοιτούσαν το δάχτυλο.

Τα συμπεράσματα δικά σου...
Anonymous Anonymous, at 3:19 PM  
analafros:

Ναι ρε παιδί μου, αλλά το δικό σου το δάχτυλο έβγαζε μάτι να πούμε και είπα, έτσι ευγενικά, να το κάνω λίγο παρα κεί μπας και στραβώσει και καναν άλλονε. Μπορείς να ασχολείσε μ'ότι θες, αλλά μη μας στραβώνεις.

Αμάν, τι είπα? "ΑσχολείσΑΙ" εννοούσα, προφανώς.

Είδες? Με μπέρδεψες...
Anonymous Anonymous, at 3:53 PM  
Τακλαμακάν

Ελάχιστα με ενδιαφέρει αν η Βουλή θα είναι 5κομματική ή 15κομματική, αν μπει το ΛΑΟΣ ή το ...ΒΙΕΤΝΑΜ.

Πάρα πολύ όμως με ενδιαφέρει, να μπει η κοινωνία σε σκοταδιστικά και μυστικιστικά μονοπάτια κι εκεί που πηγαίναμε να γίνουμε άνθρωποι, να ξαναγυρίσουμε στις σπηλιές επειδή έτσι γουστάρει ο κάθε κουτοπόνηρος εγχώριος πολιτικάντης (και ο κάθε παράγοντας - νταβατζής, ντόπιος ή ξένος που βρίσκεται από πίσω του και τον προμοτάρει).

Σαφώς και το ΛΑΟΣ δε πρόκειται ποτέ να φτιάξει δική του κυβέρνηση. Ούτε κι αν έρθουν να ψηφίσουν οι 400 δις ΕΛ του Λιακόπουλου από τον πλανήτη Αρη. Χρειάζεται όμως να γίνει κυβέρνηση ένα ΛΑΟΣ για να κατρακυλίσει η κοινωνία;

Η αβάντα που θα δίνει η είσοδος στη Βουλή του ΛΑΟΣ σε διάφορους ακροδεξιούς να βγάζουν τα φασιστικά τους απωθημένα δε σε προβληματίζει; (Είδα π.χ. τον Πλεύρη σε ένα βίντεο στο YouTube να δίνει οδηγίες στον Αδωνη ...τι όπλο να πάρει και πως να "καθαρίσει" τους κουκουλοφόρους που του καίνε το βιβλιοπωλείο! Ασχετο βέβαια αν οι κουκουλοφόροι είναι ασφαλίτες ή βαλτοί από το ΛΑΟΣ για να τον κάνουν πιο συμπαθή κι άσχετα της βλακείας που δέρνει τον Πλεύρη, το ζήτημα δεν είναι σοβαρό;)

Το ότι θα σηκώσουν κεφάλι οι φαλακρές και μαλλιαρές ζαρτινιέρες σε αστυνομικά τμήματα, δημόσιες υπηρεσίες κ.ο.κ. σε όλη τη χώρα, αυτό δε σε προβληματίζει;

Το ότι προς απάντηση των κουκουλοφόρων - αναρχικών θα αρχίσουν να εμφανίζονται άσπροι κουκουλοφόροι χριστιανοί της Κου Κλουξ ΕΛ Κλαν και να σφάζονται στους δρόμους (και οι εκπρόσωποί τους δηλ. ΣΥΝ και ΛΑΟΣ να ρίχνουν λάδι στη φωτιά από τη Βουλή) δε σε προβληματίζει;

Το μπουρδέλο που θα δημιουργηθεί σε κοινωνία και πολίτευμα, δε σε προβληματίζει;

Το ότι το ΛΑΟΣ ανοίγει την πόρτα σε κάθε είδους "λουλούδι" (Λιακόπουλος - ο νέος Φύρερ, Μαντούβαλος - διάβασες το κατηγορητήριό του για το παραδικαστικό, Αδωνης - Ελλαδέμπορας, Κομπιναδόροι - βλ. εκπομπές του Τριανταφυλλόπουλου και ποιος ξέρει πόσοι άλλοι τέτοιοι σε όλη την Ελλάδα, αρκεί να γεμίσουν τα ψηφοδέλτια με υποψήφιους) δε σε προβληματίζει; Επίσης το γεγονός πως κάποιοι από αυτούς θα μπούνε στα ΣΙΓΟΥΡΑ στην επόμενη Βουλή, επίσης δε σου λέει κάτι;

Βέβαια, τίθεται το ζήτημα: ακόμη κι αν όλα αυτά έχουν όπως τα λέω, αφού έχουμε Δημοκρατία, όλοι αυτοί δεν έχουν δικαίωμα έκφρασης και ύπαρξης;

Σαφώς και έχουν δικαίωμα έκφρασης και ύπαρξης. Καλώς να μπούνε λοιπόν στη Βουλή (χρησιμοποιώντας την υποδομή του Κράτους και της Δημοκρατίας).

Το ίδιο όμως δικαίωμα έκφρασης και ύπαρξης έχω κι εγώ. Κι όταν βλέπω πως κάτι τέτοιοι τύποι προσπαθούν να διαλύσουν το Κράτος και τη Δημοκρατία (τις υποδομές των οποίων χρησιμοποίησαν για να φτάσουν εδώ που έφτασαν) εξοργίζομαι. Και μη μου πεις πως μούτρα όπως ο νέος Φύρερ έχουν "δημοκρατικές ευαισθησίες" και δε κάνουν τέτοια πράγματα, γιατί οι απειλές εδώ μέσα είναι καθημερινό φαινόμενο από τους οπαδούς του Προφήτη. Φαντάσου λοιπόν να αποκτήσουν όλοι αυτοί και πολιτική εκπροσώπηση στη Βουλή, τι έχει να γίνει.

Ας αφήσουμε λοιπόν το παραμύθι. Ο Φασισμός είναι έννοια αντίθετη με τη Δημοκρατία. Ο Φασισμός δε μπορεί να είναι υποσύνολο της Δημοκρατίας ή μάλλον μπορεί, αλλά με τον τρόπο που και ένας καρκινικός όγκος είναι μέρος ενός σώματος (μέχρι να το καταστρέψει ολοκληρωτικά ή να καταστραφεί ο ίδιος και το σώμα να γλιτώσει). Οπότε στη Δημοκρατία δε χωρά Φασισμός. Και οι άνθρωποι αυτοί έχουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ποιοι είναι και τι επιδιώκουν.

Από τους χουντικούς φασίστες λοιπόν που θέλουν να διαλύσουν το Κράτος, προτιμώ τους ανίκανους και τους απατεώνες πολιτικούς που το κλέβουν. Αυτούς τουλάχιστο σε ένα ποσοστό μπορούμε να τους ανακαλύπτουμε και να τιμωρούνται.


Ο γνωστός ανώνυμους...
Anonymous Anonymous, at 7:06 PM  
"όχι μόνο προσπαθούν μέσω της δύναμης των ΜΜΕ να αλλάξουν τη σειρά στα εκλεγμένα κόμματα αλλά επιχειρούν να βάλουν στη Βουλή το δικό τους, εκλεκτό κόμμα."

Εδώ θα διαφωνήσω Γνωστέ.
Το εκλεκτό τους κόμμα είναι το ΠΑΣΟΚ. Το ΛΑΟΣ είναι απλά το μυστικό της επιτυχίας για το ΠΑΣΟΚ. Γι αυτό και το προωθούν. Προκειμένου να βγει το ΠΑΣΟΚ διαφημίζουν φιλοχουντικούς ρατσιστές.
Προοδευτικοί χτίστες του ακροδεξιού μοντέλου.
Blogger SPY, at 8:48 PM  
Spy, μήπως δικάζομαι και δεν το ξέρω; Κατ' αρχήν από πότε έχουμε οι δυο μας κόντρα και δεν το ξέρω; Αφού αυτό θέλεις, θα την έχεις. Πρώτα απ' όλα, εγώ έγραψα ότι ουδέποτε παρουσιάσε το βιβλίο του Κώστα Πλεύρη στην εκπομπή του, διότι το χαρακτηρίζει ακραίο και προκλητικό. Το αν το διάβασε είναι το πλέον άσχετο και δεν λέει ΤΙΠΟΤΑ. Σιγά μην κάτσω να απολογηθώ γιατί διάβασε ο Άδωνις στο αεροπλάνο ή την ώρα που έχεζε στην τουαλέτα του το βιβλίο του Πλεύρη. Για παράδειγμα, διαφωνώ πλήρως με την θεωρία του Νταν Μπράουν στον "Κώδικα Ντα Βίντσι", αλλά δεν παύει να είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο με πολύ ωραία πλοκή. Υπάρχει και ολόκληρο άρθρο του Ιού για την αναφορά του Άδωνι στο βιβλίο του Πλεύρη, που λέει ό,τι ακριβώς και εγώ. Οτι είναι ένα προκλητικό βιβλίο, αλλά έχει μέσα και ορισμένα εξαιρετικά στοιχεία, τα οποία δεν είναι γνωστά στον πολύ κόσμο. Οπότε, ο χαρακτηρισμός εξακολουθεί να υφίσταται.

Δεύτερον, η δήλωση αυτή του Καρατζαφέρη είναι γνωστή. Δεν πέφτω από τα σύννεφα, μην χαίρεσαι. Στα θέματα μετανάστευσης έχει πει πολλά σωστά και με στοιχεία. Το ότι είναι ακραίος και φασίστας είναι άλλο πράγμα. Δεν του απαγορεύει να λέει και πράγματα, στα οποία συμφωνούμε όλοι μας. Και εγώ σε πολλά απ' όσα λέει η Αλέκα συμφωνώ, αλλά με την ιδεολογία της και την πολιτική της διαφωνώ. Αυτό δεν μου απαγορεύει να πω ότι σε πολλά έχει δίκιο. Το ίδιο και με τον Λε Πεν. Αν ήταν άλλωστε, δεν θα έλεγε ο Καρατζαφέρης ότι μας εκφράζει πλήρως η πολιτική Σαρκοζί. Αλλά αυτό δεν σε συνέφερε να το πεις και έμεινες σε όσα γουστάρεις. Αυτά άσε τα αλλού. Πες τα κάπου που να πιάνουν. Κρίμα, γιατί θεωρώ ότι έχεις νοημοσύνη και είσαι διαβασμένος και φαίνεται ότι δεν έχεις καταλάβει τίποτα απ' όσα λέω. Τι κι αν λέω τον Πλεύρη φασίστα, εσύ επιμένεις ότι τον στηρίζω. Αυτό ισχύει και για πολλά άλλα, αλλά δεν αξίζει να ασχοληθώ παραπάνω.

Vetdino, ήμουν μέσα στο πέμπτο ματς με τους δικούς μας. Καλό θα είναι τον "τυφώνα" Θάνο να τον μαζέψετε λιγάκι, διότι είναι πολύ γραφικός. Επίσης, καλό θα είναι να μην βάζετε μουσικές την ώρα που φωνάζουμε συνθήματα απλά για να μας σκεπάσετε. Αρκεί να φωνάξετε και εσείς κανένα σύνθημα, αντί να μας κοιτάζετε αποσβολωμένοι.
Anonymous Anonymous, at 8:54 PM  
@γνωστέ ανώνυμε

ξέρεις υπάρχουν και αριστερά κόμματα εντός και εκτός κοινοβουλίου. Μπορείς ψηφίζοντας τα να δώσεις την απάντηση στους νταβατζήδες πολύ καλύτερα.
Αλλά με προβληματίζει κάτι μ’ εσένα: Τι ακριβώς κάνεις εδώ.
Το πρόβλημα σου είναι ο Καρατζαφέρης; Εγώ τον βλέπω σαν ένα γραφικό καραγκιόζη. Πιο πολύ μ' απασχολεί πχ ο Ανδρεουλάκος και ο Ψωμιάδης. Το γιατί είναι αυτονόητο. Είναι σε πόστα και έχουν τα ίδια μυαλά μ' αυτόν.
Δέκα αράδες παραπάνω μας έγραφες για τους αστυνομικούς ότι "είναι οι πιο αδικημένοι έλληνες". Πέταξες και κάτι ειρωνικά σχόλια ότι υπερβάλουμε, όταν ουρλιάζαμε για τη καραφλή ζαρντινιέρα που βάραγε τους πιτσιρικάδες.
Τώρα τα έκανες γαργάρα όλα αυτά και δείχνεις αγανακτισμένος και εσύ.
Απ' τη μια το παίζεις υποστηρικτής του funel γράφοντας σχόλια ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ότι έχουν πει οι υπόλοιποι μέχρι τώρα. Αλήθεια πιστεύεις αυτά που γράφεις;
Εγώ τουλάχιστο για πλάκα και χαβαλέ γράφω και δε διστάζω να το πω. Το αν θα συζητάω σοβαρά ενίοτε είναι άλλο θέμα.
Το ρεσουμέ από όλα αυτά που γράφεις ξέρεις πιο είναι; Να ψηφίσουμε ένα μεγάλο κόμμα (Πασόκ-ΝΔ) για να μη βγει το Λαος στη βουλή;
Ε, όχι ρε φίλε. Εκεί που το πάς δε μ' αρέσει. Ειδικά γιατί η ΝΔ καίγεται με το θέμα αυτό και ειδικά αυτή είναι που μας έχει σκίσει.
Σε κάποια φάση γύρισες και με είπες και κρυφορατσιστή; Εκτός από τη περίπτωση να γράφουν και άλλοι σαν "ο γνωστός ανώνυμος", να λένε τα δικά τους και δε το έχεις δει ακόμα.
Αν δεν είναι έτσι, άσε ρε φίλε το μάθημα δημοκρατίας, γιατί αυτά που γράφεις δεν έχουν συνέπεια. Και κυρίως γιατί δε μου βγάζεις απ' το μυαλό ότι κάπου αλλού το πάς το θέμα. Και όχι μόνο σ’ εμένα.
Anonymous Anonymous, at 12:04 AM  
Κάφρε7 ούτε δικάζεστε, ούτε είπαμε ότι ασπάζεστε Πλεύρη, ούτε είπαμε να απολογηθείτε για το ότι ο Άδωνις είπε ότι το "Οι Εβραίοι" είναι το αγαπημένο το βιβλίο.
Όσο για την κόντρα δεν ξέρουμε πως το εννοείτε όταν φουριόζος αποκαλείτε κάποιον ψεύτη και προβοκάτορα επειδή θίχτηκε όχι η αφεντιά σας, αλλά η πολιτική σας επιλογή. Αυτό, αν μη τι άλλο, είναι φανατισμός.

Εμείς τα στοιχεία -για τα οποία μας χαρακτηρίσατε ψεύτη και προβοκάτορα- σας τα δώσαμε με τις πηγές τους και σεις μας λέτε σάλτσες για Κώδικες Ντα Βίντσι, Σαρκοζίδες και Αλέκες.

Σας μένουν 3 πράγματα να κάνετε, ή να διαψεύσετε τις πηγές για να μπορείτε να λέτε ότι έχετε δίκιο, ή να πάρετε πίσω τους χαρακτηρισμούς που μας αποδώσατε, ή να μιμηθείτε κάποιον από τους ήρωες της Λιμνούπολης του Ουόλτ Ντίσνεϋ.
Διαλέχτε και πάρτε.
Blogger SPY, at 12:19 AM  
Λόγω της κατάληψης των κόμμεντ από σοβαρούς ανθρώπους βρισκόμεθα στις ρούγες και τ άγρια βουνά κυνηγώντας καλλικατζαραίους και παίρνοντας μπόνους από τη νεαρά τάξη που μας συμπαθεί ιδιαίτερα και μας δίνει λίγα από τα πράγματά της.
Οι αντίθεοι θα εκπολιτισθούν όλοι με σίδερο και ατσάλι όπως λένε οι Προφητείες του παππούλη +Παστίτσιου+ του εξορκιστή. Κάνα με τάμα στον άγιο Λιακούριο τον Πουτινιάρη.
Όταν πάρουμε τη Πόλη σε λίγο καιρό όπως λένε οι προφητείες, Θα γίνουμε αρχιεπίσκοποι, θα κάνουμε την γή οκτάγωνη και θα καταργήσουμε τις κακές λέξεις.

Προς το παρόν ένα μήνυμα στους διάφορους διώκτες σπιούνους και ρουφιάνους του απατεώνα +ταπαίρνογλου+ :
μ έεενα μπουκάαααλι ρούυυυμι ....στο πιο βαθύυυυμπουντρούυυυυμι

:ΡΡΡΡ
εχέσθημεν από το φόβο μας


+καληνύχτησον+
+αυγόκοψον+
+ξεβούλωσον+

(συνεχίστε εσείς, ελεύθερα....)

Spy όταν γυρίσουμε θα επικοινωνήσουμε

(R)θα βρεθούμε για κανένα ρούμι αυτές τις μέρες.
Blogger funEL, at 1:42 AM  
Τακλαμακάν

Λυπάμαι, αλλά η κοινή λογική από μόνη της, χωρίς τη δική μου συνδρομή σε διαψεύδει. Λυπάμαι επίσης διπλά γιατί μέσα από αυτά που γράφεις, αντιλαμβάνομαι πως ο σκοπός της παρουσίας σου εδώ μέσα είναι μάλλον άλλος (βλ. παρακάτω).

Λες ότι επιχειρηματολογώντας κατά της "κομπίνας" πασοκολάος, προσπαθώ (;) να περάσω τις θέσεις της Ν.Δ. (!) κ.ο.κ. Θα σου ανταπαντούσα πως με την ίδια λογική, επειδή ο Φανέλ επιχειρηματολογεί εναντίον του Προφήτη, προσπαθεί να του κάνει ζημιά έτσι ώστε να πουλάνε περισσότερα βιβλία οι αντίπαλοι ελλαδέμπορες (Κεραμυδάς, Βελόπουλος, Κωνσταντινίδης, Αδωνης κ.ο.κ.).

Το "αυτά που γράφεις δεν έχουν συνέπεια" έχω την εντύπωση πως άξιζε καλύτερης τύχης, δηλ. να το περιστοιχίσεις με επιχειρήματα. Ετσι όπως το πέταξες, μάλλον ως προσπάθεια λασπολογίας φαίνεται, δηλ. ενέργεια επιπέδου Λιακόπουλου (ή κλασικού οπαδού του). Λες;

Για όσους δεν έχουν τελειώσει την Β Δημοτικού, επαναλαμβάνω τα εξής:

Επανάληψις Α

Ελάχιστα με ενδιαφέρει τι θα γίνει με τις εκλογές, αν μπούνε 5 ή 35 κόμματα στην επόμενη Βουλή. Πολύ όμως με ενδιαφέρει η τάση προς το Φασισμό και η εκπροσώπηση αυτής της τάσης στην επόμενη Βουλή.

Επανάληψις Β

Η θέση μου για την φαλακρή ζαρτινιέρα, ήταν, είναι και θα είναι η εξής: είναι ένας κλασικός ασφαλίτης, που συναντάται ΣΕ ΟΛΗ την Ελλάδα, τόσο αυτός, όσο και οι μέθοδοί του. Τι άλλο θέλεις για να καταλάβεις τα αυτονόητα, να τα ζωγραφίσουμε; Μέχρι και συνέντευξη και ολοσέλιδη φωτογραφία του είχε στο Πρώτο Θέμα (Τζίμπρης λέγεται ή κάπως έτσι, τόσο άδιάφορο μου είναι που το ξέχασα). Τι είπε ο φίλος μας; Πως αυτό δεν ήταν απάνθρωπο κ.ο.κ. κι αν ήθελε να τους βασανίσει θα τους έβαζε να χαϊδεύονται γυμνοί και μετά θα τους έδερνε γυμνούς! Αυτό φιλαράκο μου είναι το πρόβλημα της Ελληνικής Αστυνομίας, πως κάποιοι σαν εσένα, που κάνουν "τη νύχτα - μέρα" έχουν το μαχαίρι και το πεπόνι. Δε θα είχα απολύτως κανένα πρόβλημα με την φαλακρή ή οποιαδήποτε ζαρτινιέρα, αν όλοι αυτοί οι παρακρατικοί συμμορίτες / τραμπούκοι είχαν τα αρχίδια (λέμε τώρα...) να κάνουν αυτά που κάνουν αλλά το επόμενο πρωί να τα δηλώσουν εγγράφως και να τιμωρηθούν γι αυτό. Δηλαδή, ο τάδε κρατούμενος μου έβρισε τη μάνα κ.ο.κ. (μπαρμπούτσαλα) και τον σάπισα στο ξύλο επί 35 λεπτά και δέχομαι τις συνέπειες. Κάθε αξιοπρεπής άνδρας και αξιοπρεπής γυναίκα, αυτό θα έκανε. Οταν όμως πρόκειται για "κουκουλοφόρους χωρίς κουκούλα" (ή για σχολιαστές μπλογκς χωρίς ταυτότητα) εκεί δε μπορούμε να έχουμε τέτοιες απαιτήσεις...

Δεν "το παίζω υποστηρικτής του Φανέλ", ούτε υποστηρικτής κανενός. Υποστηρικτές, οπαδοί, αφισοκολλητές και χανουμάκια υπάρχουν στους χώρους των κομμάτων (και των τμημάτων ασφαλείας) που λες ότι κινείσαι. Μη κρίνεις τους άλλους με τα δικά σου (ταπεινά) κριτήρια. Δεν είναι όλοι οι κάτοικοι αυτής της χώρας βόιδια.

Τα σχόλιά μου επίσης φυσικά και δεν είναι αντιγραφή από πουθενά, ούτε από σχόλια άλλων (;), ούτε από το κοράνι. Θα σου επαναλάβω, μη κρίνεις τους άλλους με τα δικά σου (ταπεινά) κριτήρια. Δεν είναι όλοι οι κάτοικοι αυτής της χώρας βόιδια.



Χαιρετίσματα στον Προφήτη.

Ο γνωστός ανώνυμους...
Anonymous Anonymous, at 7:22 AM  
γνωστέ ανώνυμε, είμαι πλεον σίγουρος για το τι ρολο βαρας εδω μεσα.
Εκτος του οτι δε πιστευεις λεξη απο αυτα που λες, το μονο σου προβλημα ειναι να μας ανακατεψεις, αν ειναι δυνατον να αρχισει να τη λέει ο ενας στον αλλον.
Πιθανον να είσαι και κάποια μετάλλαξη κάποιου λιακόφιλου που πέρασε από δω ή γράφει ακόμα και διάλεξε καλύτερη μέθοδο ανακατωσούρας.

Οποτε το "ταπεινο" μου συμπερασμα: είσαι ή ΧΑΦΙΕΣ ή ΒΑΛΤΟΣ. Ποιος θα ωφεληθεί το αφήνω στη φαντασία του αναγνώστη.
Μπορείς απο δω και μπρός να γράφεις και να λες οτι θέλεις (πχ "σε αποστόμωσα γι' αυτό δε μιλάς") αλλα εγω δε θα ασχολούμαι μαζι σου.

ps Μπορείς μάλιστα να αρχίσεις και κουβέντα για μπάλα και μάλιστα με καμμιά πολλαπλή σου προσωπικότητα όπως κάνουν κάποιοι άλλοι
Anonymous Anonymous, at 9:03 AM  
έτσι... έτσι... φανελάκια μου. Να τη λέει ο ένας κουκουλοφόρος στον άλλο έτσι...
Γιατί δε πάτε σε κανα γήπεδο να βγάλετε τα απωθημένα σας; Αλλα ξέχασα. Είστε εδώ για να σώσετε το λαό από το Λιακόπουλο και τον Καρατζαφέρη.
Οσο θα το κάνετε αυτό διαβάστε αυτά που ήρθαν στο φώς:
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_12_24/06/2007_194988

ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ (το γράφω με κεφαλαία επειδή φωνάζω)
Ξέρω είναι κρίμα οταν ο άλλος δικαιώνεται και εσύ καταντάς γελοίος αλλά τι να κάνουμε. Εν μέρει σας καταλαβαίνω.

ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ
Anonymous Anonymous, at 9:55 AM  
Τακλαμακάν

Ωραίοι οι χαρακτηρισμοί σου αλλά για την ταμπακιέρα, ακόμη μούγκα: πως ο "λόγος μου δεν έχει συνέπεια" και πως αυτά που γράφω "είναι ακριβώς αντιγραφή" από άλλους επισκέπτες; Ελπίζω να μη χρειαστεί να περιμένω μέχρι το 2024 για να πάρω απάντηση (αν και δε τη χρειάζομαι, άλλος είναι ο λόγος της επίσκεψής μου εδώ μέσα). Αν παρόλα αυτά σου χάλασα τη σούπα της προώθησης ακρο-αριστερο-δεξιόστροφων κομμάτων και κινημάτων που πήγες (προφανώς) να κάνεις εδω μέσα, λυπάμαι ειλικρινά. Τέλος, για κάποιους τύπους σαν εσένα, το που το πηγαίνουν είναι φως - φανάρι: κατηγορίες χωρίς αντίκρυσμα και τεκμηρίωση, συνομωσιολογίες και λασπολογίες για τους "αντιπάλους", κρυφο-γλύψιμο στο "αφεντικό", φανφάρες, παπαρολογίες... Ακόμη κι αν δεν είσαι ασφαλίτης ή οπαδός του Προφήτη, σίγουρα κάποιο τέτοιο ρόλο παίζεις κάπου αλλού. Οπως είπα και παλαιότερα, ο φασισμός παντού είναι ο ίδιος. Στα μούτρα σου λοιπόν.

Οσο για μένα, ούτε υποστηρικτής, ούτε οπαδός κανενός δήλωσα. Κάνω χρήση μια δωρεάν υπηρεσίας στην οποία μπορείς να γράφεις σχόλια. Αν ο διαχειριστής της σελίδας δεν επιθυμεί τα σχόλιά μου, το δηλώνει αμέσως και εξαφανίζομαι. Εσύ που κολλάς στο όλο σύστημα; Και με ποιον τρόπο μπορώ "να ΣΑΣ ανακατέψω" και να "σας βάλω να τη λέτε ο ένας στον άλλον";

Περαστικέ

Τι ακριβώς είχε πει ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ρε Περαστικέ; Οτι θα ανακαλυφθούν τα χειρόγραφα του Καραπιπερή; Και της γιαγιάς μου τα χειρόγραφα μπορεί να εμφανιστούν κάποτε, σιγά την ανακάλυψη, εδώ και χρόνια υπάρχουν σύλλογοι σε όλη την Ελλάδα που ασχολούνται με το θέμα, ο Λιακόπουλος το ανακάλυψε;

Οσο για τις δηλώσεις επιπέδου που αναφέρονται στο άρθρο της Καθημερινής:

«Ο Καραθεοδωρής είναι για την Ελλάδα ότι ο Αϊνστάιν για το Ισραήλ. Στο Ισραήλ όμως διδάσκεται το έργο του Αϊνστάιν ενώ στην Ελλάδα το έργο του Καραθεοδωρή μεγάλης εμβέλειας και με πολλές πρακτικές εφαρμογές αγνοείται»

Το έργο του Αϊνστάιν, του Καραθοδωρή, της κυρίας Βέφας κ.ο.κ. δεν είναι της Ελλάδας και του Ισραήλ, Περαστικέ, είναι για όλους τους ανθρώπους. Δεν διδάσκονται άλλα μαθηματικά εδώ κι άλλα εκεί. Το μόνο που μπορεί να συμβαίνει είναι τα σαβουροπακέτα τυχόν Ισραηλινού τηλε-μπουρδολόγου να είναι διαφορετικά από τα δικά μας, εγχώρια του Προφήτη - πλασιέ.

Αμήν.


Ο γνωστός ανώνυμους
Anonymous Anonymous, at 10:44 AM  
Ρε ΕΛίθιε περαστικέ. Ακολουθείς βλέπω τη λιακούριο μέθοδο απόδειξης και συνδιασμού γεγονότων "ο παππούλης αχταρμάς, ο προκρούστης και το ρετσινόλαδο".
Τι είπε ρε καραγκιόζη ο απατεώνας και δικαιώθηκε??? Τι λέει η Καθημερινή??? Αμφισβήτησε κανένας οτι ο Καραθοδωρής είναι μεγάλος επιστήμονας? Ελίθιε ο καραγκιόζης που σου έχει κάνει το μυαλό ζελέ φωνάζει ότι "η θεωρία της σχετικότητας και της απροσδιοριστίας είναι του Αριστοτέλη, την επανανακάλυψε ο καραθοδωρής (που σαν ΕΛληνας είναι ανώτερος) και μετά του την έκλεψε ο κακός μιαρός εβραίος που ήταν ο (βλάκας) Αινστάιν και έγινε αυτός γνωστός. Έπειτα οι σκοτεινές ανθΕΛληνικές δυνάμεις της νέας ταξης του σιωνισμού προώθησαν τον εβραίο και του έδωσαν το νόμπελ (άλλη συνωμοσία εκεί) ... για να πολεμήσουν εμάς τους ΕΛληνες.

Μέχρι να αποδειχθεί ότι η θεωρία της σχετικότητας ήταν του Αριστοτέλη και κατα δεύτερον του Καραθοδωρή , ......ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ήταν και θα είναι τέτοιος.

Τι να λέμε.
Οποιαδήποτε είδηση που να περιέχει έστω και μια λέξη που να σχετίζεται με οποιαδήποτε παπαρολογία έχει πει κατα καιρούς φωνάζει ότι δικαιώθηκε. Ανεξάρτητα ΤΙ ΛΕΕΙ ή είδηση,... γιατί ΘΑ ΒΡΕΙ (ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ) ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕΙ ΚΟΨΕ ΡΑΨΕ στα μέτρα του ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

εγινε η σύνοδος των 8 και γκάριζε ότι δικαιώθηκε????!!!!
Εγινε ο αγωγός φυσικού αερίου και φώναζε ότι δικαιώθηκε???!!! ο καραγκιόζης.
Ανεβαίνει η θερμοκρασία του πλανήτη και λέει ότι την αναεβάζουν οι σατανιστές νεοταξίτες για τι .... πριμένουν τους υποχθόνιους που είναι συνηθισμένοι σε υψηλές θερμοκρασίες ... και φυσικά δικαιώθηκε.
Για να μην αναφέρουμε την τεραστίων διαστάσεων προφητοπαπαριά για δύο καλοκαίρια και δύο πασχαλιές που ξανά δικαιώνεται...

Τέτοιους μαλάκες βρήκε, τέτοια λέει και αυτοί τον πιστεύουν.

Εδώ δολοφόνησαν τη Πολιτόσφκαγια και βρήκε ?????? το θράσος να λέει ότι δικαιώθηκε ??????!!!. Απο που κι ως που???!!!. Μετά έβγαλε και άλλο βιβλίο εκμεταλευόμενος κατα κόρο τη δολοφονία της. Εστησε ακόμα μια αηδιαστική διαφήμιση επάνω σ ένα πτώμα. ΟΥΣΤ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ



... Ο ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΌΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο FUNEL (το γράφω με κεφαλαία επειδή φωνάζω), γι αυτό αλλωστε και αυτός ο πόλεμος εναντίον του.
Ξέρω είναι κρίμα οταν ο άλλος αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά ψεύτης και απατεώνας και εσύ καταντάς γελοίος αλλά τι να κάνουμε. Εν μέρει σε καταλαβαίνω.

ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ
Anonymous Anonymous, at 11:28 AM  
@anonymous

Τώρα μπορεί να την ακούσω απ' τον funel οτι δυο γαίδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα αλλά είσαι και προκλητικός.

"Αν παρόλα αυτά σου χάλασα τη σούπα της προώθησης ακρο-αριστερο-δεξιόστροφων κομμάτων και κινημάτων που πήγες (προφανώς) να κάνεις εδω μέσα, λυπάμαι ειλικρινά"

Τρικυμία εν κρανίω...

"Τέλος, για κάποιους τύπους σαν εσένα, το που το πηγαίνουν είναι φως - φανάρι: κατηγορίες χωρίς αντίκρυσμα και τεκμηρίωση, συνομωσιολογίες και λασπολογίες για τους "αντιπάλους", κρυφο-γλύψιμο στο "αφεντικό", φανφάρες, παπαρολογίες... Ακόμη κι αν δεν είσαι ασφαλίτης ή οπαδός του Προφήτη, σίγουρα κάποιο τέτοιο ρόλο παίζεις κάπου αλλού"

Εξ ιδίων τα αλλότρια...

"Οπως είπα και παλαιότερα, ο φασισμός παντού είναι ο ίδιος. Στα μούτρα σου λοιπόν"

Ξέρεις ότι αναρωτιόμουνα που χαθηκε ο vetdino! Αυτός μοίραζε τέτοιες εκφράσεις αφειδώς. Λες;

"Ελπίζω να μη χρειαστεί να περιμένω μέχρι το 2024 για να πάρω απάντηση"

Καθόλου. Σου 'ρχεται ποιηματάκι εντός της ημέρας. Αφιερωμένο εξαιρετικά.

Και κάτι τελευταίο:

/terirem=on
βλέπω σήμερα αυπνίες; Πρώτο post 7:22; Ή με βλέπεις στον ύπνο σου ή ξεκίνησες δουλειά νωρίς. Εχει κίνηση η Κατεχάκη σήμερα; :D :D :D
/terirem=off
Anonymous Anonymous, at 3:31 PM  
Ηρεμείστε βρε παιδιά...
κι εάτε να συντάξουμε ένα ασματίδιον στο ρυθμό του Προφήτου Μας:
Τροφαντά, τροφαντά, και όλο πιο χοντρά
Χρυσό πορτοφόλι μου, φουσκώνεις για μένα!

+τραγουδησον+
Blogger Rodia, at 4:00 PM  
~~ Taklamakan, sorry που επεμβαίνω, αλλά νομίζω ότι ο γνωστός ανώνυμος θέλει να πει ότι αυτά που συμβαίνουν στην αστυνομία ειναι καθεστώς πια... και όχι να δικαιολογήσει τις πράξεις...

+μπατσόλα τη μπατσόλα χάσαμε τη πορτοφόλα+
Blogger Rodia, at 4:05 PM  
- Οταν όμως πρόκειται για "κουκουλοφόρους χωρίς κουκούλα" (ή για σχολιαστές μπλογκς χωρίς ταυτότητα) εκεί δε μπορούμε να έχουμε τέτοιες απαιτήσεις...

Εμ πουλάκι μου, δε τα πρόσεξα καλά αυτά που έγραψες πρίν. Γλώσσα λανθάνουσα και μάλιστα γραπτή. Πάμε λοιπον μαέστρο ένα Καλαματιανό:

Ανώνυμοι-Χαφιεδικοί

Είσαι φασίστας και ναζής
αλλά να δω που θα κρυφτείς
σα πέσουνε οι μάσκες

Στο μάτι σ’ έχει κι ο Λιακό
γιατί τον θάβεις από δω
τις βίδες σου τις λάσκες

Είσαι μαζί με το Φανέλ
αλλά την λες και στο καρτέλ
των μπλόγκερς, σ’ εμποδίζει

Το Λαος έχεις για εχθρό
Αλλά το κόμμα σου κοιτώ
Έναν πυρσό φωτίζει

Άσε μας λίγο ρε «γνωστέ»,
στους μπάτσους έχεις βερεσέ
χαφιέδες δε φοβάμαι

δε θα μας κάνεις τουμπέκι
είμαστε ανήθικοι, σκληροί
και ζαρντινιέρες σπάμε

Άντε να «δώσεις» κατά κει
κανά πρεζάκι καρφωτή
να πάρεις κανα πόστο

Γιατί το τάγμα δε μασάει
κι όσο τη λες, τόσο στη σπάει
και το στυλάκι κόφτο

+στιχούργησον+
Anonymous Anonymous, at 4:13 PM  
ροδια δεν είναι έτσι. Διάβασε τι έγραφε πρώτα:

"Ηρεμήστε, υπερπατριώτες του 090. Το βίδεο φαίνεται να είναι 100% αληθινό: γραφείο με τηλέφωνο, ένστολοι νεαροί νεοδιοριζόμενοι του ΑΣΕΠ (μορφωτικό και πολιτισμικό επίπεδο οπαδών του ΛΑΟΣ), ντεκόρ - κατάθλιψη δημόσιας υπηρεσίας, αθλιόφυτο κάπου στο βάθος... πρόκειται σίγουρα για γραφείο Αστυνομίας!

Ομως και πάλι κάποιοι παίζουν θέατρο: τι σας απασχολεί ωρέ προοδευτικοί πατριώτες: ο ΚΑΡΑΦΑΣΙΣΜΟΣ του κάθε αναρχικού κακοποιού στοιχείου που σκοτώνει εσένα και τη μάνα σου για 2 ευρώ, ή ο φασιστάκος - δημοσιοϋπάλληλος που ελέγχεται από 1002 ανώτερους και ανά πάσα στιγμή μπορεί να αναγνωριστεί και να αποταχθεί;;; (κυρίως λόγω βλακείας γιατί ποιος συνειδητοποιημένος φασίστας και μάλιστα δημόσιος υπάλληλος βιντεοσκοπεί τις ανωμαλίες του;;)

Δηλαδή με λίγα λόγια, ποια είναι η μεγαλύτερη απειλή, η ατομική βόμβα ή το πυροτέχνημα; Ας αφοπλίσουμε τα πυρηνικά όπλα πρώτα... (όχι με αυτό τον τρόπο φυσικά).

Οι δύο νεαροί κακοποιοί φαίνεται να τα έχουν χάσει και δε νομίζω να ξαναχτυπήσουν κανέναν για να τον ληστέψουν για τα επόμενα 250 χρόνια τουλάχιστο (δηλαδή μέχρι να βγει αυτοδύναμος ο Καρατζαφέρης και μέχρι το 7ο Ράιχ του Λιακόπουλου). Παρόλα αυτά, η πράξη των δημοσίων υπαλλήλων είναι άκρως φασιστική και (χωρίς πλάκα τώρα) θα μπορούσαν να συνετίσουν τους δύο παραστρατημένους νεαρούς, χωρίς να το παρακάνουν τόσο πολύ και χωρίς να δείχνουν πόσο απολαμβάνουν το θέαμα... Σε κάθε περίπτωση, νομίζω πως είναι θέμα πλέον των προϊσταμένων τους να βρούνε ποιο είναι το τμήμα αυτό και ποιος ο μαλακάκος δημόσιος υπάλληλος που δέρνει τα ανήλικα (και το απολαμβάνει) αλλά και οι δύο άλλοι μαλάκες που παρακολουθούν τη ζωντανή εκπομπή"

Εκτός απο την ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ που "τσίμπησε" μαζί μου μόλις εμφανίστηκε εδω, άλλαξε τροπάριο μόλις τoυ την έπεσε ο Spy και κανα δυο άλλοι, προς το προοδευτικότερο.

Αν πάλι είναι γνωστός σας και τον έχω παρεξηγήσει έχει άφεση αμαρτιών! Το ποιηματάκι παραμένει όμως :D ειμαστε κουκουλοφόροι με συνέπεια!
Anonymous Anonymous, at 4:21 PM  
~~ Taklamakan, εσένα σε γνωρίζω περισσότερο και καλύτερα!:-)) αλλά και το γνωστό ανώνυμο δεν μπορώ να τον κατατάξω στη πανίδα και τη χλωρίδα...
..κομματάκι ψιλοβαρεμμενο φαίνεται το παιδί, μπορεί και να αναπροσαρμόζει τις σκέψεις και τα λόγια του.. για "κακή" πρόθεση δεν τον κόβω λέμε, μάλλον τρικυμία εν κρανίω.. Πεφτει και η πληροφόρηση σαν το χαλάζι βλέπεις...

:-))
+ωραιον το κουκουλοφοριον ασμα+
Blogger Rodia, at 5:08 PM  
@rodia

ευχαριστω για τα καλά σου λόγια. τόσα meetings στα γραφεία των εκδοτών ...ουπς...
τεσπα, αλλο ένα ποιήμα για την ανθολογία του Λιακό, ας μη το πάρει προσωπικά o anonymous :D

+οεχθροςτουεχθρουμουφιλοςμου+
Anonymous Anonymous, at 5:48 PM  
Παίδες σταματήστε τους τσακωμούς. Εδώ έχουμε σοβαρό πρόβλημα.
Ο Προφήτης Ισαπόστολος ημών (την ευλογία Του να 'χουμε), εδώ και 5 μέρες δεν έχει βγάλει κιχ. Όχι μόνο δελτίο "ενημέρωσης", αλλά ούτε και βίντεο με αεροπλανάκια (όπου οι Ρώσοι πάντα κερδίζουν και ο Μπούς όλο κλαίει), όπως ούτε και βίντεο όπου εξαφανίζονται οι μιναρέδες της αγιασοφιάς.

Δεν είναι καλό σημάδι αυτό, απειλείται η διασκέδασή μας...
Blogger SPY, at 6:56 PM  
Βλέπω τα χώνετε στον Κάφρο, επειδή υποστηρίζει το ΛΑΟΣ.

Εγώ δεν υποστηρίζω κανένα. Η ανάλυση που ακολουθεί είναι απλοποιημένη και εξηγεί γιατί για πολλούς Έλληνες (που ΔΕΝ έχουν ρουσφετολογικά συμφέροντα απο το ένα ή το άλλο κόμμα) η λύση Καρατζαφέρη είναι η μόνη λύση, και εξηγώ γιατί τελικά το ΛΑΟΣ θα μπεί στη βουλή.

Εάν κάποιος καταλάβει ότι κάνω προπαγάνδα υπέρ του ΛΑΟΣ, παρακαλείται να πάει πάλι στο Δημοτικό και να μάθει ανάγνωση ή να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα κατανόησης απλού γραπτού κειμένου σε φιλόλογο.

POLITICAL ANALYSIS

- Η ψήφος σε ΠΑΣΟΚ / ΝΔ είναι ψήφος στην ίδια πολιτική, την έξωθεν υπαγορευόμενη, όπως ο ίδιος ο Μητσοτάκης (old) παραδέχτηκε πρόσφατα!

- Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι ψήφος σε ένα άθεο κόμμα, όπως και στο ΣΥΝ-παρ' ότι ο τελευταίος είναι αρκετά συμπαθής με την υποστήριξη σε αθώους φυλακισμένους φοιτητές κλπ κοινωνικούς αγώνες. Και το ΚΚΕ γίνεται συμπαθητικό με τη γενικότερη κοινωνική του δραστηριοποίηση- αντίσταση.

- Η ψήφος στον Παπαθεμελή μάλλον πάει στο πρώτο κόμμα, όπως και κάθε ψήφος σε εξωκοινοβουλευτικό κόμμα (λόγω ενισχυμένης αναλογικής).

- Η λευκή ψήφος και η άκυρη δεν ξέρω πώς ακριβώς συμμετέχουν / προσμετρώνται στο εκλογικό αποτέλεσμα - πάντως σίγουρα δε βγάζουν βουλευτές....

- Οπότε ποιόν μένει να ψηφίσει κάποιος που δε γουστάρει την ευρωπαϊκή πολιτική ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, και την αντιεκκλησιαστική πολιτική ΣΥΝ -ΚΚΕ????? Φάντης - Μπαστούνι!!

...θα μου πείτε, κι αν δε γουστάρει ούτε το ακροδεξιό παρελθόν (και παρόν???) του Καρατζαφέρη;

-Τότε, σκούρα τα πράγματα! Εγώ πάντως με αυτή την απλή ανάλυση σας έδειξα ΓΙΑΤΙ θα μπεί στη βουλή ο Καρατζαφέρης. Χωρίς να έχω ιδιαίτερη σχέση με αυτόν ή το κόμμα του. Και χωρίς να εύχομαι να εκλεγεί. Απλά σας εξηγώ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΓΙΑΤΙ (κατα τη γνώμη μου) η λύση Καρατζαφέρης εκφράζει πολύ κόσμο. Θυμηθείτε - το 75% των πολιτών, δηλώνουν θρησκευόμενοι!

(Αν κάποιος κατάλαβε ότι κάνω προπαγάνδα, παρακαλείται να ξαναδιαβάσει το κείμενο αφού κάνει κρύο ντούς. Ευχαριστώ.)
Blogger Alexander, at 7:13 PM  
Les kai akousa apospasma ap to "Ellada geia sou"...
Anonymous Anonymous, at 7:20 PM  
>ELίθιε περαστικέ ... περαστικά σου

Παλικάρι να σε ρωτήσω κάτι; Βιβλία διαβάζεις; Ελα τώρα, δεν εννοώ τον τσελεμεντέ του αναρχικού. Βιβλία Ελλήνων συγγραφέων. Έχεις διαβάσει το βιβλίο «Ο ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ» του Γιώργου Χατζηκωνσταντίνου; Ξέρεις τι γράφει μέσα; Διάβασε το πρώτα. Θα βρείς μερικά από αυτά που δειλά-δειλά θα αρχίσουν να εκδίδουν οι άλλοι, ύστερα από το σάλο που έκανε το βιβλίο που σου αναφέρω.
Τα υπόλοιπα αχαρακτήριστα που λες, σε καταλαβαίνω μιας και ανήκεις στο τάγμα του φανέλ.

>σπάι-τακλαμακάν-ρόδια κτλ

Φτού να μη σας ματιάσω. Τώρα που τα βρήκατε να φιληθείτε σταυρωτά. Αλλά να βγάλετε τις μαύρες κουκούλες πρώτα.
Anonymous Anonymous, at 7:54 PM  
περαστικέ,... βλέπω έγινες μόνιμος...
όσο μόνιμος είναι ο κάλος στον εγκέφαλό (???) σου.
Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια. Η περίπτωσή σου είναι χαρακτηριστική για του λόγου το αληθές.
Ανήκεις στο τάγμα φανέλ. Είσαι και σύ ένας από μας. Ολοι μας δοξάζουμε τον Υπεράνθρωπο Προφήτη Οδηγό και τους συν αυτώ.
φτου σου και σε σένα
Έλα να φιληθούμε σταυρωτά, κι ας μη βγάλεις τη καρακουκούλα σου (ιερό φυλακτό το ενθύμιο από το παππού σου :)))). Xαιρετίσματα στο κουκουλοφόρο αντεξουσιαστή αφεντικό σου:ΡΡΡΡΡ

+σκοτάδισονδέσποτακαραπιπερή+
Anonymous Anonymous, at 8:13 PM  
Ρε ΕΛίθιε περαστικέ.
Ξέρω είναι κρίμα οταν ο άλλος αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά ψεύτης και απατεώνας και εσύ καταντάς γελοίος αλλά τι να κάνουμε. Εν μέρει σε καταλαβαίνω.

ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ
Anonymous Anonymous, at 8:32 PM  
ρε alexander και γω θρησκευόμενος δηλώνω στη δουλειά μου και αλλού που σε κοιτάν με μισό μάτι αν πεις καμμια αλήθεια. Η φανατίλα στην ελλάδα και η καταπίεση των "ελληνορθοδόξων" είναι πλήρης και πάρα πάρα πολλά χρόνια κατεστημένη. Έχει πλοκάμια σε όλη τη δομή της εξουσίας μέσα και έξω από κάθε δικαιοδοσία της.
Φυσικά και προμετρούμαι στους θρησκευόμενους,
Άλλο τι είμαι και αναγκάζομαι να κρύβω. Και εγώ όπως και ΟΛΟΣ ο περίγυρός μου.
Για τελείως διαφορετικούς λόγους θα μπει ο Καρατζαφέρης στη βουλή.
Είσαι μακράν νυχτωμένος.
Anonymous Anonymous, at 8:40 PM  
Φίλε άθεε,
ιδού και η είδηση:

Ευροβαρόμετρο: θρήσκοι […] οι Έλληνες

Σύμφωνα με το "Ευρωβαρόμετρο", οι Ελληνες εμφανίζονται να είναι επίσης από τους πιο θρησκευόμενους ευρωπαίους καθώς το 81% των συμπολιτών μας δηλώνουν ότι "πιστεύουν στο θεό".

Αυτά είναι τα βασικά συμπεράσματα της κοινοτικής δημοσκόπησης "Ευρωβαρόμετρο" που δόθηκε χθες (13/6) στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες με θέμα "Κοινωνικές αξίες, Έρευνα και Τεχνολογία" που διενεργήθηκε με τη συμμετοχή 32.897 πολιτών από τα 25 κράτη μέλη. Η δημοσκόπηση στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε την περίοδο 13 Ιανουαρίου-7 Φεβρουαρίου σε δείγμα 1.000 πολιτών.
(Πηγή: http://news.antenna.gr/articleDetail/0,3091,111051,00.html )

Εσύ θέτεις θέμα μεθοδολογίας. Αν και δε γνωρίζω πως ακριβώς έγινε η έρευνα, δε νομίζω να ερχόταν κάποιος δημοσκόπος στο χώρο εργασίας και να ρώταγε έτσι σε ανοιχτή ακρόαση τους υπαλλήλους αν είναι Πιστοί. Θα ήταν πολύ άστοχη μια τέτοια έρευνα… το πιθανότερο είναι ότι εξασφαλίζοταν η ανωνυμία κατά τη διαδικασία της δημοσκόπησης.

Έχουμε λοιπόν ένα Καραμανλή που δείχνει ότι προσεταιρίζεται την Εκκλησία, πλήν όμως για το θέμα των ταυτοτήτων… ουδέν έπραξε. Χώρια που ακολουθεί μια πολιτική που έχει φέρει το λαό σε απόγνωση (αστυνομικό κράτος, φτώχεια, βαριά φορολογία, πολλά σκάνδαλα κ.α.) Το ΠΑΣΟΚ, μια από τα ίδια. Ο πολίτης που είναι Πιστός και ΔΕΝ έχει … άκρες σε κάποιο κόμμα για ίδιον όφελος, ή που απλά επιθυμεί το καλό του συνόλου και όχι … «εις οιωνός άριστος, αμύνεσθε περί παρτης», πού θα στραφεί;

Θα στραφεί αν όχι στο «καλύτερο» κόμμα, στο «λιγότερο σάπιο», σταθμίζοντας ΚΑΙ το θέμα της στάσης του κόμματος πρός την εκκλησία – άρα πρός την Πίστη.

(προσοχή: δεν κάνω προπαγάνδα στον Καρατζαφέρη, το λέω και το ξαναλέω! Διατυπώνω μια πολιτική ανάλυση, και παραθέτω επιχειρήματα. Χωρίς να μιλάω για «χριστιανικά» κόμματα, που ίσως απλά εκμεταλλεύονται την πίστη του λαού, θεωρώ ότι ο κόσμος θα προτιμήσει τον πολιτικό που είναι ή δείχνει πιστός. Για συνειδησιακούς λόγους.

Αν κάποιος νομίζει ότι κάνω προπαγάνδα, ας φωνάξει ένα φίλο του λιγότερο εμπαθή, να του εξηγήσει το κείμενο…)
Blogger Alexander, at 9:32 PM  
"Περαστικέ" τον Däniken τον ξέρεις; Εκεί να δεις τι γίνεται! Χαμός!
Τον Λέλο Μπιστερλή τον ξέρεις;; Στον προτείνουμε ανεπιφύλακτα!
Διάβασε επιτέλους κανένα σωστό βιβλίο. Άκουσε και κάποιον που έχει φάει τη μισή του ζωή στην έρευνα και παράτησε το ΝΑΤΟ και χιλιάδες μαθητές του επειδή οι παππούληδες παστίτσιοι του είπαν να βγαίνει στα κανάλια.



*****


Ο πλέον άσχετος φυσικός του πλανήτη (ονόματι Προφήτης) θα μιλήσει για τον Einstein.
Η ντροπή της Επιστήμης της Φυσικής, θα μιλήσει για τον Einstein...
Αυτός που ισχυρίζεται ότι το μηχάνημα του Συννεφάκη γυρνάει ανάποδα (!!!) το διάνυσμα G της βαρύτητας της Γης, θα μιλήσει για τον Einstein.

"Περαστικέ" ρώτα την ντροπή της Φυσικής, μήπως ο Einstein έκλεψε και τη θεωρία του φωτοηλεκτρικού φαινομένου από κανένα Έλληνα;

Και πες στην ντροπή της Φυσικής, ότι αντιβαρύτητα πολύ πιθανόν να επικρατούσε ως ένα σημείο αν η Γη ήταν κούφια λόγω της έλλειψης της απαιτούμενης μάζας για την απαιτούμενη έλξη (νόμος Coulomb). Αλλά δυστυχώς γι αυτόν δεν είναι κούφια και στεκόμαστε καλά στα πόδια μας.

Ρώτα επίσης την ντροπή της Φυσικής, αφού η Γη είναι κούφια, τότε από που στο διάλο προέρχεται η λάβα των ηφαιστείων και πώς στο διάλο δημιουργούνται με τέτοια "κουφιάμαρα" τέτοιες τεράστιες πιέσεις ώστε αυτά να εκρήγνηνται;

Μήπως τη λάβα τη βράζουν υποχθονίως οι παππούληδες του Αζαζέλ και μας τη στέλνουν με υπερόπλα Τέσλα;



"Περαστικέ", παπαγάλε δευτέρας διαλογής φυσικού, σοβαρέψου..

Εκτός κι αν είσαι η ντροπή της Φυσικής αυτοπροσώπως, οπότε το "σοβαρέψου" πάει για βρούβες...
Blogger SPY, at 9:38 PM  
Spy, εφόσον ενοχλήθηκες, παίρνω πίσω τον χαρακτηρισμό. Δεν σημαίνει ότι δεν πιστεύω ότι έγραψες μια ανακρίβεια και απλά ξεχώρισες μια κουβέντα για να στοιχειοθετήσεις το επιχείρημά σου. Κατ' αρχήν, να πω ότι το Post περισσότερο είναι αφιερωμένο στον Άδωνι και το ΛΑ.Ο.Σ παρά στον Λιακόπουλο. Ας είναι τότε, διότι μπορούμε πιο ελεύθερα να μιλήσουμε και για άλλα θέματα πλην του -κατ' εσάς- Προφήτη. Το παράδειγμα του "Κώδικα" στο ανέφερα για να σου καταδείξω ακριβώς την λογική του "το αγαπημένο μου βιβλίο", που είπε ο Άδωνις. Μπορεί με κάτι να διαφωνείς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει. Ο Πλεύρης έχει το καλό ότι δεν κρύβεται και δηλώνει με παρρησία τα πολιτικά του πιστεύω. Το ότι είναι ακραίος και φασίστας είναι γνωστό, όπως και το ότι έχει την τάση να δικαιολογεί με στοιχεία όλα του τα λεγόμενα. Με το δεδομένο μάλιστα της καλής τους σχέσεως, ήταν σίγουρο ότι θα το διάβαζε. Πάντως, η δημόσια τοποθέτησή του Άδωνι ότι πρόκειται για ακραίο και προκλητικό βιβλίο, με το οποίο ο ίδιος διαφωνεί ιδεολογικά, κάτι λέει. Επίσης, ο Άδωνις έχει το επίσης καλό να λέει πάντα ανοιχτά αυτό που πιστεύει, δίχως να υπολογίζει το κόστος. Άλλωστε, γι' αυτό και πολλές φορές έχει κατηγορηθεί, διότι δεν λέει μισόλογα, αλλά πάντα αυτό που πιστεύει.

Για το ΛεΠεν, πάλι τα ίδια θα σου πω. Δεν είναι σάλτσες, αλλά η λογική πάνω στην οποία σε είπα ψεύτη για μια συγκεκριμένη σου τοποθέτηση. Ο Καρατζαφέρης δημόσια τώρα στήριξε την πολιτική Σαρκοζί και όχι του ΛεΠεν, παρόλο που ο τελευταίος κατέβηκε κανονικά στις εκλογές. Μη λησμονείς, ότι οι δυο τους σφάχτηκαν στις γαλλικές εκλογές και η στήριξη του Καρατζαφέρη προς τον Σαρκοζί αποτέλεσε αποδοκιμασία προς την εν γένει πολιτική του ΛεΠεν. Για το θέμα των μεταναστών, μπορεί και εγώ να συμφωνούσα μαζί του, όπως και σε άλλα, αλλά με την γενικότερη ακραία του άποψη διαφωνώ πλήρως. Το ίδιο και ο Καρατζαφέρης, αλλά στο κάτω-κάτω δεν θα απολογηθώ για κάθε του κουβέντα. Spy, ούτε κρύβομαι, ούτε προπαγανδίζω, ούτε έχω την δύναμη να επηρεάσω κανέναν. Συζήτηση κάνουμε και απλά διαφωνούμε. Μην βλέπετε θεωρίες συνωμοσίας εκεί που δεν υπάρχουν. Εφόσον πάντως σε πείραξε ο χαρακτηρισμός, τον παίρνω πίσω, αλλά η άποψή μου δεν αλλάζει. Και νομίζω ότι την δικαιολόγησα...

Αναφορικά με τον Funel, στο κείμενο του έχει πέσει σε αρκετά ατοπήματα και μόνο αν θέλει, μπορούμε να τα αναλύσουμε. Τερατουργήματα έχουν γραφτεί και κάποιες αλήθειες μαζί για να είμαι και δίκαιος.

Προς Taklamakan και Anonymous. Δεν μπορώ να καταλάβω σε τι ουσιαστικό διαφωνείτε, όταν η βάση της σκέψης σας είναι ταυτόσημη. Μιλάω για την καθαρή ουσία και όχι για επιμέρους θέματα, που μπορεί να τα βλέπετε διαφορετικά.
Anonymous Anonymous, at 9:38 PM  
Τακλαμακάν

Είσαι πράγματι κουραστικός κι εγώ σε μια προχωρημένη πλέον ηλικία για να τρέχω πάνω - κάτω και να κυνηγάω πιτσιρίκια που μου πετάνε πέτρες. Η μεθοδολογία σου πάντως είναι γνήσια και καθόλα πατενταρισμένη: απομονώνεις λέξεις κι αποσπάσματα, βγάζεις ένα δικό σου (συνήθως αυθαίρετο, γιατί έτσι σε βολεύει) συμπέρασμα, το διανθίζεις με μισό κιλό μπουρδολογία, αλάτι - πιπέρι κι έτοιμος ο μουσακάς. Οπως δηλαδή και ο Προφήτης. Αρχικά πίστευα πως είσαι ο ίδιος ο Προφήτης. Αργότερα μου φάνηκες για οπαδός Του. Τώρα πλέον έχω αρχίσει να πιστεύω πως βρίσκεσαι σε αυτή την "τρικυμία εν κρανίω" την οποία καταλογίζει σε μένα η Ροδιά (μεγάλη η χάρη Της). Σε κάθε περίπτωση, σε μία ανώνυμη επικοινωνία (επειδή είναι αδύνατο να έχουμε προσωπική γνωριμία) καλό είναι να κρατάμε ένα επίπεδο όσον αφορά στο γραπτό μας λόγο. Δηλαδή να βγαίνει ένα Α νόημα. Αν αυτή η προϋπόθεση δεν υπάρχει, τότε δεν υπάρχει κι επικοινωνία. Και με σένα που τη μία την λες έτσι, την άλλη αλλιώς, τη μια σε πειράζει που την είπα στον Προφήτη και στον ΛΑΟΣ, την άλλη σε πειράζει που την είπα στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ, μετά βλέπεις πως στηρίζω τον δικομματισμό κ.ο.κ. (δηλαδή σε πειράζουν γενικώς ΟΛΑ τα σχόλια που προέρχονται από συγκεκριμένο άτομο) διάλογος δεν είναι δυνατόν να γίνει. Είσαι μάλλον ψυχωτικός. Σε κάθε περίπτωση, είσαι χάσιμο χρόνου.

Ροδιά

Φχαριστώ για την ψυχανάλυση. Ο κανόνας για τους ασφαλίτες δυστυχώς είναι χαρακτήρες στυλ φαλακρής ζαρτινιέρας. Και να μη δέρνουν, εκφοβίζουν και εκβιάζουν. Φαντάσου πως η ίδια η φαλακρή ζαρτινιέρα είπε στη συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα πως αυτό που έκανε ΔΕΝ ήταν βασανισμός. Αν ήθελε λέει να τους βασανίσει, θα τους έβαζε να χαϊδεύονται γυμνοί (!!!) ή να δέρνονται γυμνοί... (Παρένθεση: τουλάχιστο η ευφάνταστη φαλακρή ζαρτινιέρα δε κινδυνεύει να μείνει άνεργη, θα γίνει σκηνοθέτης τσόντας για γκέι). Τώρα αν κάποιος διαφωνεί τόσο σφόδρα με αυτά που λέω (βλ. Τακλαμαράν) και θεωρεί πως είμαι ευφάνταστος, μάλλον εκείνος θα έχει ειδική μεταχείρηση όταν επισκέπτεται την Ασφάλεια. Ισως και δικό του πάρκιν.

Σπυ

Ο Προφήτης ΚΑΤΙ ετοιμάζει γι αυτό και σιωπά. Τι;;; Ελα μου ντε! Λέτε να διορίσει τον Τζίμπρη (την φαλακρή ζαρτινιέρα ντε) στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και να έχουμε... άρση του απορρήτου για όλους μας;

Κάφρε 7

Δεν είναι ο σκοπός της παρουσίας μου εδώ μέσα να διαφωνήσω με κανέναν Τακλαμακάν. Το όλο θέμα είναι πως τον θεωρώ νοοτροπίας επιπέδου Λιακόπουλου (όχι πως έχω πρόβλημα βέβαια, αλλά αναγκάστηκα να του το πω γιατί με έχει τρελάνει στη διαστρέβλωση και στη διαστροφή). Από κει και πέρα, δε βλέπω τι κοινό θα μπορούσα να έχω με μια τέτοια προσωπικότητα, εκτός του ότι και οι δύο οδηγούμε Μπε Εμ Βέ και πίνουμε μπύρα ΑμστΕΛ.

Ο γνωστός Ανώνυμους
Anonymous Anonymous, at 10:23 PM  
ανώνυμε, αμα φύγουν οι ζέστες και δε σου 'χει περάσει ψάξτο με κανά γιατρό.


ps1 εχεις σκεφτεί οτι μπορεί να είμαι ο Συνεφάκης; :)
ps2 από προφίλ είπαμε=>
εικοσάχρονος, (οταν δε φοράω κουκούλα) μαλλιάς, μούσιας, σκισμένα τσίν, άρβυλα, εντούρο με κομμένη εξάτμιση κτλ κτλ
ps3 τελικά για το ποιηματάκι νομίζω σωστά εμπνεύσθην.
Anonymous Anonymous, at 11:09 PM  
Τακλαμαράν

Ευχαριστώ για τις ιατρικές συμβουλές. Φαίνεται πως κάνεις και γνωματεύσεις online. Σπας κόκκαλα μιλάμε. Αντε και συγγραφέας βιβλίων σε λίγο (κι αν δεν έχεις οίκο να τα εκδόσεις, να σου προτείνω εγώ έναν καλό στη Θεσσαλονίκη, τζάμπα πράμα, φοβερά πακέτα).

Δε γνωρίζω αν είσαι ο Συννεφάκης, συκοφάντης συνομωσιολόγος όμως είσαι. Και γενικώς (γιατί αρκετά το τράβηξα με αυτή την κόντρα) επιμένω στον χαρακτηρισμό που σου έδωσα εδώ και ημέρες. Με μόνο δύο λέξεις:

ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Καλό (δυνατό & ελληνικό) καλοκαίρι,


Ο γνωστός...
Anonymous Anonymous, at 12:14 AM  
Ἀμφότεροι παρακαλεῖσθε ὅπως εβγάλατε τὸν σκασμόν.

᾽Αμήν λέγω ὑμῖν! (λέγει καὶ ὁ Προφήτης Ἰσαπόστολος ἠμών)

Ἐδώ εἶναι ὁ Ἰερός Ναός Τοῦ καὶ ἔριδες προσκυνητών μεγίστη βλασφημία ἐστίν.

Καὶ ὡς γνωστόν, ὁ εἰς τοῦ Προφήτου Ισαπόστολου Τηλεπλασιέ τόν Ιερόν Ναόν βλασφημίαν διαπραξάμενος, τεσσαράκοντα ἡμέρας επιτιμᾶται, ξηροφαγίᾳ διαιτώμενος καί μετανοίας ἑκάστης ποιῶν ἑκατόν.




Κάφρος7 γυρίζομε εἰς κῦκλον..
Προσπαθεῖστε νά δεῖτε μέ οὐδέτερην ματιάν τάς 180° μοιρῶν στροφᾶς τοῦ Προέδρου καί βγάλετε συμπεράσματα.
Blogger SPY, at 2:47 AM  
@spy
σορρυ, τελευταίο σχόλιο και τέρμα :)

@anonymous:
ντούς λάμα μπέ :D
Anonymous Anonymous, at 12:47 PM  
όπως βλέπετε άλλη μια απόδειξη οτι οι σκοτεινές δυνάμεις της νέας ταξης μας πολεμούν είναι και ο καύσωνας. Όπως είπε ο προφήτης κατ επανάληψη οι ψεκασμοί γίνονται όχι μόνο για να μας υποτάξουν τις συνειδήσεις με κρυφά μηνύματα αλλά και να ζεστάνουν το κλίμα των επιχθονίων γιατί η λευκή αδελφότητα και οι σιωνιστές πράκτορες περιμένουν τους υποχθόνιους να ανέβουν από τη κούφια γη (ξέρετε τους νεφελίμ τις 72 μιαρές φυλές με αρχηγό τον δαίμονα αζαζέλ).
Ο Προφήτης μπουρδολόγος + παπΑΡΙΟλόγος πάλι δικαιώθηκε

+πληροφορίες λένε για μιαπροφητεία που λέει οτι ο Πούτιν με οπλα ΤΕΣΛΑ θα διώξει τον καύσωνα στο σαββατοκύριακο (μετά τον εκκλησιασμό)+++

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ.
Blogger funEL, at 6:18 PM  
Στης Μονεμβασιάς τα κάστρα
Μού 'ρθε Τέσλα κι είδα άστρα
Μια ρομφαία αρχαγγέλου
Τη δροσιά ενός μπουγέλου
Δυο πακέτα προσφοράς
Δυο κοτόπουλα Βοκτάς
Ενα γέροντα κομάντο
Δυο κοκτέιλ αβοκάντο
Δικαστές σ' όλα τα πόστα
Κι ένα τενεκέ κομπόστα.

Παρ' όλα αυτά (τον καύσωνα και τις επιπτώσεις του, εννοώ κ. Φανέλ) έχω την εντύπωση πως ο Αγαθάγγελος είναι αυτός που θα διώξει το ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ - ΚΑΥΣΩΝ με τις ψάλουσες τεριρέμ κοσμοσφαίρες κι όχι ο Πούτιν. Αυτό συμφωνήθηκε σε μυστικό γεύμα που είχαν οι δύο άνδρες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σε ακριβό εστιατόριο στην ΕΛούντα. Αλλα θέματα που συζητήθηκαν ήταν ο αγωγός αποθεμάτων χρυσού, μεθανίου και κλανίου Μπουργάς Αλεξανδρούπολης, η μυστική βάση πυρηνικών υποβρυχίων στο Αγιο Ορος καθώς και η πολιτική καριέρα του Προφήτη - πλασιέ, ο οποίος έχει υπερφυσικές δυνάμεις γιατί όταν ήταν μικρός τον είχε κλάσει ένας γέροντας.

Ευχαριστούμε που ταξιδέψατε μαζί μας. Η Γνωστός Ανώνυμους Airlines σας εύχεται καλό απόγευμα κι ευχόμαστε να σας ξαναδούμε σε μία από τις επόμενες πτήσεις μας.
Anonymous Anonymous, at 8:36 PM  
Spy, καλώς η κακώς η πολιτική πολλές φορές σε κάνει να αναθεωρείς πράγματα και να βλέπεις με άλλο μάτι κάποιες καταστάσεις. Πρόσεχε, δεν είναι θέμα κωλοτούμπας, απλά αλλαγής πλεύσης. Σαν να μου λες εσύ, ότι ουδέποτε έχεις αλλάξει άποψη για το οποιοδήποτε θέμα. Ο Καρατζαφέρης δημοκρατικά έγινε βουλευτής, με δημοκρατικό και διαφανή τρόπο δημιούργησε κόμμα και λειτουργεί πάντα με βάση το Σύνταγμα και ουδέποτε υπεράνω αυτού. Πες μου μια ομοιότητά του με τις μεθοδεύσεις του Χίτλερ, του Παπαδόπουλου και γενικά τέτοιων ακραίων ανθρώπων και καθεστώτων. Επαναλαμβάνω, το να πιστεύει κανείς στα λεγόμενα κάποιου, δεν σημαίνει έλλειψη κριτικής σκέψης και αντικειμενικότητας. Αν ήταν έτσι, θα στήριζα ακόμα τον Γιωργάκη, τον οποίον ο μαλάκας τον ψήφισα στις προηγούμενες εκλογές. Ξέρω πολύ καλά τι έχει πει ο Καρατζαφέρης και να είσαι σίγουρος ότι αν μετεκλογικά πει και κάνει άλλα, θα φάει μαύρο.

Στα του post τώρα Funel. Κατ' αρχήν, ο Άδωνις λέει "θολοκουλτουριάρηδες" και όχι "κοολτουριαραίοι". Το πρώτο συνθετικό σημαίνει πολλά! Εννοεί τύπους σαν τη Ρεπούση, που είναι στο απυρόβλητο! Και υπάρχουν και πολλοί ακόμη, αλλά είναι της αριστεράς, οπότε αυτόματα δεν τους ακουμπάει κανείς, διότι έχουν δώσει αγώνες για την Δημοκρατία. Μετά λένε κάποιοι ότι καπηλευόμαστε τον πατριωτισμό. Πρώτοι αυτοί έχουν πάρει παραμάσχαλα τους λαϊκούς αγώνες και τις μάχες για το δημοκρατικό πολίτευμα.

Δεύτερον, όσο Funel θεωρείται ειρωνικά βρισιά η λέξη "Διανοούμενος", το ίδιο ισχύει και με το "Έλληνας". Αυτό συνεπάγεται σωβινιστής, ακροδεξιός, ξενόφοβος, οπισθοδρομικός, συντηρητικός. Όσο για την προδοσία, που αναφέρεις, αν για σένα δεν είναι προδοσία η πολιτική στο Σκοπιανό, στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, στον καταρτισμό των ιστορικών μας βιβλίων βάσει των επιταγών τουρκικής επιτροπής (ανακαλύφθηκε και σχετικό έγγραφο με την ανάλογη συμφωνία), τότε τι είναι προδοσία;

Στο θέμα με τους ξένους. Έχει καταντήσει κακόγουστο αστείο και καραμέλα χιλιομασημένη ο ρατσισμός προς τους κακομοίρηδες μετανάστες. Εφόσον Funel ασχολείσαι με το θέμα, άρα θα έχει πέσει στην αντίληψή σου και η αναφορά του 1993 της ελληνικής βουλής για το θέμα των μεταναστών, υπογεγραμμένη από Ν.Δ, ΠΑ.ΣΟ,Κ, ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Η γενική διαπίστωση ήταν ότι αν το θέμα δεν αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά, τότε θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα και ένα νέο Κόσσοβο θα είναι μέσα στο σπίτι μας. Εμείς μόνο και μόνο για να μην μας πουν ρατσιστές, δεν συζητάμε καν το θέμα, όταν άλλες χώρες όπως η αριστερή Ολλανδία και η κεντροαριστερή Ιταλία έχουν θεσπίσει το νόμο του 3%. Γιατί είναι ρατσισμός να θέλουμε να μπει ένα πλαφόν για να ζούμε όλοι καλύτερα; Έλεος πια, αυτό βροντοφωνάζουμε και όχι να τους πετάξουμε στο δρόμο. Υπάρχει η Διεθνής Αμνηστία και η Ε.Ε, που μπορεί να επιληφθεί του θέματος, εφόσον οργανωθούμε για να ζούμε και εμείς και οι μετανάστες καλύτερα. Δεν είναι ζήτημα εκμεταλλεύσεως του ατομικού φόβου του καθενός, αλλά καλώς ή κακώς είναι ένα ΠΡΟΒΛΗΜΑ που πρέπει να αντιμετωπιστεί και αντ' αυτού ακούμε τον Υπουργό να τους ευχαριστεί λες και είναι τουριστικό γραφείο. Ψηφίστε τους και φάτε τους στη μάπα, τότε!

Όσον αφορά το θέμα της ανωτερότητας, μάλλον άλλους ακους και όχι τον Γεωργιάδη και τον Λιακόπουλο. Κουραμπιέδες μας ανεβάζουν, ραγιάδες μας κατεβάζουν. Ειδικά ο πρώτος απλά θέλει να μας μάθει ορισμένα πράγματα για το παρελθόν μας και καλά κάνει. Δεν βλάπτει ο Πλάτωνας, ο Αριστοτέλης, ο Όμηρος ή τα βιβλία της Άννας Τζιροπούλου-Ευσταθίου. Κακό μας κάνει το Χάι, το ΣΟΚ και το TV-Hello. Αλλά ξέχασα, τι μας φταίνει μωρε πέντε αθώα περιοδικάκια για τις χαλαρές ώρες στο σπίτι και την τουαλέτα. Είναι θέμα γενικότερης παιδείας και θέλει άλλου είδους συζήτηση...

Υ.Γ. Σκέψου όσο θέλεις αυτά που λέει, σου δίνω και πάνω από δυο λεπτά. Τα ίδια συμπεράσματα θα βγάλεις, εκτός αν έχεις προαποφασίσει τι θα πιστέψεις και τι όχι. Και δύστυχώς Funel, είσαι προκατειλημμένος. Είναι αρκετά έξυπνη η τποθέτησή σου ότι άλλα λέει και άλλα εννοεί ο Καρατζαφέρης, ώστε να σου βγει η μαγιά στο τέλος και να δικαιολογήσεις την λογική (...) σου.
Anonymous Anonymous, at 9:48 PM  
ευτυχως που ερχεται ο καφρος και μας δροσιζει με τις κρυαδες του. πως αντεχει να κουβαλαει τοσα παγακια;
Anonymous Anonymous, at 10:34 PM  
pardalo katsiki, σε κανένα σημείο δεν προσπάθησα να κάνω χιούμορ. Δεν αρμόζει και στην θεματολογία ξέρεις. Σε τι διαφωνείς δεν μας λες, όμως. Με επιχειρήματα, βέβαια. Τελικά, είσαι όνομα και πράγμα...
Anonymous Anonymous, at 10:38 PM  
Εμείς βρισκόμαστε στη τακλαμακάν στο συνέδριο αδιορίστων συνωμοτών ανθΈΛλήνων της λευκής αδελφότητας. Λίγοι υποχθόνιοι διαμαρτύρονταν οτι είχε αγιάζι 49 C και ανοίξαμε τα καλοριφέρ. 5 ufo του πουτιν έριξαν τα συνηθισμένα τεριρέμ. μερικές ακόμα προφητείες του παππούλη παστιτσίου εκπληρώθηκαν, κατι για μισοτηγανισμένα καλαμαράκια και άλλα σιωνιστικά μαλάκια. στη πόλη ετοιμάζουν να αυτομολήσουν 12 εκατομμύρια τούρκων που κατα βάθος είναι ΕΛληνες (τώρα που βλέπουν τη ρομφαία του αρχαγγέλου μαλακιΕΛ στον ουρανό)
Εμείς αυτά έχουμε να πούμε.

Το κείμενο Κάτω από το βίντεο με την ιστορική καραφλή ζαρτινιέρα και τον κουκουλοφόρο Ισαπόστολο +ταπαίρνογλου+, λίγο μυαλό θέλει να κάνει κάποιος ένα κλικ στο εμφανέστατο λινκ, για να διαπιστώσει κάποια πράγματα. Δυστυχώς, ο συγγραφέας λείπει στο σείριο. θα επιστρέψει σε λίγες μέρες. Αυτός θα σας απαντήσει.

μέχρι την εξαγγελία της επόμενης ημερομηνίας εκδίκασης του blogme από τον Προφηταρά τηλεμπουρδολόγο θα είμεθα στο μήκος κύματος αυτού του comment. Αδιόρθωτα Ηλίθιοι όπως πάντα αντάξιοι του συμβόλου μας +καντηΛανάφτη+ αγίου Λιακουρίου

μεγάλη η χάρη Του,

+μεχριναχορταριάσειηκουφαλα+

ΥΓ. Στους αποδέκτες του κυρίως μηνύματος που είναι η παράγραφος Β, του δικού μας κειμένου:
....
+ακόμα και να χορταριάσει η κουφαλα εδω θα ειμαστε όσο και να "προειδοποιείτε"+
Blogger funEL, at 10:41 PM  
Σαλεμένος για τα καλά είσαι εσύ, αλλά τελοσπάντων. Καλή επιστροφή από την έρημο Τακλαμακάν και μακάρι να μην σε μυήσουν και εσένα τα μέλη της Λευκής Αδελφότητας. Πάντως, επιχειρηματολόγησες σωστά και τεκμηριωμένα, δεν μπορώ να πω.

Υ.Γ. Χαίρομαι πάντως γιατί το blog είναι μόνο για τον Προφήτη και για κανέναν άλλον!!! Μας είχε πρήξει τα συκώτια η Rodia ότι κακώς ασχολούμαστε με άλλα θέματα, όταν έχει ανέβει ολόκληρο Post και για τον Λιακό έχει απλά ορισμένες κουκίδες για το ξεκάρφωμα. Adios...
Anonymous Anonymous, at 11:19 PM  
Προφητεία:

Ο ήλιος θα ανατείλει αύριο.

Ο ήλιος θα ανατείλει μεθαύριο.

Ο ήλιος θα ανατείλει αντιμεθαύριο.

Με επέμβαση Τέσλα κοσμοσφαιρών θα ανατραπεί το σχέδιο των υποχθόνιων της κουφάλας γης (Καλά δεν ξέρατε ότι όλες οι γυναίκες είναι κουφάλες; Ααααα...) και η μέγιστη θερμοκρασία στην διαμαντόπετρα της γης το δακτυλίδι θα πέσει κάτω από 40 C εντός 10 ημερών.

+bless'ya+

Κακοήθειες:

Το Λάος του κ. Καρατζαφέρη θα μπει στην Βουλή με τα τσαρούχια διότι:

Α. Οι Έλληνες δεν γουστάρουν το Βιετνάμ.

Β. Ρε παιδιά οι λεγόμενες "ακροδεξιές" απόψεις είναι εξαιρετικά δημοφιλείς στην Ελληνική κοινωνία ούτως ή άλλως (Βλ. σχετικές δημοσκοπήσεις περί μεταναστών, μειονοτήτων κλπ.). Αυτές κόβουν "οριζόντια" το πολιτικό "φάσμα" και γι' αυτό ο Κ. παίρνει κουκιά από τους πάντες!!!
Blogger pølsemannen, at 11:37 PM  
"Σαλεμένος για τα καλά είσαι εσύ, αλλά τελοσπάντων. Καλή επιστροφή από την έρημο Τακλαμακάν και μακάρι να μην σε μυήσουν και εσένα τα μέλη της Λευκής Αδελφότητας. Πάντως, επιχειρηματολόγησες σωστά και τεκμηριωμένα, δεν μπορώ να πω"

kafros7 ειπες τη πιο σωστη κουβεντα απο τοτε που γραφεις εδω μεσα. Ο αλλος γκρινιαζε που δεν εχει βγαλει βιντεο ο Λιακοπουλος εδω και μια βδομαδα και για να περασει η ωρα πλακωθηκανε μεταξυ τους.
Εχουν καψει φλαντζα τα παιδια. Βλεπουν ανυπαρκτα προσωπα και σκοτεινες συνωμοσιες. Σιγα μην εκατσε κι εφτιαξε ο Λιακο το liakotv για τη παρτη σου Φανελ!
Anonymous Anonymous, at 12:41 AM  
Λέω και εγώ που και που κανένα σωστό... Άμα τύχει βέβαια και με ευλογήσει κανένας συνΕΛληνας πρώτα! Να 'σαι καλά πάντως και πράγματι την διαφωνία του Taklamakan με τον Anonymous ακόμα δεν την έχω καταλάβει. Τα ίδια πάνω-κάτω υποστηρίζουν, τον Λιακόπουλο τον μισούν και είναι και της ίδιας ιδεολογίας. Έχει, βέβαια, 44 βαθμούς έξω, που το πας αυτό...
Anonymous Anonymous, at 12:58 AM  
Αυτό τον καιρό έχοντας φτάσει αισίως στην τρίτη περίοδο της Μαύρης Οχιάς, είπα μιας και ήμουν μπροστά στην τηλεόραση να κάνω κι ένα zapping να θυμηθώ τα παλιά χρόνια.
Έτσι κατέληξα στο συμπέρασμα πως τα κανάλια που δείχνουν τον Λιακόπουλο είναι κανάλια εμπόρων. Θα διαφημίζουν είτε χαλιά, είτε κοσμήματα κι ότι σκατά μπορείτε να φανταστείτε με την ίδια παρακμιακή ατμόσφαιρα.
Αξιοσημείωτο βασικά είναι ότι χθες στο BLue Sky είδα τον Άδ. Γεωργιάδη να προωθεί τουριστικούς οδηγούς για την Σμύρνη που μιλάγανε για μάχες και τα τοιάυτα απαγγέλοντας αποσπάσματα με αξιοζήλευτη εμετική υποκριτική.
Θυμήθηκα μάλιστα όταν τον είχα δει ζωντανά πριν κάτι χρόνια σε ένα Συμπόσιο Μεταφυσικών Περιοδικών, νομίζω διοργανωτής ήταν το Ανεξήγητο.
Ούτε ήξερα ποιος ήταν τότε, ούτε τι πρέσβευε, ούτε τίποτα.
Μόλις άρχισε να μιλάει πάντως, αναγνώρισα έναν τσαρλατάνο σαν κούκλα από κουκλοθέατρο με αόρατους σπάγγους, που ήταν στάνταρ το παιδί της φάπας στο σχολείο, να αρχίσει να ξερνάει την χολή του φασισμού. Σηκώθηκα άρρων άρρων και έφυγα τρέχοντας σχεδόν.
Οσον αφορά το συμπόσιο πάντως ήταν για πολλά γέλια. Αν και είχε δυο-τρεις ενδιαφέροντες ομιλητές ...από τους 40!

Όλοι αυτοί πάντως διαλέξανε λάθος επάγγελμα. Θα μπορούσαν κάλλιστα να εργαστούν στο τμήμα δηλητηριάσεων. Να μιλάνε στον παθόντα για να τον κάνουν να ξερνάει. Αλάνθαστη μέθοδος. Θα εκτοξεύανε την ιατρική έτη φωτός μπροστά.
Blogger Νομίζω, at 2:18 AM  
Εχουν καψει φλαντζα τα παιδια. Βλεπουν ανυπαρκτα προσωπα και σκοτεινες συνωμοσιες. Σιγα μην εκατσε κι εφτιαξε ο Λιακο το liakotv για τη παρτη σου Φανελ!

Α παπαπαπα μη το ξαναπείς μικρέ.
Ε όχι και έχει κάψει φλάτζα ολόκληρος +ταπαίρνογλου+ τηλεπροφήτης+.
Τόσα χρόνια καθημερινά μας πρήζει τα όργανα ότι,
υπάρχει μια τεράστια ανθΕΛληνική συνωμοσία της νέας τάξης των πραγμάτων που μας κρύβει την πραγματική ένδοξη ιστορία των 40000 χρόνων τουλάχιστον, τα υπερόπλα των ατλάτων, τα ΤΕΣΛΑ των αρχαίων ΕΛ-λήνων, την υπερτεχνολογία των ιπταμένων δίσκων του μεσαίωνα, τα ΕΛ-χανεμπού των αιγυπτίων που ήτων ΕΛλήνες, των Ινδών.
μας κρύβουν ότι υπάρχουν 72 μιαρές φυλές υποχθονίων, η γη είναι κούφια, ο ήλιος σιδερένιος, ο τυφώνας κατρίνα υπερόπλο πούτιν, το τσουνάμι τεχνιτό, το διαστημικό θερμό πόλεμο ρώσων αμερικάνων ... κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ.

Μας κρύβουν επίσης τη συνωμοσία της Νέας τάξης που έβαλε τα τσιράκια της (τα μπλογκ) να "δυσφημούν" τον τηλεπλασιέ μπουρδολόγο για να φιμώσουν το ελεύθερο ιντερνετ. Ενώ ο τηλεπλασιέ κάνει ολόκληρη δίκη (που αν κερδίσει ποινικοποιείται η απλή μετάδοση της πληροφορίας),.......... για το καλό της ελευθερίας του ιντερνετ.

Φυσικά ο μπουρδολόγος δεν ενδιαφέρεται για το φανελ (γι αυτό και η μήνυση), ούτε ασχολείται με το θέμα (γιαυτό αφιέρωσε καμμιά δεκαριά βίντεο να λέει άρες μάρες παπαροκουκουνάρες για την ανωνυμία και τους συνωμοτικούς κινδύνους).

Επίσης όλες οι προκηρύξεις, οι σχεδόν καθημερινές απειλές για να σταματήσει αυτό το blog, είναι της φαντασίας.

Φυσικά και δεν έκανε την άθλια παρουσία του στο σιωνιστικό νεοταξίτικο youtube για το φανελ. Τα αφεντικά του έχουν άλλα πολιτικά σχέδια.
Πρέπει όμως παράλληλα να καταστρέψουν αυτό το αγκάθι φανελ που ξεμπροστιάζει τον απατεώνα.


περαστικέ κουδούνιασες από τη ζέστη μαζί με τον άλλο τον ΕΛήθιο το κάφρο. (μη φοβάσαι οι προφητείες μιλάνε για υποχώρηση του υποχθόνιου καύσωνα)
Λιακόφιλοι όλων των εγερμένων 150 εκατομμυρίων ΕΛιθίων που θα πάρουμε σε λίγο τη Πόλη, ενωθείτε.
Ο εχθρός είναι ένας . ο φανέλ. η αλήθεια σας πονάει και σας τσούζει.
Γιαυτό και τριγυρίζετε εδω μέσα συνέχεια.
Anonymous Anonymous, at 8:51 AM  
...Και ο Χίτλερ λαϊκισμό πουλούσε για να πείσει το λαό να τον ψηφίσει. Κι αυτός μιλούσε για μηδέν ανεργία και άλλα τέτοια αλλά όταν τελικά έγινε καγκελάριος όλα πήγαν περίπατο και ο πρότερος λαϊκισμός μετατράπηκε σε φασισμό. Και φυσικά, όχι μόνo αυτός. Η νεότερη και σύγχρονη ιστορία είναι γεμάτη από φασίστες που φόρεσαν ξαφνικά το προσωπείο της ακροδεξιάς για να προσελκύσουν ψήφους. Έτσι γίνεται σε όλον τον κόσμο τώρα πια. Οι φασίστες-ρατσιστές βαφτίζονται ακροδεξιοί και πατριώτες και υπόσχονται στο λαό δημοκρατία, ελευθερία λόγου και σκέψης, ευημερία μέσα σε ένα εθνικό πατριωτικό πλαίσιο [έτσι το χαρακτηρίζουν]. ... Δεν περιμέναμε ο κ. Καρατζαφέρης να γνωρίζει την ιστορία, τις αρχές και τους στόχους του Indymedia, του πλεόν ενεργού διαύλου αντιεμπορευματικής και εναλλακτικής πληροφόρησης σε παγκόσμιο επίπεδο, που, από τη φύση του, έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με το κανάλι-όνειδος των ελληνικών ΜΜΕ, το ΤΗΛΕΑΣΤΥ, το οποίο καθημερινά παραδίδει μαθήματα ρατσισμού, ξενοφοβίας, εθνικισμού και…μεταφυσικής! Αυτό που με ανησυχεί πάντως με φαινόμενα τύπου Καρατζαφέρης, είναι η γοητεία που ασκεί σε μετριοπαθείς δεξιούς/συντηρητικούς. Οι άνθρωποι αυτοί, απογοητευμένοι από την ΝΔ τον βλέπουν ως έναν αξιόλογο πατριώτη που νοιάζεται για την χώρα. Αδυνατούν να καταλάβουν ότι είναι ένας καιροσκόπος που συνεργάζεται με άτομα όπως ο Πλεύρης και μέλη της χρυσής αυγής... Αλλά βλέπεις είναι ιδιαίτερα χαρισματικός, όπως και να το κάνουμε "πείθει" (ως γνήσιος λαοπλάνος). Από που είναι; Από το τελευταίο συνέδριο του κόμματος ΛΑ.Ο.Σ. Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι που τον φιλοξένησαν αιφνιδιάστηκαν από την αντίδρασή του. Δεν είχαν τίποτα πρόχειρο να του αντιτάξουν όταν τους πέταξε το βασικό του επιχείρημα: «Μα τι λέτε, εμείς είμαστε σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Δεν είμαστε με τον Λεπέν. Καμία σχέση». Αλλά και όσοι ήταν «διαβασμένοι» (όπως οι Λυριντζής-Οικονόμου στη ΝΕΤ, 15/06) και του θύμισαν το φλερτ του με τη Χρυσή Αυγή, τις θέσεις του για την «εβραιοκρατούμενη» Ελλάδα ή και τους συνεργάτες του, δέχτηκαν την παντελή του άρνηση: «Οι θέσεις μου παραποιήθηκαν». Οσο για τον Πλεύρη, «πάρτε τα συγγράμματά του για να δείτε ότι δεν υπάρχει πουθενά η λέξη δικτατορία». Χοντροκομμένα ψέματα, για τον στενό του συνεργάτη που λάτρεψε τη μια δικτατορία (4η Αυγούστου) και υπηρέτησε την άλλη (21η Απριλίου). Για τις ακροδεξιές θέσεις του Καρατζαφέρη έχουμε ασχοληθεί αναλυτικά (βλ. «Ο αγών του», 20/10/02), αλλά αρκεί να ακούσει κάποιος τον ύμνο του κόμματός για να καταλάβει: «Θα νικήσουμε τον ντόπιο τον εχθρό» τραγουδούν τα καρατζαφερόπουλα, στο γνωστό σκοπό «τα χριστιανόπουλα». ΚΑΛΟΥΜΕ τα μέλη του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ να ενταχθούν στον ΛΑΟΣ και να συνεχίσουν να αγωνίζονται για τις αξίες και τις αρχές που αγωνίστηκαν μέχρι σήμερα. Ο φασισμός εκμεταλλεύεται την ατομική και κοινωνική απογοήτευση. Ένα από τα πιο τυπικά χαρακτηριστικά όλων των φασιστικών καθεστώτων του παρελθόντος ήταν η (επιτυχημένη) προσπάθεια προσεταιρισμού μιας εξαθλιωμένης μεσαίας τάξης που μαστιζόταν από την οικονομική κρίση ή ένιωθε πολιτικά εξευτελισμένη και φοβισμένη από την πίεση που ασκούσαν οι χαμηλότερες τάξεις. Στην εποχή μας, που οι πρώην «προλετάριοι» είναι πλέον «αστοί», ο φασισμός προσπαθεί να αποκτήσει ερείσματα σ’ αυτήν ακριβώς την τάξη. Εξ ου και η προσπάθεια του Καρατζαφέρη να δείξει λίγο «λαϊκοδεξιός», λίγο «κεντρώος» και λίγο «αριστερούτσικος» ταυτόχρονα, φροντίζοντας να αποστασιοποιηθεί από ακραίες δηλώσεις και ενέργειες μελών του ΛΑ.Ο.Σ., να απομακρυνθεί από τον πρώην φίλο του γάλλο φασίστα Λεπέν, και στις συνεντεύξεις του να φαίνεται ευπροσήγορος, πράος και διαλλακτικός. Γι’ αυτό έχει υιοθετήσει και «σοσιαλίζουσα» ρητορική, εκφράζοντας θέσεις που υποψιάζεται πως συμμερίζεται η πλειονότητα των πολιτών. Την ώρα που τελείωνε το συνέδριο του ΛΑΟΣ, το προηγούμενο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, και όλοι όρθιοι τραγουδούσαν τον εθνικό ύμνο, η τηλεοπτική κάμερα συνέλαβε έναν σύνεδρο να υψώνει το δεξί του χέρι στον γνωστό φασιστικό χαιρετισμό. Αμέσως φάνηκαν κάποια άλλα χέρια να τον εμποδίζουν. Το χέρι κατέβηκε, για να ξαναϋψωθεί και πάλι, αυτή τη φορά όμως με σφιγμένη γροθιά. Ετσι μονομιάς ο φασίστας μεταμφιέστηκε σε κομμουνιστή! Το Μάϊο του 2000 ο Καρατζαφέρης είχε εξαπολύσει μια σειρά δηλώσεων που φανέρωναν τις πραγματικές του ιδέες μιλώντας για δάκτυλους των Εβραίων που υλοποιούν τα "πρωτόκολα της Σιών". Κατήγγειλε τον Εβερτ ότι επισκέφθηκε μια Συναγωγή στις ΗΠΑ, αλλά επίσης και το Σημίτη και άλλους πολιτικούς ότι "καθοδηγούνται από τους Εβραίους". Αυτή η ρατσιστική υστερία δεν έμεινε μόνο στα λόγια. Αυτές του οι δηλώσεις έδωσαν τότε την καλύτερη κάλυψη στους φασίστες της Χρυσής Αυγής να βγουν και να βεβηλώσουν 90 εβραϊκούς τάφους στο Νεκροταφείο της Νίκαιας με συνθήματα όπως "εξω οι εβραίοι", "Ο Χίτλερ είχε δίκιο" και αγκυλωτούς σταυρούς. Ανάλογες αντισημίτικες δηλώσεις είχαν πυροδοτήσει ακριβώς τις ίδιες επιθέσεις, με βεβήλωση τάφων στο εβραϊκό Νεροταφείο στα Γιάννενα το Σεπτέμβρη του 2003. Εκείνη την περίοδο ο Καρατζαφέρης έδινε βήμα στους φασίστες της Χρυσής Αυγής από το κανάλι του ενώ δεν είχε διστάσει να τους προτείνει ακόμα και υπουργείο. Ιδού και το ευτράπελον των ημερών περί την τρομοκρατία, οφειλόμενο μάλιστα σε αρχηγό κόμματος, τον Γεώργιο Καρατζαφέρη. Θέλοντας, προφανώς, να εντυπωσιάσει, αποκαλούσε τους βαλόντες τη ρουκέτα εδώδιμους, αντιδιαστέλλοντάς τους με τους αλλοδαπούς. Νόμιζε ο καημένος ότι εδώδιμος σημαίνει εγχώριος. Εδώ που τα λέμε, πού να φανταστεί ότι η λέξη δεν έχει σχέση με το εδώ και ότι προέρχεται από το ρήμα έδω (αρχαίος, επικός ενεστώς αντί του εσθίω) που σημαίνει τρώγω και, άρα, εδώδιμος σημαίνει φαγώσιμος. Αλλά είναι μάλλον δύσκολο να βρεις κάποιον φαγώσιμο τρομοκράτη, αγαπητέ πρόεδρε... «Προβοκάτσια» υποστήριξε ο Γ. Καρατζαφέρης ότι ήταν η εικόνα που είδε το πανελλήνιο, με τον σύνεδρο του κόμματός του να τον χαιρετά σε άψογο ναζιστικό χαιρετισμό κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου στο προχτεσινό συνέδριο του ΛΑΟΣ. Δε γνωρίζουμε αν όντως ο ευθυτενής ναζί ήταν σύνεδρος του ΛΑΟΣ ή προβοκάτορας, αλλά: Ο Καρατζαφέρης δεν είναι που στις ευρωεκλογές είχε συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του: Τον αρχιφασίστα Πλεύρη, ιδρυτή του ναζιστικού κόμματος «Κόμμα 4ης Αυγούστου» καθώς και τέσσερα στελέχη της «Χρυσής Αυγής». Ο Καρατζαφέρης δεν είναι που στις 14/8/2005, ερωτηθείς για τα πρόσωπα που θα στηρίξει το ΛΑΟΣ ενόψει των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών, δήλωσε στην «Αυριανή» για τον φασίστα Βορίδη: «Στην υπερνομαρχία Αθηνών - Περαιώς έχω κατά νου τον κ. Μάκη Βορίδη»... O Μάκης Βορίδης ευχαρίστησε τον πρόεδρο Γ.Καρατζαφέρη για την ευκαιρία που του δίνει με την υποψηφιότητα αυτή να αποδείξει ότι το πατριωτικό κίνημα διαμορφώνει αυτοδιοικητικές προτάσεις για όλα τα μεγάλα ζητήματα του νομού και τόνισε ότι ο ΛΑΟΣ έχει πρωτοστατήσει στην λαϊκή αντίσταση κατά της δημιουργίας χωματερών, καταθέτοντας ολοκληρωμένη θέση για την διαχείριση των απορριμμάτων. Μόλις πριν τρία χρόνια, ο ίδιος πολιτικός που τίμησε το γιορτασμό της εβραϊκής Χανουκά στην Αθήνα έδινε ρεσιτάλ αντισημιτισμού παρέα με έναν στενό του συνεργάτη παίρνοντας αφορμή ακριβώς την ίδια γιορτή! Ηταν 5 Οκτωβρίου 2001 όταν ο Γιώργος Καρατζαφέρης υποδεχόταν τον Πλεύρη στο «Τηλε-Αστυ» και ζητούσε τα φώτα του: «Κώστα Πλεύρη, υπάρχει μία γιορτή, η οποία γίνεται και στο Ισραήλ και στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά, δεν θυμάμαι πώς τη λένε, από Χ αρχίζει, Χαάνα κάπως τη λένε- που γιορτάζουνε την απελευθέρωση των Ισραηλινών από τους Ελληνες. Εχουν γιορτή εναντίον μας». Ο Πλεύρης κάτι περισσότερο είχε ακούσει, αλλά βέβαια ούτε κι αυτός γνώριζε το όνομα Χανουκά: «Πράγματι, έχουν μία γιορτή. Είχε πάει στο Ισραήλ ο τότε υπουργός Εθνικής Αμύνης ο κ. Αρσένης, ο οποίος παρέστη σε μία εκδήλωση της νίκης των Εβραίων εναντίον των Ελλήνων. Αυτό ουδέποτε εις την ιστορία συνέβη. Ου-δέ-πο-τε. Ποιος να νικήσει ποιον; Εμείς κάναμε αυτοκρατορίες και κοσμοκρατορίες εις εποχήν κατά την οποίαν 150.000 Εβραίοι ήσαν νομάδες μέσα στην έρημο, όπου περιεφέροντο επί χρόνια, διότι δεν γνώριζαν προσανατολισμό». Η συζήτηση συνεχίζεται στο ίδιο πλαίσιο, διανθισμένη με «αστεία» του τύπου: Καρατζαφέρης: "Ολοι ξέρουμε την Εξοδο, την Είσοδο δεν ξέρουμε". Πλεύρης: "Να έρθει κάποιος εκπρόσωπος του Κεντρικού Ισραηλινού (σ.σ. σκόπιμη αλλαγή του ορθού «Ισραηλιτικού») Συμβουλίου και να καθίσουμε να τα βρούμε. Διότι μπορεί να έχουμε άδικο και εγώ σας δηλώνω ότι αν πούμε ένα ψέμα, μία ανακρίβεια, θα φύγω για το Ισραήλ να εργαστώ ένα χρόνο στα κιμπούτς για να εξιλεωθώ". Καρατζαφέρης: "Θα πας. Δεν ξέρω πώς θα γυρίσεις..." Πλεύρης: "Χα χα χα. Πολύ ωραίο αυτό. Υπάρχουν γεγονότα. Πολεμούν την Ελλάδα. Ανέκαθεν μας πολεμούν..." Στη συνέχεια ο Πλεύρης διαφωτίζει το φίλο του περί Εβραίων. Καρατζαφέρης: "Στο κάτω κάτω Κώστα μου κι αυτοί Ελληνες είναι. Ετσι δεν είναι;" Πλεύρης: "Οχι. Εδώ κι αυτό να το συζητήσουμε. Οταν μιλάμε για Εβραίο, μιλάμε ταυτόχρονα για ένα θρήσκευμα και μία φυλή. Μπορεί να είσαι Εβραίος και να μην είσαι Εβραίος στη φυλή. Να είσαι Εβραίος στο θρήσκευμα. Αυτά εξετάζονται περιπτωσιακώς". Γνωρίζουμε σε ποιο καθεστώς εξετάζονταν «περιπτωσιακώς» αυτά τα ζητήματα. Αλλά ο κ. Καρατζαφέρης έχει και άλλες απορίες: Καρατζαφέρης: "Κάτσε. Δηλαδή είναι πρώτα Εβραίος και μετά Ελληνας; Δηλαδή είναι όπως ήταν κάποτε οι κομμουνιστές που ήταν πρώτα κομμουνιστές και μετά Ελληνες". Πλεύρης: "Μα και ο κομμουνισμός δεν είναι δημιούργημα των Εβραίων;" Οι δύο φίλοι καταλήγουν βέβαια στην άρνηση του Ολοκαυτώματος. Ξεκινά ο Καρατζαφέρης με την αναφορά σε κάποιο βιβλίο "εμπειρογνώμονα" που λέει ότι οι θάλαμοι αερίων ήταν χτισμένοι με μονότουβλα, άρα δεν μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν. Πλεύρης: "Οι φούρνοι κι αυτά χτιστήκαν το 1948, το λένε οι ίδιοι. Εδώ υπάρχει απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του χωρίου Αουσβιτς να φτιάξουμε ένα στρατόπεδο με φούρνους και τέτοια για λόγους τουριστικούς". Το χιούμορ Πλεύρη-Καρατζαφέρη σπάει κυριολεκτικά κόκαλα. Μόλις αναφέρει ο Πλεύρης ότι οι Εβραίοι κατάφεραν τώρα να πάρουν 250 εκ. πεσέτες από τον Χουάν Κάρλος επειδή διώχτηκαν από την Ισπανία πριν 500 χρόνια, παρατηρεί ο Καρατζαφέρης: "Εμείς γιατί δεν ζητήσαμε αποζημίωση για το κακό που μας έκανε η Ισπανία να μας τους στείλει εδώ;" Πλεύρης: (γέλια) "Πολύ ωραίο". Η ωραία αυτή ατμόσφαιρα ολοκληρώθηκε με έναν ύμνο του Πλεύρη στη σταθερότητα του οικοδεσπότη και πολιτικού του αρχηγού: «Κύριε Καρατζαφέρη εγώ προσωπικά σας εκτιμώ βαθύτατα διότι σε ό,τι θίγει τον Ελληνισμό, δεν έχετε αποστεί ούτε ένα εκατοστόμετρο από τις θέσεις σας. Παραμένετε βράχος ακλόνητος». Ο Καρατζαφέρης, ενώ είναι ένα παιδί του συστήματος, μπήκε στην πολιτική ελέω της οικογενείας Μητσοτάκη, απέκτησε κανάλι το οποίο ακόμα δεν έχει άδεια-επί δεκαπέντε χρόνια ελέω του συστήματος στην Ελλάδα-καταφέρνει να εμφανίζεται ως ο αμφισβητίας που τα βάζει με το κατεστημένο. Μπροστάρης και σ? αυτό τον αγώνα ο Γιώργος Καρατζαφέρης, πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού και ευρωβουλευτής, ο οποίος κατεβαίνει στο «δύσκολο» Δήμο της Θεσσαλονίκης, όπου το θέμα δεν είναι να είσαι δεξιός, αλλά περισσότερο δεξιός από τον αντίπαλό σου. Ο Καρατζαφέρης πέρασε από πολλές πολιτικές διακυμάνσεις κινουμενος πάντα στο χώρο της λαικιστικής δεξιάς. Δεν εχουν περασει πχ πολλα χρόνια απο τοτε που ζητουσε την παραχώρηση ενος υπουργειου στη χρυση αυγη. Αντιθετα ομως με το ακραιο παρελθον ο δημοσιος λογος του σημερα εχει αλλαξει αρκετα, για την ακριβεια ο «χερι χερι» φαινεται να εχει ριξει μπολικο νερο στο αφρισμενο κρασι του. Οι φασιστικές, ρατσιστικές, αντισημιτικές, κ.λ.π. απόψεις του ΛΑΟΣ και του Γ.Καταζαφέρη είναι λίγο-πολύ γνωστές, απλά ο Θ. Μυλωνόπουλος τις επανέλαβε με το: «τον Εβραίο και αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς». Γνωστό είναι επίσης ότι ο Γ. Καρατζαφέρης αποκαλούσε τους Α. Παπανδρέου και Κ. Σημίτη «Εβραίους». Γνωστές είναι και οι σχέσεις του με τον ΕΠΕΝίτη χιτλερικό Μ Βορίδη, θαυμαστή του Λεπέν, που αφού διέλυσε το κόμμα του κάλεσε τα μέλη να ενταχθούν στο ΛΑΟΣ «προκειμένου να υπάρξει ένα ισχυρό και αποτελεσματικό μέτωπο εθνικής αντιπολιτεύσεως στην πατρίδα μας», αλλά και ο Γ. Καρατζαφέρης που το Μάρτη του 2005 χαιρέτιζε το συνέδριο του «Ελληνικού Μετώπου» διαβεβαιώνοντας ότι επιθυμεί «κοινή πορεία με το Ελληνικό Μέτωπο και τον Μάκη Βορίδη για να δημιουργήσουμε την ισχυρή πατριωτική αντίσταση».. Γνωστές επίσης είναι και οι σχέσεις του με τον 4αυγουστιανό και χουντικό Κ.Πλεύρη που επέστρεψε στην αγκαλιά του Καρατζαφέρη, μαζί με το γιο του Θ. Πλεύρη, εκπρόσωπο της νεολαίας (ΝΕ.Ο.Σ.) του ΛΑΟΣ Θα ήταν όμως καταστροφικό για τη χώρα, υπό τις σημερινές διεθνείς συνθήκες, αν αυτό το μόρφωμα αποκτούσε σώμα και πνοή. Θα ήταν μία τερατογένεση με εφιαλτικές συνέπειες. Kαι αυτό οφείλουν να το σκεφθούν τα επιτελεία της Xαρ. Tρικούπη που, με τόση ελαφρότητα και για λόγους μικροκομματικών προσδοκιών σε μία ήσσονος σημασίας εκλογική αναμέτρηση, ζηλεύουν τη δόξα του Φρανκενστάιν. Με χαρακτηριστικά ένα μίγμα ακροδεξιών, χριστιανικών και ξενοφοβικών απόψεων φαίνεται πως έχει αντλήσει εμπειρίες από αντίστοιχες πολιτικές κινήσεις στη δυτική Ευρώπη, ενώ επιχειρεί να μετατρέψει σε εκλογικό όφελος την ανασφάλεια των κατώτερων μορφωτικά και οικονομικά στρωμάτων στα μεγάλα αστικά κέντρα αντλώντας ψηφοφόρους από τη Ν.Δ., αλλά όχι μόνον. Σημειώνω ότι ο κ. Καρατζαφέρης υποπίπτει σε απίθανες αντιφάσεις. Να σας αναφέρω μία που άκουσα τελευταία και η οποία τολμώ να πω ότι με βγάζει από τα ρούχα μου. Ερωτηθείς τι θα κάνει με το θέμα των λαθρομεταναστών απάντησε: "Εγώ θα νομιμοποιήσω όλους τους λαθρομετανάστες από τη στιγμή που θα σκάψουν τόσο πολύ ώστε να βρουν τα αρχαία μνημεία στην Ελλάδα"! Αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά. Τα λέει μάλιστα και σε τηλεοπτικές εκπομπές που έχουν μεγάλη τηλεθέαση και το αποτέλεσμα είναι κωμικοτραγικό. Οι δημοσιογράφοι που τον ακούν να τα λέει αυτά υποτίθεται πως είναι σοβαροί και δεν αντιδρούν όταν ακούνε αυτές τις αστειότητες. Αν τα έλεγα εγώ θα με είχαν κατασπαράξει. Περιέργως, ο κ. Καρατζαφέρης απολαμβάνει μίας ... ανεξήγητης ανοχής. Τι σημαίνει τώρα να λες ότι θα νομιμοποιήσεις λαθρομετανάστες όταν θα "ανακαλύψουν τα αρχαία"; Σημαίνει ότι θα τους βάλεις να κάνουν καταναγκαστικά έργα και όταν θα τα ολοκληρώσουν θα τους κάνεις Έλληνες πολίτες; Πως μπορούν να λέγονται αυτά; Η Ακροδεξιά σήμερα σε όλη την Ευρώπη, φοράει τα ίδια κοστούμια με τους άλλους πολιτικούς, πηγαίνουν στους ίδιους επικοινωνιολόγους και βγάζουν τις ίδιες γιγαντοαφίσες. Ο Λεπέν έχει έναν ολόκληρο μηχανισμό επικοινωνιολόγων και νομικών σε κάθε του κίνηση. Ο παλιός βασανιστής της Αλγερίας γίνεται ήρωας που πολέμησε για την πατρίδα. Οι ακροδεξιές ρατσιστικές απόψεις του μετατρέπονται σε πατριωτισμό και, όποιος τον χαρακτηρίσει φασίστα, μηνύεται αμέσως. ΕΧΟΥΜΕ ακροδεξιές εκδηλώσεις και αντιλήψεις, όταν: - Ακούμε φωνές, του είδους «διώξτε τους μετανάστες». - Ακούμε απόψεις του είδους «όχι τζαμιά για τους μουσουλμάνους» που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα. - Βλέπουμε Ελληνες να καίνε βιβλία, γιατί τα θεωρούν αντίχριστα και αντιπατριωτικά. - Εκτοξεύονται αφορισμοί του είδους «για όλα φταίνε οι Εβραίοι» (προσοχή, όχι η κυβέρνηση του Αριέλ Σαρόν, αλλά γενικώς οι Εβραίοι). ΟΛΕΣ αυτές οι ακραίες αντιλήψεις γίνονται πιο επικίνδυνες, όταν συμπορεύονται μ' έναν ανέξοδο και στείρο «πατριωτισμό». Πρόσφατα, ο κ. Καρατζαφέρης εκραύγαζε δακρύων ότι ο μεγάλος του πόθος είναι να δει τον ελληνικό στρατό στην Κωνσταντινούπολη και να παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία στην Αγία Σοφία. (Κάτι παρόμοια, έχει πει, με πιο κομψό τρόπο πάντως, δηλαδή τραγουδώντας, ο Αρχιεπίσκοπός μας). Ο αποκλειστικός "διαμορφωτής γνώμης" του ρεύματος αυτού είναι η τηλεόραση, που ενώ ως μέσον βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους ανυποληψίας και απαξίωσης, παραμένει ταυτοχρόνως εξαιρετικά αποτελεσματική. Προσφέροντας χαμηλού επιπέδου πολιτική ψυχαγωγία από ένα κανάλι τέταρτης κατηγορίας, ο Καρατζαφέρης κατάφερε να πάρει ιδιαίτερα ψηλό ποσοστό στον πρώτο γύρο των νομαρχιακών εκλογών. Οι γραφικότητες που εξακοντίζονται κατά συρροή από εκεί μέσα βρίσκουν αποδέκτες σε ένα κοινό, οι αντιλήψεις του οποίου έχουν διαμορφωθεί συστηματικά από τη "σοβαρή" τηλεόραση, με εργαλεία τον αβάσταχτο λαϊκισμό, την επί χρόνια αποκλειστική ταύτιση του μεταναστευτικού στοιχείου με την εγκληματικότητα και την εθνικοχριστιανική ρητορεία των βραδινών δελτίων. Υπέρ του Γ. Καρατζαφέρη τάχθηκε χθες ­ εμμέσως πλην σαφώς - ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Χριστόδουλος. Παρεμβαίνοντας σε συζήτηση, που έγινε στη διάρκεια σεμιναρίου στη Μονή Πετράκη, από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας, ο κ. Χριστόδουλος πήρε θέση υπέρ των ψηφοφόρων του κ. Καρατζαφέρη λέγοντας ότι «δεν πρόκειται για ακροδεξιούς, είναι καλοί χριστιανοί και αποτελούν μέρος της κομματικής βάσης, η οποία αντέδρασε στην υποψηφιότητα Τζαννετάκου για την στάση που αυτός κράτησε στο θέμα των ταυτοτήτων». H εκδήλωση και στην Eλλάδα του ακροδεξιού φαινομένου, που έχει ήδη πλήξει αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, δεν είναι υπόθεση ενός κόμματος (σχεδόν σε όλους τους σχηματισμούς άλλωστε υπάρχουν πολιτικοί που το ρεπερτόριό τους αποτελείται αποκλειστικά από τις κορόνες του εθνικισμού και της μισαλλοδοξίας), δεν είναι καν κομματική υπόθεση, αλλά πολιτική, κοινωνική και πολιτισμική, άρα δεν θεραπεύεται με ευχολόγια. Mπορούμε, φυσικά, να συνεχίσουμε να κρυβόμαστε από τα πράγματα, μπορούμε να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε αναιτίως τα θρυλικά αντιρατσιστικά γονίδιά μας, δεν βλάπτει ωστόσο να μη μας διαφεύγει το γεγονός ότι η τεχνική της άμμου δεν έσωσε καμία στρουθοκάμηλο. Πέραν αυτών, πάντως, τούτες οι εκλογές χαρακτηρίζονται από την απόπειρα καταγραφής ενός εθνικιστικού, λαϊκιστικού και ξενοφοβικού ρεύματος, που επιχειρεί ο Γ. Kαρατζαφέρης, κατά τα πρότυπα αντίστοιχων κινήσεων σε Γαλλία, Iταλία και αλλού. Iσως από σήμερα το βράδυ η πολιτική να συζητά για το «ακροδεξιό» κατασκεύασμα, που μέχρι τώρα δεν είχε θέση στην ελληνική πολιτική. Ακροδεξιά στην Ελλάδα Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος θεωρεί απαραίτητο να διευκρινίσει ότι το διατυμπανιζόμενο από τον υποψήφιο Υπερνομάρχη Αττικής κ. Γ. Καρατζαφέρη ότι στο ψηφοδέλτιό του μετέχουν δύο πολίτες εβραϊκού θρησκεύματος δεν είναι αληθές. Ο κ. Γ. Καρατζαφέρης, επί σειρά ετών, συνηθίζει σε θέματα που αφορούν τον Εβραϊσμό να παραποιεί ανεπίτρεπτα την αλήθεια. Το δικτατορικό τρίπτυχο «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» ισχύει με σημερινούς όρους: α) Εθνική περιχαράκωση, αγνόηση των διεθνών εξελίξεων κι εχθρότητα απέναντι στους «ξένους» που επιβουλεύονται μονίμως την Ελλάδα και διαρκώς συνωμοτούν εναντίον της. β) Περιθωριοποίηση εκείνων που δεν είναι «σαν εμάς». Ο «άλλος» προσπαθεί όχι να διατηρήσει την ταυτότητά του στο πλαίσιο μιας πολυεθνικής (κι όχι απλώς πολυπολιτισμικής) κοινωνίας, αλλά να υπονομεύσει τη δική μας. Και ο «άλλος» μπορεί να είναι ο μετανάστης, ο μουσουλμάνος, ο άθεος, ο πολιτισμικά ή σεξουαλικά διαφορετικός. γ) Φόβος απέναντι στο καινούριο, στους ανοιχτούς ορίζοντες και στον ελεύθερο ανταγωνισμό. Επιστροφή στον προστατευτισμό στο πλαίσιο ενός αυταρχικού συγκεντρωτικού κράτους «μεγάλου πατερούλη», που φροντίζει για τα παιδιά του, αλλά και τα τιμωρεί αυστηρά. ΘΟΛΟΦΑΣΙΣΤΑΚΟΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ 10 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ GOOGLE ΣTH TYXH. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΟΥΝ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΟΛΟΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ. ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ: ΧΑΪΛ.
Anonymous Anonymous, at 8:11 PM  
Βρε ηλίθιε καραγκιοζάκο δε το έχεις παραγαμήσει το θέμα;
Αφου σε νοιάζει τόσο να μην ανέβει το ΛΑΟΣ πάνε φτιάσε ένα blog κατά του ΛΑΟΣ. Μας έχεις πρήξει τα ούμπαλα ΠΑΛΙΟΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ. Μπούρου μπούρου με πεντε-εξι ψευδώνυμα συνέχεια… Σε πήραμε χαμπάρι βαλτέ του Λιακόπουλου.
Νομίζεις και καλά θα αρχίσουν όλοι να γράφουν κατά του ΛΑΟΣ και θα επέμβει ο Καρατζαφέρης να φάει τον funel ε;
Για πρώτη φορά καραγκιοζάκο οι φασίστες είναι χρήσιμοι. Ξέρεις γιατί;
Με το ΛΑΟΣ στη βουλή θα ξεφορτωθούμε το Μπούλη και τη παρέα του για τα επόμενα 20 χρόνια. Τους αληθινούς φασίστες όχι τους κλόουν. Το ‘πιασες αυτό;
Αντε χτύπα το κώλο σου κάτω τωρα μαλακισμένο να μη βγεί το ΛΑΟΣ.
Anonymous Anonymous, at 6:05 PM  
Οσοι μιλανε συχνα για ξενοφοβια και ρατσισμο, πιθανως ειναι ξενοι.
Η Ελλαδα δεν ειναι η καταλληλη χωρα για σας, αυτο ειναι προφανες.
Τοτε γιατι εξακολουθειτε να μενετε?
Απο μαζοχισμο?
Anonymous Anonymous, at 10:18 PM  
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Αγαπητοί ανώνυμοι φασίστες,

Ο Φασισμός είναι ένα καρκίνωμα της κοινωνίας. Σαφώς και οι υγιείς άνθρωποι θα πρέπει να αγωνίζονται (και να φωνάζουν και να φτιάχνουν ιστοσελίδες) για να απαλλαγεί η κοινωνία μας από αυτή την άθλια αρρώστια.

Οσο για εσάς, τα "κομματόσκυλα" του κάθε φασίστα ηγέτη, τρέχετε από πίσω του για να ικανοποιήσετε τις ψυχικές σας ασθένειες και μόνο. Θέλετε για άλλη μια φορά, στην Ελλάδα να επικρατήσει το χάος και η αναρχία του Φασισμού για να μπορέσετε να δείρετε, να σκοτώσετε, να βιάσετε και να καταστρέψετε. Πράγματα τα οποία, αν τελικά ΔΕΝ επικρατήσει στη χώρα μας ο Φασισμός, δε θα μπορέσετε να τα κάνετε ποτέ (τι τραγικό για εσάς!) ή θα χρειαστεί να ταξιδέψετε σε χώρες της κεντρώας Αφρικής (όπως οι πορνόγεροι ταξιδεύουν στην Ταϋλάνδη για να έχουν σχέσεις με ανήλικα παιδιά που εκπορνεύονται για μισό ευρώ).

Είστε άρρωστοι. Επικαλείστε αξίες όπως Ελλάδα, θρησκεία, οικογένεια κ.ο.κ. με τις οποίες ελάχιστη ως καθόλου σχέση δεν έχετε. Ποτέ δε μάθατε τι θα πει "Ελλάδα" και "Ελληνισμός" αφού το νοητικό σας επίπεδο βρίσκεται χαμηλά, σε επίπεδα πιστών τηλεθεατών Λιακόπουλου και είστε σίγουροι πως οι Ελληνες ήταν εξωγήινοι. Προσπαθείτε να πείσετε πως είστε "καλοί χριστιανοί"... απειλώντας με βιαιοπραγίες κ.ο.κ. τους "αντιπάλους" σας, καταπατώντας στην ουσία κάθε χριστιανικό πρότυπο. Δε διστάσατε στο παρελθόν να διαλύσετε σπίτια και οικογένειες, να φυλακίσετε, να βασανίσετε και δε θα διστάσετε να το κάνετε και στο μέλλον.

ΕΙΣΤΕ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Και οι αρχηγοί σας ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και επενδύουν σε εσάς. Επειδή οι ηλίθιοι είναι πάντα αήτητοι και επιβιώνουν από κάθε δυσκολία. ΕΙΣΤΕ ΣΑ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ.

Είστε εσείς που βασανίζετε κρατούμενους στα αστυνομικά τμήματα. Είστε εσείς που καίτε και καταστρέφετε την πόλη, φορώντας κουκούλες.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. Γι αυτό και σας χρησιμοποιεί για να κάνει τη δουλειά του, να δημιουργεί δηλαδή μπάχαλο μέσα σε μία κοινωνία έτσι ώστε κανείς να μη μπορεί να ασχολείται με τη δουλειά του και τα λαμόγια να κάνουν τη "δουλειά" τους (στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται, ως γνωστόν). Είστε τα τσιράκια της παλιάς, νέας και οποιασδήποτε γενικώς Τάξης Πραγμάτων.

ΕΙΣΤΕ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ.

Οσο για την επιστημονικά τεκμηριωμένη άποψη πως "για την ξενοφοβία και τον ρατσισμό φωνάζουν μόνο οι ξένοι", ένα είναι το σίγουρο. Πως ξενο-ΦΟΒΙΑ έχετε μόνο εσείς, Φασίστες. Οπως και κάθε είδους φοβία, απέναντι στο νόμο, στο Κράτος, στη Δημοκρατία, γι αυτό και όλα αυτά τα απεχθάνεστε και τα πολεμάτε με σκοπό να τα διαλύσετε.

Οι υγιείς άνθρωποι δε ζουν τη ζωή τους σύμφωνα με τις φοβίες τους. Οι άρρωστοι όπως εσείς ζουν για τις φοβίες τους και από ένα σημείο και μετά τους αρέσει. Δεν έχετε καμία σχέση με οτιδήποτε το ελληνικό. Ο σκοταδισμός και ο μυστικισμός του Μεσαίωνα είναι τα ιδανικά σας. Δεν είναι άλωστε τυχαίο πως σχεδόν τίποτε δημιουργικό δε κάνετε (πχ. να φτιάξετε μια δική σας ιστοσελίδα και να προπαγανδίζετε τις ιδιορυθμίες σας) παρά μόνο επισκέπτεστε ομαδικά ιστοσελίδες όπως αυτή και επιδίδεστε σε υβρεολόγιο και απειλές με σκοπό δήθεν να τρομάξετε τους ελεύθερους Ελληνες. Στην ουσία φυσικά το μόνο που καταφέρνετε είναι να δείχνετε ποιοι πραγματικά είστε, να ξεβρακώνετε την ψυχική σας αρώστια δημοσίως και να δημιουργούνται έτσι οι απαραίτητες άμυνες και τα αντισώματα στην ελληνική κοινωνία η οποία παίρνει μια μικρή γεύση από το ποιόν σας.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ. ΤΟΣΟ ΕΣΕΙΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΣΑΣ.

Χάιλ και στα μούτρα σας, υπερ(δήθεν)πατριώτες.

Ο γνωστός ανώνυμους
(προστατευόμενο είδος)
Anonymous Anonymous, at 10:00 PM  
κι εσύ "Ο γνωστός ανώνυμους" ποιός είσαι ρε μεγάλε; Ονόμα δεν έχεις; Ο Μιχάλης, ο Παναγιώτης, ο Φούφουτος; Ποιος είσαι τέλος πάντων; Είσαι ο μεγάλος αντιφασισταράς που θα μας σώσει;
Αυτά τα σενάρια εκτός από την άρρωστη κεφάλα σου που αλλού τα είδες; Σε καμμιά ταινία;
Μη βγεί ο Καρατζαφέρης κυβέρνηση και θα σε μαζέψει φοβάσαι; Προκύπτουν και άλλα ερωτηματα : Σε ανέχεται ο Φανέλ ή σε υποστηρίζει; Συμφώνει μαζί σου ή και επαυξάνει; Μήπως είσαι ο ίδιος ο Φανέλ με άλλη μάσκα;
Δε μας λές κάτι. Γιατί σε τελική ανάλυση εσένα όλο σου το πρόβλημα είναι το Λάος και κανένας άλλος.
Θα σου πω όμως εγω ποιός είσαι:
-ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΦΑ
-ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙ που παρότι λεει πως σιχαίνεται το Λιακόπουλο,
-ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΡΙΡΕΜ

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ
Anonymous Anonymous, at 12:25 PM  
Αγαπητέ επώνυμους Κώλιους Μαδέριους,

Οταν θα κάνεις διάλλειμα από την αφισοκόλληση του ΛΑΟΣ και την ανάγνωση βιβλίων του κουμπάρου σας Λιακόπουλου (ή την αφισοκόλληση αριστερών κινημάτων και διάβασμα αναλόγων μαρξιστικών μπουρδολογιών - γιατί όλοι ίδιοι είστε), αναλογήσου τα παρακάτω:

- Γιατί ο Καρατζαφέρης ξεκίνησε το κόμμα του ως ξεκάθαρο ακροδεξιό κίνημα κι όταν κατάφερε να μπει στο Ευρωκοινοβούλιο, η πρώτη κίνηση που έκανε ήταν να δηλώσει πως "δεν έχει καμία σχέση με ακροδεξιά κινήματα";

- Γιατί ενώ η υπόθεση Τσιπρόπουλου απασχολεί όλους τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ για εσάς και τον αρχηγό σας είναι μια ασήμαντη υπόθεση;

- Γιατί ο δημοκράτης Αδωνης μέσα από την εκπομπή του κατακεραυνώνει όλους τους "εχθρούς του Ελληνισμού" αλλά δε κατακεραυνώνει και τον Μέγα Πλαστογράφο της ελληνικής ιστορίας και παράδοσης, κουμπάρο σας;

- Γιατί εσύ σπατάλησες 10 λεπτά από το χρόνο σου για να ασχοληθείς με τη δική μου ανωνυμία και το αν "έχω πρόβλημα με το ΛΑΟΣ" (μανία με την ανωνυμία στο Ιντερνετ που έχετε όλοι εσείς οι ...τίμιοι πατριώτες πάντως!), αν με ανέχεται ο Φανέλ και ο Blogspot κ.ο.κ. κι όχι 1 λεπτό για να σκεφτείς όλα τα παραπάνω;

- Γιατί δε χρησιμοποίησες ξανά το ψευδώνυμο που έχεις χρησιμοποιήσει και πιο πάνω και προσπαθείς να ρίξεις (ξανά) λάσπη ανώνυμα;

Ο γνωστός ανώνυμους
Anonymous Anonymous, at 12:41 PM  
Εμ είδες που καρφώθηκες μόνος σου χατζιαβάτη;
Αντε να κολλήσεις καμμιά αφίσα του Μπούλη τώρα κι άσε το προοδευτικό στυλάκι γιατί δε σου πάει.
Anonymous Anonymous, at 7:32 AM  

Add a comment